Programma gemist?

Tijdens door zijn werkstraf ontmoet tijdens jeugdcrimineel Luke de uit reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt met in het de wereld van het de whisky.Meer het Bij de geboorte van zijn naar zoon Luke zweert het kersverse vader in en jeugddelinquent Robbie dat zijn tijdens zoon op nooit het tragische leven op tv zal kennen dat hij tijdens tijdens heeft geleid. Maar naar met de vader uit van zijn vriendin de en lokale gangster Clancy op de op tv hielen, kan een hij geen door kant meer op. door Op het nippertje kan het Robbie ontsnappen van aan een op gevangenisstraf en krijgt hij een allerlaatste naar kans...Tijdens met zijn werkstraf ontmoet hij op tv Rhino, de Albert en Mo, met die net als tijdens hij door hun criminele verleden moeilijk van werk vinden. Hun met reclasseringsambtenaar Henri naar wijdt hen op stiekem in in de tijdens wereld van... de whisky! de Nooit had Robbie op kunnen door dromen dat drinken zo tijdens fundamenteel tijdens hun leven kon veranderen. En niet door de zozeer het drinken naar van goedkope alcohol, maar 's werelds naar beste malt whisky's! op tv met Zijn nieuw ontdekt talent - de een verfijnde smaak en op delicate "neus"- met leidt Robbie en zijn met kompanen naar op een van wereld van verse lucht door en open velden, het de Schotse hooglanden en de op tv grootste de gok van hun tijdens leven. Vervallen ze terug tijdens in een oude gewoontes van door verkwisten en oplichten, of gaan door ze voor de een frisse een start vol Uisge Beatha, het levenswater? door uit Enkel de engelen op zullen het zeggen...Minder

mei 2020
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!