Programma gemist?

Tijdens naar zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke door de reclasseringsambtenaar door Henri, die hem inwijdt het in de wereld de uit van de whisky.Meer Bij de geboorte het van zijn zoon een Luke de zweert kersverse door vader en jeugddelinquent Robbie tijdens dat zijn zoon de nooit het uit tragische leven zal kennen dat uit hij tijdens heeft geleid. Maar met de vader op van zijn vriendin tijdens en lokale gangster met Clancy op van de hielen, kan hij uit geen kant meer op op. het Op het nippertje kan van Robbie ontsnappen aan met een gevangenisstraf en krijgt naar hij een allerlaatste op tv kans...Tijdens zijn op tv werkstraf ontmoet hij van Rhino, Albert in en Mo, tijdens die net als hij door in hun criminele door verleden moeilijk werk vinden. van Hun reclasseringsambtenaar naar Henri wijdt hen stiekem in door in op tv de wereld van... de whisky! in Nooit op tv had Robbie kunnen door dromen dat drinken zo op tv fundamenteel hun leven op kon veranderen. En de niet uit zozeer het drinken naar van goedkope alcohol, tijdens maar 's werelds beste malt whisky's! het Zijn nieuw ontdekt op een talent - een verfijnde smaak tijdens en delicate een "neus"- leidt op Robbie en zijn kompanen door naar een wereld een van verse lucht en op open velden, de Schotse tijdens hooglanden en de door naar grootste gok van hun leven. Vervallen op tv ze terug in tijdens oude gewoontes op van verkwisten en oplichten, tijdens of gaan ze in voor tijdens een frisse uit start vol Uisge Beatha, het een levenswater? uit Enkel de engelen zullen het op tv zeggen...Minder

juni 2021
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!