Programma gemist?

Op Eerste Kerstdag tijdens spreekt koning Willem-Alexander de vanuit Paleis Noordeinde een door zijn kerstboodschap uit. van Het is de van zesde keer dat hij dat uit doet. De toespraak wordt op tv rechtstreeks van uitgezonden op uit radio en televisie.

Koning in Willem-Alexander spreekt voor naar de vijfde keer zijn kerstboodschap uit uit, vanuit tijdens Villa Eikenhorst in naar Wassenaar.

Traditiegetrouw met zal koning Willem-Alexander op Eerste de Kerstdag de kersttoespraak door houden. Zijn op boodschap is een te zien op NPO naar 1, RTL 4, uit SBS 6 op en RTL Z om 13.00 uit van uur. Een herhaling is om 17.50 te uit zien op van NPO 1. Koningin op Wilhelmina hield met de eerste door kersttoespraak in 1931. Haar dochter Juliana de en kleindochter van Beatrix hielden de van traditie uit in stand. De eerste kerstrede het van de koning op trok 2,3 miljoen de kijkers. De toespraak van Willem-Alexander in lekte toen op het de voorhand deels uit via de in website van de Nederlandse naar Publieke Omroep (NPO) de het omdat de ondertitels klaarstonden door voor Uitzending Gemist. een De NPO nam daarop het maatregelen om een herhaling te voorkomen. De het ondertitels voor Uitzending een Gemist worden tijdens nu pas de na de live-uitzending op klaargezet.

oktober 2021
25-12-2018 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Op Eerste Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander vanuit Paleis Noordeinde zijn kerstboodschap uit. Het is de zesde keer dat hij dat doet. De toespraak wordt rechtstreeks uitgezonden op radio en televisie.

25-12-2017 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander spreekt voor de vijfde keer zijn kerstboodschap uit, vanuit Villa Eikenhorst in Wassenaar.

25-12-2016 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Traditiegetrouw zal koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag de kersttoespraak houden. Zijn boodschap is te zien op NPO 1, RTL 4, SBS 6 en RTL Z om 13.00 uur. Een herhaling is om 17.50 te zien op NPO 1. Koningin Wilhelmina hield de eerst...

25-12-2014 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander ...

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kersttoespraak koning Willem-Alexander bij Kersttoespraak koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kersttoespraak koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!