Programma gemist?

Jeroen gaat het naar IJsselstein, het uit prachtige vestingstadje tijdens in het met hart van Nederland. Hij gaat op van pad met uit IJsselsteiners Rinus en het Alexandra op tv en ontdekt wat het typische op karakter van door de stad is. Hij gaat op tv niet naar tijdens huis van voordat hij IJsselstein gezien én naar geproefd de heeft.

Jeroen met gaat naar IJsselstein, het uit prachtige vestingstadje op in het naar hart van Nederland. Hij door gaat op pad het met IJsselsteiners Rinus met en Alexandra en ontdekt wat uit de het typische karakter van de van stad uit is. Hij gaat door niet naar huis voordat hij op tv IJsselstein gezien de én geproefd uit heeft.

Jeroen gaat naar de het veelzijdige uit Tilburg in het het zuiden van van Nederland. Een uit stad die voornamelijk bekendstaat van om haar oude textielindustrie, maar een ook om op het grote aantal het studenten dat in de een stad te vinden naar is. van Jeroen gaat op ontdekkingsreis om het te een ontdekken wat het op typische karakter van de Tilburg met het is.

Jeroen op tv gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. een Hij ontdekt met hoe ontzettend veelzijdig een deze stad is. tijdens Voor de fanatieke van cultuursnuivers uit zijn daar de musea, podia, tijdens rondvaarten een en evenementen. En wat natuurlijk niet naar vergeten mag worden het in deze bourgondische door op stad, is het nuttigen van een op tv maaltijd bij de een op tv van de knusse door cafés en restaurants.

De tijdens jonge, enthousiaste met inwoners Enzo Kok en Zoe uit Greten, bekend van op tv 'Superkids', en kunstenares tijdens Miriam Vleugels een laten Jeroen de 'big tijdens five' van in Kerkrade beleven. Jeroen wil op tv weten wat het in typische karakter van de door stad met is en gaat op tijdens ontdekkingsreis. Hij gaat op tv niet uit naar huis, voordat een hij Kerkrade gezien én geproefd de heeft.

Jeroen keert de terug in naar de stad van de ontdekkingen, in Leiden. tijdens Hij ontdekt naar wat de Romeinen het in Nederland deden in het uit Rijksmuseum van Oudheden van en bezoekt de oudste naar tijdens schouwburg in Nederland die nog tijdens actief is. Ook in bezoekt hij het Museum het het Volkenkunde waar hij de studenten met van de koninklijke roeivereniging naar Njord uit ontmoet, die hem het de rituelen van de door Maori-roeiers laten door zien.

Samen met Weertenaren met Lennart Stultiens het en Brigitte in van Eck ontdekt Jeroen van de vlaaienstad Weert. door Hij proeft naar het bourgondische uit leven op de braderie en gaat een in op ontdekkingstocht naar tijdens de groene parels door van Weert.

Jeroen tijdens gaat samen met Cilia Batenburg, met op tv geboren en getogen de Schiedamse, en Koen Wouterse op de pad in dé jeneverstad uit van Nederland: op Schiedam. met Jeroen verkent de een prachtige historische stad en laat uit alle betoverende plekken op tv zien.

Enthousiaste naar inwoners Jos Finkers en Marianne een de van de Steeg maken Jeroen wegwijs op in de op tv oude het textielstad. Jeroen ontmoet door de graaf van op Almelo, gaat naar op de Almelose Ruiterdagen en de ontdekt dat er altijd op wat te doen uit is in op tv Almelo.

Harderwijkers Wietste Hummel een en met Esther Rozeboom laten Jeroen tijdens zien de wat er allemaal te beleven valt op in deze door historische Hanzestad. Net het buiten de stad vind uit je unieke landschappen in en het een Veluwemeer.

De enthousiaste door Sittardenaren Angela in Lambriex en Ed op tv van den Ende laten in Jeroen zien hoe bijzonder tijdens deze historische stad het is en wat de er allemaal te het beleven door valt.

Samen met Almeerders op in van het eerste uur door Valery Mak en Rodney in Timmermans verkent Jeroen tijdens de stad in Almere. Jeroen de ontdekt wat deze jonge in stad omringd door tijdens water zo op bijzonder maakt.

Jeroen gaat een Bergen op Zoom in naar met de geboren van en op tv getogen Bergenaren Rob Snepvangers op tv en Debbie de tijdens Brie. in Hij ontdekt de prachtige met historische binnenstad en in het gebied van waar Brabant Zeeland met kust.

Torre Florim, zanger op van uit de Nijmeegse band De Staat, met op en stadsgids en journalist Rob Jaspers van laten door Jeroen zien wat er in allemaal te beleven valt op tv in de oudste naar stad van in Nederland.

Student Tim naar Frenken en onderneemster de Shirley Dap laten door Tilburg van een met heel andere tijdens kant zien aan Jeroen, naar die zelf een nota bene van opgroeide in de omgeving van uit Tilburg.

mei 2020
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!