Programma gemist?

Laatste door uitzending van NTR uit Podium met naar een compilatie van de de hoogtepunten van met de afgelopen jaren.Meer Dit is naar de de laatste uitzending van NTR Podium. Tien het jaar op lang passeerden op tv op zondagmiddag en naar maandagavond bijzondere programma's over klassieke muziek, een tijdens opera en dans de revue. Als van afsluiting uit zenden we een naar compilatie uit van het de hoogtepunten een van de afgelopen tijdens jaren. Met o.a.: fragmenten uit tijdens de documentaire Jeux over in pianisten van en broers Arthur en Lucas de de Jussen; het spannende programma NTR naar Podium een Première waarin componisten in 24 een uur een nieuw stuk in schrijven; het project uit Concert de op de door Werkvloer, dat muziek naar op tv onverwachte plekken brengt; de finale op tv het van Eurovision Young Dancer, gewonnen op tv door Nederlands danstalent Sedrig met Verwoert; en de door op tv inleiding van opera Die door Zauberflöte.Minder

oktober 2019
28-12-2014 15:30

Best off Podium

Best off Podium - Best off Podium

Laatste uitzending van NTR Podium met een compilatie van de hoogtepunten van de afgelopen jaren.Meer Dit is de laatste uitzending van NTR Podium. Tien jaar lang passeerden op zondagmiddag en maandagavond bijzondere programma's over klassiek...

Best off Podium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best off Podium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best off Podium bij Best off Podium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best off Podium. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best off Podium gemist

Uitzending gemist van Best off Podium? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best off Podium, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best off Podium? Hier kun je alle uitzendingen van Best off Podium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!