Programma gemist?
mei 2017
02-07-2010 18:55

Aflevering 59

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 59

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Alwie Wildspieker lijkt, samen met zijn Patricia, Twente nu echt op de kaart te zetten. Wildspiekerland biedt campingaccommodatie, zwemgelegenheid, seminars en schoonheidskuren. Monkie's baby komt te vroeg met Stefan als enige in de buurt om bij de bevalling te helpen. Elvis en Janis hebben een indringend gesprek waaruit Elvis conclusies trekt. En ook Gerrit en Fenna hebben grootse plannen.

01-07-2010 18:55

Aflevering 58

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 58

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Alwie en Patricia beschikken weer over geld en zijn daarmee in de gelegenheid om moeder Minie terug te betalen. Maar ook om de camping uit te bouwen. Ze doen zaken met Hein en Lineke Bode. Hein moet afrekenen met de belasting en kan wel wat geld gebruiken. Bredero, Zilver en Fenna spannen samen om Gerrit iets duidelijk te maken. De huwelijksreis van Mans en Maria krijgt een verrassende bestemming.

30-06-2010 18:55

Aflevering 57

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 57

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Iedereen bereidt zich voor op de trouwerij van Mans en Maria. Maar als het zover is, laat de bruid op zich wachten. Ze wil dat haar vader erbij is. Tijd voor een list, en die komt van Gerrit. Monkie heeft besloten het kind te houden en dat is voor Pascal reden zijn biezen te pakken. Dan duikt Stefan weer op. Hij is terug uit de gevangenis en komt er achter dat Monkie zijn kind draagt.

29-06-2010 18:55

Aflevering 56

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 56

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Nu Minie bij Willem is, ziet Patricia haar kans schoon en laat ze zien hoe goed ze een camping weet te exploiteren. Mans en Gerrit halen allebei hun vriendin bij zich in huis. De Fiod doet een inval bij de Bodes en Pascal stelt de zwangere Monkie voor een keus. Elvis is uit zijn coma ontwaakt en gaat bij Roos op bezoek. Janis voelt zich ongelukkig en gaat naar de boerderij van de Wildspiekers.

28-06-2010 18:55

Aflevering 55

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 55

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. De sportzaak van Monkie wordt op feestelijke wijze geopend. Haiko en Patricia runnen de camping en Alwie voelt zich het derde rad aan de wagen. Hij krijgt vermoedens en komt tot een verrassende ontdekking. Mans heeft het zwaar te pakken van Maria. Hij kan aan niets anders meer denken en maakt grootse plannen. Maar daar dreigt Maria's vader een stokje voor te steken. De drukte van de camping wordt Minie teveel. Ze krijgt van Willem de uitnodiging een tijdje bij hem in te trekken.

25-06-2010 18:50

Aflevering 54

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 54

Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Janis voelt zich er verantwoordelijk voor dat Elvis in coma ligt en ziet maar één uitweg. Monkie voelt zich beroerd. 'Sloerig in'n rakker', meent ze zelf. Maar er blijkt iets anders aan de hand. Mans en Willem beproeven hun geluk in het casino. Mans trekt de hoofdprijs. De kamperende Alwie en Patricia krijgen gezelschap van een heerschap uit Groningen, dat denkt dat de Wildspiekers er een camping op nahouden.

24-06-2010 18:50

Aflevering 53

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 53

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

23-06-2010 18:50

Aflevering 52

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 52

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

22-06-2010 18:50

Aflevering 51

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 51

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

21-06-2010 18:50

Aflevering 50

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 50

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

18-06-2010 18:50

Aflevering 49

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 49

Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Alwie Wildspieker krijgt van Hein Bode een niet te weigeren aanbod, maar vindt moeder Minie op zijn weg: Oale groond dat hoal ik. Roos dringt er bij Elvis op aan in te gaan op de wensen van haar depressieve moeder. En die wensen zijn niet mals! Mans is er nog steeds van overtuigd dat Fenna meer in hem ziet dan in Gerrit. Aangezien de heren niet overlopen van initiatief, neemt Fenna het heft in handen. Stefan weet het onderduikadres van Monkie te achterhalen. Als er in de buurt mond- en klauwzeer uitbreekt, brengt dat iemand op een idee.

17-06-2010 18:50

Aflevering 48

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 48

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. En dan zijn de Doare Dinkelse Daagn begonnen. DJ Elvis krijgt contact met een vrouwelijke luisteraar en dat zet zijn relatie met Roos onder druk. Er is een ruzie voor nodig om Minie en Willem in te laten zien dat ze wat voor elkaar betekenen. Stefan blijft Monkie lastigvallen, waarop ze onderduikt. Hein en Alwie hebben beiden zo hun problemen en lijken tot elkaar veroordeeld.

16-06-2010 18:50

Aflevering 47

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 47

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Monkie is voorlopig maar weer bij moeders thuis gaan wonen. Ze kan het goed vinden met Fenna, maar bemoeit zich wel met diens geplande vertrek naar Den Haag. Ook Pa Wildspieker mengt zich in de discussie. Hein Bode heeft heel wat goed te maken bij zijn vrouw Lineke. Hij heeft een grote verrassing in petto, waar Alwie hem bij moet helpen. Serge krijgt zijn streken thuis, en ook voor Alwie en Monkie zijn er minder prettige ontwikkelingen. Fenna ontdekt dat Jaap haar heeft voorgelogen en dat geeft weer de nodige twijfel over de toekomst.

15-06-2010 18:50

Aflevering 46

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 46

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Monkie heeft slaande ruzie gehad met Stefan, en vindt troost bij Pascal. Ze kunnen het goed vinden samen. Minie is inmiddels geregeld bij Willem in het café om te helpen. Bredero en Minie spelen het slim nu Fenna voor Jaap en een baan in Den Haag lijkt te kiezen. Dat gaat Gerrit beduidend slechter af. Patricia vermoedt dat Alwie wat heeft met Debbie Dekkers, maar komt tot een verrassende ontdekking.

14-06-2010 18:50

Aflevering 45

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 45

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Debbie laat zich niet zomaar afschepen. Om Hein jaloers te maken, laat ze haar charmes los op de nieuwe bouwvakker bij haar thuis, Alwie Wildspieker. Nu Janis is gered uit de handen van loverboy Serge is de vraag wat er moet gebeuren om deze achter de tralies te krijgen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van jonge leu en oale groond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van jonge leu en oale groond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van jonge leu en oale groond bij Van jonge leu en oale groond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van jonge leu en oale groond. Heb je een uitzending van Van jonge leu en oale groond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van jonge leu en oale groond gemist

Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. 'Zo ma'j ik 't geern zeen' mompelt Minie blij, nu al haar kinderen weer volop aan het werk zijn. Ook Janis krijgt met hulp van Roos een nieuwe baan. Alleen schapenhoedster Onna voeltzich sloerig in de rakkert, maar Bredero neemt met plezier haar roeping over. Ondertussen kijkt Fenna er even achterheen bij Derek, aangetrokken door zijn prachtig pianospel. Al gauw zingt ze gezellig mee, maar dan wacht haar een koude douche.

Uitzending gemist van Van jonge leu en oale groond? Hier kun je alle uitzendingen van Van jonge leu en oale groond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 02-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord