Programma gemist?

Gedreven tijdens door nieuwsgierigheid onthult de de film enkele geheimen uit in de uit rijke collectie van het op tv Rijksmuseum.Meer Gedreven door op tv nieuwsgierigheid, op onthult de film enkele met geheimen uit de rijke collectie op tv van het naar Rijksmuseum. een Het gaat hier om vergeten voorwerpen, de objecten die niet in direct voor de van hand liggen, uit nieuwe aankopen, met maar ook bekende topstukken door in een ander op tv licht. op tv Objecten die aanleiding zijn voor verhalen op die ontroeren, naar verhalen die aanzetten om uit meer te uit zien, anders naar te kijken en die op ruimte laten voor de van vrije in loop van gedachten. Een ontdekkingsreis het langs het bekende uit naar van het onbekende.Minder

Gedreven door het nieuwsgierigheid, onthult de de film enkele geheimen uit uit de rijke collectie op tv van in het Rijksmuseum. op tv Een ontdekkingsreis langs het bekende naar met het onbekende.Meer op tv Gedreven het door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele met geheimen uit op de rijke tijdens collectie van het Rijksmuseum. Het een gaat hier de om vergeten voorwerpen, objecten op tv die niet een direct voor de een hand op liggen, nieuwe aankopen, het maar ook bekende tijdens topstukken in een ander licht. met Objecten die aanleiding zijn uit voor verhalen tijdens die ontroeren, verhalen het die aanzetten op om meer te zien, anders tijdens te kijken het en die ruimte van laten voor uit de vrije loop van van gedachten. de Een ontdekkingsreis langs het bekende in naar het naar onbekende.Minder

januari 2021
24-04-2016 19:15

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Het gaat hier om verg...

27-12-2014 10:28

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de...

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum bij Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!