Programma gemist?

Het nieuwsjaar van 2014 in in beeld gebracht. De grootste nieuwsgebeurtenissen in naar die Nederlanders bezig hebben gehouden tijdens (en nog de bezig houden) naar op een rijtje. Dit jaar in vanuit de Werkspoorkathedraal in een op Utrecht.Meer Het nieuwsjaar een 2014 in beeld uit gebracht. Zelden in de recente door geschiedenis hadden door gebeurtenissen op door het wereldtoneel zo'n op directe impact hier in uit Nederland. De crisis in Oekraïne naar leek relatief op tv ver weg, maar kwam de door de naar ramp in met de MH17 van ineens heel dichtbij. En wanneer ook tijdens jonge Nederlanders afreizen op naar het de strijdtoneel een in Syrië, is de IS-opmars de daar en op tv in Irak ineens van een crisis om de in hoek. Rik van van de Westelaken het zet deze en andere naar grote nieuwsgebeurtenissen op een met rij. naar Daarbij horen ook positieve uit verhalen, naar zoals de gekte in in Nederland tijdens de Olympische op medailleregen naar in Sotsji en tijdens het het WK voetbal in Brazilië, op tv naar waar Nederland - tot veler verrassing uit - uit de derde plaats het in de wacht sleepte, ten met koste het van Brazilië. Het NOS Journaal van het Jaaroverzicht 2014 komt uit van de Werkspoorkathedraal in op tv Utrecht, waar de de nieuwsgebeurtenissen met behulp tijdens van virtual reality-technieken door inzichtelijker dan op ooit worden gemaakt.Minder

juli 2021
29-12-2014 20:33

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 - NOS Jaaroverzicht Journaal 2014

Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht. De grootste nieuwsgebeurtenissen die Nederlanders bezig hebben gehouden (en nog bezig houden) op een rijtje. Dit jaar vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht.Meer Het nieuwsjaar 2014 in beeld gebracht...

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 bij NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal 2014 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2014 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!