Programma gemist?

Aan boord het van de historische klipperaak de 'Catharina in van Mijdrecht' varen het we in één op dag van de het onbewoonde Waddeneiland Griend door een de afsluitdijk een naar de Friese meren, sloten het en kanalen. de Meer een Een unieke reis over de tijdens Nederlandse wateren, verteld naar door Gijs Scholten van uit Aschat. op tv Op zoek op tv naar schitterende vergezichten, bijzondere mensen een en naar onszelf. uit Want naar de eeuwenoude liefde, strijd met en handel over het van water heeft naar mede bepaald wie wij op zijn. Vandaag: van Friesland. Aan boord van de met historische klipperaak op 'Catharina met van Mijdrecht' varen op tv we in één in dag van het onbewoonde de Waddeneiland Griend door op tv de afsluitdijk naar de Friese op meren, met sloten en kanalen. tijdens De bewoners en de uit talloze de dagjesmensen voelen zich hier veiliger het dan ooit. Maar door zo vanzelfsprekend is met dat niet. van Hoe werden we tijdens steeds meer naar de baas over het met water?Minder

september 2021
11-12-2014 22:20

Friesland

Friesland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. Meer Een unieke reis over de Nederlandse wateren, vert...

Friesland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friesland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friesland bij Friesland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friesland. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friesland gemist

Uitzending gemist van Friesland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Friesland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Friesland? Hier kun je alle uitzendingen van Friesland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!