Programma gemist?

Jeroen gaat naar tijdens IJsselstein, uit het prachtige een vestingstadje in het in hart van Nederland. Hij gaat de op pad met IJsselsteiners het Rinus met en Alexandra en ontdekt tijdens wat het typische het karakter van de naar stad is. Hij de gaat niet naar door huis voordat hij IJsselstein in gezien het én geproefd van heeft.

Jeroen de gaat naar IJsselstein, het prachtige tijdens vestingstadje in het het hart door van Nederland. Hij gaat van op met pad met IJsselsteiners met Rinus en Alexandra op en ontdekt wat het in typische karakter van tijdens de stad de is. Hij gaat niet naar tijdens huis voordat hij tijdens IJsselstein gezien van én geproefd in heeft.

Jeroen gaat tijdens naar het tijdens veelzijdige Tilburg in het de zuiden door van Nederland. Een stad die de voornamelijk bekendstaat om tijdens haar oude textielindustrie, van maar de ook om het grote op tv aantal studenten dat de in de stad te vinden op tv op is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om met te ontdekken tijdens wat het typische op tv karakter van de op tv Tilburg naar is.

Jeroen gaat uit naar het prachtige naar 's-Hertogenbosch. Hij tijdens ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze de met stad is. Voor de fanatieke met cultuursnuivers zijn door daar de musea, podia, rondvaarten in op en evenementen. En wat natuurlijk niet op vergeten een mag worden in deze bourgondische met stad, is met het nuttigen met van een maaltijd naar bij een van de knusse een naar cafés en restaurants.

De met jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok door en Zoe Greten, het op bekend van 'Superkids', en kunstenares tijdens Miriam tijdens Vleugels laten Jeroen door de 'big five' in van Kerkrade beleven. Jeroen wil naar weten naar wat het typische karakter op van de het stad is en gaat op ontdekkingsreis. uit Hij gaat niet naar naar het huis, voordat hij Kerkrade gezien tijdens én de geproefd heeft.

Jeroen door keert terug naar de stad tijdens van de uit ontdekkingen, Leiden. naar Hij ontdekt wat de Romeinen een in van Nederland deden in het Rijksmuseum op van Oudheden op en bezoekt de uit oudste de schouwburg in Nederland die nog tijdens actief is. Ook bezoekt de hij het met Museum Volkenkunde waar hij in de studenten van het uit de koninklijke roeivereniging Njord tijdens ontmoet, die hem de rituelen naar van de op Maori-roeiers laten met zien.

Samen met Weertenaren het naar Lennart Stultiens en Brigitte door van Eck ontdekt Jeroen de met naar vlaaienstad Weert. Hij proeft van het bourgondische leven op op tv de braderie van en gaat op ontdekkingstocht de naar de groene uit parels uit van Weert.

Jeroen in gaat samen met Cilia Batenburg, op geboren uit en getogen uit Schiedamse, en Koen op tv Wouterse op pad in dé de jeneverstad van van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent een de prachtige historische stad op tv en het laat alle betoverende plekken een zien.

Enthousiaste inwoners uit Jos naar Finkers en Marianne van de de Steeg maken in Jeroen wegwijs in de in oude textielstad. Jeroen ontmoet op de graaf op tv van Almelo, uit gaat naar naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat uit er altijd op tv wat uit te doen is in een Almelo.

Harderwijkers door Wietste Hummel en het Esther Rozeboom laten op Jeroen zien wat er allemaal een te beleven uit valt met in deze historische op Hanzestad. Net buiten de stad door vind je naar unieke landschappen naar en het Veluwemeer.

De op tv enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en met Ed van van den Ende laten in Jeroen zien hoe bijzonder met deze historische in stad is en de wat er allemaal door te beleven uit valt.

Samen met het Almeerders met van het eerste uur Valery Mak het en Rodney Timmermans uit verkent Jeroen de met stad Almere. van Jeroen uit ontdekt wat deze door jonge stad omringd door water zo van bijzonder tijdens maakt.

Jeroen gaat Bergen door op het Zoom in met de geboren met en getogen met Bergenaren Rob Snepvangers en het Debbie de in Brie. Hij ontdekt door de prachtige historische binnenstad uit uit en het gebied waar Brabant uit Zeeland tijdens kust.

Torre Florim, zanger het van de Nijmeegse uit band met De Staat, en uit stadsgids en journalist Rob Jaspers de laten Jeroen naar zien wat met er allemaal te beleven valt met in de de oudste stad van de Nederland.

Student op tv Tim Frenken en onderneemster met Shirley op tv Dap laten Tilburg van op een heel andere kant naar zien aan Jeroen, die van zelf naar nota bene opgroeide in de met naar omgeving van Tilburg.

juni 2021
12-11-2017 14:01

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

21-10-2017 15:18

IJsselstein

Mijn Stad - IJsselstein

Jeroen gaat naar IJsselstein, het prachtige vestingstadje in het hart van Nederland. Hij gaat op pad met IJsselsteiners Rinus en Alexandra en ontdekt wat het typische karakter van de stad is. Hij gaat niet naar huis voordat hij IJsselstein ...

23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 14:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!