Programma gemist?

Presentator op tv Roderick Vonhögen op bezoek naar in de in Sint Janskathedraal van van Den Bosch. Bezoekers halen met bij de door enorme kerststal herinneringen op met aan hun jeugd ... uit tijdens Presentator Roderick Vonhögen op op bezoek in op de Sint Janskathedraal van Den Bosch. in met Bezoekers halen bij de naar enorme kerststal herinneringen op aan naar hun het jeugd en vertellen over hun de eigen door kerstverhaal.

Roderick een Vonhögen bezoekt met de Sint-Janskathedraal in van Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar een traditiegetrouw een tijdens enorme kerststal op. een Dit jaar riepen z... door Presentator in Roderick Vonhögen tijdens op bezoek in in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tientallen van vrijwilligers op bouwen daar traditiegetrouw in een enorme kerststal op. Dit in jaar riepen in ze de hulp in de van deskundigen uit door de het Efteling.

Bij de een kerststal door van de St. uit Jan in Den door Bosch blikken Antoine Bodar en op Leo een Fijen vooruit op de door nachtmis met als invalshoek: Het tijdens kerstkind laat uit ons zien, dat we een niet alleen met worden gelaten.Meer Bij de de op kerststal van de St. Jan in op tv Den Bosch blikken naar Antoine van Bodar en Leo in Fijen vooruit op de nachtmis uit met als tijdens invalshoek: Het kerstkind tijdens laat op ons zien, dat we niet alleen door worden gelaten. door Vanaf half december tot tijdens met 6 januari zullen weer tienduizenden mensen door van de kerststal van de St. een Jan in Den door Bosch bewonderen. Het in is de grootste de kerststal van Nederland met op het door hoogste bezoekersaantal en met een altijd een nieuw van perspectief op het op kerstverhaal.Minder

juli 2020
27-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bezoekers halen bij de enorme kerststal herinneringen op aan hun jeugd ... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bez...

20-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Roderick Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme kerststal op. Dit jaar riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tie...

24-12-2014 23:05

De Kerststal van de Sint Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De Kerststal van de Sint Jan

Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blikken Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit op de nachtmis met als invalshoek: Het kerstkind laat ons zien, dat we niet alleen worden gelaten.Meer Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blik...

De Kerststal van de Sint Jan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerststal van de Sint Jan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerststal van de Sint Jan bij De Kerststal van de Sint Jan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerststal van de Sint Jan. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerststal van de Sint Jan gemist

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!