Programma gemist?

Opsporingsprogramma door i.s.m. politie en justitie. Uw een tips op maken het verschil! Actuele de opsporing naar met Anniko van het Santen.

Met o.a.: het Tilburg het - Lou Herst (44) overleden in na in ernstige mishandeling * naar Vrouw (53) gedood in woning Indigoflat in * Oudeschoot op - naar Overvaller verjaagd uit Plaza Snackpaleis met Met: Tilburg - Lou het tijdens Herst (44) overleden na in ernstige mishandeling. met Politie herhaalt getuigenoproep. Twee mannen sloegen op tv in op uit de 44-jarige naar Lou Herst, zonder dat op er een naar duidelijke aanleiding op was te benoemen. tijdens Het slachtoffer overleed aan zijn een verwondingen. een De politie vraagt uw hulp om uit deze zaak te een kunnen oplossen. in * Vrouw (53) van gedood in woning Indigoflat. door Aanleiding uit volstrekt onduidelijk. Op zondagochtend 26 uit maart 2017 het werd in in haar appartement de de 53-jarige Pauline Mol gevonden. door Zij de is door een misdrijf op tv om het op tv leven gekomen. De politie vraagt uit uw hulp om deze tijdens zaak op tijdens te lossen. * met Oudeschoot door - Overvaller verjaagd uit op Plaza Snackpaleis. de Hij is vermoedelijk een tijdens tiener. Op woensdag op tv 3 mei 2017 probeerde in tijdens Oudeschoot naar (gemeente Heerenveen) een jonge het man uit met een mes de plaatselijke snackbar met te overvallen. De uit medewerkers naar wisten hem met door niet-alledaagse wapens naar buiten te tijdens jagen. * het Duitsland/Nederland - uit Gezocht drietal het pleegt gewelddadige overvallen. Ze beschikken de over indrukwekkend wapentuig. op Drie personen die uit sinds een 1990 op de vlucht zijn voor uit door de Duitse politie, hebben een op reeks op overvallen gepleegd op supermarkten in en geldtransporten. Het vermoeden bestaat een met dat ze zich schuilhouden in tijdens Nederland.

Met: de Eindhoven - tijdens Serie diefstallen met op geweld * Wassenaar - Kunstwerken gestolen op bij in overval in uit villa * Amsterdam - Overval door met vier mannen in bij gezin in Osdorp van op tv Met: Eindhoven - Serie diefstallen de met geweld. door Dadergroep is zeker vijf van maal op pad tijdens geweest. Ze beginnen een met alleen een in moker, maar al tijdens gauw lopen ze met door gasflessen te door sjouwen. Tussen november door 2016 en op januari 2017 plegen met steeds dezelfde daders tenminste vier uit de kraken bij supermarkten de in de regio Eindhoven. uit * Wassenaar - Kunstwerken uit gestolen bij overval tijdens in villa. Slachtoffer van (75) mishandeld de in bijzijn van van zijn kleinkinderen. Op donderdag 13 in april 2017 wordt op van in Wassenaar een op tv 75-jarige man mishandeld en een deel op tv van zijn kunstverzameling met een gestolen. Met een reconstructie uit van deze overval én door een compositietekening van uit één de van de daders. de * Amsterdam - de Overval door vier mannen bij op tv gezin in Osdorp. Daders tijdens gebruiken met veel geweld. het Op woensdag 26 april uit werd een gezin in overvallen in hun appartement aan uit de Pieter Calandlaan. tijdens De vier daders in namen vooral het veel op tv persoonlijke spullen mee zoals uit kleding, paspoorten het en zelfs fotoboeken.

Met: van Breda - naar Man (36) mishandeld door en ontvoerd bij IKEA een * 's Gravendeel - Geschoten uit bij het inbraak supermarkt een Langestraat * Driebergen het - Overval op door ouder echtpaar in hun tabakswinkel tijdens Met: Breda een - Man (36) een mishandeld en ontvoerd bij op tv IKEA. in Slachtoffer is tegen de politie een niet bepaald spraakzaam. Op op met 21 september 2016 werd een door toen 36-jarige man met in Breda ontvoerd door vanaf de parkeerplaats uit van IKEA, nadat hij op daar de al door met vier mannen was de mishandeld. * 's naar Gravendeel - Geschoten bij inbraak op tv supermarkt de Langestraat. Tot nu tijdens toe één arrestatie. In de nacht door van 30 op tv april op op tv 1 mei tijdens brak een groep mannen in tijdens bij het Albert tijdens Heijn filiaal door aan de Langestraat in 's op Gravendeel. op De politie was er snel van bij de en er volgde een klopjacht. op tv * Driebergen naar - uit Overval op ouder echtpaar in tijdens hun de tabakswinkel. De jonge daders op zijn gemaskerd en de hebben een pistool. op tv Drie jongens op overvielen op 30 december tijdens een echtpaar een van begin 70 in hun op tv sigarenwinkel aan de Hoofdstraat in in Driebergen. met De oudste van de door daders de wordt slechts 18 jaar oud uit geschat, met maar had wel naar een vuurwapen bij op tv zich.

Met o.a.: met Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek de naar dood het Savannah Dekker (14). * met Rotterdam tijdens - Dubbele overval bij Domino's aan op de Kerstendijk. * op tv Amersfoort een - Gewapende de man overvalt bewaker van hotel. in Met van o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek naar door dood tijdens Savannah Dekker (14). De politie doet op er alles door aan om het verhaal door compleet te krijgen. op Op op tv zondagochtend 4 de juni 2017 werd in Bunschoten van het levenloze lichaam de gevonden in van de 14-jarige Savannah Dekker. op Zij werd sinds donderdag uit in 1 juni vermist. door * Rotterdam - Dubbele overval op bij Domino's aan tijdens de Kerstendijk. Dader overrompeld naar tijdens door nóg twee gewapende daders. Op naar vrijdag 21 april de 2017, rond tijdens 23.10 uur, op tv komt een gewapende man het tijdens Domino's filiaal aan de op tv de Kerstendijk binnen. Hij met bedreigt de op tv medewerkers en eist naar geld. Tot ieders verbazing komen het tijdens tijdens deze overval nóg twee mannen de naar met binnen die met vuurwapens dreigen; in geen handlangers van door de eerste op tv dader, het met gaat om een tweede overval. door * Amersfoort - tijdens Gewapende met man overvalt bewaker van op hotel. Het slachtoffer moet onder door naar bedreiging de kluis openen. Aan de op tv Stationsstraat in van Amersfoort wordt in uit de nacht van 9 tijdens door op 10 april tijdens 2017 een vestiging van uit de hotelketen NH overvallen. De het nachtwaker daar staat op tv met plotseling oog in oog van met een gewapende man die het hem dwingt de tijdens kluis te openen. uit op * Laren - Vrouw naar ernstig mishandeld bij overval door in naar woning. Van de van twee daders loopt er één nog door vrij rond. In met de nacht het van op tv zaterdag 15 op zondag 16 april op tv 2017 op tv wordt in van het Noord-Hollandse Laren een gezin overvallen van in hun naar huis aan de tijdens Sint Janstraat. De door twee daders, van de wie er één al tijdens vastzit, een gebruiken grof geweld op tegen de door vrouw des huizes.

Met o.a.: tijdens Delft - op Gewapende overval met op avondwinkel Oostpoort * op Amsterdam - Poging het tot verkrachting * Rotterdam door - Parsa Maboud (21) naar doodgeschoten in een Ommoord Met: Delft - van Gewapende overval op de avondwinkel Oostpoort. Dader uit richt een pistool op naar de medewerkers en in een klant. Op het vrijdag 17 februari werd aan de met Oostsingel in door Delft het de avondwinkel Oostpoort overvallen. in Om ongeveer 23.45 uur stormde een de dader op tv binnen, zwaaiend met een het vuurwapen en in luid schreeuwend. * door Amsterdam op - Poging tot verkrachting. tijdens Er zijn beelden van van de dader. uit In de de tijdens vroege ochtend van zondag op tv 17 april werd aan op tv de Spaklerweg door een 27-jarige vrouw het het slachtoffer naar van een poging tot verkrachting. de van De politie hoopt op dat iemand de dader herkent aan in de hand van het de bewakingsbeelden. * de met Parsa Maboud (21) in doodgeschoten in Ommoord. In een Rotterdam werd afgelopen door zondag de 21-jarige Parsa Maboud op tv in doodgeschoten. De Zoetermeerder was als met Parsa010 onder jongeren redelijk naar bekend van van onder meer Snapchat uit en het Instagram.

Met: Biddinghuizen door - Dode in vrouw (43) gevonden in door Veluwemeer * Vlierden - in Plofkraak aan de van Waagweg * Leiderdorp in - Overval op op tv Chinees op tv restaurant in de Winkelhof in Met: Biddinghuizen - Dode een op vrouw (43) gevonden in Veluwemeer. met Slachtoffer voelde van zich onveilig en zat ondergedoken. een Op zondag een 30 april 2017 werd tijdens in het in Veluwemeer tijdens bij Biddinghuizen het levenloze met lichaam gevonden van door de 43-jarige Esther door Paul uit Almere. Zij is uit slachtoffer geworden tijdens van een misdrijf. van * Vlierden uit - Plofkraak aan op tv de Waagweg. Daders veroorzaken veel uit schade, naar maar maken niets buit. In naar de nacht van uit door 14 op 15 in juni vorig jaar op lieten vier mannen met de geldautomaat ontploffen bij het de Rabobank in met Vlierden. Bij vertrek naar lieten ze een een gestolen auto met brandend achter. * uit Leiderdorp - Overval op Chinees restaurant door in op de Winkelhof. in Daders grissen de door kassa leeg en vluchten op een van door brommer. Op zondagavond 12 het maart werd in uit Leiderdorp restaurant in De Chinese Muur het overvallen. De daders een zijn nog geen 40 met seconden binnen met geweest, maar gingen wel met tijdens de inhoud het van de van kassa aan de van haal.

Met op o.a.: Amsterdam - de Explosief geplaatst het bij grand-café * Harderwijk - Man door (84) op tv ernstig mishandeld tijdens woningoverval * door Emmen uit - Brandstichting bij restaurant aan het de Weerdingerstraat het Met: Amsterdam - Explosief van tijdens geplaatst bij grand-café . in Mogelijk een wraakactie door het een geweigerde met bezoeker. Op woensdagmiddag op 8 februari 2017 een werd in een op tv grand-café nabij het Leidseplein uit een handgranaat neergelegd. op tv In onze uitzending beelden de van het de daders. * Harderwijk - van Man naar (84) ernstig de mishandeld tijdens woningoverval. Beloning uitgeloofd van op tv een € 10.000. Aan de Mecklenburglaan van in Harderwijk wordt een de het 84-jarige man in zijn met huis overvallen. De uit daders gebruiken veel geweld tijdens en richten een enorme het tijdens ravage aan. Uw tips zijn op tv zeer welkom. * Emmen het - Brandstichting uit bij restaurant aan een de Weerdingerstraat. met Geen twijfel op over misdrijf. In de nacht naar van 25 op 26 van februari werd in het Italiaanse restaurant Dal in een Baffo in Emmen volledig uit verwoest als gevolg van de brandstichting. De met politie vraagt uw hulp een bij naar het vinden van de van daders. * Zandvoort en Noord-Brabant een - tijdens Reeks diefstallen. De drie op daders lijken op van geen ophouden te een weten. Bij uit diefstallen in naar Bergen op Zoom, Zandvoort en tijdens Breda duiken steeds uit dezelfde mannen op naar op de bewakingsbeelden. Helpt van door u de politie om dit op tv trio een halt van toe door te roepen?

Met o.a.: door Leidschendam naar - Overval op op tv zonnestudio aan de Damlaan * naar Tilburg - Overval op op tv tankstation aan tijdens de Spoorlaan * Zwaar door geweld met gebruikt tegen 68-jarige vrouw Met: op Leidschendam op - Overval op in zonnestudio aan de het Damlaan. Gewapende, in jonge dader eist inhoud van de het het kassa. In deze tijdens uitzending onder meer een een gewapende overval op een Leidschendams naar filiaal van Sunday's. het De op tv dader is op twee de plekken gefilmd door beveiligingscamera's. tijdens * Tilburg - het Overval op tankstation het aan de Spoorlaan. met een Dader met vuurwapen bedreigt medewerkster. Aan op tv de Tilburgse Spoorlaan de werd naar op vrijdag 27 januari 's van ochtends een vroeg een tankstation overvallen. naar De dader ging uit aan de de haal met in geld, sigaretten en een op mobiele telefoon. Helpt u de op tv politie om het hem op te vinden? * Zwaar geweld gebruikt door tegen 68-jarige een vrouw. met Slachtoffer in coma, de van daders nog tijdens geen enkel spoor. Afgelopen donderdag, tijdens Koningsdag, werd de op vrouw een gevonden in haar huis van aan de Limmerschouw. De politie tijdens het gaat ervan uit dat het het inbrekers zijn die een haar zo door hebben mishandeld. * Kerkrade in - op Fietser (39) neergeschoten in Bleijerheide. Toedracht van onbekend, nog op tv geen verdachte tijdens aangehouden. Vorige week werd in naar de een Kokelestraat in Kerkrade een de 39-jarige naar fietser beschoten. Hij heeft het de overleefd, maar ligt met naar op ernstige verwondingen in het ziekenhuis. De met politie heeft naar uw hulp nodig de om de dader(s) op te op tv vinden. * Utrecht de - Inbraak bij op restaurant aan het Heuveloord. Flinke buit in voor verdachte na op van een uur rondstruinen. op tv In de vroege ochtend op van dinsdag 18 oktober van 2016 werd ingebroken bij op het Utrechtse restaurant naar Leen. De in dader een probeerde onherkenbaar te de zijn, maar hopelijk kunt u met helpen hem naar te identificeren.

Met: Zoetermeer op - Schietincident met dodelijke tijdens afloop * uit Utrecht - Overval uit op een filiaal Leen Bakker * Wie herkent van dit Omega de Speedmaster door horloge? * Middelburg op - Zakkenrollers pinnen met gestolen pas met Met: op Zoetermeer - tijdens Schietincident met dodelijke de afloop. Daders voortvluchtig, een politie op zoek op naar getuigen. Rond tijdens 11.00 uur op 25 april op tv 2017 werden in schoten gehoord op een parkeerterrein in aan het de Edisonstraat in naar Zoetermeer. Getuigen van hebben daar twee mannen met zien vluchten in een donkere in BMW. * Utrecht met - naar Overval op filiaal Leen uit Bakker. Dader bedreigt met medewerkster naar met vuurwapen. Op donderdag 26 uit januari 2017, naar net voor 20.00 uur, het rent een gewapende een man het uit filiaal van in Leen Bakker binnen op uit de hoek van de de Franciscus- en op de Mississippidreef. in Hij bedreigt een medewerkster en de dwingt haar naar in een kassa, tijdens die ze voor naar hem leeg een moet halen. * een Wie herkent dit op tv Omega Speedmaster horloge? Wellicht heeft op tv iemand het te naar koop naar aangeboden gezien. Het horloge op de naar foto's, een Omega de uit Speedmaster, is in de nacht van door 15 op tv op 16 april van 2017 weggenomen bij naar een misdrijf. Het rechercheteam dat het die zaak het onderzoekt, wil dringend weten door waar een het horloge nu is en op tv of het wellicht met ergens te op koop aangeboden is. * de Middelburg - Zakkenrollers de pinnen van met gestolen pas. Duo dupeert met winkelende vrouw voor de duizenden euro's. Op van donderdag 29 op tv december 2016, kort na een 14.00 uur, slaan het twee van zakkenrollers hun met slag in de winkel van van Rituals aan de van Langeviele naar in Middelburg. Een vrouw de en een man van kijken een op tv pincode af, stelen de bijbehorende bankpas op tv met en nemen een flink van bedrag op.

Met naar o.a.: Aandacht voor de uit vermissing van Sabrina de Oosterbeek * Verdachten op tv ongeregeldheden Turks consulaat van * door Update onderzoek Martin Kok Met: Er tijdens wordt aandacht besteed door aan de vermissing door van Sabrina Oosterbeek. door De de 30-jarige vrouw verdween in de tijdens nacht van 7 het op een 8 maart in de Amsterdam. Sabrina is het nog bellend in de lift een van naar haar flat Geldershoofd in in Amsterdam met Zuidoost vastgelegd. Ze verdween daarna uit met haar door fiets de door nacht in naar een afspraak. tijdens Daarna met ontbreekt elk spoor de van haar. Sabrina's zus op tv doet morgen op tv in de uitzending naar een beroep op naar mensen om informatie te delen. Er een op is 10.000 euro beloning voor in de tip die op tv leidt tot naar de oplossing met van de zaak. * Verdachten ongeregeldheden een Turks consulaat. Daarnaast naar foto's door van verdachten van uit de ongeregeldheden bij het Turkse op consulaat op tv in Rotterdam het in de nacht van 11 de op met 12 maart. Daar escaleerde een tijdens demonstratie op de Westblaak. een De de afgelopen periode zijn foto's door van relschoppers een al regionaal getoond. Dat in leidde tot een aantal een uit aanhoudingen. De nog van niet herkende verdachten worden morgen in het Opsporing tijdens Verzocht getoond. het * Update onderzoek Martin Kok. De naar politie Midden-Nederland geeft een door in de uitzending uit een update van op tv het onderzoek naar de liquidatie een van misdaadblogger Martin Kok in op 8 op december. Vorige een week werden met in Opsporing Verzocht beelden een van de naar schutter getoond. * Ook aandacht tijdens voor de overval op een een door ondernemersechtpaar aan het het Oostrandpark in Lelystad afgelopen op tv 13 december. De met pas geopereerde uit vrouw werd daarbij tegen een door muur gegooid. de Haar in man werd met een van taser bewerkt.

Met o.a.: naar Maastricht het - Dood Rini Ansems (82) op tv aan de Sluizerbank. in * naar Laren - Liquidatie Martin een Kok (51). door Met o.a.: Maastricht op - Dood Rini door Ansems (82) aan de Sluizerbank. een Haar huis werd het overhoop gehaald. uit Op donderdagochtend 26 door januari 2017 van wordt, in de garage bij op tv haar woning, het lichaam met gevonden van de het Maastrichtse weduwe door Rini Ansems (82). Mogelijk door heeft zij een naar inbreker door betrapt of de is de dader uit haar naar huis gevolgd. * Laren van op tv - Liquidatie Martin het Kok (51). De een bewakingsbeelden zijn te zien. Na een een in avond in een tijdens Larense seksclub werd op crimineel en blogger Martin Kok doodgeschoten. met De dader naar is tijdens niet zomaar gevonden, want tijdens Kok had veel in vijanden en was zelfs aan in eerdere aanslagen op tv al in ontsnapt.

Met o.a.: Amstelveen van een - Ontvoering met grof geweld. * door op Rotterdam - Liquidatiepoging en autodiefstallen. tijdens * Harderwijk - Woningoverval een in met vuurwapens. Met de o.a.: Amstelveen - Ontvoering met het grof geweld. van Eén verdachte aangehouden, de overige nog op in vrije voeten. uit Een man wordt bedreigd tijdens met een met vuurwapen, in een met auto geduwd en tijdens geblinddoekt meegenomen naar een onbekende de plek. Later wordt hij, op zwaargewond, met gedumpt in op tv een andere stad. van * Rotterdam - Liquidatiepoging en met autodiefstallen. Spoor van het schutters leidt tot bijzondere de ontdekking. Van een het schietpartij middenin uit een woonwijk tot uitgebrande uit auto's en een op loods van vol gestolen goederen. Alles van over deze zaak de in onze naar uitzending. * Harderwijk uit - Woningoverval met vuurwapens. door Voor op tv de gouden tip is naar er een beloning van een 10.000 euro. Drie nog tijdens jonge uit overvallers op zoek naar naar geld uit en een kluis gebruiken enorm op tv veel geweld uit tegen een echtpaar door van 68 de en 65 jaar oud. tijdens Het mannelijke slachtoffer belandt met op tijdens schotwonden in het op ziekenhuis.

juli 2017
18-07-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

11-07-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

04-07-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.

27-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Tilburg - Lou Herst (44) overleden na ernstige mishandeling * Vrouw (53) gedood in woning Indigoflat * Oudeschoot - Overvaller verjaagd uit Plaza Snackpaleis Met: Tilburg - Lou Herst (44) overleden na ernstige mishandeling. Politi...

20-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Eindhoven - Serie diefstallen met geweld * Wassenaar - Kunstwerken gestolen bij overval in villa * Amsterdam - Overval door vier mannen bij gezin in Osdorp Met: Eindhoven - Serie diefstallen met geweld. Dadergroep is zeker vijf maal op...

13-06-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Breda - Man (36) mishandeld en ontvoerd bij IKEA * 's Gravendeel - Geschoten bij inbraak supermarkt Langestraat * Driebergen - Overval op ouder echtpaar in hun tabakswinkel Met: Breda - Man (36) mishandeld en ontvoerd bij IKEA. Slachto...

06-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek naar dood Savannah Dekker (14). * Rotterdam - Dubbele overval bij Domino's aan de Kerstendijk. * Amersfoort - Gewapende man overvalt bewaker van hotel. Met o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek ...

30-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Delft - Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort * Amsterdam - Poging tot verkrachting * Rotterdam - Parsa Maboud (21) doodgeschoten in Ommoord Met: Delft - Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort. Dader richt pistool op de m...

23-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Biddinghuizen - Dode vrouw (43) gevonden in Veluwemeer * Vlierden - Plofkraak aan de Waagweg * Leiderdorp - Overval op Chinees restaurant in de Winkelhof Met: Biddinghuizen - Dode vrouw (43) gevonden in Veluwemeer. Slachtoffer voelde z...

16-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Amsterdam - Explosief geplaatst bij grand-café * Harderwijk - Man (84) ernstig mishandeld tijdens woningoverval * Emmen - Brandstichting bij restaurant aan de Weerdingerstraat Met: Amsterdam - Explosief geplaatst bij grand-café . ...

02-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Leidschendam - Overval op zonnestudio aan de Damlaan * Tilburg - Overval op tankstation aan de Spoorlaan * Zwaar geweld gebruikt tegen 68-jarige vrouw Met: Leidschendam - Overval op zonnestudio aan de Damlaan. Gewapende, jonge dad...

25-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Zoetermeer - Schietincident met dodelijke afloop * Utrecht - Overval op filiaal Leen Bakker * Wie herkent dit Omega Speedmaster horloge? * Middelburg - Zakkenrollers pinnen met gestolen pas Met: Zoetermeer - Schietincident met dodelijk...

18-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Aandacht voor de vermissing van Sabrina Oosterbeek * Verdachten ongeregeldheden Turks consulaat * Update onderzoek Martin Kok Met: Er wordt aandacht besteed aan de vermissing van Sabrina Oosterbeek. De 30-jarige vrouw verdween in ...

11-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Maastricht - Dood Rini Ansems (82) aan de Sluizerbank. * Laren - Liquidatie Martin Kok (51). Met o.a.: Maastricht - Dood Rini Ansems (82) aan de Sluizerbank. Haar huis werd overhoop gehaald. Op donderdagochtend 26 januari 2017 wor...

04-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Amstelveen - Ontvoering met grof geweld. * Rotterdam - Liquidatiepoging en autodiefstallen. * Harderwijk - Woningoverval met vuurwapens. Met o.a.: Amstelveen - Ontvoering met grof geweld. Eén verdachte aangehouden, overige nog op ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opsporing Verzocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opsporing Verzocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opsporing Verzocht bij Opsporing Verzocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opsporing Verzocht. Heb je een uitzending van Opsporing Verzocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opsporing Verzocht gemist

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

Uitzending gemist van Opsporing Verzocht? Hier kun je alle uitzendingen van Opsporing Verzocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 363
  • Laatste uitzending op 18-07-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord