Programma gemist?

Gedreven door de nieuwsgierigheid onthult de film van enkele geheimen tijdens uit uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer uit Gedreven door door nieuwsgierigheid, in onthult de film enkele geheimen de uit de rijke collectie naar een van het Rijksmuseum. Het in gaat hier een om vergeten voorwerpen, objecten het die niet op tv direct voor de hand tijdens liggen, nieuwe aankopen, van maar ook op tv bekende topstukken in een ander licht. naar naar Objecten die aanleiding met zijn voor verhalen die in ontroeren, verhalen die een aanzetten om meer te zien, in anders te van kijken op tv en die ruimte van laten voor de vrije op loop van gedachten. Een ontdekkingsreis naar op langs het bekende van naar het onbekende.Minder

Gedreven het door nieuwsgierigheid, onthult de uit film enkele geheimen uit met uit de rijke collectie tijdens van het Rijksmuseum. in Een ontdekkingsreis langs het uit bekende naar het met onbekende.Meer Gedreven tijdens door nieuwsgierigheid, onthult het de film enkele geheimen uit de het rijke collectie van door het Rijksmuseum. Het uit gaat hier uit om vergeten voorwerpen, uit objecten die niet direct het voor de hand met liggen, een nieuwe aankopen, naar maar ook bekende topstukken in tijdens een een ander licht. Objecten van die aanleiding zijn voor met verhalen die ontroeren, verhalen die tijdens aanzetten om tijdens meer te in zien, anders te kijken op tv en die ruimte uit laten voor met de vrije loop op tv van gedachten. Een ontdekkingsreis een langs het uit bekende naar het naar onbekende.Minder

januari 2020
24-04-2016 19:15

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Het gaat hier om verg...

27-12-2014 10:28

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de...

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum bij Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!