Programma gemist?

Jeroen gaat op tv naar IJsselstein, het het prachtige vestingstadje met in het hart van van Nederland. een Hij gaat op naar pad met IJsselsteiners Rinus een en Alexandra een en ontdekt wat het typische karakter op door van de stad is. Hij op gaat niet op naar huis voordat hij naar IJsselstein gezien én geproefd met in heeft.

Jeroen de gaat naar IJsselstein, met het prachtige vestingstadje met in het op hart van Nederland. Hij gaat op tijdens pad met op IJsselsteiners Rinus de en Alexandra en ontdekt wat uit naar het typische karakter van een de stad is. Hij met gaat niet naar het huis voordat hij uit IJsselstein gezien een én geproefd uit heeft.

Jeroen met gaat naar door het veelzijdige Tilburg in het zuiden uit van Nederland. de Een stad die voornamelijk uit van bekendstaat om haar met oude textielindustrie, maar ook om een het grote door aantal studenten dat in op tv de stad op tv te vinden is. Jeroen naar gaat met op ontdekkingsreis om te ontdekken tijdens wat het typische in karakter van de naar Tilburg van is.

Jeroen tijdens gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. de de Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze met stad door is. Voor de met fanatieke cultuursnuivers zijn het daar de musea, podia, rondvaarten op tv en evenementen. van En wat natuurlijk niet van vergeten mag door worden in deze een bourgondische stad, is het door nuttigen van een uit maaltijd bij een een van de op tv knusse cafés en tijdens restaurants.

De jonge, door enthousiaste inwoners Enzo door Kok de en Zoe Greten, bekend door van 'Superkids', en kunstenares het Miriam door Vleugels laten Jeroen de 'big five' de van Kerkrade beleven. door Jeroen wil uit weten wat het het typische karakter door van de stad is door en gaat op ontdekkingsreis. naar naar Hij gaat niet uit naar huis, voordat hij Kerkrade op tv gezien én met geproefd heeft.

Jeroen keert naar terug naar de de stad met van de ontdekkingen, Leiden. uit Hij ontdekt wat de Romeinen door in Nederland uit deden in het Rijksmuseum door van Oudheden en van bezoekt naar de oudste schouwburg in het Nederland de die nog actief is. Ook bezoekt in door hij het Museum Volkenkunde tijdens waar hij de studenten van het de koninklijke roeivereniging in Njord ontmoet, door die naar hem de rituelen van de tijdens Maori-roeiers door laten zien.

Samen door met Weertenaren Lennart tijdens Stultiens en met Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de tijdens van vlaaienstad Weert. Hij proeft het op tv bourgondische leven op de op tv braderie en gaat op tv op ontdekkingstocht tijdens naar de tijdens groene parels van een Weert.

Jeroen een gaat samen op met Cilia Batenburg, uit geboren en getogen een Schiedamse, en Koen Wouterse tijdens op pad in tijdens dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. naar een Jeroen verkent de prachtige door historische stad en een laat alle betoverende van plekken zien.

Enthousiaste de inwoners Jos Finkers en naar Marianne met van de Steeg maken Jeroen tijdens wegwijs op tv in de oude textielstad. Jeroen ontmoet tijdens de graaf van op tv Almelo, gaat naar tijdens de Almelose Ruiterdagen het en ontdekt dat een er altijd naar wat te doen op tv is in op Almelo.

Harderwijkers Wietste Hummel van en met Esther Rozeboom laten Jeroen uit zien wat er naar allemaal te beleven valt in een in deze historische Hanzestad. het Net buiten de met stad vind je unieke uit landschappen door en het Veluwemeer.

De met enthousiaste Sittardenaren Angela tijdens Lambriex en Ed van een den Ende laten op tv Jeroen zien hoe op bijzonder deze historische stad met is het en wat er uit allemaal te beleven uit valt.

Samen met op tv Almeerders tijdens van het eerste uur Valery tijdens Mak van en Rodney Timmermans op tv verkent Jeroen de stad een Almere. Jeroen ontdekt tijdens wat deze jonge stad naar omringd door water zo op tv bijzonder tijdens maakt.

Jeroen gaat op tv Bergen een op Zoom in met de geboren op en getogen Bergenaren de uit Rob Snepvangers en Debbie de met Brie. Hij in ontdekt de prachtige historische een binnenstad en het gebied met waar het Brabant Zeeland de kust.

Torre Florim, naar zanger van de tijdens Nijmeegse uit band De Staat, en op tv stadsgids en journalist Rob Jaspers met laten een Jeroen zien wat er op tv allemaal te uit beleven valt met in de oudste stad van een Nederland.

Student Tim door Frenken en onderneemster Shirley een Dap op laten Tilburg van een heel op tv andere kant uit zien aan de Jeroen, die het zelf nota bene opgroeide in de op omgeving van de Tilburg.

september 2019
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord