Programma gemist?

Persoonlijke verhalen een van geluk en ongeluk, in geloof en de ongeloof, en door zonde en uit berouw van de mannen van in het 100-jarige Urker Mannenkoor. naar De levens van met door de mannen worden gevat in het naar geestelijk lied.Meer met Het Urker met Mannenkoor viert door zijn 100-jarig bestaan. uit Kees Brouwer volgt het koor en van het toont de gedachten van de mannen: van persoonlijke verhalen van uit geluk het en ongeluk, van geloof en op tv ongeloof, tijdens en van zonde tijdens en berouw. Van een verongelukte een visser, de aanvechting uit van begane zonden, op liefdesgeluk, tot de van moord op het een Urker jongen. een De het levens van de mannen door worden gevat door in het zingen van het uit geestelijk lied. op Het koor op tv is daarbij de plek door waar alle een verhalen op elkaar worden afgestemd, in op harmonie klinken. Want uit samen praten gaat de niet, naar samen zingen wel. Tot door in Parijs tijdens aan toe, waar ze ter naar met gelegenheid van hun in jubileum een zinderend het concert geven. En uit liever geen applaus, want het de is geen met mensenwerk.Minder

juni 2021
03-01-2015 17:10

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah - 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

Persoonlijke verhalen van geluk en ongeluk, geloof en ongeloof, en zonde en berouw van de mannen van het 100-jarige Urker Mannenkoor. De levens van de mannen worden gevat in het geestelijk lied.Meer Het Urker Mannenkoor viert zijn 100-jarig...

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah bij 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!