Programma gemist?

Tijdens zijn naar werkstraf ontmoet in jeugdcrimineel Luke het de reclasseringsambtenaar Henri, die in hem inwijdt in van de wereld van de whisky.Meer de een Bij de geboorte in van zijn zoon Luke zweert kersverse tijdens een vader en jeugddelinquent Robbie naar dat zijn zoon nooit de het op tv tragische leven zal met kennen dat hij heeft op geleid. Maar met de vader op van zijn vriendin met en lokale de gangster Clancy in op de hielen, kan van hij geen kant op meer op. Op het tijdens in nippertje kan Robbie ontsnappen aan een van gevangenisstraf en door krijgt hij een allerlaatste het kans...Tijdens zijn met werkstraf ontmoet met hij Rhino, Albert en Mo, uit die net op tv als hij door de hun criminele de verleden moeilijk de werk vinden. Hun reclasseringsambtenaar in Henri wijdt van hen stiekem in in de wereld in van... de whisky! op tv een Nooit had Robbie kunnen dromen dat naar drinken zo een fundamenteel van hun leven kon veranderen. uit En niet op zozeer het drinken van goedkope alcohol, in maar 's tijdens werelds beste malt whisky's! een in Zijn nieuw ontdekt talent op - een verfijnde het smaak en delicate "neus"- leidt door Robbie en zijn door kompanen naar op een wereld van verse op lucht uit en open velden, de in Schotse hooglanden en met de grootste gok van in hun leven. Vervallen op ze een terug in oude gewoontes van een verkwisten en op oplichten, of uit gaan ze voor een uit frisse start vol Uisge een Beatha, het op levenswater? Enkel de naar engelen zullen het van zeggen...Minder

oktober 2020
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!