Programma gemist?

Programma door waarin de unieke, uit muzikale zoektocht naar op een 65-koppig tellend door amateurorkest centraal staat. Jong op en oud met met een grote passie tijdens en liefde met voor een instrument het mag meedoen.

Programma waarin op tv de uit unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig op tellend amateurorkest het centraal staat. Jong een en op oud met een in grote passie en liefde voor het een instrument door mag meedoen.

De muzikale op zoektocht naar een 65-koppig een amateurorkest gaat tijdens door. Davida met is moeder van twee uit kinderen in en lijdt al 18 door jaar aan spierreuma. Davida wil met van graag meedoen voordat ze de hobo naar niet meer tijdens kan door bespelen door de pijn en vermoeidheid. van Het is de haar laatste op tv kans om te kunnen schitteren tijdens naar in het Koninklijk Concert het Gebouw. Nello is 21 jaar uit en woont uit met zijn met familie op op tv een woonwagenkamp. Het maken van op tv muziek zit ingebakken een in tijdens de cultuur van zijn door zigeunerfamilie. Al op zes jaar speelt met Nello piano. Hij naar kan geen noten tijdens lezen, maar speelt puur met op gehoor en vanuit op tv zijn hart. door Kan Nello de door jury overtuigen in van zijn talent? Luis groeide op de in naar Colombia waar hij door zijn passie voor muziek op tv en instrumenten ontdekte. door Luis is zelfs met aan het de conservatorium gaan een studeren in Bogota en vervolgens in met Florida. Nadat hij op verliefd werd een op de uit Nederlandse Monique een verhuisde hij naar Nederland. Na een tijdens door zeer moeizame start naar is hij sinds augustus officieel Nederlander naar en hoopt met te laten zien wat in hij in op tv huis naar heeft.

Programma op waarin de unieke, in muzikale zoektocht naar in een 65-koppig van tellend amateurorkest centraal staat. van Jong en tijdens oud met een het grote passie en liefde voor door een tijdens instrument mag meedoen.

juli 2020
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!