Programma gemist?

Nu, door exact tien tijdens jaar en 68 boeren naar later, zendt tijdens de KRO ter gelegenheid van uit dit jubileum twee door speciale uitzendingen van tijdens Boer zoekt vrouw uit.Meer een Nu, exact van tien jaar uit en 68 boeren later, zendt op tv de de KRO ter gelegenheid door van dit jubileum de twee speciale uitzendingen van Boer van zoekt van vrouw uit. Boeren van uit alle seizoenen komen het bij elkaar naar op een landgoed in de kerstsfeer de voor een Boer zoekt vrouw reünie. de Hebben ze naar uit de op ruim 10.000 in brieven die naar de boeren van zijn geschreven die het ene ware op tv gepikt? Hebben ze de liefde uit van hun leven door gevonden met waarnaar ze zo op zoek op waren? de Yvon ontmoet de boeren, hun met eventuele partners en in kinderen een en praat met hen door over hoe het door nu met tijdens ze gaat. door Aan de hand van de '10 de jaar naar Boer zoekt door vrouw Quiz' passeren vele spraakmakende, met grappige op tv en ontroerende fragmenten uit met 10 jaar uit Boer zoekt vrouw nogmaals de het revue. Yvon gaat op ook tijdens terug naar enkele in boerderijen in binnen- en buitenland. naar Zo bezoekt ze boer door Jos in uit Frankrijk met en boer Johan in Denenmarken. door Hoe kijkt bloemenboer Aad naar terug op op zijn Boer zoekt vrouw op tv door avontuur? Zijn de van acht kinderen van met boer Martin en Wilma inmiddels helemaal tijdens een aan elkaar gewend? En we uit zien hoe de Jan en Monika van de in tweeling Jan met en het Martin, met baby Liselore op met kraamvisite gaan bij de de komkommerboer Arthur, zijn de vrouw Miranda de en op zoontje Casper.Minder

april 2021
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!