Programma gemist?

Willem (8 het jaar) woont bij uit zijn moeder in het het drukke het hectische Amsterdam. Met zijn een grote broer - een en tijdens tevens zijn held in - Mick beleeft hij iedere naar aflevering een nieuw met avontuur.

Willem (8 de jaar) woont een bij zijn moeder in het uit drukke hectische tijdens Amsterdam. Met door zijn grote op broer - en tevens zijn door held - Mick het beleeft met hij iedere aflevering een de nieuw avontuur.

Willem (8 in jaar) woont in bij zijn moeder in het tijdens drukke hectische naar Amsterdam. Met zijn in grote broer - door en tevens het zijn held - Mick in beleeft hij op iedere aflevering een nieuw de avontuur.

Willem met (8 jaar) woont bij van zijn moeder in het de drukke hectische met Amsterdam. Met zijn grote op tv broer de - en tijdens tevens zijn held tijdens - Mick beleeft hij iedere aflevering met een nieuw door avontuur.

Willem door (8 jaar) woont bij op tv zijn moeder met in het tijdens drukke hectische Amsterdam. door Met zijn grote broer het - en tevens zijn held tijdens door - Mick beleeft hij door iedere aflevering een nieuw in avontuur.Meer Willem (8 van jaar) een woont bij zijn moeder tijdens in het naar drukke hectische Amsterdam. van Zijn ouders zijn gescheiden en naar zijn de grote broer Mick woont bij een zijn vader naar en diens vriendin Sherida. met Regelmatig zijn met Willem en Mick een bij elkaar in het huis een van mama of het papa. Mick is een Willem zijn een held, hij op doet en zegt dingen die naar Willem wel zou tijdens willen, in maar nooit naar zou durven! Met door Mick beleeft hij iedere aflevering een van nieuw op avontuur.Minder

Willem tijdens (8 jaar) woont bij in zijn moeder door in het een drukke hectische Amsterdam. Met op tv zijn grote broer - en een tevens zijn tijdens held - Mick beleeft van hij iedere aflevering tijdens een in nieuw avontuur.

Willem het (8 jaar) op tv woont bij zijn moeder in naar het van drukke hectische Amsterdam. Met zijn van grote broer door - en tevens zijn held op - Mick beleeft uit hij iedere uit aflevering een nieuw van avontuur.

Willem op (8 jaar) woont bij zijn de moeder in van het drukke hectische met Amsterdam. Met zijn een grote broer - en door tevens zijn held van - Mick op beleeft hij iedere tijdens aflevering een nieuw in avontuur.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. de Met: Willem Simons, uit Stijn op tv Koomen, Marcel Musters in e.a. Willem op tv is terug! Hij is tijdens geen kleine jongen uit meer, maar een tijdens grote puber van vijftien. tijdens Willem is de van jongste het zoon van 'Papa', een dichter, en op 'Mama', een klassiek het geschoolde jazz-zangeres. Sinds met zijn naar ouders zijn gescheiden, woont Willem het door de van week bij de zijn moeder, in het de grachtengordel, in het weekend tijdens in de naar Bijlmer bij zijn met vader, stiefmoeder Sherida en van een grote broer Mick. Willem zit inmiddels met in de de tweede klas uit van de middelbare tijdens school en speelt in tijdens een bandje op tv met Lot, op op wie hij hopeloos verliefd is. naar Als blijkt een dat zijn tijdens moeder naar een in zorgboerderij moet om de te herstellen van een het burnout, weet in Willem haar ervan te tijdens overtuigen dat Mick in en uit hij best wel alleen in haar uit een huis kunnen blijven. Dit door lijkt het begin van in een heel goede tijd. van Maar een alles loopt anders dan Willem van met het zich had voorgesteld. op Mick ontpopt zich als een in halve gangster, op zijn vader drinkt een meer een dan goed voor op hem is, Sherida is te op tv druk met haar daklozenproject. door En door verliefd zijn is ook zo het makkelijk nog uit niet. met Maar Willem zou Willem met niet zijn als hij uiteindelijk in ingrijpt en in hoe.

Nederlandse (NL) in Jeugdserie. Met: tijdens Willem Simons, Stijn op Koomen, Marcel Musters e.a. op Willem is terug! Hij uit is geen kleine tijdens uit jongen meer, maar door een grote puber op tv van vijftien. Willem is de een jongste zoon tijdens van 'Papa', het een dichter, en 'Mama', in een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds tijdens met zijn ouders zijn gescheiden, woont tijdens Willem door uit de week bij van zijn moeder, in de grachtengordel, op tv in in het weekend in de met Bijlmer bij zijn vader, tijdens stiefmoeder door Sherida en grote een broer Mick. Willem op tv zit inmiddels in het de tweede klas van op de middelbare school en op tv op tv speelt in een bandje met Lot, uit op wie op hij hopeloos op verliefd is. een Als blijkt dat zijn moeder naar door een zorgboerderij de moet om de te herstellen van een burnout, de weet van Willem haar ervan het te overtuigen dat Mick met en hij best wel naar alleen in op tv haar huis op tv kunnen blijven. Dit met lijkt het begin met van een met heel goede tijd. Maar alles loopt in anders dan Willem uit het zich de had voorgesteld. Mick ontpopt van naar zich als een halve naar gangster, zijn uit vader drinkt meer dan goed voor uit hem is, Sherida in is te de druk met haar van daklozenproject. En verliefd zijn met is in ook zo makkelijk nog niet. uit Maar Willem zou het op tv Willem niet zijn als hij uiteindelijk uit ingrijpt en door hoe.

Nederlandse (NL) tijdens Jeugdserie. Met: Willem Simons, door Stijn Koomen, Marcel de Musters e.a. Willem tijdens is het terug! Hij is in geen kleine op jongen meer, maar een grote puber het van vijftien. Willem in is de met jongste uit zoon van 'Papa', een dichter, door en 'Mama', een op klassiek een geschoolde jazz-zangeres. Sinds van zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem uit door de week door bij zijn van moeder, in de grachtengordel, naar in met het weekend in de het Bijlmer bij zijn door vader, de stiefmoeder Sherida en grote broer van Mick. in Willem zit inmiddels in het de tweede klas het van de op tv middelbare school en in speelt in een bandje met Lot, met op op wie hij uit hopeloos verliefd is. Als blijkt uit dat zijn moeder naar tijdens op tv een zorgboerderij moet om te herstellen op tv van een een burnout, door weet Willem haar ervan te met overtuigen in dat Mick en hij best de wel met alleen in haar door huis kunnen blijven. een Dit lijkt het begin van naar een heel op tv goede tijd. Maar alles op loopt anders dan de Willem het zich had uit voorgesteld. tijdens Mick ontpopt in zich als een halve het gangster, zijn vader drinkt meer met dan een goed voor tijdens hem is, Sherida is naar te druk met haar daklozenproject. in En de verliefd zijn is tijdens ook zo makkelijk nog niet. met uit Maar Willem zou in Willem niet zijn als hij in uiteindelijk tijdens ingrijpt en hoe.

Nederlandse op (NL) Jeugdserie. Met: met Willem Simons, op tv Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. door Willem uit is terug! Hij is van geen kleine jongen door meer, maar het een grote puber van op vijftien. Willem is in de jongste van zoon van 'Papa', een de dichter, en 'Mama', een klassiek door geschoolde jazz-zangeres. het Sinds een zijn ouders zijn gescheiden, woont uit Willem door de met week bij zijn op moeder, in de van grachtengordel, met in het weekend in de Bijlmer tijdens op bij zijn vader, stiefmoeder Sherida en op tv grote broer naar Mick. Willem door zit inmiddels in het de tweede klas van de tijdens middelbare school uit en van speelt in een bandje met door Lot, op wie uit hij hopeloos verliefd het is. Als de blijkt dat zijn door moeder naar een zorgboerderij moet de om te van herstellen van een burnout, op tv de weet Willem haar ervan te overtuigen van dat Mick en naar met hij best wel alleen in haar tijdens huis kunnen blijven. op Dit in lijkt het begin een van een heel goede uit tijd. het Maar alles loopt anders de dan Willem het zich het had in voorgesteld. Mick ontpopt zich op tv als een halve gangster, op zijn vader door drinkt meer uit dan goed voor hem is, een Sherida is uit te druk met haar daklozenproject. een tijdens En verliefd zijn op tv is ook zo makkelijk nog tijdens niet. Maar de Willem zou Willem niet met zijn in als hij uiteindelijk ingrijpt en in hoe.

Nederlandse door (NL) Jeugdserie. Met: Willem op Simons, Stijn de Koomen, Marcel naar Musters e.a. Willem tijdens is terug! Hij is geen kleine van jongen meer, maar het in een grote puber van het vijftien. Willem is de de jongste zoon van van 'Papa', een dichter, en het 'Mama', met een klassiek op tv geschoolde jazz-zangeres. Sinds op zijn ouders zijn gescheiden, woont het Willem de door de week bij zijn een moeder, in in de grachtengordel, in het weekend door in naar de Bijlmer bij zijn vader, in stiefmoeder Sherida tijdens en op grote broer Mick. op Willem zit inmiddels in de tweede op klas van op de middelbare uit school en speelt in een op tv bandje met op tv Lot, op wie hij naar hopeloos verliefd is. naar Als blijkt dat van het zijn moeder naar een tijdens zorgboerderij moet om te op herstellen van een burnout, van weet Willem haar in ervan te op overtuigen het dat Mick en hij best wel een alleen in haar het het huis kunnen blijven. Dit op lijkt het begin op tv van een heel goede tijd. met op Maar alles loopt anders dan Willem in van het zich had het voorgesteld. Mick ontpopt zich als naar een halve gangster, zijn uit vader drinkt van meer dan goed een voor naar hem is, Sherida is te druk uit met haar daklozenproject. van En verliefd zijn de is ook uit zo makkelijk een nog niet. Maar naar Willem zou Willem uit niet zijn door als hij uiteindelijk ingrijpt en naar hoe.

Nederlandse uit (NL) Jeugdserie. Met: Willem een Simons, Stijn Koomen, het Marcel Musters e.a. naar Willem is terug! Hij een in is geen kleine jongen meer, een maar een uit grote puber van in vijftien. Willem is naar de jongste in zoon van 'Papa', een dichter, en naar tijdens 'Mama', een klassiek in geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders met zijn gescheiden, woont Willem op tijdens door de week bij zijn met moeder, in de uit grachtengordel, in het uit weekend een in de Bijlmer bij uit zijn vader, stiefmoeder de Sherida en tijdens grote broer Mick. Willem zit inmiddels met in in de tweede klas van de op tv middelbare school en door speelt in een tijdens bandje met Lot, op tv op wie hij met hopeloos verliefd is. een Als uit blijkt dat zijn uit moeder naar een uit zorgboerderij moet om te in herstellen met van een burnout, weet Willem haar op ervan te op tv overtuigen dat Mick en in hij best van wel alleen in op haar huis kunnen blijven. op tv uit Dit lijkt het begin van van een heel tijdens goede tijd. Maar alles loopt het een anders dan Willem het zich met had door voorgesteld. Mick ontpopt zich als een het halve tijdens gangster, zijn vader drinkt meer met dan goed voor van hem is, op tv Sherida op is te druk met haar daklozenproject. naar En verliefd met zijn is ook zo op tijdens makkelijk nog niet. op Maar Willem zou Willem niet van zijn als hij door uiteindelijk tijdens ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) uit Jeugdserie. van Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel het Musters e.a. het Willem tijdens is terug! Hij is geen in kleine jongen naar meer, maar een grote van puber van vijftien. tijdens Willem is de het jongste zoon tijdens van 'Papa', een de dichter, en 'Mama', een klassiek op geschoolde jazz-zangeres. op Sinds zijn ouders uit zijn gescheiden, woont Willem van het door de week bij in zijn moeder, in in de grachtengordel, met in het weekend in een de Bijlmer bij van zijn vader, op tv stiefmoeder Sherida en grote broer een Mick. tijdens Willem zit inmiddels in het de tweede klas van de een middelbare school op en de speelt in een bandje het met Lot, op wie met hij hopeloos verliefd is. uit Als uit blijkt dat zijn moeder naar van een zorgboerderij moet van naar om te herstellen van op een burnout, weet een Willem haar ervan door te overtuigen tijdens dat Mick en hij best wel tijdens alleen in in haar huis op kunnen blijven. Dit lijkt op tv het begin van van een heel in goede tijd. Maar alles loopt door anders dan naar Willem op het zich had voorgesteld. Mick in ontpopt zich als een van halve gangster, op zijn vader drinkt meer met dan de goed voor het hem is, Sherida is in te druk met haar daklozenproject. naar van En verliefd zijn is het ook zo makkelijk nog uit niet. Maar Willem zou een Willem niet tijdens zijn als hij van uiteindelijk ingrijpt naar en hoe.

oktober 2020
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!