Programma gemist?

Aan naar boord van de historische naar klipperaak 'Catharina tijdens van Mijdrecht' varen we in naar één tijdens dag van in het onbewoonde Waddeneiland in Griend door de afsluitdijk het naar de Friese op meren, sloten door en kanalen. Meer Een een unieke reis over de Nederlandse op wateren, verteld uit door Gijs in Scholten van Aschat. van Op zoek naar schitterende vergezichten, het van bijzondere mensen en naar onszelf. uit Want de uit eeuwenoude liefde, strijd en handel tijdens over op tv het water heeft mede naar bepaald uit wie wij zijn. Vandaag: Friesland. Aan van in boord van de met historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' het varen door we in één dag van uit het door onbewoonde Waddeneiland Griend door op de afsluitdijk naar op tv de Friese meren, sloten en tijdens op kanalen. De bewoners en de het talloze dagjesmensen van voelen zich hier veiliger dan op tv ooit. Maar naar zo vanzelfsprekend is uit dat met niet. Hoe werden we steeds meer op met de baas over het uit water?Minder

januari 2021
11-12-2014 22:20

Friesland

Friesland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. Meer Een unieke reis over de Nederlandse wateren, vert...

Friesland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friesland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friesland bij Friesland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friesland. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friesland gemist

Uitzending gemist van Friesland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Friesland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Friesland? Hier kun je alle uitzendingen van Friesland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!