Programma gemist?

Jeroen gaat uit naar tijdens IJsselstein, het prachtige vestingstadje op in het hart van in Nederland. Hij door gaat op pad met IJsselsteiners de Rinus de en Alexandra en ontdekt wat in tijdens het typische karakter van de stad tijdens is. Hij het gaat door niet naar huis voordat hij IJsselstein op gezien én geproefd in een heeft.

Jeroen op gaat naar op tv IJsselstein, het prachtige vestingstadje in in het op tv hart van Nederland. Hij naar gaat op pad met in IJsselsteiners Rinus en door Alexandra en ontdekt van wat het typische uit karakter van met de stad is. Hij gaat van niet op tv naar huis in voordat hij IJsselstein gezien én met geproefd door heeft.

Jeroen gaat met naar het tijdens veelzijdige Tilburg in het zuiden op van Nederland. tijdens Een met stad die voornamelijk bekendstaat om tijdens haar oude een textielindustrie, maar van ook om het grote op aantal studenten dat uit in de stad te met vinden is. Jeroen gaat een een op ontdekkingsreis om in te ontdekken wat het typische uit karakter van de de Tilburg de is.

Jeroen de gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. met Hij ontdekt hoe de een ontzettend veelzijdig deze uit stad is. Voor de de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de uit musea, tijdens podia, rondvaarten en evenementen. En door wat natuurlijk de niet vergeten uit mag worden in tijdens deze bourgondische stad, uit is het nuttigen van een op maaltijd bij een in van de knusse uit cafés met en restaurants.

De jonge, enthousiaste op inwoners het Enzo Kok de en Zoe Greten, bekend van in 'Superkids', de en kunstenares Miriam tijdens Vleugels laten Jeroen de 'big van five' van Kerkrade beleven. tijdens in Jeroen wil weten wat het typische tijdens op tv karakter van de stad is van en gaat op ontdekkingsreis. op tv Hij gaat op tv niet van naar huis, voordat hij Kerkrade gezien de én naar geproefd heeft.

Jeroen in keert terug naar het de stad door van de ontdekkingen, een Leiden. Hij ontdekt in wat de Romeinen van in Nederland deden in op tv het Rijksmuseum de van Oudheden en tijdens bezoekt de oudste schouwburg de in Nederland die nog actief op tv is. Ook bezoekt tijdens hij van het Museum Volkenkunde waar hij naar het de studenten van de koninklijke naar roeivereniging het Njord ontmoet, die door hem de rituelen in van de Maori-roeiers laten tijdens zien.

Samen naar met Weertenaren Lennart Stultiens en in Brigitte in van Eck ontdekt Jeroen de de vlaaienstad Weert. op Hij een proeft het bourgondische leven op de op tv braderie en op gaat met op ontdekkingstocht naar de groene parels met van met Weert.

Jeroen in gaat samen van met Cilia Batenburg, geboren op en getogen Schiedamse, en Koen de een Wouterse op pad in dé door jeneverstad van Nederland: uit Schiedam. naar Jeroen verkent de prachtige historische stad de en laat uit alle betoverende plekken tijdens zien.

Enthousiaste inwoners Jos op Finkers en Marianne door van het de Steeg maken Jeroen uit wegwijs in de een oude textielstad. van Jeroen ontmoet de graaf van de Almelo, gaat naar door de het Almelose Ruiterdagen en ontdekt het dat er altijd wat door te doen is tijdens in de Almelo.

Harderwijkers Wietste in Hummel en Esther Rozeboom een laten Jeroen uit zien wat er allemaal de een te beleven valt in door deze historische Hanzestad. Net buiten uit de de stad vind je unieke op tv landschappen en van het Veluwemeer.

De op enthousiaste Sittardenaren het Angela Lambriex en Ed van op tv den Ende laten Jeroen het zien met hoe bijzonder de deze historische stad is en de wat op er allemaal te beleven op valt.

Samen tijdens met Almeerders van het eerste in uur Valery Mak door en Rodney naar Timmermans verkent Jeroen een de stad Almere. tijdens Jeroen ontdekt wat een deze tijdens jonge stad omringd door water uit zo bijzonder uit maakt.

Jeroen het gaat Bergen op Zoom in het met de op geboren in en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en het Debbie de een Brie. Hij uit ontdekt de prachtige de historische binnenstad en het gebied tijdens waar naar Brabant Zeeland op tv kust.

Torre uit Florim, zanger van de in Nijmeegse band het De Staat, en stadsgids met en een journalist Rob Jaspers laten naar Jeroen zien wat er op allemaal te beleven op valt in de oudste tijdens stad op tv van Nederland.

Student Tim Frenken het en een onderneemster Shirley Dap laten naar Tilburg van in een heel andere uit kant zien aan uit Jeroen, die zelf tijdens nota bene opgroeide naar in de omgeving van het Tilburg.

februari 2020
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!