Programma gemist?

Programma waarin de de unieke, muzikale zoektocht een naar een tijdens 65-koppig van tellend amateurorkest centraal staat. naar Jong en oud met door een grote passie en naar liefde voor een een van instrument mag meedoen.

Programma door waarin de unieke, uit muzikale zoektocht naar een 65-koppig tijdens tellend amateurorkest op centraal staat. Jong het en oud met tijdens een grote passie een en liefde van voor een uit instrument mag meedoen.

De muzikale zoektocht in naar een op tv 65-koppig amateurorkest het gaat door. Davida is moeder op tv op van twee kinderen en lijdt al met 18 jaar door aan van spierreuma. Davida wil graag meedoen met voordat ze de hobo naar niet meer kan door bespelen door de een pijn en met vermoeidheid. Het is op tv haar laatste door kans om uit te kunnen schitteren in tijdens het Koninklijk een Concert Gebouw. Nello is naar 21 jaar en door woont met zijn familie op van een woonwagenkamp. Het in maken van muziek naar zit ingebakken in met de cultuur van in uit zijn zigeunerfamilie. Al zes jaar speelt naar Nello uit piano. Hij kan geen noten door in lezen, maar speelt puur op de gehoor en vanuit naar zijn hart. Kan op Nello de uit jury overtuigen van het zijn talent? Luis groeide de op in Colombia waar door hij zijn door passie voor muziek het en instrumenten tijdens ontdekte. Luis op tv is zelfs aan het een conservatorium gaan studeren in Bogota naar en tijdens vervolgens in Florida. in Nadat hij verliefd werd op op van de Nederlandse Monique verhuisde op hij naar van Nederland. Na een zeer moeizame de start is tijdens hij sinds augustus officieel Nederlander tijdens en hoopt te naar laten zien op tv wat hij in huis tijdens door heeft.

Programma waarin de in van unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig door tellend van amateurorkest centraal staat. uit Jong en oud met tijdens een tijdens grote passie en liefde tijdens voor een instrument mag de meedoen.

oktober 2020
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!