Programma gemist?

Een op tv kijkje achter op tv de schermen bij in de mannen van de Mastreechter Staar. in Een bijzonder de portret van tijdens een koor met ruim het honderd zangers.Meer De een Koninklijke tijdens Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) tijdens is het meest beroemde een koor van op Limburg. Het portret laat op tv zien wat er het allemaal naar gebeurt achter de schermen naar van een koor van met ruim honderd zangers. De door gemiddelde leeftijd is met hoog, maar uit er is ook enige tijdens uit aanwas van jongere leden. de En het naar Steerkes-project op basisscholen is bedoeld om uit kinderen enthousiast te in maken voor de koorzang.Minder

Neem naar een kijkje achter de door schermen bij een het meest beroemde koor tijdens van Limburg.Meer In deze met documentaire door maakt u kennis met door de Koninklijke Zangvereniging het Mastreechter Staar. Het van koor bestaat al sinds met 1883 en heeft van op tv hedendaags ruim honderd zangers. door Wat gebeurt er eigenlijk op achter de schermen naar van de de ‘Ster van Maastricht’? van Ontmoet het koor: de het dirigent, de het pianist en van de zangers. Volg de door mannen bij de repetities op en de op concertreizen.Minder

mei 2021
30-12-2015 12:00

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Een kijkje achter de schermen bij de mannen van de Mastreechter Staar. Een bijzonder portret van een koor met ruim honderd zangers.Meer De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) is het meest beroemde koor van Limburg. Het port...

22-12-2014 17:38

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Neem een kijkje achter de schermen bij het meest beroemde koor van Limburg.Meer In deze documentaire maakt u kennis met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar. Het koor bestaat al sinds 1883 en heeft hedendaags ruim honderd zanger...

De mannen van de Mastreechter Staar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mannen van de Mastreechter Staar bij De mannen van de Mastreechter Staar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mannen van de Mastreechter Staar. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mannen van de Mastreechter Staar gemist

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Hier kun je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!