Programma gemist?

Persoonlijke een verhalen van geluk en de ongeluk, tijdens geloof en ongeloof, en zonde met en berouw van de de mannen van het het 100-jarige Urker Mannenkoor. van De levens naar van door de mannen worden van gevat in het geestelijk naar lied.Meer Het Urker naar Mannenkoor viert zijn de 100-jarig bestaan. Kees uit Brouwer volgt het naar koor en in toont de gedachten van de uit mannen: persoonlijke verhalen van in uit geluk en ongeluk, van geloof in en door ongeloof, en van zonde en berouw. door Van een verongelukte de visser, de aanvechting een van begane in zonden, van liefdesgeluk, tot de moord op het een Urker van jongen. De door levens van de op tv mannen worden gevat in het zingen een in van het geestelijk lied. op Het koor is daarbij de naar plek waar alle de naar verhalen op elkaar van worden afgestemd, in harmonie klinken. Want naar samen praten gaat met niet, samen het zingen wel. de Tot in Parijs uit aan toe, naar waar ze ter gelegenheid het van hun jubileum naar een zinderend concert geven. op tv En met liever geen applaus, want het is de geen van mensenwerk.Minder

juli 2020
03-01-2015 17:10

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah - 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah

Persoonlijke verhalen van geluk en ongeluk, geloof en ongeloof, en zonde en berouw van de mannen van het 100-jarige Urker Mannenkoor. De levens van de mannen worden gevat in het geestelijk lied.Meer Het Urker Mannenkoor viert zijn 100-jarig...

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah bij 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Urker Mannenkoor Hallelujah kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-01-2015 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!