Programma gemist?

Nu, op exact tien door jaar en 68 boeren later, tijdens zendt de KRO met ter gelegenheid van op tv dit jubileum twee van speciale uitzendingen het van Boer zoekt naar vrouw uit.Meer Nu, van exact tien een jaar en 68 boeren later, tijdens zendt de een KRO ter op tv gelegenheid van dit jubileum het twee speciale uitzendingen van Boer van zoekt vrouw uit. in Boeren uit alle een seizoenen komen het bij elkaar op de een op tv landgoed in kerstsfeer tijdens voor een Boer zoekt vrouw reünie. naar de Hebben ze uit de op ruim 10.000 een brieven die naar de door boeren zijn geschreven die van ene uit ware gepikt? Hebben ze naar de liefde op tv van hun leven gevonden op tv waarnaar ze het zo op zoek waren? Yvon het ontmoet het de boeren, hun eventuele van partners en kinderen van en praat met hen over van hoe in het nu tijdens met ze gaat. uit Aan de hand van de de '10 jaar Boer met zoekt vrouw Quiz' passeren van vele spraakmakende, uit grappige uit en ontroerende fragmenten uit het 10 jaar Boer zoekt de vrouw op tv nogmaals de revue. Yvon het gaat ook terug het naar enkele met boerderijen in binnen- en buitenland. Zo het bezoekt ze boer het Jos in Frankrijk van en uit boer Johan in Denenmarken. Hoe in kijkt bloemenboer naar Aad terug op het zijn Boer de zoekt vrouw van avontuur? Zijn de uit acht kinderen van boer Martin en van Wilma inmiddels op tv helemaal aan elkaar gewend? tijdens met En we zien hoe Jan en op Monika door van de tweeling Jan van en Martin, met het baby Liselore op een kraamvisite met gaan bij de tijdens komkommerboer Arthur, zijn op vrouw Miranda en tijdens zoontje Casper.Minder

juli 2021
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!