Programma gemist?

Programma waarin door de unieke, in muzikale zoektocht naar een 65-koppig naar tellend amateurorkest een centraal uit staat. Jong en oud op met een grote passie uit en met liefde voor een instrument mag op tv meedoen.

Programma waarin door de met unieke, muzikale zoektocht naar tijdens een 65-koppig tellend amateurorkest een centraal staat. Jong naar en oud met op tv een grote passie door en tijdens liefde voor een instrument mag op meedoen.

De naar muzikale zoektocht op naar een 65-koppig amateurorkest in gaat door. Davida is door moeder van twee kinderen op tv en op tv lijdt al op tv 18 jaar aan spierreuma. Davida wil de graag meedoen voordat het ze de hobo door het niet meer kan bespelen op tv door de pijn en uit vermoeidheid. Het is met haar het laatste kans om te kunnen schitteren de in het Koninklijk tijdens Concert Gebouw. Nello in op tv is 21 jaar en woont van met zijn familie op door een woonwagenkamp. Het naar op maken van muziek zit ingebakken naar in de cultuur van van zijn zigeunerfamilie. een Al het zes jaar speelt Nello de piano. Hij kan geen noten op lezen, maar speelt uit puur op op gehoor het en vanuit zijn hart. het Kan Nello de jury overtuigen uit van zijn talent? het op tv Luis groeide op in met Colombia waar hij zijn een passie van voor muziek en instrumenten een ontdekte. Luis is zelfs aan in het conservatorium gaan het studeren van in Bogota en vervolgens tijdens in Florida. naar Nadat hij verliefd werd tijdens op de uit Nederlandse Monique verhuisde uit hij naar Nederland. op tv Na een een zeer moeizame start is hij sinds door augustus tijdens officieel Nederlander en naar hoopt te laten op zien wat hij in huis van tijdens heeft.

Programma waarin de in unieke, muzikale op zoektocht naar een op 65-koppig tellend amateurorkest het centraal staat. op tv Jong en op oud met een grote passie met en liefde voor een op instrument mag naar meedoen.

oktober 2021
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!