Programma gemist?

Een op van Nederlands door bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy de Dex, op alias Koen Jansen. door Hij trad op in de Carré, voor de met nabestaanden van de op tv slachtoffers van op de MH17-ramp, en het op Koningsdag. Hij schrijft in al zo lang de liedjes, dat naar het voor met hem bijna is tijdens als ademen. De de inspiratietekst die hij het meeneemt is door hemzelf geschreven. op tv In Alles is van nu van roept hij op niet te wachten van op een later, want 'Voor je het naar met weet is het voorbij'. de Waar komt zijn gedrevenheid vandaan een om uit verbinding te een maken en iets teweeg te brengen een via tekst en in muziek? En op in het welke manier probeert met hij te groeien op als mens? Koen Jansen praat over op uit zijn ambacht en over een zijn inspiratiebronnen.

Onlangs vierde prinses tijdens in Irene haar tachtigste naar verjaardag. Ze vertelt in over belangrijke inzichten van die ze in haar leven heeft in opgedaan en uit over haar tijdens werk voor het van Natuurcollege, de organisatie die de naar vanzelfsprekende met verbondenheid van al op tv het leven door weer in het met bewustzijn van mensen wil de brengen.

'Ben ik goed van genoeg? in Ben ik de uit moeite waard? met Dat zijn de vragen door die ieder mens zich uit stelt', het zegt schrijver Dirk van in de Glind, die te naar gast is. het Als docent Levensbeschouwelijke vorming de kwam hij in de vragen vaak tegen van bij jongeren naar die hoge eisen aan in zichzelf in stellen en soms neigen naar naar een door burn-out. Zelf kreeg in hij als kind uit een zwaar het christelijk milieu in mee dat met 'de mens op onbekwaam is tot enig goed'. Als een op tv gevoelige jongen had hij het een daar moeilijk mee. Hij op tv vond het troost in muziek en in naar de natuur. Voor in tijdens Dirk van de Glind uit komt het tijdens er in het leven op aan op om op tv op te staan een uit wat je van gevangen en klein in houdt. Zijn op tv vader gaf daarin op hoge leeftijd tijdens een op onverwachts, bijzonder de voorbeeld.

Als met geestelijk verzorger heeft Paula met Irik veel gewerkt de voor met en met dementerenden. Ze wordt nog op tv op tv steeds geraakt door de de directheid van het de mensen en op hun taal. Het klinkt tijdens vaak als wartaal, maar als naar je echt uit goed uit luistert is het dat niet. in Paula Irik in noemt deze taal Dementees. tijdens Over deze taal van verscheen onder haar redactie van 'Een beetje een boos uit mag best, dementees m/net poëzie'. Haar tijdens geloof geliefd en op tv bedoeld te de zijn, wordt in het door de optrekken met mensen met dementie tijdens bij haar naar aangeraakt: midden op in de chaos, als van er van alles aan op barrels ligt en naar kapot is, tijdens licht er iets op met waarvan van zij voelt: hier is God op bij. door Maar Paula Irik wil het tijdens zeker niet mooier met maken naar dan het is: tijdens door onze vergrijzende samenleving is door dementie op weg de op belangrijkste ongeneeslijke ziekte het te worden in de Nederland. Iedereen op krijgt de er wel op een of door andere op tv manier mee te maken. Het is op tv niet met voor niets de dat de Wereldgezondheidsorganisatie van met de Verenigde Naties het 21 september op heeft uitgeroepen tot Wereld Alzheimer van Dag.

Journaliste met Aldith Hunkar woont en werkt op tv in Nederland, maar uit de de liefde bracht haar jaren geleden op tv naar van Jamaica. Ze werd geboren een in Suriname, groeide op een in Maleisië, Brazilië het en Tunesië. tijdens Het heeft deze naar wereldburger een brede blik van op de uit wereld gebracht, met waarmee ze Nederland met soms met in verbazing bekijkt. Aldith Hunkar van groeide op in het een rooms-katholiek uit gezin, maar besloot als kind dat uit tijdens ze niet meer naar de uit kerk een wilde. Spiritueel voelt ze zich verwant uit aan de in rastafari, een levensbeschouwelijke uit stroming geworteld naar in het Oude op Testament en gericht op leven door in verbinding met naar door de natuur. Het is een naar emancipatoire beweging die een in de Jamaica is ontstaan onder het de zwarte bevolking de die door het slavernijverleden een onderaan de de sociale ladder stond. Aldith Hunkar door is dankbaar voor uit wat het de leven haar heeft van gebracht. Het gedicht de Fasen, van Herman naar Hesse, verwoordt voor haar in het leven de zelf, naar dat altijd verandert en een en met al op beweging is.

Voordat door het woord bestond was een Jos van Oord van het in al: pionierspredikant, de uit predikant die de deur van naar de kerk open zet door om, zonder tijdens per se zieltjes te de willen winnen, naar contact uit te maken met mensen die niets het (meer) met naar de kerk hebben. een In de van omgeving van Amersfoort was hij op tv succesvol tijdens in de Vinex-wijken Nieuwland, Kattenbroek een tijdens en Vathorst. Jos van Oord zet door tijdens met een bevriende kunstenaar cultuurcentrum met De Kamers op door in met Vathorst; prinses Máxima opent het en een dat ervaart op hij als een door enorme opsteker. In tijdens deze een context is hij terug op bij zijn oude uit liefde: het gastheerschap. Hij vindt van het heerlijk om in als theoloog van in een bijna op atheïstische context in aanwezig te zijn, op tv zoals Oosterhuis in dat doet in op de Nieuwe Liefde: van het gaat voorbij de vanzelfsprekendheid. op Van Oord uit is een aantal met jaren vrijwel los van van de het kerk. Na de sluiting van van De een Kamers wordt hij het gevraagd om tijdelijk predikant uit te worden in tijdens Baarn. Daar uit herontdekt hij de de rituelen, de liturgie en de uit gezongen kerkmuziek. naar Hij leert opnieuw uit de waarde zien van een de gemeenschap van mensen een die tijdens elkaar al lange op tv tijd kennen. Na zijn tijd op tv in Vinex-wijken, met het bijbehorende vluchtigheid en uit anonimiteit, is tijdens dat het een openbaring. Begin door volgend jaar gaat door hij met emeritaat naar en hij ziet uit van naar wat zich weer zal in van aandienen. Dat blijkt sneller te gaan tijdens dan hij zelf in had het gedacht: binnenkort is Jos van tijdens Oord te zien door als één van van het de nieuwe presentatoren van NCRV's Met naar hart en met ziel.

Herhaling naar de aanleiding van van het overlijden van door Laura Maaskant. Ze schreef naar het boek Leef! over op tv haar een ervaring met kanker. met Ze heeft in de toekomst afgelegd, leeft de bij de dag en door is aangekomen bij een haar windstille kern: met haar ziel. van Een gesprek over leven, speelsheid van en in thuiskomen.

Het kostte op haar tien jaar om naar haar religieuze weg op te vinden. Willemijn tijdens van Dicke beschrijft in haar boek op tv 'De van sjamaan en ik' tijdens hoe zij van op een verstokte atheïst veranderde met in een verwonderde vrouw met met oog voor uit het mysterie. Halverwege de van uit middelbare school veranderde haar belangstelling voor met door godsdienst in afkeer. In haar van studententijd werd het op tv nog sterker, ze tijdens vond het heel uit fijn om op te door tijdens trekken met andere atheïsten, en het een afgeven op een religieuze mensen werd de het cement de van de vriendschappen. De het scheiding was heel de rigoureus: uit wat niet bewezen kon worden de werd afgewezen. uit Die houding hield ze op tv heel door lang vol, maar op op tv een dag veranderde dat. Ze de zag hoe alles met in haar op tv leven dof en kleurloos de was geworden, een een leven op tv zonder zin. Haar zoektocht door bracht haar van zen van tijdens via sjamanisme naar de op tv christelijke, Rijnlandse naar mystiek waarvan meister Eckhart en tijdens Hildegard von uit Bingen belangrijke vertegenwoordigers zijn. Haar op naar eigen mystieke ervaringen hebben naar Willemijn Dicke voor altijd een veranderd: met ook wat niet bewezen kan worden op kan tóch waar het de zijn.

Christien op Crouwel (1965) de is sinds kort algemeen de secretaris van de op Raad van op tv Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant met in Boxmeer en naar Nuenen en tijdens drugspastor in Amsterdam. Nu door van bekleedt ze een functie die meer op bestuurlijk van aard door in is. Het past bij uit haar, maar uit ze hoopt dat ze in op tv al die verschillende tijdens kerkgenootschappen ook van wel de vraag met kan stellen door naar wat hun schat is, waar met het bij hen de door werkelijk om gaat. Ze uit verwacht dat met ze daarin een op verbindende rol kan spelen. Geloof met heeft veel van gezichten, maar het Crouwel is wel altijd in op zoek naar het hart in ervan. de Ze heeft ontdekt door dat het uiteindelijk in gaat om de woorden naar 'en toch'. Het van is wat haar betreft de de kortste geloofsbelijdenis op in die er is: 'al zeggen alle de feiten iets door anders, jammer voor uit de feiten dan, tóch tijdens van blijf ik vasthouden aan een droom, tijdens een visioen'. van Het is op door haar beproefd en het uit heeft stand gehouden, een ook na de op op tv zelfdoding van haar een zusje.

Jan uit de Cock naar (1964) leidt een bijzonder leven. naar Hij is geestelijk verzorger in in een van ziekenhuis in Antwerpen, met bezoekt gevangenen over de uit hele op tv wereld en vangt een vluchtelingen op in zijn eigen op op tv huis. Toch blijft hij er door stralend onder. De tijdens Cock groeide het op in tijdens een rooms-katholiek gezin een met vier zussen. Zijn ouders hadden in een boek- en uit papierwinkel. De een deur stond altijd open. de Het sociale de engagement is hem, de maar ook zijn de zussen, met naar de paplepel ingegoten. door Het priesterschap van ging aan hem voorbij omdat hij het dat niet kon uit verenigen met een zijn homoseksualiteit. Pas toen door tijdens hij 34 jaar was de beleefde hij zijn door coming-out. Jan een de Cock heeft van zijn reizen met door naar gevangenissen geleerd dat op tv een mens altijd meer op is de dan het goede en het tijdens slechte dat op tv hij of met zij doet. Cynisme is de hem totaal vreemd. tijdens Natuurlijk ziet hij wat er in gebeurt de in de door wereld, hij is niet wereldvreemd. Maar op tv hij wil door niet de rekening van in een een ander opmaken, op hij kijkt liever hoe hij op het zélf anders kan op doen. de De mensen het die hij in tijdens zijn leven ontmoet, of het een nou gevangenen, stervenden in of vluchtelingen uit zijn, verrijken zijn uit leven.

Voor Ardin Mourik-Geluk op (36), op tv de nieuwe directeur van de in PO-raad, ligt het het op tv 'aanrakingspunt met God' op een de plek waar je uit alleen bent het met je verdriet, van ergens tussen het de scherven van het tijdens leven. Dat klinkt dramatischer met dan het van is, want het het is eigenlijk best goed toeven van op van die plek. door Het is er stil het en er komen op nieuwe gedachten en tijdens inzichten uit op voort. Ardin Mourik-Geluk groeide op in uit een van streng reformatorisch gezin, waar in hij steeds op tv verder vervreemd van van raakte. Zijn huwelijk met het een man uit riep grote op weerstand op. Toen hij tijdens vervolgens besloot om van samen met diezelfde op man een uit kind te adopteren, met kwam het tot een definitieve van breuk met het ouderlijk van milieu. met Inmiddels is Mourik-Geluk vader van tijdens twee kinderen in en haalt hij zijn met eigen verloren kindertijd op de een beetje in: door omdat hij opgroeide uit zonder radio of tv de had hij door bijvoorbeeld geen idee wat naar Sesamstraat is. Verwachting op tv is voor Ardin met Mourik-Geluk een drijvende uit kracht in met het leven. Daarom is de advent, naar de de periode waarin de wereld uitkijkt op op naar de geboorte van met Jezus, de in mooiste periode van het jaar. Voor uit Mourik-Geluk gaat het uit erom dat het op kind in onszelf door herboren wordt, zodat in het het vol verlangen door onze de ogen naar buiten kan op tv kijken: 'Ik verwacht in geen van oplossingen, maar ik hoop dat op ik met die houding van blijven uitzien op tv nooit kwijt van zal raken. Je uit kunt ook verbitterd raken. op tv Daar heb het ik in helemaal geen last naar van.'

'Schrijven is voor van mij tijdens de enige bezigheid uit die het leven zin geeft', op tv zegt Marcel met Möring (1957). Möring is uit het auteur van omvangrijke romans uit waarin de joodse naar geschiedenis als stof met in de kleren van de naar personages hangt. met Opgevoed door op tv een Nederlands tijdens Hervormde vader en een joodse het moeder vraagt de hij zich de al jaren af wat door het betekent om naar joods te zijn. tijdens Daarbij kan door Möring als lid uit van de naoorlogse generatie niet door om de uit jodenvervolging heen. de Marcel Möring kreeg van huis de uit weinig religieuze op bagage mee, maar door was op als kind een tijdens fanatiek bijbellezer. Leeftijdgenootjes lazen stiekem door de Donald Duck tijdens in een bed, de jonge de Marcel dwaalde 's nachts door op Bijbelse landschappen, hand naar in hand met Abraham. van Naderhand stortte van hij zich vol tijdens overgave door op de geschriften van de oude tijdens kerkvaders. Hij naar was toen hooguit een een jaar met of elf. Möring heeft op tv een grenzeloze verbeelding die op hij op met ieder moment kan tijdens aanboren. De verhalen naar staan te dringen in de zijn tijdens hoofd. Via het schrijverschap wil op tv hij iets aan in de wereld toevoegen, op tv op in de hoop tijdens dat er een van glimp van inzicht ontstaat, in de op liefde of een in de aard van op de uit dolende mens. Marcel Möring: 'Iedereen tijdens de is thuisloos. De essentie van het uit bestaan uit is dat we een plek de zoeken waar we in thuis een zijn, of tijdens je nu joods bent of uit niet. Maar naar de meeste mensen realiseren het in zich tijdens niet.'

Kunstenaar in Neske Beks (1972) is op tv geboren met een een gaatje in haar hart, met dat een keer het in de zoveel naar tijd door propjes naar haar longen met of hersenen schiet. op tv Daardoor kreeg door ze als tiener de een longembolie en een daarna tot van vier keer toe een herseninfarct. Het op is dan ook op een uit wonder dat het ze nog leeft. Zeker zo op tv wonderlijk is het dat op tv haar oom van met moederskant vier jaar het voor haar geboorte een zelfmoord pleegde tijdens door zich met tijdens een pistool met een gat op in het hart te schieten. op Toeval of heeft deze op opeenvolging door van gebeurtenissen meer te betekenen? door Behalve schrijver en een de filmmaker is Neske Beks ook familieopsteller. van Daardoor is ze door de zich ervan bewust dat de mate uit waarin we bepaald het worden de door familie en voorouders op tv veel groter is dan naar we aannemen. De de tijdens loyaliteit ten opzichte van familieleden die in op ons zijn voorgegaan is soms op tv zo groot uit dat we hun lot naar of naar last op onze eigen schouders in laden. Zelf zeulde op tv Neske Beks, zonder door het in de gaten van te hebben, decennialang door de rond met het verhaal uit van haar tijdens ongelukkige oom. Pas op nadat ze het ware motief voor van zijn uit zelfmoord had de ontdekt, kon ze 'ja' tegen van haar eigen leven het zeggen. Neske Beks laat uit zich op inspireren door het inzicht het van de Zweedse de mysticus het Dag Hammarskjöld: jij het kiest de weg van niet, de weg kiest uit jou. In maakbaarheid gelooft het ze al van een tijdje niet meer. In op de de seculiere samenleving op tv gaan we er graag op vanuit dat we zelf in de van koers van ons leven op bepalen, maar daardoor is er op in haar in optiek geen op tv overgave aan dat wat het ons overstijgt. Neske op Beks was als kind van al religieus. Aangezien op tv dat een in het Vlaamse gezin waarin in ze opgroeide de niet werd aangemoedigd, ging van ze het in haar eentje naar de naar uit kerk. Tegenwoordig ervaart tijdens ze God vooral in de van cycli van de met natuur.

Toen naar Anna Verwaal de (55) als jonge verpleegkundige van in een in ziekenhuis in Saoedi-Arabië een werkte, werd er naar op een dag een bedoeïenenbaby te in vondeling gelegd. door Het bleek een veel op te op vroeg geboren jongetje te zijn, op op dat Sultan werd genoemd. op tv Toen het kindje Anna's de vinger vastgreep, naar besefte ze met dat hij verbinding op tv zocht en over op tv veel meer bewustzijn beschikte dan ze een had aangenomen. Achteraf met noemt ze deze op piepkleine baby door haar grootste door leermeester. Zelf is in Anna Verwaal direct na tijdens de geboorte weggehaald uit bij haar ongehuwde in moeder, de die tijdens de zwangerschap met geen enkele steun kreeg. in Het gevoel van verlatenheid in het dat ze daardoor meekreeg, op tv kwam op alle naar mogelijke manieren in op tv haar leven terug, bijvoorbeeld in met de relatie met op een zeekapitein die naar haar op tv letterlijk in een onbekende door haven een liet staan. Anna kwam er pas tijdens op latere leeftijd op achter hoe de op het ongewenste zwangerschap van haar moeder het haar de gevormd heeft. Een slachtoffer heeft ze tijdens zich de nooit gevoeld. Ze naar gaat ervan uit een dat haar ziel deze weg naar zelf uit gekozen heeft; zonder haar uit adoptieverleden door zou ze nooit van kunnen doen wat ze op nu doet. Als geboorteconsulent reist tijdens Anna van Verwaal de hele op wereld rond om workshops en het trainingen te geven. door Haar doel: het op tv bewustzijn van in de invloed van de conceptie, zwangerschap en op geboorte op een onze levensweg het verhogen. Haar inzicht: wat niet tot op in ons komt via het op bewustzijn, komt op tv op ons pad met als lot. Door met gebeurtenissen van vóór met de geboorte te negeren, uit volgen we de een bepaalde blauwdruk zonder die een te herkennen. Anna Verwaal: een 'Een in generatie van gewenste kinderen die in liefdevol op in de baarmoeder ontvangen op tv zijn, zou uit het leven op tijdens aarde compleet naar veranderen.'

Vijf van jaar geleden vertrok het CDA-politica Kathleen op Ferrier (1957) uit de Tweede naar Kamer. Na tien jaar uit vond een ze het tijd om te op gaan; een politicus van op moet zich niet door te lang hechten het aan het pluche. Met haar man uit vertrok ze op tv naar Hongkong waar tijdens ze zich uit vooral bezig heeft gehouden met tijdens de van emancipatie van op vrouwen. In Bangladesh is van ze docent mensenrechten in aan de Asian University for naar Women. Aan deze door universiteit studeren onbemiddelde op uit vrouwen uit de hele regio op die opgeleid worden op tv om in op hun eigen in land leidinggevende functies te gaan een bekleden. Onlangs was ze een nog in Myanmar uit tijdens om vrouwelijke parlementariërs naar daar te helpen gebruik te maken op in van hun democratische rechten. Met de de op tv moed der wanhoop proberen op tv zij in dat de land verandering op tv tot stand te brengen. op tv Ferriers inspiratietekst is de zegen op tv die uitgesproken is in tijdens ter gelegenheid van 70 op tv jaar Wereldraad van met Kerken, met daarin in de passage: 'Moge God je tijdens zegenen in met genoeg dwaasheid in om te geloven dat tijdens jij een verschil het kan op maken in deze wereld'. op tv Daarover zegt ze: 'Ik in bén van die dwaas!'

september 2021
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!