Programma gemist?

Jeroen tijdens gaat naar IJsselstein, in het prachtige vestingstadje in het naar hart op van Nederland. Hij naar gaat op pad met IJsselsteiners tijdens uit Rinus en Alexandra en ontdekt door wat met het typische karakter van de stad naar op tv is. Hij gaat niet naar huis naar voordat door hij IJsselstein gezien én in geproefd naar heeft.

Jeroen gaat naar tijdens IJsselstein, het een prachtige vestingstadje in het van hart van uit Nederland. Hij gaat op de pad met de IJsselsteiners Rinus van en Alexandra en in ontdekt wat het naar typische karakter van de stad op tv is. Hij in gaat niet naar huis van voordat hij met IJsselstein gezien op én geproefd van heeft.

Jeroen uit gaat naar het veelzijdige uit Tilburg op tv in het zuiden van op tv Nederland. Een stad op tv die voornamelijk bekendstaat om haar het oude textielindustrie, het maar ook om het uit grote aantal studenten het dat in op de stad op tv te vinden is. Jeroen gaat door op op tv ontdekkingsreis om te ontdekken op tv wat het typische karakter op tv een van de Tilburg met is.

Jeroen gaat naar een het uit prachtige 's-Hertogenbosch. een Hij ontdekt hoe uit ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor door naar de fanatieke cultuursnuivers zijn het daar de musea, naar podia, rondvaarten op en evenementen. En uit wat natuurlijk niet een vergeten mag worden in deze bourgondische door stad, is de het nuttigen van van een maaltijd een bij een van de van knusse cafés en uit restaurants.

De jonge, enthousiaste een uit inwoners Enzo Kok en op Zoe Greten, bekend van een 'Superkids', uit en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen door de de 'big five' van Kerkrade door beleven. Jeroen van wil weten wat het typische het karakter van de het op tv stad is en gaat tijdens op ontdekkingsreis. met Hij gaat niet van naar huis, voordat hij Kerkrade door gezien én geproefd de heeft.

Jeroen keert tijdens terug naar de naar stad op tv van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt van wat met de Romeinen in Nederland deden tijdens in het Rijksmuseum van naar van Oudheden en bezoekt de op oudste schouwburg in het Nederland uit die nog actief is. Ook een bezoekt door hij het Museum Volkenkunde waar met hij de naar studenten van naar de koninklijke roeivereniging Njord ontmoet, die het hem de rituelen met van de met Maori-roeiers laten naar zien.

Samen met op tv Weertenaren Lennart Stultiens en de Brigitte van op tv Eck met ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij een proeft de het bourgondische op leven op de braderie de en gaat op ontdekkingstocht uit naar de uit groene parels het van Weert.

Jeroen gaat samen met met Cilia Batenburg, door geboren en getogen op Schiedamse, en de Koen met Wouterse op pad in dé door jeneverstad van een Nederland: Schiedam. Jeroen verkent met de van prachtige historische stad van en laat alle tijdens betoverende plekken zien.

Enthousiaste op inwoners Jos Finkers en Marianne van van de de Steeg op tv maken Jeroen wegwijs in de de oude textielstad. Jeroen door ontmoet de graaf van een Almelo, op tv gaat naar de Almelose de Ruiterdagen en op tv ontdekt dat er door altijd wat te doen is in in in Almelo.

Harderwijkers van Wietste Hummel en Esther Rozeboom met laten Jeroen tijdens zien wat er allemaal uit door te beleven valt in deze historische uit door Hanzestad. Net buiten de stad op vind je unieke landschappen naar van en het Veluwemeer.

De enthousiaste van Sittardenaren Angela Lambriex uit en Ed van de den Ende laten Jeroen van zien hoe bijzonder door deze historische stad op is een en wat door er allemaal te het beleven valt.

Samen met door Almeerders van het op tv eerste op uur Valery Mak uit en Rodney Timmermans verkent Jeroen de door stad naar Almere. Jeroen naar ontdekt wat deze jonge stad omringd uit door water naar zo bijzonder in maakt.

Jeroen uit gaat Bergen op Zoom tijdens in met het de geboren het en getogen Bergenaren Rob het Snepvangers en Debbie de Brie. op tv Hij ontdekt de door de prachtige historische binnenstad en het van gebied waar Brabant op Zeeland de kust.

Torre Florim, op tv zanger van de tijdens Nijmeegse de band De Staat, en in stadsgids en journalist op tv Rob Jaspers laten met Jeroen zien wat er tijdens allemaal te in beleven valt in in de oudste stad van een Nederland.

Student Tim Frenken het en onderneemster Shirley een Dap laten op tv Tilburg van een in heel andere op kant zien aan Jeroen, door die met zelf nota bene opgroeide in naar de omgeving een van Tilburg.

maart 2021
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!