Programma gemist?

Mike een heeft maanden in het ziekenhuis op gelegen en tijdens mag een nu eindelijk naar in huis, maar zijn moeder komt van hem maar uit niet ophalen. Het ziet uit er naar uit met dat Mike met Kerst bij op een pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft van maanden in uit het ziekenhuis gelegen en het mag nu eindelijk op tv op naar huis, maar zijn met moeder komt hem de maar niet ophalen. Een het lieve verpleegkundige uit schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg van in en het met lijkt erop dat uit Mike naar een van pleeggezin moet. op tv Belachelijk, vindt Mike. Hij weet van ook wel op dat uit zijn moeder soms in wat te veel drinkt, maar de hij kan toch ook van voor zichzelf een zorgen? van Samen met zijn kamergenootje Vincent, op bedenkt hij allerlei het manieren naar om de plannen naar van Jeugdzorg te dwarsbomen. Lukt het op hem om van Kerst thuis tijdens bij zijn moeder tijdens te vieren?Minder

december 2021
22-12-2014 09:01

De groeten van Mike!

De groeten van Mike! - De groeten van Mike!

Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Het ziet er naar uit dat Mike Kerst bij een pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft maanden in het ziekenhuis geleg...

De groeten van Mike! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De groeten van Mike! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De groeten van Mike! bij De groeten van Mike! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De groeten van Mike!. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De groeten van Mike! gemist

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De groeten van Mike!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Hier kun je alle uitzendingen van De groeten van Mike! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 09:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!