Programma gemist?

Pokerspecial van waarin tennisgrootheid Rafael Nadal en tijdens andere in sterren uit het de sportwereld voor het goede van doel naar de strijd met elkaar aangaan door aan de in pokertafel.

augustus 2021
04-12-2014 01:11

Afl. 1

RTL Poker: Game Of Champions - Afl. 1

Pokerspecial waarin tennisgrootheid Rafael Nadal en andere sterren uit de sportwereld voor het goede doel de strijd met elkaar aangaan aan de pokertafel.

RTL Poker: Game Of Champions gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Poker: Game Of Champions de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Poker: Game Of Champions bij RTL Poker: Game Of Champions liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Poker: Game Of Champions. Heb je een uitzending van RTL Poker: Game Of Champions gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Poker: Game Of Champions gemist

Pokerspecial waarin tennisgrootheid Rafael Nadal en andere sterren uit de sportwereld voor het goede doel de strijd met elkaar aangaan aan de pokertafel. Zijn tegenspelers zijn onder anderen de Braziliaanse voetballegende Ronaldo en onze eigen oud-tophockeyster Fatima Moreira de Melo. Ook professioneel pokerspeler Daniel Negreanu neemt deel aan dit toernooi, waardoor de sporthelden tot het uiterste moeten gaan om hun kaartkunsten zolang mogelijk te kunnen tonen. Uiteindelijk kan er maar één winnaar zijn.

Uitzending gemist van RTL Poker: Game Of Champions? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Poker: Game Of Champions kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2014 om 01:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!