Programma gemist?

Een uit kijkje achter de schermen een bij de op tv mannen van de Mastreechter de Staar. Een bijzonder het portret van een koor op met ruim honderd door zangers.Meer De met Koninklijke met Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) is door het meest op beroemde koor van met Limburg. Het door portret laat zien wat er allemaal het gebeurt van achter de schermen van een het koor op tv met ruim honderd het zangers. De gemiddelde leeftijd door is hoog, maar er van is ook enige een aanwas naar van jongere op tv leden. En het Steerkes-project op basisscholen tijdens is bedoeld in om kinderen enthousiast tijdens te maken een voor koorzang.Minder

Neem een kijkje een achter de schermen door van bij het meest op tv beroemde koor van Limburg.Meer In in deze documentaire maakt u met kennis met door de Koninklijke door Zangvereniging Mastreechter tijdens Staar. Het koor bestaat al de sinds 1883 en een heeft hedendaags ruim uit honderd zangers. door Wat gebeurt in er eigenlijk het achter de schermen van de van ‘Ster met van Maastricht’? Ontmoet het in koor: de naar dirigent, de pianist en uit de zangers. Volg de mannen in bij de van repetities en de in concertreizen.Minder

september 2021
30-12-2015 12:00

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Een kijkje achter de schermen bij de mannen van de Mastreechter Staar. Een bijzonder portret van een koor met ruim honderd zangers.Meer De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar (1883) is het meest beroemde koor van Limburg. Het port...

22-12-2014 17:38

De mannen van de Mastreechter Staar

De mannen van de Mastreechter Staar - De mannen van de Mastreechter Staar

Neem een kijkje achter de schermen bij het meest beroemde koor van Limburg.Meer In deze documentaire maakt u kennis met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar. Het koor bestaat al sinds 1883 en heeft hedendaags ruim honderd zanger...

De mannen van de Mastreechter Staar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De mannen van de Mastreechter Staar bij De mannen van de Mastreechter Staar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De mannen van de Mastreechter Staar. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De mannen van de Mastreechter Staar gemist

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De mannen van de Mastreechter Staar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De mannen van de Mastreechter Staar? Hier kun je alle uitzendingen van De mannen van de Mastreechter Staar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!