Programma gemist?

Han van Peekel maakt, op exact 40 jaar na van het overlijden van de beroemde in cabaretier, in een indringend met portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon op tv tijdens aan zijn carrière met legendarische fragmenten op tv en in interviews.Meer Wim Sonneveld staat met centraal. Han op tv Peekel maakt, exact 40 jaar op na het naar overlijden van met de beroemde cabaretier, een op indringend portret tijdens over Sonneveld. op De kijker krijgt in dit eerbetoon het een tijdens overzicht van zijn carrière met van legendarische fragmenten en op tv interviews. Actrice op tv Marijke Merckens praat voor op het eerst openhartig tijdens tijdens over haar samenwerking de met Sonneveld, die niet op tv altijd van een leien door dakje in ging. Ook Albert Verlinde tijdens komt aan het het woord, de musicalproducent brengt de momenteel een voorstelling over op het leven tijdens van Wim Sonneveld uit in de op tv theaters. Verder een gesprek met de het componist Ruud Bos op tv en een duiding van een cabaretkenner Henk tijdens van Gelder.Minder

september 2020
25-12-2014 08:00

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld - Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Han Peekel maakt, exact 40 jaar na het overlijden van de beroemde cabaretier, een indringend portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon aan zijn carrière met legendarische fragmenten en interviews.Meer Wim Sonneveld staat centraal. Han Peeke...

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld bij Best 24 TV Monument Wim Sonneveld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Hier kun je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!