Programma gemist?

December een is traditiegetrouw operamaan. Met op tv vandaag Falstaff, de vrolijke uit het laatste opera van Verdi.Meer met De hele maand het december staat van NTR Podium op zondagmiddag van op NPO op tv 2 in het teken van opera. op tv Met reportages over tijdens de nieuwste uit projecten op van het afgelopen jaar, de en complete registraties van op tv opera's die bij De door Nationale van Opera in première van gingen. Falstaff, de vrolijke op tv laatste opera van Verdi. op tv Afgelopen zomer werd met de in opera opgevoerd op tv in Amsterdam. NTR Podium zendt de met van complete opera uit, door inclusief inleiding. Presentator Hans een Haffmans verdiepte naar zich in de enorme productie, een met meer dan van 200 met decorstukken, waaronder een levend van paard en een gebraden kalkoen. tijdens Operaliefhebber Beppe Grillo naar interviewde door Falstaff-vertolker Ambrogio Maestri tijdens een de de lunch over de rol en zijn uit op tweede liefde: eten. TV regie: van Misjel door Vermeiren.Minder

mei 2020
21-12-2014 13:00

Falstaff - Giuseppe Verdi

Falstaff - Giuseppe Verdi - Falstaff - Giuseppe Verdi

December is traditiegetrouw operamaan. Met vandaag Falstaff, de vrolijke laatste opera van Verdi.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het...

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falstaff - Giuseppe Verdi bij Falstaff - Giuseppe Verdi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falstaff - Giuseppe Verdi. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Hier kun je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!