Programma gemist?

Het op tv nieuwsjaar 2014 in de beeld gebracht. door De grootste nieuwsgebeurtenissen in die Nederlanders bezig door hebben gehouden (en nog de bezig houden) op een met rijtje. Dit naar jaar vanuit de van Werkspoorkathedraal in op Utrecht.Meer Het nieuwsjaar 2014 in met beeld het gebracht. Zelden in de recente van geschiedenis hadden van gebeurtenissen op het tijdens wereldtoneel zo'n een directe impact hier met in Nederland. De crisis door in Oekraïne leek relatief op ver weg, maar kwam naar door de met ramp met de uit MH17 het ineens heel dichtbij. door En wanneer ook de jonge Nederlanders afreizen naar het strijdtoneel met in tijdens Syrië, is de IS-opmars daar op tv het en in Irak ineens een op tv crisis om de tijdens hoek. Rik van de naar Westelaken zet naar deze een en andere grote een nieuwsgebeurtenissen op een rij. Daarbij het horen ook positieve de verhalen, de zoals de gekte met in Nederland tijdens de Olympische het medailleregen in Sotsji en tijdens tijdens het van WK voetbal in Brazilië, de waar Nederland - uit tot veler verrassing op tv - de naar derde in plaats in de wacht tijdens sleepte, ten koste van Brazilië. van Het NOS van Journaal op Jaaroverzicht 2014 komt uit de de Werkspoorkathedraal in met Utrecht, waar de nieuwsgebeurtenissen met van behulp met van virtual reality-technieken inzichtelijker dan in ooit worden het gemaakt.Minder

september 2020
29-12-2014 20:33

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 - NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht. De grootste nieuwsgebeurtenissen die Nederlanders bezig hebben gehouden (en nog bezig houden) op een rijtje. Dit jaar vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht.Meer Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht...

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 bij NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2014 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!