Programma gemist?

Han het Peekel maakt, exact 40 op tv jaar van na het overlijden van met de beroemde uit cabaretier, een indringend portret over Wim door Sonneveld. op tv Een eerbetoon met aan zijn carrière met het legendarische fragmenten en door interviews.Meer Wim Sonneveld staat centraal. op tv Han met Peekel maakt, exact 40 het jaar na het in overlijden van de beroemde op tv op cabaretier, een indringend portret uit over Sonneveld. De kijker krijgt uit in op dit eerbetoon een naar overzicht van zijn carrière met naar legendarische fragmenten en uit met interviews. Actrice Marijke Merckens praat voor tijdens het eerst openhartig een over haar samenwerking met met Sonneveld, die op niet altijd de van een leien dakje van ging. Ook Albert het Verlinde komt in aan in het woord, de de musicalproducent brengt momenteel een een voorstelling over het van leven van met Wim Sonneveld in de theaters. het Verder een gesprek met uit componist van Ruud Bos en naar een duiding uit van cabaretkenner Henk van de Gelder.Minder

november 2020
25-12-2014 08:00

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld - Best 24 TV Monument Wim Sonneveld

Han Peekel maakt, exact 40 jaar na het overlijden van de beroemde cabaretier, een indringend portret over Wim Sonneveld. Een eerbetoon aan zijn carrière met legendarische fragmenten en interviews.Meer Wim Sonneveld staat centraal. Han Peeke...

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld bij Best 24 TV Monument Wim Sonneveld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld? Hier kun je alle uitzendingen van Best 24 TV Monument Wim Sonneveld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2014 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!