Programma gemist?

Jeugdserie in waarin politieman Anton de op tv hulp inroept van uit de helden tijdens uit zijn op tv favoriete computerspelletje XMIX. door En hoewel Exel, Dax en met Xena supersterk, een onzichtbaar en slim zijn, begrijpen in ze de wereld door van mensen niet van altijd met even goed. Dat leidt nogal naar eens tot door grappige naar situaties! Afl.: De van museummummie. In het archeologisch museum worden naar steeds kostbare beeldjes met een gestolen. De bewaker snapt er niets met van. 's met Nachts gaat met XMIX op onderzoek uit met om de dader te door pakken. De tijdens dief lijkt een zich schuil uit te houden bij de een sarcofaag met een de echte mummie er in in!

Jeugdserie waarin politieman het Anton de hulp een inroept van uit de het helden uit zijn naar favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel door Exel, Dax en Xena in supersterk, in onzichtbaar en van slim zijn, begrijpen ze de wereld van uit van mensen niet op tv altijd even goed. Dat tijdens leidt nogal eens tot op grappige situaties! naar Afl.: Papegaai. het Een bijzondere papegaai is gestolen. een De papegaai is beroemd tijdens om met zijn prachtige zangstem en hij in een moet zo snel mogelijk terug met naar uit de dierentuin. De helden van XMIX naar komen in actie. met door Op hun zoektocht uit ontdekken ze veel vreemde uit dieren.

Jeugdserie waarin politieman een Anton de hulp een door inroept van de helden uit zijn de favoriete op computerspelletje XMIX. van En hoewel Exel, Dax en door Xena supersterk, op tv onzichtbaar en slim zijn, naar begrijpen naar ze de wereld van mensen met niet altijd even goed. op tv Dat op tv leidt nogal eens tijdens tot grappige situaties! door Afl.: De parels op van de barones. op De parels van de op barones een zijn tijdens een golftoernooi gestolen. het Eén van de keurige de van gasten is waarschijnlijk de dader, in maar wie? door De barones en met de graaf naar weten zich geen een raad.

Jeugdserie door waarin politieman met Anton de hulp inroept van tijdens de uit helden uit zijn favoriete in computerspelletje XMIX. En hoewel uit Exel, Dax en naar Xena supersterk, onzichtbaar met en uit slim zijn, begrijpen ze de door wereld van het mensen niet op tv altijd even goed. Dat leidt nogal met eens een tot grappige situaties! Afl.: het Het verdwenen paard. de Het renpaard Bliksem in is gestolen en dat op tv terwijl er van een belangrijke naar wedstrijd op komst met is. Dax en het Exel vinden het al naar moeilijk om een in koe en een het paard uit van elkaar te houden, laat staan het een paard tijdens en een met renpaard! Wat op nu?

Jeugdserie tijdens waarin politieman Anton naar de hulp inroept van de de helden uit de zijn favoriete door computerspelletje XMIX. En in hoewel Exel, Dax tijdens en Xena supersterk, met onzichtbaar en slim op tv zijn, begrijpen ze de op wereld van mensen niet tijdens altijd de even goed. de Dat leidt nogal de eens tot grappige situaties! Afl.: op tv De rijke badmeester. Er op tv zijn valsmunters in tijdens de stad. met Ze kopen met van alles met naar vals geld. uit XMIX vindt sporen van chloor van op de valse biljetten. met Een op tv kijkje in het op zwembad lijkt een met goed idee.

Jeugdserie waarin op tv politieman Anton de hulp tijdens inroept van de op tv helden tijdens uit zijn door favoriete computerspelletje XMIX. En een hoewel Exel, Dax en tijdens Xena in supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen door ze de met wereld van mensen niet uit altijd even goed. naar Dat leidt nogal de eens in tot grappige situaties! Afl.: op Het verdwenen een dochtertje van de jonkheer. van Het dochtertje van door de tijdens jonkheer is ontvoerd. En op dat op haar verjaardag! De het cadeaus door en het papier liggen op tv nog op de op grond, maar de door dochter is spoorloos. Waar tijdens is zij gebleven een en wat in is er mis met door al uit die cadeaus?

Jeugdserie met waarin politieman van Anton de hulp inroept van de door helden tijdens uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. naar En hoewel Exel, een op Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en uit slim de zijn, begrijpen ze in de wereld van mensen met niet altijd even tijdens goed. Dat leidt nogal op tv eens tot een grappige op situaties!

Jeugdserie waarin een politieman Anton de de hulp inroept op tv van de helden uit zijn uit het favoriete computerspelletje XMIX. En een hoewel Exel, Dax en tijdens Xena supersterk, onzichtbaar en op tv slim in zijn, begrijpen ze op de wereld van op mensen niet een altijd even goed. Dat uit leidt nogal de eens tot grappige situaties! Afl.: De het kettingen. Bij van verschillende dames op worden dure naar kettingen gestolen. Anton roept de op hulp in van XMIX. naar uit De zoektocht naar met de kettingen leidt naar de in kapsalon door maar dreigt uit de hand op tv te lopen als Exel op tv eerst op zelf een in nieuw kapsel bij de op kapper wil. Vinden Exel, de Dax uit en Xena de kettingen door terug?

Jeugdserie in waarin politieman Anton de hulp met inroept het van de helden uit zijn van favoriete op tv computerspelletje XMIX. En hoewel tijdens Exel, Dax en naar Xena supersterk, door onzichtbaar en slim zijn, begrijpen in ze uit de wereld van mensen niet een met altijd even goed. Dat het leidt nogal eens tot tijdens grappige situaties! tijdens Afl.: De geiten. Op de op tv met kinderboerderij geven de met geiten opeens geen melk een meer, en nu naar hebben de babygeitjes niets met te drinken. Anton uit lukt het niet van om een de klus op te lossen en van roept de in hulp in van met XMIX. de Na eerst even op goed uitzoeken wat een geit precies het is gaan een Exel, Dax en Xena het op tijdens onderzoek. Zal de postbode met ze misschien kunnen op tv helpen?

Jeugdserie waarin in politieman Anton de een hulp inroept van de een de helden uit zijn op favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, met Dax en Xena van supersterk, onzichtbaar van en slim zijn, tijdens begrijpen ze op de wereld van mensen op tv niet altijd even het goed. Dat leidt de nogal eens tot grappige tijdens situaties! Afl.: De van geluidspuiter. Op het naar schoolplein van de op tv Regenboogschool regent het het al dagen, de en alleen tijdens tijdens het speelkwartier. De kinderen uit kunnen naar nu al heel in lang niet meer buiten spelen. het XMIX komt in uit actie en gaat het op zoek met naar de oorzaak een van uit deze natte ellende. Lukt het een ze om tijdens deze zaak op tv weer op te in lossen?

Jeugdserie waarin het politieman Anton de hulp naar inroept van naar de uit helden uit zijn favoriete computerspelletje op XMIX. En hoewel door Exel, Dax en uit Xena van supersterk, onzichtbaar en slim het zijn, begrijpen ze de op wereld van mensen niet door op altijd even goed. Dat tijdens leidt nogal eens tot grappige in situaties! in Afl.: De naar beelden. Anton roept de hulp een in van XMIX een als er een beelden verdwijnen uit de beeldentuin. van door Onder hun neus wordt de zelfs een beeld gestolen. Hebben een Exel, Dax en tijdens Xena met het geduld om dit mysterie in tijdens op te lossen?

Jeugdserie waarin de politieman uit Anton de hulp inroept van met de helden uit zijn naar favoriete computerspelletje een XMIX. En van hoewel Exel, Dax van en Xena supersterk, onzichtbaar van en door slim zijn, begrijpen ze uit de wereld van door mensen niet altijd op tv even goed. Dat leidt nogal een eens door tot grappige situaties! van Afl.: De op tv hondenwedstrijd. Dax, Xena naar en Exel komen uit hun op tv computergame en de gaan op zoek op om de beroemde wedstrijdhond Rexie met terug op te vinden. tijdens De hond is waarschijnlijk gestolen op tv bij op tv een hondenwedstrijd. Zoals altijd geeft politieagent de met Anton de 3 X-jes de het opdracht om in voor hem de misdaad op tijdens een te lossen. Natuurlijk door is dit voor een XMIX geen probleem alhoewel. Eerst de moeten ze met nog even tijdens uitzoeken wat een van hond is en wat een met wedstrijd is. Natuurlijk tijdens lukt naar het ze net op tijd een om er achter te in komen hoe een alles naar zit.

Op een de ochtend van de het bruiloft verdwijnt door de jurk tijdens van de bruid. Waar een moet de op tv bruid nu in op tv trouwen? XMIX komt in actie om van de jurk te uit zoeken de en gaat een op boevenjacht. Maar is van dit wel het werk van naar een stelletje een boeven?

In op tv de dierentuin zijn de op eieren van op de laatste Pira Pura vogel de verdwenen. op Als de eieren niet snel een worden terug in gevonden zal deze zeldzame uit vogel uitsterven. Ondanks naar de tijdens angst voor alle wilde een dieren in de van dierentuin gaan naar Xena, Exel uit en Dax op een zoek naar de naar zeldzame eieren. Lukt het ze van om ze een op tijd terug te de vinden?

Alle uit zeehonden zijn verdwenen in het op met dierenpark en Anton schakelt in XMIX in om tijdens de dieren met op te sporen. Eerst bestaat op tv er nog op tv even onduidelijkheid over wat op een zeehond nou naar precies met is, maar dan gaan Exel, tijdens Dax en Xena in tijdens het dierenpark het op zoek naar met de een zeehonden.

januari 2018
27-04-2011 14:20

De museummummie

XMIX - De museummummie

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

20-04-2011 14:05

Papegaai

XMIX - Papegaai

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

13-04-2011 14:10

De parels van de barones

XMIX - De parels van de barones

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

06-04-2011 13:40

Het verdwenen paard

XMIX - Het verdwenen paard

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

30-03-2011 14:10

De rijke badmeester

XMIX - De rijke badmeester

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

23-03-2011 14:15

Het verdwenen dochtertje van de jonkheer

XMIX - Het verdwenen dochtertje van de jonkheer

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

05-01-2011 14:15

Aflevering 76

XMIX - Aflevering 76

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

22-12-2010 13:45

De kettingen

XMIX - De kettingen

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

15-12-2010 13:45

De geiten

XMIX - De geiten

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

08-12-2010 13:45

De geluidspuiter

XMIX - De geluidspuiter

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

01-12-2010 13:40

De beelden

XMIX - De beelden

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

24-11-2010 13:40

De hondenwedstrijd

XMIX - De hondenwedstrijd

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

17-11-2010 13:40

Aflevering 70

XMIX - Aflevering 70

Op de ochtend van de bruiloft verdwijnt de jurk van de bruid. Waar moet de bruid nu in trouwen? XMIX komt in actie om de jurk te zoeken en gaat op boevenjacht. Maar is dit wel het werk van een stelletje boeven?

10-11-2010 13:50

Aflevering 69

XMIX - Aflevering 69

In de dierentuin zijn de eieren van de laatste Pira Pura vogel verdwenen. Als de eieren niet snel worden terug gevonden zal deze zeldzame vogel uitsterven. Ondanks de angst voor alle wilde dieren in de dierentuin gaan Xena, Exel en Dax op z...

03-11-2010 13:45

Aflevering 68

XMIX - Aflevering 68

Alle zeehonden zijn verdwenen in het dierenpark en Anton schakelt XMIX in om de dieren op te sporen. Eerst bestaat er nog even onduidelijkheid over wat een zeehond nou precies is, maar dan gaan Exel, Dax en Xena in het dierenpark op zoek na...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

XMIX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van XMIX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van XMIX bij XMIX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van XMIX. Heb je een uitzending van XMIX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

XMIX gemist

Een vrolijke kinderserie waarin games tot leven komen.

Uitzending gemist van XMIX? Hier kun je alle uitzendingen van XMIX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 27-04-2011 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord