Programma gemist?

Nu, de exact tien jaar en 68 tijdens boeren later, zendt door de KRO ter van gelegenheid van van dit jubileum twee speciale door op uitzendingen van Boer een zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien op tv jaar en 68 in op boeren later, zendt de KRO op tv ter gelegenheid van van dit jubileum twee speciale op tv uitzendingen van door Boer zoekt vrouw op tv uit. tijdens Boeren uit alle seizoenen komen in bij met elkaar op een landgoed de in kerstsfeer voor een Boer in zoekt vrouw reünie. met Hebben ze uit uit de ruim 10.000 met door brieven die naar de boeren zijn een uit geschreven die ene met ware gepikt? Hebben ze met de liefde de van hun leven gevonden waarnaar tijdens ze zo op naar zoek waren? van Yvon ontmoet de boeren, op tv hun met eventuele partners en kinderen en een praat met hen over de in hoe het nu op met ze gaat. Aan op de hand van de '10 het jaar Boer op zoekt vrouw van Quiz' passeren vele tijdens spraakmakende, grappige en naar ontroerende fragmenten uit 10 met jaar Boer zoekt vrouw tijdens het nogmaals de revue. van Yvon gaat ook terug in naar enkele boerderijen tijdens in binnen- en buitenland. Zo naar de bezoekt ze boer Jos in Frankrijk een en op tv boer Johan in Denenmarken. een Hoe kijkt bloemenboer Aad van terug door op zijn Boer zoekt vrouw de avontuur? Zijn een de met acht kinderen van boer Martin van en Wilma inmiddels helemaal de tijdens aan elkaar gewend? het En we zien hoe Jan en het Monika van een de tijdens tweeling Jan en door Martin, met baby Liselore op op kraamvisite gaan bij in de op komkommerboer Arthur, zijn vrouw op Miranda en zoontje naar Casper.Minder

juni 2020
28-12-2014 20:23

10 jaar Boer zoekt Vrouw

10 jaar Boer zoekt Vrouw - 10 jaar Boer zoekt Vrouw

Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit.Meer Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee specia...

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar Boer zoekt Vrouw bij 10 jaar Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 10 jaar Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 10 jaar Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2014 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!