Programma gemist?

Willem (8 de jaar) woont een bij zijn moeder tijdens in het drukke hectische Amsterdam. uit op Met zijn grote de broer - en tevens zijn door held - Mick beleeft door tijdens hij iedere aflevering een nieuw op tv avontuur.

Willem op (8 jaar) woont naar bij zijn door moeder in het drukke in hectische Amsterdam. Met zijn grote op tv broer op tv - en tevens op tv zijn held - in Mick beleeft de hij iedere aflevering een de nieuw avontuur.

Willem op tv (8 jaar) van woont bij zijn moeder in het van drukke hectische Amsterdam. tijdens Met met zijn grote broer - de en tevens zijn tijdens held - op Mick beleeft hij iedere op aflevering een nieuw naar avontuur.

Willem uit (8 jaar) tijdens woont bij zijn moeder op tv in het het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote van in broer - en tevens met zijn held - Mick beleeft door hij iedere naar aflevering een nieuw tijdens avontuur.

Willem op (8 jaar) woont bij naar zijn moeder in op het drukke hectische van Amsterdam. Met zijn grote het broer de - en tevens van zijn held van - Mick beleeft door hij iedere aflevering een tijdens nieuw avontuur.Meer Willem op tv (8 jaar) woont door bij zijn een moeder in het drukke hectische Amsterdam. naar een Zijn ouders zijn gescheiden en zijn tijdens grote in broer Mick de woont bij zijn vader en diens uit vriendin op tv Sherida. Regelmatig zijn Willem en het Mick bij tijdens elkaar het in het huis van mama of op papa. van Mick is Willem op tv zijn held, hij doet door en zegt dingen die naar Willem wel naar zou willen, maar nooit uit uit zou durven! Met Mick beleeft hij met iedere aflevering een naar nieuw met avontuur.Minder

Willem (8 van jaar) woont bij op tv zijn moeder door in het drukke hectische in Amsterdam. Met zijn van grote broer - en van tevens zijn tijdens held het - Mick beleeft hij op tv iedere aflevering van een nieuw avontuur.

Willem (8 op jaar) woont tijdens bij zijn van moeder in het het drukke hectische Amsterdam. door Met zijn grote het broer - en tevens zijn van held - Mick beleeft naar hij iedere aflevering een een nieuw uit avontuur.

Willem naar (8 jaar) op tv woont bij zijn moeder in de het drukke door hectische Amsterdam. Met de zijn grote broer - en uit tevens zijn held een - tijdens Mick beleeft het hij iedere aflevering een nieuw naar avontuur.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. uit Met: Willem met Simons, Stijn Koomen, het Marcel Musters e.a. Willem uit is terug! Hij in is geen het kleine een jongen meer, maar een grote puber in van vijftien. naar Willem is de van jongste zoon van uit 'Papa', naar een dichter, en 'Mama', tijdens een klassiek geschoolde uit jazz-zangeres. Sinds zijn van ouders zijn door gescheiden, woont Willem door een de week bij zijn een moeder, in uit de grachtengordel, tijdens in het weekend uit in de Bijlmer bij zijn van vader, tijdens stiefmoeder Sherida en op tv grote broer Mick. Willem zit inmiddels door in in de tweede klas met van de middelbare een school en speelt in een naar bandje met de Lot, op wie hij uit hopeloos verliefd met is. Als met blijkt dat zijn de moeder naar een zorgboerderij in moet om te herstellen een van een burnout, met weet Willem de haar ervan naar te overtuigen dat een Mick en hij best naar wel alleen in het haar huis kunnen door blijven. Dit lijkt door het begin van op tv een heel goede tijd. tijdens Maar alles op tv loopt anders dan het Willem het zich op had voorgesteld. Mick ontpopt met zich uit als een halve de gangster, zijn op tv vader drinkt meer tijdens dan goed voor hem is, Sherida van is te het druk met haar uit daklozenproject. naar En verliefd zijn een is ook zo makkelijk naar nog niet. Maar op tv Willem zou een Willem niet zijn als hij van uiteindelijk ingrijpt de en hoe.

Nederlandse op (NL) Jeugdserie. door Met: Willem Simons, Stijn Koomen, in Marcel Musters e.a. het Willem tijdens is terug! Hij is geen kleine op tv jongen meer, maar met een door grote puber van vijftien. Willem het tijdens is de jongste het zoon van 'Papa', een dichter, in en tijdens 'Mama', een klassiek geschoolde jazz-zangeres. uit Sinds zijn ouders zijn naar gescheiden, door woont Willem door de week de naar bij zijn moeder, met in de grachtengordel, van in het weekend in naar de Bijlmer bij tijdens zijn vader, tijdens stiefmoeder Sherida en grote op tv broer Mick. Willem zit inmiddels van tijdens in de tweede klas van de uit middelbare school en de speelt van in een bandje naar met Lot, op van wie hij het hopeloos verliefd is. Als op tv blijkt dat uit zijn moeder naar een zorgboerderij moet op op om te herstellen van een door burnout, weet Willem haar een in ervan te overtuigen dat Mick in en hij best op wel alleen in haar het met huis kunnen blijven. Dit lijkt het op in begin van een tijdens heel goede tijd. op Maar alles loopt anders dan de Willem het zich van had voorgesteld. Mick ontpopt door zich als een door halve gangster, zijn op vader van drinkt meer dan goed voor in in hem is, Sherida is te met druk met haar daklozenproject. de En van verliefd zijn is ook op zo makkelijk in nog niet. Maar met Willem zou Willem tijdens niet zijn als hij in uiteindelijk ingrijpt op en hoe.

Nederlandse in (NL) Jeugdserie. Met: met Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel een Musters e.a. Willem de is terug! op Hij is geen kleine het jongen van meer, maar een grote puber de tijdens van vijftien. Willem met is de jongste zoon van naar 'Papa', een dichter, en uit 'Mama', een van klassiek geschoolde jazz-zangeres. in Sinds tijdens zijn ouders zijn gescheiden, het woont Willem in door de week de bij zijn moeder, in de met grachtengordel, in tijdens het weekend in de het Bijlmer tijdens bij zijn vader, stiefmoeder Sherida een en van grote broer Mick. Willem zit inmiddels in in de de tweede uit klas van de middelbare in school en door speelt in een bandje met op Lot, op het wie hij met hopeloos verliefd is. tijdens Als blijkt dat zijn met moeder naar een zorgboerderij moet tijdens om te herstellen op van een op burnout, weet Willem haar door ervan te overtuigen tijdens dat Mick in en hij best wel naar alleen in het haar een huis kunnen blijven. op tv Dit lijkt het begin het van een heel goede op tv tijd. Maar met alles loopt anders dan de Willem op tv het zich had voorgesteld. tijdens Mick ontpopt zich naar als een naar halve gangster, zijn vader drinkt door meer op tv dan goed voor hem tijdens is, Sherida naar is te druk met op haar daklozenproject. En verliefd zijn van is ook in zo op tv makkelijk nog niet. Maar Willem van zou Willem op tv niet zijn uit als hij uiteindelijk van ingrijpt en hoe.

Nederlandse de (NL) Jeugdserie. tijdens Met: Willem Simons, tijdens Stijn Koomen, Marcel door Musters e.a. Willem is in terug! Hij is in geen kleine jongen meer, een maar een grote puber met van vijftien. Willem naar is de met jongste uit zoon van 'Papa', een dichter, en van 'Mama', een op tv klassiek geschoolde jazz-zangeres. op Sinds zijn ouders zijn uit gescheiden, tijdens woont Willem door de week in bij zijn tijdens moeder, in de in grachtengordel, naar in het weekend in de tijdens Bijlmer bij zijn in vader, stiefmoeder Sherida naar en grote naar broer Mick. Willem zit naar inmiddels in tijdens de tweede klas van op de uit middelbare school en op tv speelt in een van bandje met Lot, op op wie hij hopeloos verliefd is. een Als in blijkt dat zijn met moeder naar naar een zorgboerderij moet om te herstellen op tv van een burnout, op weet Willem haar de ervan te een overtuigen dat Mick en het hij best op wel een alleen in haar huis kunnen met blijven. Dit het lijkt het begin op van een het heel goede tijd. een Maar alles loopt naar anders dan Willem het zich het had voorgesteld. Mick ontpopt de zich als met een halve gangster, zijn naar vader op tv drinkt meer dan goed naar voor hem is, met Sherida de is te druk met van haar daklozenproject. En uit verliefd zijn is ook zo met makkelijk nog niet. van Maar Willem zou in Willem niet zijn door als hij uiteindelijk met een ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) in Jeugdserie. met Met: Willem Simons, Stijn Koomen, in Marcel Musters e.a. een Willem in is terug! Hij is geen het kleine jongen meer, maar op een grote puber van van vijftien. de Willem is de een jongste zoon op van 'Papa', het een dichter, en 'Mama', een met klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds de op tv zijn ouders zijn gescheiden, een woont Willem door de het week bij van zijn moeder, in de grachtengordel, met in met het weekend in de in Bijlmer uit bij zijn vader, met stiefmoeder Sherida en op grote broer Mick. Willem zit inmiddels tijdens in de van tweede tijdens klas van de middelbare school en met speelt in een in bandje de met Lot, op de wie hij hopeloos verliefd de is. Als blijkt van dat zijn moeder naar door een zorgboerderij in moet op om te herstellen van een burnout, de weet Willem haar tijdens ervan uit te overtuigen dat door Mick en hij best een wel alleen in haar de huis kunnen met blijven. Dit lijkt het op tv begin uit van een naar heel goede tijd. op Maar alles loopt anders dan Willem in het zich naar had voorgesteld. van Mick ontpopt zich naar als een halve gangster, zijn tijdens vader op drinkt meer dan op goed voor hem is, Sherida het is te druk van met naar haar daklozenproject. En verliefd op tv zijn is ook de zo makkelijk nog niet. op tv Maar op tv Willem zou tijdens Willem niet zijn als hij uiteindelijk een de ingrijpt en hoe.

Nederlandse in (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, met Stijn Koomen, met Marcel Musters e.a. met Willem is terug! op Hij is het geen kleine jongen uit meer, maar een grote de puber van vijftien. Willem uit in is de jongste zoon naar van 'Papa', naar een dichter, en 'Mama', een klassiek de geschoolde jazz-zangeres. door Sinds zijn uit ouders zijn gescheiden, uit woont Willem door de week naar bij de zijn moeder, op in de grachtengordel, in het in weekend in de van Bijlmer bij zijn in vader, stiefmoeder het Sherida en grote broer Mick. uit Willem zit inmiddels de door in de tweede klas uit van de middelbare school uit en tijdens speelt in een bandje met Lot, in op wie door hij hopeloos de verliefd is. Als blijkt op tv dat tijdens zijn moeder naar een zorgboerderij naar moet om te de herstellen van met een burnout, weet Willem door haar op ervan te overtuigen het dat Mick en door hij best wel alleen op in haar huis met kunnen blijven. de Dit lijkt het begin van een tijdens heel het goede tijd. Maar alles uit loopt anders het dan Willem het zich had op van voorgesteld. Mick ontpopt zich als in een halve gangster, op zijn vader drinkt meer de dan het goed voor hem is, in Sherida is te tijdens druk met haar daklozenproject. naar En verliefd naar zijn is ook zo een makkelijk nog niet. het Maar Willem zou in Willem niet naar zijn als hij uiteindelijk naar ingrijpt en het hoe.

Nederlandse op tv (NL) Jeugdserie. naar Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel het Musters in e.a. Willem is terug! Hij door is door geen kleine jongen meer, maar naar een grote de puber uit van vijftien. Willem is de op jongste zoon op tv van 'Papa', een dichter, van en 'Mama', een in klassiek een geschoolde jazz-zangeres. Sinds de zijn ouders zijn gescheiden, woont door Willem door de naar week met bij zijn moeder, met in de grachtengordel, in het de weekend in de tijdens Bijlmer bij zijn door vader, stiefmoeder op Sherida en grote broer Mick. de Willem op zit inmiddels in de tweede met klas van van de middelbare school en op tv speelt in met een bandje met op tv Lot, op wie hij een hopeloos verliefd is. met Als uit blijkt dat van zijn moeder naar een zorgboerderij met moet om te het herstellen van op een burnout, weet Willem haar tijdens ervan te overtuigen uit dat tijdens Mick en hij best wel uit van alleen in haar het huis kunnen blijven. een Dit lijkt het begin van een door heel goede tijd. een Maar alles loopt naar anders op tv dan Willem het zich de had voorgesteld. het Mick ontpopt naar zich als een halve op tv gangster, zijn vader naar drinkt meer dan tijdens goed voor hem is, Sherida met naar is te druk met haar daklozenproject. op En verliefd zijn met naar is ook zo makkelijk nog met niet. Maar Willem zou uit Willem uit niet zijn als hij uit uiteindelijk in ingrijpt en hoe.

mei 2020
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!