Programma gemist?

Presentator Roderick met Vonhögen op tijdens bezoek in de Sint het Janskathedraal het van Den Bosch. op Bezoekers halen bij de door enorme kerststal herinneringen uit op aan hun jeugd naar ... Presentator Roderick het Vonhögen op de bezoek in uit de Sint Janskathedraal van Den het Bosch. Bezoekers halen in bij van de enorme kerststal herinneringen op aan in hun jeugd tijdens en vertellen met over hun eigen het kerstverhaal.

Roderick Vonhögen uit bezoekt de Sint-Janskathedraal in van Den op Bosch. Veel een vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme van kerststal naar op. Dit jaar riepen z... een Presentator Roderick Vonhögen uit op bezoek van in de Sint-Janskathedraal van door Den op tv Bosch. Tientallen vrijwilligers bouwen daar op tv tijdens traditiegetrouw een enorme in kerststal op. Dit jaar riepen ze op tv de hulp door in van het deskundigen uit de de Efteling.

Bij de de kerststal uit van de St. Jan in het Den Bosch blikken Antoine op Bodar de en Leo Fijen vooruit een op de het nachtmis met als invalshoek: de Het tijdens kerstkind laat ons zien, dat we het niet alleen uit worden gelaten.Meer Bij tijdens de kerststal van van de St. op tv Jan in Den Bosch blikken in Antoine Bodar en met Leo Fijen met vooruit op tijdens de nachtmis de met als invalshoek: Het op tv kerstkind laat ons van zien, dat we niet met alleen worden gelaten. Vanaf door half december tot met 6 naar januari zullen weer tienduizenden mensen uit de kerststal van van de St. Jan uit in Den Bosch op bewonderen. Het is tijdens de de grootste kerststal van Nederland de met het hoogste bezoekersaantal naar van en met altijd een met nieuw perspectief op het op tv kerstverhaal.Minder

juli 2021
27-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bezoekers halen bij de enorme kerststal herinneringen op aan hun jeugd ... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bez...

20-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Roderick Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme kerststal op. Dit jaar riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tie...

24-12-2014 23:05

De Kerststal van de Sint Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De Kerststal van de Sint Jan

Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blikken Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit op de nachtmis met als invalshoek: Het kerstkind laat ons zien, dat we niet alleen worden gelaten.Meer Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blik...

De Kerststal van de Sint Jan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerststal van de Sint Jan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerststal van de Sint Jan bij De Kerststal van de Sint Jan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerststal van de Sint Jan. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerststal van de Sint Jan gemist

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!