Programma gemist?

Aan boord van tijdens de historische klipperaak naar 'Catharina van Mijdrecht' een varen met we in één dag een van het onbewoonde Waddeneiland een Griend door de met een afsluitdijk naar de Friese meren, sloten op tv en kanalen. het Meer het Een unieke reis over de Nederlandse door wateren, een verteld door Gijs Scholten tijdens van Aschat. Op uit zoek naar tijdens schitterende vergezichten, van bijzondere mensen en naar naar onszelf. Want de door eeuwenoude liefde, tijdens strijd en handel over het op water heeft van mede bepaald wie wij op tv zijn. Vandaag: de Friesland. Aan boord van uit de historische klipperaak door 'Catharina van naar Mijdrecht' varen we in door één dag van het de een onbewoonde Waddeneiland Griend door de op tv afsluitdijk naar de door Friese op meren, sloten en kanalen. De een bewoners en tijdens de talloze dagjesmensen voelen zich tijdens in hier veiliger dan ooit. naar Maar zo vanzelfsprekend uit is dat niet. door Hoe werden in we steeds meer de baas over naar het in water?Minder

februari 2020
11-12-2014 22:20

Friesland

Friesland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. Meer Een unieke reis over de Nederlandse wateren, vert...

Friesland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Friesland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Friesland bij Friesland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Friesland. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Friesland gemist

Uitzending gemist van Friesland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Friesland, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Friesland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Friesland? Hier kun je alle uitzendingen van Friesland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-12-2014 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!