Programma gemist?

Nu, exact tien uit jaar en op 68 boeren later, in zendt de KRO uit ter gelegenheid uit van dit jubileum twee tijdens speciale uitzendingen van Boer tijdens op zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien op tv de jaar en 68 boeren uit later, zendt de KRO een ter gelegenheid het van dit op tv jubileum twee speciale uitzendingen van Boer van zoekt een vrouw uit. Boeren uit van alle seizoenen komen op tv bij elkaar op een in een landgoed in kerstsfeer met voor een Boer zoekt vrouw reünie. uit Hebben ze het uit de ruim 10.000 in brieven die naar uit de boeren zijn op geschreven die ene tijdens ware gepikt? uit Hebben tijdens ze de liefde van hun een leven de gevonden waarnaar ze zo in op zoek waren? Yvon uit ontmoet de de boeren, hun door eventuele partners en de kinderen en praat met op hen over hoe van het nu met ze gaat. op tv Aan de de hand van door de '10 van jaar Boer zoekt in vrouw Quiz' passeren naar vele spraakmakende, grappige en tijdens ontroerende fragmenten uit 10 jaar door Boer van zoekt vrouw nogmaals de op tv revue. Yvon in gaat ook terug naar enkele de boerderijen in binnen- in in en buitenland. Zo bezoekt ze tijdens boer Jos een in Frankrijk en boer uit Johan in Denenmarken. Hoe uit kijkt een bloemenboer Aad terug op het zijn Boer zoekt vrouw op tv naar avontuur? Zijn de acht in kinderen van boer Martin op tv en het Wilma inmiddels helemaal aan uit elkaar gewend? En we zien in hoe Jan en in Monika van uit de tweeling Jan en een Martin, met tijdens baby de Liselore op kraamvisite gaan bij de tijdens komkommerboer in Arthur, zijn vrouw Miranda op en in zoontje Casper.Minder

oktober 2020
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!