Programma gemist?

Het in nieuwsjaar 2014 in van beeld gebracht. De met grootste nieuwsgebeurtenissen die Nederlanders bezig op tv uit hebben gehouden (en op tv nog bezig houden) op een uit rijtje. Dit jaar vanuit een een de Werkspoorkathedraal in Utrecht.Meer Het in nieuwsjaar 2014 in beeld met naar gebracht. Zelden in de recente door geschiedenis hadden gebeurtenissen het op het wereldtoneel zo'n het directe impact hier tijdens in Nederland. De op tv crisis in op tv Oekraïne leek relatief uit ver weg, maar kwam door naar door de ramp naar met de MH17 naar ineens heel dichtbij. En wanneer met ook jonge Nederlanders afreizen op naar het het strijdtoneel met in Syrië, is de IS-opmars daar de op en in Irak ineens in een crisis de om de hoek. een Rik van de Westelaken in zet deze en andere grote van nieuwsgebeurtenissen op een uit rij. Daarbij het horen ook positieve van verhalen, zoals op de gekte in op Nederland tijdens de Olympische de medailleregen in Sotsji en een tijdens tijdens het WK voetbal in Brazilië, op naar waar Nederland - tot veler de verrassing - de derde tijdens plaats naar in de wacht sleepte, op ten koste van Brazilië. uit Het NOS Journaal naar uit Jaaroverzicht 2014 komt uit de met Werkspoorkathedraal in uit Utrecht, waar de nieuwsgebeurtenissen met naar behulp van op virtual reality-technieken inzichtelijker naar dan ooit worden met gemaakt.Minder

oktober 2019
29-12-2014 20:33

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 - NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht. De grootste nieuwsgebeurtenissen die Nederlanders bezig hebben gehouden (en nog bezig houden) op een rijtje. Dit jaar vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht.Meer Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht...

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 bij NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2014 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!