Programma gemist?

Laatste uitzending van op tv door NTR Podium met een op tv compilatie van de uit hoogtepunten van de afgelopen door jaren.Meer Dit is de een met laatste uitzending van NTR het Podium. Tien jaar lang op passeerden op zondagmiddag op en maandagavond uit bijzondere programma's over naar klassieke muziek, opera tijdens en dans de revue. Als naar afsluiting zenden van we een compilatie uit een van de hoogtepunten met van een de afgelopen jaren. Met o.a.: van fragmenten uit tijdens de op documentaire Jeux over pianisten door en broers Arthur en Lucas in naar Jussen; het spannende tijdens programma NTR Podium Première waarin componisten tijdens in uit 24 uur een nieuw stuk door schrijven; op het project Concert een op de Werkvloer, dat de muziek naar onverwachte plekken het brengt; met de finale van van Eurovision Young Dancer, gewonnen door het Nederlands danstalent van Sedrig Verwoert; en de op tv inleiding van opera tijdens Die de Zauberflöte.Minder

september 2020
28-12-2014 15:30

Best off Podium

Best off Podium - Best off Podium

Laatste uitzending van NTR Podium met een compilatie van de hoogtepunten van de afgelopen jaren.Meer Dit is de laatste uitzending van NTR Podium. Tien jaar lang passeerden op zondagmiddag en maandagavond bijzondere programma's over klassiek...

Best off Podium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best off Podium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best off Podium bij Best off Podium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best off Podium. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best off Podium gemist

Uitzending gemist van Best off Podium? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best off Podium, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best off Podium? Hier kun je alle uitzendingen van Best off Podium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!