Programma gemist?

Gedreven door door nieuwsgierigheid onthult de film van enkele geheimen uit een de rijke collectie op tv van de het Rijksmuseum.Meer Gedreven door een nieuwsgierigheid, onthult op tv de film enkele naar geheimen uit de op tv rijke collectie van het het Rijksmuseum. Het gaat de hier om vergeten het voorwerpen, objecten het die niet direct voor uit de door hand liggen, nieuwe aankopen, met maar ook bekende topstukken in op een ander een licht. Objecten die met aanleiding met zijn voor verhalen die ontroeren, verhalen door naar die aanzetten om meer tijdens te zien, anders te op tv kijken en die ruimte het in laten voor de het vrije loop van uit gedachten. Een ontdekkingsreis van langs het bekende naar het door onbekende.Minder

Gedreven met door nieuwsgierigheid, onthult door de film in enkele geheimen uit in de rijke collectie van het in Rijksmuseum. door Een ontdekkingsreis langs het bekende de naar het door onbekende.Meer Gedreven het door nieuwsgierigheid, onthult de film naar enkele geheimen uit de op tv rijke de collectie van het Rijksmuseum. Het door gaat hier door om vergeten voorwerpen, in objecten die niet op tv direct voor het de hand liggen, naar nieuwe aankopen, maar met ook bekende de topstukken in een door ander licht. Objecten die aanleiding zijn met voor tijdens verhalen die ontroeren, verhalen die op aanzetten om meer van te zien, de anders te kijken en een die naar ruimte laten met voor de vrije loop van gedachten. door Een ontdekkingsreis de langs het op bekende naar het op tv onbekende.Minder

september 2021
24-04-2016 19:15

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Het gaat hier om verg...

27-12-2014 10:28

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de...

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum bij Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!