Programma gemist?

Willem (8 de jaar) woont bij zijn de moeder in het van drukke de hectische Amsterdam. Met het zijn grote broer - op en tevens zijn uit held op tv - Mick beleeft hij tijdens iedere aflevering een van nieuw avontuur.

Willem (8 jaar) het woont bij zijn de moeder in het een drukke op tv hectische Amsterdam. Met zijn op grote op broer - en een tevens zijn held - Mick beleeft op tv een hij iedere aflevering met een nieuw avontuur.

Willem tijdens (8 jaar) een woont bij zijn moeder in het op tv drukke het hectische Amsterdam. Met een zijn grote door broer - en tevens zijn held met - Mick beleeft door in hij iedere aflevering een de nieuw avontuur.

Willem de (8 jaar) woont bij zijn tijdens moeder tijdens in het van drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote naar broer - en naar tevens zijn held tijdens - een Mick beleeft hij iedere aflevering de een nieuw de avontuur.

Willem (8 jaar) in naar woont bij zijn met moeder in het drukke hectische tijdens Amsterdam. Met zijn de grote broer - het en tevens zijn held in door - Mick beleeft hij iedere aflevering op met een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) uit tijdens woont bij zijn door moeder in het drukke uit hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn op gescheiden en zijn uit grote het broer Mick woont bij op zijn vader op tv en diens vriendin Sherida. Regelmatig uit de zijn Willem en Mick bij elkaar in in het huis met van mama of met papa. Mick uit is Willem zijn op tv held, hij doet en van zegt tijdens dingen die Willem wel uit zou een willen, maar nooit zou durven! Met op Mick met beleeft hij iedere op tv aflevering een nieuw door avontuur.Minder

Willem (8 op jaar) woont op bij zijn moeder in op het drukke door hectische Amsterdam. Met zijn van grote een broer - en tevens zijn held naar - een Mick beleeft hij iedere van aflevering een nieuw in avontuur.

Willem naar (8 jaar) woont bij uit zijn moeder in het met drukke hectische Amsterdam. naar Met naar zijn grote broer - en op tv naar tevens zijn held - Mick op beleeft van hij iedere aflevering een uit nieuw avontuur.

Willem het (8 jaar) woont door bij zijn moeder in het op tv van drukke hectische Amsterdam. Met tijdens zijn grote broer - en met met tevens zijn held uit - Mick beleeft hij iedere aflevering in een nieuw een avontuur.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. op tv Met: Willem tijdens Simons, Stijn in Koomen, Marcel Musters e.a. Willem op tv is terug! door Hij het is geen kleine jongen meer, op maar een grote tijdens puber in van vijftien. Willem is de jongste in zoon op van 'Papa', op een dichter, en 'Mama', een door klassiek geschoolde de jazz-zangeres. Sinds zijn ouders uit zijn gescheiden, een woont Willem door in de week bij zijn moeder, tijdens uit in de grachtengordel, in het weekend een in door de Bijlmer uit bij zijn vader, stiefmoeder Sherida en een grote broer van Mick. Willem op tv zit inmiddels in de de tweede klas van de de middelbare een school en tijdens speelt in een bandje naar met Lot, op tv op wie hij hopeloos verliefd de is. Als blijkt tijdens dat zijn moeder een naar op een zorgboerderij moet om het te herstellen van een het burnout, weet Willem haar in tijdens ervan te overtuigen met dat Mick en hij best in wel alleen in haar naar huis met kunnen blijven. Dit lijkt in het begin van een uit heel goede door tijd. Maar van alles loopt anders dan van Willem het zich had van voorgesteld. op Mick ontpopt zich tijdens als een halve gangster, zijn op tv vader drinkt door meer dan tijdens goed voor van hem is, Sherida is te tijdens druk met de haar daklozenproject. tijdens En verliefd zijn is ook zo tijdens makkelijk nog tijdens niet. het Maar Willem zou door Willem niet zijn tijdens als hij uiteindelijk ingrijpt en door hoe.

Nederlandse in (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, op Stijn uit Koomen, Marcel Musters e.a. Willem uit is terug! Hij het is geen kleine het jongen meer, met maar een grote de puber een van vijftien. Willem is de jongste met zoon door van 'Papa', een dichter, en met het 'Mama', een klassiek geschoolde door jazz-zangeres. Sinds een zijn ouders zijn gescheiden, woont een Willem door de uit week bij zijn moeder, op tv door in de grachtengordel, in het met weekend in de tijdens Bijlmer op bij zijn vader, stiefmoeder Sherida op tv en grote broer op tv Mick. Willem zit inmiddels tijdens in de op tweede klas van de op middelbare naar school en speelt uit in een een bandje met Lot, op op wie hij hopeloos verliefd is. uit Als blijkt op dat zijn tijdens moeder naar een zorgboerderij moet door om uit te herstellen van een burnout, in weet Willem haar uit ervan te uit overtuigen met dat Mick en van hij best wel alleen in haar een huis kunnen blijven. uit Dit op lijkt het naar begin van een heel goede tijdens tijd. op Maar alles loopt anders dan de Willem het uit zich had voorgesteld. Mick ontpopt in zich als een de halve gangster, op tv zijn vader door drinkt meer dan op tv goed voor hem is, Sherida in is te druk het met haar daklozenproject. met naar En verliefd zijn is ook met zo makkelijk door nog niet. Maar Willem zou van Willem niet zijn door als naar hij uiteindelijk door ingrijpt en hoe.

Nederlandse van (NL) Jeugdserie. de Met: Willem Simons, Stijn door Koomen, Marcel een Musters e.a. Willem is terug! van Hij is geen het kleine jongen uit meer, maar een grote puber tijdens van van vijftien. Willem is de uit jongste zoon van een 'Papa', een dichter, en in uit 'Mama', een klassiek door geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn het ouders zijn gescheiden, woont een Willem door door de week bij zijn moeder, een in de van grachtengordel, in het weekend van op in de Bijlmer bij zijn een vader, in stiefmoeder Sherida en van grote broer Mick. het Willem zit inmiddels in de tweede door klas een van de middelbare de school en speelt uit in een bandje naar met Lot, op wie door hij hopeloos verliefd is. naar Als op tv blijkt dat zijn moeder op tv naar een in zorgboerderij moet om te in herstellen uit van een burnout, naar weet Willem haar ervan te op overtuigen uit dat Mick en hij best op wel alleen met in haar huis het kunnen blijven. Dit lijkt het uit een begin van een heel goede tijd. in Maar een alles loopt anders het dan Willem in het zich had op tv voorgesteld. Mick ontpopt op tv zich als een halve gangster, in zijn de vader drinkt meer dan goed op voor het hem is, Sherida is uit te druk met haar naar daklozenproject. En naar verliefd zijn is ook zo tijdens makkelijk nog op tv niet. uit Maar Willem zou Willem het niet zijn uit als hij uiteindelijk ingrijpt naar en hoe.

Nederlandse (NL) door Jeugdserie. met Met: Willem Simons, Stijn Koomen, door Marcel Musters e.a. van Willem de is terug! Hij is op geen kleine jongen een meer, maar een grote puber in naar van vijftien. Willem een is de jongste door zoon van 'Papa', een dichter, en de 'Mama', een door klassiek geschoolde op jazz-zangeres. Sinds van zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem in door de met week bij zijn uit moeder, in met de grachtengordel, in het weekend tijdens in de Bijlmer op bij zijn vader, een stiefmoeder Sherida en op grote broer Mick. tijdens Willem op zit inmiddels in op tv de tweede klas van de in middelbare school en met speelt het in een bandje met Lot, van op een wie hij hopeloos verliefd de is. Als blijkt de dat zijn uit moeder naar op tv een zorgboerderij moet om het te herstellen van een burnout, een weet Willem een haar de ervan te overtuigen dat Mick en door naar hij best wel door alleen in haar huis kunnen de blijven. Dit lijkt het tijdens begin uit van een heel goede naar tijd. Maar een alles loopt anders dan op tv Willem tijdens het zich had voorgesteld. Mick ontpopt met zich de als een halve gangster, een zijn van vader drinkt meer dan goed tijdens voor hem op is, Sherida door is te druk met in haar daklozenproject. met En verliefd zijn is ook door zo makkelijk nog de niet. Maar het Willem zou Willem de niet zijn als hij naar uiteindelijk ingrijpt en tijdens hoe.

Nederlandse op (NL) Jeugdserie. op Met: Willem Simons, Stijn op Koomen, Marcel Musters met e.a. Willem is terug! Hij in is in geen kleine met jongen meer, maar een van grote puber van vijftien. door Willem met is de jongste zoon van 'Papa', een een dichter, door en 'Mama', met een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds met zijn ouders zijn tijdens gescheiden, woont op tv Willem door de week met bij zijn op moeder, in de het grachtengordel, in uit het weekend in de Bijlmer naar bij zijn vader, van stiefmoeder Sherida en tijdens grote broer Mick. op Willem zit op inmiddels in met de tweede klas van de uit middelbare door school en speelt in een met bandje met uit Lot, naar op wie hij hopeloos naar verliefd is. naar Als blijkt dat op tv zijn moeder naar het een zorgboerderij moet om door te herstellen op van een burnout, weet naar Willem haar ervan te in overtuigen dat Mick en met hij best tijdens wel alleen in tijdens haar huis kunnen uit blijven. op Dit lijkt het op tv begin van een heel goede met tijd. Maar alles loopt op anders uit dan Willem met het zich had het voorgesteld. Mick ontpopt zich als tijdens een van halve gangster, zijn vader drinkt meer tijdens dan goed voor tijdens hem is, met Sherida in is te druk uit met haar daklozenproject. En verliefd op tv zijn is door ook zo in makkelijk nog niet. Maar Willem op zou Willem een niet zijn als hij op uiteindelijk door ingrijpt en hoe.

Nederlandse een (NL) Jeugdserie. met Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel door Musters e.a. van Willem is terug! in Hij is een geen kleine door jongen meer, maar een tijdens grote puber van in vijftien. Willem is de in jongste op zoon van 'Papa', op tv een dichter, en 'Mama', een klassiek uit geschoolde in jazz-zangeres. Sinds zijn ouders zijn een gescheiden, woont Willem de door de week van bij zijn moeder, tijdens in de grachtengordel, het in het in weekend in de Bijlmer tijdens bij zijn op tv vader, stiefmoeder in Sherida en grote broer Mick. naar Willem op zit inmiddels door in de tweede klas van de het het middelbare school en op speelt in een bandje met Lot, het op wie in hij hopeloos het verliefd is. Als naar blijkt dat zijn moeder naar in een naar zorgboerderij moet om te door herstellen van een burnout, van het weet Willem haar ervan te overtuigen de dat op Mick en hij tijdens best wel alleen op tv in haar het huis kunnen blijven. op Dit lijkt het begin van van een heel goede de tijd. Maar alles loopt tijdens met anders dan Willem het het zich had naar voorgesteld. Mick ontpopt van zich als een halve gangster, door zijn vader drinkt een meer het dan goed voor hem is, tijdens Sherida is te op druk met haar daklozenproject. door En verliefd zijn op is ook op tv zo in makkelijk nog niet. Maar Willem uit zou Willem niet het zijn met als hij uiteindelijk in ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. met Met: Willem met Simons, Stijn door Koomen, Marcel Musters e.a. Willem met op tv is terug! Hij het is geen kleine jongen meer, maar de een in grote puber van het vijftien. Willem is op de jongste zoon een van 'Papa', in een dichter, en 'Mama', tijdens een klassiek op tv geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders een zijn gescheiden, woont Willem van tijdens door de week bij zijn door moeder, in uit de grachtengordel, de in het weekend naar in de Bijlmer bij met zijn vader, stiefmoeder Sherida en van grote broer Mick. met Willem zit tijdens inmiddels in de tweede naar klas van het de de middelbare school en met speelt in een bandje met op tv Lot, op wie op hij hopeloos verliefd is. naar Als blijkt naar dat uit zijn moeder naar een zorgboerderij moet op met om te herstellen de van een burnout, weet Willem een haar ervan te het overtuigen een dat Mick en naar hij best wel in alleen in haar huis door kunnen blijven. tijdens Dit lijkt het begin van een naar heel goede tijd. door Maar op alles loopt naar anders dan Willem op het zich had voorgesteld. Mick met ontpopt van zich als een halve naar gangster, zijn vader drinkt op meer dan een goed voor hem is, een Sherida is met te druk met haar daklozenproject. uit door En verliefd zijn is ook door zo makkelijk nog een niet. Maar het Willem zou Willem de niet zijn als hij uiteindelijk met ingrijpt een en hoe.

maart 2021
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!