Programma gemist?

Op tijdens Eerste Kerstdag spreekt de koning Willem-Alexander vanuit Paleis op Noordeinde zijn kerstboodschap uit. op Het is op de van zesde keer dat een hij dat doet. in De toespraak wordt rechtstreeks uitgezonden de op radio door en televisie.

Koning Willem-Alexander spreekt op voor de met vijfde keer zijn op kerstboodschap uit, met vanuit Villa Eikenhorst naar in Wassenaar.

Traditiegetrouw zal op koning Willem-Alexander op Eerste op tv Kerstdag de uit kersttoespraak houden. het Zijn boodschap is te zien een op op NPO 1, in RTL 4, SBS het 6 en RTL op Z om 13.00 uur. Een het herhaling is om in 17.50 te zien op een NPO in 1. Koningin Wilhelmina hield op tv de eerste kersttoespraak in uit 1931. met Haar dochter Juliana en kleindochter van Beatrix hielden de traditie met in stand. De eerste in kerstrede van naar de koning trok met 2,3 op tv miljoen kijkers. De tijdens toespraak van Willem-Alexander lekte toen met op voorhand deels uit op via de website tijdens van van de Nederlandse Publieke Omroep de (NPO) door omdat de ondertitels klaarstonden voor Uitzending op Gemist. naar De NPO nam daarop naar maatregelen op om herhaling te voorkomen. van De ondertitels voor Uitzending op tv Gemist worden nu pas uit na de live-uitzending de tijdens klaargezet.

juni 2021
25-12-2018 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Op Eerste Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander vanuit Paleis Noordeinde zijn kerstboodschap uit. Het is de zesde keer dat hij dat doet. De toespraak wordt rechtstreeks uitgezonden op radio en televisie.

25-12-2017 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander spreekt voor de vijfde keer zijn kerstboodschap uit, vanuit Villa Eikenhorst in Wassenaar.

25-12-2016 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Traditiegetrouw zal koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag de kersttoespraak houden. Zijn boodschap is te zien op NPO 1, RTL 4, SBS 6 en RTL Z om 13.00 uur. Een herhaling is om 17.50 te zien op NPO 1. Koningin Wilhelmina hield de eerst...

25-12-2014 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander ...

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kersttoespraak koning Willem-Alexander bij Kersttoespraak koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kersttoespraak koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!