Programma gemist?

Programma de waarin de op tv unieke, muzikale zoektocht naar een in 65-koppig tellend amateurorkest centraal van staat. Jong op en oud in met een grote passie op tv en liefde voor een uit instrument mag door meedoen.

Programma een waarin de uit unieke, muzikale zoektocht naar met een 65-koppig tellend amateurorkest centraal van staat. Jong het en het oud met een een grote passie en liefde voor de een instrument mag op meedoen.

De op tv muzikale zoektocht naar een 65-koppig tijdens op tv amateurorkest gaat door. een Davida is moeder van twee een kinderen en van lijdt al de 18 jaar aan spierreuma. Davida wil tijdens graag een meedoen voordat een ze de hobo de niet meer kan bespelen in door de pijn naar en vermoeidheid. Het is van haar laatste kans met om te kunnen schitteren op tv in het op tv Koninklijk tijdens Concert Gebouw. Nello is 21 uit jaar en woont op met zijn familie uit op met een woonwagenkamp. Het maken een van muziek zit ingebakken van in tijdens de cultuur van op tv zijn zigeunerfamilie. Al zes met jaar speelt Nello piano. uit Hij kan geen noten van lezen, een maar speelt op tv puur op gehoor en vanuit zijn door hart. Kan Nello de de jury naar overtuigen van zijn talent? tijdens Luis de groeide op in Colombia waar door hij zijn passie het de voor muziek en instrumenten ontdekte. Luis tijdens op tv is zelfs aan het conservatorium gaan in een studeren in Bogota en uit vervolgens in naar Florida. Nadat hij verliefd werd op door de Nederlandse Monique een een verhuisde hij naar op Nederland. Na een zeer met moeizame start tijdens is hij sinds augustus de officieel Nederlander en hoopt te een laten door zien wat hij in tijdens huis op heeft.

Programma door waarin de naar unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig op tellend de amateurorkest centraal staat. Jong van en oud met op een grote passie de en tijdens liefde voor een instrument mag van meedoen.

november 2020
22-12-2014 20:37

Afl. 4

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 4

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

21-12-2014 20:09

Afl. 3

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 3

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

14-12-2014 20:07

Afl. 2

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is...

07-12-2014 20:08

Afl. 1

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 1

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen.

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw bij Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw. Heb je een uitzending van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!