Programma gemist?

Gedreven op tv door nieuwsgierigheid onthult naar de film enkele geheimen uit in met de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer naar Gedreven door nieuwsgierigheid, op onthult door de film enkele geheimen naar uit op de rijke collectie van het Rijksmuseum. uit naar Het gaat hier de om vergeten voorwerpen, objecten die uit niet direct voor de de hand door liggen, nieuwe aankopen, maar ook op tv op tv bekende topstukken in een ander licht. uit Objecten door die aanleiding van zijn voor verhalen die ontroeren, verhalen met die aanzetten van om meer te zien, van anders te kijken naar en die ruimte een laten de voor de vrije loop van het gedachten. Een ontdekkingsreis naar langs het met bekende naar op het onbekende.Minder

Gedreven de door nieuwsgierigheid, onthult uit de film op tv enkele geheimen uit de rijke door collectie van met het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis uit langs het bekende naar van het onbekende.Meer Gedreven tijdens van door nieuwsgierigheid, onthult de de film enkele geheimen tijdens uit de naar rijke collectie van het door Rijksmuseum. Het gaat een hier om vergeten voorwerpen, met objecten die niet direct naar in voor de hand liggen, nieuwe aankopen, de maar een ook bekende de topstukken in een ander licht. in Objecten die aanleiding zijn van voor verhalen die op ontroeren, verhalen een die van aanzetten om meer te van zien, anders te kijken van en die ruimte in laten in voor de vrije op loop van gedachten. Een een ontdekkingsreis langs het bekende naar het het op tv onbekende.Minder

september 2020
24-04-2016 19:15

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Het gaat hier om verg...

27-12-2014 10:28

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de...

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum bij Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!