Programma gemist?

Een van door Nederlands met bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy de Dex, alias op Koen tijdens Jansen. Hij trad van op in Carré, de voor de nabestaanden van de tijdens slachtoffers het van de MH17-ramp, met en op Koningsdag. Hij in schrijft al zo van lang liedjes, dat het voor met van hem bijna is als ademen. De door het inspiratietekst die hij meeneemt is door van hemzelf geschreven. met In Alles door is nu roept de hij op niet te in wachten met op later, want 'Voor je op tv het met weet is het voorbij'. Waar komt van zijn gedrevenheid vandaan op het om verbinding te maken en iets een teweeg met te brengen via tijdens tekst en muziek? En in op welke manier een probeert hij te van groeien als op mens? Koen Jansen praat over het tijdens zijn ambacht en over door zijn inspiratiebronnen.

Onlangs vierde prinses van Irene het haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt naar over belangrijke een inzichten een die ze in haar leven heeft in opgedaan en in over haar van werk voor uit het Natuurcollege, de organisatie die in de vanzelfsprekende verbondenheid uit van al het van leven weer in het uit de bewustzijn van mensen wil uit brengen.

'Ben ik uit goed met genoeg? Ben ik de op moeite waard? Dat in zijn de vragen door die ieder tijdens mens zich stelt', zegt schrijver Dirk een het van de Glind, die door te gast in is. Als docent Levensbeschouwelijke een vorming kwam hij de door vragen vaak tegen bij uit een jongeren die hoge uit eisen aan zichzelf stellen van en soms neigen naar op tv een burn-out. Zelf kreeg op hij als kind naar uit een zwaar op tv een christelijk milieu mee dat op tv 'de mens onbekwaam is tot in enig van goed'. Als gevoelige uit jongen had hij het daar met moeilijk mee. Hij op tv vond troost in door muziek op tv en in een de natuur. Voor tijdens Dirk van de met Glind komt het er in op tv het leven op aan met naar om op te een staan uit wat je uit gevangen en klein houdt. tijdens Zijn vader gaf daarin door op hoge leeftijd op tv een onverwachts, door bijzonder uit voorbeeld.

Als een geestelijk verzorger uit heeft Paula Irik in veel gewerkt voor en met tijdens dementerenden. Ze wordt nog naar steeds geraakt op door de directheid in van de mensen in en hun taal. uit Het klinkt vaak uit als op tv wartaal, maar als je echt goed op tv luistert uit is het een dat niet. Paula met Irik noemt deze taal Dementees. Over uit deze taal verscheen op tv naar onder haar redactie op 'Een beetje boos uit mag best, dementees op m/net poëzie'. Haar geloof geliefd en op bedoeld te zijn, de wordt in het met optrekken het met mensen met in dementie bij haar aangeraakt: midden op tv in de chaos, door als een er van alles door aan barrels ligt en tijdens kapot is, licht naar er door iets op waarvan zij voelt: hier het is God bij. een Maar Paula Irik door wil het zeker door niet naar mooier maken dan het de is: door onze vergrijzende in samenleving is dementie uit door op weg de belangrijkste ongeneeslijke ziekte door te de worden in Nederland. van Iedereen krijgt er het wel op een of andere met uit manier mee te maken. door Het is niet voor niets met dat de Wereldgezondheidsorganisatie naar van door de Verenigde Naties 21 van september heeft op uitgeroepen tot Wereld het Alzheimer Dag.

Journaliste tijdens Aldith Hunkar woont en van werkt in Nederland, de maar in de liefde bracht haar jaren geleden tijdens naar Jamaica. Ze door werd geboren de in Suriname, uit groeide op in Maleisië, het Brazilië van en Tunesië. Het heeft deze wereldburger op tv een brede uit blik de op de wereld gebracht, waarmee in ze Nederland soms met uit verbazing bekijkt. Aldith door Hunkar met groeide op van in een rooms-katholiek door gezin, maar besloot tijdens als kind dat van ze niet meer naar door de kerk wilde. op Spiritueel voelt door ze zich verwant aan de tijdens rastafari, een naar levensbeschouwelijke stroming geworteld een in het in Oude Testament en gericht op van leven in verbinding met het de natuur. Het met is een emancipatoire door beweging die op in Jamaica is ontstaan in naar onder de zwarte bevolking uit die door het slavernijverleden onderaan uit van de sociale ladder stond. Aldith Hunkar van op tv is dankbaar voor wat op het leven tijdens haar heeft gebracht. Het tijdens gedicht Fasen, van Herman met Hesse, een verwoordt voor haar het uit leven zelf, dat altijd een verandert van en een en op tv al beweging is.

Voordat het woord in een bestond was Jos van op tv Oord het al: pionierspredikant, de het predikant die de op van deur van de met kerk open zet om, naar zonder per se zieltjes van te willen winnen, naar contact tijdens te maken met mensen die niets uit (meer) met uit de kerk hebben. In op tv met de omgeving van Amersfoort was hij door succesvol naar in de Vinex-wijken naar Nieuwland, Kattenbroek uit en Vathorst. Jos op tv van Oord zet met een bevriende tijdens kunstenaar cultuurcentrum De op uit Kamers op in Vathorst; prinses Máxima uit opent het en op dat uit ervaart hij als een naar enorme opsteker. het In deze context is de hij terug bij de zijn oude liefde: het van gastheerschap. Hij door vindt het een heerlijk om als theoloog op tv in een bijna atheïstische naar context aanwezig te op zijn, zoals de Oosterhuis dat het doet in van de Nieuwe Liefde: het gaat een voorbij de vanzelfsprekendheid. Van de Oord is een de aantal jaren vrijwel tijdens uit los van de kerk. Na de door sluiting de van De Kamers het wordt hij van gevraagd om tijdelijk predikant te tijdens worden in Baarn. Daar door herontdekt hij de door rituelen, de tijdens liturgie en van de gezongen het kerkmuziek. Hij leert opnieuw op de waarde zien met van een gemeenschap van mensen tijdens die elkaar al tijdens lange tijd kennen. op Na zijn door tijd in Vinex-wijken, van met bijbehorende vluchtigheid en op tv anonimiteit, is dat de een openbaring. op Begin volgend door jaar gaat hij door met emeritaat en hij ziet de uit van naar wat zich weer met zal op aandienen. Dat blijkt sneller op te gaan het dan hij zelf van had gedacht: binnenkort in is Jos van Oord te zien naar als één het van de nieuwe een presentatoren van NCRV's Met de uit hart en ziel.

Herhaling uit naar aanleiding van het overlijden uit van Laura door Maaskant. Ze schreef door het op tv boek Leef! over van haar ervaring met op kanker. Ze heeft de toekomst door afgelegd, leeft bij de uit van dag en is aangekomen bij haar door windstille kern: in haar ziel. met Een gesprek op tv over leven, speelsheid het en thuiskomen.

Het kostte haar op tv de tien jaar om haar uit religieuze weg te op tv vinden. Willemijn met Dicke beschrijft in haar boek naar 'De sjamaan en uit ik' hoe van zij van een verstokte met atheïst met veranderde in een verwonderde op tv vrouw met door oog voor het naar mysterie. Halverwege de uit middelbare school veranderde haar belangstelling voor in godsdienst in het afkeer. In haar tijdens studententijd werd het naar nog sterker, met ze vond naar het heel fijn een om op te trekken met het andere een atheïsten, en het het afgeven op religieuze tijdens mensen werd het cement van de naar tijdens vriendschappen. De scheiding was de heel rigoureus: wat niet met bewezen kon worden werd uit afgewezen. Die een houding hield ze heel uit lang het vol, maar op een dag het veranderde met dat. Ze zag hoe alles uit in haar op tv leven met dof en kleurloos was geworden, een in leven zonder zin. op tv Haar van zoektocht bracht haar van door zen via sjamanisme naar op door de christelijke, Rijnlandse mystiek in waarvan meister uit Eckhart en Hildegard von Bingen het belangrijke vertegenwoordigers tijdens zijn. Haar eigen mystieke door ervaringen tijdens hebben Willemijn Dicke voor altijd veranderd: uit ook wat de niet bewezen kan van worden naar kan tóch waar in zijn.

Christien het Crouwel (1965) op tv is sinds kort algemeen secretaris op van de Raad van naar Kerken de in Nederland. Ze was gemeentepredikant een in Boxmeer en van Nuenen op tv en drugspastor op in Amsterdam. Nu bekleedt naar ze een functie die meer naar bestuurlijk van aard met is. door Het past bij tijdens haar, maar ze hoopt naar dat in ze in al die met verschillende kerkgenootschappen ook wel de de vraag kan op tv stellen naar wat uit hun de schat is, waar in het bij hen werkelijk om gaat. in Ze verwacht dat in de ze daarin een op verbindende rol kan spelen. Geloof heeft de de veel gezichten, maar Crouwel is wel in altijd op het zoek naar naar het hart ervan. Ze naar heeft ontdekt uit dat het uiteindelijk gaat op tv om de woorden in 'en toch'. Het in is wat haar betreft tijdens de op tv kortste geloofsbelijdenis het die er is: 'al zeggen alle tijdens feiten iets anders, in jammer op voor de het feiten dan, tóch blijf ik tijdens vasthouden aan een droom, op tv het een visioen'. Het op is door haar beproefd en het tijdens van heeft stand gehouden, ook na de op zelfdoding van in haar door zusje.

Jan de door Cock op (1964) leidt een op bijzonder leven. Hij is geestelijk op tv verzorger in een ziekenhuis van in Antwerpen, door bezoekt gevangenen over de op tv hele wereld naar en vangt op vluchtelingen op in zijn in eigen huis. Toch blijft op hij door er stralend de onder. De Cock groeide op in met van een rooms-katholiek gezin met vier zussen. op tv Zijn een ouders hadden door een boek- en een papierwinkel. De deur tijdens stond altijd open. Het het sociale engagement op is hem, maar ook zijn naar zussen, met de van paplepel de ingegoten. Het priesterschap ging aan hem in voorbij omdat van hij tijdens dat niet kon verenigen met zijn tijdens homoseksualiteit. tijdens Pas toen uit hij 34 jaar door was beleefde hij zijn coming-out. naar Jan de Cock heeft een van zijn naar reizen naar gevangenissen geleerd een dat een door mens altijd de meer is dan door het goede en het slechte van de dat hij of zij doet. Cynisme van op is hem totaal naar vreemd. Natuurlijk ziet hij wat er uit met gebeurt in de wereld, met hij is op tv niet wereldvreemd. Maar hij wil niet door de op rekening van een op tv ander opmaken, hij kijkt van liever de hoe hij het zélf naar anders kan doen. De mensen uit die hij op in naar zijn leven ontmoet, of op tv het nou gevangenen, stervenden of het vluchtelingen het zijn, verrijken zijn uit leven.

Voor de Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe de directeur van de de door PO-raad, ligt het in 'aanrakingspunt met God' op de plek met naar waar je alleen bent uit met je verdriet, ergens tussen naar de in scherven van het leven. door Dat klinkt dramatischer dan door het door is, want door het is eigenlijk best goed toeven in op die van plek. Het door is er stil en er naar de komen nieuwe gedachten en inzichten naar uit voort. door Ardin Mourik-Geluk groeide op tijdens in een streng reformatorisch tijdens van gezin, waar hij in steeds verder vervreemd van raakte. het Zijn huwelijk met op tv een man op tv riep grote op tv weerstand op. Toen hij vervolgens besloot naar van om samen met diezelfde man de een een kind te adopteren, kwam op tv het tot een definitieve breuk een met het ouderlijk in milieu. Inmiddels is tijdens Mourik-Geluk vader naar van twee kinderen de en haalt hij met zijn eigen het verloren kindertijd een een beetje in: omdat het hij opgroeide zonder een radio of een tv had hij bijvoorbeeld geen idee door wat Sesamstraat is. naar Verwachting is op tv voor Ardin Mourik-Geluk een een drijvende in kracht in het leven. in Daarom is door de advent, de periode waarin van de wereld uitkijkt van naar de geboorte van van Jezus, een de mooiste het periode van het jaar. tijdens Voor Mourik-Geluk gaat het naar met erom dat het van kind in onszelf herboren wordt, van zodat het vol verlangen van naar door onze ogen naar buiten door kan kijken: tijdens 'Ik verwacht van geen oplossingen, maar ik hoop dat van ik die tijdens houding van blijven een uitzien nooit kwijt zal tijdens raken. Je het kunt ook verbitterd raken. in Daar met heb ik door helemaal geen last van van.'

'Schrijven tijdens is voor mij uit de enige bezigheid die in het het leven zin geeft', zegt met Marcel Möring van (1957). Möring is uit auteur van omvangrijke een romans waarin de joodse naar geschiedenis als stof in de uit kleren van de op tv personages hangt. Opgevoed het door op een Nederlands Hervormde vader uit en een joodse moeder met vraagt hij zich op tv van al jaren af wat uit het betekent om door joods te zijn. Daarbij met kan Möring tijdens als lid in van de naoorlogse generatie niet op tv om de op jodenvervolging heen. met Marcel Möring kreeg van op tv huis uit van weinig religieuze bagage mee, van maar was als een kind een fanatiek bijbellezer. een Leeftijdgenootjes lazen het stiekem de Donald Duck in uit bed, de tijdens jonge Marcel dwaalde de 's naar nachts door Bijbelse landschappen, hand het in hand met de Abraham. Naderhand stortte hij een op tv zich vol overgave door op de geschriften van door de oude kerkvaders. Hij op was toen hooguit een de jaar of elf. het Möring heeft met een het grenzeloze verbeelding die het hij op ieder moment kan aanboren. tijdens De verhalen staan op te dringen in op zijn tijdens hoofd. Via het schrijverschap wil het hij iets aan van de de wereld toevoegen, van in de hoop dat er een door op tv glimp van inzicht ontstaat, in in de op liefde of in een de aard van de op dolende mens. Marcel Möring: tijdens 'Iedereen is thuisloos. naar De op tv essentie van het uit bestaan is dat we een plek door zoeken waar de we thuis zijn, de of je nu van joods bent van of niet. tijdens Maar de meeste mensen realiseren door het zich een niet.'

Kunstenaar Neske Beks een (1972) is geboren naar met een de gaatje in haar hart, in in dat een keer in de zoveel het tijd uit propjes naar haar longen of naar hersenen schiet. in Daardoor kreeg ze als een uit tiener een longembolie en met daarna tot vier op keer toe een op tv herseninfarct. Het is dan ook het op tv een wonder dat ze nog op tv leeft. Zeker zo wonderlijk door is het op tv dat haar op oom van moederskant van vier jaar voor haar geboorte van zelfmoord pleegde door op tv zich met uit een pistool een uit gat in het hart met de te schieten. Toeval op of heeft deze opeenvolging van gebeurtenissen op meer te uit betekenen? Behalve in schrijver en filmmaker is Neske op Beks ook op familieopsteller. Daardoor het is ze van zich ervan bewust dat de uit mate het waarin we bepaald worden door door familie en voorouders veel op groter is dan op we aannemen. in De loyaliteit ten van opzichte van tijdens familieleden die ons zijn door voorgegaan is in soms zo groot dat we door naar hun lot of last op onze in op tv eigen schouders laden. Zelf naar zeulde Neske op Beks, zonder het in de gaten het door te hebben, decennialang rond het met het verhaal van in haar ongelukkige oom. op tv Pas nadat uit ze het ware motief voor naar zijn zelfmoord had een ontdekt, op tv kon ze 'ja' tegen haar door eigen leven door zeggen. een Neske Beks laat uit zich inspireren door het het inzicht van de Zweedse een mysticus Dag Hammarskjöld: op jij kiest de weg door niet, de in weg kiest jou. naar In maakbaarheid uit gelooft ze al een tijdje door met niet meer. In de seculiere samenleving naar gaan we er door graag het vanuit dat we zelf de naar koers naar van ons op tv leven bepalen, maar daardoor is op er in haar het optiek geen uit overgave aan dat uit wat ons overstijgt. uit Neske Beks was de als kind al van religieus. Aangezien dat uit in het Vlaamse gezin van waarin ze opgroeide in niet werd aangemoedigd, ging naar ze in het haar eentje de naar de op tv kerk. Tegenwoordig ervaart ze tijdens God vooral naar in de cycli van de naar natuur.

Toen een Anna Verwaal (55) als jonge de verpleegkundige in in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië het werkte, tijdens werd er de op een dag een bedoeïenenbaby te een vondeling gelegd. Het op bleek met een veel door te vroeg geboren jongetje op tv te zijn, dat in Sultan werd genoemd. Toen het tijdens kindje op tv Anna's vinger vastgreep, met besefte ze dat uit hij verbinding zocht en met over veel tijdens meer bewustzijn beschikte dan ze het had aangenomen. op Achteraf op tv noemt ze deze piepkleine baby van haar een grootste leermeester. Zelf is tijdens Anna Verwaal direct na de de geboorte weggehaald bij op haar ongehuwde tijdens moeder, die door tijdens de zwangerschap geen door enkele steun kreeg. van Het gevoel van verlatenheid uit dat ze een daardoor meekreeg, door kwam op alle mogelijke manieren op tv door in haar leven terug, het bijvoorbeeld in de relatie van met uit een zeekapitein die haar tijdens letterlijk in een onbekende uit haven liet staan. in Anna kwam van er pas op latere het leeftijd achter tijdens hoe de ongewenste zwangerschap tijdens van haar naar moeder haar gevormd heeft. naar Een slachtoffer heeft van ze zich nooit gevoeld. in Ze gaat ervan uit uit op dat haar naar ziel deze weg zelf gekozen heeft; een zonder haar adoptieverleden naar zou ze in nooit kunnen doen een wat ze nu uit doet. Als geboorteconsulent reist een tijdens Anna Verwaal de hele wereld naar rond de om workshops en trainingen te geven. tijdens een Haar doel: het bewustzijn van de de invloed van tijdens conceptie, zwangerschap door en geboorte op naar onze levensweg verhogen. Haar uit inzicht: wat niet tot tijdens de ons komt via het bewustzijn, met komt tijdens op ons pad als lot. met Door gebeurtenissen het van vóór de geboorte de te in negeren, volgen we een met bepaalde blauwdruk zonder van die te uit herkennen. Anna Verwaal: 'Een generatie van naar gewenste kinderen uit die liefdevol in de de baarmoeder ontvangen zijn, van zou het leven een op aarde van compleet in veranderen.'

Vijf jaar geleden met vertrok CDA-politica Kathleen op Ferrier op tv (1957) uit de Tweede Kamer. op tv Na van tien jaar vond met ze het tijd om te een gaan; een politicus de moet zich niet het te op lang hechten een aan het pluche. Met tijdens haar man vertrok ze met naar Hongkong waar van ze zich vooral bezig op tv heeft met gehouden met een de emancipatie van vrouwen. de In Bangladesh is ze naar docent de mensenrechten aan de de Asian University for Women. Aan deze uit universiteit studeren in onbemiddelde vrouwen uit de het hele regio de die opgeleid worden op tv om in door hun eigen land met leidinggevende functies uit te gaan bekleden. Onlangs was ze uit nog op in Myanmar om vrouwelijke parlementariërs op daar te op tv helpen gebruik te naar maken van hun democratische op rechten. uit Met de op tv moed der wanhoop op tv proberen zij in dat het land verandering tot tijdens stand te brengen. Ferriers naar inspiratietekst is de met zegen die uitgesproken door is ter gelegenheid van naar 70 jaar Wereldraad door tijdens van Kerken, met daarin de tijdens passage: 'Moge God tijdens je zegenen met genoeg de naar dwaasheid om te geloven dat jij naar op tv een verschil kan maken in door deze wereld'. in Daarover zegt ze: 'Ik bén uit door die dwaas!'

mei 2021
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!