Programma gemist?

Programma waarin de naar unieke, muzikale zoektocht naar naar een met 65-koppig tellend amateurorkest met centraal staat. de Jong en oud met de een grote passie en van liefde voor naar een door instrument mag meedoen.

Programma waarin de uit unieke, muzikale een zoektocht naar door een 65-koppig tellend amateurorkest centraal naar staat. Jong in en de oud met een grote passie tijdens en liefde voor een van uit instrument mag meedoen.

De muzikale op zoektocht naar een 65-koppig een amateurorkest gaat door. een Davida is het moeder van tijdens twee kinderen en een lijdt al 18 jaar door aan spierreuma. Davida wil uit graag meedoen voordat uit in ze de hobo niet meer op kan bespelen door de met pijn en naar vermoeidheid. Het van is haar laatste kans om de te kunnen schitteren door in op het Koninklijk in Concert Gebouw. Nello op is 21 jaar en woont met op tv zijn in familie op een in woonwagenkamp. Het maken met van muziek zit ingebakken in van door de cultuur van zijn zigeunerfamilie. Al in zes jaar speelt de Nello piano. Hij in kan met geen noten lezen, maar speelt uit puur uit op gehoor en door vanuit zijn hart. Kan het Nello uit de jury overtuigen van zijn talent? van Luis groeide op uit in in Colombia waar hij zijn het passie voor muziek en van instrumenten naar ontdekte. Luis in is zelfs aan het conservatorium op tv gaan studeren in in Bogota en van vervolgens in de Florida. Nadat hij verliefd werd op met de Nederlandse Monique naar verhuisde op tv hij naar Nederland. Na met een zeer moeizame start een is hij sinds naar augustus op tv officieel Nederlander en hoopt te in laten zien van wat hij in huis door een heeft.

Programma waarin tijdens de unieke, de muzikale zoektocht naar een de 65-koppig tellend uit amateurorkest centraal staat. van Jong en oud met een door grote passie en tijdens liefde voor het een instrument mag de meedoen.

februari 2020
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!