Programma gemist?

Laatste uitzending van op tv NTR Podium door met een compilatie met van de van hoogtepunten van op tv de afgelopen jaren.Meer Dit is de een laatste uitzending van naar NTR Podium. in Tien jaar lang tijdens passeerden op met zondagmiddag en maandagavond bijzondere door programma's uit over klassieke muziek, opera tijdens en dans in de revue. Als afsluiting op tv zenden we een compilatie op tv uit van de in hoogtepunten van de de afgelopen jaren. een Met o.a.: fragmenten het uit de naar documentaire Jeux over pianisten tijdens en broers Arthur en een Lucas Jussen; het het spannende programma NTR naar Podium Première uit waarin componisten in in 24 uur een nieuw stuk op het schrijven; het project de Concert op de Werkvloer, dat muziek uit naar tijdens onverwachte plekken door brengt; de finale van Eurovision met Young Dancer, tijdens gewonnen door Nederlands danstalent Sedrig tijdens op Verwoert; en de inleiding van de opera Die uit Zauberflöte.Minder

juni 2020
28-12-2014 15:30

Best off Podium

Best off Podium - Best off Podium

Laatste uitzending van NTR Podium met een compilatie van de hoogtepunten van de afgelopen jaren.Meer Dit is de laatste uitzending van NTR Podium. Tien jaar lang passeerden op zondagmiddag en maandagavond bijzondere programma's over klassiek...

Best off Podium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best off Podium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best off Podium bij Best off Podium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best off Podium. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best off Podium gemist

Uitzending gemist van Best off Podium? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best off Podium, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best off Podium? Hier kun je alle uitzendingen van Best off Podium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!