Programma gemist?

Aan boord van het de het historische klipperaak 'Catharina op tv van Mijdrecht' varen we in op tv met één dag van het met onbewoonde Waddeneiland Griend door de op tv afsluitdijk naar de tijdens Friese meren, uit sloten met en kanalen. Meer Een unieke het reis naar over de Nederlandse wateren, verteld door uit door Gijs Scholten van Aschat. Op zoek tijdens tijdens naar schitterende vergezichten, bijzondere mensen op en naar op onszelf. Want de eeuwenoude liefde, in de strijd en handel over het met water heeft van mede bepaald wie van wij zijn. naar Vandaag: Friesland. Aan boord van van de historische in klipperaak 'Catharina van in Mijdrecht' varen we de in één dag van de het op tv onbewoonde Waddeneiland Griend door de op afsluitdijk naar naar de Friese meren, sloten en het tijdens kanalen. De bewoners en de in talloze van dagjesmensen voelen zich hier veiliger dan uit ooit. op Maar zo vanzelfsprekend de is dat niet. met Hoe werden we het steeds meer het de baas over het de water?Minder

januari 2020
11-12-2014 22:20

Friesland

Friesland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. Meer Een unieke reis over de Nederlandse wateren, vert...

Friesland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friesland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friesland bij Friesland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friesland. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friesland gemist

Uitzending gemist van Friesland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Friesland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Friesland? Hier kun je alle uitzendingen van Friesland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!