Programma gemist?

Mike uit heeft maanden in in het ziekenhuis gelegen en op mag nu eindelijk uit naar huis, maar zijn door moeder komt de hem maar niet de ophalen. Het ziet de er naar uit dat in de Mike Kerst bij met een pleeggezin moet doorbrengen.Meer de Mike heeft maanden in uit het ziekenhuis gelegen van en mag nu naar eindelijk een naar huis, maar zijn moeder komt van hem het maar niet ophalen. Een op tv lieve verpleegkundige schakelt naar uit bezorgdheid Jeugdzorg uit in een en het lijkt erop dat uit Mike naar een pleeggezin met moet. Belachelijk, vindt uit Mike. naar Hij weet ook door wel dat zijn op moeder soms wat te veel van drinkt, van maar hij een kan toch ook voor naar zichzelf zorgen? Samen met zijn het kamergenootje op tv Vincent, bedenkt hij allerlei het manieren om de plannen tijdens van Jeugdzorg te met op tv dwarsbomen. Lukt het naar hem om Kerst thuis bij een zijn van moeder te vieren?Minder

oktober 2020
22-12-2014 09:01

De groeten van Mike!

De groeten van Mike! - De groeten van Mike!

Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Het ziet er naar uit dat Mike Kerst bij een pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft maanden in het ziekenhuis geleg...

De groeten van Mike! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De groeten van Mike! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De groeten van Mike! bij De groeten van Mike! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De groeten van Mike!. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De groeten van Mike! gemist

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De groeten van Mike!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Hier kun je alle uitzendingen van De groeten van Mike! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 09:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!