Programma gemist?

Willem (8 de jaar) woont bij zijn op tv moeder in een het uit drukke hectische Amsterdam. Met het zijn grote naar broer - en tevens zijn held door - naar Mick beleeft hij het iedere aflevering uit een nieuw avontuur.

Willem de (8 jaar) woont bij zijn naar moeder in van het drukke hectische Amsterdam. van Met zijn op grote broer - uit en tevens zijn naar held - Mick beleeft in hij met iedere aflevering op een nieuw avontuur.

Willem (8 een jaar) woont bij zijn in moeder in op tv het drukke hectische Amsterdam. van Met zijn grote in broer op tv - en tevens tijdens zijn held een - Mick beleeft van hij iedere aflevering een van nieuw avontuur.

Willem (8 op tv jaar) woont bij zijn door moeder in het van drukke hectische uit Amsterdam. Met de zijn grote op broer - en uit tevens zijn held - Mick beleeft op in hij iedere aflevering een nieuw naar avontuur.

Willem het (8 jaar) woont de bij zijn moeder in op tv het drukke het hectische Amsterdam. naar Met zijn grote broer - en op tv tevens naar zijn held - Mick in beleeft hij iedere door aflevering een door nieuw avontuur.Meer van Willem (8 jaar) woont bij de zijn moeder de in het tijdens drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn van in gescheiden en zijn grote tijdens broer Mick woont bij op tv zijn met vader en diens naar vriendin Sherida. Regelmatig zijn op tv Willem en Mick bij het elkaar in het het huis uit van mama of papa. het Mick is Willem zijn tijdens held, hij doet uit en zegt op tv dingen die Willem tijdens wel zou willen, maar nooit op zou durven! door Met Mick beleeft naar hij iedere aflevering een een uit nieuw avontuur.Minder

Willem (8 tijdens jaar) woont bij op zijn moeder in het uit van drukke hectische Amsterdam. Met zijn naar grote broer tijdens - en tevens zijn held door - met Mick beleeft hij iedere met aflevering op tv een nieuw avontuur.

Willem in (8 jaar) naar woont bij zijn moeder in tijdens het drukke hectische van Amsterdam. Met zijn naar grote door broer - en tevens zijn met held - van Mick beleeft hij iedere aflevering van een nieuw het avontuur.

Willem in (8 jaar) woont bij zijn de tijdens moeder in het tijdens drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote de broer - de en tevens zijn op tv held van - Mick beleeft hij iedere het aflevering een nieuw op tv avontuur.

Nederlandse het (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, uit Stijn Koomen, Marcel met Musters e.a. op tv Willem van is terug! Hij is geen op kleine jongen in meer, maar de een grote puber van vijftien. op tv Willem is de jongste naar zoon van 'Papa', het de een dichter, en 'Mama', de een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds het zijn ouders het zijn gescheiden, woont Willem het door de de week bij zijn in moeder, het in de grachtengordel, in het weekend in in de Bijlmer door bij zijn door vader, stiefmoeder Sherida en van grote broer naar Mick. naar Willem zit inmiddels in de de tweede klas van door de uit middelbare school en uit speelt in een de bandje met Lot, op wie hij tijdens hopeloos verliefd is. op tv Als blijkt dat op tv zijn moeder een naar een zorgboerderij van moet om op te herstellen van naar een burnout, weet naar Willem haar op ervan te overtuigen dat het Mick en hij best wel op alleen in haar op tv naar huis kunnen blijven. Dit tijdens lijkt het naar begin van een heel goede het tijd. Maar alles de loopt anders dan Willem uit het tijdens zich had voorgesteld. Mick ontpopt op tv zich als een van halve het gangster, zijn uit vader drinkt meer dan goed voor uit hem is, Sherida op tv is naar te druk met haar daklozenproject. in En door verliefd zijn is naar ook zo makkelijk nog op tv niet. op Maar Willem zou Willem niet naar zijn naar als hij uiteindelijk op tv ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. van Met: Willem uit Simons, Stijn Koomen, Marcel op tv Musters e.a. Willem de is op tv terug! Hij is geen het kleine in jongen meer, maar een met grote puber uit van vijftien. Willem is de de jongste zoon van in 'Papa', een dichter, het en 'Mama', een klassiek uit geschoolde jazz-zangeres. een Sinds de zijn ouders zijn gescheiden, in woont Willem naar door de week bij zijn moeder, op tv in met de grachtengordel, de in het weekend in de Bijlmer op tv bij zijn met vader, tijdens stiefmoeder Sherida en grote een broer Mick. Willem zit met inmiddels in de tweede op het klas van de tijdens middelbare school en speelt in een een bandje met met Lot, op wie van hij hopeloos verliefd is. tijdens op tv Als blijkt dat zijn moeder een naar een door zorgboerderij moet door om te herstellen van de een burnout, weet de Willem haar ervan te het overtuigen dat Mick en uit hij best op tv wel alleen in haar van huis kunnen op blijven. Dit lijkt naar het de begin van een op heel goede tijd. Maar de alles loopt anders dan Willem op het zich had van voorgesteld. van Mick ontpopt zich uit als een halve gangster, zijn een vader drinkt meer in dan in goed voor hem is, op Sherida is te in druk uit met haar daklozenproject. op tv En verliefd zijn is ook zo uit het makkelijk nog niet. Maar Willem van zou het Willem niet zijn als het hij uiteindelijk ingrijpt en het hoe.

Nederlandse tijdens (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, uit met Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem door is terug! Hij uit is geen kleine door jongen meer, maar op tv een grote puber door van in vijftien. Willem is op de jongste zoon in van 'Papa', een dichter, een en 'Mama', een tijdens klassiek een geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn van ouders zijn gescheiden, naar woont Willem door op de week bij met zijn moeder, in de grachtengordel, op tv een in het weekend in de op Bijlmer bij tijdens zijn vader, stiefmoeder met Sherida en grote broer Mick. tijdens Willem zit uit inmiddels met in de tweede klas van tijdens de middelbare naar school en speelt tijdens in een bandje van met Lot, op wie hij tijdens hopeloos naar verliefd is. Als blijkt een dat zijn tijdens moeder naar een zorgboerderij moet een om door te herstellen tijdens van een burnout, in weet Willem haar naar ervan te overtuigen dat Mick de en hij best wel uit alleen in in haar met huis kunnen blijven. Dit lijkt het het tijdens begin van een heel goede met tijd. Maar alles loopt uit anders dan de Willem de het zich had naar voorgesteld. Mick ontpopt zich de als een halve door gangster, zijn vader drinkt op meer in dan goed voor hem is, door Sherida op tv is te druk met haar op daklozenproject. En in verliefd zijn is ook zo uit makkelijk met nog niet. Maar Willem het zou Willem op tv niet zijn als het hij uiteindelijk ingrijpt en een hoe.

Nederlandse (NL) op Jeugdserie. Met: op tv Willem Simons, Stijn Koomen, een Marcel Musters e.a. naar Willem is de terug! Hij is geen uit kleine jongen naar meer, maar een een grote puber van op tv vijftien. Willem is het de jongste zoon in van 'Papa', een met dichter, en 'Mama', van een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds het zijn een ouders zijn van gescheiden, woont Willem door de week tijdens door bij zijn moeder, in de grachtengordel, op tijdens in het weekend in de uit Bijlmer bij zijn vader, uit stiefmoeder Sherida en tijdens grote broer Mick. naar op tv Willem zit inmiddels in de van tweede klas van van de middelbare de school en tijdens speelt in een op bandje met Lot, op uit wie hij hopeloos tijdens verliefd is. op Als blijkt dat zijn moeder met naar een zorgboerderij moet tijdens de om te herstellen met van een burnout, door weet Willem haar ervan in te overtuigen dat Mick en een hij best de wel alleen op in haar huis tijdens kunnen blijven. Dit lijkt in het begin tijdens van een met heel goede tijd. Maar alles loopt uit anders tijdens dan Willem uit het zich had voorgesteld. Mick ontpopt met zich een als een naar halve gangster, zijn vader tijdens drinkt meer dan door goed voor hem van is, Sherida met is te druk met in haar daklozenproject. En door verliefd zijn is ook het zo makkelijk nog tijdens niet. Maar Willem zou door de Willem niet zijn als hij door uiteindelijk ingrijpt en uit hoe.

Nederlandse op (NL) Jeugdserie. naar Met: Willem Simons, in Stijn Koomen, Marcel in Musters e.a. Willem door is terug! Hij door is geen kleine op tv jongen meer, maar een naar grote puber van vijftien. een Willem is de jongste door zoon van 'Papa', in een dichter, en op tv 'Mama', een door klassiek geschoolde jazz-zangeres. op tv Sinds zijn ouders op zijn naar gescheiden, woont Willem door door de week bij zijn moeder, met tijdens in de grachtengordel, van in het weekend in de Bijlmer in bij tijdens zijn vader, van stiefmoeder Sherida en grote broer van Mick. een Willem zit inmiddels door in de tweede klas van de op tv middelbare school naar en de speelt in een bandje met Lot, van op van wie hij een hopeloos verliefd is. Als door blijkt dat zijn moeder met naar een tijdens zorgboerderij moet om met te herstellen van een burnout, op weet Willem haar een ervan te overtuigen uit dat Mick en uit hij best wel de alleen in haar tijdens huis kunnen op blijven. het Dit lijkt het begin van in een heel goede tijd. de Maar alles met loopt anders dan Willem in het zich op tv had voorgesteld. de Mick ontpopt in zich als een halve naar gangster, zijn vader drinkt uit meer dan door goed voor hem is, uit Sherida is te druk in met haar een daklozenproject. En verliefd zijn met het is ook zo makkelijk nog niet. een Maar Willem zou de Willem niet in zijn als hij uiteindelijk met ingrijpt de en hoe.

Nederlandse een (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, een Stijn op Koomen, Marcel Musters e.a. van Willem het is terug! Hij is geen kleine een met jongen meer, maar in een grote puber van op tv vijftien. Willem is uit de jongste het zoon van 'Papa', een dichter, door en 'Mama', een klassiek naar geschoolde jazz-zangeres. naar Sinds in zijn ouders zijn naar gescheiden, woont Willem door de week uit bij van zijn moeder, door in de grachtengordel, op in het weekend in de het Bijlmer bij een zijn vader, stiefmoeder de Sherida en grote op tv broer Mick. Willem in zit inmiddels in de op tv tweede klas van met de middelbare school en de tijdens speelt in een met bandje met Lot, op het wie hij hopeloos verliefd het is. Als blijkt door dat zijn moeder naar in een zorgboerderij moet van uit om te herstellen van een burnout, uit weet Willem met haar ervan te een overtuigen dat Mick de en hij de best wel alleen in naar haar op tv huis kunnen blijven. Dit tijdens lijkt het begin van van een heel van goede tijd. in Maar alles loopt in anders dan Willem het zich had in voorgesteld. Mick met ontpopt zich als een naar halve gangster, zijn op tv tijdens vader drinkt meer dan goed voor op naar hem is, Sherida is te druk op met haar daklozenproject. van op En verliefd zijn is ook zo van makkelijk nog niet. tijdens op tv Maar Willem zou Willem niet zijn in als hij naar uiteindelijk het ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. het Met: Willem Simons, door Stijn Koomen, Marcel op Musters e.a. Willem uit is op terug! Hij is een geen kleine jongen meer, door maar met een grote puber van vijftien. Willem op tv is van de jongste zoon op tv van 'Papa', een naar dichter, en 'Mama', een op tv klassiek geschoolde met jazz-zangeres. Sinds het zijn ouders zijn gescheiden, woont in Willem door de week naar bij naar zijn moeder, naar in de grachtengordel, in in het weekend uit in de Bijlmer bij zijn de vader, stiefmoeder Sherida de en grote broer door Mick. Willem zit op inmiddels de in de tweede klas van de de middelbare school en op tv speelt in een door bandje met in Lot, op de wie hij hopeloos verliefd tijdens is. Als blijkt dat naar zijn door moeder naar een zorgboerderij een moet tijdens om te herstellen van een van burnout, weet Willem op tv haar ervan te van overtuigen van dat Mick en op tv hij best wel alleen in van haar in huis kunnen blijven. Dit lijkt het met begin in van een heel goede tijd. tijdens Maar alles loopt uit anders dan Willem met het naar zich had op tv voorgesteld. Mick ontpopt van zich als een halve gangster, de zijn vader drinkt meer de dan goed de voor tijdens hem is, Sherida is te druk een op met haar daklozenproject. En uit verliefd zijn is ook de zo makkelijk nog in niet. door Maar Willem zou Willem niet zijn in als hij naar uiteindelijk ingrijpt en op tv hoe.

december 2021
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!