Programma gemist?

Gedreven de door nieuwsgierigheid onthult de tijdens film enkele geheimen de uit de door rijke collectie uit van het Rijksmuseum.Meer tijdens Gedreven door nieuwsgierigheid, tijdens onthult de film enkele geheimen met uit uit de rijke collectie van tijdens het Rijksmuseum. Het gaat uit hier om vergeten voorwerpen, door objecten die niet op tv door direct voor de in hand liggen, nieuwe aankopen, maar een ook bekende topstukken in uit door een ander licht. Objecten tijdens die aanleiding in zijn voor verhalen die ontroeren, door verhalen die aanzetten om op meer in te zien, tijdens anders te kijken met en die ruimte het laten voor de een vrije loop van gedachten. tijdens Een ontdekkingsreis langs het bekende op naar naar het onbekende.Minder

Gedreven met door nieuwsgierigheid, onthult de film met in enkele geheimen uit de rijke collectie de van het met Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis in langs met het bekende naar het naar onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, een onthult de film enkele op tv geheimen uit naar de rijke collectie door van het door Rijksmuseum. Het gaat hier om het vergeten voorwerpen, objecten van op tv die niet direct van voor de hand liggen, nieuwe aankopen, uit maar ook bekende op door topstukken in een het ander licht. Objecten naar die aanleiding zijn voor verhalen die door ontroeren, verhalen het die aanzetten in om meer te van zien, anders de te kijken en die ruimte een laten voor de de vrije naar loop van gedachten. een Een ontdekkingsreis langs het bekende naar naar het het onbekende.Minder

februari 2020
24-04-2016 19:15

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Het gaat hier om verg...

27-12-2014 10:28

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum - Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum

Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. Een ontdekkingsreis langs het bekende naar het onbekende.Meer Gedreven door nieuwsgierigheid, onthult de film enkele geheimen uit de...

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum bij Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Dwalen door het Rijksmuseum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!