Programma gemist?

Laatste uitzending een van met NTR Podium met van een compilatie van uit de hoogtepunten van de naar afgelopen jaren.Meer op tv Dit is de laatste uitzending uit van NTR Podium. Tien door jaar een lang passeerden op zondagmiddag en op de maandagavond bijzondere programma's over klassieke op tv muziek, opera en met dans de revue. door Als door afsluiting zenden we een compilatie uit uit van de hoogtepunten in van de afgelopen op jaren. Met o.a.: op fragmenten een uit de documentaire op tv Jeux over pianisten en broers op tv Arthur en Lucas in Jussen; tijdens het spannende tijdens programma NTR Podium Première waarin componisten van in 24 door uur een van nieuw stuk schrijven; het in project Concert naar op de Werkvloer, dat een muziek het naar onverwachte plekken brengt; uit de finale van Eurovision Young met van Dancer, gewonnen door Nederlands danstalent van Sedrig Verwoert; naar en de inleiding van opera door Die naar Zauberflöte.Minder

september 2021
28-12-2014 15:30

Best off Podium

Best off Podium - Best off Podium

Laatste uitzending van NTR Podium met een compilatie van de hoogtepunten van de afgelopen jaren.Meer Dit is de laatste uitzending van NTR Podium. Tien jaar lang passeerden op zondagmiddag en maandagavond bijzondere programma's over klassiek...

Best off Podium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best off Podium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best off Podium bij Best off Podium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best off Podium. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best off Podium gemist

Uitzending gemist van Best off Podium? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best off Podium, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best off Podium? Hier kun je alle uitzendingen van Best off Podium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!