Programma gemist?

Documentaire over van de acht jonge boers tijdens een van het Hypnotic Brass met Ensemble en zoons van jazzlegende de uit Phol Cohran.Meer Voor de van acht jonge mannen op van het met Hypnotic Brass Ensemble heeft 'broederschap' een tijdens letterlijke van betekenis: ze de zijn allemaal zoons door van jazzlegende Phil Cohran. Ze het groeiden op in van het in rauwe zuid Chicago in een gezin uit met uit 24 kinderen en op twee moeders, op met een strikt dieet op van jazz, funk en van Black tijdens Consciousness. Repetities voor het familie-ensemble begonnen van elke ochtend met om zes uur in met het het blazen van minutenlange noten. op tv Nu ze volwassen zijn op tv en ze hun in acht met koperen hoorns naar laten klinken - of de ze nou hun naar unieke mix van jazz, door funk en in hiphop in uit de straten van New York spelen, uit samenwerken met Mos met Def of Prince, uit het of North Sea Jazz platspelen in - worden tijdens de idealen die van zij meekregen steeds getest. Zijn het de een principes van uit hun ouders ook echt tijdens die van het hun?Minder

november 2019
02-01-2015 00:40

Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic

Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic - Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic

Documentaire over de acht jonge boers van het Hypnotic Brass Ensemble en zoons van jazzlegende Phol Cohran.Meer Voor de acht jonge mannen van het Hypnotic Brass Ensemble heeft 'broederschap' een letterlijke betekenis: ze zijn allemaal zoons...

Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic bij Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Brothers Hypnotic kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-01-2015 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!