Programma gemist?

Programma op waarin de unieke, muzikale zoektocht met naar met een 65-koppig tellend van amateurorkest centraal staat. op Jong en oud met een tijdens grote passie een en de liefde voor een de instrument mag meedoen.

Programma uit waarin de unieke, muzikale zoektocht uit uit naar een 65-koppig op tv tellend amateurorkest centraal staat. op Jong en oud met een met grote naar passie en op liefde voor een instrument mag van meedoen.

De muzikale zoektocht een naar een 65-koppig door amateurorkest gaat door. door Davida is door moeder van twee de kinderen met en lijdt al tijdens 18 jaar aan spierreuma. Davida het wil graag meedoen door voordat ze de de hobo niet meer kan op bespelen de door de pijn en met vermoeidheid. met Het is haar laatste door kans om te uit kunnen schitteren in het Koninklijk naar Concert Gebouw. Nello het een is 21 jaar en woont met tijdens zijn familie op tijdens een woonwagenkamp. de Het maken van het muziek zit ingebakken in van een de cultuur van zijn zigeunerfamilie. Al op op tv zes jaar speelt Nello piano. tijdens Hij kan geen noten door lezen, maar speelt op met puur op gehoor en vanuit zijn van hart. Kan een Nello de een jury overtuigen van zijn het talent? van Luis groeide op in op Colombia waar in hij zijn passie op voor muziek en naar instrumenten ontdekte. Luis door is zelfs aan het conservatorium gaan het studeren met in Bogota en vervolgens de in naar Florida. Nadat hij verliefd werd een op op de Nederlandse Monique verhuisde hij naar naar Nederland. Na een van zeer moeizame in start is hij met sinds augustus officieel het Nederlander en hoopt een te laten naar zien wat hij in tijdens huis tijdens heeft.

Programma een waarin de unieke, muzikale naar zoektocht naar in een 65-koppig tijdens tellend amateurorkest centraal staat. naar Jong en oud tijdens met een grote passie op tv en liefde voor een van instrument op tv mag meedoen.

maart 2021
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!