Programma gemist?

Han Peekel maakt, in exact de 40 jaar naar na het overlijden van de beroemde door cabaretier, een indringend met portret met over Wim Sonneveld. Een eerbetoon tijdens tijdens aan zijn carrière met op tv legendarische fragmenten en interviews.Meer Wim tijdens door Sonneveld staat centraal. Han op Peekel maakt, exact 40 jaar naar tijdens na het overlijden van met de beroemde een cabaretier, een indringend de portret over Sonneveld. De kijker krijgt op in naar dit eerbetoon een de overzicht van zijn met carrière met in legendarische fragmenten en interviews. Actrice het Marijke op Merckens praat voor het eerst naar openhartig over op tv haar samenwerking met Sonneveld, op die niet altijd van naar een tijdens leien dakje ging. uit Ook Albert tijdens Verlinde komt aan het woord, de de musicalproducent brengt momenteel de een het voorstelling over het leven van tijdens op tv Wim Sonneveld in de theaters. Verder de een gesprek met door uit componist Ruud Bos de en een duiding van cabaretkenner op tv Henk van de Gelder.Minder

december 2021
25-12-2014 08:00

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld - Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Han Peekel maakt, exact 40 jaar na het overlijden van de beroemde cabaretier, een indringend portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon aan zijn carrière met legendarische fragmenten en interviews.Meer Wim Sonneveld staat centraal. Han Peeke...

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld bij Best 24 TV Monument Wim Sonneveld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Hier kun je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!