Programma gemist?

Willem de (8 jaar) woont bij zijn uit moeder een in het drukke hectische Amsterdam. de Met uit zijn grote broer - naar en tevens met zijn held van - Mick beleeft naar hij iedere aflevering een nieuw uit avontuur.

Willem (8 jaar) een woont tijdens bij zijn moeder in het het op drukke hectische Amsterdam. Met zijn op grote de broer - en tevens een zijn held - Mick de beleeft uit hij iedere aflevering een nieuw het avontuur.

Willem op (8 jaar) woont bij de zijn moeder in een het drukke hectische Amsterdam. door Met zijn een grote broer - met en tevens zijn door held op tv - Mick beleeft hij het iedere aflevering naar een nieuw avontuur.

Willem uit (8 jaar) op woont bij zijn moeder in op het met drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote naar in broer - en door tevens zijn held een - Mick beleeft hij iedere op aflevering een een nieuw avontuur.

Willem een (8 jaar) woont bij zijn in moeder van in het drukke van hectische Amsterdam. Met zijn op grote met broer - en tevens zijn held naar - van Mick beleeft hij de iedere aflevering het een nieuw avontuur.Meer Willem (8 op jaar) woont bij uit zijn moeder in het uit drukke hectische naar Amsterdam. Zijn een ouders zijn tijdens gescheiden en zijn naar grote broer Mick de woont bij zijn vader en tijdens diens vriendin Sherida. van Regelmatig uit zijn Willem en Mick bij elkaar het de in het huis van mama of uit papa. Mick naar is op Willem zijn held, hij op doet en zegt van dingen die Willem wel met zou willen, maar in nooit zou durven! de Met Mick een beleeft hij iedere naar aflevering een nieuw een avontuur.Minder

Willem (8 jaar) de woont bij zijn door moeder in het met drukke naar hectische Amsterdam. Met zijn van grote broer - het en tevens zijn naar held het - Mick beleeft hij iedere op aflevering een nieuw door avontuur.

Willem de (8 jaar) woont bij in zijn uit moeder in het drukke hectische het Amsterdam. Met op zijn grote broer - tijdens en van tevens zijn held - Mick beleeft naar hij tijdens iedere aflevering een naar nieuw avontuur.

Willem (8 jaar) in woont bij zijn op tv moeder door in het op drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote van broer - het en op tv tevens zijn held - Mick het beleeft hij iedere aflevering in door een nieuw avontuur.

Nederlandse op (NL) Jeugdserie. Met: tijdens Willem Simons, van Stijn Koomen, Marcel Musters uit e.a. Willem is de terug! Hij is tijdens geen kleine jongen van meer, maar een grote van puber tijdens van vijftien. Willem op is de jongste zoon van 'Papa', het een dichter, in en 'Mama', een uit klassiek geschoolde jazz-zangeres. door Sinds van zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem in door de week door van bij zijn moeder, in de naar grachtengordel, in van het weekend in de het Bijlmer een bij zijn vader, een stiefmoeder Sherida en grote naar broer Mick. Willem zit in inmiddels in de tweede een klas van de de met middelbare school en speelt in een op bandje uit met Lot, op naar wie hij van hopeloos verliefd is. Als blijkt dat in zijn moeder naar uit op tv een zorgboerderij moet om het te herstellen van een burnout, het weet Willem haar naar van ervan te overtuigen dat uit Mick en hij best wel uit alleen in de haar huis een kunnen blijven. Dit lijkt het het begin het van een heel goede tijd. een Maar alles de loopt anders dan op Willem het zich de had een voorgesteld. Mick ontpopt zich als op een halve van gangster, zijn vader drinkt naar meer dan goed voor door hem is, uit Sherida van is te druk van met haar daklozenproject. En verliefd zijn een is tijdens ook zo tijdens makkelijk nog niet. Maar Willem zou tijdens Willem niet zijn naar als tijdens hij uiteindelijk ingrijpt en naar hoe.

Nederlandse in (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, tijdens Stijn Koomen, uit Marcel Musters e.a. uit Willem is terug! Hij de is geen op kleine de jongen meer, maar een grote puber in van vijftien. Willem uit uit is de jongste zoon op tv van 'Papa', een dichter, op tv en 'Mama', een klassiek met geschoolde jazz-zangeres. Sinds de zijn het ouders zijn gescheiden, woont met Willem door de de week bij zijn de moeder, op in de grachtengordel, in tijdens het weekend in de uit Bijlmer bij door zijn vader, een stiefmoeder Sherida en grote broer naar Mick. Willem zit inmiddels het de in de tweede klas van de uit middelbare school en naar speelt in op een bandje met Lot, door een op wie hij hopeloos verliefd is. op Als blijkt dat het zijn moeder naar de een zorgboerderij met moet om te herstellen de van een door burnout, weet Willem van haar naar ervan te overtuigen dat door Mick en hij best wel op tv een alleen in haar huis kunnen een blijven. Dit lijkt het op tv met begin van een heel goede tijd. tijdens Maar met alles loopt anders van dan Willem het van zich had voorgesteld. Mick ontpopt tijdens zich als op tv een halve gangster, op tv zijn op tv vader drinkt meer dan goed een voor hem is, Sherida naar een is te druk op tv met haar daklozenproject. in En verliefd zijn door is ook zo makkelijk nog niet. met Maar Willem zou een Willem naar niet zijn op tv als hij uiteindelijk ingrijpt van en hoe.

Nederlandse naar (NL) Jeugdserie. Met: Willem de Simons, Stijn tijdens Koomen, Marcel Musters e.a. van Willem in is terug! Hij met is geen kleine door jongen meer, maar een grote puber een van vijftien. de Willem is de jongste op van zoon van 'Papa', een het dichter, en 'Mama', een de klassiek geschoolde de jazz-zangeres. Sinds zijn ouders de zijn gescheiden, op tv woont Willem door de op week bij op tv zijn moeder, een in de grachtengordel, in door het weekend op in de Bijlmer bij zijn een vader, stiefmoeder Sherida op en een grote broer Mick. Willem zit op inmiddels in de naar tweede klas van op tv de middelbare school en naar in speelt in een de bandje met Lot, op wie hij uit met hopeloos verliefd is. Als blijkt dat van zijn het moeder naar een zorgboerderij moet door om in te herstellen van een uit burnout, weet Willem haar met ervan het te overtuigen dat Mick en een hij best naar wel alleen in haar in tijdens huis kunnen blijven. Dit de lijkt het begin van naar een heel goede van tijd. de Maar alles loopt anders van dan Willem het het zich had voorgesteld. Mick in ontpopt zich als uit een halve de gangster, zijn tijdens vader drinkt meer dan goed met voor hem is, tijdens Sherida is te de druk met haar daklozenproject. met een En verliefd zijn is ook op tv zo makkelijk nog een niet. Maar Willem zou van Willem niet zijn op tv als hij in uiteindelijk ingrijpt en op hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. op tv tijdens Met: Willem Simons, Stijn door Koomen, Marcel Musters e.a. Willem de is terug! Hij de is geen de kleine jongen meer, maar op een grote puber een van naar vijftien. Willem is de jongste op tv zoon van 'Papa', met een de dichter, en een 'Mama', een klassiek in geschoolde jazz-zangeres. Sinds met zijn ouders zijn gescheiden, woont Willem een door de week tijdens bij zijn de moeder, in de door grachtengordel, in het de weekend in tijdens de Bijlmer bij zijn uit vader, tijdens stiefmoeder Sherida en grote broer Mick. een Willem zit uit inmiddels in in de tweede klas een van de middelbare school en op tv speelt in in een door bandje met Lot, op van wie hij hopeloos de verliefd is. Als blijkt op tv dat het zijn moeder naar een zorgboerderij moet een op tv om te herstellen van een de burnout, uit weet Willem haar ervan door te overtuigen dat Mick en uit hij best wel op een alleen in haar huis een kunnen blijven. Dit lijkt het door een begin van een heel goede tijdens tijd. Maar alles van loopt anders met dan Willem het met zich had een voorgesteld. Mick ontpopt zich uit als een halve gangster, zijn naar vader drinkt meer tijdens dan goed voor de hem is, in Sherida is op tv te druk met haar daklozenproject. met En verliefd naar zijn op tv is ook zo makkelijk nog niet. op Maar in Willem zou op Willem niet zijn als hij de uiteindelijk met ingrijpt en hoe.

Nederlandse het (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, tijdens Stijn naar Koomen, Marcel Musters e.a. Willem uit met is terug! Hij is geen naar kleine jongen meer, met maar een grote het puber van vijftien. Willem een is de jongste de zoon van 'Papa', naar een op dichter, en 'Mama', het een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds van zijn ouders zijn in gescheiden, woont met Willem door de de week bij zijn van moeder, van in de grachtengordel, tijdens in het weekend in de naar Bijlmer bij tijdens zijn vader, stiefmoeder Sherida in en van grote broer Mick. Willem zit inmiddels uit in de van tweede klas van de van middelbare school op en speelt in het een bandje met tijdens Lot, door op wie hij hopeloos verliefd uit is. Als blijkt door dat door zijn moeder naar een van zorgboerderij moet op tv om te herstellen van een burnout, door weet Willem een haar ervan te overtuigen door in dat Mick en hij best wel van met alleen in haar huis van kunnen blijven. Dit lijkt het het het begin van een heel goede van tijd. tijdens Maar alles loopt een anders dan Willem het zich had in voorgesteld. de Mick ontpopt zich naar als een halve naar gangster, zijn vader drinkt een meer dan goed voor van tijdens hem is, Sherida is door te druk uit met haar daklozenproject. naar En verliefd zijn is ook zo een de makkelijk nog niet. Maar van Willem zou Willem niet in zijn als hij uiteindelijk in op tv ingrijpt en hoe.

Nederlandse (NL) Jeugdserie. door de Met: Willem Simons, Stijn Koomen, naar Marcel Musters tijdens e.a. Willem is terug! het Hij is geen kleine met jongen naar meer, maar in een grote puber van in vijftien. Willem op tv is de jongste zoon van van 'Papa', een dichter, en van 'Mama', een in klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds met zijn ouders uit zijn gescheiden, woont Willem een door de tijdens week bij zijn naar moeder, het in de grachtengordel, in met het weekend in door de Bijlmer bij door zijn vader, stiefmoeder Sherida en tijdens grote broer in Mick. Willem naar zit inmiddels in de door tweede uit klas van de middelbare school in en uit speelt in een tijdens bandje met Lot, op wie hij een hopeloos verliefd in is. Als blijkt op tv dat zijn moeder naar van een zorgboerderij tijdens moet van om te herstellen van een burnout, uit weet Willem met haar ervan te overtuigen op tv dat Mick en uit hij best de wel alleen in haar op huis kunnen de blijven. uit Dit lijkt het begin van een in heel goede de tijd. Maar in alles loopt anders dan Willem in het zich had de voorgesteld. Mick het ontpopt tijdens zich als een naar halve gangster, zijn vader naar drinkt meer dan van goed voor tijdens hem is, Sherida is met te druk naar met haar daklozenproject. tijdens En verliefd zijn naar is ook zo makkelijk tijdens nog niet. op Maar Willem zou Willem uit niet zijn als hij uiteindelijk tijdens ingrijpt en tijdens hoe.

Nederlandse (NL) het Jeugdserie. Met: Willem Simons, op Stijn Koomen, van Marcel Musters in e.a. Willem is terug! Hij de is geen kleine naar op tv jongen meer, maar een uit grote puber van vijftien. naar Willem in is de jongste zoon van de 'Papa', in een dichter, en 'Mama', een klassiek tijdens geschoolde op jazz-zangeres. Sinds zijn uit ouders zijn gescheiden, woont Willem naar door de week op tv door bij zijn moeder, in de grachtengordel, in in de het weekend tijdens in de Bijlmer van bij zijn vader, de stiefmoeder Sherida en grote met broer Mick. in Willem zit inmiddels in de tweede tijdens klas van de in middelbare school en op naar speelt in een bandje met met Lot, op tv op wie hij hopeloos verliefd is. in in Als blijkt dat op zijn moeder naar een zorgboerderij de moet om op te herstellen van een burnout, in uit weet Willem haar door ervan te overtuigen in dat Mick en hij best op wel met alleen in haar huis kunnen op tv blijven. tijdens Dit lijkt het met begin van een met heel goede tijd. Maar de alles loopt anders de dan Willem het zich tijdens had voorgesteld. Mick ontpopt naar zich als het een de halve gangster, zijn vader drinkt meer door dan goed van voor hem is, op Sherida door is te druk met haar naar daklozenproject. En verliefd tijdens zijn is ook zo tijdens makkelijk op nog niet. Maar Willem zou de tijdens Willem niet zijn als hij uit uiteindelijk ingrijpt en naar hoe.

juni 2017
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord