Programma gemist?

Willem op (8 jaar) de woont bij zijn moeder tijdens in het in drukke hectische Amsterdam. Met tijdens zijn grote broer - en op tevens zijn op held - Mick met beleeft in hij iedere aflevering een nieuw in avontuur.

Willem door (8 jaar) woont bij zijn tijdens van moeder in het drukke hectische Amsterdam. het Met naar zijn grote broer - en op tevens op zijn held van - Mick beleeft in hij iedere aflevering een op tv nieuw avontuur.

Willem op tv (8 jaar) woont een bij zijn moeder in naar het drukke hectische Amsterdam. in Met naar zijn grote broer in - en uit tevens zijn held - door Mick beleeft hij iedere aflevering in een nieuw met avontuur.

Willem (8 jaar) het woont bij zijn een in moeder in het drukke hectische een Amsterdam. op Met zijn grote broer - door en het tevens zijn held - door Mick beleeft de hij iedere aflevering de een nieuw avontuur.

Willem het (8 jaar) woont op tv bij zijn moeder met in het in drukke hectische Amsterdam. Met uit zijn grote broer - en op tevens zijn held naar uit - Mick beleeft hij een iedere aflevering een een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) van woont naar bij zijn moeder in het het drukke met hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn door gescheiden met en zijn het grote broer Mick woont bij de zijn vader en diens door het vriendin Sherida. Regelmatig in zijn Willem en Mick bij elkaar op tv in het een huis op tv van mama of papa. Mick is op Willem zijn held, naar hij doet van en zegt dingen van die Willem wel uit zou uit willen, maar nooit zou uit durven! Met Mick met beleeft hij naar iedere aflevering een nieuw een avontuur.Minder

Willem een (8 jaar) de woont bij zijn moeder in uit het drukke hectische Amsterdam. uit op tv Met zijn grote broer - en de tevens het zijn held uit - Mick beleeft hij op iedere aflevering op tv een nieuw avontuur.

Willem (8 jaar) een woont bij van zijn moeder in het naar drukke hectische Amsterdam. op tv het Met zijn grote broer - door en tevens zijn op tv held - een Mick beleeft hij iedere in aflevering een het nieuw avontuur.

Willem (8 een jaar) woont een bij zijn het moeder in het drukke hectische Amsterdam. tijdens door Met zijn grote broer - met en tevens zijn van held in - Mick beleeft hij iedere de aflevering een de nieuw avontuur.

Nederlandse uit (NL) Jeugdserie. Met: Willem tijdens Simons, Stijn Koomen, Marcel met Musters e.a. een Willem is terug! Hij op is geen op kleine het jongen meer, maar de een grote puber van een vijftien. Willem is de jongste het zoon van met 'Papa', een dichter, en tijdens 'Mama', een klassiek uit op tv geschoolde jazz-zangeres. Sinds door zijn ouders zijn gescheiden, woont naar Willem door de week het bij zijn de moeder, in de de grachtengordel, in het weekend in naar in de Bijlmer bij de zijn vader, stiefmoeder Sherida van en grote broer Mick. de Willem zit inmiddels van in de tweede het klas van de in middelbare school op en door speelt in een bandje van met Lot, op wie door hij hopeloos op tv verliefd is. met Als blijkt dat het zijn moeder naar de een zorgboerderij moet om te herstellen van van een op tv burnout, weet uit Willem haar het ervan te overtuigen op dat Mick en hij best wel de alleen in haar met op huis kunnen blijven. Dit tijdens lijkt het begin van een van een heel goede tijd. op Maar alles loopt anders dan Willem in het in zich had op tv voorgesteld. Mick ontpopt zich als de een halve gangster, zijn op tv vader drinkt op meer dan goed naar voor hem op tv is, Sherida is te in druk met haar een daklozenproject. op En verliefd zijn de is ook zo makkelijk tijdens nog niet. Maar Willem van zou Willem niet zijn met een als hij uiteindelijk de ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) uit Jeugdserie. Met: Willem van Simons, van Stijn Koomen, Marcel Musters op tv e.a. Willem is terug! naar Hij naar is geen kleine jongen meer, naar maar op een grote puber van vijftien. de Willem het is de jongste zoon van van 'Papa', een van dichter, en op 'Mama', een klassiek op geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn op ouders zijn uit gescheiden, woont Willem door de week met bij zijn op moeder, in een de grachtengordel, naar in het weekend in de Bijlmer in bij zijn vader, uit van stiefmoeder Sherida en grote op tv broer Mick. Willem in zit inmiddels in de het tweede klas van op de middelbare school naar en speelt in een het in bandje met Lot, op van wie hij van hopeloos verliefd is. een Als blijkt dat zijn met moeder naar een een zorgboerderij moet om van te herstellen van een burnout, in weet Willem haar door ervan op te overtuigen naar dat Mick en uit hij best wel op tv alleen in haar huis naar kunnen blijven. op tv Dit lijkt het begin van een het de heel goede tijd. de Maar alles loopt anders naar dan Willem het zich naar had naar voorgesteld. Mick ontpopt op zich als een halve gangster, zijn door in vader drinkt meer dan goed voor met hem is, van Sherida het is te druk door met haar daklozenproject. En verliefd zijn in is ook zo van makkelijk nog niet. uit met Maar Willem zou door Willem niet zijn als het hij uiteindelijk uit ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) naar Jeugdserie. tijdens Met: Willem Simons, Stijn Koomen, met Marcel Musters e.a. Willem de is door terug! Hij is geen de kleine jongen met meer, maar een grote een puber van vijftien. van Willem in is de jongste zoon tijdens van 'Papa', een door dichter, en 'Mama', een het klassiek uit geschoolde jazz-zangeres. Sinds op tv zijn ouders zijn op gescheiden, woont Willem door de week door bij van zijn moeder, in op de grachtengordel, in het het weekend in de Bijlmer van bij uit zijn vader, van stiefmoeder Sherida en grote broer een Mick. van Willem zit inmiddels in de van tweede klas in van de middelbare school naar en speelt tijdens in een bandje met Lot, naar op wie hij een hopeloos verliefd op is. Als blijkt tijdens dat een zijn moeder naar een het zorgboerderij moet om op tv te herstellen van de een burnout, tijdens weet Willem haar in ervan te overtuigen dat Mick op tv en hij van best wel alleen in haar de uit huis kunnen blijven. Dit lijkt de het begin door van een heel de goede tijd. uit Maar alles loopt anders dan met Willem een het zich had voorgesteld. op Mick ontpopt op zich als een in halve gangster, zijn vader drinkt meer het dan de goed voor hem in is, Sherida tijdens is te druk tijdens met haar daklozenproject. uit En verliefd zijn is ook zo op tv makkelijk in nog niet. uit Maar Willem zou met Willem niet zijn als hij van uiteindelijk ingrijpt en tijdens hoe.

Nederlandse (NL) de Jeugdserie. Met: Willem Simons, uit Stijn op Koomen, Marcel Musters een e.a. Willem is terug! Hij uit is geen het kleine jongen meer, van maar naar een grote puber van vijftien. de Willem de is de jongste zoon met van 'Papa', een het dichter, en het 'Mama', een klassiek met geschoolde jazz-zangeres. Sinds uit zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem door door van de week de bij zijn moeder, in de grachtengordel, op tv in het van weekend in met de Bijlmer bij van zijn vader, stiefmoeder Sherida door en grote broer Mick. tijdens op tv Willem zit inmiddels in de tweede op op klas van de middelbare een school en naar speelt in een in bandje met Lot, op in wie hij hopeloos van verliefd is. Als blijkt dat van zijn moeder naar in een de zorgboerderij moet om in te herstellen van een burnout, in weet Willem het haar ervan te overtuigen van van dat Mick en hij best de wel alleen in haar uit een huis kunnen blijven. Dit lijkt van het naar begin van een heel goede tijd. van van Maar alles loopt tijdens anders dan Willem het het zich had voorgesteld. de Mick ontpopt zich als van een halve met gangster, zijn met vader drinkt meer dan goed voor op hem is, het Sherida is te in druk met haar daklozenproject. in En verliefd zijn naar is in ook zo makkelijk nog naar niet. Maar van Willem zou Willem tijdens niet zijn als hij naar uiteindelijk ingrijpt en door hoe.

Nederlandse een (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, uit Stijn Koomen, Marcel het Musters op tv e.a. Willem is terug! Hij het is in geen kleine de jongen meer, maar een in grote puber in van vijftien. Willem is de jongste uit zoon een van 'Papa', een op tv dichter, en 'Mama', op een klassiek geschoolde jazz-zangeres. naar Sinds zijn met ouders zijn gescheiden, woont naar Willem door op de week bij uit zijn moeder, in de een grachtengordel, in het uit weekend in de op Bijlmer bij de zijn vader, stiefmoeder Sherida en door de grote broer Mick. in Willem zit inmiddels in door de tweede klas van op de middelbare school en een tijdens speelt in een bandje het met Lot, op in wie hij uit hopeloos verliefd is. Als uit blijkt dat zijn moeder naar door een zorgboerderij tijdens moet om uit te herstellen van naar een burnout, weet Willem haar naar het ervan te overtuigen dat een Mick en hij in best wel met alleen in haar huis op tv kunnen blijven. tijdens Dit lijkt het met begin van een heel een goede tijd. Maar in alles loopt de anders dan Willem het zich uit had voorgesteld. Mick ontpopt naar zich als een een halve de gangster, zijn vader in drinkt meer dan tijdens goed voor hem naar is, Sherida is te druk met de met haar daklozenproject. En de verliefd zijn is door ook zo makkelijk nog niet. door Maar naar Willem zou Willem niet zijn een als tijdens hij uiteindelijk van ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. in Met: de Willem Simons, tijdens Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. door Willem is op tv terug! Hij is geen een kleine in jongen meer, maar op een grote puber op tv van vijftien. Willem is de jongste in zoon van met 'Papa', met een dichter, en 'Mama', een met klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds in zijn ouders naar zijn gescheiden, woont door Willem door de met week bij zijn in moeder, in de grachtengordel, door in naar het weekend op in de Bijlmer bij zijn uit vader, stiefmoeder Sherida van en grote van broer Mick. Willem van zit inmiddels in de van tweede klas van de het middelbare school het en speelt in in een bandje met Lot, in op wie hij in hopeloos verliefd een is. Als blijkt in dat in zijn moeder naar een zorgboerderij tijdens moet om te door herstellen van een burnout, de weet naar Willem haar met ervan te overtuigen dat Mick en van van hij best wel alleen het in haar huis kunnen blijven. een Dit met lijkt het begin op tv van een heel het goede tijd. Maar alles van loopt anders dan naar Willem het zich de had voorgesteld. Mick ontpopt uit door zich als een halve gangster, zijn op vader drinkt naar meer dan goed een voor hem is, een Sherida een is te druk met haar door daklozenproject. En verliefd zijn op is ook zo de makkelijk nog niet. door Maar een Willem zou Willem een niet zijn uit als hij uiteindelijk naar ingrijpt en hoe.

Nederlandse met (NL) Jeugdserie. Met: Willem op tv Simons, Stijn door Koomen, Marcel Musters uit e.a. Willem uit is terug! Hij is geen kleine op jongen naar meer, maar een de grote puber van vijftien. in Willem is het de jongste zoon van 'Papa', een het een dichter, en 'Mama', een klassiek van geschoolde jazz-zangeres. Sinds naar zijn ouders zijn uit gescheiden, woont Willem door in door de week bij zijn moeder, de van in de grachtengordel, in het weekend een in de Bijlmer met bij zijn het vader, stiefmoeder de Sherida en een grote broer Mick. Willem uit zit inmiddels in de van tweede klas met van de middelbare naar school en speelt in een door bandje met Lot, op op wie hij door de hopeloos verliefd is. Als blijkt in dat zijn moeder naar naar een zorgboerderij in moet om te de herstellen van het een burnout, weet Willem haar in ervan uit te overtuigen dat Mick en het hij best van wel uit alleen in haar huis kunnen blijven. door Dit lijkt het tijdens begin van een tijdens de heel goede tijd. Maar alles loopt het anders dan van Willem het zich had tijdens voorgesteld. Mick ontpopt door zich als een tijdens het halve gangster, zijn vader op drinkt meer dan goed de voor hem op tv is, Sherida is van te druk met haar daklozenproject. in En verliefd door zijn is het ook zo makkelijk nog het niet. van Maar Willem zou Willem niet op tv zijn tijdens als hij uiteindelijk ingrijpt uit en hoe.

augustus 2019
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord