Programma gemist?

Tijdens naar zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel op Luke de reclasseringsambtenaar Henri, uit die uit hem inwijdt in de wereld in van de naar whisky.Meer uit Bij de geboorte door van zijn zoon Luke zweert kersverse door vader en uit jeugddelinquent Robbie dat zijn op met zoon nooit het tragische leven door zal kennen dat tijdens hij heeft geleid. Maar op tv met van de vader van zijn naar vriendin en lokale de gangster Clancy in op de naar hielen, kan hij geen kant het meer op. Op een het nippertje kan door Robbie op tv ontsnappen aan een door gevangenisstraf en krijgt hij een allerlaatste van het kans...Tijdens zijn werkstraf ontmoet hij van Rhino, Albert en de Mo, die net op tv als hij door hun tijdens criminele verleden uit moeilijk werk vinden. op Hun door reclasseringsambtenaar Henri wijdt hen stiekem in met in de op wereld in van... de whisky! Nooit van had Robbie kunnen dromen dat op tv een drinken zo fundamenteel met hun leven kon veranderen. En van niet zozeer het op drinken van goedkope alcohol, op tv maar uit 's werelds op beste malt whisky's! Zijn nieuw ontdekt naar talent - een een de verfijnde smaak en op delicate "neus"- leidt Robbie de en zijn kompanen naar uit een het wereld van verse lucht en open de velden, op de Schotse hooglanden tijdens en de grootste gok van in uit hun leven. Vervallen ze terug in in oude gewoontes de van verkwisten en van oplichten, de of gaan ze voor de een frisse start in vol Uisge Beatha, het levenswater? met Enkel de op tv engelen van zullen het zeggen...Minder

december 2021
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!