Programma gemist?

Jeroen gaat naar naar op het veelzijdige Tilburg in het van zuiden van Nederland. op tv Een stad die tijdens voornamelijk in bekendstaat om haar oude op textielindustrie, maar ook op tv om het grote een aantal studenten de dat in de op stad te vinden is. Jeroen het gaat op door ontdekkingsreis om door te ontdekken wat het typische uit karakter van de naar Tilburg naar is.

Jeroen op gaat naar het met prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt met hoe ontzettend veelzijdig in deze stad is. van Voor de fanatieke cultuursnuivers op tv zijn daar de een musea, het podia, rondvaarten de en evenementen. En in wat natuurlijk niet vergeten mag worden door in een deze bourgondische een stad, is het nuttigen in van een op maaltijd bij een van de knusse naar cafés en door restaurants.

De met jonge, enthousiaste tijdens inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, met bekend van een 'Superkids', en kunstenares Miriam tijdens Vleugels een laten Jeroen de 'big tijdens five' van naar Kerkrade beleven. Jeroen wil op weten wat het tijdens typische karakter van de de stad is de en gaat op ontdekkingsreis. het Hij gaat niet met naar huis, voordat het hij Kerkrade naar gezien én geproefd met heeft.

Jeroen keert in terug naar de stad in van de ontdekkingen, een Leiden. Hij ontdekt een op tv wat de Romeinen in tijdens Nederland deden in op het Rijksmuseum van Oudheden de en bezoekt de de oudste schouwburg in in Nederland die nog een actief uit is. Ook bezoekt hij het Museum in Volkenkunde waar hij op de tijdens studenten van de koninklijke door roeivereniging Njord ontmoet, tijdens die hem de op tv rituelen op van de Maori-roeiers laten in zien.

Samen met op Weertenaren tijdens Lennart Stultiens en Brigitte van Eck op de ontdekt Jeroen de vlaaienstad de Weert. Hij proeft het het bourgondische leven op de van van braderie en gaat op ontdekkingstocht op naar de van groene parels van op Weert.

Jeroen de gaat samen met Cilia op tv Batenburg, geboren de en getogen door Schiedamse, en Koen Wouterse de op pad door in dé jeneverstad in van Nederland: Schiedam. door Jeroen verkent de prachtige historische stad de een en laat alle betoverende plekken naar zien.

Enthousiaste op tv inwoners Jos Finkers en van Marianne van de Steeg op tijdens maken Jeroen wegwijs in de oude door textielstad. van Jeroen ontmoet de uit graaf van naar Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen naar en de ontdekt dat uit er altijd wat op tv te doen is een in Almelo.

Harderwijkers Wietste op tv Hummel en Esther Rozeboom op laten tijdens Jeroen zien de wat er allemaal te beleven valt op tv tijdens in deze historische van Hanzestad. Net buiten de de stad vind je unieke landschappen op tv en tijdens het Veluwemeer.

De enthousiaste Sittardenaren de op Angela Lambriex en Ed van den uit Ende laten Jeroen uit met zien hoe bijzonder van deze historische stad is een en wat er naar allemaal te beleven het valt.

Samen tijdens met Almeerders van het met eerste met uur Valery Mak een en Rodney Timmermans verkent een Jeroen de een stad Almere. Jeroen van ontdekt wat deze tijdens jonge stad omringd naar door water zo uit bijzonder maakt.

Jeroen gaat de Bergen op Zoom in uit met door de geboren en getogen van Bergenaren Rob tijdens Snepvangers en in Debbie de Brie. Hij ontdekt een de prachtige historische door binnenstad en het in gebied waar Brabant het Zeeland van kust.

Torre Florim, zanger tijdens naar van de Nijmeegse band De de Staat, en stadsgids op en journalist naar Rob Jaspers laten Jeroen tijdens zien wat uit er allemaal op te beleven valt met in de oudste stad de van Nederland.

Student tijdens Tim Frenken het en onderneemster Shirley tijdens Dap laten Tilburg van door een heel andere kant op tv zien aan Jeroen, die een zelf nota op bene opgroeide de in de omgeving een van Tilburg.

Samen door met de het enthousiaste Leidenaren Michael Roumen een en Gerda Schukking verkent Jeroen op tv de oudste universiteitsstad een van het naar land. naar Er valt ontzettend tijdens veel te ontdekken in de stad het waar uit bovengemiddeld veel artiesten een en kunstenaars vandaan uit komen.

Samen met door Eva Kasbergen in en Rob uit Beker bezoekt Daan op tv het Hollywood van de lage landen, op Hilversum! in Deze kleine stad met van grootse dromen combineert een door rustige en groene op tv naar omgeving met spannende ondernemingen. De uit geboren en getogen Hilversummer uit uit Rob neemt Daan mee een naar hét audiovisuele archief van het Nederland: Beeld met & Geluid. met Daan gaat met op tv fotograaf Eva naar het spannende de Bosjesfestival dat, zoals met de naam op doet vermoeden, met midden in het bos verscholen het op ligt.

september 2017
23-10-2016 09:06

Mijn stad Tilburg

Mijn Stad - Mijn stad Tilburg

Jeroen gaat naar het veelzijdige Tilburg in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekendstaat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is. Jeroen gaat op ontdekkingsreis om...

09-10-2016 17:28

Mijn stad 's-Hertogenbosch

Mijn Stad - Mijn stad 's-Hertogenbosch

Jeroen gaat naar het prachtige 's-Hertogenbosch. Hij ontdekt hoe ontzettend veelzijdig deze stad is. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, podia, rondvaarten en evenementen. En wat natuurlijk niet vergeten mag worden in deze...

02-10-2016 17:28

Mijn stad Kerkrade

Mijn Stad - Mijn stad Kerkrade

De jonge, enthousiaste inwoners Enzo Kok en Zoe Greten, bekend van 'Superkids', en kunstenares Miriam Vleugels laten Jeroen de 'big five' van Kerkrade beleven. Jeroen wil weten wat het typische karakter van de stad is en gaat op ontdekkings...

25-09-2016 17:28

Mijn stad Leiden

Mijn Stad - Mijn stad Leiden

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Museum Volkenkun...

18-09-2016 17:28

Mijn stad Weert

Mijn Stad - Mijn stad Weert

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op ontdekkingstocht naar de groene parels van Weert.

11-09-2016 17:27

Mijn stad Schiedam

Mijn Stad - Mijn stad Schiedam

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien.

04-09-2016 17:27

Mijn stad Almelo

Mijn Stad - Mijn stad Almelo

Enthousiaste inwoners Jos Finkers en Marianne van de Steeg maken Jeroen wegwijs in de oude textielstad. Jeroen ontmoet de graaf van Almelo, gaat naar de Almelose Ruiterdagen en ontdekt dat er altijd wat te doen is in Almelo.

24-01-2016 16:26

Harderwijk

Mijn Stad - Harderwijk

Harderwijkers Wietste Hummel en Esther Rozeboom laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in deze historische Hanzestad. Net buiten de stad vind je unieke landschappen en het Veluwemeer.

17-01-2016 16:25

Sittard

Mijn Stad - Sittard

De enthousiaste Sittardenaren Angela Lambriex en Ed van den Ende laten Jeroen zien hoe bijzonder deze historische stad is en wat er allemaal te beleven valt.

10-01-2016 16:27

Almere

Mijn Stad - Almere

Samen met Almeerders van het eerste uur Valery Mak en Rodney Timmermans verkent Jeroen de stad Almere. Jeroen ontdekt wat deze jonge stad omringd door water zo bijzonder maakt.

03-01-2016 16:27

Bergen op Zoom

Mijn Stad - Bergen op Zoom

Jeroen gaat Bergen op Zoom in met de geboren en getogen Bergenaren Rob Snepvangers en Debbie de Brie. Hij ontdekt de prachtige historische binnenstad en het gebied waar Brabant Zeeland kust.

27-12-2015 16:00

Nijmegen

Mijn Stad - Nijmegen

Torre Florim, zanger van de Nijmeegse band De Staat, en stadsgids en journalist Rob Jaspers laten Jeroen zien wat er allemaal te beleven valt in de oudste stad van Nederland.

20-12-2015 16:26

Tilburg

Mijn Stad - Tilburg

Student Tim Frenken en onderneemster Shirley Dap laten Tilburg van een heel andere kant zien aan Jeroen, die zelf nota bene opgroeide in de omgeving van Tilburg.

13-12-2015 16:27

Leiden

Mijn Stad - Leiden

Samen met de enthousiaste Leidenaren Michael Roumen en Gerda Schukking verkent Jeroen de oudste universiteitsstad van het land. Er valt ontzettend veel te ontdekken in de stad waar bovengemiddeld veel artiesten en kunstenaars vandaan komen.

18-01-2015 15:21

Hilversum

Mijn Stad - Hilversum

Samen met Eva Kasbergen en Rob Beker bezoekt Daan het Hollywood van de lage landen, Hilversum! Deze kleine stad met grootse dromen combineert een rustige en groene omgeving met spannende ondernemingen. De geboren en getogen Hilversummer Rob...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn Stad gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn Stad de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn Stad bij Mijn Stad liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn Stad. Heb je een uitzending van Mijn Stad gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn Stad gemist

Inspirerend reisprogramma waarin Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad bezoekt. Vergezeld door twee locals leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Van culturele hoogtepunten tot culinaire hotspots en zinderende nachtpartijen. Bekijk de stad door de ogen van verschillende generaties!

Uitzending gemist van Mijn Stad? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn Stad kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 23-10-2016 om 09:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord