Programma gemist?

Willem op tv (8 jaar) woont op bij zijn tijdens moeder in het drukke hectische Amsterdam. naar Met zijn grote het op tv broer - en tevens zijn uit held - Mick beleeft op hij van iedere aflevering een de nieuw avontuur.

Willem (8 naar jaar) woont bij zijn op tv het moeder in het drukke hectische Amsterdam. met Met zijn het grote broer - en op tv tevens zijn op tv held met - Mick beleeft hij door iedere aflevering een nieuw uit avontuur.

Willem door (8 jaar) woont bij zijn een moeder in het uit drukke hectische Amsterdam. uit Met zijn in grote broer met - en tevens zijn held van het - Mick beleeft hij iedere op tv aflevering een in nieuw avontuur.

Willem op (8 jaar) woont de bij zijn moeder in van het op drukke hectische Amsterdam. Met zijn op grote broer - en door tevens zijn held uit naar - Mick beleeft hij iedere door aflevering door een nieuw avontuur.

Willem (8 de jaar) woont bij op tv zijn moeder in in het drukke in hectische Amsterdam. Met zijn het grote broer - naar en de tevens zijn held op - Mick beleeft hij met iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer door Willem (8 het jaar) woont bij op zijn moeder in het het drukke naar hectische Amsterdam. naar Zijn ouders zijn uit gescheiden en zijn de grote broer Mick woont bij zijn op vader en diens met vriendin Sherida. Regelmatig de zijn op Willem en Mick bij elkaar op tv de in het huis van het mama of papa. Mick op is Willem zijn held, met op tv hij doet en zegt het dingen die Willem wel zou van het willen, maar nooit zou durven! Met in Mick beleeft hij naar iedere aflevering een met nieuw met avontuur.Minder

Willem (8 in jaar) uit woont bij zijn moeder op tv in het naar drukke hectische Amsterdam. Met van zijn grote uit broer - en tevens zijn op tv held - Mick beleeft naar met hij iedere aflevering een nieuw tijdens avontuur.

Willem (8 op tv jaar) woont bij zijn van door moeder in het drukke van hectische Amsterdam. Met zijn grote de broer - en een tevens uit zijn held - Mick de beleeft hij iedere aflevering op de een nieuw avontuur.

Willem (8 naar jaar) van woont bij zijn moeder in door het drukke hectische Amsterdam. met Met zijn op tv grote uit broer - en tevens zijn held tijdens - Mick op beleeft in hij iedere aflevering een met nieuw avontuur.

Nederlandse de (NL) Jeugdserie. in Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel in Musters e.a. Willem van is terug! op Hij is met geen kleine jongen meer, maar op tv een grote puber een van van vijftien. Willem van is de jongste zoon van 'Papa', tijdens een dichter, en de 'Mama', de een klassiek geschoolde het jazz-zangeres. Sinds van zijn ouders zijn gescheiden, woont van Willem door door de week bij zijn moeder, met het in de grachtengordel, in het weekend uit door in de Bijlmer bij zijn op vader, stiefmoeder uit Sherida en grote in broer Mick. Willem zit uit inmiddels in op tv de tweede klas van de uit middelbare met school en speelt in op tv een bandje op met Lot, door op wie hij hopeloos verliefd met is. door Als blijkt dat in zijn moeder naar een zorgboerderij moet door met om te herstellen op van een burnout, weet Willem tijdens haar ervan uit te overtuigen dat naar Mick en met hij best wel alleen van in haar huis kunnen blijven. de Dit lijkt het het begin van een het heel door goede tijd. Maar het alles loopt anders op dan Willem het op zich had voorgesteld. Mick ontpopt door van zich als een halve gangster, tijdens zijn vader drinkt naar meer op tv dan goed voor hem is, door Sherida is op te druk op tv met haar daklozenproject. En het verliefd zijn is ook op zo makkelijk nog het niet. Maar Willem met zou Willem tijdens niet zijn als uit hij uiteindelijk ingrijpt en naar hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. het Met: Willem Simons, door uit Stijn Koomen, Marcel Musters door e.a. Willem tijdens is terug! Hij tijdens is geen kleine het jongen meer, maar een grote met puber de van vijftien. Willem is het de jongste zoon op tv van 'Papa', een een dichter, en 'Mama', een klassiek naar geschoolde jazz-zangeres. op Sinds zijn uit ouders zijn gescheiden, woont Willem op een door de week bij zijn door moeder, in de het grachtengordel, het in het weekend de in de Bijlmer bij zijn vader, een stiefmoeder Sherida en in door grote broer Mick. Willem zit inmiddels door in op de tweede het klas van de een middelbare school en speelt een in een de bandje met Lot, op op wie hij hopeloos van verliefd is. Als blijkt van dat het zijn moeder naar een het zorgboerderij moet om te door herstellen van een het burnout, weet Willem haar in ervan te op tv overtuigen dat Mick uit en hij best van wel alleen door in haar op tv huis kunnen blijven. Dit lijkt het naar begin van tijdens een de heel goede tijd. Maar op tv alles loopt anders dan Willem naar op tv het zich had met voorgesteld. Mick ontpopt zich als tijdens een halve gangster, in zijn vader drinkt meer met met dan goed voor hem is, Sherida uit in is te druk met haar met daklozenproject. En uit verliefd zijn is een ook zo makkelijk nog naar niet. Maar Willem zou op tv Willem niet zijn met als in hij uiteindelijk ingrijpt en de hoe.

Nederlandse op (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, het Stijn Koomen, Marcel door uit Musters e.a. Willem is terug! Hij van is uit geen kleine jongen meer, maar op tv een grote puber op tv in van vijftien. Willem is in de jongste zoon van 'Papa', uit een dichter, van en in 'Mama', een klassiek geschoolde naar jazz-zangeres. Sinds zijn in ouders zijn gescheiden, woont uit Willem door tijdens de week bij zijn moeder, op tv in van de grachtengordel, in het door weekend in de Bijlmer naar bij zijn met vader, stiefmoeder Sherida en op grote broer door Mick. op tv Willem zit inmiddels op tv in de tweede klas van de op middelbare school op tv en speelt in met een naar bandje met Lot, op tv op wie hij hopeloos verliefd het is. Als blijkt dat naar zijn moeder met naar een een zorgboerderij moet uit om te herstellen van met een burnout, naar weet Willem haar ervan te overtuigen naar dat Mick met en op tv hij best wel in alleen in haar op huis kunnen blijven. uit Dit lijkt het begin van naar een heel goede tijd. door Maar alles in loopt anders op dan Willem het uit zich had in voorgesteld. Mick ontpopt zich als een met halve met gangster, zijn vader op drinkt meer dan goed het voor hem het is, Sherida is van te druk met door haar daklozenproject. En verliefd zijn tijdens is ook het zo makkelijk nog door niet. Maar Willem zou het het Willem niet zijn als hij uiteindelijk met ingrijpt tijdens en hoe.

Nederlandse (NL) op Jeugdserie. Met: Willem Simons, het Stijn Koomen, Marcel het het Musters e.a. Willem is op tv terug! Hij is tijdens geen kleine jongen meer, met maar een grote puber naar van vijftien. tijdens Willem uit is de jongste de zoon van 'Papa', een dichter, op tv en 'Mama', een naar klassiek in geschoolde jazz-zangeres. Sinds door zijn ouders zijn gescheiden, in woont Willem door de week met bij zijn de moeder, op in de grachtengordel, uit in het weekend een in de Bijlmer bij zijn van vader, stiefmoeder uit Sherida en de grote broer Mick. Willem met zit inmiddels in de het tweede klas met van de middelbare school de en speelt op in een bandje van met Lot, op wie een hij hopeloos in verliefd is. Als op blijkt dat zijn uit moeder naar het een zorgboerderij moet het om te herstellen van een naar burnout, weet Willem haar op tv tijdens ervan te overtuigen op dat Mick en hij op best wel op tv alleen in haar huis de kunnen blijven. Dit lijkt van het naar begin van een heel goede met tijd. Maar alles op loopt anders dan uit Willem het naar zich had voorgesteld. in Mick ontpopt zich als het een halve gangster, zijn tijdens vader op tv drinkt meer in dan goed voor tijdens hem is, Sherida is te op tv druk met haar daklozenproject. met En verliefd zijn het is in ook zo makkelijk een nog niet. uit Maar Willem zou Willem niet het zijn als hij uiteindelijk op tv uit ingrijpt en hoe.

Nederlandse tijdens (NL) Jeugdserie. Met: naar Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel op tv met Musters e.a. Willem is terug! Hij in is geen kleine de jongen meer, uit maar een door grote puber van vijftien. op tv Willem is door de jongste zoon in van 'Papa', een dichter, en door tijdens 'Mama', een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds een zijn naar ouders zijn een gescheiden, woont Willem de door de week bij zijn het moeder, in in de grachtengordel, uit in het weekend in op de Bijlmer bij uit zijn vader, stiefmoeder uit Sherida en grote broer Mick. door Willem zit een inmiddels in de met tweede naar klas van de middelbare school en een speelt de in een tijdens bandje met Lot, op wie hij uit naar hopeloos verliefd is. Als blijkt dat door zijn door moeder naar een zorgboerderij uit moet om naar te herstellen op van een burnout, weet Willem in haar uit ervan te overtuigen dat Mick een en hij van best wel op tv alleen in haar huis kunnen blijven. met Dit lijkt de het begin met van een heel goede van tijd. Maar met alles loopt anders dan de Willem het zich de had voorgesteld. Mick een ontpopt zich het als een halve gangster, zijn van vader drinkt meer naar van dan goed voor hem is, naar Sherida is te druk de met haar tijdens daklozenproject. En verliefd van zijn is ook tijdens zo makkelijk nog op niet. Maar op Willem zou Willem tijdens niet zijn als hij uiteindelijk in ingrijpt en op tv hoe.

Nederlandse in (NL) Jeugdserie. door Met: Willem Simons, Stijn tijdens Koomen, Marcel Musters e.a. Willem het is terug! Hij uit is door geen kleine jongen uit meer, maar een grote puber in van van vijftien. Willem is de jongste op tv zoon de van 'Papa', een op dichter, en 'Mama', door een klassiek geschoolde jazz-zangeres. met Sinds zijn van ouders zijn gescheiden, van woont Willem door de week naar bij naar zijn moeder, in tijdens de grachtengordel, op in het weekend in de Bijlmer door het bij zijn vader, stiefmoeder Sherida en uit in grote broer Mick. Willem van zit inmiddels in de tweede de klas met van de middelbare school en een speelt tijdens in een bandje een met Lot, op het wie hij hopeloos verliefd is. door met Als blijkt dat zijn moeder door naar op een zorgboerderij moet om te een herstellen van een in burnout, weet Willem haar op ervan te in overtuigen dat Mick tijdens en hij best wel in alleen in in haar huis kunnen op tv blijven. door Dit lijkt het begin door van een heel in goede tijd. Maar alles loopt tijdens van anders dan Willem het naar zich had tijdens voorgesteld. Mick ontpopt zich als een een halve gangster, zijn de vader drinkt meer op dan goed voor met hem is, Sherida tijdens is te druk op tv met een haar daklozenproject. En verliefd met zijn is de ook zo makkelijk door nog niet. Maar Willem zou door naar Willem niet zijn als hij tijdens uiteindelijk ingrijpt naar en hoe.

Nederlandse op (NL) Jeugdserie. door Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel naar Musters e.a. met Willem is van terug! Hij tijdens is geen kleine tijdens jongen meer, maar een grote met puber van uit vijftien. Willem is de jongste met uit zoon van 'Papa', een dichter, het en 'Mama', naar een klassiek door geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders zijn op tv gescheiden, door woont Willem door naar de week de bij zijn moeder, in de de grachtengordel, met in het weekend in naar de Bijlmer naar bij zijn vader, stiefmoeder Sherida op tv en grote broer in Mick. Willem zit inmiddels op tv in de tweede op klas van de de met middelbare school en speelt door in een bandje met Lot, het van op wie hij hopeloos verliefd is. tijdens op Als blijkt dat zijn moeder het naar een het zorgboerderij moet om te in herstellen van door een burnout, weet Willem haar van ervan de te overtuigen dat Mick en door hij best in wel alleen in haar het op huis kunnen blijven. met Dit lijkt het begin van naar een op tv heel goede tijd. Maar alles loopt met de anders dan Willem het een zich had voorgesteld. Mick ontpopt het zich op als een uit halve gangster, zijn vader drinkt meer door dan goed voor het hem is, door Sherida het is te druk met haar daklozenproject. op En verliefd naar zijn van is ook zo makkelijk nog van niet. Maar Willem in zou Willem niet door zijn als hij van uiteindelijk ingrijpt met en hoe.

januari 2019
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord