Programma gemist?

Persoonlijke verhalen een van geluk op en ongeluk, geloof en ongeloof, door en de zonde en uit berouw van de mannen in van het 100-jarige de Urker Mannenkoor. De levens met van de mannen uit worden gevat een in het geestelijk lied.Meer van Het Urker op Mannenkoor viert zijn 100-jarig bestaan. uit Kees Brouwer in volgt het koor en het toont de gedachten het van op de mannen: persoonlijke verhalen van een geluk van en ongeluk, van geloof op en ongeloof, en van tijdens zonde en naar berouw. Van naar een verongelukte de visser, de aanvechting van begane door zonden, liefdesgeluk, uit tot de moord op een door Urker naar jongen. De in levens van de in mannen worden gevat in het naar zingen van het in geestelijk lied. een Het koor van is daarbij de plek waar alle met verhalen op elkaar de worden van afgestemd, in harmonie tijdens klinken. Want samen praten in gaat het niet, samen zingen wel. Tot in in tijdens Parijs aan toe, waar uit ze ter gelegenheid van hun van jubileum in een zinderend concert geven. naar En liever geen tijdens applaus, want het is op geen met mensenwerk.Minder

februari 2021
03-01-2015 17:10

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah - 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

Persoonlijke verhalen van geluk en ongeluk, geloof en ongeloof, en zonde en berouw van de mannen van het 100-jarige Urker Mannenkoor. De levens van de mannen worden gevat in het geestelijk lied.Meer Het Urker Mannenkoor viert zijn 100-jarig...

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah bij 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!