Programma gemist?

Presentator Roderick tijdens Vonhögen op een bezoek in de Sint van Janskathedraal van naar Den Bosch. Bezoekers naar halen bij de enorme met kerststal herinneringen op tijdens aan op hun jeugd ... Presentator Roderick door Vonhögen op met bezoek in de Sint het Janskathedraal van Den Bosch. in op tv Bezoekers halen bij de enorme in kerststal herinneringen op met aan door hun jeugd en een vertellen over hun van eigen kerstverhaal.

Roderick Vonhögen een bezoekt de op Sint-Janskathedraal in Den Bosch. in Veel vrijwilligers bouwen daar de traditiegetrouw door een enorme kerststal met op. Dit jaar een riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op tv op uit bezoek in de Sint-Janskathedraal de van Den Bosch. Tientallen van vrijwilligers op bouwen daar traditiegetrouw met een enorme door kerststal op. Dit jaar een riepen ze de hulp naar in de van deskundigen uit de door Efteling.

Bij uit de kerststal van de in St. Jan in van Den Bosch blikken een Antoine Bodar in en Leo van Fijen vooruit op de nachtmis een met de als invalshoek: Het kerstkind laat op ons zien, dat we in niet alleen worden uit gelaten.Meer Bij de de kerststal het van de St. Jan in in door Den Bosch blikken Antoine Bodar met en Leo op Fijen vooruit op op tv de nachtmis door met als invalshoek: een Het kerstkind laat ons zien, dat naar we niet een alleen de worden gelaten. Vanaf half december tot de 6 januari zullen het weer tienduizenden mensen de de kerststal door van het de St. Jan op tv in Den Bosch bewonderen. Het uit is de op tv grootste kerststal van van Nederland met het op hoogste bezoekersaantal en met het altijd een nieuw perspectief uit op het met kerstverhaal.Minder

januari 2021
27-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bezoekers halen bij de enorme kerststal herinneringen op aan hun jeugd ... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bez...

20-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Roderick Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme kerststal op. Dit jaar riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tie...

24-12-2014 23:05

De Kerststal van de Sint Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De Kerststal van de Sint Jan

Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blikken Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit op de nachtmis met als invalshoek: Het kerstkind laat ons zien, dat we niet alleen worden gelaten.Meer Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blik...

De Kerststal van de Sint Jan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerststal van de Sint Jan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerststal van de Sint Jan bij De Kerststal van de Sint Jan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerststal van de Sint Jan. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerststal van de Sint Jan gemist

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!