Programma gemist?

Tijdens zijn werkstraf in ontmoet jeugdcrimineel Luke door de met reclasseringsambtenaar Henri, van die hem inwijdt in de wereld tijdens een van de whisky.Meer de Bij de geboorte van in zijn zoon Luke een zweert kersverse vader en op jeugddelinquent Robbie dat zijn het zoon nooit het een in tragische leven zal kennen dat hij uit heeft geleid. een Maar met de vader naar een van zijn vriendin en lokale gangster een van Clancy op de tijdens hielen, kan hij geen een kant meer op. Op tijdens het nippertje kan in Robbie naar ontsnappen aan een gevangenisstraf het en krijgt hij een allerlaatste op tv het kans...Tijdens zijn werkstraf van ontmoet hij Rhino, Albert en in Mo, die net tijdens als hij door de hun uit criminele verleden moeilijk werk op tv vinden. Hun tijdens reclasseringsambtenaar Henri wijdt hen stiekem in een op in de wereld het van... de whisky! tijdens Nooit had Robbie kunnen dromen van dat naar drinken zo fundamenteel hun leven een kon veranderen. de En niet zozeer het drinken in van goedkope alcohol, in maar 's werelds van in beste malt whisky's! Zijn nieuw ontdekt op in talent - een verfijnde smaak op tv en een delicate "neus"- leidt met Robbie en zijn kompanen met naar een wereld het van verse lucht met en open velden, de op Schotse hooglanden en de op tv grootste van gok van hun leven. de Vervallen van ze terug in oude gewoontes van door verkwisten op en oplichten, of gaan een ze voor met een frisse start vol Uisge een Beatha, het levenswater? tijdens Enkel van de engelen zullen het tijdens zeggen...Minder

maart 2021
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!