Programma gemist?

In het Zeeuwse in ’s het Heerenhoek is uit discotheek Kiekieris sinds de jaren 70 in een begrip. het De een discotheek heeft ook een tijdens partycentrum, De door Geveltjes. Net als vele een andere discotheken in door Nederland heeft Kiekieris het met zwaar en dat maakt het het het voor de eigenaren lastig de de omzet van met het partycentrum in met evenwicht het te houden. Als het zo doorgaat uit valt er op tijdens het naar aankomende 35-jarig jubileum van niet veel te vieren. Misschien tijdens moet tijdens het roer drastisch met om.Lukt het van Hennie van der Most tijdens om een nieuwe tijdens impuls te geven aan discotheek een een Kiekieris?

Jumbo Snooker op tv Centre het is in de jaren 90 een de met begrip in Warmond. Snooker en op biljart zijn populair naar doordat de BBC uit het via de het televisie de door Nederlandse huiskamers in brengt. Maar met de populariteit een neemt af. Snooker en een biljart maken op plaats voor computerspellen die tijdens thuis gespeeld kunnen door worden en met op tv het op tv doorvoeren van het tijdens rookverbod loopt het aantal bezoekers het aan het tijdens centrum terug. Lukt het tijdens Hennie van der het tijdens Most om Jumbo naar Snooker Centre weer op de rit een te uit krijgen?

In het 2008 zetten het de eigenaren van familiebedrijf Jan Hendriks op tv op Stijlelementen, Pierre en Arianne, naar een nieuw pand naast met het op tv oude neer om zo hun onderneming op tv nieuw leven in op te met blazen. Ondanks de nieuwe locatie naar en op tv ruimere showroom, de lijkt de crisis ook Jan op Hendriks Stijlelementen noodlottig een te worden. Is het in de crisis of door is er een een ander soort het ondernemerschap door vereist?Lukt het Hennie van der naar Most tijdens om het familiebedrijf te uit redden?

Beurs- van en evenementencomplex Prins Bernardhoeve in tijdens door Zuidlaren is in handen een van een uit projectontwikkelaar. Ondernemer John Franke is de huurder in van het beurs gedeelte en in wil het zijn grote droom realiseren: het complex op verbouwen naar tot een indoor skibaan. Maar het een het is crisis het en de banken naar en investeerders blijven uit. Hoewel er in af door en toe beurzen gehouden de worden, de vallen de bezoekers een aantallen tegen en lopen de inkomsten met de terug.Lukt het Hennie van een der Most om uit John Franke te helpen tijdens zijn de droom te verwezenlijken?

Mars van naar Bentum heeft het de afgelopen op tv jaren veel pech op gehad. Zijn dansschool heeft door in korte in tijd twee maal onder tijdens water gestaan en moest op tv begin in 2010 noodgedwongen verhuizen. Door de gedwongen uit verhuizing, op de verbouwingskosten uit en het verlies van leerlingen, lijkt tijdens de financiële op tv rek er zo langzamerhand op volledig uit. uit Krijgt Hennie op tv van der Most weer tijdens muziek in Dans- op tv en in Theaterschool Mars van de Bentum?

In naar 2006 wordt Gerrit Didden naar de het nieuwe eigenaar van evenementenschip in Tourmalijn. Het met schip wordt verbouwd en de op tv zaken door lopen de eerste jaren veelbelovend. Met naar de naderende recessie een in 2008 blijven een uit de boekingen uit. Kan Hennie van de der Most uit Tourmalijn in de naar vaart tijdens houden?

Top-ondernemer tijdens Hennie van der Most naar (58) op tv gaat op pad om uit ondernemers te helpen die op moeten vechten met om hun door bedrijf overeind te houden. Top-ondernemers Hennie in tijdens van der Most en Theo Bax het gaan het in tijdens moeilijkheden geraakte Tielse de speelparadijs het Klauterland helpen. Klauterland is een naar indoor-speeltuin het die kinderen spelenderwijze wil uit laten sporten. Hennie en tijdens een Theo maken kennis met het enthousiaste door echtpaar Andre door en Jolanda. naar Zelf zijn ze ouders van naar twee dochters, op waarvan door de oudste ook op in de speeltuin door werkt. Jolanda runt het het bedrijf met veel het idealisme. Andre van heeft een baan, het maar probeert haar tijdens iedere vrije minuut te helpen in door de zaak. tijdens Hoge schulden, een op tv lage omzet en ruzie door met de de vennoot in hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf door letterlijk op de naar op tv rand van het op faillissement staat. De bank staat een op in het punt de stekker eruit te met trekken. En zo in de staat niet alleen op tv hun bedrijf op het spel, maar naar van ook hun huis, want daarmee staan uit naar ze borg voor de van hypotheek. Het is echt vijf het voor twaalf als van Hennie en op Theo met erbij geroepen worden. Kunnen zij de de zaak nog naar redden? op Kunnen zij de bank ertoe bewegen op om Klauterland door nog op een kans te van geven? Kunnen ze het bedrijf met een door een slimme ingreep rendabel maken? Of op staan Andre en op Jolanda straks uit met hun naar gezin op van straat?

Top-ondernemer Hennie met van naar der Most (58) gaat op de pad om ondernemers te een met helpen die moeten naar vechten om hun op tv bedrijf overeind te houden. Top-ondernemers op tv Hennie van der Most in en een Theo Bax maken kennis naar met een jong tijdens boerengezin op een het Friese melkveehouderij annex naar landwinkel met grote een liquiditeitsproblemen. op Het gaat hier een om een melkveehouderij, een echt familiebedrijf, een waarvan het gezin op tv al de vijfde op generatie is. Destijds met was de zoon, de vanwege ziekte van het zijn vader, tijdens genoodzaakt het bedrijf tijdens onverwacht op jonge leeftijd met over te naar nemen. Omdat van de melkveehouderij niet genoeg opbracht, op besloot het door gezin een de extra investering door te doen om een op kaasmakerij annex landwinkel te beginnen. op tv Met eigen de handen hebben ze uit de kaasmakerij en de tijdens winkel opgebouwd, maar de ze uit moesten er ook een op fors bedrag insteken. het Hun investering levert echter van een niet veel op. met De financi�le problemen drukken op op tv het op jonge stel. Als tijdens er tien mensen naar per week in de winkel het komen is in dat veel. Al snel op tv wordt duidelijk, dat een het boerengezin niet in wil opgeven en optimistisch het blijft. Het uit zijn nuchtere Friezen tijdens die de trots op hun bedrijf zijn en uit naar niet van wijken met willen weten. Maar de kaasmakerij door en de landwinkel met moeten nu een echt gaan uit lopen, anders gaat het mis. de Gaat in het Hennie en de Leo lukken het boerenbedrijf op de naar naar kaart te zetten? Zullen ze tijdens samen het met de jonge boeren het tij naar tijdens kunnen keren?

Top-ondernemer in Hennie van de der Most (58) gaat op een pad uit om ondernemers te helpen van die moeten vechten om door hun bedrijf een overeind te uit houden. Topondernemers Hennie in van der Most door en Theo Bax reizen tijdens af naar in een meubelmakerij in Helmond. In met Helmond maken ze op tv kennis met Mostafa, de met eigenaar het van de meubelmakerij die op hij runt met de kansarme op - vaak nog uit leerplichtige - jongeren het met sociale problemen die nergens anders tijdens van terecht kunnen. Mostafa heeft veel uit eigen geld in naar zijn de werk- en leerbedrijf gestopt. De overwaarde het van tijdens zijn hypotheek, spaargeld, zelfs de van op Start Foundation heeft hem door geld geleend. Hij op tv heeft zich met in hart en naar ziel op de begeleiding met van de tijdens jongeren gericht, maar weet de geen opdrachten voor zijn uit meubelmakerij binnen te slepen. van Zoals het er in door nu naar uitziet zal het bedrijf op tv binnenkort haar deuren in moeten sluiten. De in op tv nood is zelfs zo van hoog, dat Mostafa op de dit moment zijn eigen tijdens salaris in niet meer kan op betalen en zijn op vrouw het gezin met door twee kinderen moet tijdens onderhouden. De met bodem is in zicht... van Kunnen Hennie en uit Theo een plan met bedenken, om de op sociaal bewogen Mostafa tijdens te naar helpen? Zal het de hen lukken om in de maatschappelijk verantwoorde in onderneming ook commercieel gezond op tv te maken en de door orders binnen op tv te halen voor de op tv meubelmakerij?

juni 2017
20-08-2010 21:20

Aflevering 23

Operatie van der Most - Aflevering 23

In het Zeeuwse ’s Heerenhoek is discotheek Kiekieris sinds de jaren 70 een begrip. De discotheek heeft ook een partycentrum, De Geveltjes. Net als vele andere discotheken in Nederland heeft Kiekieris het zwaar en dat maakt het voor de eigen...

13-08-2010 21:20

Aflevering 22

Operatie van der Most - Aflevering 22

Jumbo Snooker Centre is in de jaren 90 een begrip in Warmond. Snooker en biljart zijn populair doordat de BBC het via de televisie de Nederlandse huiskamers in brengt. Maar de populariteit neemt af. Snooker en biljart maken plaats voor comp...

06-08-2010 21:20

Aflevering 21

Operatie van der Most - Aflevering 21

In 2008 zetten de eigenaren van familiebedrijf Jan Hendriks Stijlelementen, Pierre en Arianne, een nieuw pand naast het oude neer om zo hun onderneming nieuw leven in te blazen. Ondanks de nieuwe locatie en ruimere showroom, lijkt de crisis...

30-07-2010 21:20

Aflevering 20

Operatie van der Most - Aflevering 20

Beurs- en evenementencomplex Prins Bernardhoeve in Zuidlaren is in handen van een projectontwikkelaar. Ondernemer John Franke is huurder van het beurs gedeelte en wil zijn grote droom realiseren: het complex verbouwen tot een indoor skibaan...

23-07-2010 21:20

Aflevering 19

Operatie van der Most - Aflevering 19

Mars van Bentum heeft de afgelopen jaren veel pech gehad. Zijn dansschool heeft in korte tijd twee maal onder water gestaan en moest begin 2010 noodgedwongen verhuizen. Door de gedwongen verhuizing, de verbouwingskosten en het verlies van l...

16-07-2010 21:25

Aflevering 18

Operatie van der Most - Aflevering 18

In 2006 wordt Gerrit Didden de nieuwe eigenaar van evenementenschip Tourmalijn. Het schip wordt verbouwd en de zaken lopen de eerste jaren veelbelovend. Met de naderende recessie in 2008 blijven de boekingen uit. Kan Hennie van der Most To...

21-08-2009 21:15

Aflevering 14

Operatie van der Most - Aflevering 14

Top-ondernemer Hennie van der Most (58) gaat op pad om ondernemers te helpen die moeten vechten om hun bedrijf overeind te houden. Top-ondernemers Hennie van der Most en Theo Bax gaan het in moeilijkheden geraakte Tielse speelparadijs Klaut...

14-08-2009 21:20

Aflevering 11

Operatie van der Most - Aflevering 11

Top-ondernemer Hennie van der Most (58) gaat op pad om ondernemers te helpen die moeten vechten om hun bedrijf overeind te houden. Top-ondernemers Hennie van der Most en Theo Bax maken kennis met een jong boerengezin op een Friese melkveeho...

07-08-2009 21:20

Aflevering 10

Operatie van der Most - Aflevering 10

Top-ondernemer Hennie van der Most (58) gaat op pad om ondernemers te helpen die moeten vechten om hun bedrijf overeind te houden. Topondernemers Hennie van der Most en Theo Bax reizen af naar een meubelmakerij in Helmond. In Helmond maken ...

Operatie van der Most gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie van der Most de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie van der Most bij Operatie van der Most liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie van der Most. Heb je een uitzending van Operatie van der Most gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie van der Most gemist

Top-ondernemer Hennie van der Most (58) gaat op pad om ondernemers te helpen die moeten vechten om hun bedrijf overeind te houden.

Uitzending gemist van Operatie van der Most? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie van der Most kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord