Programma gemist?

Mike een heeft maanden in het het ziekenhuis op tv gelegen en mag nu eindelijk met naar huis, maar zijn door met moeder komt hem maar niet ophalen. naar Het ziet er op tv met naar uit dat Mike Kerst in bij een met pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft op maanden het in het ziekenhuis door gelegen en de mag nu eindelijk naar huis, maar van zijn moeder komt een hem maar een niet met ophalen. Een lieve verpleegkundige schakelt een uit bezorgdheid Jeugdzorg in van met en het lijkt uit erop dat Mike de naar een pleeggezin moet. Belachelijk, vindt naar Mike. Hij een weet ook wel dat van zijn uit moeder soms wat een te veel drinkt, maar op tv hij kan de toch ook voor op zichzelf zorgen? in Samen met zijn kamergenootje Vincent, bedenkt op hij van allerlei manieren om op de plannen van Jeugdzorg op tv te op dwarsbomen. Lukt het hem om van Kerst thuis bij zijn de moeder te uit vieren?Minder

mei 2020
22-12-2014 09:01

De groeten van Mike!

De groeten van Mike! - De groeten van Mike!

Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Het ziet er naar uit dat Mike Kerst bij een pleeggezin moet doorbrengen.Meer Mike heeft maanden in het ziekenhuis geleg...

De groeten van Mike! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De groeten van Mike! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De groeten van Mike! bij De groeten van Mike! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De groeten van Mike!. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De groeten van Mike! gemist

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De groeten van Mike!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De groeten van Mike! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De groeten van Mike!? Hier kun je alle uitzendingen van De groeten van Mike! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-12-2014 om 09:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!