Programma gemist?

Jeroen gaat naar uit IJsselstein, het het prachtige in vestingstadje in het op tv hart van Nederland. in Hij gaat op met pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra uit en van ontdekt wat uit het typische karakter van de stad op is. Hij een gaat door niet naar huis voordat hij tijdens IJsselstein gezien én uit geproefd tijdens heeft.

Jeroen op tv gaat naar IJsselstein, het een prachtige vestingstadje van in het hart door van Nederland. met Hij gaat op op tv pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra in en tijdens ontdekt wat het typische karakter een van de stad tijdens is. in Hij gaat het niet naar huis voordat hij in IJsselstein gezien in én geproefd van heeft.

Jeroen met gaat naar het veelzijdige Tilburg op tv in het uit zuiden van in Nederland. Een uit stad die voornamelijk bekendstaat om tijdens haar oude de textielindustrie, maar ook van om het grote op aantal studenten dat in de het stad uit te vinden is. naar Jeroen gaat op naar ontdekkingsreis om te ontdekken naar wat het het typische karakter van tijdens de Tilburg het is.

Jeroen gaat naar naar naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe de ontzettend veelzijdig met deze stad is. in Voor de fanatieke op cultuursnuivers zijn daar de met musea, podia, in rondvaarten en evenementen. van En wat natuurlijk naar niet vergeten mag op tv worden in deze naar bourgondische stad, in is het in nuttigen van een maaltijd in bij een van de knusse door cafés en met restaurants.

De jonge, naar enthousiaste inwoners Enzo door Kok en met Zoe Greten, bekend van een 'Superkids', en kunstenares van Miriam Vleugels op laten Jeroen tijdens de 'big five' van Kerkrade beleven. de Jeroen wil weten in wat het typische met de karakter van de stad is in en gaat op van ontdekkingsreis. Hij gaat niet van naar op tv huis, voordat hij het Kerkrade gezien én geproefd in heeft.

Jeroen een keert terug naar de stad door van de ontdekkingen, uit uit Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen door in in Nederland deden in het het Rijksmuseum van met Oudheden en bezoekt de naar oudste op schouwburg in Nederland die nog actief op in is. Ook bezoekt hij op het Museum Volkenkunde waar een hij de op tv studenten van de van koninklijke roeivereniging Njord op tv ontmoet, die het hem de rituelen van de Maori-roeiers naar laten naar zien.

Samen uit met Weertenaren Lennart op Stultiens en van Brigitte van Eck ontdekt Jeroen met de op vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische tijdens leven tijdens op de braderie en met gaat op ontdekkingstocht naar met de groene in parels van tijdens Weert.

Jeroen met gaat samen op met Cilia Batenburg, tijdens geboren en getogen Schiedamse, het en Koen op tv Wouterse op pad in op dé jeneverstad het van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent van de het prachtige historische stad en uit laat alle betoverende plekken het zien.

Enthousiaste de inwoners Jos op tv Finkers en Marianne van de Steeg in maken Jeroen wegwijs het in de oude tijdens textielstad. met Jeroen ontmoet de tijdens graaf van Almelo, gaat naar naar uit de Almelose Ruiterdagen de en ontdekt dat er altijd wat naar te doen is op tv op tv in Almelo.

Harderwijkers op Wietste Hummel uit en Esther Rozeboom laten een Jeroen zien wat er het allemaal te beleven tijdens valt in in deze historische Hanzestad. Net buiten een de stad naar vind je unieke landschappen door en door het Veluwemeer.

De de enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en van Ed uit van den Ende laten met Jeroen zien hoe bijzonder de deze historische door stad is en op wat er allemaal uit te beleven een valt.

Samen met met Almeerders van op het eerste uur Valery naar Mak en Rodney naar Timmermans het verkent Jeroen de stad Almere. de Jeroen ontdekt wat op tv deze van jonge stad omringd door water van zo naar bijzonder maakt.

Jeroen op tv gaat Bergen uit op Zoom in naar met de geboren en getogen op tv Bergenaren Rob Snepvangers op tv en in Debbie de Brie. tijdens Hij ontdekt de op tv prachtige historische binnenstad en het naar gebied waar een Brabant Zeeland tijdens kust.

Torre Florim, het zanger op tv van de Nijmeegse op band De Staat, en tijdens stadsgids en journalist Rob het Jaspers op laten Jeroen zien wat er allemaal de te beleven valt naar in de oudste op tv stad van op Nederland.

Student Tim op tv Frenken en onderneemster Shirley op tv de Dap laten Tilburg van een op heel andere kant in zien aan een Jeroen, die zelf op tv nota bene opgroeide in de op tv omgeving uit van Tilburg.

juli 2021
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!