Programma gemist?

Presentator Roderick op Vonhögen op van bezoek in de naar Sint Janskathedraal van Den Bosch. een het Bezoekers halen bij de enorme de kerststal herinneringen op met aan in hun jeugd ... Presentator met Roderick Vonhögen op bezoek in een tijdens de Sint Janskathedraal uit van Den Bosch. Bezoekers halen bij de de enorme tijdens kerststal herinneringen op aan het hun jeugd van en vertellen over op tv hun een eigen kerstverhaal.

Roderick met Vonhögen bezoekt de op Sint-Janskathedraal in Den door Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar door traditiegetrouw een met enorme kerststal op. Dit het jaar tijdens riepen z... met Presentator Roderick Vonhögen op het bezoek in het de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. op Tientallen vrijwilligers bouwen van daar door traditiegetrouw een enorme kerststal met op. Dit jaar riepen op tv ze de hulp naar in van in deskundigen uit de de Efteling.

Bij de een kerststal van de St. een Jan in Den een Bosch van blikken Antoine Bodar en op tv Leo Fijen naar vooruit op op tv de nachtmis met als invalshoek: uit Het kerstkind het laat ons in zien, dat we niet op alleen worden gelaten.Meer Bij de op tv op kerststal van de St. Jan in door Den tijdens Bosch blikken Antoine Bodar het en uit Leo Fijen vooruit op de de nachtmis met als van invalshoek: Het met kerstkind laat een ons zien, dat we niet alleen uit worden in gelaten. Vanaf half van december tot met 6 januari zullen weer tienduizenden naar mensen in de kerststal van de St. Jan met in Den Bosch in bewonderen. Het is door de met grootste kerststal van Nederland met van het hoogste het bezoekersaantal en met een altijd een nieuw de perspectief op de het kerstverhaal.Minder

september 2020
27-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bezoekers halen bij de enorme kerststal herinneringen op aan hun jeugd ... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bez...

20-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Roderick Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme kerststal op. Dit jaar riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tie...

24-12-2014 23:05

De Kerststal van de Sint Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De Kerststal van de Sint Jan

Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blikken Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit op de nachtmis met als invalshoek: Het kerstkind laat ons zien, dat we niet alleen worden gelaten.Meer Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blik...

De Kerststal van de Sint Jan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerststal van de Sint Jan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerststal van de Sint Jan bij De Kerststal van de Sint Jan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerststal van de Sint Jan. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerststal van de Sint Jan gemist

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!