Programma gemist?

Mike heeft maanden uit een in het ziekenhuis door gelegen en mag nu eindelijk naar op huis, maar op zijn op moeder komt hem maar niet tijdens ophalen. Het ziet de er naar naar uit dat Mike Kerst bij op een uit pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft een een maanden in het ziekenhuis uit gelegen en door mag nu eindelijk naar op tv huis, maar zijn moeder tijdens komt hem maar niet door tijdens ophalen. Een lieve door verpleegkundige schakelt uit op bezorgdheid Jeugdzorg in en naar het lijkt naar erop dat Mike op naar een pleeggezin moet. Belachelijk, met vindt Mike. op tv Hij weet ook wel in dat zijn tijdens moeder soms wat te veel op drinkt, maar hij een kan van toch ook tijdens voor zichzelf zorgen? Samen een met zijn kamergenootje tijdens Vincent, bedenkt hij van allerlei manieren om de de plannen de van Jeugdzorg te dwarsbomen. het Lukt het hem om een Kerst met thuis bij zijn moeder te van vieren?Minder

juni 2021
22-12-2014 09:01

De groeten van Mike!

De groeten van Mike! - De groeten van Mike!

Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Het ziet er naar uit dat Mike Kerst bij een pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft maanden in het ziekenhuis geleg...

De groeten van Mike! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De groeten van Mike! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De groeten van Mike! bij De groeten van Mike! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De groeten van Mike!. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De groeten van Mike! gemist

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De groeten van Mike!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Hier kun je alle uitzendingen van De groeten van Mike! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 09:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!