Programma gemist?

Een kijkje achter van op tv de schermen bij de mannen van op tv door de Mastreechter Staar. Een bijzonder naar portret op tv van een koor een met ruim honderd tijdens zangers.Meer De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar op tv de (1883) is het meest beroemde koor in van Limburg. van Het portret laat zien naar wat er allemaal op tv gebeurt achter op tv de schermen van uit een op koor met ruim honderd zangers. naar De de gemiddelde leeftijd is hoog, maar van er is ook op tv enige aanwas van van jongere leden. En in het Steerkes-project met op basisscholen is bedoeld om op kinderen door enthousiast te op tv maken voor koorzang.Minder

Neem op een kijkje achter de de schermen bij het een meest beroemde koor van van naar Limburg.Meer In deze documentaire maakt de u kennis met de door Koninklijke Zangvereniging Mastreechter naar Staar. een Het koor een bestaat al sinds 1883 en heeft de uit hedendaags ruim honderd zangers. het Wat gebeurt er eigenlijk op achter de door schermen het van de ‘Ster van Maastricht’? in Ontmoet het koor: de het naar dirigent, de pianist en de zangers. op Volg de in mannen door bij de repetities en de met concertreizen.Minder

september 2020
30-12-2015 12:00

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Een kijkje achter de schermen bij de mannen van de Mastreechter Staar. Een bijzonder portret van een koor met ruim honderd zangers.Meer De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) is het meest beroemde koor van Limburg. Het port...

22-12-2014 17:38

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Neem een kijkje achter de schermen bij het meest beroemde koor van Limburg.Meer In deze documentaire maakt u kennis met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar. Het koor bestaat al sinds 1883 en heeft hedendaags ruim honderd zanger...

De mannen van de Mastreechter Staar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mannen van de Mastreechter Staar bij De mannen van de Mastreechter Staar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mannen van de Mastreechter Staar. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mannen van de Mastreechter Staar gemist

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Hier kun je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!