Programma gemist?
maart 2017
21-03-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

O.a.: Einighausen - Woningoverval bij 94-jarige man. * Den Haag - Poging moord tijdens Markplaats-afspraak. * Lelystad - Grootschalige oplichting en fraude. * Rilland - Man (65) dood door misdrijf. Met o.a.: Einighausen - Woningoverval bij 94-jarige man. Slachtoffer bedreigd met vuurwapen. Een grote, gewapende man dringt binnen bij een alleenwonende oudere man. Hij weet weg te komen met een buit van enkele honderden euro's. * Den Haag - Poging moord tijdens Markplaats-afspraak. Slachtoffer wordt van dichtbij beschoten. Tijdens een Marktplaats-afspraak voor de ruil van twee dure horloges, wordt door de ene man geprobeerd om de ander, een 22-jarige Hagenaar, neer te schieten. * Lelystad - Grootschalige oplichting en fraude. Ondernemers gedupeerd voor anderhalf miljoen euro. Door fraude en oplichting hebben twee mannen uit Lelystad van diverse bedrijven enorme bedragen afgetroggeld. De politie is nog op zoek naar gedupeerden die zich niet eerder hebben gemeld. * Rilland - Man (65) dood door misdrijf in huis aan de Hontestraat. Politie vermoedt verband met wietplantage op zolder. Op maandag 20 maart 2017 om 17.30 uur is, in zijn huis aan de Hontestraat, het lichaam gevonden van de 65-jarige Kees van Schaik. Van Schaik, die alleen woonde, is door een misdrijf om het leven gekomen.

14-03-2017 22:10

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Rotterdam - Schietincident op het Terbregsehof * Rotterdam - Schietincident aan het W.G. Witteveenplein * Amsterdam - Dood Jan Majdanski (33) in het Oosterpark Met: Rotterdam - Schietincident op het Terbregsehof. Jongen (13) wordt in zijn buik geschoten. Afgelopen nieuwsjaarsnacht is een jongen van dertien jaar in zijn buik geschoten. De jongen zat iets na 01.30 uur met acht familieleden in een mobiele woning op het Terbregsehof de jaarwisseling te vieren toen vanuit een langsrijdende wagen het vuur werd geopend. Toen de auto weg was bleek dat de dertienjarige jongen in zijn buik was geraakt. * Rotterdam - Schietincident aan het W.G. Witteveenplein. Toestand van het slachtoffer is nog steeds kritiek. Op maandag 23 januari wordt om 20.20 uur een 38-jarige man neergeschoten op het W.G. Witteveenplein in Rotterdam-Zuid. De politie maakt bewakingsbeelden van de daders openbaar. * Amsterdam - Dood Jan Majdanski (33) in het Oosterpark. Motief voor steekincident is nog onduidelijk. Op vrijdag 3 maart 2017 wordt rond 21.00 uur een hevig bloedende man in het Oosterpark in Amsterdam gevonden. Hij is al niet meer aanspreekbaar als hulpdiensten beginnen met zijn reanimatie.

07-03-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Loenen aan de Vecht - Woningoverval bij 93-jarige vrouw. * Amsterdam - Dood Jan Majdanski (33) in het Oosterpark. * Haren - Man (66) van fiets getrokken op de Rijksstraatweg. Met: Loenen aan de Vecht - Woningoverval bij 93-jarige vrouw. Van het pinnen met haar gestolen bankpas zijn bewakingsbeelden. Een inbreker slaat zijn slag bij een alleenstaande oudere vrouw. Behalve sieraden steelt hij twee pinpassen waarmee hij direct geld van haar rekening haalt. Er worden beelden getoond van de man die met haar passen pinde. * Amsterdam - Dood Jan Majdanski (33) in het Oosterpark. Motief voor steekincident is nog onduidelijk. Op vrijdag 3 maart 2017 wordt rond 21.00 uur een hevig bloedende man in het Oosterpark in Amsterdam gevonden. Hij is al niet meer aanspreekbaar als hulpdiensten beginnen met zijn reanimatie. Er is een live verbinding met de meldkamer in Amsterdam voor de laatste stand van zaken in de zoektocht naar de daders. * Haren - Man (66) van fiets getrokken op de Rijksstraatweg. Hij raakt zwaargewond door de val. Een 66-jarige fietser is op donderdag 2 februari 2017 zwaargewond geraakt nadat hij doelbewust van zijn fiets werd getrokken bij een verkeersruzie. De dader, een blanke twintiger in een bruine jas, wordt sindsdien gezocht. Vanavond meer over deze zaak.

28-02-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Rotterdam - Overval op Xenos-filiaal aan het Binnenwegplein. * Warnsveld - Reeks overvallen op oud ijzer- en autohandelaren. * Bergen - Gewapende overval op een edelsmederij. Met: Rotterdam - Overval op Xenos-filiaal aan het Binnenwegplein. De dader is voor en na de overval op bewakingscamera's vastgelegd. Op dinsdag 10 januari 2017 wordt het filiaal van de Xenos aan het Binnenwegplein in Rotterdam overvallen. Van de overval zijn bewakingsbeelden. * Warnsveld - Reeks overvallen op oud ijzer- en autohandelaren. Dadergroep bestaat vermoedelijk uit drie tot vier personen. Regio Oost-Nederland wordt sinds enige tijd geteisterd door een reeks gewelddadige overvallen op oud ijzer- en autohandelaren. De politie in Oost-Nederland verdenkt ondertussen één dadergroep van het plegen van al die overvallen die in wisselende samenstelling toe slaan. Gezien het gewelddadige karakter van de berovingen wil de politie hier graag snel een einde aan maken. Daarom vraagt de politie hulp van het publiek. Zo vertelt een 57-jarige oud-ijzerhandelaar uit Warnsveld over de man die hem afgelopen 3 februari overviel. * Bergen - Gewapende overval op een edelsmederij. Mogelijk komen de daders uit Bergen of omgeving. Op woensdag 21 december 2016 overvallen twee mannen een edelsmederij aan de Kleine Dorpsstraat in Bergen. De 59-jarige goudsmid wordt net als zijn 19-jarige stagiair vastgebonden en er wordt een grote hoeveelheid edelstenen en sieraden meegenomen. In de uitzending meer over deze overval.

21-02-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Hellevoetsluis - Twee doden aan de Branding * Enschede - Herenkapper (50) in brand gestoken * Den Bosch - Mishandeling vrouw (21) aan De Bossche pad Met: Hellevoetsluis - Twee doden aan de Branding. Wat heeft een ruzie in de nacht van eerste op Tweede Kerstdag ermee te maken? Afgelopen maandag 26 december 2016 zijn Faichel Rimon (22) en Shurandly Rimon (29) doodgeschoten aan de Branding in Hellevoetsluis. Zij waren die dag op bezoek bij familie. Het laatste nieuws en nieuwe vragen over deze dubbele moord. * Enschede - Herenkapper (50) in brand gestoken. Hij heeft geen idee wie hem dit aan zou willen doen. Op donderdagavond 2 februari 2017 wordt de 50-jarige eigenaar van kapperszaak Erciyes in Enschede terwijl hij aan het werk is door een onbekende man overgoten met een brandbare vloeistof en in brand gestoken. Een reconstructie en alle sporen naar de dader die zowel voor als na de brand hulp kreeg. * Den Bosch - Mishandeling vrouw (21) aan De Bossche pad. Ze verstopt zich uit angst onder een geparkeerde auto. In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 januari wordt een 21-jarige vrouw door twee mannen mishandeld aan De Bossche Pad in Den Bosch. Met sporen naar de daders die in een auto met geblindeerde ramen reden. En het slachtoffer vertelt zelf over de gevolgen van de verminking. * Maarssen - Aanranding 77-jarige vrouw aan de Boomstede. Man doet zich voor als wijkcoach en probeert haar te kussen. Op donderdagavond 19 januari 2017 wordt een 77-jarige vrouw aan de Boomstede in Maarssen benaderd door een jonge man die bij haar aan de deur aanbelt en zich voordoet als wijkcoach. In de uitzending tonen wij een compositietekening van hem.

14-02-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Amsterdam: Zware mishandeling echtpaar. * Lelystad: Insluiping en mishandeling aan het Roderveld. * Didam: Mislukte plofkraak in de Wilhelminastraat. Met: Amsterdam: Zware mishandeling echtpaar. In de ochtend van zondag 16 oktober worden twee mannen van 51 en 55 jaar door drie mannen zwaar mishandeld op de Ruijterkade in Amsterdam. Een van de slachtoffers doet in de uitzending zijn verhaal, hopelijk herkennen kijkers de daders. * Lelystad: Insluiping en mishandeling aan het Roderveld. Een 31-jarige bewoner aan het Roderveld in de wijk Buitenhof in Lelystad is tot twee keer toe aangevallen door een mogelijk Oost-Europese man. In de uitzending wordt een compositietekening van de man getoond. * Didam: Mislukte plofkraak in de Wilhelminastraat. Op 26 januari 2017 wordt rond 03.10 uur een poging tot een plofkraak gepleegd op een pinautomaat aan de Wilhelminastraat in Didam. Er wordt een belangrijke getuige gezocht die een van de daders naar het ziekenhuis heeft gebracht.

07-02-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Oisterwijk: Dood Leon Viellevoije (44) * Enschede: Herenkapper (50) in brand gestoken * Nijmegen: Woninginbraak in de Waterstraa * Amsterdam: Dood Isilnando Kammeron (24) Met: Oisterwijk: Dood Leon Viellevoije (44). Op woensdagavond 1 februari 2017 wordt rond 18.30 uur het levenloze lichaam van Leon Viellevoije (44) uit Moergestel in een brandende Volkswagen Caddy ontdekt. De bestelauto staat aan de Koebrugse Weg in het buitengebied van Oisterwijk. Een getuigenoproep en de laatste stand van zaken in het onderzoek. * Enschede: Herenkapper (50) in brand gestoken. Op donderdagavond 2 februari 2017 wordt de 50-jarige eigenaar van kapperszaak Erciyes in Enschede terwijl hij aan het werk is door een onbekende man overgoten met een brandbare vloeistof en in brand gestoken. Meer over deze zaak in deze uitzending. * Nijmegen: Woninginbraak in de Waterstraat. Op 9 september 2016 breken twee jonge inbrekers in bij een huis in de Waterstraat in Nijmegen. Omdat de man des huizes zijn zoontje en hoogzwangere vrouw wilde beschermen probeerde hij de indringers zijn huis uit te werken. Het slachtoffer vertelt zelf wat het geweld met zijn gezin heeft gedaan. * Amsterdam: Dood Isilnando Kammeron (24). Maandagavond 10 oktober wordt aan de Meibergdreef in Amsterdam Zuidoost een jonge man beschoten. De volgende dag werd bekend gemaakt wie het slachtoffer was, het is de 24-jarige Isilnando Kammeron. Opnieuw aandacht voor deze zaak.

31-01-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Maastricht: Dood Rini Ansems (82). * Loosbroek: Woningoverval in de Voorstraat. * Maassluis: Wat gebeurde er met Chi Yin Luong (20)? * Almere: Lichaam Jdesse Boerenveen (40) gevonden. Met: Maastricht: Dood Rini Ansems (82). De politie in Maastricht doet sinds afgelopen donderdag met een Team Grootschalige Opsporing onderzoek naar de dood van de 82-jarige bewoonster van een huis aan de Sluizerbank. De alleenstaande vrouw is slachtoffer van een misdrijf en was al een aantal dagen niet gezien door buurtbewoners. De politie vraagt kijkers hulp bij het ophelderen van dit misdrijf. * Loosbroek: Woningoverval in de Voorstraat. Daarnaast ook aandacht voor de gewelddadige overval 4 december op een echtpaar in Loosbroek, een klein dorp in Brabant. Het mannelijke slachtoffer vertelt hoe hij zich daarbij tot het uiterste verzette. * Maassluis: Wat gebeurde er met Chi Yin Luong (20)? Het lichaam van de twintigjarige Chi Yin Luong, ook wel Johnny genoemd, wordt op maandagochtend 21 november 2016 gevonden bij treinstation Maassluis-West. Het is nog altijd niet duidelijk hoe hij om het leven is gekomen. * Almere: Lichaam Jdesse Boerenveen (40) gevonden. Hoe belandde Jdesse Boerenveen in het koude water bij Almere? De 40-jarige Jdesse verdween 1 december uit Amsterdam. Een reconstructie van de laatste bekende gebeurtenissen rond Jdesse.

24-01-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Woningbrand in Amersfoort: Dood Lindsey Ngo(11) * Schutter Thialf gezocht. * Vermoorde havenarbeider leidde dubbelleven. Met: Woningbrand in Amersfoort: Dood Lindsey Ngo(11). Zondagmiddag 15 januari overleed in het brandwondencentrum in Beverwijk de 11-jarige Lindsey Ngo. Het meisje bezweek aan de verwondingen, die ze opliep tijdens de brand in haar huis aan Gounodstraat in Amersfoort, in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 januari. De politie gaat er van uit dat de brand is aangestoken en deed vandaag opnieuw sporenonderzoek in de woning. In Opsporing Verzocht morgenavond de laatste stand van zaken in het onderzoek. * Schutter Thialf gezocht. Aandacht voor de poging tot moord zaterdagavond 7 januari voor schaatsstadion Thialf in Heerenveen. Daar werd sponsor Bert Jonker door een nog altijd voortvluchtige schutter van dichtbij beschoten. Politie en het Openbaar Ministerie hebben besloten meer informatie over de verdachte openbaar te maken. * Vermoorde havenarbeider leidde dubbelleven. Aandacht voor de moord op de 55-jarige Erik van den Boogaart uit Spijkenisse. Van den Boogaart, die jarenlang in de Rotterdamse haven werkte, lijkt verzeild geraakt in een crimineel conflict waar hij zijn familie zeer bewust buiten hield. Nadat hij in juni afgelopen jaar vermist raakte, werd zijn lichaam pas in november gevonden in een kanaal in Zeeland. In Opsporing Verzocht een reconstructie van zijn laatst bekende activiteiten.

17-01-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Amsterdam: Dood Rosleny Magdalena (28) .* Rijssen: Zware mishandeling oudere man (70). * Leusden: Inbraak bij Begeleid Wonenproject. * Rotterdam: Inbraak in ambulance op de Schinnenbaan. Met: Amsterdam: Dood Rosleny Magdalena (28). In onze uitzending wordt opnieuw aandacht besteed aan de dood van Rosleny Magdalena op 17 november 2016. Zo worden beelden getoond van een persoon die verdacht wordt van betrokkenheid bij haar dood. * Rijssen: Zware mishandeling oudere man (70). Een 70-jarige man wordt in zijn woning in Rijssen zo meedogenloos mishandeld dat hij nooit meer zal kunnen lopen. De politie is op zoek naar informatie over de twee daders. Van een van de mannen wordt een compositietekening getoond, daarnaast zijn er bewakingsbeelden. * Leusden: Inbraak bij Begeleid Wonenproject. Aan de Stijgbeugel in Leusden zit een Begeleid Wonenproject, met zeventien bewoners en een aantal begeleiders. Een van de begeleiders ontdekte afgelopen augustus dat er in het kantoor was ingebroken en dat er twee bankpassen waren verdwenen. * Rotterdam: Inbraak in ambulance op de Schinnenbaan. Op zondag 15 januari 2017 heeft iemand tussen 19.10 en 19.30 uur aan de Schinnenbaan in Rotterdam een steen bij een ambulance naar binnen gegooid en er spullen uit gestolen. Een oproep aan iedereen die mogelijk iets gezien heeft.

10-01-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Hilversum: Dood Martien van der Meijs (72). * Groningen: Diefstal bankpassen uit optiekzaak. * Breda: Dood Peter van der Linde (60) in de Lune... Met: Hilversum: Dood Martien van der Meijs (72). Hij liet zijn hondje even uit, maar kwam nooit meer thuis. In deze uitzending nieuwe informatie rond de dood van Martien van der Meijs in 2002 in Hilversum. Op 30 januari dat jaar werd de 72-jarige meneer van der Meijs, een gepensioneerde bakker, in zijn rug gestoken op de Admiraal de Ruyterlaan. Een cold case-team heeft onlangs nieuwe informatie over de mogelijke dader binnengekregen. Deze onbekende man zou nog altijd in de buurt van Hilversum wonen. * Groningen: Diefstal bankpassen uit optiekzaak. Uit een optiekzaak in Groningen worden twee bankpassen gestolen. Vlak erna wordt er met die passen flink gepind in Duitsland. Meer over deze diefstal in deze uitzending. * Breda: Dood Peter van der Linde (60) in de Lunetstraat. Afgelopen vrijdag 6 januari 2017 werd Peter van der Linde (60) doodgeschoten in de Lunetstraat in Breda. Met de eerste vragen van het onderzoeksteam. * Amsterdam: Woningoverval aan de IJburglaan. In de nacht van zondag 19 op maandag 20 juni vindt er een woningoverval plaats bij een huis aan de IJburglaan in Amsterdam IJburg. Een reconstructie van deze overval.

03-01-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Mer: De werkwijze van een internationale bende * Indringer in Delft * Dubbele moord Hellevoetsluis. Met: De werkwijze van een internationale, mogelijk Colombiaanse bende, die de afgelopen maanden al minstens zeven juwelenhandelaren in Nederland heeft overvallen. De groep heeft zo al tonnen buitgemaakt. Er worden bewakingsbeelden getoond waarop te zien is hoe de bende twee handelaren vanuit Rotterdam kilometers lang achtervolgt, om hen daarna te beroven. Inmiddels heeft de Rotterdamse politie ook contact met rechercheurs in Italië, Duitsland en België waar de bende ook lijkt toe te slaan * Indringer in Delft. In Delft heeft een man vorige maand geprobeerd een 86-jarige vrouw van het leven te beroven. Hij drong zaterdag 3 december middenin de nacht haar huis aan de Houtduifstraat binnen en drukte de slapende dame een hoofdkussen met kracht op het gezicht. Omdat de 86-jarige vrouw zich uit alle macht verzette, vluchtte de indringer en overleefde ze de aanval. In Opsporing Verzocht een reconstructie en het laatste onderzoeknieuws over de dader. Uit sporenonderzoek staat pas recent vast dat het om een mannelijke indringer gaat. De politie houdt er rekening mee dat het iemand is met geestelijke problemen en doet een beroep op kijkers om het, desnoods anoniem, te melden als ze vermoeden wie de dader is * Dubbele moord Hellevoetsluis. Verder aandacht voor de dubbele moord Tweede Kerstdag in Hellevoetsluis. Daar werden voor een huis aan de Branding twee mannen van 22 en 29 jaar neergeschoten die daar op visite waren. Beiden overleden later die avond. Eén van de betrokkenen bij het schietincident heeft zichzelf dit weekend aangegeven, maar de zoektocht naar de anderen gaat onverminderd voort. In Opsporing Verzocht de laatste stand van zaken.

20-12-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Rotterdam: Nieuwe informatie over liquidatie. * Huissen: Bedreiging en afpersing ondernemer. * Doetinchem: Verdachten van voetbalgeweld. * Amsterda... Met: Rotterdam: Nieuwe informatie over liquidatie. In de vroege morgen van vrijdag 5 februari 2016 wordt Chafik Zidane (24), bijnaam 'Willem' door meerdere kogels geraakt op de Ameidestraat in de Rotterdamse wijk Overschie. Hij sterft ter plekke. Chafik was een bekende van de politie en betrokken bij twee eerdere schietincidenten. In de uitzending brengt de politie nieuwe informatie naar buiten. * Huissen: Bedreiging en afpersing ondernemer. Sinds augustus wordt een ondernemer bedreigd en afgeperst. In de zoektocht naar de afpersers heeft de politie ontdekt waar de telefoon waarmee de dreigberichten zijn verstuurd is verkocht. Met bewakingsbeelden waarop de mannen staan die de telefoon hebben aangeschaft. * Doetinchem: Verdachten van voetbalgeweld. Op 8 mei 2016 smijten voetbalsupporters na de wedstrijd de Graafschap-Ajax onder andere stoeptegels naar politieagenten en de ME. Na diverse waarschuwingen en het regionaal publiceren van de foto's van de verdachten, wordt de stap gezet om de beelden landelijk te tonen. * Amsterdam: Gewelddadige beroving toerist. Op 13 oktober 2016 wordt in het centrum van Amsterdam een man op gewelddadige wijze beroofd. Twee mannen op een scooter sleuren de lopende toerist meterslang mee om hem te beroven van zijn tas. Met bewakingsbeelden van de straatrovers.

06-12-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a. Nunspeet: Ontvoering man (53) op de Oenenburgweg * Amsterdam: Dodelijk schietincident in de Jan Evertsenstraat * Noord- en Oost-Nederland: Twee... Met: Nunspeet: Ontvoering man (53) op de Oenenburgweg. Op vrijdag 2 december 2016 werd een 53-jarige inwoner van Doornspijk omstreeks 10.30 uur in een auto gedwongen en meegenomen door drie mannen vanaf de Oenenburgweg in Nunspeet. Vanavond de laatste stand van zaken in het onderzoek. * Amsterdam: Dodelijk schietincident in de Jan Evertsenstraat. In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 oktober wordt er geschoten op de kruising van de Jan Evertsenstraat met de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam. Hakan Aradas wordt geraakt en overlijdt aan zijn verwondingen. In de uitzending van vanavond besteden wij opnieuw aandacht aan deze zaak. * Noord- en Oost-Nederland: Twee vrouwen gezocht. Twee zakkenrollende vrouwen in de regio Noord- en Oost-Nederland worden er van verdacht in de zomermaanden zeker zeven keer te hebben toegeslagen. Een van de vrouwen lijkt destijds hoogzwanger. Vanavond meerdere, duidelijke bewakingsbeelden van deze twee vrouwen. * Rotterdam: Gewapende overval Plaswijckpark. Op maandag 25 juli is in Rotterdam het familiepark Plaswijckpark aan de Ringdijk rond 19.00 uur overvallen door een gewapende dader. In de uitzending een reconstructie en bewakingsbeelden van deze overval. Wie herkent de overvaller?

29-11-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opsporing Verzocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opsporing Verzocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opsporing Verzocht bij Opsporing Verzocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opsporing Verzocht. Heb je een uitzending van Opsporing Verzocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opsporing Verzocht gemist

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

Uitzending gemist van Opsporing Verzocht? Hier kun je alle uitzendingen van Opsporing Verzocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 348
  • Laatste uitzending op 22-03-2017 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord