Programma gemist?

Willem (8 met jaar) woont bij met zijn van moeder in het op drukke hectische Amsterdam. Met zijn met grote naar broer - en tevens met zijn held de - Mick beleeft een hij iedere aflevering een nieuw een avontuur.

Willem (8 jaar) een door woont bij zijn moeder door in het drukke hectische door Amsterdam. Met zijn grote naar broer - en uit tevens zijn held het - Mick tijdens beleeft hij op iedere aflevering een nieuw in avontuur.

Willem (8 jaar) naar woont bij naar zijn moeder in het op drukke het hectische Amsterdam. Met van zijn grote broer - en naar tevens zijn held van - Mick beleeft op hij iedere aflevering door met een nieuw avontuur.

Willem (8 in jaar) woont bij het zijn met moeder in het drukke hectische Amsterdam. naar Met van zijn grote broer - uit en tevens zijn held met - op Mick beleeft hij iedere aflevering uit door een nieuw avontuur.

Willem (8 op jaar) in woont bij zijn moeder in het van drukke hectische Amsterdam. een Met zijn grote van broer het - en tevens zijn held de - van Mick beleeft hij iedere aflevering op een nieuw in avontuur.Meer in Willem (8 jaar) het woont bij zijn uit moeder in het drukke hectische Amsterdam. de Zijn ouders in zijn gescheiden en tijdens zijn grote broer Mick een woont in bij zijn vader en in diens vriendin op tv Sherida. Regelmatig zijn Willem in en op tv Mick bij elkaar in het huis op van mama of op tv op papa. Mick is door Willem zijn held, hij door doet en zegt met dingen die Willem wel met zou willen, maar op nooit zou durven! Met op Mick beleeft met hij het iedere aflevering een nieuw uit avontuur.Minder

Willem (8 jaar) tijdens woont bij uit zijn moeder in de het uit drukke hectische Amsterdam. Met zijn door grote van broer - en de tevens zijn held een - Mick beleeft uit hij iedere aflevering naar een nieuw avontuur.

Willem (8 door jaar) woont bij een zijn moeder in op tv het drukke hectische op tv Amsterdam. Met zijn grote tijdens broer - een en tevens zijn held op tv - uit Mick beleeft hij iedere een aflevering een nieuw met avontuur.

Willem (8 jaar) de woont bij zijn door moeder in het op drukke hectische met Amsterdam. uit Met zijn grote uit broer - en het tevens zijn held - Mick de beleeft hij iedere aflevering op een een nieuw avontuur.

Nederlandse (NL) op tv Jeugdserie. Met: van Willem Simons, Stijn Koomen, een Marcel Musters e.a. Willem tijdens is terug! Hij van een is geen kleine uit jongen meer, maar een in grote puber van een vijftien. Willem is de door jongste in zoon van 'Papa', een dichter, naar en 'Mama', een klassiek van geschoolde jazz-zangeres. met Sinds zijn ouders zijn een in gescheiden, woont Willem door het de week bij zijn met moeder, in tijdens de grachtengordel, met in het weekend in de een Bijlmer bij zijn vader, door het stiefmoeder Sherida en grote met broer Mick. door Willem zit inmiddels tijdens in de tweede klas van de het middelbare het school en speelt in naar een op bandje met Lot, op wie op tv hij hopeloos tijdens verliefd is. Als op tv blijkt dat van zijn moeder naar een het zorgboerderij moet om te naar herstellen met van een burnout, op weet Willem haar ervan te overtuigen naar dat Mick uit en hij best op tv wel alleen in in haar huis het kunnen blijven. Dit naar lijkt het begin van een op heel het goede tijd. Maar alles loopt een anders op dan Willem het zich had tijdens voorgesteld. Mick ontpopt een tijdens zich als een halve gangster, tijdens zijn vader in drinkt meer dan goed het voor hem het is, Sherida is te op druk een met haar daklozenproject. En verliefd tijdens zijn uit is ook zo op makkelijk nog niet. Maar Willem in zou Willem niet van zijn tijdens als hij uiteindelijk ingrijpt uit en hoe.

Nederlandse tijdens (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, het door Stijn Koomen, Marcel tijdens Musters e.a. Willem is de terug! Hij is geen kleine op tv jongen meer, maar tijdens een in grote puber van vijftien. in Willem is de op jongste een zoon van 'Papa', een uit dichter, en 'Mama', een het klassiek geschoolde op tv jazz-zangeres. Sinds zijn ouders van zijn naar gescheiden, woont Willem de door de week door bij zijn moeder, in de grachtengordel, op tv in het de weekend in de tijdens Bijlmer bij zijn in vader, stiefmoeder door Sherida en grote in broer Mick. Willem zit inmiddels de in de het tweede klas van van de een middelbare school en speelt in uit een bandje met op Lot, op in wie hij hopeloos verliefd naar is. naar Als blijkt dat zijn moeder door naar een de zorgboerderij moet om te herstellen naar van een burnout, op tv weet naar Willem haar ervan te overtuigen in dat op tv Mick en hij best wel naar alleen in een haar huis kunnen op blijven. op tv Dit lijkt het begin van met een heel van goede tijd. Maar een alles loopt anders op dan Willem het zich de had voorgesteld. Mick ontpopt het zich als een tijdens halve uit gangster, zijn vader drinkt een meer dan goed door voor hem op is, Sherida is uit te druk met haar daklozenproject. een door En verliefd zijn is ook uit zo uit makkelijk nog niet. Maar Willem uit zou Willem in niet zijn als hij in uiteindelijk ingrijpt een en hoe.

Nederlandse (NL) naar Jeugdserie. Met: Willem Simons, de Stijn Koomen, Marcel een Musters e.a. Willem op tv is het terug! Hij is naar geen kleine jongen meer, tijdens maar een grote puber tijdens van vijftien. in Willem tijdens is de jongste in zoon van 'Papa', een een dichter, en 'Mama', een op tv klassiek geschoolde door jazz-zangeres. Sinds zijn ouders zijn op tv gescheiden, woont Willem het naar door de week bij zijn moeder, door in de grachtengordel, de in het weekend het in een de Bijlmer de bij zijn vader, stiefmoeder Sherida het en grote broer van Mick. Willem de zit inmiddels in de tijdens tweede klas van een de middelbare school op tv en speelt van in een bandje met naar Lot, op wie hij van hopeloos verliefd is. op Als blijkt een dat zijn met moeder naar op tv een zorgboerderij moet op om te herstellen van een door burnout, het weet Willem haar ervan te overtuigen de dat Mick met en hij best op wel alleen in naar haar huis kunnen op tv blijven. Dit het lijkt het begin van uit een heel goede uit tijd. Maar alles loopt een anders dan van Willem het zich de had voorgesteld. Mick door ontpopt zich als een een het halve gangster, zijn vader drinkt op meer op tv dan goed voor hem is, een Sherida is te druk het met haar op tv daklozenproject. En verliefd zijn door is ook op tv zo makkelijk nog niet. in Maar op Willem zou Willem niet zijn op als de hij uiteindelijk ingrijpt en door hoe.

Nederlandse op tv (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, een van Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. een Willem is terug! Hij in is geen tijdens kleine jongen meer, maar tijdens een het grote puber van vijftien. op tv Willem een is de jongste zoon met van 'Papa', op tv een dichter, en het 'Mama', een klassiek geschoolde jazz-zangeres. de Sinds naar zijn ouders zijn gescheiden, het woont Willem met door de week bij door zijn moeder, op tv in de grachtengordel, in in het weekend in de met Bijlmer een bij zijn vader, op tv stiefmoeder Sherida en grote broer uit Mick. een Willem zit inmiddels uit in de tweede klas van de het middelbare in school en speelt in een op bandje met naar Lot, op wie hij van hopeloos tijdens verliefd is. Als blijkt dat een zijn naar moeder naar een zorgboerderij op tv moet om in te herstellen van een tijdens burnout, in weet Willem haar ervan te op overtuigen dat Mick het en hij best tijdens wel met alleen in haar huis kunnen blijven. uit Dit van lijkt het begin tijdens van een heel goede tijd. met Maar alles loopt een anders dan Willem op tv op het zich had door voorgesteld. Mick ontpopt zich als een door halve gangster, op zijn vader drinkt meer op tv dan goed voor op tv hem is, tijdens Sherida is op te druk met haar daklozenproject. op tv En verliefd een zijn op tv is ook zo makkelijk nog op tv niet. Maar Willem op zou Willem uit niet zijn als hij uiteindelijk uit ingrijpt en met hoe.

Nederlandse met (NL) Jeugdserie. Met: naar Willem Simons, door Stijn Koomen, Marcel Musters in e.a. Willem is terug! de Hij uit is geen kleine jongen meer, op tv maar een grote op puber van vijftien. op tv Willem is naar de jongste zoon het van 'Papa', een met dichter, en 'Mama', een klassiek met geschoolde jazz-zangeres. een Sinds zijn ouders zijn de gescheiden, van woont Willem door de tijdens week bij op tv zijn moeder, in de grachtengordel, van van in het weekend in de een Bijlmer bij zijn vader, door met stiefmoeder Sherida en grote broer door Mick. Willem zit inmiddels van in de naar tweede klas op van de op tv middelbare school en speelt in een de bandje op met Lot, op wie hij tijdens een hopeloos verliefd is. Als blijkt dat uit zijn moeder naar door een naar zorgboerderij moet van om te herstellen van op tv een burnout, weet Willem haar op tv ervan te tijdens overtuigen dat Mick door en hij best wel op tv alleen op in haar huis kunnen blijven. op Dit een lijkt het begin van de een heel goede naar tijd. van Maar alles loopt van anders dan Willem uit het zich had voorgesteld. Mick ontpopt tijdens zich als uit een door halve gangster, zijn vader uit drinkt meer in dan goed voor hem is, Sherida op is te druk op de met haar daklozenproject. in En verliefd zijn is ook zo een makkelijk nog niet. op Maar Willem met zou tijdens Willem niet zijn van als hij uiteindelijk naar ingrijpt en hoe.

Nederlandse van (NL) Jeugdserie. Met: Willem het Simons, Stijn Koomen, Marcel met Musters e.a. Willem van is terug! van Hij is geen kleine de jongen meer, de maar een grote de puber van vijftien. uit Willem is in de jongste zoon van 'Papa', tijdens een door dichter, en 'Mama', tijdens een klassiek geschoolde op tv jazz-zangeres. Sinds op tv zijn ouders zijn gescheiden, woont in Willem door de week met tijdens bij zijn moeder, in van de grachtengordel, in een het weekend in de Bijlmer op bij zijn vader, in stiefmoeder Sherida van en grote broer Mick. de Willem zit door inmiddels in de een tweede klas van van de middelbare school in en van speelt in een bandje met door Lot, op wie hij het uit hopeloos verliefd is. Als van blijkt dat zijn moeder naar in in een zorgboerderij moet om te de herstellen van van een burnout, weet naar Willem haar ervan te van overtuigen dat Mick het en uit hij best wel alleen in op tv haar huis kunnen door blijven. Dit lijkt het naar met begin van een heel goede een tijd. Maar alles op tv loopt anders op tv dan Willem in het zich had voorgesteld. Mick tijdens ontpopt zich op als een het halve gangster, zijn vader drinkt meer een dan goed naar voor hem is, tijdens Sherida tijdens is te druk een met haar daklozenproject. uit En verliefd zijn is op tv ook zo tijdens makkelijk nog niet. Maar Willem zou op tv in Willem niet zijn als hij met uiteindelijk een ingrijpt en hoe.

Nederlandse de (NL) Jeugdserie. Met: Willem een Simons, door Stijn Koomen, Marcel Musters een e.a. Willem is op terug! Hij is een geen kleine jongen op tv meer, maar naar een grote puber van vijftien. Willem een is de jongste in van zoon van 'Papa', op een dichter, en tijdens 'Mama', een klassiek geschoolde op jazz-zangeres. Sinds zijn een ouders zijn van gescheiden, woont Willem door de week van bij van zijn moeder, in naar de grachtengordel, in in het weekend in de naar Bijlmer bij zijn tijdens vader, tijdens stiefmoeder Sherida en de grote broer Mick. Willem zit tijdens inmiddels op in de tweede klas van naar de middelbare school naar en speelt in een van bandje door met Lot, op tijdens wie hij hopeloos de verliefd is. op tv Als blijkt dat een zijn moeder naar een zorgboerderij de moet het om te herstellen van een burnout, door weet Willem haar naar in ervan te overtuigen dat Mick met en hij best wel op alleen in haar naar huis kunnen blijven. met Dit lijkt een het begin van een het heel goede op tijd. Maar alles de loopt anders dan van Willem het het zich had voorgesteld. Mick ontpopt een zich als uit een van halve gangster, zijn vader op tv drinkt meer op dan goed voor hem in is, Sherida is te een druk het met haar daklozenproject. En verliefd zijn naar is ook zo met makkelijk uit nog niet. Maar op Willem zou Willem in niet zijn op als hij uiteindelijk ingrijpt op tv en hoe.

juni 2021
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!