Programma gemist?
mei 2017
06-09-2009 21:10

Aflevering 8

Baby te huur op vakantie - Aflevering 8

De bejaarden verlaten het vakantiepark. En de stelletjes gaan weer terug naar hun ouders. Het sociale experiment zit erop! Charlotte heeft haar dieren gemist en gaat in haar thuisdorp meteen even een praatje met ze maken! Iedereen is natuurlijk blij om weer thuis te zijn en zelf weer wat meer 'kind' te mogen zijn. Maar hoe gaat het een maand later met de stellen? Zijn er al zwangere dames? Woont Gaetan inmiddels al op kamers? Hebben de relaties de drie weken van het sociale experiment overleefd? En het allerbelangrijkste natuurlijk: hoe staan de stellen na deelname aan dit programma tegenover het krijgen en opvoeden van kinderen? Zijn ze door deelname aan het programma anders gaan denken over nageslacht? De vier koppels blikken terug op de hoogte- en dieptepunten en vertellen hoe ze hun leven nu leiden.

30-08-2009 21:15

Aflevering 7

Baby te huur op vakantie - Aflevering 7

-Na het vertrek van de brugklassers, verhuizen de stellen weer van de camping terug naar het vakantiepark. Als Raiko en Chantal hun huisje binnenkomen, treffen ze daar de bejaarde dame Van Harn in een rolstoel aan. Daar schrikken ze even van. De eerste zorgmomenten zijn er al snel; ze helpen mevrouw Van Harn naar het toilet en ze zorgen dat ze haar medicijnen inneemt. De volgende ochtend worden Raiko en Chantal gewekt door hun bejaarde logee. Chantal helpt mevrouw Van Harn met aankleden en dan gaan ze op stap naar een grote flora- en faunatuin. Mevrouw van Harn geniet en vindt het gezellig met het stel. 's Avonds is het tijd voor bingo met de buren! -In het groene huis komt meneer van der Valk logeren. Ondanks dat hij pas 72 jaar is, woont hij al in een verzorgingshuis. Meneer van der Valk heeft een pittig leven achter de rug en houdt wel van een borreltje. Hij arriveert dan ook met een fles jonge jenever in zijn rollator. Die kan meteen de koelkast in! Omdat hij in zijn jeugd voor paarden heeft gezorgd en Charlotte ook een echte dierenliefhebster is, gaan Matthijs en Charlotte met hem op uitje naar de manege. Daar maken beide dierenvrienden een rondje te paard. 's Avonds is er een gezellig feestje voor jong en oud. Opa mag twee borreltjes en het is aan Matthijs en Charlotte om dit streng te controleren. -Deniz en Daphne krijgen de zorg voor meneer Wannet, een bijna blinde senior, die bij veel dagelijkse dingen hulp nodig heeft. Zo helpt Daphne hem met het douchen en vermaakt Deniz hem met allerlei spellen. Daphne en Deniz nemen meneer Wannet mee voor een bezoek aan zijn ouderlijk huis, waar hij veel herinneringen aan heeft. Hij is de twee dan ook heel dankbaar voor dit bezoek. Als Daphne gaat koken en daarbij een ingrediënt gebruikt waar Deniz niet van houdt, barst de bom. -In het blauwe huis dragen Proshat en Gaetan de zorg voor mevrouw Helweg, die het vervelend vindt dat ze met haar stoma zo afhankelijk is van anderen. Gaetan vervangt de eerste stoma, terwijl Proshat lekker doorslaapt. Maar als Proshat aan de beurt is en de stoma boven de wc vervangt, heeft ze pech: er komt urine op haar arm terecht. Terwijl Gaetan mevrouw Helweg helpt met het aantrekken van haar kousen, geeft ze hem een tip: Gaetan moet stoppen met té lief doen voor Proshat, want anders gaat het helemaal fout in hun relatie. Gaetan legt op zijn beurt uit hoe mevrouw Helweg ze kan sms'en. -Als later mevrouw Helweg en mevrouw van Harn, die in het oranje huis bij Raiko en Chantal logeert, op een terrasje zitten, bespreken ze uitvoerig hun koppels. Vooral mevrouw Helweg is nogal uitgesproken. Ze vindt de meiden erg verwend en de jongens verblind door liefde: het klopt niet. 'Van een mooie tafel kun je niet eten', besluit ze over Proshat.

23-08-2009 21:00

Aflevering 6

Baby te huur op vakantie - Aflevering 6

Charlotte heeft last van heimwee. Matthijs kan ze makkelijk twee weken missen, maar haar kat...? Het liefst zou ze een retourtje Groningen pakken om haar beesten te knuffelen. Maar dat kan natuurlijk niet, want brugklasser Bryan arriveert. Er moet meteen iets leuks georganiseerd worden, maar dat is moeilijker dan het lijkt. De besluitvaardigheid in de groene tent is ver te zoeken en Bryan vindt het allemaal nogal lang duren. Een belangrijk moment voor Bryan en zijn nieuwe ouders is de seksuele voorlichting die ze hem moeten geven. Gaat dat lukken, zonder stotteren? Proshat heeft het huishouden op de camping nog lang niet onder de knie. Ze weet nog steeds niet het verschil tussen een aardappelschilmesje en een dunschiller en heeft van 'haar dochter' Tashya van dertien uitleg nodig over het gebruik van een stop in de afwasbak. De koppels mogen zelf een uitje met de kinderen verzinnen en ze besluiten iets met z'n allen te gaan doen. Maar Tashya wil niet dat Veerle en Nienke, de brugklassers van Daphne en Deniz en van Raiko en Chantal, meegaan want ze is bang dat de twee meisjes, die vriendinnen zijn, haar buiten sluiten. Tashya dreigt zelfs thuis te blijven als die meiden meegaan. Proshat wil dat niet en besluit dat Veerle dan maar niet mee mag gaan. En dat zorgt voor grote woede van 'buurvrouw' Daphne. De ruzie tussen Proshat en Daphne loopt zo hoog op dat Daphne niet meer meegaat. De laatste dag op de camping moet de tent worden schoongemaakt. Maar bij Proshat en Gaetan gaat dat met de Franse slag: ze verstoppen alle vieze vaat gewoon in de slaaptent! Brugpieper Nienke arriveert bij Raiko en Chantal op de camping. 's Avonds gaat Chantal afwassen met Nienke. Maar als Raiko ook ineens mee wil, wordt Chantal hier ontzettend kwaad over. Er ontstaat ruzie en in haar woede roept Chantal dat Raiko een pedofiel is omdat hij te veel aandacht voor Nienke heeft. 's Avonds gaan Raiko, Chantal en Nienke naar het strand samen met Proshat en Gaetan en hun brugpieper Tashya. Ze hebben daar een gezellig kampvuurtje. De volgende dag krijgen Raiko en Chantal de opdracht om Nienke seksuele voorlichting te geven. Raiko wordt hier een beetje zenuwachtig van, maar uiteindelijk lukt het om Nienke het een en ander bij te brengen. Veerle, de brugklasser van Deniz en Daphne, gaat samen met haar beste vriendinnetje Nienke, die bij Raiko en Chantal logeert, 's nachts muiten. De meiden zijn allebei dol op hockey en dat betekent dat ze zelfs om één uur 's nachts graag een balletje slaan. Deniz en Daphne verzaken ernstig in hun verantwoordelijkheid en slapen gewoon door. De buren Proshat, Matthijs, Charlotte en Chantal roepen de brugklassers uiteindelijk weer tot de orde.

16-08-2009 21:55

Aflevering 5

Baby te huur op vakantie - Aflevering 5

Nu de baby's en peuters vertrokken zijn en de koppels haar schoolgaande kinderen moeten opvoeden, moeten ze ��k de luxe van de vakantiewoning missen. Er staat namelijk een kampeertrip op de agenda. De koppels krijgen ditmaal te maken met kinderen die iets bijzonders hebben. Dat kan in het echte leven tenslotte ook zo maar gebeuren. Zo hebben de kinderen ADHD, ze zijn hoogbegaafd of hebben leerachterstand. Na een hoop gezucht en gesleep met bagage komen Charlotte en Matthijs aan bij hun tent, waar hun nieuwe kind al op ze zit te wachten. Niet zomaar een kind, maar de hoogbegaafde Lynn van zeven jaar oud. Als Matthijs erachter komt hoe hoog haar IQ is, valt hij bijna van zijn stoel! Lynn probeert Matthijs uit te leggen hoe het spel De kolonisten van Catan werkt, maar Matthijs snapt er echt niets van. Als verrassing komt er de volgende dag een vriendinnetje van Lynn logeren. Samen met de meiden wordt een toren beklommen, een activiteit die Charlotte liever over zou slaan. Met haar knikkende knie�n komt ze bijna de trap niet op! Raiko en Chantal moeten wel drie keer slikken als ze vernemen dat ze naar de camping gaan. Als hun dochter Dominique van zeven arriveert, ontstaat er vrijwel meteen ruzie tussen de twee. Raiko gaat spelen met Dominique, tot grote ergernis van Chantal, die vindt dat Raiko haar eerst moet helpen met het uitpakken van de kampeerspullen. De ruzie tussen de twee escaleert zo heftig dat de nanny besluit om Dominique even bij hen uit de tent te halen. Daphne en Deniz starten de kampeertrip met de hele dag geruzie. Om de kleinste dingen, want bij het inpakken mist Deniz zijn moeder, die w�l zijn hemden zou hebben gestreken. Daphne maakt kippensoep, terwijl ze w��t dat Deniz daar niet van houdt. Tijdens een bezoek aan een zorgboerderij worden de twee gewezen op hun verantwoordelijkheden: de kinderen waren zonder supervisie aan het spelen. Ook met de buren Proshat en Gaetan ontstaat een ruzie. Maar Daphne weet goed in te grijpen als hun zoon Minne het aan de stok krijgt met Jordi, het kind van Proshat en Gaetan. Tja, als je vooraf roept dat je wel acht kinderen wilt, kun je het verwachten: Proshat en Gaetan hebben weer tw�� kinderen over de vloer: Stacy en Jordi, zus en broer. Dat de interesse in het hebben van kinderen een beetje verdwenen is, blijkt wel als Gaetan de namen van beide kinderen probeert op te noemen maar er niet op komt. De volgende dag ondernemen ze weinig met de kinderen. Jordi haalt zelfs buurvrouw Daphne om op de trampoline te gaan springen, want van zijn eigen kersverse ouders krijgt hij geen aandacht. Toch doet Gaetan het erg goed als hij de kids helpt met hun huiswerk. Als de kinderen weer zijn vertrokken, moet Proshat flink huilen. Met Gaetan fantaseert ze hoe mooi hun eigen kinderen er later wel niet uit gaan zien.

09-08-2009 21:10

Aflevering 4

Baby te huur op vakantie - Aflevering 4

Inmiddels voelen de peuters zich al lekker thuis bij de vier stelletjes, maar het is de vraag of het voor de koppels ook allemaal zo soepel gaat. Omdat Deniz een toets moet maken op school, is Daphne alleen thuis met Destiny. En dat zal ze weten ook, want vanaf half acht 's ochtends is ze fulltime in de weer om haar kind te vermaken; voetballen, met de bolderkar het park door. Ze heeft echt geen seconde rust! Als Deniz dan uiteindelijk thuiskomt en met Destiny gaat zwemmen, wacht hem een verrassing bij terugkomst: Daphne is aan het chillen in een wellness-spa. Dat betekent dat hij de rest van de dag voor hun kleuter mag zorgen! Koken, naar het kindertheater en naar bed brengen, alles moet Deniz alleen doen! Als Daphne 's avonds helemaal uitgerust terugkomt, kan Deniz zijn emoties niet langer bedwingen. Proshat laat Gaetan opdraaien voor de verzorging van hun twee kinderen: peuter Kirsten en kleuter Eline. En Gaetan doet dit als een bijna geroutineerde vader. Toch heeft zijn vriendin behoorlijk wat kritiek, vooral op het avondritueel. Het voorstel van Proshat om de babyfoon uit te zetten, pakt niet goed uit: na een uur slapen de kinderen nog niet, maar dat ontgaat dit stelletje volledig. Bij Matthijs en Charlotte houdt peuter Tycho de gemoederen bezig. Zelfs zo erg dat de twee hem de bijnaam Terror Tycho geven. Omdat Tycho na de zomervakantie naar de basisschool gaat, hebben Matthijs en Charlotte een afspraak op een echte stadse Rotterdamse school. En dat is heel wat voor een stel dat nog nooit in een metro heeft gezeten en de Coolsingel all��n van het Monopolyspel kent. En bij Raiko en Chantal? Daar heeft de jaloerse Chantal nu geduchte concurrentie van de schattige peuter Chayenna, die haar Raiko om aandacht vraagt. Er vloeien wederom tranen in de oranje vakantiebungalow!

Baby te huur op vakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te huur op vakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te huur op vakantie bij Baby te huur op vakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te huur op vakantie. Heb je een uitzending van Baby te huur op vakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te huur op vakantie gemist

De vier koppels zullen aan den lijve ondervinden hoe het is om verantwoordelijkheid te hebben voor een baby, een peuter, een brugklasser of zelfs een bejaarde. Ze denken dat zij een gewone eengezinswoning in Rotterdam betrekken. Niets blijkt minder waar: in dit nieuwe experiment gaan de koppels met kinderen op vakantie, in een gezellig oer-Hollands bungalowpark. De schrik is dan ook groot als het enige wat ze in hun Rotterdamse eengezinswoning aantreffen een kofferset is, en een brief met de mededeling dat ze op vakantie gaan. De stelletjes worden op vakantie zwanger, maken een heuse bevalling mee en met de komst van de baby's komt er direct pure stress de vakantiehuisjes binnen! In het blauwe huis is de rolverdeling duidelijk vanaf het moment dat de baby's het huis binnenkomen. Gaetan neemt meteen het voortouw, terwijl Proshat na talloze keren 'Oh my God' te roepen snel teruggaat naar de badkamer, om daarna volledig opgemaakt de kinderen te ontvangen. En de poepluiers? Die zijn vanaf de eerste minuut voor Gaetan! Wie was nou nou ook alweer degene die later acht kinderen wilde? In het groene huis is het allemaal rozengeur en maneschijn. Charlotte en Matthijs doen letterlijk alles samen! Als mama de linkermouw aantrekt, doet papa de rechter.Maar als Matthijs vervolgens een proefhapje neemt uit een potje Olvarit, scheelt het weinig of hij had het weer uitgekotst. De eerste luier is ook geen succes. Matthijs presteert het om deze binnenstebuiten aan te doen bij de baby!Chantal uit het groene huis gaat met buurvrouw Daphne de stad in om een cadeautje te kopen voor de jarige baby Milanuit het roze huis. Maar een half uur na het afgesproken tijdstip van terugkomst, zijn de meiden nog steeds niet terug.En dus besluit Raiko, die de baby middagdutjes keurig in acht neemt, om dan maar vast naar boven te gaan met de baby. Endat valt helemaal verkeerd bij Chantal als ze thuiskomt! Dat belooft wat voor de rest van de vakantie! Ondertussen wordt in het roze huis van de eigenwijze Deniz en Daphne de eerste verjaardag van baby Milan gevierd. Hartstikke leuk,zou je denken, maar bij Deniz en Daphne breekt de stress uit. De hele familie komt namelijk langs om Milans verjaardag te vieren en dat vergt natuurlijk wat organisatorisch vermogen van kersverse ouders Deniz en Daphne.

Uitzending gemist van Baby te huur op vakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te huur op vakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-09-2009 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord