Programma gemist?

Op in Eerste Kerstdag met spreekt koning Willem-Alexander vanuit Paleis van Noordeinde zijn kerstboodschap het uit. door Het is de zesde keer dat uit een hij dat doet. De toespraak tijdens wordt rechtstreeks uitgezonden op in radio van en televisie.

Koning Willem-Alexander in spreekt voor de vijfde het keer zijn kerstboodschap van uit, in vanuit Villa Eikenhorst in de Wassenaar.

Traditiegetrouw zal koning tijdens Willem-Alexander uit op Eerste Kerstdag door de kersttoespraak van houden. Zijn boodschap door is te zien op NPO tijdens 1, RTL 4, de SBS in 6 en RTL Z op tv om 13.00 uur. Een herhaling uit is om 17.50 in te in zien op NPO op 1. Koningin Wilhelmina in hield de eerste kersttoespraak in met 1931. Haar in dochter Juliana en het kleindochter Beatrix hielden de van traditie een in stand. De eerste kerstrede van in de koning trok 2,3 een uit miljoen kijkers. De toespraak op van Willem-Alexander lekte toen tijdens op voorhand deels uit met via de website het van op tv de Nederlandse Publieke de Omroep (NPO) omdat de ondertitels op klaarstonden voor op tv Uitzending Gemist. uit De NPO nam daarop maatregelen met om op tv herhaling te voorkomen. De ondertitels in voor Uitzending een Gemist worden een nu pas na de op live-uitzending op tv klaargezet.

juli 2021
25-12-2018 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Op Eerste Kerstdag spreekt koning Willem-Alexander vanuit Paleis Noordeinde zijn kerstboodschap uit. Het is de zesde keer dat hij dat doet. De toespraak wordt rechtstreeks uitgezonden op radio en televisie.

25-12-2017 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander spreekt voor de vijfde keer zijn kerstboodschap uit, vanuit Villa Eikenhorst in Wassenaar.

25-12-2016 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Traditiegetrouw zal koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag de kersttoespraak houden. Zijn boodschap is te zien op NPO 1, RTL 4, SBS 6 en RTL Z om 13.00 uur. Een herhaling is om 17.50 te zien op NPO 1. Koningin Wilhelmina hield de eerst...

25-12-2014 13:00

Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Kersttoespraak koning Willem-Alexander - Kersttoespraak koning Willem-Alexander

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander ...

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kersttoespraak koning Willem-Alexander bij Kersttoespraak koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kersttoespraak koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Kersttoespraak koning Willem-Alexander gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Kersttoespraak koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van Kersttoespraak koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!