Programma gemist?

Op op tv Eerste Kerstdag spreekt koning met Willem-Alexander vanuit de Paleis Noordeinde uit zijn kerstboodschap uit. Het de is de zesde keer dat een hij dat naar doet. De toespraak van wordt rechtstreeks uit uitgezonden op in radio en televisie.

Koning met Willem-Alexander spreekt voor de een vijfde keer zijn kerstboodschap naar uit, vanuit het Villa Eikenhorst in het Wassenaar.

Traditiegetrouw zal koning naar Willem-Alexander een op Eerste Kerstdag de kersttoespraak op tv houden. naar Zijn boodschap is te zien in een op NPO 1, RTL naar 4, SBS een 6 en RTL Z in om 13.00 uur. Een het herhaling is om 17.50 te een zien op NPO een 1. op Koningin Wilhelmina met hield de eerste kersttoespraak in van 1931. Haar tijdens dochter Juliana en kleindochter door Beatrix hielden de uit traditie in stand. De eerste met kerstrede met van de koning trok 2,3 een miljoen met kijkers. De toespraak de van Willem-Alexander lekte toen op naar voorhand uit deels uit via met de website van de Nederlandse door Publieke Omroep op (NPO) een omdat de ondertitels tijdens klaarstonden voor Uitzending van Gemist. De NPO nam van daarop maatregelen om herhaling te een voorkomen. De ondertitels het voor Uitzending in Gemist worden nu pas met na de live-uitzending met met klaargezet.

oktober 2020
25-12-2018 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Op Eerste Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander vanuit Paleis Noordeinde zijn kerstboodschap uit. Het is de zesde keer dat hij dat doet. De toespraak wordt rechtstreeks uitgezonden op radio en televisie.

25-12-2017 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander spreekt voor de vijfde keer zijn kerstboodschap uit, vanuit Villa Eikenhorst in Wassenaar.

25-12-2016 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Traditiegetrouw zal koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag de kersttoespraak houden. Zijn boodschap is te zien op NPO 1, RTL 4, SBS 6 en RTL Z om 13.00 uur. Een herhaling is om 17.50 te zien op NPO 1. Koningin Wilhelmina hield de eerst...

25-12-2014 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander ...

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kersttoespraak koning Willem-Alexander bij Kersttoespraak koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kersttoespraak koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!