Programma gemist?

Gedreven door uit nieuwsgierigheid in onthult de film tijdens enkele geheimen uit de rijke in collectie van het Rijksmuseum.Meer op op Gedreven door nieuwsgierigheid, met onthult de film een enkele geheimen uit de rijke collectie de van het op tv Rijksmuseum. het Het gaat hier om het vergeten voorwerpen, de objecten die niet direct voor van de hand liggen, nieuwe door naar aankopen, maar ook op bekende topstukken in een ander licht. het Objecten die het aanleiding met zijn voor verhalen uit die ontroeren, verhalen die aanzetten om met meer door te zien, anders te kijken naar en die ruimte door laten voor naar de vrije loop van op gedachten. Een met ontdekkingsreis langs het bekende van naar het een onbekende.Minder

Gedreven van door nieuwsgierigheid, onthult de film uit enkele geheimen het uit de van rijke collectie van het op Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs in een het bekende naar het op tv onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, door onthult de film enkele het geheimen uit het de rijke collectie van van tijdens het Rijksmuseum. Het gaat door hier om vergeten voorwerpen, objecten de die niet direct met voor de van hand de liggen, nieuwe aankopen, maar ook uit bekende topstukken in een met ander licht. Objecten een die door aanleiding zijn voor uit verhalen die ontroeren, verhalen tijdens die aanzetten om meer op het te zien, anders van te kijken en die ruimte van laten voor de vrije de loop van gedachten. in Een van ontdekkingsreis langs in het bekende naar het met onbekende.Minder

mei 2020
24-04-2016 19:15

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Het gaat hier om verg...

27-12-2014 10:28

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de...

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum bij Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!