Programma gemist?

Jeroen gaat met naar door IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het een hart van Nederland. de Hij gaat op op pad met IJsselsteiners door Rinus en tijdens Alexandra en ontdekt van wat het door typische karakter het van de stad is. van Hij gaat in niet naar huis voordat hij van IJsselstein gezien op én geproefd in heeft.

Jeroen gaat naar het IJsselstein, het prachtige van vestingstadje in van het hart van van Nederland. Hij het gaat op pad met in IJsselsteiners Rinus en met Alexandra en ontdekt naar wat het typische karakter op tv van de door stad is. Hij een gaat niet naar op tv huis een voordat hij IJsselstein gezien met én geproefd een heeft.

Jeroen gaat naar op tv het veelzijdige Tilburg tijdens in het het zuiden van op tv Nederland. Een stad op die voornamelijk bekendstaat om haar uit oude naar textielindustrie, maar ook om op tv het grote aantal studenten tijdens een dat in de stad te vinden het is. Jeroen tijdens gaat in op ontdekkingsreis om te ontdekken naar wat het uit typische karakter van de Tilburg op door is.

Jeroen gaat in naar een het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij met ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze naar stad is. Voor een tijdens de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de uit tijdens musea, podia, rondvaarten een en evenementen. En wat natuurlijk in niet vergeten in mag worden in deze met bourgondische stad, is het uit nuttigen de van een door maaltijd bij een van de door knusse cafés op tv en restaurants.

De jonge, enthousiaste door inwoners Enzo Kok de en naar Zoe Greten, bekend met van 'Superkids', en kunstenares door Miriam Vleugels laten de Jeroen uit de 'big five' van van Kerkrade beleven. met Jeroen wil weten wat het tijdens typische karakter van naar de stad het is en uit gaat op ontdekkingsreis. in Hij gaat niet naar huis, op voordat hij Kerkrade gezien een op én geproefd heeft.

Jeroen naar keert terug naar de stad het van de ontdekkingen, tijdens Leiden. Hij op tv ontdekt wat de op Romeinen in uit Nederland deden met in het Rijksmuseum van Oudheden op tv en op tv bezoekt de oudste schouwburg in Nederland op die nog tijdens actief is. tijdens Ook bezoekt hij het Museum tijdens Volkenkunde naar waar hij de door studenten van door de koninklijke roeivereniging Njord ontmoet, die tijdens hem op de rituelen van de op Maori-roeiers laten met zien.

Samen de met Weertenaren de Lennart Stultiens en Brigitte op van Eck ontdekt Jeroen de met door vlaaienstad Weert. Hij tijdens proeft het bourgondische leven op de op tv braderie en gaat uit op ontdekkingstocht naar door de groene parels op tv van in Weert.

Jeroen naar gaat samen met tijdens Cilia Batenburg, geboren met en getogen uit Schiedamse, en Koen Wouterse de op pad in de dé jeneverstad van van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de door prachtige historische stad op en de laat alle een betoverende plekken zien.

Enthousiaste op tv inwoners Jos Finkers en Marianne het van op tv de Steeg naar maken Jeroen wegwijs in op tv de oude een textielstad. Jeroen ontmoet de van graaf van Almelo, gaat naar door de Almelose Ruiterdagen in en op ontdekt dat er altijd op tv wat te doen is het in op tv Almelo.

Harderwijkers met Wietste Hummel en Esther van Rozeboom door laten Jeroen zien uit wat er allemaal tijdens te beleven valt uit in deze historische Hanzestad. Net op tv buiten de op tv stad vind je unieke landschappen van en op tv het Veluwemeer.

De enthousiaste tijdens Sittardenaren Angela een Lambriex en Ed van op tv den Ende laten Jeroen door uit zien hoe bijzonder deze historische tijdens stad is met en wat er door allemaal te beleven het valt.

Samen het met Almeerders van tijdens het eerste uur Valery Mak van en Rodney op tv Timmermans verkent Jeroen op tv de stad Almere. op Jeroen ontdekt wat van deze jonge stad van omringd door water zo tijdens bijzonder op maakt.

Jeroen gaat Bergen tijdens op Zoom in in een met de geboren en uit getogen Bergenaren Rob Snepvangers en in Debbie door de Brie. Hij het ontdekt de op tv prachtige historische binnenstad door en het gebied waar het Brabant Zeeland het kust.

Torre Florim, zanger op van de Nijmeegse op band in De Staat, en stadsgids en naar journalist Rob met Jaspers laten Jeroen zien door wat er de allemaal te beleven valt uit in de oudste naar stad van naar Nederland.

Student Tim Frenken met en onderneemster Shirley de Dap uit laten Tilburg van een met heel andere kant uit zien aan Jeroen, die in zelf tijdens nota bene opgroeide een in de omgeving van met Tilburg.

december 2019
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!