Programma gemist?

Programma waarin met de in unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig op tv tellend uit amateurorkest centraal staat. Jong de en oud met tijdens een grote de passie en door liefde voor een instrument op mag meedoen.

Programma waarin een de unieke, muzikale zoektocht tijdens naar naar een 65-koppig tellend met amateurorkest centraal op staat. Jong en van oud met een op grote passie en liefde met voor een instrument mag van meedoen.

De op muzikale zoektocht naar een 65-koppig het amateurorkest gaat door. in Davida is moeder in van twee in kinderen en lijdt een al met 18 jaar aan spierreuma. Davida op wil door graag meedoen voordat ze de hobo de in niet meer kan bespelen door het de pijn en de vermoeidheid. op tv Het is haar laatste kans het om te kunnen tijdens schitteren in het op tv Koninklijk door Concert Gebouw. Nello een is 21 jaar en woont met naar in zijn familie op een woonwagenkamp. Het op maken het van muziek zit ingebakken in in de cultuur van het op tv zijn zigeunerfamilie. Al zes jaar uit speelt Nello in piano. Hij kan geen naar noten lezen, het maar speelt de puur op gehoor naar en vanuit zijn met hart. Kan Nello de het jury overtuigen op tv van zijn talent? op tv Luis groeide op in Colombia waar in hij zijn passie door in voor muziek en instrumenten door ontdekte. Luis door is zelfs aan het conservatorium gaan naar op studeren in Bogota met en vervolgens in Florida. Nadat hij op tv verliefd met werd op de Nederlandse Monique naar verhuisde hij naar van Nederland. Na uit een het zeer moeizame start is het hij sinds augustus officieel Nederlander naar tijdens en hoopt te de laten zien wat door hij in huis in heeft.

Programma waarin de het naar unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig op tv tellend amateurorkest door centraal staat. Jong en naar oud uit met een op grote passie en liefde voor op een instrument in mag meedoen.

december 2019
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!