Programma gemist?

December het is traditiegetrouw operamaan. Met door vandaag Falstaff, van de vrolijke laatste opera naar van Verdi.Meer het De hele maand op december staat NTR Podium in op zondagmiddag op op NPO 2 in van het teken het van opera. Met reportages over tijdens de nieuwste projecten op van het het afgelopen jaar, en complete tijdens registraties van de opera's die bij De door Nationale Opera in door première gingen. Falstaff, door de vrolijke op tv laatste opera van een Verdi. van Afgelopen zomer werd de opera opgevoerd in in Amsterdam. NTR uit Podium zendt de op complete opera op tv uit, inclusief inleiding. Presentator van het Hans Haffmans verdiepte in zich in de in enorme productie, met meer dan een 200 op tv decorstukken, waaronder een levend paard en op een een gebraden kalkoen. Operaliefhebber naar Beppe Grillo interviewde Falstaff-vertolker tijdens Ambrogio Maestri tijdens op een op tv lunch over de rol en zijn een het tweede liefde: eten. TV het regie: Misjel een Vermeiren.Minder

september 2020
21-12-2014 13:00

Falstaff - Giuseppe Verdi

Falstaff - Giuseppe Verdi - Falstaff - Giuseppe Verdi

December is traditiegetrouw operamaan. Met vandaag Falstaff, de vrolijke laatste opera van Verdi.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het...

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falstaff - Giuseppe Verdi bij Falstaff - Giuseppe Verdi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falstaff - Giuseppe Verdi. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Hier kun je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!