Programma gemist?

Nu, in exact tien jaar en op tv 68 boeren op later, zendt de KRO een ter het gelegenheid van dit jubileum twee speciale de uitzendingen van tijdens Boer zoekt vrouw in uit.Meer Nu, exact van tien jaar een en 68 de boeren later, zendt de KRO ter door door gelegenheid van dit jubileum twee door speciale uitzendingen in van Boer zoekt vrouw uit. door Boeren uit alle het op tv seizoenen komen bij elkaar op een op landgoed in in kerstsfeer voor een Boer uit zoekt vrouw reünie. de Hebben ze in uit de ruim 10.000 een brieven die naar naar de boeren op tv zijn geschreven die ene een naar ware gepikt? Hebben ze de liefde naar van van hun leven gevonden waarnaar uit ze zo op uit zoek waren? Yvon ontmoet van de tijdens boeren, hun van eventuele partners en kinderen en in praat met hen met over tijdens hoe het nu door met ze gaat. Aan de hand de van van de '10 jaar Boer het zoekt vrouw Quiz' in passeren van vele spraakmakende, grappige en ontroerende naar fragmenten uit 10 jaar tijdens Boer zoekt op tv vrouw het nogmaals de revue. Yvon op tv gaat ook terug naar in enkele een boerderijen in binnen- in en buitenland. Zo op tv bezoekt ze boer op Jos in Frankrijk en boer van Johan in Denenmarken. Hoe tijdens uit kijkt bloemenboer Aad terug op tv op zijn Boer zoekt de vrouw op avontuur? Zijn de acht van kinderen van boer Martin tijdens en Wilma inmiddels helemaal op tv aan elkaar op gewend? En op we zien hoe Jan en naar Monika van de de tijdens tweeling Jan en Martin, met tijdens baby Liselore op kraamvisite op tv naar gaan bij de op komkommerboer Arthur, zijn in vrouw Miranda en op zoontje Casper.Minder

mei 2020
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!