Programma gemist?

Willem de (8 jaar) woont op bij zijn door moeder in het drukke hectische Amsterdam. het Met zijn van grote broer in - en van tevens zijn held op - Mick beleeft hij naar iedere aflevering een nieuw uit avontuur.

Willem (8 jaar) met woont bij op zijn moeder in het het drukke op tv hectische Amsterdam. Met op tv zijn grote broer - met en tevens zijn op held naar - Mick beleeft hij uit iedere aflevering een nieuw met avontuur.

Willem op tv (8 jaar) woont bij met zijn moeder het in het drukke hectische door Amsterdam. Met tijdens zijn grote broer een - en tevens in zijn held door - Mick beleeft met hij iedere aflevering een nieuw de avontuur.

Willem van (8 jaar) door woont bij zijn naar moeder in het drukke een hectische Amsterdam. Met zijn op tv grote op tv broer - en tevens zijn held een de - Mick beleeft hij iedere door aflevering een nieuw een avontuur.

Willem (8 jaar) in woont uit bij zijn moeder in naar het drukke op hectische Amsterdam. Met de zijn grote broer - en in tevens zijn naar held op tv - Mick beleeft hij iedere aflevering naar een nieuw avontuur.Meer op tv Willem naar (8 jaar) woont van bij zijn moeder in van het drukke hectische Amsterdam. de Zijn naar ouders zijn met gescheiden en zijn van grote broer Mick woont in bij zijn vader en in diens vriendin naar Sherida. Regelmatig zijn Willem een en Mick bij elkaar op in het met huis van mama of op tv papa. een Mick is tijdens Willem zijn held, hij doet een en zegt dingen op die Willem wel zou met willen, maar de nooit zou met durven! Met Mick beleeft hij tijdens iedere aflevering het een van nieuw avontuur.Minder

Willem uit (8 jaar) woont de bij zijn moeder in met het drukke van hectische Amsterdam. Met zijn op tv grote broer - en in tevens zijn held het tijdens - Mick beleeft hij door iedere aflevering een nieuw op tv avontuur.

Willem tijdens (8 jaar) woont bij zijn van naar moeder in het het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote de broer - het en tevens tijdens zijn held - Mick beleeft door op tv hij iedere aflevering een nieuw een avontuur.

Willem in (8 jaar) woont in bij zijn moeder in het met in drukke hectische Amsterdam. Met zijn het grote broer - het en tevens zijn tijdens held - Mick de beleeft hij iedere naar aflevering een nieuw in avontuur.

Nederlandse de (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, op Stijn een Koomen, Marcel Musters in e.a. Willem in is terug! Hij is door geen kleine op tv jongen meer, maar een grote puber op tv van vijftien. Willem met met is de jongste zoon naar van 'Papa', tijdens een dichter, en 'Mama', op tv een klassiek de geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders de zijn gescheiden, op woont Willem door de week van bij zijn moeder, de in de grachtengordel, in de in het weekend in de Bijlmer in bij zijn het vader, het stiefmoeder Sherida en grote broer Mick. het Willem zit inmiddels in in de van tweede op tv klas van de middelbare school op tv en speelt in uit een bandje met Lot, een op wie in hij hopeloos door verliefd is. van Als blijkt dat zijn uit moeder naar een zorgboerderij moet tijdens om uit te herstellen van de een burnout, weet van Willem haar ervan te overtuigen naar met dat Mick en hij best wel de alleen in haar met huis op kunnen blijven. Dit lijkt op het begin de van een heel goede tijd. van Maar alles loopt op anders dan naar Willem een het zich had voorgesteld. Mick op ontpopt zich als van een halve gangster, uit zijn vader door drinkt meer dan goed met voor hem is, naar Sherida is te druk op tv met in haar daklozenproject. En verliefd zijn op tv tijdens is ook zo makkelijk nog in niet. Maar Willem zou naar Willem op niet zijn als tijdens hij uiteindelijk ingrijpt en op tv hoe.

Nederlandse (NL) uit Jeugdserie. Met: Willem Simons, op tv uit Stijn Koomen, Marcel Musters met e.a. Willem met is terug! Hij is de geen kleine jongen een meer, maar een grote uit puber met van vijftien. Willem is de jongste door zoon van tijdens 'Papa', een uit dichter, en 'Mama', een op klassiek geschoolde jazz-zangeres. naar Sinds zijn ouders op tv zijn gescheiden, woont Willem uit door de een week bij zijn moeder, op tv in de op tv grachtengordel, in het weekend op tv op tv in de Bijlmer bij door zijn vader, stiefmoeder Sherida en de grote broer Mick. een Willem op zit inmiddels in de een tweede klas van de van middelbare school op tv en van speelt in een een bandje met Lot, op wie op tv hij hopeloos verliefd in is. Als blijkt op tv dat door zijn moeder naar een zorgboerderij moet een om door te herstellen van een op tv burnout, weet Willem uit haar van ervan te overtuigen dat Mick en op hij met best wel alleen tijdens in haar huis kunnen van blijven. het Dit lijkt het begin van uit een heel goede tijd. naar Maar alles loopt in anders dan de Willem het zich had in voorgesteld. Mick ontpopt tijdens tijdens zich als een halve gangster, een zijn vader drinkt meer op tv uit dan goed voor hem is, op Sherida is te druk op tv met haar daklozenproject. met En verliefd zijn van is ook op tv zo makkelijk door nog niet. naar Maar Willem zou Willem niet zijn met de als hij uiteindelijk ingrijpt en een hoe.

Nederlandse (NL) door Jeugdserie. Met: uit Willem Simons, op Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. een Willem is terug! in Hij op tv is geen kleine de jongen meer, maar een met grote puber van vijftien. door Willem in is de jongste zoon van 'Papa', de een dichter, een en 'Mama', een op klassiek uit geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders de zijn uit gescheiden, woont Willem door de een week op tv bij zijn moeder, in naar de grachtengordel, in het het weekend in naar de Bijlmer bij zijn vader, door stiefmoeder een Sherida en uit grote broer Mick. Willem zit op inmiddels door in de tweede klas van met de de middelbare school en speelt in een op tv uit bandje met Lot, door op wie hij van hopeloos verliefd is. Als door blijkt dat zijn moeder van naar een zorgboerderij moet naar om te herstellen met van een een burnout, weet Willem in haar ervan op tv te overtuigen dat met Mick en tijdens hij best wel alleen in op tv haar huis kunnen het blijven. een Dit lijkt het begin met van een heel goede op tv tijd. Maar alles een loopt anders dan Willem in het zich in had van voorgesteld. Mick ontpopt op zich als een halve gangster, zijn door vader van drinkt meer de dan goed voor hem is, Sherida met is te op druk met haar daklozenproject. op En het verliefd zijn is ook zo het makkelijk nog het niet. Maar Willem tijdens zou door Willem niet zijn als van hij uiteindelijk ingrijpt van en hoe.

Nederlandse van (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, de Stijn Koomen, Marcel naar Musters e.a. in Willem is op tv terug! Hij is geen kleine op jongen meer, maar een een naar grote puber van van vijftien. Willem is de jongste door zoon van van 'Papa', de een dichter, en uit 'Mama', een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds op zijn ouders het zijn gescheiden, woont de Willem tijdens door de week bij zijn met moeder, uit in de grachtengordel, in het door weekend in de van Bijlmer bij zijn de vader, met stiefmoeder Sherida en grote broer het Mick. op tv Willem zit inmiddels in de tweede uit de klas van de middelbare school naar en de speelt in een bandje met op Lot, op wie tijdens hij hopeloos verliefd het is. Als uit blijkt dat zijn moeder het naar een zorgboerderij moet tijdens om te tijdens herstellen van op een burnout, in weet Willem haar ervan te overtuigen naar dat Mick door en hij best wel uit het alleen in haar huis kunnen blijven. uit Dit uit lijkt het begin van van een heel goede tijd. van Maar door alles loopt anders dan Willem de het zich had door voorgesteld. Mick ontpopt tijdens de zich als een halve gangster, de zijn vader drinkt de meer dan uit goed voor hem uit is, Sherida is te de druk met haar uit daklozenproject. En van verliefd zijn is ook zo tijdens makkelijk nog niet. naar het Maar Willem zou Willem uit niet zijn als op hij uiteindelijk ingrijpt en uit hoe.

Nederlandse met (NL) Jeugdserie. Met: Willem op Simons, Stijn Koomen, tijdens Marcel Musters e.a. van Willem is terug! Hij naar is geen kleine tijdens jongen meer, een maar een grote puber op tv van vijftien. Willem het in is de jongste zoon van 'Papa', naar een dichter, en van 'Mama', op tv een klassiek geschoolde naar jazz-zangeres. Sinds van zijn ouders zijn gescheiden, woont door Willem door de week het bij op zijn moeder, in in de grachtengordel, in het weekend door in de op tv Bijlmer bij met zijn vader, stiefmoeder door Sherida en grote op tv broer Mick. Willem zit in inmiddels in een de tweede klas van op tv de middelbare school in en speelt in een op bandje met de Lot, op wie hij tijdens hopeloos verliefd uit is. het Als blijkt dat zijn moeder met naar een zorgboerderij moet door op tv om te herstellen van een met burnout, door weet Willem haar tijdens ervan te overtuigen dat op tv Mick en door hij best wel alleen in haar uit huis kunnen blijven. door Dit in lijkt het de begin van een met heel goede tijd. Maar alles loopt het anders met dan Willem het zich had de op tv voorgesteld. Mick ontpopt van zich als een op tv halve gangster, zijn vader drinkt door meer dan met goed voor hem is, Sherida op tv is door te druk met haar in daklozenproject. En verliefd door zijn een is ook zo makkelijk nog niet. door de Maar Willem zou Willem uit niet zijn als hij uiteindelijk door ingrijpt het en hoe.

Nederlandse (NL) tijdens Jeugdserie. door Met: Willem Simons, Stijn Koomen, in Marcel Musters het e.a. Willem met is terug! Hij is geen door kleine jongen uit meer, maar een grote het puber van vijftien. Willem op tv is tijdens de jongste zoon op van 'Papa', een dichter, en in 'Mama', op een klassiek het geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders zijn tijdens gescheiden, woont een Willem door de naar week uit bij zijn moeder, in de grachtengordel, een in het weekend op tv in de in Bijlmer bij naar zijn vader, stiefmoeder Sherida de en grote broer Mick. een Willem zit tijdens inmiddels in de tweede een klas van de het middelbare uit school en de speelt in een in bandje met Lot, op wie op hij hopeloos een verliefd is. Als de blijkt dat op zijn moeder naar een zorgboerderij op tv moet het om te herstellen in van een burnout, weet Willem haar met op ervan te overtuigen door dat Mick en hij best wel een alleen in een haar huis kunnen in blijven. Dit lijkt het in begin van met een heel op tv goede tijd. Maar alles naar loopt door anders dan Willem de het zich had voorgesteld. Mick ontpopt een zich als een van halve gangster, het zijn vader drinkt meer van een dan goed voor hem is, naar Sherida is een te druk het met haar daklozenproject. En verliefd het zijn is ook zo op makkelijk de nog niet. Maar Willem zou tijdens Willem tijdens niet zijn als hij uiteindelijk door ingrijpt en naar hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. het Met: Willem Simons, naar de Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. met Willem is tijdens terug! Hij is geen uit kleine jongen een meer, maar een grote uit puber van vijftien. Willem het is de jongste in zoon van 'Papa', op tv een dichter, op en 'Mama', een klassiek de geschoolde jazz-zangeres. Sinds een zijn op ouders zijn gescheiden, door woont Willem door de tijdens week tijdens bij zijn moeder, in de grachtengordel, door in van het weekend naar in de Bijlmer op bij zijn vader, stiefmoeder Sherida de en grote op tv broer Mick. van Willem zit inmiddels in door de tweede klas van in de van middelbare school en speelt van in een met bandje met Lot, op wie van hij hopeloos van verliefd is. Als blijkt dat naar zijn moeder naar naar een zorgboerderij moet met om te herstellen naar van naar een burnout, weet Willem het haar ervan te de overtuigen dat het Mick en op tv hij best wel alleen in haar een het huis kunnen blijven. een Dit lijkt het begin op tv van een heel goede tijd. op Maar alles tijdens loopt op anders dan Willem het zich had naar voorgesteld. tijdens Mick ontpopt zich als een naar halve gangster, uit zijn vader met drinkt meer tijdens dan goed voor hem is, Sherida tijdens op tv is te druk met haar daklozenproject. tijdens En tijdens verliefd zijn is ook met zo in makkelijk nog niet. op tv Maar Willem zou in Willem niet zijn uit als hij uiteindelijk ingrijpt op tv en hoe.

november 2018
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord