Programma gemist?

December in is traditiegetrouw operamaan. Met vandaag met Falstaff, uit de vrolijke laatste opera van naar Verdi.Meer uit De hele maand met december staat NTR Podium het op zondagmiddag in op NPO 2 tijdens in het in teken van opera. Met reportages over het de van nieuwste projecten door van het afgelopen een jaar, en complete registraties het van opera's die bij De naar Nationale op Opera in première het gingen. Falstaff, uit de vrolijke laatste opera door van Verdi. Afgelopen tijdens zomer werd met de opera opgevoerd op in Amsterdam. NTR Podium zendt een de complete opera uit uit, inclusief van inleiding. Presentator Hans Haffmans een verdiepte zich in de op enorme productie, in met meer dan 200 in decorstukken, in waaronder een levend paard en van een op tv gebraden kalkoen. Operaliefhebber Beppe in Grillo interviewde op Falstaff-vertolker Ambrogio Maestri op tijdens een met lunch over de van rol en zijn tweede liefde: in eten. TV regie: naar Misjel naar Vermeiren.Minder

juli 2020
21-12-2014 13:00

Falstaff - Giuseppe Verdi

Falstaff - Giuseppe Verdi - Falstaff - Giuseppe Verdi

December is traditiegetrouw operamaan. Met vandaag Falstaff, de vrolijke laatste opera van Verdi.Meer De hele maand december staat NTR Podium op zondagmiddag op NPO 2 in het teken van opera. Met reportages over de nieuwste projecten van het...

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falstaff - Giuseppe Verdi bij Falstaff - Giuseppe Verdi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falstaff - Giuseppe Verdi. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falstaff - Giuseppe Verdi gemist

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Falstaff - Giuseppe Verdi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falstaff - Giuseppe Verdi? Hier kun je alle uitzendingen van Falstaff - Giuseppe Verdi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2014 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!