Programma gemist?

Nu, exact van tien jaar en een 68 op boeren later, zendt uit de KRO ter gelegenheid van dit op tv naar jubileum twee speciale uitzendingen van Boer door zoekt het vrouw uit.Meer Nu, uit exact tien jaar en de 68 boeren later, zendt tijdens de KRO ter in gelegenheid van dit in jubileum op twee speciale uitzendingen van Boer tijdens zoekt op tv vrouw uit. Boeren de uit alle van seizoenen komen bij elkaar uit op een landgoed het in kerstsfeer voor een Boer een zoekt vrouw reünie. door Hebben naar ze uit de ruim van 10.000 brieven die naar uit de het boeren zijn geschreven die door ene ware gepikt? door Hebben ze een de liefde van hun naar leven gevonden waarnaar ze uit een zo op zoek de waren? Yvon ontmoet de in boeren, hun eventuele partners en tijdens kinderen het en praat het met hen over hoe het nu de met de ze gaat. Aan de tijdens hand van de '10 op tv jaar Boer zoekt naar vrouw Quiz' tijdens passeren vele spraakmakende, grappige tijdens het en ontroerende fragmenten uit 10 jaar met Boer zoekt vrouw naar nogmaals de door revue. Yvon gaat ook op in terug naar enkele boerderijen in binnen- een uit en buitenland. Zo tijdens bezoekt ze boer tijdens Jos in Frankrijk en boer uit Johan door in Denenmarken. Hoe kijkt bloemenboer in Aad terug op het zijn Boer zoekt vrouw naar avontuur? tijdens Zijn de op tv acht kinderen van door boer Martin en met Wilma inmiddels helemaal van aan elkaar gewend? En we zien uit hoe Jan van en Monika de van de door tweeling Jan en Martin, met baby tijdens Liselore op uit kraamvisite gaan tijdens bij de naar komkommerboer Arthur, zijn vrouw Miranda en op tv zoontje in Casper.Minder

januari 2021
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!