Programma gemist?

Nu, exact uit tien tijdens jaar en 68 boeren later, zendt de uit de KRO ter gelegenheid op van dit jubileum twee het speciale uitzendingen van een Boer zoekt het vrouw uit.Meer Nu, in exact tien van jaar en 68 boeren later, zendt uit de KRO ter een door gelegenheid van dit jubileum tijdens twee speciale uitzendingen van op tv Boer zoekt vrouw door uit. Boeren op uit alle seizoenen tijdens komen bij elkaar naar op een landgoed in tijdens kerstsfeer voor een met Boer zoekt vrouw tijdens reünie. op Hebben ze uit de door ruim 10.000 op tv brieven die naar de boeren in zijn geschreven die ene van ware op tv gepikt? Hebben ze de liefde de van hun leven door op gevonden waarnaar ze zo uit op zoek een waren? Yvon ontmoet de in boeren, hun eventuele een partners en kinderen uit en praat met hen over het hoe het nu op het met ze gaat. Aan de de hand uit van de '10 jaar Boer op tv zoekt vrouw Quiz' passeren op vele op tv spraakmakende, grappige en in ontroerende fragmenten uit 10 in jaar op tv Boer zoekt vrouw nogmaals op tv de revue. Yvon gaat van ook terug naar door enkele boerderijen in op binnen- en buitenland. Zo tijdens bezoekt ze boer in Jos uit in Frankrijk in en boer Johan in uit Denenmarken. Hoe tijdens kijkt bloemenboer Aad terug op een zijn Boer naar zoekt vrouw avontuur? Zijn een de acht naar kinderen van boer van Martin en Wilma van inmiddels helemaal aan elkaar gewend? door En we zien het hoe Jan het en Monika van op tv de op tv tweeling Jan en Martin, naar met baby Liselore op kraamvisite van gaan bij de op tv komkommerboer Arthur, zijn van vrouw een Miranda en zoontje van Casper.Minder

september 2020
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!