Programma gemist?

Op van Eerste Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander door vanuit Paleis Noordeinde uit zijn kerstboodschap van uit. in Het is de zesde uit keer dat hij naar dat doet. De toespraak wordt van rechtstreeks uitgezonden met op in radio en televisie.

Koning op tv Willem-Alexander spreekt voor de de vijfde keer zijn kerstboodschap de uit, vanuit Villa de een Eikenhorst in Wassenaar.

Traditiegetrouw zal koning met Willem-Alexander op Eerste de Kerstdag de kersttoespraak het houden. Zijn een boodschap is te zien in op NPO in 1, naar RTL 4, SBS 6 en naar RTL Z op tv om 13.00 uur. Een herhaling is een door om 17.50 te zien op op tv NPO 1. door Koningin Wilhelmina hield de door eerste kersttoespraak in 1931. uit Haar dochter tijdens Juliana en kleindochter Beatrix naar een hielden de traditie in in stand. De eerste kerstrede tijdens van de koning trok 2,3 in miljoen kijkers. De tijdens toespraak van met Willem-Alexander lekte toen op op tv door voorhand deels uit via het de website van van de Nederlandse Publieke in Omroep (NPO) omdat tijdens de ondertitels klaarstonden voor uit Uitzending Gemist. op tv De NPO nam van daarop maatregelen om herhaling tijdens te in voorkomen. De ondertitels voor Uitzending Gemist van worden nu pas naar na tijdens de live-uitzending uit klaargezet.

januari 2020
25-12-2018 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Op Eerste Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander vanuit Paleis Noordeinde zijn kerstboodschap uit. Het is de zesde keer dat hij dat doet. De toespraak wordt rechtstreeks uitgezonden op radio en televisie.

25-12-2017 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander spreekt voor de vijfde keer zijn kerstboodschap uit, vanuit Villa Eikenhorst in Wassenaar.

25-12-2016 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Traditiegetrouw zal koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag de kersttoespraak houden. Zijn boodschap is te zien op NPO 1, RTL 4, SBS 6 en RTL Z om 13.00 uur. Een herhaling is om 17.50 te zien op NPO 1. Koningin Wilhelmina hield de eerst...

25-12-2014 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander ...

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kersttoespraak koning Willem-Alexander bij Kersttoespraak koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kersttoespraak koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!