Programma gemist?

Laatste uitzending in van NTR Podium op met een compilatie door van de hoogtepunten op van de afgelopen met jaren.Meer Dit is met de laatste uitzending tijdens van NTR op tv Podium. Tien jaar van lang passeerden op zondagmiddag uit en maandagavond op bijzondere programma's over klassieke muziek, in opera en uit dans door de revue. Als een afsluiting zenden we van een compilatie uit van de in hoogtepunten van de afgelopen de jaren. Met op o.a.: fragmenten in uit de documentaire Jeux over op tv pianisten in en broers Arthur en Lucas de Jussen; het het spannende programma NTR het Podium Première waarin componisten in in het 24 uur een nieuw in stuk schrijven; het het project Concert op uit de in Werkvloer, dat muziek naar onverwachte het plekken brengt; de finale op van Eurovision Young met Dancer, gewonnen door het Nederlands danstalent een Sedrig uit Verwoert; en de inleiding van opera door op tv Die Zauberflöte.Minder

januari 2021
28-12-2014 15:30

Best off Podium

Best off Podium - Best off Podium

Laatste uitzending van NTR Podium met een compilatie van de hoogtepunten van de afgelopen jaren.Meer Dit is de laatste uitzending van NTR Podium. Tien jaar lang passeerden op zondagmiddag en maandagavond bijzondere programma's over klassiek...

Best off Podium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best off Podium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best off Podium bij Best off Podium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best off Podium. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best off Podium gemist

Uitzending gemist van Best off Podium? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best off Podium, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best off Podium? Hier kun je alle uitzendingen van Best off Podium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!