Programma gemist?

Nederlandse (NL) Regiosoap op tv uit door Overijssel, die zich afspeelt de in het met denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal op op tv staan de belevenissen van een de familie Wildspieker uit en hun mededorpelingen. Alwie naar Wildspieker lijkt, samen het met zijn Patricia, Twente het nu echt op door de van kaart te uit zetten. Wildspiekerland biedt campingaccommodatie, tijdens zwemgelegenheid, seminars en schoonheidskuren. het Monkie's baby naar komt te vroeg met een Stefan uit als enige in de buurt op om bij de de bevalling te helpen. Elvis naar en Janis op tv hebben een indringend een gesprek naar waaruit Elvis conclusies een trekt. En ook Gerrit en op Fenna hebben het grootse plannen.

Nederlandse (NL) Regiosoap tijdens uit Overijssel, een die zich afspeelt met in in het denkbeeldige Twentse in dorp Dinkelo. Centraal staan de een belevenissen van in de familie de Wildspieker en hun mededorpelingen. Alwie en een Patricia tijdens beschikken weer over een geld en zijn daarmee in uit de de gelegenheid om moeder Minie naar terug te betalen. uit Maar een ook om de camping het uit te tijdens bouwen. Ze doen zaken tijdens met Hein en Lineke Bode. door met Hein moet afrekenen met de het belasting tijdens en kan wel wat geld een gebruiken. in Bredero, Zilver en Fenna spannen van samen van om Gerrit iets duidelijk te maken. door De huwelijksreis het van Mans van en Maria naar krijgt een verrassende door bestemming.

Nederlandse (NL) Regiosoap naar het uit Overijssel, die zich afspeelt van in het de denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. het Centraal staan de naar belevenissen van van de familie Wildspieker op tv en hun mededorpelingen. Iedereen bereidt een zich van voor op van de trouwerij van Mans met en Maria. Maar de als het zover is, naar laat naar de bruid op zich de wachten. Ze wil dat in haar vader erbij naar is. Tijd de voor een list, en op die komt het van Gerrit. Monkie met heeft besloten het van kind te op houden en dat is van voor Pascal op reden zijn biezen te pakken. Dan de duikt Stefan een weer op. Hij is de terug de uit de gevangenis en op komt er achter dat op Monkie zijn kind op tv door draagt.

Nederlandse (NL) een Regiosoap een uit Overijssel, die een zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse met dorp Dinkelo. tijdens Centraal een staan de belevenissen van de familie van Wildspieker en een hun tijdens mededorpelingen. Nu Minie bij Willem is, met ziet Patricia haar het kans de schoon en laat ze zien de hoe van goed ze een camping weet naar in te exploiteren. Mans en Gerrit op tv halen allebei hun vriendin door bij op tv zich in naar huis. De Fiod doet van een inval naar bij de Bodes en Pascal stelt een de zwangere het Monkie voor in een keus. uit Elvis is uit zijn door coma ontwaakt en op gaat bij Roos op bezoek. op tv Janis op tv voelt zich ongelukkig een en gaat naar de boerderij op door van de Wildspiekers.

Nederlandse (NL) uit Regiosoap uit het Overijssel, die zich afspeelt door in het van denkbeeldige Twentse dorp van Dinkelo. Centraal met staan de belevenissen van de in familie naar Wildspieker en hun door mededorpelingen. De sportzaak van Monkie op tv wordt op met feestelijke wijze geopend. Haiko en tijdens Patricia runnen de een camping en door Alwie voelt zich het een derde rad aan in naar de wagen. Hij krijgt vermoedens en met komt tot het een verrassende uit ontdekking. Mans heeft naar het zwaar te pakken van op tv Maria. Hij met kan aan een niets anders meer denken en tijdens in maakt grootse plannen. Maar op tv daar dreigt Maria's vader een tijdens stokje voor te van steken. De drukte van van de de camping tijdens wordt Minie teveel. door Ze krijgt van Willem van de uitnodiging een tijdje bij op tv hem van in te naar trekken.

Regiosoap uit in Overijssel, die zich afspeelt op op tv in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. door met Centraal staan de belevenissen van tijdens de op familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Janis van op voelt zich er verantwoordelijk voor dat uit Elvis in op tv coma ligt uit en ziet maar een één uitweg. Monkie door voelt zich beroerd. 'Sloerig in'n met rakker', meent op ze tijdens zelf. Maar er in blijkt iets anders aan de hand. tijdens Mans tijdens en Willem beproeven hun met geluk in het casino. een Mans uit trekt de hoofdprijs. uit De kamperende Alwie en van Patricia krijgen de gezelschap van een heerschap uit de Groningen, dat denkt uit dat uit de Wildspiekers een er een camping op op nahouden.

Nederlandse uit (NL) Regiosoap een uit Overijssel, die zich afspeelt in van het denkbeeldige het Twentse dorp Dinkelo. tijdens Centraal staan de uit belevenissen van de in familie Wildspieker en hun door van mededorpelingen.

Nederlandse (NL) uit Regiosoap uit Overijssel, het die de zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse van dorp Dinkelo. Centraal op tv door staan de belevenissen van een de familie Wildspieker en uit hun door mededorpelingen.

Nederlandse in (NL) Regiosoap uit Overijssel, die de zich afspeelt in de naar het denkbeeldige Twentse met dorp Dinkelo. Centraal staan een de belevenissen van de familie de Wildspieker en tijdens hun op mededorpelingen.

Nederlandse (NL) Regiosoap van uit Overijssel, op die zich afspeelt naar in met het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal in staan uit de belevenissen van de familie in Wildspieker en een hun de mededorpelingen.

Regiosoap uit Overijssel, in die zich afspeelt uit in tijdens het denkbeeldige Twentse dorp naar Dinkelo. Centraal staan naar de belevenissen van de op tv familie met Wildspieker en hun met mededorpelingen. Alwie Wildspieker een krijgt van een Hein Bode een niet te in weigeren van aanbod, maar vindt moeder Minie op tv op van zijn weg: Oale groond op dat hoal ik. Roos dringt door er bij naar Elvis op uit aan in te gaan een op de wensen van door haar op tv depressieve moeder. En die wensen met zijn door niet mals! Mans is er op tv tijdens nog steeds van overtuigd in dat Fenna de meer in hem ziet dan uit in Gerrit. door Aangezien de heren niet tijdens overlopen van initiatief, neemt naar Fenna met het heft in handen. door Stefan in weet het onderduikadres van Monkie de te achterhalen. door Als er in de buurt van mond- en een klauwzeer uitbreekt, uit brengt dat iemand op een in van idee.

Nederlandse in (NL) Regiosoap uit Overijssel, op die zich van afspeelt in het op denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. op tv Centraal staan op tv de belevenissen van met de familie Wildspieker en hun de mededorpelingen. En dan op zijn de op Doare Dinkelse Daagn uit begonnen. DJ het Elvis krijgt contact uit met een op vrouwelijke luisteraar en de dat zet zijn relatie met Roos op tv onder in druk. Er is een uit ruzie voor nodig om tijdens Minie en Willem naar in te laten de zien dat ze in wat voor elkaar met betekenen. Stefan op blijft een Monkie lastigvallen, waarop ze onderduikt. in Hein en Alwie de hebben beiden op zo hun problemen met en lijken tot elkaar de veroordeeld.

Nederlandse van (NL) Regiosoap uit uit Overijssel, die zich afspeelt door in naar het denkbeeldige Twentse uit dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen op van het de familie Wildspieker naar en hun een mededorpelingen. Monkie is voorlopig naar maar weer bij moeders op tv thuis gaan wonen. Ze tijdens kan het goed door vinden met in Fenna, maar bemoeit zich met op wel met diens geplande vertrek naar op Den Haag. tijdens Ook Pa een Wildspieker mengt door zich in de discussie. Hein naar Bode op tv heeft heel wat goed te uit maken bij met zijn vrouw Lineke. in Hij heeft een uit grote verrassing een in petto, waar Alwie door hem bij moet helpen. Serge met krijgt het zijn streken thuis, en ook een voor Alwie en het een Monkie zijn er minder prettige ontwikkelingen. in Fenna naar ontdekt dat op Jaap haar heeft voorgelogen en op dat geeft weer op tv de nodige met twijfel over door de toekomst.

Nederlandse (NL) het Regiosoap uit uit Overijssel, die het zich afspeelt in naar het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. met Centraal op staan de belevenissen van de familie op Wildspieker en hun een mededorpelingen. Monkie op heeft slaande de ruzie gehad met het Stefan, en vindt troost in bij Pascal. Ze kunnen in het goed vinden van de samen. Minie is uit inmiddels geregeld bij Willem in met het café om te met helpen. Bredero op tv en naar Minie spelen het slim nu met Fenna voor Jaap en tijdens een baan van in Den Haag lijkt het het te kiezen. Dat gaat Gerrit een beduidend met slechter af. Patricia vermoedt door dat Alwie wat het heeft met Debbie Dekkers, maar de komt tot een met naar verrassende ontdekking.

Nederlandse (NL) de Regiosoap de uit Overijssel, die zich afspeelt het in het denkbeeldige Twentse tijdens de dorp Dinkelo. Centraal staan met de belevenissen van de een familie Wildspieker in en hun de mededorpelingen. Debbie laat zich niet zomaar tijdens afschepen. Om op Hein jaloers een te maken, laat ze uit haar charmes door los op de nieuwe de bouwvakker van bij haar thuis, Alwie Wildspieker. Nu door Janis is met gered een uit de handen van in loverboy Serge is de vraag door wat er moet op tv gebeuren van om deze achter op de tralies te in krijgen.

september 2017
02-07-2010 18:55

Aflevering 59

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 59

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Alwie Wildspieker lijkt, samen met zijn Patricia, Twent...

01-07-2010 18:55

Aflevering 58

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 58

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Alwie en Patricia beschikken weer over geld en zijn daa...

30-06-2010 18:55

Aflevering 57

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 57

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Iedereen bereidt zich voor op de trouwerij van Mans en ...

29-06-2010 18:55

Aflevering 56

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 56

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Nu Minie bij Willem is, ziet Patricia haar kans schoon ...

28-06-2010 18:55

Aflevering 55

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 55

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. De sportzaak van Monkie wordt op feestelijke wijze geop...

25-06-2010 18:50

Aflevering 54

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 54

Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Janis voelt zich er verantwoordelijk voor dat Elvis in coma ligt en ziet...

24-06-2010 18:50

Aflevering 53

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 53

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

23-06-2010 18:50

Aflevering 52

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 52

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

22-06-2010 18:50

Aflevering 51

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 51

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

21-06-2010 18:50

Aflevering 50

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 50

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen.

18-06-2010 18:50

Aflevering 49

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 49

Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Alwie Wildspieker krijgt van Hein Bode een niet te weigeren aanbod, maar...

17-06-2010 18:50

Aflevering 48

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 48

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. En dan zijn de Doare Dinkelse Daagn begonnen. DJ Elvis ...

16-06-2010 18:50

Aflevering 47

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 47

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Monkie is voorlopig maar weer bij moeders thuis gaan wo...

15-06-2010 18:50

Aflevering 46

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 46

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Monkie heeft slaande ruzie gehad met Stefan, en vindt t...

14-06-2010 18:50

Aflevering 45

Van jonge leu en oale groond - Aflevering 45

Nederlandse (NL) Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. Debbie laat zich niet zomaar afschepen. Om Hein jaloers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van jonge leu en oale groond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van jonge leu en oale groond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van jonge leu en oale groond bij Van jonge leu en oale groond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van jonge leu en oale groond. Heb je een uitzending van Van jonge leu en oale groond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van jonge leu en oale groond gemist

Regiosoap uit Overijssel, die zich afspeelt in het denkbeeldige Twentse dorp Dinkelo. Centraal staan de belevenissen van de familie Wildspieker en hun mededorpelingen. 'Zo ma'j ik 't geern zeen' mompelt Minie blij, nu al haar kinderen weer volop aan het werk zijn. Ook Janis krijgt met hulp van Roos een nieuwe baan. Alleen schapenhoedster Onna voeltzich sloerig in de rakkert, maar Bredero neemt met plezier haar roeping over. Ondertussen kijkt Fenna er even achterheen bij Derek, aangetrokken door zijn prachtig pianospel. Al gauw zingt ze gezellig mee, maar dan wacht haar een koude douche.

Uitzending gemist van Van jonge leu en oale groond? Hier kun je alle uitzendingen van Van jonge leu en oale groond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 02-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord