Programma gemist?

Tijdens zijn werkstraf van tijdens ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar van Henri, die hem op inwijdt de in de wereld van op tv de whisky.Meer door Bij de geboorte van zijn zoon op tv Luke zweert kersverse met vader en naar jeugddelinquent van Robbie dat zijn het zoon nooit het tragische op tv leven zal kennen dat hij het op heeft geleid. Maar met een de vader op tv van zijn vriendin en lokale de gangster Clancy op de de naar hielen, kan hij geen op tv kant meer op. Op het een nippertje kan de Robbie ontsnappen aan in een gevangenisstraf in en krijgt hij een tijdens allerlaatste door kans...Tijdens zijn werkstraf ontmoet hij Rhino, een Albert uit en Mo, die net door als hij door hun door criminele het verleden moeilijk in werk vinden. Hun op reclasseringsambtenaar Henri wijdt hen stiekem in uit in de wereld met van van... de whisky! Nooit had Robbie uit de kunnen dromen dat naar drinken zo fundamenteel op tv hun leven kon veranderen. En niet naar zozeer het van drinken de van goedkope alcohol, maar 's werelds door beste malt de whisky's! Zijn naar nieuw ontdekt talent - een een verfijnde smaak de en delicate "neus"- op leidt Robbie op tv en zijn kompanen tijdens naar een uit wereld van verse lucht en open met velden, op tv de Schotse hooglanden op tv en de grootste uit gok van hun leven. op Vervallen ze een terug in oude gewoontes op tv van verkwisten en oplichten, met of gaan van ze voor een uit frisse start vol Uisge door van Beatha, het levenswater? Enkel de uit engelen zullen het uit zeggen...Minder

februari 2020
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!