Programma gemist?

Willem naar (8 jaar) woont van bij zijn moeder in op tv het drukke op hectische Amsterdam. Met zijn op tv grote broer - en uit tevens zijn held een - Mick beleeft naar hij iedere naar aflevering een van nieuw avontuur.

Willem (8 jaar) door woont in bij zijn moeder in het in drukke hectische door Amsterdam. Met zijn grote naar uit broer - en tevens zijn met held - Mick beleeft van hij in iedere aflevering door een nieuw avontuur.

Willem tijdens (8 jaar) woont bij in zijn moeder op in het drukke hectische naar Amsterdam. Met in zijn grote broer van - en tevens zijn held in - Mick uit beleeft hij tijdens iedere aflevering een door nieuw avontuur.

Willem (8 uit jaar) woont met bij zijn moeder door in het drukke hectische Amsterdam. in Met met zijn grote broer een - en tevens de zijn held - Mick uit beleeft hij iedere aflevering in een nieuw uit avontuur.

Willem (8 jaar) op woont bij zijn het moeder in tijdens het drukke hectische naar Amsterdam. Met zijn grote naar broer - op en tevens zijn de held - Mick uit beleeft hij iedere een aflevering een nieuw avontuur.Meer een Willem (8 jaar) een woont bij naar zijn naar moeder in het drukke hectische Amsterdam. op tv Zijn ouders zijn uit gescheiden en zijn in grote de broer Mick naar woont bij zijn de vader en diens vriendin Sherida. op tv Regelmatig zijn Willem met en Mick bij elkaar met in het huis de van door mama of papa. Mick is op tv het Willem zijn held, hij uit doet en zegt dingen die van Willem wel zou uit willen, maar nooit door zou durven! Met met de Mick beleeft hij iedere aflevering tijdens een nieuw de avontuur.Minder

Willem van (8 jaar) woont van bij zijn moeder in het tijdens drukke hectische de Amsterdam. Met van zijn grote broer - tijdens en tevens zijn held uit - Mick door beleeft hij tijdens iedere aflevering een uit nieuw avontuur.

Willem (8 jaar) van woont een bij zijn moeder in de het drukke een hectische Amsterdam. Met op zijn grote broer op - en tijdens tevens zijn held - Mick beleeft uit hij met iedere aflevering een een nieuw avontuur.

Willem het (8 jaar) woont bij zijn het moeder het in het een drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote de broer met - en tevens in zijn held - van Mick beleeft hij iedere uit aflevering een nieuw naar avontuur.

Nederlandse van (NL) Jeugdserie. door Met: Willem Simons, Stijn Koomen, in Marcel tijdens Musters e.a. Willem is op terug! Hij is in geen kleine jongen meer, een maar een de grote puber van op vijftien. Willem tijdens is de jongste zoon van 'Papa', de een dichter, naar en de 'Mama', een klassiek geschoolde jazz-zangeres. in Sinds in zijn ouders zijn gescheiden, woont uit Willem door van de week bij zijn een moeder, in de de grachtengordel, in het met weekend in naar de Bijlmer bij zijn vader, de op tv stiefmoeder Sherida en grote met broer Mick. Willem door zit inmiddels in de tweede naar klas met van de middelbare de school en speelt van in een bandje met uit Lot, op wie op hij hopeloos verliefd is. door Als blijkt met dat in zijn moeder naar een zorgboerderij moet op om te het herstellen van een burnout, tijdens door weet Willem haar ervan te overtuigen het in dat Mick en hij best wel uit alleen in haar de huis het kunnen blijven. het Dit lijkt het begin naar van een door heel goede tijd. Maar alles van loopt anders op dan Willem het op zich had uit voorgesteld. Mick ontpopt uit zich als een halve gangster, zijn uit vader drinkt door meer dan goed de voor hem is, Sherida naar uit is te druk met haar daklozenproject. van de En verliefd zijn is op tv ook zo op makkelijk nog niet. Maar Willem naar zou door Willem niet zijn als hij uiteindelijk op tv op tv ingrijpt en hoe.

Nederlandse de (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, tijdens Stijn door Koomen, Marcel Musters e.a. naar Willem van is terug! Hij het is geen kleine jongen meer, maar een met een grote puber van vijftien. op Willem is de door jongste zoon van 'Papa', op een de dichter, en 'Mama', een klassiek het geschoolde jazz-zangeres. op Sinds zijn op tv ouders zijn het gescheiden, woont Willem door de week uit bij zijn moeder, door in naar de grachtengordel, in het op weekend tijdens in de Bijlmer bij zijn vader, het stiefmoeder Sherida en tijdens de grote broer Mick. Willem zit door inmiddels in de tweede een klas van de de middelbare school en het tijdens speelt in een bandje in met Lot, op door wie hij hopeloos verliefd is. met Als blijkt dat in zijn moeder op naar een zorgboerderij moet uit om te uit herstellen van in een burnout, weet Willem uit haar ervan te uit overtuigen dat Mick tijdens en hij in best wel in alleen in haar huis kunnen blijven. met de Dit lijkt het het begin van een heel goede tijd. door met Maar alles loopt anders dan het Willem het zich door had voorgesteld. in Mick ontpopt zich als een op halve gangster, zijn in vader op drinkt meer dan goed voor door de hem is, Sherida is te druk op tv met haar daklozenproject. in En verliefd zijn in is ook zo op makkelijk met nog niet. door Maar Willem zou Willem niet door zijn op als hij uiteindelijk ingrijpt en door hoe.

Nederlandse uit (NL) Jeugdserie. met Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel met Musters uit e.a. Willem is terug! Hij tijdens uit is geen kleine jongen naar meer, maar de een grote puber van een vijftien. Willem is de door jongste zoon van met 'Papa', een dichter, van en een 'Mama', een klassiek een geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders zijn in gescheiden, woont Willem in een door de week bij zijn door moeder, in in de grachtengordel, in van het weekend in naar de Bijlmer bij zijn de vader, stiefmoeder Sherida en met grote broer Mick. op Willem de zit inmiddels in de tweede uit klas van de de middelbare school naar en de speelt in een bandje met met Lot, op wie op hij het hopeloos verliefd is. Als blijkt dat een zijn moeder naar op tv een zorgboerderij moet tijdens tijdens om te herstellen van een de burnout, weet Willem de haar in ervan te overtuigen dat Mick het en op tv hij best wel alleen naar in haar huis kunnen blijven. het Dit lijkt een het begin van een uit heel een goede tijd. Maar alles loopt van met anders dan Willem het zich had op tv op tv voorgesteld. Mick ontpopt zich als een in halve gangster, in zijn vader de drinkt meer dan goed voor uit een hem is, Sherida is te druk uit met op tv haar daklozenproject. En verliefd op tv zijn is het ook zo makkelijk nog niet. naar Maar Willem naar zou Willem niet door zijn als hij uiteindelijk een ingrijpt door en hoe.

Nederlandse (NL) tijdens Jeugdserie. naar Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel met Musters met e.a. Willem het is terug! Hij is in geen kleine op jongen meer, maar een grote naar puber uit van vijftien. Willem is de jongste een zoon van 'Papa', op op tv een dichter, en uit 'Mama', een klassiek geschoolde jazz-zangeres. Sinds op zijn ouders op tv zijn van gescheiden, woont Willem op door de week bij zijn op tv moeder, in de het grachtengordel, in in het weekend in het de Bijlmer bij naar zijn vader, een stiefmoeder Sherida en grote broer Mick. van Willem zit inmiddels een naar in de tweede op tv klas van de middelbare school en in speelt naar in een uit bandje met Lot, op tv op wie hij hopeloos verliefd is. met Als blijkt dat op het zijn moeder naar in een zorgboerderij moet om te herstellen met van een burnout, uit tijdens weet Willem haar ervan te overtuigen op tv dat de Mick en in hij best wel alleen in de haar huis kunnen van blijven. op tv Dit lijkt het begin van een tijdens met heel goede tijd. Maar alles tijdens loopt op tv anders dan Willem het zich op tv had voorgesteld. Mick met ontpopt tijdens zich als een van halve gangster, zijn vader drinkt tijdens meer dan goed tijdens voor hem van is, Sherida is naar te druk met haar van daklozenproject. En verliefd zijn op tv op tv is ook zo makkelijk nog niet. uit Maar Willem naar zou tijdens Willem niet zijn als hij uiteindelijk de ingrijpt en in hoe.

Nederlandse (NL) naar Jeugdserie. Met: Willem het Simons, met Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. tijdens Willem in is terug! Hij van is geen kleine jongen meer, maar een het een grote puber van vijftien. op Willem is van de jongste zoon het van 'Papa', een dichter, en tijdens 'Mama', een klassiek door geschoolde jazz-zangeres. een Sinds zijn op tv ouders zijn gescheiden, woont een Willem door de op week tijdens bij zijn moeder, in de grachtengordel, door in door het weekend in de op Bijlmer bij tijdens zijn vader, stiefmoeder Sherida en van door grote broer Mick. Willem zit inmiddels op in de door tweede klas van het de middelbare school tijdens en speelt in het een bandje met Lot, in op een wie hij tijdens hopeloos verliefd is. Als blijkt op tv dat op tv zijn moeder naar een van zorgboerderij moet de om te herstellen van een op tv burnout, weet uit Willem haar ervan van te overtuigen uit dat Mick en in hij best wel alleen in haar uit naar huis kunnen blijven. op Dit lijkt het begin van van een heel met goede tijd. Maar alles het loopt anders dan naar Willem het op zich had voorgesteld. Mick ontpopt tijdens zich tijdens als een halve gangster, zijn van vader drinkt uit meer dan goed voor door hem is, Sherida van is te in druk naar met haar daklozenproject. En op verliefd zijn is ook zo een uit makkelijk nog niet. Maar met Willem zou Willem niet zijn naar als tijdens hij uiteindelijk ingrijpt in en hoe.

Nederlandse (NL) naar Jeugdserie. Met: Willem in Simons, Stijn van Koomen, Marcel op tv Musters e.a. Willem op is terug! Hij is geen kleine een het jongen meer, maar een uit grote puber de van vijftien. Willem door is de jongste het zoon van 'Papa', een dichter, en in 'Mama', van een klassiek door geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn op ouders zijn van gescheiden, woont Willem de door de week bij zijn in moeder, in de uit grachtengordel, in het weekend in in naar de Bijlmer bij zijn vader, van door stiefmoeder Sherida en grote broer Mick. het Willem zit een inmiddels in van de tweede uit klas van de middelbare school en op speelt in een met door bandje met Lot, op op tv wie hij hopeloos verliefd uit is. in Als blijkt dat zijn op tv moeder naar een zorgboerderij moet van om te met herstellen van een burnout, uit weet in Willem haar ervan een te overtuigen dat Mick en een hij met best wel alleen in haar tijdens de huis kunnen blijven. het Dit lijkt het begin op van een heel met goede tijd. Maar het alles loopt anders dan op tv Willem het uit zich had voorgesteld. Mick een ontpopt zich als een de halve gangster, uit zijn vader drinkt op meer dan goed op voor de hem is, Sherida is te uit druk met haar met daklozenproject. En verliefd in zijn het is ook zo makkelijk in nog niet. Maar van Willem zou Willem niet zijn op tv als hij uiteindelijk naar ingrijpt tijdens en hoe.

Nederlandse door (NL) Jeugdserie. in Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel tijdens Musters in e.a. Willem is terug! met Hij op tv is geen kleine jongen meer, maar het een grote uit puber van op vijftien. Willem is de de jongste zoon op van 'Papa', een dichter, en in 'Mama', in een klassiek de geschoolde jazz-zangeres. Sinds zijn ouders het zijn gescheiden, woont het Willem door de week op bij in zijn moeder, in naar de grachtengordel, in op het weekend in de een Bijlmer bij een zijn vader, door stiefmoeder Sherida en grote broer het Mick. Willem in zit inmiddels in van de tweede een klas van de met middelbare school en speelt in een een bandje met het Lot, van op wie hij hopeloos op verliefd is. Als tijdens blijkt dat zijn moeder tijdens naar een zorgboerderij moet op tv tijdens om te herstellen van een burnout, het weet Willem tijdens haar ervan een te overtuigen dat het Mick en hij best op tv wel alleen op in haar tijdens huis kunnen blijven. Dit de lijkt het begin van het een heel goede tijd. in Maar op tv alles loopt anders dan met Willem het zich had tijdens voorgesteld. van Mick ontpopt zich als een het op tv halve gangster, zijn vader drinkt meer op dan goed met voor het hem is, Sherida is te een druk met uit haar daklozenproject. En verliefd in zijn is op tv ook zo makkelijk nog niet. tijdens Maar Willem tijdens zou Willem niet door zijn als uit hij uiteindelijk tijdens ingrijpt en hoe.

oktober 2017
24-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

17-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

10-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

03-04-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

27-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.Meer Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische A...

20-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

13-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

06-03-2016 09:00

Ik ben Willem

Ik ben Willem - Ik ben Willem

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Met zijn grote broer - en tevens zijn held - Mick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

18-10-2009 18:20

Aflevering 23

Ik ben Willem - Aflevering 23

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

11-10-2009 18:15

Aflevering 22

Ik ben Willem - Aflevering 22

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

04-10-2009 18:20

Aflevering 21

Ik ben Willem - Aflevering 21

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

27-09-2009 18:20

Aflevering 20

Ik ben Willem - Aflevering 20

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

20-09-2009 18:20

Aflevering 19

Ik ben Willem - Aflevering 19

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

13-09-2009 18:15

Aflevering 18

Ik ben Willem - Aflevering 18

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

06-09-2009 18:15

Aflevering 17

Ik ben Willem - Aflevering 17

Nederlandse (NL) Jeugdserie. Met: Willem Simons, Stijn Koomen, Marcel Musters e.a. Willem is terug! Hij is geen kleine jongen meer, maar een grote puber van vijftien. Willem is de jongste zoon van 'Papa', een dichter, en 'Mama', een klassie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik ben Willem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik ben Willem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik ben Willem bij Ik ben Willem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik ben Willem. Heb je een uitzending van Ik ben Willem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik ben Willem gemist

Willem (8 jaar) woont bij zijn moeder in het drukke hectische Amsterdam. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn grotebroer Mick woont bij zijn vader en diens vriendin Sherida. Regelmatig zijn Willem en Mick bij elkaar in het huis vanmama of papa. Mick is de held van Willem, hij doet en zegt dingen die Willem wel zou willen, maar nooit zou durven! MetMick beleeft hij iedere aflevering een nieuw avontuur.

Uitzending gemist van Ik ben Willem? Hier kun je alle uitzendingen van Ik ben Willem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 24-04-2016 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord