Programma gemist?

Aan boord van van de de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' van varen we in met op tv één dag van het uit onbewoonde Waddeneiland Griend door naar de afsluitdijk door naar de een Friese meren, sloten en kanalen. op tv Meer Een unieke reis in over de door Nederlandse van wateren, verteld door Gijs Scholten door van Aschat. het Op zoek naar schitterende tijdens vergezichten, bijzondere mensen met en op naar onszelf. Want de eeuwenoude een liefde, strijd en de handel over het het water heeft mede uit bepaald tijdens wie wij zijn. Vandaag: met Friesland. Aan boord van van de historische op klipperaak 'Catharina van op tv Mijdrecht' varen uit we in één dag van het de tijdens onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk met naar de naar Friese het meren, sloten en van kanalen. De bewoners het en de talloze dagjesmensen van voelen zich uit hier veiliger dan ooit. Maar in zo naar vanzelfsprekend is dat niet. Hoe werden het door we steeds meer de baas over op tv het op water?Minder

september 2020
11-12-2014 22:20

Friesland

Friesland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. Meer Een unieke reis over de Nederlandse wateren, vert...

Friesland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friesland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friesland bij Friesland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friesland. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friesland gemist

Uitzending gemist van Friesland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Friesland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Friesland? Hier kun je alle uitzendingen van Friesland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!