Programma gemist?

Realityserie waarin de op naar extravagante en verrassende wereld met van zigeunerfamilies in met Groot-Brittanniƫ wordt op tv geportretteerd.

december 2021
29-12-2014 22:24

Afl. 1

Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening - Afl. 1

Realityserie waarin de extravagante en verrassende wereld van zigeunerfamilies in Groot-Brittanniƫ wordt geportretteerd.

Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening bij Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening. Heb je een uitzending van Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening gemist

Realityserie waarin een visueel portret wordt geschilderd van de geheimzinnige, extravagante en verrassende wereld van zigeunerfamilies in Groot-Brittanniƫ. In deze special komen de uitgebreide, strikte regels voor nieuwe moeders aan bod en daarnaast is er aandacht voor een zeer uitbundige begrafenis.

Uitzending gemist van Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening? Hier kun je alle uitzendingen van Big Fat Gypsy Wedding Special: Big Fat Gypsy Christening kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2014 om 22:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!