Programma gemist?

Presentator op tv Roderick Vonhögen met op bezoek in de Sint Janskathedraal naar naar van Den Bosch. op Bezoekers halen bij de enorme kerststal met herinneringen op op aan hun jeugd ... een Presentator Roderick door Vonhögen uit op bezoek in de de Sint Janskathedraal van op tv Den Bosch. Bezoekers halen bij op tv de het enorme kerststal herinneringen op het aan tijdens hun jeugd en vertellen over door hun op tv eigen kerstverhaal.

Roderick Vonhögen naar bezoekt de Sint-Janskathedraal naar in het Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen van daar traditiegetrouw een uit enorme van kerststal op. Dit jaar riepen de z... Presentator Roderick op Vonhögen op bezoek in uit de Sint-Janskathedraal op van Den door Bosch. Tientallen vrijwilligers bouwen daar tijdens traditiegetrouw een door enorme kerststal op. Dit de het jaar riepen ze de tijdens hulp in van deskundigen uit op tv het de Efteling.

Bij de kerststal met van de tijdens St. Jan in met Den Bosch op blikken Antoine Bodar door en Leo Fijen door vooruit op de een nachtmis met als in invalshoek: Het kerstkind een laat ons zien, dat we met op niet alleen worden gelaten.Meer Bij de op tv kerststal van de op tv St. Jan de in op tv Den Bosch blikken Antoine Bodar en door een Leo Fijen vooruit op de de nachtmis met naar als invalshoek: Het kerstkind in laat ons zien, dat tijdens we niet alleen naar uit worden gelaten. Vanaf half de december tot 6 met januari zullen weer tienduizenden mensen uit op tv de kerststal van met de St. Jan met in Den Bosch bewonderen. in Het is de grootste kerststal tijdens een van Nederland met het hoogste bezoekersaantal naar en met altijd op tv een van nieuw perspectief op het de kerstverhaal.Minder

juni 2021
27-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bezoekers halen bij de enorme kerststal herinneringen op aan hun jeugd ... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint Janskathedraal van Den Bosch. Bez...

20-12-2016 16:20

De kerststal van de Sint-Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De kerststal van de Sint-Jan

Roderick Vonhögen bezoekt de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Veel vrijwilligers bouwen daar traditiegetrouw een enorme kerststal op. Dit jaar riepen z... Presentator Roderick Vonhögen op bezoek in de Sint-Janskathedraal van Den Bosch. Tie...

24-12-2014 23:05

De Kerststal van de Sint Jan

De Kerststal van de Sint Jan - De Kerststal van de Sint Jan

Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blikken Antoine Bodar en Leo Fijen vooruit op de nachtmis met als invalshoek: Het kerstkind laat ons zien, dat we niet alleen worden gelaten.Meer Bij de kerststal van de St. Jan in Den Bosch blik...

De Kerststal van de Sint Jan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerststal van de Sint Jan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerststal van de Sint Jan bij De Kerststal van de Sint Jan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerststal van de Sint Jan. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerststal van de Sint Jan gemist

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Kerststal van de Sint Jan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Kerststal van de Sint Jan? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerststal van de Sint Jan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!