Programma gemist?

December uit is traditiegetrouw operamaan. Met door vandaag Falstaff, de vrolijke uit laatste met opera van Verdi.Meer De hele een maand december naar staat NTR Podium uit op zondagmiddag de op NPO 2 in het de op teken van opera. een Met reportages over de nieuwste van projecten van uit het afgelopen jaar, door en complete registraties het van opera's die het bij De Nationale Opera van in première gingen. Falstaff, op tv de vrolijke laatste het opera uit van Verdi. Afgelopen zomer werd met de opera opgevoerd naar in met Amsterdam. NTR Podium naar zendt de de complete opera uit, uit inclusief inleiding. Presentator Hans op Haffmans verdiepte zich met in de enorme productie, met door meer dan 200 een van decorstukken, waaronder een levend uit paard en het een gebraden kalkoen. met Operaliefhebber Beppe Grillo een interviewde Falstaff-vertolker Ambrogio de Maestri tijdens een lunch over de een rol tijdens en zijn van tweede liefde: eten. TV regie: tijdens Misjel op Vermeiren.Minder

april 2021
21-12-2014 13:00

Falstaff - Giuseppe Verdi

Falstaff - Giuseppe Verdi - Falstaff - Giuseppe Verdi

December is traditiegetrouw operamaan. Met vandaag Falstaff, de vrolijke laatste opera van Verdi.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het...

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falstaff - Giuseppe Verdi bij Falstaff - Giuseppe Verdi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falstaff - Giuseppe Verdi. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Hier kun je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!