Programma gemist?

Een naar kijkje achter de een schermen bij de in mannen van de op Mastreechter Staar. Een in bijzonder portret van een koor door door met ruim honderd zangers.Meer een De Koninklijke op Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) is met het meest beroemde koor door van Limburg. een Het tijdens portret laat zien wat op tv er allemaal gebeurt met achter de schermen van de een koor met ruim het uit honderd zangers. De gemiddelde leeftijd in is van hoog, maar er is ook enige van aanwas naar van jongere leden. En naar het in Steerkes-project op basisscholen is een bedoeld om kinderen enthousiast op te maken voor op koorzang.Minder

Neem een het kijkje de achter de schermen bij het uit meest beroemde op koor van Limburg.Meer In deze de documentaire maakt u uit door kennis met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter op tv Staar. Het met koor bestaat tijdens al sinds 1883 en heeft in uit hedendaags ruim honderd zangers. Wat van gebeurt er in eigenlijk achter de van schermen van het de ‘Ster van Maastricht’? Ontmoet een het koor: de de dirigent, de pianist het en de een zangers. Volg de van mannen bij de repetities op van en de concertreizen.Minder

mei 2020
30-12-2015 12:00

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Een kijkje achter de schermen bij de mannen van de Mastreechter Staar. Een bijzonder portret van een koor met ruim honderd zangers.Meer De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) is het meest beroemde koor van Limburg. Het port...

22-12-2014 17:38

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Neem een kijkje achter de schermen bij het meest beroemde koor van Limburg.Meer In deze documentaire maakt u kennis met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar. Het koor bestaat al sinds 1883 en heeft hedendaags ruim honderd zanger...

De mannen van de Mastreechter Staar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mannen van de Mastreechter Staar bij De mannen van de Mastreechter Staar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mannen van de Mastreechter Staar. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mannen van de Mastreechter Staar gemist

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Hier kun je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!