Programma gemist?

3 weken op en 2 dagen,Deze ode uit aan de vriendschap met met ontwikkelt zich als een een extreem spannende met thriller die tevens een uit scherp beeld een geeft van de mensonterende een bevolkingspolitiek van dictator Ceausescu.Meer een Drama. 1987. In een met Roemeense stad met delen twee studentes tijdens een kamer. Ze zitten uit volop in de de examens, uit maar toch bereiden ze zich een op uit iets anders voor. Gabita de is ongewenst van zwanger en pakt gelaten haar naar reistas in. op tv Otilia een is meer vastberaden: ze doet boodschappen, de met schraapt geld bij elkaar, boekt van een het hotel en legt contact met de een in zekere meneer Bebe. Ze rent en met regelt met en ze tijdens moet tussendoor ook nog verschijnen op op een familiefeest de van haar vriend. op tv De zeer uit gevaarlijke onderneming zal een grote op tv beproeving naar blijken, maar Otilia heeft alles uit voor haar door vriendin door over, letterlijk alles, in de wetenschap door dat vrouwen op tv elkaar nodig naar hebben om te op tv overleven. Deze ode naar aan de vriendschap in ontwikkelt zich als een extreem tijdens spannende thriller die door door tevens een scherp beeld geeft in van de mensonterende bevolkingspolitiek naar van het dictator Ceausescu. met Hij verbood voorbehoedsmiddelen en met abortus om het naar land te voorzien van op tv extra arbeiders. Als gevolg het in daarvan stierven tienduizenden van vrouwen.Minder

januari 2021
21-12-2014 00:30

Film op 2: 4 Maanden

Film op 2: 4 Maanden - Film op 2: 4 Maanden

3 weken en 2 dagen,Deze ode aan de vriendschap ontwikkelt zich als een extreem spannende thriller die tevens een scherp beeld geeft van de mensonterende bevolkingspolitiek van dictator Ceausescu.Meer Drama. 1987. In een Roemeense stad delen...

Film op 2: 4 Maanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: 4 Maanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: 4 Maanden bij Film op 2: 4 Maanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: 4 Maanden. Heb je een uitzending van Film op 2: 4 Maanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: 4 Maanden gemist

3 weken en 2 dagen,Uitzending gemist van Film op 2: 4 Maanden, 3 weken en 2 dagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: 4 Maanden, 3 weken en 2 dagen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: 4 Maanden, 3 weken en 2 dagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: 4 Maanden? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: 4 Maanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!