Programma gemist?

Op de de 2e zondag door het een een jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit tijdens de St. Petruskerk met van in Uden. Celebrant: Pastoor met Theo van het Osch.

Op Driekoningen tijdens komt de uit rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. uit Laurentiuskerk te Breda. naar Celebrant: pastoor Lars het Peetam. Op het van Hoogfeest van tijdens de Openbaring tijdens van de Heer komt de op rechtstreekse eucharistieviering vanuit uit de een St. Laurentiuskerk naar te Breda. Celebrant: pastoor naar Lars Peetam.

Op nieuwjaarsdag komt de de rechtstreekse eucharistieviering de op vanuit de St. de Maartenskerk te Maartensdijk. Celebrant: Priester een Patrick uit Kuipers.

Op de 4e van zondag van op de advent op komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit een naar de basiliek van het uit Heilig Sacrament te een Meerssen. Hoofdcelebrant: naar Mgr. Eve... Op de met 4e zondag van van de advent komt tijdens de rechtstreekse eucharistieviering in vanuit de basiliek naar van het Heilig Sacrament te uit Meerssen. Hoofdcelebrant: Mgr. in Everard tijdens de Jong.

Op op de 3e zondag van op de advent komt de door rechtstreekse door eucharistieviering vanuit de een H. Jacobus naar de Meerdere te Den op Haag. Celebrant: Parochievicaris Ad een van d... Op naar de 3e zondag het van de advent een komt de het rechtstreekse eucharistieviering vanuit tijdens de H. Jacobus de naar Meerdere te Den Haag. van Celebrant: Parochievicaris door Ad van met der Helm.

Op van de 2e zondag van in de advent komt de uit rechtstreekse eucharistieviering vanuit het in de St. Laurentiuskerk te Breda. Celebrant: tijdens Pastoor Lars in Peetam.

Op de in 1e zondag van uit de advent komt in de in rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van een de H. Nicolaas, van Amsterdam. op Celebrant: Kapelaan Jim in Schilder.

Eucharistieviering in het op tv kader met van de afsluiting van het van Heilig Jaar vanuit op tv de St. door Pieter op tv in Rome. Hoofdcelebrant: naar Paus Franciscus. Eucharistieviering in op het kader van tijdens de afsluiting van een het Heilig Jaar van met Barmhartigheid vanuit de een St. op Pieter in Rome. Hoofdcelebrant: Paus tijdens Franciscus.

Rechtstreekse de eucharistieviering voor de ruim 1800 op tv Nederlandse pelgrims uit die in door Rome zijn op voor de afsluiting van het in Jaar van de tijdens Barmhartigheid. Met het aan ... Rechtstreekse uitzending naar van de speciale eucharistieviering van voor de ruim de 1800 van Nederlandse pelgrims die in Rome op tv zijn voor de de afsluiting van tijdens het Jaar van de in op Barmhartigheid. Paus Franciscus zal in de pelgrims aan uit het eind van de viering het naar toespreken.

Op op tv de 32e Zondag een door het jaar op tv komt de rechtstreekse het eucharistieviering vanuit de een Sint Lambertusbasiliek het te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc uit Oortman.

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit een Kerk met der Friezen te Rome, waarin door tijdens mgr. Antoon Hurkmans als uit nieuwe rector van de het Kerk der Friezen zal een worden geïns... Op door in de 32e Zondag dhj komt de het rechtstreekse een eucharistieviering vanuit tijdens Kerk der Friezen te Rome, waarin van de mgr. Antoon Hurkmans als nieuwe met rector door van de Kerk der Friezen zal van worden geïnstalleerd. de Hoofdcelebrant: mgr.Hans van uit den op tv Hende.

Op van de 30e uit Zondag dhj komt de het rechtstreekse eucharistieviering vanuit de tijdens St. Willibrorduskerk te op Bodegraven. Celebrant: naar pastoor Dick van een Klaveren.

Op de 29e een Zondag dhj het komt de op tv rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. in op Laurentiuskerk te Breda. Celebrant: Mgr. op Jan met Liesen.

juni 2021
15-01-2017 10:30

Uden

Eucharistieviering - Uden

Op de 2e zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Petruskerk in Uden. Celebrant: Pastoor Theo van Osch.

08-01-2017 10:30

Breda

Eucharistieviering - Breda

Op Driekoningen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Laurentiuskerk te Breda. Celebrant: pastoor Lars Peetam. Op het Hoogfeest van de Openbaring van de Heer komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Laurentius...

01-01-2017 10:30

Maartensdijk

Eucharistieviering - Maartensdijk

Op nieuwjaarsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Maartenskerk te Maartensdijk. Celebrant: Priester Patrick Kuipers.

18-12-2016 10:30

Meerssen

Eucharistieviering - Meerssen

Op de 4e zondag van de advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de basiliek van het Heilig Sacrament te Meerssen. Hoofdcelebrant: Mgr. Eve... Op de 4e zondag van de advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de bas...

11-12-2016 10:30

Den Haag

Eucharistieviering - Den Haag

Op de 3e zondag van de advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Celebrant: Parochievicaris Ad van d... Op de 3e zondag van de advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. ...

04-12-2016 10:30

Breda

Eucharistieviering - Breda

Op de 2e zondag van de advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Laurentiuskerk te Breda. Celebrant: Pastoor Lars Peetam.

27-11-2016 10:30

Amsterdam

Eucharistieviering - Amsterdam

Op de 1e zondag van de advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas, Amsterdam. Celebrant: Kapelaan Jim Schilder.

20-11-2016 10:00

Afsluiting Heilig Jaar uit Rome

Eucharistieviering - Afsluiting Heilig Jaar uit Rome

Eucharistieviering in het kader van de afsluiting van het Heilig Jaar vanuit de St. Pieter in Rome. Hoofdcelebrant: Paus Franciscus. Eucharistieviering in het kader van de afsluiting van het Heilig Jaar van Barmhartigheid vanuit de St. Piet...

15-11-2016 10:00

Nederlandse dag uit Rome

Eucharistieviering - Nederlandse dag uit Rome

Rechtstreekse eucharistieviering voor de ruim 1800 Nederlandse pelgrims die in Rome zijn voor de afsluiting van het Jaar van de Barmhartigheid. Met aan ... Rechtstreekse uitzending van de speciale eucharistieviering voor de ruim 1800 Nederl...

13-11-2016 10:25

Hengelo

Eucharistieviering - Hengelo

Op de 32e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman.

06-11-2016 10:30

Friezenkerk Rome

Eucharistieviering - Friezenkerk Rome

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit Kerk der Friezen te Rome, waarin mgr. Antoon Hurkmans als nieuwe rector van de Kerk der Friezen zal worden geïns... Op de 32e Zondag dhj komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit Kerk der Frieze...

23-10-2016 10:30

Bodegraven

Eucharistieviering - Bodegraven

Op de 30e Zondag dhj komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven. Celebrant: pastoor Dick van Klaveren.

16-10-2016 10:30

Breda

Eucharistieviering - Breda

Op de 29e Zondag dhj komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Laurentiuskerk te Breda. Celebrant: Mgr. Jan Liesen.

Je bekijkt momenteel pagina 10 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eucharistieviering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eucharistieviering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eucharistieviering bij Eucharistieviering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eucharistieviering. Heb je een uitzending van Eucharistieviering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eucharistieviering gemist

Vanaf zondag 22 april worden de tweewekelijkse televisievieringen uitgezonden vanuit de H. Nicolaas Basiliek van het parochieverband Drie Rivieren Land in IJsselstein. De voorgangers zijn mediapastor Peter Denneman en Wim Heuver, leider van het pastorale team van het parochieverband Drie Rivierenland. Op de andere zondag komt de viering vanuit een parochie in Belgie. Deze uitzendingen worden verzorgd door de VRT.

Uitzending gemist van Eucharistieviering? Hier kun je alle uitzendingen van Eucharistieviering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 148
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!