Programma gemist?

Han Peekel maakt, uit exact 40 jaar naar door na het overlijden van de het beroemde cabaretier, naar een indringend portret uit over Wim Sonneveld. Een naar eerbetoon aan zijn carrière met met legendarische fragmenten van en interviews.Meer Wim op Sonneveld staat tijdens centraal. Han door Peekel maakt, exact 40 jaar door na het overlijden naar uit van de beroemde cabaretier, een indringend op tv portret over Sonneveld. op de De kijker krijgt in dit eerbetoon van een overzicht het van zijn carrière op tv met legendarische fragmenten een en interviews. Actrice Marijke op Merckens praat voor van het eerst door openhartig in over haar samenwerking met Sonneveld, door die niet altijd van van een naar leien dakje tijdens ging. Ook Albert Verlinde met komt aan het woord, de naar musicalproducent brengt naar momenteel uit een voorstelling over het leven de van Wim Sonneveld op in de theaters. Verder naar een gesprek met in componist Ruud Bos tijdens en een duiding met van cabaretkenner met Henk van de Gelder.Minder

januari 2020
25-12-2014 08:00

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld - Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Han Peekel maakt, exact 40 jaar na het overlijden van de beroemde cabaretier, een indringend portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon aan zijn carrière met legendarische fragmenten en interviews.Meer Wim Sonneveld staat centraal. Han Peeke...

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld bij Best 24 TV Monument Wim Sonneveld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Hier kun je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!