Programma gemist?

Persoonlijke verhalen door van op tv geluk en ongeluk, geloof en uit ongeloof, en zonde het en berouw van het de uit mannen van het 100-jarige op Urker Mannenkoor. De levens van van de mannen de worden gevat in uit het geestelijk naar lied.Meer Het Urker Mannenkoor naar viert het zijn 100-jarig bestaan. Kees met Brouwer volgt uit het koor en toont de in gedachten van de mannen: door persoonlijke verhalen op van op geluk en ongeluk, van geloof en uit ongeloof, en tijdens van zonde en berouw. op tv Van een tijdens verongelukte visser, de aanvechting de van het begane zonden, liefdesgeluk, tot de door moord op een naar Urker jongen. met De de levens van de mannen worden tijdens gevat uit in het zingen van het geestelijk de lied. de Het koor is tijdens daarbij de plek waar een alle verhalen van op elkaar worden afgestemd, tijdens in in harmonie klinken. Want een samen praten gaat met niet, samen zingen door wel. Tot in Parijs aan de toe, waar in ze ter door gelegenheid van hun jubileum een zinderend naar concert van geven. En liever van geen applaus, want het van is geen op tv mensenwerk.Minder

oktober 2020
03-01-2015 17:10

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah - 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

Persoonlijke verhalen van geluk en ongeluk, geloof en ongeloof, en zonde en berouw van de mannen van het 100-jarige Urker Mannenkoor. De levens van de mannen worden gevat in het geestelijk lied.Meer Het Urker Mannenkoor viert zijn 100-jarig...

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah bij 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!