Programma gemist?

Een van Nederlands met bekendste van rappers en door taalkunstenaars is Diggy Dex, alias in Koen uit Jansen. Hij trad van op in Carré, voor de nabestaanden naar een van de slachtoffers het van de MH17-ramp, en op Koningsdag. de de Hij schrijft al zo lang liedjes, een het dat het voor hem in bijna is als ademen. De op met inspiratietekst die hij meeneemt is door een hemzelf geschreven. uit In Alles is nu de roept hij op op tv niet te wachten tijdens op later, het want 'Voor je het door weet de is het voorbij'. Waar door komt van zijn gedrevenheid vandaan om met verbinding te de maken en iets naar teweeg te brengen via tekst op en muziek? En op door in welke manier probeert het hij te groeien als mens? door Koen Jansen praat naar over zijn ambacht van en over zijn op tv inspiratiebronnen.

Onlangs vierde uit prinses Irene haar tachtigste naar verjaardag. Ze met vertelt over belangrijke in inzichten die ze op tv in in haar leven heeft opgedaan en naar over haar werk voor door het Natuurcollege, van de organisatie die de met tijdens vanzelfsprekende verbondenheid van tijdens al het leven weer in met het bewustzijn van mensen naar wil met brengen.

'Ben ik goed een tijdens genoeg? Ben ik in de moeite waard? Dat zijn met de vragen in die ieder mens zich uit stelt', zegt schrijver op Dirk van de het Glind, die te gast tijdens op is. Als docent door Levensbeschouwelijke vorming kwam op tv hij de vragen vaak op tv tegen bij jongeren uit die hoge eisen aan tijdens zichzelf door stellen en soms door neigen naar een van burn-out. Zelf kreeg hij als kind in uit een zwaar het christelijk milieu mee op tv dat 'de in mens onbekwaam is tot in enig op goed'. Als in gevoelige jongen had uit hij het daar moeilijk mee. Hij in vond troost in het muziek en in van de natuur. Voor met door Dirk van de Glind komt het op tv op er in het leven op aan op om op te tijdens staan op uit wat je door gevangen en klein houdt. op tv Zijn vader gaf daarin op op hoge leeftijd een een een onverwachts, bijzonder door voorbeeld.

Als geestelijk verzorger in heeft op Paula Irik veel gewerkt door voor en het met dementerenden. Ze wordt nog van steeds geraakt door met de in directheid van de door mensen en hun het taal. Het klinkt vaak als naar wartaal, maar als een je met echt goed luistert de is het dat niet. met Paula Irik noemt deze de taal Dementees. op Over de deze taal verscheen uit onder haar redactie in 'Een beetje boos mag best, het dementees m/net de poëzie'. Haar geloof geliefd van en bedoeld de te zijn, het wordt in het naar optrekken met mensen met met dementie bij haar aangeraakt: van midden in de het chaos, als er op van alles aan barrels uit ligt en naar kapot is, het licht er iets met op waarvan zij voelt: hier in is God bij. een Maar naar Paula Irik van wil het zeker niet de mooier maken dan door het is: door onze op tv vergrijzende samenleving is dementie uit op op weg de belangrijkste ongeneeslijke op ziekte in te worden in Nederland. in Iedereen krijgt er wel in op een of naar andere manier op tv mee te maken. een Het is van niet voor niets dat de Wereldgezondheidsorganisatie van het van de Verenigde Naties 21 september van heeft uitgeroepen in tot Wereld Alzheimer van Dag.

Journaliste Aldith de Hunkar een woont en werkt in in Nederland, maar de liefde bracht tijdens tijdens haar jaren geleden naar Jamaica. Ze door werd naar geboren in Suriname, groeide op door in Maleisië, in Brazilië het en Tunesië. Het op heeft deze wereldburger een brede de blik op de wereld uit gebracht, waarmee ze op Nederland soms het met verbazing bekijkt. de Aldith Hunkar van groeide op in op tv een rooms-katholiek gezin, maar in besloot als op kind dat ze niet meer in naar het de kerk in wilde. Spiritueel voelt ze zich verwant door aan de door rastafari, een in levensbeschouwelijke stroming geworteld in een het Oude Testament tijdens en gericht in op leven in in verbinding met de natuur. een Het is een emancipatoire van beweging die in in Jamaica door is ontstaan onder op de zwarte bevolking die de door het slavernijverleden onderaan in de sociale de ladder stond. Aldith op tv Hunkar met is dankbaar voor wat het leven van haar heeft het gebracht. Het een gedicht Fasen, van naar Herman Hesse, naar verwoordt voor haar van het leven zelf, dat altijd door verandert het en een en naar al beweging is.

Voordat een het woord bestond een was Jos van Oord naar het al: door pionierspredikant, de predikant tijdens die de deur de van de kerk open op tv zet om, naar zonder per se zieltjes naar te op willen winnen, contact te maken van met op tv mensen die niets (meer) met met de kerk het hebben. In de omgeving in van Amersfoort was hij het succesvol de in de een Vinex-wijken Nieuwland, Kattenbroek en Vathorst. op Jos met van Oord zet met een bevriende van kunstenaar op tv cultuurcentrum De Kamers op in tijdens Vathorst; prinses van Máxima opent een het en dat naar ervaart hij op tv als een enorme opsteker. het In deze op context is hij in terug bij zijn oude liefde: de het gastheerschap. Hij in vindt het heerlijk op om als uit theoloog in een bijna het atheïstische context aanwezig te door door zijn, zoals Oosterhuis dat doet in de een de Nieuwe Liefde: het gaat uit voorbij de vanzelfsprekendheid. door Van Oord tijdens is een aantal jaren vrijwel in los op tv van de kerk. naar Na de sluiting van de De Kamers wordt naar hij gevraagd om tijdelijk het predikant te worden naar in Baarn. met Daar herontdekt hij de de een rituelen, de liturgie en de het gezongen kerkmuziek. Hij leert door opnieuw de waarde tijdens zien van van een gemeenschap van mensen van die elkaar al het lange met tijd kennen. Na zijn een tijd naar in Vinex-wijken, met bijbehorende tijdens vluchtigheid en anonimiteit, door is dat een openbaring. Begin uit volgend jaar gaat op hij met emeritaat naar en hij ziet van naar uit naar wat op tv zich weer zal aandienen. de Dat blijkt sneller te gaan door de dan hij zelf had gedacht: in binnenkort is Jos op van Oord het te zien als één van op de nieuwe presentatoren de van het NCRV's Met hart en door ziel.

Herhaling naar naar aanleiding van het overlijden door van Laura Maaskant. de door Ze schreef het boek Leef! over tijdens haar ervaring met op tv kanker. Ze heeft van de uit toekomst afgelegd, leeft bij uit de uit dag en is aangekomen op bij haar door windstille kern: haar ziel. door Een gesprek op over leven, speelsheid en het thuiskomen.

Het met kostte haar uit tien jaar om in haar religieuze weg te door vinden. Willemijn de Dicke beschrijft in met haar boek 'De sjamaan en van ik' hoe zij naar van een verstokte atheïst van veranderde het in een verwonderde vrouw de met het oog voor het van mysterie. Halverwege de middelbare school veranderde met haar de belangstelling voor naar godsdienst in afkeer. In haar de studententijd werd het door nog sterker, ze vond door het naar heel fijn om in op te trekken met met andere atheïsten, en op tv het afgeven op het religieuze mensen werd een het cement op tv van de op vriendschappen. De scheiding was heel rigoureus: op tv wat niet door bewezen een kon worden werd afgewezen. Die op houding hield ze op tv heel lang van vol, maar op een dag van in veranderde dat. Ze zag hoe alles tijdens op tv in haar leven dof en kleurloos een was geworden, door een leven op zonder zin. Haar de zoektocht bracht een haar van zen naar via sjamanisme naar de christelijke, van Rijnlandse mystiek door waarvan meister Eckhart naar en Hildegard tijdens von Bingen belangrijke vertegenwoordigers zijn. op tv Haar eigen mystieke ervaringen de op tv hebben Willemijn Dicke voor altijd op veranderd: ook wat niet de bewezen kan naar worden tijdens kan tóch waar van zijn.

Christien naar Crouwel (1965) op tv is sinds kort algemeen secretaris met van de Raad van op Kerken in Nederland. het Ze een was gemeentepredikant in Boxmeer en op Nuenen in en drugspastor in uit Amsterdam. Nu bekleedt tijdens ze een functie die meer uit door bestuurlijk van aard het is. Het past bij haar, maar tijdens ze hoopt door dat op tv ze in al die op tv verschillende kerkgenootschappen ook door wel de vraag kan stellen het de naar wat hun schat is, waar het het door bij hen werkelijk met om gaat. in Ze verwacht dat ze daarin tijdens een verbindende rol naar kan spelen. Geloof heeft een veel gezichten, maar het Crouwel is wel door altijd uit op zoek naar het hart op tv door ervan. Ze heeft het ontdekt dat het uiteindelijk naar gaat om de woorden 'en het toch'. met Het is wat haar het betreft de kortste geloofsbelijdenis door die van er is: 'al zeggen alle tijdens feiten op tv iets anders, jammer voor een de met feiten dan, tóch blijf in ik vasthouden aan een het droom, in een visioen'. Het is door haar met beproefd van en het heeft op stand gehouden, ook een na de zelfdoding van haar het op zusje.

Jan door de Cock (1964) door leidt een bijzonder leven. Hij naar is geestelijk het verzorger in een uit ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt op gevangenen naar over de hele naar wereld en vangt vluchtelingen op door in zijn uit eigen huis. naar Toch blijft hij uit er stralend onder. De Cock van groeide het op in een rooms-katholiek uit gezin met vier zussen. door Zijn ouders het hadden met een boek- en papierwinkel. op De deur stond door altijd open. Het in sociale engagement het is hem, maar ook zijn zussen, op met de paplepel uit op tv ingegoten. Het priesterschap op ging aan hem voorbij tijdens omdat hij dat niet kon met verenigen tijdens met zijn homoseksualiteit. Pas toen door hij 34 jaar een was beleefde met hij tijdens zijn coming-out. Jan de op tv Cock heeft van zijn reizen een een naar gevangenissen geleerd dat een met mens altijd meer uit is dan het goede met en het slechte in in dat hij of zij de doet. Cynisme is hem totaal tijdens vreemd. Natuurlijk in ziet op hij wat er gebeurt in de in wereld, hij de is niet van wereldvreemd. Maar op tv hij wil niet uit de rekening van een ander in opmaken, hij uit kijkt liever hoe hij het in zélf anders kan uit doen. van De mensen die hij naar in zijn door leven ontmoet, of op tv het nou naar gevangenen, stervenden of vluchtelingen van zijn, verrijken zijn van leven.

Voor Ardin door Mourik-Geluk (36), de naar nieuwe directeur van de tijdens PO-raad, ligt het het 'aanrakingspunt met in God' op de plek door waar je uit alleen bent tijdens met je met verdriet, ergens tussen de een scherven van het op leven. Dat klinkt dramatischer dan van door het is, want op het is eigenlijk best goed door toeven op die naar plek. Het is er van stil en er een tijdens komen nieuwe gedachten en inzichten op uit voort. Ardin Mourik-Geluk tijdens groeide op de in een een streng reformatorisch gezin, van waar hij in steeds verder vervreemd van raakte. Zijn naar huwelijk met een van met man riep grote weerstand met op. Toen hij vervolgens het besloot om samen op tv met een diezelfde man een kind te op adopteren, in kwam het tot een op definitieve breuk de met het ouderlijk met milieu. Inmiddels is tijdens Mourik-Geluk vader van twee kinderen en de een haalt hij zijn eigen verloren een kindertijd een beetje van in: op omdat hij opgroeide een zonder radio of tv met had hij naar bijvoorbeeld geen idee wat met Sesamstraat is. Verwachting door is voor een Ardin Mourik-Geluk een drijvende kracht door in het leven. van Daarom in is de advent, op tv de periode waarin uit de wereld uitkijkt naar de van geboorte van Jezus, de in door mooiste periode van het uit jaar. Voor Mourik-Geluk gaat tijdens het erom dat het tijdens kind van in onszelf herboren wordt, het zodat het vol verlangen van tijdens door onze ogen naar buiten kan uit kijken: op tv 'Ik verwacht uit geen oplossingen, maar ik hoop uit dat ik die door houding van blijven een uitzien nooit van kwijt zal raken. Je door kunt ook tijdens verbitterd raken. Daar op heb ik helemaal een geen last van van.'

'Schrijven is voor uit het mij de enige bezigheid de die het uit leven zin geeft', zegt een Marcel Möring de (1957). Möring is auteur op van omvangrijke romans waarin een de de joodse geschiedenis als stof in tijdens de kleren van de door personages hangt. van Opgevoed door een Nederlands een van Hervormde vader en op tv een joodse moeder vraagt hij naar zich al jaren naar af wat het van betekent om joods te naar zijn. Daarbij kan het Möring als op lid van de naar naoorlogse generatie niet om naar naar de jodenvervolging heen. Marcel Möring kreeg in van door huis uit weinig door religieuze bagage mee, maar was uit op tv als kind een fanatiek bijbellezer. het Leeftijdgenootjes lazen stiekem de op tv Donald Duck van in bed, de jonge op tv Marcel dwaalde op 's nachts van door Bijbelse landschappen, hand in uit van hand met Abraham. Naderhand van stortte hij zich op vol overgave op de geschriften van van door de oude kerkvaders. Hij was het toen hooguit een uit tijdens jaar of elf. tijdens Möring heeft een in grenzeloze verbeelding die hij op het ieder moment kan het aanboren. De een verhalen staan te dringen naar in zijn hoofd. tijdens Via het schrijverschap op wil hij iets aan tijdens de wereld toevoegen, uit in de uit hoop dat er het een met glimp van inzicht het ontstaat, in de liefde of in van op de aard van de door dolende mens. Marcel Möring: tijdens 'Iedereen is thuisloos. een De een essentie van het bestaan is dat in we naar een plek zoeken waar we door thuis zijn, op of op tv je nu joods bent of niet. een Maar de meeste het in mensen realiseren het zich tijdens niet.'

Kunstenaar Neske Beks op (1972) is van geboren met een tijdens gaatje in haar van hart, dat een uit keer in in de zoveel tijd propjes naar het haar op tv longen of door hersenen schiet. Daardoor van kreeg ze als tiener een in longembolie en daarna tot van vier keer toe op door een herseninfarct. Het is met dan ook een wonder dat een ze van nog leeft. Zeker met zo wonderlijk het is het dat door haar oom van met moederskant vier jaar door voor haar geboorte zelfmoord pleegde een door met zich met een pistool een met gat in in het hart te schieten. Toeval op of heeft deze naar uit opeenvolging van gebeurtenissen meer te betekenen? tijdens Behalve schrijver en met filmmaker tijdens is Neske Beks ook familieopsteller. tijdens Daardoor een is ze zich naar ervan bewust dat de mate de de waarin we bepaald worden door door familie en de voorouders veel de groter is dan we door aannemen. De een loyaliteit ten opzichte van met familieleden die ons op zijn voorgegaan is uit soms zo groot dat het we op hun lot of tijdens last op onze eigen schouders laden. een Zelf door zeulde Neske Beks, tijdens zonder het in tijdens de gaten te hebben, het decennialang rond op tv met het verhaal van haar met ongelukkige oom. Pas door nadat ze het de de ware motief voor zijn de zelfmoord had met ontdekt, kon ze 'ja' tegen haar naar op eigen leven zeggen. Neske Beks het laat zich inspireren door in het naar inzicht van de Zweedse in mysticus de Dag Hammarskjöld: jij van kiest de weg niet, de in weg kiest jou. In door van maakbaarheid gelooft ze al een tijdje door niet meer. In op op tv de seculiere samenleving met gaan we er graag vanuit een dat we zelf de in koers het van ons leven bepalen, naar maar daardoor naar is er in haar optiek tijdens geen een overgave aan dat wat een ons de overstijgt. Neske Beks van was als kind al religieus. Aangezien tijdens op dat in het Vlaamse met gezin waarin met ze opgroeide niet op werd aangemoedigd, ging ze in haar door eentje naar het de kerk. Tegenwoordig het ervaart ze God vooral een in uit de cycli de van de natuur.

Toen Anna Verwaal op tv (55) als jonge tijdens verpleegkundige in een in ziekenhuis in door Saoedi-Arabië werkte, het werd er op een dag naar een met bedoeïenenbaby te vondeling op tv gelegd. Het bleek een veel met te vroeg naar geboren met jongetje te zijn, uit dat Sultan werd genoemd. Toen uit het kindje Anna's vinger uit vastgreep, besefte op tv ze dat hij verbinding op van zocht en over veel meer het bewustzijn beschikte dan tijdens ze had aangenomen. door Achteraf noemt op ze deze piepkleine baby haar door tijdens grootste leermeester. Zelf is uit Anna Verwaal direct de na de geboorte weggehaald tijdens bij haar uit ongehuwde moeder, die tijdens in de zwangerschap geen enkele op steun door kreeg. Het gevoel van tijdens verlatenheid van dat ze daardoor meekreeg, kwam op van alle door mogelijke manieren met in haar leven op tv terug, bijvoorbeeld in de relatie op tv met een op zeekapitein die tijdens haar letterlijk in een naar onbekende haven liet staan. een Anna kwam er de pas op van latere leeftijd door achter hoe de ongewenste zwangerschap het van door haar moeder haar gevormd heeft. met Een het slachtoffer heeft ze in zich nooit gevoeld. Ze gaat op tv ervan uit dat haar naar ziel het deze weg van zelf gekozen heeft; zonder uit haar adoptieverleden zou ze op nooit kunnen doen op wat ze nu met doet. Als geboorteconsulent de reist de Anna Verwaal de hele een wereld rond om workshops uit en trainingen op te geven. Haar doel: het met bewustzijn van de op invloed het van conceptie, zwangerschap en in geboorte op onze levensweg tijdens verhogen. tijdens Haar inzicht: wat niet tot een van ons komt via het bewustzijn, de komt naar op ons pad als het lot. Door tijdens gebeurtenissen van vóór de geboorte te op tv negeren, volgen door we een de bepaalde blauwdruk een zonder die te herkennen. Anna Verwaal: op tv op tv 'Een generatie van gewenste naar kinderen die liefdevol uit in de baarmoeder ontvangen zijn, tijdens zou in het leven op aarde compleet op tv tijdens veranderen.'

Vijf jaar geleden het vertrok CDA-politica door Kathleen Ferrier (1957) de uit de Tweede Kamer. door Na tien jaar naar vond ze op het tijd om door te gaan; naar een politicus moet zich de niet te lang door hechten aan het op pluche. Met haar uit man vertrok uit ze naar Hongkong waar ze in zich vooral naar bezig heeft een gehouden met op tv de emancipatie van vrouwen. In door Bangladesh in is ze docent tijdens mensenrechten aan de Asian University de for Women. op tv Aan deze universiteit studeren onbemiddelde met het vrouwen uit de hele regio die naar opgeleid worden om van in hun van eigen land uit leidinggevende functies de te gaan bekleden. Onlangs van was ze nog op tv in Myanmar om vrouwelijke parlementariërs een tijdens daar te helpen gebruik te tijdens maken van hun democratische door rechten. Met het de met moed der wanhoop proberen zij op in dat land verandering een tot een stand te brengen. Ferriers inspiratietekst een is de zegen op die uitgesproken is op een ter gelegenheid van 70 jaar met Wereldraad van Kerken, uit met daarin in de passage: 'Moge God je op zegenen met met genoeg dwaasheid van om te geloven dat jij de naar een verschil kan maken tijdens in deze wereld'. Daarover zegt op tv ze: 'Ik bén op tv die een dwaas!'

mei 2020
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!