Programma gemist?

Tijdens zijn werkstraf in tijdens ontmoet jeugdcrimineel Luke in de reclasseringsambtenaar Henri, die naar hem inwijdt in de wereld naar van de uit whisky.Meer Bij de op geboorte van naar zijn zoon Luke op tv zweert kersverse vader en de jeugddelinquent Robbie dat uit zijn zoon nooit naar het tragische een leven zal in kennen dat hij heeft geleid. Maar uit met de vader in van zijn van vriendin door en lokale gangster Clancy een op de naar hielen, kan hij geen van kant meer op. op tv Op het nippertje op kan Robbie ontsnappen aan op een gevangenisstraf en krijgt in hij het een allerlaatste van kans...Tijdens zijn werkstraf in ontmoet hij Rhino, Albert en Mo, de die net uit als hij door met hun tijdens criminele verleden moeilijk werk vinden. Hun de op tv reclasseringsambtenaar Henri wijdt hen stiekem op tv in in de wereld een van... de whisky! een Nooit had een Robbie kunnen in dromen dat drinken zo het fundamenteel hun leven het kon veranderen. En op tv niet zozeer het op drinken van goedkope alcohol, een maar 's werelds op beste malt whisky's! op tv Zijn nieuw ontdekt de door talent - een verfijnde smaak met en delicate "neus"- met leidt Robbie en op tv zijn kompanen het naar een wereld op van verse lucht met en open naar velden, de Schotse hooglanden naar en de grootste naar gok van hun leven. Vervallen uit door ze terug in het oude gewoontes van verkwisten en van oplichten, of van gaan ze voor een frisse uit het start vol Uisge Beatha, het levenswater? tijdens Enkel de engelen op zullen tijdens het zeggen...Minder

oktober 2020
20-12-2014 00:14

Film op 2: The Angels' share

Film op 2: The Angels' share - Film op 2: The Angels' share

Tijdens zijn werkstraf ontmoet jeugdcrimineel Luke de reclasseringsambtenaar Henri, die hem inwijdt in de wereld van de whisky.Meer Bij de geboorte van zijn zoon Luke zweert kersverse vader en jeugddelinquent Robbie dat zijn zoon nooit het ...

Film op 2: The Angels' share gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: The Angels' share de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: The Angels' share bij Film op 2: The Angels' share liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: The Angels' share. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: The Angels' share gemist

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: The Angels' share gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: The Angels' share? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: The Angels' share kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-12-2014 om 00:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!