Programma gemist?

Jeroen gaat met naar IJsselstein, op het prachtige tijdens vestingstadje in het van hart van Nederland. Hij gaat op op tv pad met door IJsselsteiners Rinus en naar Alexandra en tijdens ontdekt wat het het typische karakter met van de stad is. Hij een gaat niet naar door huis op voordat hij IJsselstein een gezien én geproefd in heeft.

Jeroen een gaat naar IJsselstein, het het prachtige vestingstadje op tv in het uit hart van Nederland. Hij gaat de op pad het met IJsselsteiners Rinus en Alexandra een uit en ontdekt wat het typische karakter uit van van de stad is. Hij met gaat door niet naar huis van voordat hij IJsselstein naar gezien én geproefd door heeft.

Jeroen gaat naar een op tv het veelzijdige Tilburg in op tv het zuiden op van Nederland. Een met stad die voornamelijk bekendstaat om met haar oude uit textielindustrie, maar een ook om het in grote aantal studenten dat met in de tijdens stad te vinden is. Jeroen gaat tijdens op ontdekkingsreis het om een te ontdekken wat het de typische karakter van de Tilburg de een is.

Jeroen gaat uit naar op tv het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt een hoe ontzettend een veelzijdig deze op stad is. Voor de het fanatieke cultuursnuivers een zijn daar de musea, podia, het rondvaarten en op evenementen. En wat een natuurlijk niet vergeten mag worden door in uit deze bourgondische stad, is tijdens het de nuttigen van een maaltijd bij op een van de naar knusse door cafés en restaurants.

De door jonge, enthousiaste inwoners Enzo een Kok en tijdens Zoe Greten, met bekend van 'Superkids', en kunstenares op tv Miriam op Vleugels laten Jeroen de 'big five' het van het Kerkrade beleven. Jeroen wil tijdens weten wat op het typische karakter van op tv de op tv stad is en gaat de op ontdekkingsreis. Hij in gaat niet naar huis, voordat uit hij Kerkrade een gezien én geproefd het heeft.

Jeroen tijdens keert terug naar de in stad uit van de ontdekkingen, Leiden. in Hij ontdekt van wat de Romeinen in het Nederland deden met in het Rijksmuseum van de Oudheden en bezoekt met de oudste schouwburg in door Nederland van die nog actief is. Ook bezoekt een een hij het Museum Volkenkunde waar hij een de studenten van uit de koninklijke met roeivereniging Njord ontmoet, tijdens die hem de rituelen door van door de Maori-roeiers laten op tv zien.

Samen met tijdens Weertenaren Lennart de Stultiens en op tv Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de het vlaaienstad Weert. Hij op op proeft het bourgondische leven op de van braderie en naar gaat op ontdekkingstocht naar op de op tv groene parels van uit Weert.

Jeroen gaat samen op tv met Cilia van Batenburg, geboren en getogen op tv Schiedamse, tijdens en Koen op tv Wouterse op pad op in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. uit uit Jeroen verkent de prachtige met historische stad op en laat alle betoverende het plekken zien.

Enthousiaste inwoners Jos de Finkers en Marianne tijdens van de Steeg op tv maken Jeroen de wegwijs in tijdens de oude met textielstad. Jeroen ontmoet de graaf tijdens van van Almelo, gaat naar de met Almelose Ruiterdagen naar en ontdekt dat tijdens er altijd wat te doen op is in naar Almelo.

Harderwijkers Wietste op Hummel en Esther naar Rozeboom op tv laten Jeroen zien met wat er allemaal op tv te beleven valt in deze historische het met Hanzestad. Net buiten de stad van vind het je unieke landschappen en het op Veluwemeer.

De enthousiaste Sittardenaren van Angela Lambriex de en Ed van den op Ende laten naar Jeroen zien hoe bijzonder tijdens deze historische de stad is naar en wat er met allemaal te beleven uit valt.

Samen met Almeerders het van het eerste in uur Valery op Mak en Rodney Timmermans tijdens verkent van Jeroen de stad naar Almere. Jeroen op tv ontdekt wat deze tijdens jonge stad omringd door een water zo bijzonder naar maakt.

Jeroen gaat met Bergen op Zoom met in met de geboren het en getogen naar Bergenaren Rob Snepvangers en een uit Debbie de Brie. Hij ontdekt tijdens de prachtige tijdens historische binnenstad de en het gebied waar Brabant door Zeeland in kust.

Torre Florim, op tv zanger uit van de Nijmeegse band De van Staat, en van stadsgids en journalist Rob Jaspers de laten op tv Jeroen zien met wat er allemaal te beleven valt in in in de oudste stad van het Nederland.

Student Tim op Frenken en onderneemster in Shirley Dap in laten Tilburg de van een heel naar andere kant zien door aan Jeroen, die zelf nota uit bene opgroeide in de de omgeving van een Tilburg.

juli 2020
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!