Programma gemist?

Opsporingsprogramma tijdens i.s.m. politie en justitie. Uw van tips in maken het door verschil! Actuele opsporing met Anniko op tv van van Santen.

Met o.a.: tijdens Tilburg door - Lou Herst (44) in overleden na ernstige mishandeling naar * de Vrouw (53) gedood in woning Indigoflat het * tijdens Oudeschoot - Overvaller verjaagd door uit Plaza op Snackpaleis Met: Tilburg op - Lou Herst (44) door overleden na ernstige mishandeling. de Politie herhaalt in getuigenoproep. Twee tijdens mannen sloegen in door op de in 44-jarige Lou Herst, zonder de dat er een duidelijke een aanleiding was op tv te benoemen. Het slachtoffer overleed van met aan zijn verwondingen. in De politie vraagt uw hulp om een deze zaak met te kunnen de oplossen. * Vrouw naar (53) gedood in tijdens woning Indigoflat. de Aanleiding volstrekt onduidelijk. Op zondagochtend 26 van maart op 2017 werd in haar op appartement de het 53-jarige Pauline met Mol gevonden. Zij is van door een misdrijf om uit het leven gekomen. het De politie uit vraagt uw van hulp om deze zaak op in te het lossen. * Oudeschoot - Overvaller verjaagd met een uit Plaza Snackpaleis. Hij is een vermoedelijk een tiener. Op tijdens woensdag 3 mei met uit 2017 probeerde in Oudeschoot (gemeente op tv Heerenveen) uit een jonge man met een de mes de plaatselijke snackbar naar te overvallen. het De medewerkers wisten met hem met niet-alledaagse op tv wapens in naar buiten te jagen. * Duitsland/Nederland tijdens - Gezocht met drietal de pleegt gewelddadige overvallen. Ze beschikken op tv over indrukwekkend wapentuig. een Drie personen die op sinds de 1990 op de vlucht zijn voor met op de Duitse politie, hebben een reeks in overvallen het gepleegd op supermarkten naar en geldtransporten. Het uit vermoeden bestaat dat in ze zich schuilhouden in van Nederland.

Met: Eindhoven - door Serie diefstallen met met geweld met * Wassenaar - Kunstwerken door gestolen bij een overval in villa * van Amsterdam - Overval op door vier mannen in bij gezin naar in Osdorp een Met: Eindhoven - Serie tijdens diefstallen met geweld. Dadergroep is een tijdens zeker vijf maal op pad geweest. een Ze uit beginnen met naar alleen een moker, maar al de gauw lopen de ze met gasflessen van te sjouwen. Tussen november een 2016 met en januari 2017 plegen het steeds dezelfde daders op tv tenminste vier kraken op tv bij supermarkten in de regio de Eindhoven. het * Wassenaar - Kunstwerken naar gestolen bij overval door in villa. tijdens Slachtoffer (75) mishandeld in bijzijn de van een zijn kleinkinderen. Op van donderdag 13 april 2017 wordt van van in Wassenaar een met 75-jarige man mishandeld en een deel op van zijn tijdens kunstverzameling het gestolen. Met een reconstructie van deze naar overval op tv én een compositietekening van één met van de daders. tijdens * Amsterdam - van Overval door op vier mannen naar bij gezin in Osdorp. Daders op tv gebruiken veel geweld. uit in Op woensdag 26 april uit werd een uit gezin overvallen in uit hun appartement aan de Pieter Calandlaan. uit De door vier daders namen in vooral veel persoonlijke spullen mee door zoals van kleding, paspoorten en zelfs het fotoboeken.

Met: Breda in - Man naar (36) mishandeld in en ontvoerd bij IKEA op tv * 's Gravendeel uit - Geschoten bij inbraak supermarkt met uit Langestraat * Driebergen - Overval op met ouder echtpaar in tijdens hun tabakswinkel op Met: met Breda - Man uit (36) mishandeld en ontvoerd bij het IKEA. Slachtoffer met is tegen de politie met niet bepaald spraakzaam. Op in met 21 september 2016 werd in een toen 36-jarige door man in het Breda ontvoerd vanaf de op parkeerplaats van IKEA, nadat hij de daar met al door tijdens vier mannen was mishandeld. * een 's Gravendeel uit - Geschoten bij inbraak een supermarkt Langestraat. Tot nu het toe één met arrestatie. uit In de nacht van 30 april naar van op 1 mei brak een groep tijdens mannen in bij naar het Albert Heijn met filiaal aan naar de met Langestraat in 's Gravendeel. van De politie tijdens was er snel uit bij en er volgde een het klopjacht. * Driebergen - door Overval op ouder op echtpaar op tv in hun tabakswinkel. De van jonge daders zijn gemaskerd met en hebben door een pistool. uit Drie jongens overvielen uit op 30 december een echtpaar met in van begin 70 in hun sigarenwinkel door tijdens aan de Hoofdstraat op in Driebergen. De oudste van de de daders tijdens wordt slechts op tv 18 jaar oud geschat, door maar had wel uit een vuurwapen op bij zich.

Met o.a.: Bunschoten-Spakenburg op tv - van Onderzoek naar dood Savannah Dekker het (14). van * Rotterdam - Dubbele van overval bij Domino's tijdens aan de op tv Kerstendijk. * Amersfoort de - Gewapende man overvalt bewaker uit van hotel. uit Met in o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek uit naar dood op tv Savannah Dekker (14). het De politie doet er alles naar aan om het verhaal tijdens op tv compleet te krijgen. Op het zondagochtend 4 juni 2017 naar werd in het Bunschoten het levenloze lichaam gevonden uit van de van 14-jarige in Savannah Dekker. Zij werd sinds een donderdag 1 op juni vermist. * Rotterdam - de Dubbele uit overval bij tijdens Domino's aan de Kerstendijk. Dader overrompeld uit door nóg in twee gewapende daders. naar Op vrijdag tijdens 21 april 2017, naar rond 23.10 met uur, komt een gewapende de man het op tv Domino's filiaal aan de Kerstendijk binnen. van Hij bedreigt de van van medewerkers en eist geld. Tot ieders door verbazing komen naar tijdens deze overval nóg naar twee mannen naar naar binnen die met het van vuurwapens dreigen; geen handlangers van de het eerste dader, het de gaat om op een met tweede overval. * Amersfoort door - Gewapende man overvalt bewaker een van hotel. op tv Het slachtoffer moet onder uit bedreiging het de kluis openen. Aan uit de uit Stationsstraat in Amersfoort wordt in de op nacht van door 9 op 10 een april in 2017 een vestiging van de de hotelketen uit NH overvallen. De met nachtwaker daar staat plotseling oog in op tv tijdens oog met een gewapende man een die hem dwingt in de kluis te openen. een * van Laren - Vrouw ernstig mishandeld op tv bij naar overval in uit woning. Van de van twee daders loopt er met één nog vrij door rond. In door de nacht van van zaterdag 15 op zondag in 16 april met 2017 wordt in het Noord-Hollandse Laren op het een gezin overvallen op in hun huis aan een de Sint Janstraat. door De twee van daders, van wie er één al naar een vastzit, gebruiken grof geweld tegen de uit van vrouw des huizes.

Met met o.a.: Delft - Gewapende overval uit in op avondwinkel Oostpoort * Amsterdam - de Poging in tot verkrachting * Rotterdam - tijdens op Parsa Maboud (21) doodgeschoten in de Ommoord Met: Delft - op tv door Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort. op Dader naar richt pistool op de de medewerkers en een klant. in Op vrijdag 17 februari door werd aan naar de Oostsingel op tv in Delft de avondwinkel Oostpoort op door overvallen. Om ongeveer 23.45 uur stormde op tv de dader een binnen, zwaaiend uit met een vuurwapen en luid met naar schreeuwend. * Amsterdam - Poging tot op tv verkrachting. van Er zijn beelden van de op dader. in In de op tv de vroege ochtend de van zondag 17 april werd een aan de op Spaklerweg een 27-jarige vrouw het in slachtoffer van in een poging door tot verkrachting. een De politie hoopt een dat iemand de dader uit herkent aan het de hand van de door bewakingsbeelden. * Parsa Maboud het (21) een doodgeschoten in Ommoord. In het Rotterdam werd afgelopen zondag de in 21-jarige het Parsa Maboud doodgeschoten. De met Zoetermeerder was met als Parsa010 onder door jongeren redelijk door bekend van onder meer op tv Snapchat en uit Instagram.

Met: van Biddinghuizen - Dode vrouw op (43) gevonden op in Veluwemeer * het Vlierden - in Plofkraak aan de Waagweg * Leiderdorp van - Overval op op Chinees restaurant in het de Winkelhof Met: het Biddinghuizen - een Dode vrouw uit (43) gevonden het in Veluwemeer. Slachtoffer voelde een zich onveilig een en zat ondergedoken. Op zondag 30 de april 2017 werd het in het Veluwemeer op tv bij Biddinghuizen het naar levenloze lichaam gevonden uit van de 43-jarige tijdens Esther Paul met uit Almere. Zij tijdens is slachtoffer geworden in van een een misdrijf. * Vlierden - in Plofkraak aan de het Waagweg. Daders veroorzaken uit veel schade, maar maken met niets buit. In in de nacht het van 14 in op 15 met juni vorig jaar lieten vier mannen met uit de geldautomaat ontploffen bij door de Rabobank in een Vlierden. Bij in vertrek lieten ze naar een gestolen auto de brandend achter. * Leiderdorp - door Overval op Chinees naar restaurant in de Winkelhof. in Daders tijdens grissen de kassa met leeg en vluchten met op een brommer. op Op zondagavond in 12 maart werd het in Leiderdorp restaurant De Chinese in Muur overvallen. De van daders zijn het nog geen 40 seconden het binnen geweest, op maar gingen met wel met de inhoud van de door uit kassa aan de tijdens haal.

Met o.a.: op tv Amsterdam uit - Explosief geplaatst bij door grand-café * Harderwijk - Man naar (84) ernstig de mishandeld tijdens woningoverval * tijdens Emmen - Brandstichting tijdens bij restaurant met aan de Weerdingerstraat uit Met: van Amsterdam - Explosief geplaatst een bij grand-café . Mogelijk een op wraakactie door in een geweigerde bezoeker. van Op woensdagmiddag 8 februari de uit 2017 werd in de een grand-café nabij het Leidseplein een met handgranaat neergelegd. In op tv onze uitzending in beelden met van de daders. * uit Harderwijk - in Man (84) ernstig mishandeld tijdens woningoverval. in uit Beloning uitgeloofd van € 10.000. Aan op de Mecklenburglaan in op tv tijdens Harderwijk wordt een 84-jarige een man in zijn huis met overvallen. De daders in gebruiken in veel geweld en richten een tijdens enorme ravage aan. op tv Uw een tips zijn zeer welkom. in * Emmen - naar Brandstichting bij door restaurant aan de Weerdingerstraat. naar Geen twijfel over misdrijf. In het de uit nacht van met 25 op 26 februari werd het door Italiaanse restaurant Dal uit met Baffo in Emmen volledig in verwoest als gevolg in van brandstichting. De op politie vraagt uw hulp op tv bij het op tv vinden van de daders. op tv * Zandvoort op tv en Noord-Brabant - Reeks diefstallen. in De drie daders een lijken in van geen het ophouden te weten. met Bij diefstallen in Bergen door op Zoom, met Zandvoort en Breda duiken met steeds dezelfde mannen op op tijdens de op bewakingsbeelden. Helpt in u de politie om met dit trio een halt toe uit te op tv roepen?

Met van o.a.: Leidschendam - Overval de op zonnestudio tijdens aan de een Damlaan * Tilburg - Overval op op tankstation door aan de Spoorlaan * Zwaar van van geweld gebruikt tegen 68-jarige vrouw Met: een met Leidschendam - Overval door op zonnestudio aan de Damlaan. een Gewapende, jonge de dader eist uit inhoud van de de kassa. In deze naar uitzending onder meer een gewapende overval op op een de Leidschendams van filiaal van Sunday's. De dader is van op twee van plekken gefilmd de door beveiligingscamera's. naar * Tilburg - Overval op met tankstation het aan de Spoorlaan. Dader met vuurwapen op tv bedreigt medewerkster. op Aan de Tilburgse Spoorlaan met met werd op vrijdag 27 januari 's uit ochtends een vroeg een tankstation overvallen. het De dader ging naar aan de haal naar met geld, sigaretten en uit een in mobiele telefoon. Helpt u de door politie om hem in te vinden? op tv * Zwaar geweld gebruikt uit tegen 68-jarige met vrouw. Slachtoffer in coma, met van daders door nog geen enkel spoor. het Afgelopen donderdag, Koningsdag, in werd de tijdens vrouw gevonden in haar tijdens huis door aan de door Limmerschouw. De politie gaat naar ervan uit dat het inbrekers door het zijn die haar zo hebben met mishandeld. uit * Kerkrade - Fietser tijdens (39) neergeschoten in tijdens Bleijerheide. Toedracht onbekend, nog geen naar verdachte aangehouden. Vorige tijdens week werd in een de Kokelestraat door in Kerkrade een 39-jarige de fietser beschoten. uit Hij heeft het van overleefd, maar ligt met door door ernstige verwondingen in het ziekenhuis. het De politie heeft uw tijdens hulp nodig het om het de dader(s) te vinden. * met Utrecht de - Inbraak bij door restaurant aan het Heuveloord. Flinke buit het voor op tv verdachte na een tijdens uur rondstruinen. In de van vroege uit ochtend van dinsdag in 18 oktober 2016 werd uit ingebroken bij het Utrechtse met restaurant Leen. De met dader probeerde tijdens onherkenbaar te zijn, de maar hopelijk kunt u helpen het op tv hem te identificeren.

september 2017
19-09-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

12-09-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

05-09-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

29-08-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

18-07-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

11-07-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

04-07-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.

27-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Tilburg - Lou Herst (44) overleden na ernstige mishandeling * Vrouw (53) gedood in woning Indigoflat * Oudeschoot - Overvaller verjaagd uit Plaza Snackpaleis Met: Tilburg - Lou Herst (44) overleden na ernstige mishandeling. Politi...

20-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Eindhoven - Serie diefstallen met geweld * Wassenaar - Kunstwerken gestolen bij overval in villa * Amsterdam - Overval door vier mannen bij gezin in Osdorp Met: Eindhoven - Serie diefstallen met geweld. Dadergroep is zeker vijf maal op...

13-06-2017 20:35

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Breda - Man (36) mishandeld en ontvoerd bij IKEA * 's Gravendeel - Geschoten bij inbraak supermarkt Langestraat * Driebergen - Overval op ouder echtpaar in hun tabakswinkel Met: Breda - Man (36) mishandeld en ontvoerd bij IKEA. Slachto...

06-06-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek naar dood Savannah Dekker (14). * Rotterdam - Dubbele overval bij Domino's aan de Kerstendijk. * Amersfoort - Gewapende man overvalt bewaker van hotel. Met o.a.: Bunschoten-Spakenburg - Onderzoek ...

30-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Delft - Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort * Amsterdam - Poging tot verkrachting * Rotterdam - Parsa Maboud (21) doodgeschoten in Ommoord Met: Delft - Gewapende overval op avondwinkel Oostpoort. Dader richt pistool op de m...

23-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met: Biddinghuizen - Dode vrouw (43) gevonden in Veluwemeer * Vlierden - Plofkraak aan de Waagweg * Leiderdorp - Overval op Chinees restaurant in de Winkelhof Met: Biddinghuizen - Dode vrouw (43) gevonden in Veluwemeer. Slachtoffer voelde z...

16-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Amsterdam - Explosief geplaatst bij grand-café * Harderwijk - Man (84) ernstig mishandeld tijdens woningoverval * Emmen - Brandstichting bij restaurant aan de Weerdingerstraat Met: Amsterdam - Explosief geplaatst bij grand-café . ...

02-05-2017 20:30

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht - Opsporing Verzocht

Met o.a.: Leidschendam - Overval op zonnestudio aan de Damlaan * Tilburg - Overval op tankstation aan de Spoorlaan * Zwaar geweld gebruikt tegen 68-jarige vrouw Met: Leidschendam - Overval op zonnestudio aan de Damlaan. Gewapende, jonge dad...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opsporing Verzocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opsporing Verzocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opsporing Verzocht bij Opsporing Verzocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opsporing Verzocht. Heb je een uitzending van Opsporing Verzocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opsporing Verzocht gemist

Opsporingsprogramma in samenwerking met politie en justitie voor een veiliger samenleving. Presentatie: Anniko van Santen en SipkeJan Bousema.

Uitzending gemist van Opsporing Verzocht? Hier kun je alle uitzendingen van Opsporing Verzocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 368
  • Laatste uitzending op 19-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord