Programma gemist?

December is traditiegetrouw het operamaan. Met met vandaag Falstaff, de met vrolijke laatste opera uit van Verdi.Meer van De hele maand december in staat NTR op tv Podium op zondagmiddag op met NPO 2 in het tijdens teken door van opera. op tv Met reportages over de tijdens nieuwste projecten van het van afgelopen jaar, en complete door in registraties van opera's met die bij De Nationale uit Opera in première op gingen. Falstaff, uit de vrolijke laatste opera van met Verdi. op tv Afgelopen zomer werd de opera op opgevoerd in Amsterdam. NTR van Podium zendt de door complete de opera uit, inclusief van inleiding. Presentator in Hans Haffmans verdiepte zich in naar de enorme productie, op met meer een dan 200 decorstukken, waaronder een een een levend paard en een op gebraden kalkoen. Operaliefhebber door Beppe Grillo interviewde Falstaff-vertolker Ambrogio het Maestri tijdens een naar tijdens lunch over de met rol en zijn tweede liefde: door eten. TV door regie: Misjel met Vermeiren.Minder

januari 2021
21-12-2014 13:00

Falstaff - Giuseppe Verdi

Falstaff - Giuseppe Verdi - Falstaff - Giuseppe Verdi

December is traditiegetrouw operamaan. Met vandaag Falstaff, de vrolijke laatste opera van Verdi.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het...

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falstaff - Giuseppe Verdi bij Falstaff - Giuseppe Verdi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falstaff - Giuseppe Verdi. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Hier kun je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!