Programma gemist?

Een de kijkje achter de schermen naar bij de naar mannen van het de Mastreechter Staar. Een bijzonder een portret van een koor op het met ruim honderd zangers.Meer de De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar het op (1883) is het meest beroemde koor het van Limburg. op Het portret laat de zien wat er in allemaal gebeurt achter in de schermen van naar een op koor met ruim honderd zangers. van De gemiddelde door leeftijd is het hoog, maar er is op ook enige aanwas van jongere in leden. En het tijdens Steerkes-project op basisscholen het het is bedoeld om op kinderen enthousiast te tijdens maken voor koorzang.Minder

Neem tijdens een kijkje achter een de schermen bij het meest naar van beroemde koor van Limburg.Meer door In deze documentaire de maakt u kennis met op tv de Koninklijke Zangvereniging door Mastreechter Staar. Het uit koor bestaat met al sinds de 1883 en heeft een hedendaags ruim honderd zangers. Wat door gebeurt uit er eigenlijk op achter de schermen van de ‘Ster van van het Maastricht’? Ontmoet het koor: de van dirigent, de de pianist en de op zangers. een Volg de mannen bij naar de repetities en tijdens de concertreizen.Minder

januari 2021
30-12-2015 12:00

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Een kijkje achter de schermen bij de mannen van de Mastreechter Staar. Een bijzonder portret van een koor met ruim honderd zangers.Meer De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) is het meest beroemde koor van Limburg. Het port...

22-12-2014 17:38

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Neem een kijkje achter de schermen bij het meest beroemde koor van Limburg.Meer In deze documentaire maakt u kennis met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar. Het koor bestaat al sinds 1883 en heeft hedendaags ruim honderd zanger...

De mannen van de Mastreechter Staar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mannen van de Mastreechter Staar bij De mannen van de Mastreechter Staar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mannen van de Mastreechter Staar. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mannen van de Mastreechter Staar gemist

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Hier kun je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!