Programma gemist?
januari 2017
10-01-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Hilversum: Dood Martien van der Meijs (72). * Groningen: Diefstal bankpassen uit optiekzaak. * Breda: Dood Peter van der Linde (60) in de Lune... Met: Hilversum: Dood Martien van der Meijs (72). Hij liet zijn hondje even uit, maar kwam nooit meer thuis. In deze uitzending nieuwe informatie rond de dood van Martien van der Meijs in 2002 in Hilversum. Op 30 januari dat jaar werd de 72-jarige meneer van der Meijs, een gepensioneerde bakker, in zijn rug gestoken op de Admiraal de Ruyterlaan. Een cold case-team heeft onlangs nieuwe informatie over de mogelijke dader binnengekregen. Deze onbekende man zou nog altijd in de buurt van Hilversum wonen. * Groningen: Diefstal bankpassen uit optiekzaak. Uit een optiekzaak in Groningen worden twee bankpassen gestolen. Vlak erna wordt er met die passen flink gepind in Duitsland. Meer over deze diefstal in deze uitzending. * Breda: Dood Peter van der Linde (60) in de Lunetstraat. Afgelopen vrijdag 6 januari 2017 werd Peter van der Linde (60) doodgeschoten in de Lunetstraat in Breda. Met de eerste vragen van het onderzoeksteam. * Amsterdam: Woningoverval aan de IJburglaan. In de nacht van zondag 19 op maandag 20 juni vindt er een woningoverval plaats bij een huis aan de IJburglaan in Amsterdam IJburg. Een reconstructie van deze overval.

03-01-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Mer: De werkwijze van een internationale bende * Indringer in Delft * Dubbele moord Hellevoetsluis. Met: De werkwijze van een internationale, mogelijk Colombiaanse bende, die de afgelopen maanden al minstens zeven juwelenhandelaren in Nederland heeft overvallen. De groep heeft zo al tonnen buitgemaakt. Er worden bewakingsbeelden getoond waarop te zien is hoe de bende twee handelaren vanuit Rotterdam kilometers lang achtervolgt, om hen daarna te beroven. Inmiddels heeft de Rotterdamse politie ook contact met rechercheurs in Italië, Duitsland en België waar de bende ook lijkt toe te slaan * Indringer in Delft. In Delft heeft een man vorige maand geprobeerd een 86-jarige vrouw van het leven te beroven. Hij drong zaterdag 3 december middenin de nacht haar huis aan de Houtduifstraat binnen en drukte de slapende dame een hoofdkussen met kracht op het gezicht. Omdat de 86-jarige vrouw zich uit alle macht verzette, vluchtte de indringer en overleefde ze de aanval. In Opsporing Verzocht een reconstructie en het laatste onderzoeknieuws over de dader. Uit sporenonderzoek staat pas recent vast dat het om een mannelijke indringer gaat. De politie houdt er rekening mee dat het iemand is met geestelijke problemen en doet een beroep op kijkers om het, desnoods anoniem, te melden als ze vermoeden wie de dader is * Dubbele moord Hellevoetsluis. Verder aandacht voor de dubbele moord Tweede Kerstdag in Hellevoetsluis. Daar werden voor een huis aan de Branding twee mannen van 22 en 29 jaar neergeschoten die daar op visite waren. Beiden overleden later die avond. Eén van de betrokkenen bij het schietincident heeft zichzelf dit weekend aangegeven, maar de zoektocht naar de anderen gaat onverminderd voort. In Opsporing Verzocht de laatste stand van zaken.

20-12-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Rotterdam: Nieuwe informatie over liquidatie. * Huissen: Bedreiging en afpersing ondernemer. * Doetinchem: Verdachten van voetbalgeweld. * Amsterda... Met: Rotterdam: Nieuwe informatie over liquidatie. In de vroege morgen van vrijdag 5 februari 2016 wordt Chafik Zidane (24), bijnaam 'Willem' door meerdere kogels geraakt op de Ameidestraat in de Rotterdamse wijk Overschie. Hij sterft ter plekke. Chafik was een bekende van de politie en betrokken bij twee eerdere schietincidenten. In de uitzending brengt de politie nieuwe informatie naar buiten. * Huissen: Bedreiging en afpersing ondernemer. Sinds augustus wordt een ondernemer bedreigd en afgeperst. In de zoektocht naar de afpersers heeft de politie ontdekt waar de telefoon waarmee de dreigberichten zijn verstuurd is verkocht. Met bewakingsbeelden waarop de mannen staan die de telefoon hebben aangeschaft. * Doetinchem: Verdachten van voetbalgeweld. Op 8 mei 2016 smijten voetbalsupporters na de wedstrijd de Graafschap-Ajax onder andere stoeptegels naar politieagenten en de ME. Na diverse waarschuwingen en het regionaal publiceren van de foto's van de verdachten, wordt de stap gezet om de beelden landelijk te tonen. * Amsterdam: Gewelddadige beroving toerist. Op 13 oktober 2016 wordt in het centrum van Amsterdam een man op gewelddadige wijze beroofd. Twee mannen op een scooter sleuren de lopende toerist meterslang mee om hem te beroven van zijn tas. Met bewakingsbeelden van de straatrovers.

06-12-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a. Nunspeet: Ontvoering man (53) op de Oenenburgweg * Amsterdam: Dodelijk schietincident in de Jan Evertsenstraat * Noord- en Oost-Nederland: Twee... Met: Nunspeet: Ontvoering man (53) op de Oenenburgweg. Op vrijdag 2 december 2016 werd een 53-jarige inwoner van Doornspijk omstreeks 10.30 uur in een auto gedwongen en meegenomen door drie mannen vanaf de Oenenburgweg in Nunspeet. Vanavond de laatste stand van zaken in het onderzoek. * Amsterdam: Dodelijk schietincident in de Jan Evertsenstraat. In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 oktober wordt er geschoten op de kruising van de Jan Evertsenstraat met de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam. Hakan Aradas wordt geraakt en overlijdt aan zijn verwondingen. In de uitzending van vanavond besteden wij opnieuw aandacht aan deze zaak. * Noord- en Oost-Nederland: Twee vrouwen gezocht. Twee zakkenrollende vrouwen in de regio Noord- en Oost-Nederland worden er van verdacht in de zomermaanden zeker zeven keer te hebben toegeslagen. Een van de vrouwen lijkt destijds hoogzwanger. Vanavond meerdere, duidelijke bewakingsbeelden van deze twee vrouwen. * Rotterdam: Gewapende overval Plaswijckpark. Op maandag 25 juli is in Rotterdam het familiepark Plaswijckpark aan de Ringdijk rond 19.00 uur overvallen door een gewapende dader. In de uitzending een reconstructie en bewakingsbeelden van deze overval. Wie herkent de overvaller?

29-11-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil!

22-11-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Amsterdam: Dood Naoufal Mohammadi (18). * Beneden-Leeuwen: Overval op vrachtwagenchauffeur. * Groningen: Zware mishandeling. * Amsterdam: Dood Susanna Boon (51). Met: Amsterdam: Dood Naoufal Mohammadi (18). Op vrijdag 11 november is rond 18.30 uur de achttienjarige Naoufal Mohammadi gestorven. Hij raakt gewond tijdens een schietincident op de Ten Katestraat in Amsterdam en overlijdt ter plekke. De schutter is nog altijd voortvluchtig. De politie denkt dat Naoufal onschuldig slachtoffer werd van een ruzie tussen drie mannen waarbij werd geschoten. In de uitzending de eerste vragen van het onderzoeksteam. * Beneden-Leeuwen: Overval op vrachtwagenchauffeur. Op dinsdag 27 september 2016 wordt een 42-jarige vrachtwagenchauffeur overvallen op de van Heemstraweg in Beneden-Leeuwen. Het was de daders te doen om een lading cocaïne die achterin de vrachtwagen lag verborgen. Beelden van deze dadergroep wordt getoond. * Groningen: Zware mishandeling. In 2008 werd in Groningen een jonge prostituee zwaar mishandeld door een klant. Hij sloeg haar zo hard dat ze twee schedelbreuken opliep en verbrijzelde twee van haar vingers. Die man is nog altijd niet gevonden, maar volgens de Groningse politie is een doorbraak nabij. * Amsterdam: Dood Susanna Boon (51). Op 29 maart 2016 werd in het Zandenbos bij Nunspeet het lichaam gevonden van Susanna Boon (51) uit Amsterdam. Zij werd sinds 8 januari vermist, toen ze om 01.00 uur na een ruzie met haar partner uit hun woning aan de Van Lennepstraat vertrok. In onze uitzending besteden we opnieuw aandacht aan deze zaak.

15-11-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Gijzeling en juwelenroof in Amstelveen, diefstal caravans in Purmerend, woningoverval vrouw (87) in Rotterdam en liquidatie Eaneas Lomp (27) in Krommenie. Amstelveen: Gijzeling en juwelenroof. De eerste vragen over de gijzeling afgelopen woensdagavond van de medewerker van een juwelenhandel in Amstelveen. De man werd die avond vlak bij zijn huis opgewacht. Daarna dwongen 3 daders, waaronder mogelijk een vrouw, hem te helpen bij het buitmaken van de juwelen in zijn bedrijf. Help mee dit misdrijf op te lossen * Purmerend: Diefstal caravans. Op 1 juli en 3 augustus 2016 zijn bij caravancentrum Waterland in Purmerend in totaal drie dure caravans gestolen met een totale waarde van zo'n 90.000 euro. Meer over deze diefstallen * Rotterdam: Gewelddadige woningoverval. Een vrouw (87) is op maandag 26 september in haar eigen woning in de Gaffelstraat in Rotterdam op gewelddadige wijze overvallen. In de uitzending vertelt de schoondochter van het slachtoffer over de verstrekkende gevolgen van die dag * Krommenie: Liquidatie Eaneas Lomp. Op 7 november 2015 wordt de 27-jarige Eaneas Lomp doodgeschoten aan het Spinozahof in een woonwijk in Krommenie. Er wordt een compositietekening getoond van een van de mogelijke daders

08-11-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Apeldoorn: Woningoverval jong gezin * Rotterdam: Steekincident op de Eendrachtsweg * Zwolle: Oplichting met betaalapp * Schaijk: Overval en verkrachting vrouw (55) Apeldoorn: Woningoverval jong gezin. Op woensdag 15 juni 2016 wordt omstreeks 18.30 uur een gezin aan de Pythagorasstraat in Apeldoorn overvallen door twee mannen. Kort daarna worden twee mannen met de buit aangehouden, maar daarmee is de zaak nog niet opgelost. Daarom roept de politie Oost-Nederland vanavond de hulp van kijkers in om de overval op te lossen * Rotterdam: Steekincident. In de vroege ochtend van zaterdag 23 juli ontstaat rond 03.15 uur een opstootje aan de Witte de Withstraat. Vanavond tonen we duidelijke bewakingsbeelden van de man die het 20-jarige slachtoffer uit Zwijndrecht stak * Zwolle: Oplichting met betaalapp. Een meisje van 19 jaar uit Zwolle is het slachtoffer geworden van oplichting. De marktplaatskoper betaalde zogenaamd via een betaalapp, maar liet haar een neppe schermafbeelding van de transactie zien. Hierover vanavond meer in Opsporing Verzocht. Om 20.30 uur op NPO1 * Schaijk: Overval en verkrachting vrouw. Op 12 mei 2009 werd een toen 55-jarige vrouw verkracht tijdens een overval in haar chalet in Schaijk. Recent is nieuwe informatie bij het rechercheteam binnengekomen. In de uitzending aandacht voor de ontwikkelingen in het heropende onderzoek

01-11-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Rheden: Dood Alex Wiegmink * Amsterdam: Dodelijk schietincident * Rotterdam: woningoverval * Hilversum: Dossier Opsporing Verzocht: Cold cases Met: Rheden: Dood Alex Wiegmink. Op maandag 20 januari 2003 wordt in het Brabantse Erp in zijn eigen uitgebrande auto het lichaam gevonden van de 44-jarige Alex Wiegmink uit Drempt. Door met verbeterde technieken en nieuwe analyses naar de zogenaamde Posbankmoord te kijken kan de politie in onze uitzending nieuwe aanknopingspunten aan kijkers voorleggen. * Amsterdam: Dodelijk schietincident. In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 oktober wordt er rond 03.45 uur geschoten op de kruising van de Jan Evertsenstraat met de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam. De 44-jarige Haarlemmer Akan Aradas wordt geraakt en overlijdt aan zijn verwondingen. De politie maakt beelden openbaar van de ruzie. * Rotterdam: woningoverval. Op dinsdagochtend 11 oktober is aan de Bentincklaan in Rotterdam-Noord een 43-jarige vrouw overvallen, vastgebonden en aangerand. Kort daarna worden met de uit haar woning weggenomen bankpassen voor duizenden euro's geld opgenomen. De twee vrouwen en mannen die deze passen gebruiken zijn gefilmd. * Hilversum: Dossier Opsporing Verzocht: Cold cases.

25-10-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Valkenburg aan de Geul. Woningoverval ouder echtpaar * Veenendaal. Beroving man (82) * Almere. Dood Ali Motamed (56) * Spijkenisse. Vernielingen cafetar... Valkenburg aan de Geul: Woningoverval. In de vroege ochtend van vrijdag 21 oktober 2016 wordt een ouder echtpaar door drie mannen in hun woning aan de Geul in Valkenburg mishandeld en overvallen. In de uitzending aanknopingspunten om de vermoedelijk 3 overvallers te vinden * Veenendaal: Beroving man (82). Op maandag 20 juni rond 15.00 uur wordt een 82-jarige man beroofd naast het pand van de Rabobank in het centrum van Veenendaal. Wij hebben een reconstructie van deze beroving gemaakt. Helpt u mee dit misdrijf op te lossen? * Almere: Dood Ali Motamed (56). Op dinsdagochtend 15 december 2015 wordt in Almere de 56-jarige Ali Motamed vermoord. Het onderzoek naar de twee daders verliep moeizaam, maar vanavond kan meer bekend gemaakt worden over waar de twee daders vandaan komen * Spijkenisse: vernielingen cafetaria. Op zaterdagochtend 10 september omstreeks 01.45 uur heeft een groep jongeren vernielingen gepleegd in winkelcentrum de Akkerhof in Spijkenisse. In de uitzending tonen wij bewakingsbeelden van deze groep van 11 personen

18-10-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.

11-10-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

04-10-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

27-09-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

20-09-2016 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opsporing Verzocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opsporing Verzocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opsporing Verzocht bij Opsporing Verzocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opsporing Verzocht. Heb je een uitzending van Opsporing Verzocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opsporing Verzocht gemist

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

Uitzending gemist van Opsporing Verzocht? Hier kun je alle uitzendingen van Opsporing Verzocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 337
  • Laatste uitzending op 10-01-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord