Programma gemist?

Han op tv Peekel maakt, exact 40 jaar in na de het overlijden van een de beroemde van cabaretier, een indringend van portret over Wim in Sonneveld. Een eerbetoon aan van zijn carrière met legendarische de fragmenten en op tv interviews.Meer Wim tijdens Sonneveld staat centraal. de Han Peekel maakt, exact 40 jaar in na het overlijden van van de beroemde uit cabaretier, een indringend naar naar portret over Sonneveld. in De kijker krijgt in dit van eerbetoon een een overzicht van zijn met carrière met legendarische uit fragmenten en interviews. Actrice in Marijke Merckens praat voor in het met eerst openhartig over op haar samenwerking met Sonneveld, naar die niet altijd op tv van door een leien dakje ging. tijdens Ook Albert Verlinde komt aan met het woord, tijdens de musicalproducent in brengt momenteel de een voorstelling over het leven van uit Wim Sonneveld in uit in de theaters. Verder een gesprek tijdens met op componist Ruud Bos en een duiding op tv van uit cabaretkenner Henk van de Gelder.Minder

juni 2021
25-12-2014 08:00

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld - Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Han Peekel maakt, exact 40 jaar na het overlijden van de beroemde cabaretier, een indringend portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon aan zijn carrière met legendarische fragmenten en interviews.Meer Wim Sonneveld staat centraal. Han Peeke...

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld bij Best 24 TV Monument Wim Sonneveld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Hier kun je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!