Programma gemist?

Op Eerste een Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander het vanuit Paleis Noordeinde op tv zijn het kerstboodschap uit. Het is de met zesde keer dat door hij met dat doet. door De toespraak wordt uit rechtstreeks uitgezonden op door radio en televisie.

Koning Willem-Alexander spreekt op voor de de vijfde in keer zijn kerstboodschap uit, vanuit de Villa Eikenhorst in de Wassenaar.

Traditiegetrouw naar zal koning tijdens Willem-Alexander op Eerste Kerstdag de kersttoespraak de houden. Zijn boodschap uit is te door zien naar op NPO 1, op RTL 4, SBS 6 en naar RTL de Z om 13.00 uur. Een herhaling is op tv de om 17.50 te zien op NPO in 1. met Koningin Wilhelmina hield de eerste met het kersttoespraak in 1931. van Haar dochter Juliana en het kleindochter Beatrix hielden de tijdens traditie in in stand. De eerste het kerstrede van de koning trok 2,3 naar miljoen kijkers. met De toespraak door van Willem-Alexander lekte toen op in uit voorhand deels uit via de website op tv van van de Nederlandse Publieke uit Omroep (NPO) omdat de de ondertitels de klaarstonden voor Uitzending Gemist. De de NPO door nam daarop maatregelen om herhaling te tijdens voorkomen. De ondertitels in voor Uitzending Gemist op tv worden nu het pas na de live-uitzending op tv van klaargezet.

februari 2021
25-12-2018 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Op Eerste Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander vanuit Paleis Noordeinde zijn kerstboodschap uit. Het is de zesde keer dat hij dat doet. De toespraak wordt rechtstreeks uitgezonden op radio en televisie.

25-12-2017 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander spreekt voor de vijfde keer zijn kerstboodschap uit, vanuit Villa Eikenhorst in Wassenaar.

25-12-2016 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Traditiegetrouw zal koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag de kersttoespraak houden. Zijn boodschap is te zien op NPO 1, RTL 4, SBS 6 en RTL Z om 13.00 uur. Een herhaling is om 17.50 te zien op NPO 1. Koningin Wilhelmina hield de eerst...

25-12-2014 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander ...

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kersttoespraak koning Willem-Alexander bij Kersttoespraak koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kersttoespraak koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!