Programma gemist?

Jeroen een gaat naar IJsselstein, het door prachtige vestingstadje in met het met hart van Nederland. Hij gaat op op een pad met IJsselsteiners Rinus het en Alexandra en naar ontdekt wat door het typische karakter van de van stad is. Hij naar gaat niet naar huis tijdens voordat op hij IJsselstein een gezien én geproefd in heeft.

Jeroen gaat het naar IJsselstein, het prachtige naar vestingstadje in uit het hart van Nederland. door het Hij gaat op pad met IJsselsteiners een Rinus en naar Alexandra en ontdekt wat de het typische uit karakter van de stad uit is. Hij gaat uit niet door naar huis voordat hij IJsselstein de gezien op tv én geproefd naar heeft.

Jeroen in gaat naar het veelzijdige tijdens Tilburg in in het zuiden van Nederland. uit Een stad die het voornamelijk bekendstaat om uit haar oude de textielindustrie, maar ook met om het grote de aantal studenten dat met in de stad te vinden een tijdens is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis op tv om te ontdekken met wat met het typische karakter van de de Tilburg tijdens is.

Jeroen op gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. op Hij ontdekt hoe met ontzettend het veelzijdig deze stad is. tijdens Voor de fanatieke met cultuursnuivers zijn daar de met musea, door podia, rondvaarten van en evenementen. En wat natuurlijk niet naar vergeten mag met worden in in deze bourgondische stad, is uit het nuttigen van naar een op maaltijd bij een van de knusse met cafés en op restaurants.

De op tv jonge, enthousiaste inwoners Enzo op Kok en Zoe Greten, de een bekend van 'Superkids', en kunstenares de Miriam Vleugels een laten Jeroen de 'big five' naar van Kerkrade van beleven. tijdens Jeroen wil weten wat het typische van karakter van uit de tijdens stad is en op tv gaat op ontdekkingsreis. van Hij gaat niet naar huis, in voordat de hij Kerkrade gezien én geproefd het heeft.

Jeroen keert in terug naar de een stad van de van ontdekkingen, Leiden. door Hij ontdekt door wat de Romeinen in Nederland deden op tv in het Rijksmuseum naar van van Oudheden en bezoekt de de oudste schouwburg in Nederland tijdens die een nog actief is. Ook tijdens bezoekt hij het in Museum Volkenkunde door waar hij de uit studenten van de koninklijke roeivereniging naar Njord in ontmoet, die op tv hem de rituelen van de Maori-roeiers het laten op zien.

Samen op met Weertenaren Lennart Stultiens door en Brigitte de van Eck ontdekt Jeroen uit de vlaaienstad op tv Weert. Hij de proeft het bourgondische leven op tv op de braderie en gaat het op uit ontdekkingstocht naar de groene parels naar van de Weert.

Jeroen tijdens gaat samen met met Cilia Batenburg, uit geboren en getogen op Schiedamse, en Koen Wouterse door op pad een in dé jeneverstad van tijdens Nederland: Schiedam. Jeroen verkent uit de op tv prachtige historische stad en laat alle tijdens uit betoverende plekken zien.

Enthousiaste naar inwoners Jos Finkers en op tv Marianne van de Steeg van maken naar Jeroen wegwijs in de oude tijdens textielstad. naar Jeroen ontmoet de naar graaf van Almelo, gaat in naar uit de Almelose Ruiterdagen en naar ontdekt dat er altijd in wat te uit doen is in naar Almelo.

Harderwijkers Wietste tijdens Hummel een en Esther Rozeboom laten Jeroen zien op wat er allemaal met te het beleven valt in deze door historische Hanzestad. van Net buiten de stad tijdens vind je unieke een landschappen en het naar Veluwemeer.

De enthousiaste Sittardenaren naar Angela Lambriex met en Ed van den de op tv Ende laten Jeroen in zien hoe bijzonder deze historische stad met is en een wat er allemaal te door beleven het valt.

Samen met Almeerders op van uit het eerste uur Valery naar Mak en een Rodney Timmermans verkent uit Jeroen de stad het Almere. Jeroen ontdekt wat deze op tv uit jonge stad omringd door water het zo bijzonder van maakt.

Jeroen gaat Bergen op tv met op Zoom in met met de geboren en getogen in Bergenaren Rob Snepvangers en door Debbie de in Brie. Hij in ontdekt de prachtige het historische binnenstad en op tv het gebied een waar Brabant Zeeland tijdens kust.

Torre Florim, zanger van van naar de Nijmeegse op band De Staat, en stadsgids door en journalist Rob Jaspers met van laten Jeroen zien wat met er allemaal op tv te beleven valt in de de oudste stad van op tv Nederland.

Student Tim naar Frenken en onderneemster met Shirley Dap laten op Tilburg van door een heel naar andere kant zien aan door Jeroen, die op tv zelf nota bene opgroeide in de op tv omgeving van tijdens Tilburg.

juni 2019
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord