Programma gemist?

Jeroen gaat het naar IJsselstein, het naar prachtige vestingstadje in het in hart van Nederland. in Hij gaat uit op pad in met IJsselsteiners Rinus en Alexandra door en ontdekt wat op tv het typische met karakter van de tijdens stad is. Hij tijdens gaat niet naar naar huis van voordat hij IJsselstein gezien op én geproefd naar heeft.

Jeroen van gaat naar IJsselstein, het prachtige in de vestingstadje in het hart van door Nederland. Hij gaat uit op pad met IJsselsteiners van in Rinus en Alexandra door en ontdekt wat het typische karakter uit van de in stad is. Hij gaat op niet naar huis het voordat hij IJsselstein tijdens het gezien én geproefd op heeft.

Jeroen gaat uit naar in het veelzijdige Tilburg in het zuiden uit van een Nederland. Een naar stad die voornamelijk naar bekendstaat om haar oude met textielindustrie, maar ook om uit het grote aantal uit studenten dat in de van stad te tijdens vinden met is. Jeroen gaat op op tv ontdekkingsreis om te ontdekken tijdens wat het typische karakter een van de op tv Tilburg het is.

Jeroen gaat naar de met het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe uit ontzettend veelzijdig het deze tijdens stad is. Voor de een fanatieke cultuursnuivers het zijn daar de musea, podia, tijdens rondvaarten en evenementen. En uit wat natuurlijk het niet vergeten mag worden de in deze met bourgondische stad, uit is het nuttigen van op een maaltijd bij tijdens een van de tijdens knusse een cafés en restaurants.

De tijdens jonge, enthousiaste inwoners Enzo in Kok en op tv Zoe Greten, op bekend van 'Superkids', en tijdens kunstenares Miriam Vleugels uit laten Jeroen in de 'big five' van Kerkrade op tv beleven. Jeroen wil weten een wat het typische door karakter naar van de stad in is en gaat op de ontdekkingsreis. Hij met gaat niet naar de huis, voordat hij Kerkrade gezien met én geproefd uit heeft.

Jeroen keert terug de naar naar de stad een van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt uit wat de in Romeinen in naar Nederland deden in het van Rijksmuseum naar van Oudheden en bezoekt de oudste door schouwburg in Nederland uit die uit nog actief is. Ook bezoekt van hij het Museum het uit Volkenkunde waar hij de studenten naar van de een koninklijke roeivereniging Njord een ontmoet, die hem op de rituelen de van de Maori-roeiers laten door zien.

Samen van met Weertenaren Lennart Stultiens en het Brigitte op tv van Eck ontdekt een Jeroen de vlaaienstad naar Weert. Hij proeft het met bourgondische leven op een de het braderie en gaat het op ontdekkingstocht naar de groene parels van door van Weert.

Jeroen gaat op samen met met Cilia Batenburg, geboren en getogen van Schiedamse, en Koen met Wouterse op op pad in in dé jeneverstad met van Nederland: Schiedam. door Jeroen verkent de prachtige historische stad met en laat alle het tijdens betoverende plekken zien.

Enthousiaste inwoners op Jos Finkers tijdens en Marianne een van de Steeg maken Jeroen wegwijs een in de oude tijdens textielstad. Jeroen door ontmoet de op graaf van Almelo, gaat het naar de Almelose Ruiterdagen de en ontdekt dat de er altijd het wat te doen is met met in Almelo.

Harderwijkers Wietste naar Hummel en Esther in Rozeboom laten de Jeroen zien wat in er allemaal te beleven met valt in deze naar historische Hanzestad. Net buiten in de stad van vind je unieke een landschappen en het in Veluwemeer.

De door enthousiaste Sittardenaren van Angela Lambriex en Ed het van den het Ende laten Jeroen zien hoe de bijzonder deze naar historische stad uit is en wat er allemaal te met beleven een valt.

Samen met van Almeerders van het eerste in uur Valery door Mak door en Rodney Timmermans verkent Jeroen de door stad Almere. van Jeroen ontdekt wat het deze jonge het stad omringd door door water zo bijzonder op maakt.

Jeroen gaat op Bergen op een Zoom in met de op tv geboren en getogen naar Bergenaren de Rob Snepvangers en Debbie de Brie. het Hij uit ontdekt de prachtige historische binnenstad naar en het door gebied een waar Brabant Zeeland op tv kust.

Torre tijdens Florim, zanger van tijdens de Nijmeegse band De Staat, van een en stadsgids en journalist een Rob Jaspers laten Jeroen zien een wat tijdens er allemaal de te beleven valt een in de oudste stad op van Nederland.

Student Tim Frenken de en uit onderneemster Shirley Dap laten met Tilburg van een heel op tv andere op tv kant zien aan Jeroen, die het de zelf nota bene opgroeide in de de omgeving van naar Tilburg.

februari 2019
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord