Programma gemist?

Laatste uitzending van op tv NTR Podium een met een compilatie van uit de de hoogtepunten van de afgelopen jaren.Meer door Dit is uit de laatste uitzending van het op NTR Podium. Tien jaar lang een passeerden op zondagmiddag en het van maandagavond bijzondere programma's over klassieke muziek, het opera en naar dans de revue. Als een afsluiting zenden met we een compilatie uit op van de in hoogtepunten van de uit afgelopen op jaren. Met o.a.: fragmenten uit op de documentaire Jeux over in pianisten en broers door Arthur op tv en Lucas Jussen; het spannende tijdens programma de NTR Podium Première waarin componisten de in 24 uur een een nieuw stuk door schrijven; het van project Concert door op de Werkvloer, dat in muziek tijdens naar onverwachte plekken van brengt; de finale een van Eurovision Young Dancer, gewonnen door naar Nederlands danstalent Sedrig het van Verwoert; en de inleiding van opera uit Die van Zauberflöte.Minder

mei 2021
28-12-2014 15:30

Best off Podium

Best off Podium - Best off Podium

Laatste uitzending van NTR Podium met een compilatie van de hoogtepunten van de afgelopen jaren.Meer Dit is de laatste uitzending van NTR Podium. Tien jaar lang passeerden op zondagmiddag en maandagavond bijzondere programma's over klassiek...

Best off Podium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best off Podium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best off Podium bij Best off Podium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best off Podium. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best off Podium gemist

Uitzending gemist van Best off Podium? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Best off Podium, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Best off Podium gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Best off Podium? Hier kun je alle uitzendingen van Best off Podium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!