Programma gemist?

Kas geeft in de van jongeren de laatste opdrachten en adviezen met voordat ze weer naar naar hun tijdens dagelijks leven uit vertrekken en het zelf op tv moeten gaan doen.Meer Kas tijdens geeft de op tv jongeren de laatste van opdrachten en adviezen voordat tijdens ze weer naar op tv hun van dagelijks leven vertrekken en het naar het zelf moeten gaan doen. Hoe gaat een het nu, een het half jaar door na de op opnamen met Nick, naar Cheyenne, Marije en door Jordy?Minder

Jordy worstelt uit nog altijd met zijn een belofte om op naar een kliniek in te gaan bij op thuiskomst. tijdens Ook vindt hij een het na het vertrek van op tv zijn ouders op tv moeilijk om zich nog in een de groep door te de mengen.

Het op tv is tijd door voor de gezinsopdrachten. Dat gaat niet van bij de alle gezinnen goed. Jordy en het met zijn ouders vinden de het moeilijk om zijn op tv beperking te van scheiden van zijn het verslaving.Meer Het is tijd voor in de met gezinsopdrachten. Dat gaat niet op bij alle gezinnen goed. Jordy uit en zijn ouders naar vinden naar het moeilijk om zijn de beperking te scheiden van de zijn verslaving. Dat de maakt met een dialoog vrijwel onmogelijk. Is met de tijdens breuk tussen Jordy en zijn in ouders nog wel tijdens te uit herstellen?Minder

De ouders het komen aan in in Spanje en de in dynamiek verandert tijdens direct. Zowel de van jongeren als van hun ouders zijn erg uit teleurgesteld in het tijdens weerzien.

Kas heeft van voor alle deelnemers een uit op op het lijf geschreven individuele opdracht. een Met op tv deze opdrachten hoopt Kas met meer inzicht het te geven een in de problematiek waar de op tv jongeren uit mee kampen.

De jongeren gaan door tonnen het in elkaar rossen. Daarmee van hoopt Kas dat de van jongeren hun woede met een kunnen uiten. Vanuit daar met gaat hij direct door een met een sessie in over van spijt.

Pyscholoog met Kas vraagt de op vier jongeren van om hun vormende tijdens ervaringen op te schrijven en te op uit delen met de groep. Dit door is niet voor iedereen een even gemakkelijk en op de op tv emoties lopen daardoor op tv hoog op...

In dit programma tijdens helpt psycholoog/coach Kas uit in Stuyf jongeren die van het niet voor elkaar krijgen iets op van hun leven van tijdens te maken.Meer De een 20-jarige Cheyenne is verslaafd geweest het aan wiet en het speed, is dak- uit en van thuisloos en heeft door de in jaren heen meerdere diagnoses in gekregen, waaronder PTSS uit op tv (posttraumatisch stress syndroom), tijdens ODD (opstandig gedrag) en ADHD. Ook het vertoont ze borderline-gedrag. de Cheyenne kan tijdens snel agressief worden de en een vindt het moeilijk een om met haar door emoties om te gaan. Het door contact met het haar moeder noemt Cheyenne het 'zakelijk'. Cheyenne wil met in haar tijdens deelname aan Van de door Straat een beter leren omgaan met in zichzelf. Ze wil door leven in plaats van overleven. de Nick (18 een jaar) leeft uit al een de paar jaar als een door kluizenaar op zijn kamer bij in zijn op tv ouders. Ze de krijgen maar geen contact in met hem. Op op school liep het de niet lekker. Hij ging wiet naar op roken en zat regelmatig een stoned in de klas. door In no time op tv gleed Nick af van in VWO naar met VMBO-TL. Ook door zakte hij voor op tv zijn eindexamen. tijdens Hij maakte ruzie met zijn vrienden in uit en nu ligt Nick een de hele dag door uitsluitend op naar zijn bed.Minder

21:15,Gaan de van jongeren het naar redden?

21:20,De jongeren lukt het het niet om uit van iets van hun leven met te maken. Ze komen in door aanraking tijdens met justitie uit of maken hun opleiding op niet af. Psycholoog en naar coach Kas Stuyf gaat op met de van deelnemers aan op tv de slag.

21:20,-Komst van op ouders maakt heftige gevoelens een los. In in de van vijfde aflevering van Van de met straat komen de ouders een de jongeren de in Bosniƫ opzoeken. een Deze komst een is een grote trigger voor tijdens de tijdens jongeren.

21:20,De jongeren op tv lukt het niet de om iets naar van hun leven te naar maken. Ze komen in de aanraking door met justitie uit of maken hun opleiding niet af. naar Psycholoog en een coach Kas Stuyf gaat naar met op de deelnemers uit aan de slag.

De jongeren lukt met het door niet om de iets van hun leven naar te maken. Ze komen in in aanraking met met justitie of uit maken hun opleiding niet op af. Psycholoog het en coach op tv Kas Stuyf gaat met de uit deelnemers aan in de slag.

21:18,Na door de wandeltocht, begint het het strakke de regime dat bij Kas' therapie hoort. de Niet iets waar door de uit jongeren op in zitten te wachten. Het roept een hun probleemgedrag van op. Linsey wordt opstandig en op tv Laura uit is boos.

21:18,Psycholoog met Kas Stuyf neemt vier ontspoorde uit jongeren mee tijdens voor van een therapie van twee van weken in het buitenland. Dit de derde seizoen speelt het zich af in van Bosnie naar Herzegovina.

juni 2017
09-06-2015 21:20

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Kas geeft de jongeren de laatste opdrachten en adviezen voordat ze weer naar hun dagelijks leven vertrekken en het zelf moeten gaan doen.Meer Kas geeft de jongeren de laatste opdrachten en adviezen voordat ze weer naar hun dagelijks leven v...

02-06-2015 21:26

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Jordy worstelt nog altijd met zijn belofte om naar een kliniek te gaan bij thuiskomst. Ook vindt hij het na het vertrek van zijn ouders moeilijk om zich nog in de groep te mengen.

26-05-2015 21:26

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Het is tijd voor de gezinsopdrachten. Dat gaat niet bij alle gezinnen goed. Jordy en zijn ouders vinden het moeilijk om zijn beperking te scheiden van zijn verslaving.Meer Het is tijd voor de gezinsopdrachten. Dat gaat niet bij alle gezinne...

19-05-2015 21:23

Van de straat

Van de straat - Van de straat

De ouders komen aan in Spanje en de dynamiek verandert direct. Zowel de jongeren als hun ouders zijn erg teleurgesteld in het weerzien.

28-04-2015 21:24

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Kas heeft voor alle deelnemers een op het lijf geschreven individuele opdracht. Met deze opdrachten hoopt Kas meer inzicht te geven in de problematiek waar de jongeren mee kampen.

07-04-2015 21:24

Van de straat

Van de straat - Van de straat

De jongeren gaan tonnen in elkaar rossen. Daarmee hoopt Kas dat de jongeren hun woede kunnen uiten. Vanuit daar gaat hij direct door met een sessie over spijt.

31-03-2015 21:24

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Pyscholoog Kas vraagt de vier jongeren om hun vormende ervaringen op te schrijven en te delen met de groep. Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk en de emoties lopen daardoor hoog op...

24-03-2015 21:26

Van de straat

Van de straat - Van de straat

In dit programma helpt psycholoog/coach Kas Stuyf jongeren die het niet voor elkaar krijgen iets van hun leven te maken.Meer De 20-jarige Cheyenne is verslaafd geweest aan wiet en speed, is dak- en thuisloos en heeft door de jaren heen meer...

04-03-2014 21:15

di 4 mrt 2014

Van de straat - di 4 mrt 2014

21:15,Gaan de jongeren het redden?

11-02-2014 21:20

di 11 feb 2014

Van de straat - di 11 feb 2014

21:20,De jongeren lukt het niet om iets van hun leven te maken. Ze komen in aanraking met justitie of maken hun opleiding niet af. Psycholoog en coach Kas Stuyf gaat met de deelnemers aan de slag.

04-02-2014 21:20

di 4 feb 2014

Van de straat - di 4 feb 2014

21:20,-Komst van ouders maakt heftige gevoelens los. In de vijfde aflevering van Van de straat komen de ouders de jongeren in Bosniƫ opzoeken. Deze komst is een grote trigger voor de jongeren.

28-01-2014 21:20

di 28 jan 2014

Van de straat - di 28 jan 2014

21:20,De jongeren lukt het niet om iets van hun leven te maken. Ze komen in aanraking met justitie of maken hun opleiding niet af. Psycholoog en coach Kas Stuyf gaat met de deelnemers aan de slag.

21-01-2014 21:17

Gooit Dominique het bijltje erbij neer. (di 21 jan 2014...

Van de straat - Gooit Dominique het bijltje erbij neer. (di 21 jan 2014...

De jongeren lukt het niet om iets van hun leven te maken. Ze komen in aanraking met justitie of maken hun opleiding niet af. Psycholoog en coach Kas Stuyf gaat met de deelnemers aan de slag.

14-01-2014 21:18

di 14 jan 2014

Van de straat - di 14 jan 2014

21:18,Na de wandeltocht, begint het strakke regime dat bij Kas' therapie hoort. Niet iets waar de jongeren op zitten te wachten. Het roept hun probleemgedrag op. Linsey wordt opstandig en Laura is boos.

07-01-2014 21:18

di 7 jan 2014

Van de straat - di 7 jan 2014

21:18,Psycholoog Kas Stuyf neemt vier ontspoorde jongeren mee voor een therapie van twee weken in het buitenland. Dit derde seizoen speelt zich af in Bosnie Herzegovina.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van de straat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van de straat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van de straat bij Van de straat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van de straat. Heb je een uitzending van Van de straat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van de straat gemist

Jeugdserie waarin de energie van je scherm afspat. Een ongepolijst programma over wat je tegen komt op straat met jeugden clips, waarin je de adem en de dynamiek van de straat voelt. Spontaan, realistisch, vrolijk, geestig, maar ookontroerend! Hoe belangrijk is de straatmode? Een programma van Truusje Melissen.

Uitzending gemist van Van de straat? Hier kun je alle uitzendingen van Van de straat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 09-06-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord