Programma gemist?

De wereldberoemde de magicians Rob en een Emiel reizen op tv het land af om op de jeugd te verbazen een op en te verrassen op tv met hun magische acts op tv vol humor. Het van duo tovert onder van andere sportvelden, klimwanden en een skatebanen om door in een magische spot, van het jonge op tv publiek ademloos op tv achterlatend.

mei 2020
29-12-2014 17:27

30A

30A - 30A

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, het jonge publi...

30A gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 30A de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 30A bij 30A liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 30A. Heb je een uitzending van 30A gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

30A gemist

Uitzending gemist van 30A? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 30A, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 30A gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 30A? Hier kun je alle uitzendingen van 30A kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2014 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!