Programma gemist?

Programma waarin de het de unieke, muzikale zoektocht naar een uit 65-koppig tellend amateurorkest centraal een een staat. Jong en op tv oud met een grote naar passie en liefde voor een de op instrument mag meedoen.

Programma in waarin de unieke, naar muzikale zoektocht het naar een 65-koppig op tellend amateurorkest centraal tijdens staat. Jong en oud met een het grote passie en van liefde voor tijdens een instrument mag op tv meedoen.

De muzikale zoektocht naar naar een 65-koppig de een amateurorkest gaat door. Davida is moeder uit naar van twee kinderen een en lijdt al 18 tijdens jaar aan spierreuma. Davida wil door graag meedoen naar voordat in ze de hobo niet meer een kan uit bespelen door de pijn in en vermoeidheid. Het is haar op van laatste kans om te kunnen de schitteren in het op Koninklijk Concert het Gebouw. Nello van is 21 jaar en uit woont met zijn familie een op een woonwagenkamp. uit Het maken met van muziek zit in ingebakken in de van cultuur van de zijn zigeunerfamilie. Al door zes jaar speelt Nello piano. in Hij kan uit geen noten lezen, maar op speelt puur op gehoor met en vanuit zijn de hart. Kan in Nello van de jury overtuigen van het zijn talent? Luis groeide op uit in Colombia de waar hij zijn het passie op voor muziek en instrumenten ontdekte. de Luis tijdens is zelfs aan het conservatorium uit gaan studeren door in Bogota en vervolgens met in Florida. op tv Nadat hij verliefd werd op door de Nederlandse de Monique verhuisde door hij naar Nederland. het Na een het zeer moeizame start is hij sinds op uit augustus officieel Nederlander en hoopt in te laten zien wat naar hij met in huis met heeft.

Programma door waarin de unieke, muzikale zoektocht in naar een uit 65-koppig op tv tellend amateurorkest centraal staat. tijdens Jong en oud met een door grote passie tijdens en liefde voor door een instrument mag de meedoen.

juni 2021
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!