Programma gemist?

3 weken en een 2 dagen,Deze ode het aan het de vriendschap ontwikkelt zich als in een extreem tijdens spannende thriller die uit tevens een scherp beeld een geeft van de de mensonterende op bevolkingspolitiek van dictator Ceausescu.Meer Drama. door 1987. In een een Roemeense een stad delen twee met studentes een kamer. met Ze zitten volop in uit de examens, een maar toch bereiden met ze zich op iets tijdens anders voor. door Gabita is ongewenst zwanger en uit pakt met gelaten haar reistas in. Otilia op is meer vastberaden: een ze een doet boodschappen, schraapt naar geld bij door elkaar, boekt een uit hotel en legt het contact met een zekere meneer een Bebe. Ze de rent en op regelt en ze op moet tussendoor ook in nog verschijnen op een familiefeest van van haar vriend. De van zeer het gevaarlijke onderneming zal door een grote beproeving een blijken, maar Otilia heeft alles in de voor haar vriendin over, letterlijk alles, het door in de wetenschap dat vrouwen in elkaar nodig van hebben om de te overleven. Deze ode aan de met uit vriendschap ontwikkelt zich de als een extreem spannende door thriller die op tv tevens een scherp beeld geeft van het de de mensonterende bevolkingspolitiek uit van dictator Ceausescu. Hij verbood voorbehoedsmiddelen naar op tv en abortus om op het land te voorzien de van extra een arbeiders. Als gevolg daarvan stierven tienduizenden in op tv vrouwen.Minder

oktober 2020
21-12-2014 00:30

Film op 2: 4 Maanden

Film op 2: 4 Maanden - Film op 2: 4 Maanden

3 weken en 2 dagen,Deze ode aan de vriendschap ontwikkelt zich als een extreem spannende thriller die tevens een scherp beeld geeft van de mensonterende bevolkingspolitiek van dictator Ceausescu.Meer Drama. 1987. In een Roemeense stad delen...

Film op 2: 4 Maanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: 4 Maanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: 4 Maanden bij Film op 2: 4 Maanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: 4 Maanden. Heb je een uitzending van Film op 2: 4 Maanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: 4 Maanden gemist

3 weken en 2 dagen,Uitzending gemist van Film op 2: 4 Maanden, 3 weken en 2 dagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: 4 Maanden, 3 weken en 2 dagen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: 4 Maanden, 3 weken en 2 dagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: 4 Maanden? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: 4 Maanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!