Programma gemist?

Mike het heeft maanden in op het ziekenhuis gelegen een en mag nu eindelijk op tv naar met huis, maar zijn van moeder komt hem door maar niet ophalen. Het ziet uit er naar uit dat in Mike Kerst een bij een pleeggezin moet een doorbrengen.Meer Mike op tv heeft tijdens maanden in het op tv ziekenhuis gelegen en in mag nu eindelijk naar in huis, maar in zijn moeder komt hem maar niet met ophalen. Een lieve het verpleegkundige schakelt tijdens uit bezorgdheid Jeugdzorg in van en de het lijkt erop in dat Mike naar een tijdens pleeggezin moet. uit Belachelijk, vindt de Mike. Hij weet ook wel dat een zijn moeder soms van wat te naar veel drinkt, maar hij in kan met toch ook voor zichzelf tijdens zorgen? Samen met tijdens zijn kamergenootje met Vincent, bedenkt in hij allerlei manieren tijdens om de plannen van Jeugdzorg uit te dwarsbomen. Lukt uit het hem om de Kerst thuis bij zijn tijdens moeder uit te vieren?Minder

maart 2021
22-12-2014 09:01

De groeten van Mike!

De groeten van Mike! - De groeten van Mike!

Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Het ziet er naar uit dat Mike Kerst bij een pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft maanden in het ziekenhuis geleg...

De groeten van Mike! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De groeten van Mike! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De groeten van Mike! bij De groeten van Mike! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De groeten van Mike!. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De groeten van Mike! gemist

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De groeten van Mike!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Hier kun je alle uitzendingen van De groeten van Mike! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 09:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!