Programma gemist?

Gedreven uit door nieuwsgierigheid onthult de film met door enkele geheimen uit de rijke collectie het van het het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, uit onthult de film het enkele geheimen uit van de rijke collectie naar van het Rijksmuseum. door Het op tv gaat hier om vergeten voorwerpen, uit objecten met die niet direct voor de in hand liggen, van nieuwe aankopen, door maar ook op tv bekende topstukken in een de ander licht. naar Objecten die aanleiding zijn het voor verhalen die ontroeren, tijdens verhalen die op tv aanzetten om van meer te zien, in anders te kijken en die tijdens ruimte in laten voor de vrije in loop van gedachten. Een ontdekkingsreis de langs het bekende een naar een het onbekende.Minder

Gedreven door naar nieuwsgierigheid, onthult een de film enkele geheimen in uit de rijke naar collectie van het Rijksmuseum. met in Een ontdekkingsreis langs uit het bekende naar op tv het onbekende.Meer Gedreven naar door nieuwsgierigheid, onthult de met film enkele geheimen uit de het rijke collectie van het het Rijksmuseum. Het op in gaat hier om vergeten voorwerpen, objecten op tv die niet op tv direct voor de in hand tijdens liggen, nieuwe aankopen, op maar ook bekende topstukken een in een ander naar licht. Objecten die aanleiding zijn een voor verhalen die in ontroeren, verhalen in die aanzetten van om meer te zien, anders in te kijken en een die ruimte laten uit voor uit de vrije loop van gedachten. naar Een ontdekkingsreis met langs het bekende naar van het van onbekende.Minder

mei 2021
24-04-2016 19:15

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Het gaat hier om verg...

27-12-2014 10:28

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de...

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum bij Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!