Programma gemist?

Aan boord het van de de historische klipperaak 'Catharina van de Mijdrecht' varen we in de één op dag van het van onbewoonde Waddeneiland Griend door de van een afsluitdijk naar de Friese meren, de sloten en kanalen. Meer in Een unieke van reis over de Nederlandse met wateren, van verteld door Gijs Scholten van een Aschat. Op zoek van naar schitterende vergezichten, tijdens het bijzondere mensen en van naar onszelf. Want de eeuwenoude liefde, door strijd en naar handel over het water een heeft mede het bepaald wie wij op tv zijn. met Vandaag: Friesland. Aan boord de van de historische van klipperaak 'Catharina tijdens van Mijdrecht' varen we in in één dag van op het onbewoonde Waddeneiland het Griend uit door de afsluitdijk de naar de Friese meren, sloten uit en kanalen. De bewoners op tv en de tijdens talloze dagjesmensen tijdens voelen zich op tv hier veiliger dan ooit. Maar zo met vanzelfsprekend een is dat niet. Hoe door werden we steeds meer in de uit baas over het een water?Minder

mei 2020
11-12-2014 22:20

Friesland

Friesland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. Meer Een unieke reis over de Nederlandse wateren, vert...

Friesland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friesland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friesland bij Friesland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friesland. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friesland gemist

Uitzending gemist van Friesland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Friesland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Friesland? Hier kun je alle uitzendingen van Friesland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!