Programma gemist?

Nu, exact in tien het jaar en 68 boeren later, met zendt de KRO in ter gelegenheid van dit tijdens jubileum twee speciale de uitzendingen van Boer uit zoekt het vrouw uit.Meer Nu, de exact tien jaar de en 68 boeren later, van zendt de KRO ter een gelegenheid van van dit de jubileum twee speciale uitzendingen van door Boer zoekt vrouw tijdens uit. Boeren uit naar alle seizoenen komen door bij elkaar op tijdens een landgoed een in kerstsfeer voor een op tv Boer zoekt door vrouw reünie. Hebben tijdens ze uit de op ruim 10.000 brieven die van naar de boeren door zijn geschreven die ene op ware gepikt? Hebben op tv ze door de liefde van tijdens hun leven in gevonden waarnaar ze zo op zoek met waren? een Yvon ontmoet de van boeren, hun door eventuele partners en kinderen en de praat met op tv hen over op tv hoe het nu de met ze gaat. Aan de uit hand van de van '10 jaar Boer uit zoekt vrouw met Quiz' passeren vele van spraakmakende, grappige in en ontroerende fragmenten op uit 10 jaar Boer door zoekt vrouw het nogmaals de revue. Yvon gaat een ook terug naar op tv enkele boerderijen het in binnen- en buitenland. Zo met bezoekt met ze boer Jos in op tv Frankrijk en boer Johan van in Denenmarken. Hoe uit kijkt bloemenboer Aad de terug in op zijn Boer met zoekt vrouw in avontuur? Zijn de acht op kinderen van boer Martin op tv en Wilma inmiddels in helemaal aan elkaar door gewend? En de we zien met hoe Jan en Monika een van de tweeling Jan en uit Martin, in met baby Liselore op kraamvisite uit uit gaan bij de door komkommerboer Arthur, zijn vrouw Miranda en de zoontje uit Casper.Minder

januari 2020
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!