Programma gemist?

Jeugdserie waarin politieman door Anton de hulp door inroept van de in helden uit zijn naar favoriete computerspelletje op tv XMIX. En hoewel met Exel, met Dax en Xena supersterk, onzichtbaar op tv en slim uit zijn, begrijpen ze de wereld op van mensen door niet altijd even goed. in in Dat leidt nogal eens tot grappige van situaties! Afl.: door De museummummie. op tv In het het archeologisch museum worden steeds kostbare beeldjes in gestolen. De uit bewaker snapt er niets op van. 's Nachts tijdens naar gaat XMIX op tijdens onderzoek uit om de dader uit te pakken. De dief met de lijkt zich schuil te houden op tv bij in de sarcofaag met een op echte mummie er met in!

Jeugdserie waarin uit politieman een Anton de hulp inroept van op tv de helden uit tijdens zijn favoriete in computerspelletje XMIX. de En hoewel Exel, Dax en Xena door supersterk, op onzichtbaar en slim zijn, met begrijpen ze het de wereld de van mensen niet altijd even goed. door Dat leidt nogal van eens tot grappige op situaties! van Afl.: Papegaai. Een tijdens bijzondere papegaai is gestolen. de De papegaai is in beroemd om zijn op prachtige zangstem een en hij moet zo snel de in mogelijk terug naar de dierentuin. met De helden van een XMIX komen in naar actie. Op hun op tv zoektocht ontdekken naar ze veel uit vreemde dieren.

Jeugdserie waarin op tv politieman naar Anton de hulp inroept door van de helden van uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. in En met hoewel Exel, Dax in en Xena supersterk, onzichtbaar en de slim tijdens zijn, begrijpen ze de de wereld van mensen op niet altijd even goed. van Dat leidt nogal van een eens tot grappige situaties! Afl.: op De parels van uit de barones. De het parels van de barones door tijdens zijn tijdens een golftoernooi gestolen. de Eén tijdens van de keurige gasten met is waarschijnlijk naar de dader, maar wie? de De barones en de graaf met weten zich geen de op tv raad.

Jeugdserie waarin politieman op Anton de het hulp inroept van de de helden uit zijn van favoriete op tv computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, in Dax en van Xena tijdens supersterk, onzichtbaar en slim tijdens zijn, begrijpen ze de uit wereld uit van mensen niet altijd even een goed. Dat leidt uit nogal eens tot grappige van situaties! Afl.: door Het verdwenen paard. Het de op tv renpaard Bliksem is de gestolen en dat terwijl van er een belangrijke wedstrijd op een komst is. een Dax op tv en Exel vinden het al uit moeilijk om van een koe en een paard door op tv uit elkaar te houden, op laat staan een paard en op tv een een renpaard! Wat het nu?

Jeugdserie waarin op politieman Anton de van hulp inroept van met de helden door uit zijn op favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, tijdens Dax en het Xena supersterk, onzichtbaar door en slim zijn, begrijpen een het ze de wereld van mensen uit niet altijd even een goed. Dat uit leidt nogal eens tot grappige in situaties! Afl.: door De rijke badmeester. het Er zijn op valsmunters in door de stad. Ze kopen van alles met uit met vals geld. in XMIX vindt sporen van met chloor op de de valse biljetten. Een tijdens kijkje in de het zwembad lijkt een goed tijdens idee.

Jeugdserie waarin politieman naar Anton de de hulp inroept van op de helden uit van zijn favoriete computerspelletje XMIX. op tv En hoewel een Exel, Dax en door Xena naar supersterk, onzichtbaar en slim zijn, uit begrijpen ze de wereld op tv van een mensen niet altijd even de goed. Dat leidt nogal tijdens eens tot een grappige op tv situaties! Afl.: Het verdwenen dochtertje van van in de jonkheer. Het een dochtertje van de jonkheer is ontvoerd. door En dat op tv op op tv haar verjaardag! De cadeaus en het van papier liggen naar nog op uit de grond, maar de op tv dochter is in spoorloos. Waar is zij op tv gebleven en in wat is er mis van met al die uit cadeaus?

Jeugdserie waarin politieman de Anton door de hulp inroept van naar de helden uit tijdens zijn favoriete computerspelletje XMIX. door En hoewel Exel, het op Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en op tv slim zijn, begrijpen tijdens het ze de wereld tijdens van mensen niet met altijd even goed. Dat leidt nogal naar eens in tot grappige op situaties!

Jeugdserie waarin politieman van Anton in de hulp inroept van tijdens de helden uit zijn de favoriete in computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, de Dax en Xena in supersterk, onzichtbaar de en slim zijn, met begrijpen tijdens ze de wereld van mensen niet op altijd even goed. de in Dat leidt nogal eens tot grappige tijdens situaties! Afl.: De van kettingen. Bij op tv verschillende dames worden dure uit kettingen gestolen. door Anton roept een de hulp in van XMIX. op De zoektocht naar naar in de kettingen leidt in naar de kapsalon maar dreigt het uit de naar hand te lopen als door Exel eerst zelf in een de nieuw kapsel bij het de kapper wil. op tv Vinden Exel, Dax en van Xena de kettingen uit terug?

Jeugdserie naar waarin politieman Anton het de hulp inroept van de van helden uit zijn op favoriete computerspelletje XMIX. een En hoewel de Exel, door Dax en Xena door supersterk, onzichtbaar en slim zijn, naar begrijpen door ze de wereld van mensen niet door altijd op even goed. Dat leidt op nogal eens tot grappige met situaties! Afl.: op tv De geiten. Op de uit in kinderboerderij geven de van geiten opeens geen melk meer, en naar het nu hebben de babygeitjes niets te van drinken. Anton lukt van het niet om tijdens de klus op op tv te lossen en een roept de hulp in in van van XMIX. Na eerst even van in goed uitzoeken wat een de geit precies uit is gaan Exel, Dax en de Xena uit op onderzoek. Zal de postbode uit ze misschien kunnen een helpen?

Jeugdserie waarin door politieman tijdens Anton de hulp inroept van de met helden op tv uit zijn een favoriete computerspelletje XMIX. van En hoewel Exel, Dax in en Xena de supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen met ze de de wereld op van mensen niet altijd tijdens even goed. Dat leidt nogal van eens met tot grappige situaties! Afl.: in De geluidspuiter. Op het met uit schoolplein van de het Regenboogschool regent het al dagen, en op alleen een tijdens het speelkwartier. De kinderen met kunnen nu met al heel lang niet het meer buiten spelen. de XMIX op komt in actie en gaat uit op zoek naar met de in oorzaak van deze tijdens natte ellende. Lukt het van ze om deze zaak een weer op met te een lossen?

Jeugdserie de waarin politieman Anton de in hulp in inroept van de naar helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. in En hoewel Exel, de het Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en in slim zijn, op tv begrijpen ze tijdens de wereld in van mensen niet altijd een even goed. het Dat leidt nogal eens tot grappige in situaties! Afl.: de De beelden. Anton naar roept de door hulp in van tijdens XMIX als er beelden een verdwijnen naar uit de beeldentuin. Onder hun door neus wordt een zelfs een beeld op tv gestolen. Hebben van Exel, Dax en Xena op het geduld om dit mysterie tijdens op te met lossen?

Jeugdserie op tv waarin politieman Anton met de hulp inroept een van de helden uit zijn op favoriete de computerspelletje XMIX. van En hoewel Exel, Dax en in Xena supersterk, onzichtbaar en op tv slim zijn, in begrijpen van ze de wereld van mensen niet van op tv altijd even goed. met Dat leidt nogal in eens tot grappige situaties! Afl.: De naar uit hondenwedstrijd. Dax, Xena en Exel komen een uit hun op computergame en uit gaan op zoek om de van beroemde wedstrijdhond Rexie de terug te met vinden. op De hond is waarschijnlijk gestolen bij in met een hondenwedstrijd. Zoals naar altijd geeft politieagent Anton de tijdens 3 X-jes de opdracht tijdens uit om voor hem door de misdaad op te uit lossen. Natuurlijk is dit voor het XMIX geen probleem een alhoewel. Eerst door moeten ze nog even op tv in uitzoeken wat een hond is door en wat een op wedstrijd op tv is. Natuurlijk lukt het ze net naar op op tijd om de er achter te komen hoe alles op in zit.

Op de met ochtend van door de bruiloft door verdwijnt de jurk van naar de bruid. Waar moet de uit bruid nu in in door trouwen? XMIX komt in actie om een het de jurk te zoeken en gaat in door op boevenjacht. Maar is dit wel op tv op het werk van op een stelletje boeven?

In naar de dierentuin zijn de de eieren van de de laatste Pira uit Pura vogel uit verdwenen. Als de eieren niet uit snel worden naar terug gevonden het zal deze zeldzame vogel uitsterven. Ondanks van de angst met voor de alle wilde dieren in de met dierentuin gaan Xena, van Exel en op tv Dax op uit zoek naar de zeldzame door eieren. Lukt het ze om het ze op het tijd terug in te vinden?

Alle zeehonden zijn een verdwenen op in het dierenpark en Anton tijdens op schakelt XMIX in om de tijdens dieren op te de sporen. de Eerst bestaat er nog door even onduidelijkheid over wat een door zeehond nou de precies is, op tv maar dan gaan Exel, Dax in en Xena met in het dierenpark een op zoek naar tijdens de door zeehonden.

juli 2017
27-04-2011 14:20

De museummummie

XMIX - De museummummie

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

20-04-2011 14:05

Papegaai

XMIX - Papegaai

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

13-04-2011 14:10

De parels van de barones

XMIX - De parels van de barones

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

06-04-2011 13:40

Het verdwenen paard

XMIX - Het verdwenen paard

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

30-03-2011 14:10

De rijke badmeester

XMIX - De rijke badmeester

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

23-03-2011 14:15

Het verdwenen dochtertje van de jonkheer

XMIX - Het verdwenen dochtertje van de jonkheer

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

05-01-2011 14:15

Aflevering 76

XMIX - Aflevering 76

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

22-12-2010 13:45

De kettingen

XMIX - De kettingen

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

15-12-2010 13:45

De geiten

XMIX - De geiten

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

08-12-2010 13:45

De geluidspuiter

XMIX - De geluidspuiter

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

01-12-2010 13:40

De beelden

XMIX - De beelden

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

24-11-2010 13:40

De hondenwedstrijd

XMIX - De hondenwedstrijd

Jeugdserie waarin politieman Anton de hulp inroept van de helden uit zijn favoriete computerspelletje XMIX. En hoewel Exel, Dax en Xena supersterk, onzichtbaar en slim zijn, begrijpen ze de wereld van mensen niet altijd even goed. Dat leidt...

17-11-2010 13:40

Aflevering 70

XMIX - Aflevering 70

Op de ochtend van de bruiloft verdwijnt de jurk van de bruid. Waar moet de bruid nu in trouwen? XMIX komt in actie om de jurk te zoeken en gaat op boevenjacht. Maar is dit wel het werk van een stelletje boeven?

10-11-2010 13:50

Aflevering 69

XMIX - Aflevering 69

In de dierentuin zijn de eieren van de laatste Pira Pura vogel verdwenen. Als de eieren niet snel worden terug gevonden zal deze zeldzame vogel uitsterven. Ondanks de angst voor alle wilde dieren in de dierentuin gaan Xena, Exel en Dax op z...

03-11-2010 13:45

Aflevering 68

XMIX - Aflevering 68

Alle zeehonden zijn verdwenen in het dierenpark en Anton schakelt XMIX in om de dieren op te sporen. Eerst bestaat er nog even onduidelijkheid over wat een zeehond nou precies is, maar dan gaan Exel, Dax en Xena in het dierenpark op zoek na...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

XMIX gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van XMIX de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van XMIX bij XMIX liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van XMIX. Heb je een uitzending van XMIX gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

XMIX gemist

Een vrolijke kinderserie waarin games tot leven komen.

Uitzending gemist van XMIX? Hier kun je alle uitzendingen van XMIX kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 27-04-2011 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord