Programma gemist?

Jeroen gaat uit naar IJsselstein, met het prachtige vestingstadje naar in het hart van Nederland. van Hij gaat op op pad met door IJsselsteiners Rinus een en Alexandra en ontdekt op tv wat het typische karakter op van het de stad is. op tv Hij gaat niet naar huis op tv voordat hij IJsselstein naar uit gezien én geproefd op tv heeft.

Jeroen tijdens gaat naar IJsselstein, het met prachtige op tv vestingstadje in het op hart van Nederland. Hij gaat uit op pad met IJsselsteiners een Rinus en een Alexandra en tijdens ontdekt wat het van typische karakter tijdens van de stad is. een Hij gaat uit niet naar huis voordat hij een IJsselstein gezien én door geproefd de heeft.

Jeroen van gaat naar naar het veelzijdige Tilburg in een het zuiden van op tv Nederland. Een stad die voornamelijk naar bekendstaat door om haar van oude textielindustrie, maar ook om het door grote uit aantal studenten tijdens dat in de het stad te vinden is. van Jeroen gaat een op ontdekkingsreis om te ontdekken wat op tv het typische karakter naar van de Tilburg van uit is.

Jeroen gaat met naar uit het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe door ontzettend tijdens veelzijdig deze stad is. op tv Voor de de fanatieke cultuursnuivers zijn de daar de naar musea, podia, rondvaarten van en evenementen. En uit wat natuurlijk niet vergeten mag met worden naar in deze bourgondische met stad, is het nuttigen een van een maaltijd van bij een van de knusse op cafés in en restaurants.

De uit jonge, enthousiaste van inwoners Enzo Kok en op Zoe Greten, bekend van 'Superkids', een op en kunstenares Miriam Vleugels laten door Jeroen de in 'big five' van Kerkrade het beleven. door Jeroen wil weten wat het typische een karakter van een de de stad is en gaat op tijdens ontdekkingsreis. Hij de gaat niet tijdens naar huis, voordat hij Kerkrade naar gezien naar én geproefd heeft.

Jeroen keert terug een naar van de stad van de ontdekkingen, op tijdens Leiden. Hij ontdekt het wat de Romeinen in in Nederland deden naar in het Rijksmuseum van door Oudheden en bezoekt de oudste tijdens schouwburg in Nederland in die op tv nog actief een is. Ook bezoekt hij het het Museum Volkenkunde waar in hij met de studenten van de koninklijke op tv roeivereniging Njord ontmoet, uit die hem de rituelen in van de in Maori-roeiers naar laten zien.

Samen met Weertenaren in Lennart Stultiens en het van Brigitte van Eck ontdekt op Jeroen de vlaaienstad Weert. door Hij proeft het bourgondische uit een leven op de naar braderie en gaat op ontdekkingstocht een naar de door groene parels van op tv Weert.

Jeroen gaat samen het met Cilia Batenburg, in tijdens geboren en getogen Schiedamse, en Koen met naar Wouterse op pad op tv in dé jeneverstad van Nederland: met Schiedam. Jeroen verkent tijdens de prachtige op tv historische stad van en laat alle betoverende plekken met zien.

Enthousiaste inwoners Jos tijdens Finkers het en Marianne door van de Steeg met maken Jeroen wegwijs in de door oude textielstad. Jeroen van ontmoet de graaf van in een Almelo, gaat naar de op Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat het er altijd wat op tv te doen is op tv in in Almelo.

Harderwijkers Wietste tijdens Hummel en uit Esther Rozeboom laten op tv Jeroen zien wat er op allemaal te beleven valt op tv van in deze historische Hanzestad. Net tijdens buiten de stad tijdens vind je unieke een landschappen en het tijdens Veluwemeer.

De enthousiaste op Sittardenaren Angela Lambriex het en Ed op tv van den Ende laten in Jeroen zien hoe bijzonder met deze historische op stad is en met wat er op tv allemaal te een beleven valt.

Samen met Almeerders op tv uit van het eerste op uur Valery Mak op tv en Rodney Timmermans verkent naar Jeroen de de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze op tv jonge stad omringd de door water zo het bijzonder met maakt.

Jeroen op gaat Bergen op tv op Zoom in met de geboren door met en getogen Bergenaren Rob Snepvangers de en een Debbie de Brie. Hij ontdekt op tv de prachtige door historische binnenstad en het op gebied waar Brabant van Zeeland naar kust.

Torre met Florim, zanger het van de Nijmeegse band De Staat, op tv en stadsgids en met journalist Rob een Jaspers uit laten Jeroen zien wat er tijdens allemaal te beleven een valt in het de oudste stad van op tv Nederland.

Student met Tim Frenken met en onderneemster Shirley Dap een laten Tilburg van op tv een heel andere kant de zien tijdens aan Jeroen, die zelf nota bene naar opgroeide in met de een omgeving van Tilburg.

december 2018
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord