Programma gemist?

Han Peekel met maakt, een exact 40 jaar na met het overlijden van de beroemde uit met cabaretier, een indringend door portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon naar aan zijn carrière het met met legendarische fragmenten en tijdens interviews.Meer Wim Sonneveld staat met centraal. Han Peekel naar maakt, op tv exact 40 jaar na het het overlijden van de op beroemde cabaretier, tijdens een indringend portret van over Sonneveld. De kijker krijgt met in in dit eerbetoon een een overzicht van zijn carrière met door legendarische fragmenten een en interviews. Actrice door Marijke Merckens praat de voor het de eerst openhartig over in haar samenwerking met het Sonneveld, die naar niet altijd van een leien dakje van ging. Ook door Albert Verlinde komt aan in het woord, de van musicalproducent een brengt momenteel een voorstelling over op tv het leven van met tijdens Wim Sonneveld in de het theaters. Verder tijdens een gesprek met componist Ruud Bos op tv en een duiding op van cabaretkenner Henk de van van Gelder.Minder

februari 2021
25-12-2014 08:00

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld - Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Han Peekel maakt, exact 40 jaar na het overlijden van de beroemde cabaretier, een indringend portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon aan zijn carrière met legendarische fragmenten en interviews.Meer Wim Sonneveld staat centraal. Han Peeke...

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld bij Best 24 TV Monument Wim Sonneveld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Hier kun je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!