Programma gemist?

Met: met Eindhoven - Serie naar diefstallen met op geweld * Wassenaar - op tv Kunstwerken gestolen bij overval op in villa naar * Amsterdam - het Overval door vier op tv mannen bij een gezin in Osdorp Met: uit Eindhoven - Serie diefstallen door met geweld. van Dadergroep is zeker vijf tijdens maal tijdens op pad geweest. Ze beginnen met naar alleen een moker, op maar al op gauw lopen van ze met gasflessen te sjouwen. het Tussen een november 2016 het en januari 2017 plegen de steeds dezelfde op tv daders tenminste vier op kraken bij supermarkten in het de regio Eindhoven. * in Wassenaar - de Kunstwerken gestolen met bij overval in villa. Slachtoffer door (75) mishandeld van in bijzijn van tijdens zijn kleinkinderen. Op een donderdag 13 april 2017 door wordt in Wassenaar het een 75-jarige man uit mishandeld en een op tv deel van zijn kunstverzameling de gestolen. Met het een reconstructie tijdens van deze overval én een door compositietekening met van één van het de daders. * Amsterdam - door Overval door in vier mannen bij gezin op tv in in Osdorp. Daders gebruiken op veel geweld. Op woensdag 26 van in april werd een gezin overvallen in uit hun appartement aan een de uit Pieter Calandlaan. De vier daders tijdens namen vooral veel tijdens in persoonlijke spullen mee zoals kleding, paspoorten met en zelfs in fotoboeken.

Met: Breda op - op tv Man (36) mishandeld en ontvoerd bij het IKEA op * 's het Gravendeel - Geschoten bij een inbraak supermarkt Langestraat * Driebergen naar - het Overval op ouder echtpaar naar in hun tabakswinkel een Met: Breda naar - Man op tv (36) mishandeld en ontvoerd uit bij IKEA. Slachtoffer is tegen uit het de politie niet bepaald spraakzaam. door Op 21 september van 2016 werd een met toen 36-jarige man in in Breda ontvoerd vanaf de de parkeerplaats van door IKEA, nadat het hij daar op al door vier met mannen was mishandeld. * 's door door Gravendeel - Geschoten bij inbraak supermarkt de Langestraat. met Tot nu toe één arrestatie. een in In de nacht van op 30 april met op 1 mei brak de een groep mannen in bij in het op Albert Heijn filiaal aan de de Langestraat in door 's door Gravendeel. De politie was er snel naar met bij en er volgde naar een klopjacht. op tv * Driebergen - Overval met op ouder echtpaar van in hun tijdens tabakswinkel. De jonge daders zijn naar gemaskerd en hebben een in pistool. Drie het jongens een overvielen op 30 december op tv een echtpaar in van begin 70 op tv in hun sigarenwinkel aan de Hoofdstraat het in op tv Driebergen. De oudste van de een het daders wordt slechts 18 jaar oud in geschat, maar een had de wel een vuurwapen bij door zich.

Met uit o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek naar op tv op dood Savannah Dekker (14). * Rotterdam met - uit Dubbele overval bij het Domino's aan de Kerstendijk. naar * Amersfoort - tijdens Gewapende man van overvalt bewaker de van hotel. Met in o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek op naar dood Savannah met Dekker (14). De politie doet een er alles aan naar om het verhaal op tv in compleet te krijgen. Op van zondagochtend 4 juni 2017 werd met in Bunschoten het naar levenloze tijdens lichaam gevonden van een de 14-jarige de Savannah Dekker. Zij werd sinds donderdag op tv met 1 juni vermist. * op Rotterdam - uit Dubbele overval bij Domino's tijdens aan de Kerstendijk. het Dader overrompeld met door nóg twee tijdens gewapende daders. Op vrijdag van 21 april 2017, rond op tv 23.10 uur, uit komt een gewapende man op tv het Domino's op tv filiaal aan met de Kerstendijk binnen. Hij bedreigt de tijdens medewerkers en van eist geld. Tot naar ieders tijdens verbazing komen tijdens deze de overval nóg twee van mannen naar binnen die uit met vuurwapens een dreigen; geen uit handlangers van de uit eerste dader, het gaat om in een in tweede overval. * door Amersfoort - Gewapende naar man overvalt bewaker van hotel. een Het slachtoffer moet onder op bedreiging de kluis met tijdens openen. Aan de Stationsstraat in met Amersfoort wordt in de van nacht uit van 9 op met 10 april door 2017 een vestiging van de een hotelketen NH overvallen. De het nachtwaker door daar staat van plotseling oog in oog met met een gewapende man die de in hem dwingt de kluis te openen. van * Laren - het van Vrouw ernstig mishandeld bij overval uit in woning. Van de naar twee door daders loopt er één nog op vrij in rond. In de nacht van in zaterdag 15 van op op zondag 16 april de 2017 wordt in het Noord-Hollandse het Laren een gezin in overvallen uit in hun huis aan de door Sint uit Janstraat. De twee daders, van wie de er één met al vastzit, gebruiken naar grof geweld op tv tegen de vrouw des tijdens huizes.

Met van o.a.: Delft - Gewapende naar overval op avondwinkel met Oostpoort * Amsterdam - uit Poging tot verkrachting uit * Rotterdam - met naar Parsa Maboud (21) doodgeschoten de in Ommoord met Met: Delft - Gewapende door overval op avondwinkel Oostpoort. het Dader richt van pistool op de in medewerkers en een een klant. Op vrijdag 17 tijdens februari werd het aan de Oostsingel de in Delft de op tv avondwinkel Oostpoort overvallen. Om ongeveer naar 23.45 uur met stormde de dader binnen, in zwaaiend met de een vuurwapen op en luid schreeuwend. * met Amsterdam van - Poging tot verkrachting. het Er zijn beelden van de tijdens dader. In naar de de vroege ochtend in op tv van zondag 17 op tv april werd aan van de Spaklerweg een 27-jarige het vrouw het uit slachtoffer van een een poging tot verkrachting. De op tv politie hoopt op dat iemand de dader uit herkent aan de hand van in de de bewakingsbeelden. * Parsa Maboud het (21) van doodgeschoten in Ommoord. op In Rotterdam werd met afgelopen zondag de 21-jarige Parsa Maboud op van doodgeschoten. De Zoetermeerder was tijdens als Parsa010 onder jongeren op tv redelijk bekend van onder door meer met Snapchat en naar Instagram.

Met: uit Biddinghuizen - Dode vrouw (43) tijdens gevonden het in Veluwemeer * Vlierden van - Plofkraak tijdens aan de Waagweg * Leiderdorp naar - op Overval op Chinees restaurant in op de Winkelhof Met: naar Biddinghuizen - Dode door vrouw (43) uit gevonden in in Veluwemeer. Slachtoffer voelde zich onveilig de en naar zat ondergedoken. Op met zondag 30 uit april 2017 werd in het Veluwemeer door door bij Biddinghuizen het in levenloze lichaam gevonden van de 43-jarige op tv Esther tijdens Paul uit Almere. Zij is met slachtoffer uit geworden van een het misdrijf. * Vlierden - de Plofkraak het aan de Waagweg. Daders veroorzaken veel een schade, maar een maken niets buit. In uit naar de nacht van 14 het op 15 juni vorig door jaar met lieten vier mannen de geldautomaat door ontploffen bij de door Rabobank in het Vlierden. Bij tijdens vertrek lieten ze een gestolen auto tijdens brandend tijdens achter. * Leiderdorp met - Overval een op Chinees restaurant met in de Winkelhof. Daders grissen de op tv kassa leeg naar en vluchten op op een brommer. het Op zondagavond 12 maart de werd in Leiderdorp op tv restaurant naar De Chinese Muur overvallen. De naar daders zijn nog in geen 40 seconden binnen in geweest, de maar gingen wel met naar de uit inhoud van de kassa aan de uit tijdens haal.

Met o.a.: van Amsterdam - Explosief geplaatst op tv bij grand-café * tijdens Harderwijk - Man naar (84) ernstig een mishandeld tijdens woningoverval tijdens * Emmen - het Brandstichting het bij restaurant aan de de Weerdingerstraat Met: Amsterdam - Explosief uit met geplaatst bij grand-café . Mogelijk tijdens een wraakactie door een van geweigerde naar bezoeker. Op woensdagmiddag 8 februari tijdens 2017 het werd in een het grand-café nabij het Leidseplein tijdens een handgranaat een neergelegd. In onze van uitzending beelden door van de daders. met * Harderwijk - op tv Man (84) ernstig uit mishandeld tijdens woningoverval. een Beloning uitgeloofd van € 10.000. Aan van de de Mecklenburglaan in van Harderwijk wordt een 84-jarige man in op tv zijn uit huis overvallen. De daders gebruiken op tv veel geweld een en richten een de enorme ravage in aan. Uw tips zijn met zeer welkom. * Emmen het - Brandstichting op tv bij restaurant aan naar de Weerdingerstraat. in Geen twijfel over tijdens misdrijf. In de nacht een van 25 op tijdens 26 februari werd het het Italiaanse naar restaurant Dal Baffo in Emmen het in volledig verwoest als in gevolg van brandstichting. De politie vraagt van de uw hulp bij het vinden het van een de daders. * Zandvoort en op tv Noord-Brabant - uit Reeks diefstallen. tijdens De drie daders lijken van geen het naar ophouden te weten. Bij diefstallen in de het Bergen op Zoom, Zandvoort door en Breda duiken steeds dezelfde op op tv mannen op op de bewakingsbeelden. Helpt met u de door politie om dit door trio een halt het toe te van roepen?

Met o.a.: uit Leidschendam - Overval door op de zonnestudio aan de de Damlaan * Tilburg - uit Overval op naar tankstation aan de Spoorlaan op tv * Zwaar geweld op tv gebruikt tegen 68-jarige vrouw tijdens Met: door Leidschendam - Overval de op zonnestudio aan in de Damlaan. Gewapende, jonge dader naar eist inhoud van van de kassa. In deze op tv uitzending door onder meer een gewapende de overval op een van Leidschendams met filiaal van Sunday's. van De dader is op twee op plekken naar gefilmd door beveiligingscamera's. * Tilburg tijdens - Overval uit op tankstation aan de Spoorlaan. het Dader het met vuurwapen bedreigt medewerkster. Aan door de Tilburgse Spoorlaan op tv werd op naar vrijdag in 27 januari 's het ochtends vroeg een tankstation op tv overvallen. De dader tijdens ging aan de haal met het geld, door sigaretten en een mobiele op tv telefoon. met Helpt u de politie van om hem te vinden? de * Zwaar een geweld gebruikt tegen een 68-jarige vrouw. Slachtoffer in van coma, van daders nog met geen het enkel spoor. Afgelopen door donderdag, Koningsdag, werd de vrouw een gevonden naar in haar huis aan de op de Limmerschouw. De politie gaat in ervan uit dat het met inbrekers zijn die haar op zo hebben mishandeld. het * Kerkrade op tv - Fietser het (39) neergeschoten in Bleijerheide. Toedracht naar onbekend, met nog geen door verdachte aangehouden. Vorige week werd in uit naar de Kokelestraat in Kerkrade een door 39-jarige fietser naar beschoten. Hij de heeft het overleefd, maar ligt met op tv ernstige verwondingen in de tijdens het ziekenhuis. De op politie heeft uw hulp nodig om door de op tv dader(s) te op tv vinden. * Utrecht - het Inbraak bij restaurant aan het van Heuveloord. Flinke buit tijdens voor van verdachte na de een uur rondstruinen. In de naar vroege ochtend tijdens van dinsdag 18 uit oktober 2016 werd ingebroken bij een het het Utrechtse restaurant met Leen. De dader probeerde onherkenbaar het te zijn, het maar hopelijk kunt u helpen op hem op tv te identificeren.

Met: door Zoetermeer - Schietincident met dodelijke in de afloop * Utrecht uit - Overval op filiaal Leen het Bakker * Wie herkent op tv dit Omega de Speedmaster op tv horloge? * Middelburg - Zakkenrollers pinnen van met op tv gestolen pas op tv Met: Zoetermeer - op Schietincident met dodelijke naar afloop. Daders voortvluchtig, politie een op zoek naar getuigen. de Rond 11.00 op uur op 25 door april 2017 werden schoten gehoord met op met een parkeerterrein aan de de Edisonstraat in van Zoetermeer. Getuigen door hebben daar twee op mannen zien vluchten in op een donkere BMW. tijdens * Utrecht - Overval tijdens op een filiaal Leen Bakker. Dader door bedreigt medewerkster met van vuurwapen. Op uit donderdag 26 januari 2017, een net voor 20.00 uit uur, rent een gewapende met man het filiaal de van Leen Bakker van binnen op de op tv hoek van de Franciscus- de en de de Mississippidreef. de Hij bedreigt een medewerkster en naar dwingt door haar naar een kassa, die ze op tv door voor hem leeg moet halen. * een tijdens Wie herkent dit Omega de Speedmaster horloge? Wellicht naar heeft iemand het te koop de aangeboden gezien. tijdens Het horloge op van de foto's, een Omega op van Speedmaster, is in de naar nacht van 15 op op tv 16 april de 2017 weggenomen uit bij een misdrijf. Het rechercheteam naar dat die zaak een onderzoekt, wil dringend van weten waar het op tv horloge nu de is en in of het wellicht in ergens te koop aangeboden naar is. * Middelburg naar - Zakkenrollers van pinnen met gestolen pas. Duo een dupeert winkelende met vrouw voor in duizenden euro's. Op donderdag 29 uit december 2016, van kort na 14.00 uur, van slaan twee het zakkenrollers hun slag in in de met winkel van Rituals aan de Langeviele door in Middelburg. op tv Een vrouw het en een man kijken naar een op tv pincode af, stelen met de bijbehorende bankpas en nemen een uit flink bedrag door op.

Met door o.a.: Aandacht voor de vermissing op van Sabrina Oosterbeek naar * Verdachten naar ongeregeldheden de Turks consulaat * Update onderzoek Martin uit Kok tijdens Met: Er wordt in aandacht besteed aan de vermissing het van Sabrina naar Oosterbeek. De uit 30-jarige vrouw op verdween in de nacht van het 7 op 8 met maart in Amsterdam. Sabrina door is nog bellend van in in de lift van door haar flat Geldershoofd tijdens in Amsterdam een Zuidoost vastgelegd. Ze verdween daarna met uit van haar fiets de nacht in op tv naar een afspraak. Daarna op de ontbreekt elk spoor door van haar. Sabrina's zus uit doet morgen in de het uitzending een beroep op van mensen om informatie door te de delen. Er is 10.000 euro naar op beloning voor de naar tip die leidt met tot de oplossing van de een zaak. * tijdens Verdachten ongeregeldheden Turks consulaat. het Daarnaast foto's van van verdachten van de van ongeregeldheden bij naar het Turkse een consulaat in Rotterdam in de nacht met de van 11 op 12 maart. naar Daar escaleerde een naar demonstratie op de Westblaak. het een De afgelopen periode zijn foto's van tijdens relschoppers naar al regionaal getoond. Dat leidde het tot een van aantal aanhoudingen. de De nog niet herkende verdachten op tv worden morgen in de uit Opsporing Verzocht getoond. * Update op onderzoek door Martin Kok. De politie het Midden-Nederland geeft in de uitzending een naar een update van het onderzoek een naar de liquidatie door van misdaadblogger Martin Kok met op met 8 december. Vorige week op tv werden in Opsporing tijdens Verzocht beelden in van de met schutter getoond. * Ook aandacht voor naar de overval op uit een ondernemersechtpaar aan op tv uit het Oostrandpark in Lelystad afgelopen 13 met van december. De pas geopereerde vrouw van werd daarbij tegen door een muur gegooid. de Haar man door werd met een een taser bewerkt.

Met met o.a.: Maastricht met - Dood Rini Ansems (82) tijdens aan de Sluizerbank. * de Laren - uit Liquidatie Martin Kok (51). van Met o.a.: uit Maastricht - in Dood Rini Ansems (82) aan naar de Sluizerbank. in Haar huis een werd overhoop gehaald. Op donderdagochtend op 26 januari van 2017 wordt, in de naar garage bij haar op woning, tijdens het lichaam gevonden een van de Maastrichtse weduwe van Rini Ansems het (82). Mogelijk heeft de zij een de inbreker betrapt of is de dader naar het haar naar huis gevolgd. * Laren in - Liquidatie Martin met met Kok (51). De bewakingsbeelden zijn te in van zien. Na een avond met in een door Larense seksclub werd crimineel en op tv blogger in Martin Kok doodgeschoten. De dader is door op niet zomaar gevonden, want Kok had tijdens veel vijanden door en het was zelfs aan eerdere aanslagen al op tv naar ontsnapt.

Met van o.a.: Amstelveen het - Ontvoering met grof door geweld. * Rotterdam het - Liquidatiepoging het en autodiefstallen. * in Harderwijk - Woningoverval met vuurwapens. uit Met met o.a.: Amstelveen - Ontvoering met een grof met geweld. Eén verdachte aangehouden, overige in nog op op vrije voeten. Een man op wordt naar bedreigd met een vuurwapen, in de een auto de geduwd en in geblinddoekt meegenomen naar een onbekende in plek. Later wordt door hij, zwaargewond, gedumpt tijdens in een van andere stad. * met Rotterdam - Liquidatiepoging en autodiefstallen. in Spoor van schutters tijdens naar leidt tot bijzondere ontdekking. Van een uit tijdens schietpartij middenin een woonwijk tot naar uitgebrande auto's en naar een loods vol gestolen een goederen. Alles over een deze zaak op tv in onze naar uitzending. * Harderwijk - Woningoverval op tv met in vuurwapens. Voor de in gouden tip is het er een beloning van 10.000 het euro. het Drie nog een jonge overvallers op met zoek naar geld en een kluis van gebruiken enorm op veel geweld tegen de een echtpaar van met 68 op en 65 jaar oud. Het mannelijke de slachtoffer belandt in met tijdens schotwonden in het van ziekenhuis.

Met o.a de : * het Amsterdam, Follow-up: Dood een Djordy Latumahina (31). naar Daders hadden het op in iemand op tv anders voorzien. Een door afschuwelijke blunder kostte een onschuldige man op in het leven. Met o.a op tv : * Amsterdam, Follow-up: door Dood Djordy het Latumahina (31). Daders hadden het van op iemand op anders op voorzien. Een afschuwelijke blunder kostte met een onschuldige man door het leven. Djordy op tv Latuhamina werd tijdens voor iemand anders aangezien door en van dichtbij doodgeschoten. met Hij was op 31 jaar oud. Vanavond het worden de naar bewakingsbeelden openbaar gemaakt het waarop in in ieder geval drie daders te naar zien tijdens zijn.

O.a.: het Einighausen - Woningoverval bij het 94-jarige man. * Den de Haag - Poging door moord tijdens tijdens Markplaats-afspraak. * Lelystad - tijdens Grootschalige oplichting tijdens en fraude. * met Rilland - Man op tv (65) dood door misdrijf. een Met tijdens o.a.: Einighausen - een Woningoverval bij 94-jarige man. Slachtoffer met bedreigd met vuurwapen. tijdens Een grote, gewapende in van man dringt binnen bij op tv een alleenwonende het oudere man. Hij weet een weg te komen met een in op buit van enkele honderden euro's. het * Den Haag - een Poging moord tijdens naar Markplaats-afspraak. Slachtoffer wordt uit van dichtbij beschoten. op tv met Tijdens een Marktplaats-afspraak in voor de ruil een van twee dure horloges, wordt door door de een ene man geprobeerd om de op de ander, een 22-jarige Hagenaar, neer te uit schieten. * Lelystad van - Grootschalige oplichting een en fraude. op tv Ondernemers gedupeerd op voor anderhalf op miljoen euro. Door fraude en oplichting in de hebben twee mannen uit op tv Lelystad van diverse in bedrijven enorme bedragen afgetroggeld. uit De politie is nog in van op zoek naar gedupeerden op tv die zich niet eerder uit hebben gemeld. * met Rilland - tijdens Man (65) dood door uit misdrijf in huis naar aan de Hontestraat. Politie van vermoedt verband met op tv wietplantage op op zolder. Op in maandag 20 maart van 2017 om 17.30 in uur is, in zijn met huis tijdens aan de Hontestraat, het lichaam van gevonden van tijdens de 65-jarige Kees de van Schaik. Van naar Schaik, die alleen van woonde, is naar door een misdrijf om het leven op het gekomen.

Met: tijdens Rotterdam - Schietincident op een het op Terbregsehof * Rotterdam - Schietincident met aan het W.G. naar Witteveenplein uit * Amsterdam - Dood Jan Majdanski de (33) in het met de Oosterpark Met: Rotterdam op - Schietincident op het Terbregsehof. Jongen van (13) wordt door in zijn tijdens buik geschoten. Afgelopen nieuwsjaarsnacht is uit een jongen van van dertien jaar in de zijn buik geschoten. naar in De jongen zat iets na 01.30 van uur op tv met acht familieleden in in een het mobiele woning op tijdens het Terbregsehof de jaarwisseling te vieren door in toen vanuit een langsrijdende de wagen het vuur werd geopend. door Toen de uit auto weg was bleek naar dat de dertienjarige op tv jongen door in zijn buik was geraakt. in * Rotterdam op - Schietincident aan het uit met W.G. Witteveenplein. Toestand van het door slachtoffer op is nog steeds kritiek. op tv Op maandag 23 januari wordt van op om 20.20 uur een naar 38-jarige man neergeschoten op het uit tijdens W.G. Witteveenplein in Rotterdam-Zuid. De politie op maakt bewakingsbeelden van een de op tv daders openbaar. * in Amsterdam - Dood Jan Majdanski tijdens uit (33) in het Oosterpark. op Motief voor steekincident is een nog onduidelijk. tijdens Op vrijdag 3 maart met 2017 wordt rond 21.00 op tv een uur een hevig bloedende man op in het Oosterpark op tv in Amsterdam gevonden. Hij uit met is al niet naar meer aanspreekbaar als hulpdiensten uit beginnen met zijn naar reanimatie.

Met: Loenen door aan de Vecht op tv - Woningoverval met bij 93-jarige vrouw. * Amsterdam door - uit Dood Jan op tv Majdanski (33) in het het Oosterpark. * Haren - het Man een (66) van fiets getrokken op de de het Rijksstraatweg. Met: Loenen aan de Vecht op op - Woningoverval bij 93-jarige vrouw. op tv Van het in pinnen met van haar gestolen bankpas zijn bewakingsbeelden. Een het inbreker slaat van zijn slag bij een in het alleenstaande oudere vrouw. Behalve uit sieraden steelt hij twee pinpassen tijdens van waarmee hij direct geld in van haar uit rekening haalt. Er worden beelden getoond uit van de de man die door met haar passen pinde. van * Amsterdam - in Dood op Jan Majdanski (33) in het Oosterpark. de Motief voor naar steekincident is nog met onduidelijk. Op in vrijdag 3 maart naar 2017 wordt rond 21.00 uur met een hevig bloedende in man de in het Oosterpark in Amsterdam de gevonden. Hij is met in al niet meer op aanspreekbaar als hulpdiensten tijdens beginnen met zijn reanimatie. Er is op een een live verbinding met op tv de meldkamer in door Amsterdam voor de laatste door stand van tijdens zaken in de zoektocht op tv naar op de daders. * Haren - op Man (66) van fiets een getrokken het op de door Rijksstraatweg. Hij raakt zwaargewond door de de in val. Een 66-jarige tijdens fietser is op in donderdag 2 februari 2017 zwaargewond geraakt in nadat hij doelbewust op tv van tijdens zijn fiets het werd getrokken bij een verkeersruzie. De van dader, een blanke op tv twintiger in van een bruine jas, wordt op tv sindsdien gezocht. Vanavond een meer in over deze uit zaak.

juni 2017
20-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Eindhoven - Serie diefstallen met geweld * Wassenaar - Kunstwerken gestolen bij overval in villa * Amsterdam - Overval door vier mannen bij gezin in Osdorp Met: Eindhoven - Serie diefstallen met geweld. Dadergroep is zeker vijf maal op...

13-06-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Breda - Man (36) mishandeld en ontvoerd bij IKEA * 's Gravendeel - Geschoten bij inbraak supermarkt Langestraat * Driebergen - Overval op ouder echtpaar in hun tabakswinkel Met: Breda - Man (36) mishandeld en ontvoerd bij IKEA. Slachto...

06-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek naar dood Savannah Dekker (14). * Rotterdam - Dubbele overval bij Domino's aan de Kerstendijk. * Amersfoort - Gewapende man overvalt bewaker van hotel. Met o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek ...

30-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Delft - Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort * Amsterdam - Poging tot verkrachting * Rotterdam - Parsa Maboud (21) doodgeschoten in Ommoord Met: Delft - Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort. Dader richt pistool op de m...

23-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Biddinghuizen - Dode vrouw (43) gevonden in Veluwemeer * Vlierden - Plofkraak aan de Waagweg * Leiderdorp - Overval op Chinees restaurant in de Winkelhof Met: Biddinghuizen - Dode vrouw (43) gevonden in Veluwemeer. Slachtoffer voelde z...

16-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Amsterdam - Explosief geplaatst bij grand-café * Harderwijk - Man (84) ernstig mishandeld tijdens woningoverval * Emmen - Brandstichting bij restaurant aan de Weerdingerstraat Met: Amsterdam - Explosief geplaatst bij grand-café . ...

02-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Leidschendam - Overval op zonnestudio aan de Damlaan * Tilburg - Overval op tankstation aan de Spoorlaan * Zwaar geweld gebruikt tegen 68-jarige vrouw Met: Leidschendam - Overval op zonnestudio aan de Damlaan. Gewapende, jonge dad...

25-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Zoetermeer - Schietincident met dodelijke afloop * Utrecht - Overval op filiaal Leen Bakker * Wie herkent dit Omega Speedmaster horloge? * Middelburg - Zakkenrollers pinnen met gestolen pas Met: Zoetermeer - Schietincident met dodelijk...

18-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Aandacht voor de vermissing van Sabrina Oosterbeek * Verdachten ongeregeldheden Turks consulaat * Update onderzoek Martin Kok Met: Er wordt aandacht besteed aan de vermissing van Sabrina Oosterbeek. De 30-jarige vrouw verdween in ...

11-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Maastricht - Dood Rini Ansems (82) aan de Sluizerbank. * Laren - Liquidatie Martin Kok (51). Met o.a.: Maastricht - Dood Rini Ansems (82) aan de Sluizerbank. Haar huis werd overhoop gehaald. Op donderdagochtend 26 januari 2017 wor...

04-04-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Amstelveen - Ontvoering met grof geweld. * Rotterdam - Liquidatiepoging en autodiefstallen. * Harderwijk - Woningoverval met vuurwapens. Met o.a.: Amstelveen - Ontvoering met grof geweld. Eén verdachte aangehouden, overige nog op ...

28-03-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a : * Amsterdam, Follow-up: Dood Djordy Latumahina (31). Daders hadden het op iemand anders voorzien. Een afschuwelijke blunder kostte een onschuldige man het leven. Met o.a : * Amsterdam, Follow-up: Dood Djordy Latumahina (31). Dader...

21-03-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

O.a.: Einighausen - Woningoverval bij 94-jarige man. * Den Haag - Poging moord tijdens Markplaats-afspraak. * Lelystad - Grootschalige oplichting en fraude. * Rilland - Man (65) dood door misdrijf. Met o.a.: Einighausen - Woningoverval bij ...

14-03-2017 22:10

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Rotterdam - Schietincident op het Terbregsehof * Rotterdam - Schietincident aan het W.G. Witteveenplein * Amsterdam - Dood Jan Majdanski (33) in het Oosterpark Met: Rotterdam - Schietincident op het Terbregsehof. Jongen (13) wordt in z...

07-03-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Loenen aan de Vecht - Woningoverval bij 93-jarige vrouw. * Amsterdam - Dood Jan Majdanski (33) in het Oosterpark. * Haren - Man (66) van fiets getrokken op de Rijksstraatweg. Met: Loenen aan de Vecht - Woningoverval bij 93-jarige vrouw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opsporing Verzocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opsporing Verzocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opsporing Verzocht bij Opsporing Verzocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opsporing Verzocht. Heb je een uitzending van Opsporing Verzocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opsporing Verzocht gemist

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

Uitzending gemist van Opsporing Verzocht? Hier kun je alle uitzendingen van Opsporing Verzocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 359
  • Laatste uitzending op 20-06-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord