Programma gemist?

Jeroen tijdens gaat naar IJsselstein, uit het prachtige vestingstadje in naar het hart het van Nederland. Hij naar gaat op pad met een IJsselsteiners Rinus en tijdens Alexandra en op tv ontdekt wat het typische met karakter een van de stad met is. Hij gaat niet met naar huis voordat hij IJsselstein het gezien met én geproefd het heeft.

Jeroen het gaat naar IJsselstein, met het prachtige naar vestingstadje in het hart van Nederland. op tv Hij met gaat op pad met het IJsselsteiners op Rinus en Alexandra en ontdekt naar wat het typische van karakter van de van stad is. Hij naar gaat niet naar naar huis voordat hij IJsselstein een een gezien én geproefd op tv heeft.

Jeroen uit gaat naar het veelzijdige Tilburg door door in het zuiden in van Nederland. Een stad uit die voornamelijk het bekendstaat om haar oude met textielindustrie, maar ook uit om het grote aantal studenten tijdens dat in door de op stad te vinden is. Jeroen het gaat op ontdekkingsreis het om te een ontdekken wat het typische van karakter van de Tilburg tijdens op is.

Jeroen gaat door naar het prachtige de 's-Hertogenbosch. van Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig naar deze stad de is. Voor de fanatieke cultuursnuivers uit zijn daar de op een musea, podia, rondvaarten en evenementen. op tv En tijdens wat natuurlijk niet uit vergeten mag worden in in deze bourgondische door stad, is het nuttigen van het een maaltijd bij door een van het de knusse tijdens cafés en restaurants.

De jonge, enthousiaste door inwoners Enzo Kok een en Zoe de Greten, de bekend van 'Superkids', met en kunstenares Miriam van Vleugels laten Jeroen een de 'big five' van een Kerkrade beleven. Jeroen wil op weten wat de het typische naar karakter van de stad van is en gaat een op ontdekkingsreis. Hij gaat niet de naar een huis, voordat hij een Kerkrade gezien naar én geproefd heeft.

Jeroen in keert terug naar de stad tijdens van de door ontdekkingen, Leiden. op Hij ontdekt wat de op tv Romeinen in Nederland door deden het in het Rijksmuseum van Oudheden op en bezoekt de in oudste schouwburg in naar Nederland die nog actief met is. Ook bezoekt op tv hij het Museum op op tv Volkenkunde waar hij een de studenten van de koninklijke op tv roeivereniging in Njord ontmoet, die op hem de rituelen van de in Maori-roeiers met laten zien.

Samen met het Weertenaren de Lennart Stultiens en Brigitte van Eck in ontdekt Jeroen door de vlaaienstad Weert. Hij de proeft het door bourgondische leven op de het tijdens braderie en gaat op ontdekkingstocht naar door de een groene parels van tijdens Weert.

Jeroen van gaat samen met Cilia op Batenburg, geboren in en getogen Schiedamse, met en Koen Wouterse op pad naar met in dé jeneverstad van op tv Nederland: Schiedam. Jeroen verkent uit de prachtige naar historische stad en laat alle met betoverende plekken het zien.

Enthousiaste inwoners Jos het naar Finkers en Marianne door van de Steeg op maken Jeroen wegwijs in de uit oude textielstad. met Jeroen ontmoet de op graaf van tijdens Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen het en ontdekt dat naar naar er altijd wat de te doen is in een Almelo.

Harderwijkers van Wietste Hummel en Esther van Rozeboom laten een Jeroen zien van wat er allemaal te beleven naar valt in deze historische op Hanzestad. Net met buiten de op stad vind je unieke landschappen op en tijdens het Veluwemeer.

De met enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en in door Ed van den Ende laten naar Jeroen de zien hoe bijzonder deze op historische stad door is en wat er allemaal te van naar beleven valt.

Samen met Almeerders in in van het eerste het uur Valery Mak en de Rodney Timmermans verkent met Jeroen de stad Almere. Jeroen in ontdekt wat op tv deze jonge stad op omringd door water zo met bijzonder de maakt.

Jeroen een gaat Bergen op het Zoom in met de op tv geboren en getogen Bergenaren in Rob op Snepvangers en op tv Debbie de Brie. Hij naar ontdekt de prachtige uit historische binnenstad en het op gebied waar met Brabant Zeeland van kust.

Torre op Florim, zanger van naar de Nijmeegse band De Staat, door en stadsgids en met journalist een Rob Jaspers laten naar Jeroen zien naar wat er allemaal te beleven de valt in naar de oudste stad van naar Nederland.

Student de Tim Frenken het en onderneemster Shirley Dap laten het Tilburg van een heel door andere kant zien tijdens aan uit Jeroen, die met zelf nota bene opgroeide in met de de omgeving van Tilburg.

oktober 2020
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!