Programma gemist?

Willem met (8 jaar) woont bij zijn het moeder in met het drukke uit hectische Amsterdam. Met naar zijn grote het broer - en het tevens zijn held - Mick beleeft met hij met iedere aflevering een nieuw een avontuur.

Willem het (8 jaar) woont in bij zijn moeder in van het drukke tijdens hectische Amsterdam. Met op tv zijn grote broer - en door tevens zijn tijdens held - Mick beleeft uit hij iedere aflevering een het een nieuw avontuur.

Willem in (8 jaar) woont bij tijdens zijn moeder in het op tv drukke in hectische Amsterdam. Met zijn op grote broer - van en tevens op tv zijn held - Mick beleeft uit hij iedere het aflevering een nieuw een avontuur.

Willem tijdens (8 jaar) in woont bij zijn moeder naar in het drukke de hectische Amsterdam. Met zijn grote van door broer - en tevens zijn held met op tv - Mick beleeft hij op iedere aflevering het een nieuw avontuur.

Willem op tv (8 jaar) woont bij met zijn moeder in het de drukke hectische Amsterdam. met Met tijdens zijn grote broer de - en tevens zijn naar held - Mick het beleeft van hij iedere aflevering uit een nieuw avontuur.Meer in Willem (8 jaar) woont bij een zijn moeder in het met drukke met hectische Amsterdam. Zijn met ouders zijn gescheiden en zijn tijdens uit grote broer Mick woont op bij zijn vader en in diens vriendin Sherida. een Regelmatig de zijn Willem en Mick bij elkaar een in het huis met de van mama of met papa. Mick is Willem het zijn held, hij doet door en zegt dingen die een op tv Willem wel zou met willen, maar nooit zou durven! met Met Mick beleeft hij op tv iedere naar aflevering een nieuw uit avontuur.Minder

Willem (8 jaar) in woont van bij zijn met moeder in het drukke hectische Amsterdam. het door Met zijn grote broer door - en tevens de zijn held - met Mick beleeft hij iedere in aflevering een nieuw de avontuur.

Willem het (8 jaar) woont op tv bij zijn moeder in het het drukke hectische op tv Amsterdam. Met zijn grote op broer - naar en tevens zijn held op - naar Mick beleeft hij iedere van aflevering een nieuw van avontuur.

Willem (8 met jaar) woont in bij zijn van moeder in het drukke op tv hectische Amsterdam. in Met zijn grote in broer - en het tevens zijn held - uit Mick beleeft hij iedere naar aflevering het een nieuw avontuur.

Nederlandse een (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, uit Stijn Koomen, Marcel in Musters met e.a. Willem is terug! van Hij met is geen kleine jongen met meer, maar op tv een grote puber van door vijftien. Willem is de in jongste zoon van 'Papa', met een dichter, en uit 'Mama', een naar klassiek op geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders met zijn gescheiden, van woont Willem door de week het bij zijn moeder, het in door de grachtengordel, van in het weekend in een de Bijlmer bij zijn vader, naar stiefmoeder Sherida en tijdens grote broer Mick. de uit Willem zit inmiddels van in de tweede klas van de de middelbare school en de speelt in op een het bandje met Lot, op op wie hij hopeloos verliefd is. een Als blijkt dat op zijn moeder het naar een zorgboerderij de moet om te herstellen tijdens in van een burnout, de weet Willem haar ervan te naar overtuigen dat Mick van en hij best uit wel op tv alleen in haar huis kunnen blijven. de Dit door lijkt het begin van een naar heel op goede tijd. Maar alles met loopt anders dan Willem op op het zich had op tv voorgesteld. Mick ontpopt op zich als een halve gangster, zijn tijdens vader een drinkt meer dan een goed voor hem is, met Sherida is te druk op het met haar daklozenproject. En naar verliefd zijn is met ook zo makkelijk uit nog niet. Maar Willem naar zou Willem niet met zijn als hij met uiteindelijk ingrijpt en uit hoe.

Nederlandse naar (NL) Jeugdserie. op Met: Willem Simons, Stijn het Koomen, Marcel Musters de e.a. Willem is een terug! Hij is geen op kleine jongen naar meer, maar een op grote puber van tijdens vijftien. Willem is naar de jongste zoon op van 'Papa', de een dichter, en 'Mama', een door klassiek geschoolde jazz-zangeres. een Sinds door zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem het door de week een bij de zijn moeder, in de met grachtengordel, in het met weekend in op de Bijlmer bij zijn tijdens vader, stiefmoeder in Sherida en grote op tv broer Mick. Willem op zit inmiddels in de naar tweede klas de van de naar middelbare school en speelt naar in een bandje met Lot, van op op wie hij hopeloos verliefd is. met Als blijkt naar dat zijn moeder naar naar een zorgboerderij moet met met om te herstellen van een burnout, met weet Willem het haar ervan te naar overtuigen dat Mick en door hij op best wel alleen in haar met het huis kunnen blijven. op Dit lijkt het begin de van een heel op goede tijd. Maar alles loopt het anders dan Willem uit het zich had naar voorgesteld. uit Mick ontpopt op zich als een op tv halve gangster, zijn vader tijdens drinkt meer dan goed voor op tv met hem is, Sherida naar is te druk met haar in daklozenproject. En verliefd een zijn is ook zo tijdens makkelijk een nog niet. Maar Willem op zou Willem door niet zijn tijdens als hij uiteindelijk ingrijpt en door hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. op tv Met: tijdens Willem Simons, het Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. op Willem is terug! Hij naar door is geen kleine het jongen meer, maar een grote puber door van vijftien. Willem uit is de jongste uit zoon van 'Papa', de een dichter, en een 'Mama', door een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds door zijn ouders zijn het gescheiden, woont Willem tijdens door een de week bij een zijn moeder, in de op grachtengordel, een in het weekend in door de Bijlmer bij zijn een vader, stiefmoeder een Sherida en grote broer Mick. naar Willem door zit inmiddels in de tweede de van klas van de middelbare school tijdens en speelt in een het het bandje met Lot, op wie hij met naar hopeloos verliefd is. Als van blijkt dat zijn moeder naar op tv op een zorgboerderij moet om met te herstellen naar van een burnout, weet Willem haar met ervan te een overtuigen uit dat Mick en hij best naar wel op alleen in haar op huis kunnen blijven. Dit lijkt het met begin door van een heel naar goede tijd. Maar alles loopt op anders naar dan Willem van het zich had voorgesteld. Mick ontpopt op zich als door een halve in gangster, zijn vader drinkt met meer dan goed voor in hem op is, Sherida is tijdens te druk met haar daklozenproject. het En verliefd tijdens zijn is ook van zo op tv makkelijk nog niet. Maar Willem op zou Willem niet de zijn als hij uiteindelijk een op tv ingrijpt en hoe.

Nederlandse een (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, uit naar Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. naar Willem is een terug! Hij is geen kleine een jongen tijdens meer, maar een grote puber in van naar vijftien. Willem is de op tv jongste zoon het van 'Papa', een de dichter, en uit 'Mama', een klassiek geschoolde jazz-zangeres. met Sinds op tv zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem tijdens door de week uit bij de zijn moeder, in de grachtengordel, op in het uit weekend door in de Bijlmer bij een zijn vader, stiefmoeder Sherida en op tv grote het broer Mick. Willem zit uit inmiddels in op tv de tweede klas van de naar middelbare school en met uit speelt in een bandje met Lot, een op de wie hij hopeloos verliefd het is. Als blijkt dat door zijn moeder de naar op een zorgboerderij moet om uit te herstellen van een burnout, uit weet Willem uit haar ervan te overtuigen op tv dat Mick met en hij van best wel alleen tijdens in haar tijdens huis kunnen blijven. Dit naar lijkt het begin een van een heel in goede tijd. Maar alles loopt het anders dan Willem door het door zich had voorgesteld. Mick door ontpopt zich als een een halve op gangster, zijn de vader drinkt meer dan goed voor het hem is, Sherida de is te druk het met haar van daklozenproject. En uit verliefd zijn is uit ook zo makkelijk nog een niet. Maar op tv Willem zou in Willem niet zijn als hij de uiteindelijk met ingrijpt en hoe.

Nederlandse door (NL) Jeugdserie. Met: Willem in Simons, in Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. een Willem is van terug! Hij is de geen kleine jongen meer, naar maar door een grote puber van op vijftien. Willem op tv is de jongste zoon van tijdens 'Papa', een het dichter, en 'Mama', een van klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds naar zijn een ouders zijn op gescheiden, woont Willem door met de week bij zijn van moeder, een in de grachtengordel, in tijdens het weekend in de op Bijlmer bij een zijn vader, stiefmoeder door Sherida en grote broer Mick. naar Willem zit tijdens inmiddels in de de tweede klas van de in middelbare school en van speelt op tv in een door bandje met Lot, op wie hij het hopeloos verliefd is. de door Als blijkt dat zijn het moeder naar een zorgboerderij op moet om te het herstellen van een burnout, door weet Willem haar het ervan te overtuigen in dat het Mick en hij best tijdens wel alleen het in haar huis kunnen van blijven. Dit op lijkt het begin van op een heel goede tijd. tijdens tijdens Maar alles loopt anders dan op Willem tijdens het zich had voorgesteld. Mick ontpopt in het zich als een tijdens halve gangster, zijn vader drinkt de meer dan goed door voor hem is, Sherida een met is te druk met haar daklozenproject. tijdens met En verliefd zijn in is ook zo in makkelijk nog niet. Maar Willem zou naar Willem tijdens niet zijn als hij tijdens uiteindelijk in ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. uit Met: Willem Simons, met het Stijn Koomen, Marcel Musters het e.a. Willem is terug! het Hij is geen tijdens kleine jongen tijdens meer, maar van een grote puber op van vijftien. Willem is de jongste in zoon van door 'Papa', een dichter, een en 'Mama', naar een klassiek geschoolde jazz-zangeres. door Sinds een zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem uit door de met week bij zijn een moeder, in een de grachtengordel, met in het weekend in de van Bijlmer bij zijn met vader, stiefmoeder Sherida door en grote broer Mick. een Willem zit inmiddels tijdens in de tijdens tweede klas van de tijdens middelbare school van en speelt in een tijdens een bandje met Lot, op een wie hij hopeloos verliefd is. het Als blijkt dat op zijn moeder tijdens naar een door zorgboerderij moet om te herstellen van van in een burnout, een weet Willem haar ervan op tv te overtuigen een dat Mick en een hij best wel alleen in haar in huis kunnen op blijven. de Dit lijkt het begin van een het de heel goede tijd. Maar alles naar loopt anders een dan Willem het zich de had voorgesteld. Mick de ontpopt zich als van een door halve gangster, zijn op tv vader drinkt meer dan goed een voor naar hem is, Sherida is te het druk met haar daklozenproject. uit En de verliefd zijn met is ook zo makkelijk nog in niet. tijdens Maar Willem zou Willem tijdens niet zijn als hij uiteindelijk tijdens met ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) op Jeugdserie. Met: uit Willem Simons, uit Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. de Willem is door terug! Hij op tv is geen kleine jongen een meer, maar een grote een puber van van vijftien. Willem is door de jongste zoon van van 'Papa', een dichter, een en 'Mama', een klassiek met geschoolde op jazz-zangeres. Sinds zijn ouders uit zijn gescheiden, woont Willem tijdens door de week met bij zijn moeder, op tv in in de grachtengordel, in het tijdens weekend tijdens in de Bijlmer bij zijn van vader, op tv stiefmoeder Sherida en tijdens grote broer Mick. op Willem zit inmiddels in de een tweede de klas van de middelbare school naar en in speelt in een bandje op tv met Lot, op wie van hij hopeloos een verliefd is. Als blijkt dat op naar zijn moeder naar een zorgboerderij moet de om door te herstellen op van een burnout, weet Willem naar haar met ervan te overtuigen dat Mick en op op tv hij best wel alleen in de haar huis kunnen blijven. op tv Dit lijkt het een begin van een met een heel goede tijd. Maar alles loopt van tijdens anders dan Willem het zich had de voorgesteld. tijdens Mick ontpopt zich als van een halve de gangster, zijn op tv vader drinkt meer dan goed het voor hem is, een Sherida is te druk op met haar met daklozenproject. En van verliefd zijn is ook zo op tv van makkelijk nog niet. Maar tijdens Willem zou Willem van niet zijn als op tv hij uiteindelijk ingrijpt en een hoe.

april 2019
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord