Programma gemist?

Het door nieuwsjaar 2014 uit in beeld gebracht. De tijdens grootste nieuwsgebeurtenissen die Nederlanders bezig met hebben gehouden (en naar met nog bezig houden) uit op een rijtje. op tv Dit jaar vanuit de Werkspoorkathedraal in de op Utrecht.Meer Het nieuwsjaar 2014 in de beeld gebracht. Zelden in door de recente een geschiedenis hadden gebeurtenissen op in in het wereldtoneel zo'n directe impact van hier in het Nederland. De crisis in Oekraïne een leek relatief naar ver weg, maar kwam het door de op tv ramp met met de MH17 ineens heel dichtbij. een En wanneer ook door jonge de Nederlanders afreizen naar het tijdens strijdtoneel uit in Syrië, is de IS-opmars tijdens daar uit en in Irak naar ineens een crisis om naar de hoek. de Rik van de Westelaken zet in deze en tijdens andere grote nieuwsgebeurtenissen door op een rij. Daarbij met horen naar ook positieve verhalen, uit zoals de gekte in Nederland tijdens het de tijdens Olympische medailleregen in door Sotsji en tijdens het WK de voetbal in Brazilië, tijdens waar Nederland - het tot veler het verrassing door - de derde plaats in van de wacht met sleepte, ten koste naar van Brazilië. Het NOS Journaal door Jaaroverzicht 2014 komt van op uit de Werkspoorkathedraal met in Utrecht, waar de de nieuwsgebeurtenissen met in behulp van virtual reality-technieken op tv inzichtelijker dan ooit het worden gemaakt.Minder

juni 2020
29-12-2014 20:33

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 - NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht. De grootste nieuwsgebeurtenissen die Nederlanders bezig hebben gehouden (en nog bezig houden) op een rijtje. Dit jaar vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht.Meer Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht...

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 bij NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2014 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!