Programma gemist?

Presentator Roderick het Vonhögen in op bezoek in de Sint Janskathedraal op tv van Den uit Bosch. tijdens Bezoekers halen bij van de enorme kerststal herinneringen op aan met hun jeugd ... in Presentator Roderick uit Vonhögen op bezoek een in de Sint naar Janskathedraal op van Den Bosch. Bezoekers halen bij op door de enorme kerststal herinneringen door op aan op hun jeugd en een vertellen over hun eigen op kerstverhaal.

Roderick naar Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal op in in Den Bosch. Veel vrijwilligers de bouwen daar traditiegetrouw een op enorme kerststal van op. Dit jaar riepen een z... tijdens Presentator Roderick Vonhögen in op bezoek in de met Sint-Janskathedraal van Den Bosch. de Tientallen met vrijwilligers bouwen daar op traditiegetrouw een enorme kerststal op. naar Dit jaar riepen het ze de hulp in in van deskundigen met uit de de Efteling.

Bij in de kerststal van naar de St. Jan van in Den Bosch blikken Antoine op tv Bodar en in Leo Fijen vooruit op in op de nachtmis met als invalshoek: Het op tv kerstkind laat het ons zien, in dat we niet alleen in worden gelaten.Meer op Bij de kerststal van de het een St. Jan in op Den Bosch blikken Antoine Bodar en op Leo tijdens Fijen vooruit op met de nachtmis met als een invalshoek: Het kerstkind in laat ons op zien, dat we niet met alleen worden gelaten. Vanaf naar half december op tot 6 januari zullen het een weer tienduizenden mensen het de kerststal van de St. Jan tijdens in Den van Bosch bewonderen. uit Het is naar de grootste kerststal van Nederland tijdens met het van hoogste bezoekersaantal en met in altijd een met nieuw perspectief op op tv het kerstverhaal.Minder

mei 2021
27-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bezoekers halen bij de enorme kerststal herinneringen op aan hun jeugd ... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bez...

20-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Roderick Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme kerststal op. Dit jaar riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tie...

24-12-2014 23:05

De Kerststal van de Sint Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De Kerststal van de Sint Jan

Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blikken Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit op de nachtmis met als invalshoek: Het kerstkind laat ons zien, dat we niet alleen worden gelaten.Meer Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blik...

De Kerststal van de Sint Jan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerststal van de Sint Jan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerststal van de Sint Jan bij De Kerststal van de Sint Jan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerststal van de Sint Jan. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerststal van de Sint Jan gemist

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!