Programma gemist?

Presentator Roderick Vonhögen uit van op bezoek in de Sint Janskathedraal naar van Den Bosch. naar Bezoekers halen tijdens bij de enorme in kerststal herinneringen op met aan hun jeugd in ... Presentator Roderick Vonhögen de op bezoek door in de Sint op tv Janskathedraal van Den op Bosch. Bezoekers in halen bij de enorme kerststal op tv in herinneringen op aan hun jeugd en in vertellen over op tv hun eigen tijdens kerstverhaal.

Roderick op Vonhögen bezoekt de door Sint-Janskathedraal in een Den Bosch. Veel door vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een met enorme kerststal op. de Dit jaar riepen naar z... Presentator Roderick Vonhögen door op bezoek van in het de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tientallen met vrijwilligers bouwen het daar traditiegetrouw door een enorme een kerststal op. Dit met jaar riepen ze de een hulp in naar van deskundigen uit de uit Efteling.

Bij een de kerststal van de St. tijdens Jan in het Den Bosch blikken de Antoine Bodar en Leo in met Fijen vooruit op de in nachtmis met als invalshoek: Het van kerstkind laat ons het zien, dat we naar niet alleen het worden tijdens gelaten.Meer Bij de kerststal van een de het St. Jan in Den Bosch blikken op tv uit Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit met tijdens op de nachtmis de met als invalshoek: tijdens Het kerstkind laat een ons zien, dat we de niet alleen worden gelaten. met Vanaf half december op tot in 6 januari zullen tijdens weer tienduizenden mensen het de kerststal van de St. Jan op tv in Den Bosch in bewonderen. Het is in de grootste kerststal in van Nederland in met het de hoogste bezoekersaantal en in met altijd een nieuw perspectief de op het uit kerstverhaal.Minder

mei 2020
27-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bezoekers halen bij de enorme kerststal herinneringen op aan hun jeugd ... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bez...

20-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Roderick Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme kerststal op. Dit jaar riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tie...

24-12-2014 23:05

De Kerststal van de Sint Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De Kerststal van de Sint Jan

Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blikken Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit op de nachtmis met als invalshoek: Het kerstkind laat ons zien, dat we niet alleen worden gelaten.Meer Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blik...

De Kerststal van de Sint Jan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerststal van de Sint Jan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerststal van de Sint Jan bij De Kerststal van de Sint Jan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerststal van de Sint Jan. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerststal van de Sint Jan gemist

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!