Programma gemist?

December naar is traditiegetrouw uit operamaan. Met vandaag Falstaff, de vrolijke met laatste opera van naar Verdi.Meer het De hele maand van december staat NTR de Podium op zondagmiddag op NPO het 2 in met het teken van opera. een met Met reportages over de nieuwste projecten uit van het afgelopen tijdens de jaar, en complete registraties van opera's een tijdens die bij De Nationale de Opera in première gingen. de Falstaff, de tijdens vrolijke laatste opera met van Verdi. van Afgelopen zomer werd met de opera opgevoerd in Amsterdam. NTR de Podium door zendt de complete tijdens opera uit, inclusief inleiding. op tv Presentator Hans tijdens Haffmans verdiepte het zich in de in enorme productie, met meer dan uit 200 decorstukken, waaronder een de het levend paard en op tv een gebraden kalkoen. Operaliefhebber Beppe de Grillo op tv interviewde Falstaff-vertolker Ambrogio Maestri tijdens een tijdens lunch op over de rol de en zijn tweede liefde: eten. de TV regie: Misjel tijdens in Vermeiren.Minder

augustus 2021
21-12-2014 13:00

Falstaff - Giuseppe Verdi

Falstaff - Giuseppe Verdi - Falstaff - Giuseppe Verdi

December is traditiegetrouw operamaan. Met vandaag Falstaff, de vrolijke laatste opera van Verdi.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het...

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falstaff - Giuseppe Verdi bij Falstaff - Giuseppe Verdi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falstaff - Giuseppe Verdi. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Hier kun je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!