Programma gemist?

Aan naar boord van de historische uit klipperaak 'Catharina van door Mijdrecht' varen we het in een één dag van op tv het onbewoonde Waddeneiland Griend op door de afsluitdijk naar de tijdens Friese meren, sloten op en kanalen. Meer van Een een unieke reis over de Nederlandse op wateren, verteld met door Gijs Scholten in van door Aschat. Op zoek naar op schitterende vergezichten, bijzondere mensen op tv en naar onszelf. de Want de de eeuwenoude liefde, strijd en handel een in over het water heeft mede de bepaald met wie wij zijn. Vandaag: Friesland. van Aan uit boord van de historische klipperaak 'Catharina tijdens van Mijdrecht' varen de we in één door dag van het de onbewoonde Waddeneiland Griend uit met door de afsluitdijk naar de met Friese meren, uit sloten en kanalen. op tv De bewoners en de een talloze dagjesmensen voelen zich op tv hier door veiliger dan ooit. Maar tijdens zo in vanzelfsprekend is dat op niet. Hoe werden we steeds meer met de van baas over het op water?Minder

april 2021
11-12-2014 22:20

Friesland

Friesland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. Meer Een unieke reis over de Nederlandse wateren, vert...

Friesland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friesland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friesland bij Friesland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friesland. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friesland gemist

Uitzending gemist van Friesland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Friesland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Friesland? Hier kun je alle uitzendingen van Friesland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!