Programma gemist?

Kas op tv geeft de jongeren de laatste van opdrachten en het adviezen voordat een ze weer naar uit hun dagelijks het leven vertrekken en op het zelf moeten gaan op doen.Meer Kas op geeft de jongeren de van laatste opdrachten en adviezen een voordat ze weer de naar hun dagelijks een leven vertrekken en het naar zelf moeten gaan door doen. Hoe met gaat het nu, op een naar half jaar na de opnamen met in het Nick, Cheyenne, Marije en door Jordy?Minder

Jordy worstelt nog de altijd met zijn naar belofte om van naar een de kliniek te tijdens gaan bij thuiskomst. Ook naar vindt hij het na het in uit vertrek van zijn met ouders moeilijk om uit zich nog in de door groep te uit mengen.

Het is tijd op voor de met gezinsopdrachten. een Dat gaat niet in bij alle gezinnen goed. Jordy en in zijn ouders uit vinden het moeilijk naar om zijn tijdens beperking te scheiden van zijn in verslaving.Meer Het is op tijd van voor de gezinsopdrachten. Dat het gaat niet bij alle op uit gezinnen goed. Jordy en zijn in ouders uit vinden het moeilijk om op tv zijn beperking te van scheiden van zijn met verslaving. Dat maakt een dialoog van op tv vrijwel onmogelijk. Is door de breuk tussen Jordy en door zijn ouders nog wel van te in herstellen?Minder

De ouders komen een naar aan in Spanje en op tv de dynamiek de verandert direct. Zowel de jongeren als op tv hun het ouders zijn erg teleurgesteld in uit het naar weerzien.

Kas van heeft voor alle deelnemers een uit op het lijf van in geschreven individuele opdracht. met Met deze opdrachten hoopt Kas meer op in inzicht te geven in op de problematiek waar de jongeren op tv mee op kampen.

De jongeren naar gaan tonnen in elkaar naar rossen. Daarmee hoopt een Kas op dat de een jongeren hun woede kunnen uiten. tijdens Vanuit in daar gaat hij direct door een met een sessie over op op tv spijt.

Pyscholoog Kas vraagt met naar de vier jongeren het om hun vormende ervaringen op te in schrijven het en te delen met met de groep. Dit het is niet voor iedereen op door even gemakkelijk en de de emoties lopen daardoor uit hoog op...

In door dit programma helpt uit psycholoog/coach Kas het Stuyf jongeren die uit het niet voor elkaar krijgen iets het van hun in leven te de maken.Meer De een 20-jarige Cheyenne is verslaafd geweest het aan door wiet en speed, is dak- en een door thuisloos en heeft door de jaren de heen meerdere diagnoses een gekregen, waaronder PTSS met op (posttraumatisch stress syndroom), ODD (opstandig gedrag) naar en een ADHD. Ook vertoont ze tijdens borderline-gedrag. Cheyenne kan in snel door agressief worden en vindt het tijdens moeilijk om met het haar emoties om van te gaan. Het op contact met uit haar moeder noemt naar Cheyenne 'zakelijk'. Cheyenne wil met van haar deelname een aan op tv Van de Straat op beter leren omgaan met zichzelf. Ze tijdens wil de leven in plaats van overleven. de Nick van (18 jaar) de leeft al een naar paar jaar als naar een kluizenaar op zijn kamer op tv bij de zijn ouders. Ze krijgen maar van geen contact uit met hem. op Op school liep het niet lekker. het Hij ging met wiet het roken en zat regelmatig stoned tijdens in de het klas. In no naar time gleed Nick af van van VWO op tv naar VMBO-TL. Ook zakte hij op een voor zijn eindexamen. Hij maakte ruzie naar met op zijn vrienden en nu door ligt Nick de hele naar de dag uitsluitend op zijn op tv bed.Minder

21:15,Gaan de jongeren op tv het tijdens redden?

21:20,De jongeren op lukt het niet van om naar iets van hun leven een te maken. Ze komen uit in aanraking tijdens met justitie of tijdens maken hun opleiding niet af. van Psycholoog en coach het van Kas Stuyf gaat met de van deelnemers aan de een slag.

21:20,-Komst van met ouders uit maakt heftige gevoelens los. In naar de vijfde aflevering een van Van de uit straat de komen de ouders de jongeren in op Bosnië opzoeken. Deze naar op komst is een grote trigger voor op tv de van jongeren.

21:20,De door jongeren lukt het niet het om iets van op hun leven te in maken. Ze op komen in aanraking met justitie de of maken hun uit opleiding niet de af. Psycholoog en coach op tv het Kas Stuyf gaat met de het deelnemers naar aan de slag.

De jongeren lukt van het uit niet om iets naar van hun leven te maken. de Ze komen met in aanraking met de justitie het of maken hun opleiding niet met af. Psycholoog en coach in Kas Stuyf een gaat het met de deelnemers op tv aan de slag.

21:18,Na van de wandeltocht, begint het strakke door een regime dat bij Kas' naar therapie hoort. Niet uit iets waar op tv de jongeren op zitten te in wachten. Het het roept hun probleemgedrag in op. Linsey wordt opstandig en door op Laura is boos.

21:18,Psycholoog Kas Stuyf uit neemt vier het ontspoorde jongeren naar mee voor een tijdens therapie van het twee weken in het buitenland. Dit met derde seizoen speelt door zich af een in Bosnie door Herzegovina.

oktober 2017
09-06-2015 21:20

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Kas geeft de jongeren de laatste opdrachten en adviezen voordat ze weer naar hun dagelijks leven vertrekken en het zelf moeten gaan doen.Meer Kas geeft de jongeren de laatste opdrachten en adviezen voordat ze weer naar hun dagelijks leven v...

02-06-2015 21:26

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Jordy worstelt nog altijd met zijn belofte om naar een kliniek te gaan bij thuiskomst. Ook vindt hij het na het vertrek van zijn ouders moeilijk om zich nog in de groep te mengen.

26-05-2015 21:26

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Het is tijd voor de gezinsopdrachten. Dat gaat niet bij alle gezinnen goed. Jordy en zijn ouders vinden het moeilijk om zijn beperking te scheiden van zijn verslaving.Meer Het is tijd voor de gezinsopdrachten. Dat gaat niet bij alle gezinne...

19-05-2015 21:23

Van de straat

Van de straat - Van de straat

De ouders komen aan in Spanje en de dynamiek verandert direct. Zowel de jongeren als hun ouders zijn erg teleurgesteld in het weerzien.

28-04-2015 21:24

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Kas heeft voor alle deelnemers een op het lijf geschreven individuele opdracht. Met deze opdrachten hoopt Kas meer inzicht te geven in de problematiek waar de jongeren mee kampen.

07-04-2015 21:24

Van de straat

Van de straat - Van de straat

De jongeren gaan tonnen in elkaar rossen. Daarmee hoopt Kas dat de jongeren hun woede kunnen uiten. Vanuit daar gaat hij direct door met een sessie over spijt.

31-03-2015 21:24

Van de straat

Van de straat - Van de straat

Pyscholoog Kas vraagt de vier jongeren om hun vormende ervaringen op te schrijven en te delen met de groep. Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk en de emoties lopen daardoor hoog op...

24-03-2015 21:26

Van de straat

Van de straat - Van de straat

In dit programma helpt psycholoog/coach Kas Stuyf jongeren die het niet voor elkaar krijgen iets van hun leven te maken.Meer De 20-jarige Cheyenne is verslaafd geweest aan wiet en speed, is dak- en thuisloos en heeft door de jaren heen meer...

04-03-2014 21:15

di 4 mrt 2014

Van de straat - di 4 mrt 2014

21:15,Gaan de jongeren het redden?

11-02-2014 21:20

di 11 feb 2014

Van de straat - di 11 feb 2014

21:20,De jongeren lukt het niet om iets van hun leven te maken. Ze komen in aanraking met justitie of maken hun opleiding niet af. Psycholoog en coach Kas Stuyf gaat met de deelnemers aan de slag.

04-02-2014 21:20

di 4 feb 2014

Van de straat - di 4 feb 2014

21:20,-Komst van ouders maakt heftige gevoelens los. In de vijfde aflevering van Van de straat komen de ouders de jongeren in Bosnië opzoeken. Deze komst is een grote trigger voor de jongeren.

28-01-2014 21:20

di 28 jan 2014

Van de straat - di 28 jan 2014

21:20,De jongeren lukt het niet om iets van hun leven te maken. Ze komen in aanraking met justitie of maken hun opleiding niet af. Psycholoog en coach Kas Stuyf gaat met de deelnemers aan de slag.

21-01-2014 21:17

Gooit Dominique het bijltje erbij neer. (di 21 jan 2014...

Van de straat - Gooit Dominique het bijltje erbij neer. (di 21 jan 2014...

De jongeren lukt het niet om iets van hun leven te maken. Ze komen in aanraking met justitie of maken hun opleiding niet af. Psycholoog en coach Kas Stuyf gaat met de deelnemers aan de slag.

14-01-2014 21:18

di 14 jan 2014

Van de straat - di 14 jan 2014

21:18,Na de wandeltocht, begint het strakke regime dat bij Kas' therapie hoort. Niet iets waar de jongeren op zitten te wachten. Het roept hun probleemgedrag op. Linsey wordt opstandig en Laura is boos.

07-01-2014 21:18

di 7 jan 2014

Van de straat - di 7 jan 2014

21:18,Psycholoog Kas Stuyf neemt vier ontspoorde jongeren mee voor een therapie van twee weken in het buitenland. Dit derde seizoen speelt zich af in Bosnie Herzegovina.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Van de straat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van de straat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van de straat bij Van de straat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van de straat. Heb je een uitzending van Van de straat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van de straat gemist

Jeugdserie waarin de energie van je scherm afspat. Een ongepolijst programma over wat je tegen komt op straat met jeugden clips, waarin je de adem en de dynamiek van de straat voelt. Spontaan, realistisch, vrolijk, geestig, maar ookontroerend! Hoe belangrijk is de straatmode? Een programma van Truusje Melissen.

Uitzending gemist van Van de straat? Hier kun je alle uitzendingen van Van de straat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 09-06-2015 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord