Programma gemist?

Tijdens op zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke tijdens de tijdens reclasseringsambtenaar Henri, van die hem inwijdt in de wereld door op tv van de whisky.Meer een Bij de geboorte de van zijn zoon een Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent het Robbie dat uit zijn zoon nooit het de tragische op tv leven zal kennen dat de hij heeft geleid. een Maar met een de vader van zijn vriendin het en lokale gangster op tv tijdens Clancy op de hielen, kan naar hij tijdens geen kant meer op. naar Op het nippertje kan naar Robbie ontsnappen tijdens aan een gevangenisstraf en krijgt op tv door hij een allerlaatste het kans...Tijdens zijn werkstraf van ontmoet hij Rhino, Albert en Mo, met die de net als hij door hun met criminele verleden moeilijk een werk vinden. van Hun reclasseringsambtenaar van Henri wijdt hen met stiekem in in de met wereld van... de naar whisky! Nooit met had Robbie kunnen de dromen dat drinken zo uit fundamenteel hun van leven kon veranderen. En niet het zozeer de het drinken van van goedkope alcohol, maar 's werelds door beste malt whisky's! op tv Zijn in nieuw ontdekt talent een - een van verfijnde smaak en op delicate "neus"- leidt Robbie tijdens en zijn met kompanen naar een wereld van verse uit lucht een en open velden, door de Schotse hooglanden en de tijdens grootste in gok van hun leven. naar Vervallen de ze terug in oude naar gewoontes van verkwisten en de oplichten, of op tv gaan ze voor op een frisse door start vol Uisge uit Beatha, het levenswater? Enkel de engelen in zullen het in zeggen...Minder

oktober 2019
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!