Programma gemist?

Een van op Nederlands bekendste rappers de en taalkunstenaars is Diggy op tv Dex, alias met Koen Jansen. naar Hij trad op in uit Carré, voor door de nabestaanden van naar de slachtoffers van de van MH17-ramp, en op in Koningsdag. Hij een schrijft al op tv zo lang liedjes, dat het naar voor hem bijna in is als ademen. De tijdens een inspiratietekst die hij meeneemt is in door hemzelf geschreven. in In Alles is tijdens nu roept hij op naar niet te uit wachten op later, de want 'Voor uit je het weet is het een op voorbij'. Waar komt zijn gedrevenheid vandaan op om verbinding te door maken door en iets teweeg te van brengen via tekst naar en muziek? En door op welke manier probeert door hij te groeien een in als mens? Koen Jansen praat over op tv zijn ambacht op en over zijn de inspiratiebronnen.

Onlangs vierde een prinses Irene haar op tv tachtigste op verjaardag. Ze vertelt over in belangrijke inzichten die tijdens ze in uit haar leven heeft opgedaan naar en over op haar werk voor van het Natuurcollege, de op organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van naar al het in leven weer in het een bewustzijn van met mensen wil met brengen.

'Ben ik goed op genoeg? Ben ik tijdens de moeite op waard? Dat zijn het de vragen die ieder op tv mens zich stelt', het zegt schrijver het Dirk van de van Glind, die te uit gast door is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming naar kwam hij de een vragen vaak tegen in bij naar jongeren die hoge eisen aan zichzelf naar stellen en door soms neigen naar een de burn-out. naar Zelf kreeg hij door als kind uit een zwaar de christelijk milieu mee met dat 'de een mens onbekwaam is op tv tot enig op tv goed'. Als gevoelige op jongen had hij het daar het de moeilijk mee. Hij vond de troost in muziek in en in de natuur. in Voor Dirk het van de uit Glind komt het tijdens er in het leven op uit aan om met op te staan uit op wat je gevangen naar en een klein houdt. Zijn vader gaf daarin met op hoge uit leeftijd een onverwachts, bijzonder op tv in voorbeeld.

Als geestelijk verzorger in heeft Paula met Irik veel gewerkt met voor op en met dementerenden. Ze wordt op nog tijdens steeds geraakt door de door directheid van de mensen van en hun taal. Het naar klinkt vaak als een wartaal, maar als uit je tijdens echt goed op tv luistert is het dat niet. Paula uit tijdens Irik noemt deze taal door Dementees. Over deze een taal verscheen onder door haar redactie 'Een beetje een boos mag best, dementees door m/net poëzie'. Haar in geloof van geliefd en bedoeld te zijn, op tv wordt in met het de optrekken met mensen met dementie een bij haar de aangeraakt: midden in de tijdens chaos, als uit er van alles aan met barrels ligt en op tv kapot is, door licht er iets op van waarvan uit zij voelt: hier is naar God bij. van Maar Paula Irik van wil het zeker niet in mooier maken het dan het is: uit door onze vergrijzende samenleving is dementie met op weg de naar in belangrijkste ongeneeslijke ziekte te tijdens worden in Nederland. op tv Iedereen krijgt er wel op naar een of andere in manier mee te tijdens maken. Het in is niet voor op tv niets dat de uit Wereldgezondheidsorganisatie van op tv de Verenigde Naties tijdens 21 september op heeft uitgeroepen tot door Wereld Alzheimer Dag.

Journaliste uit Aldith Hunkar woont en uit werkt uit in Nederland, maar de liefde bracht op tv haar jaren geleden in uit naar Jamaica. Ze werd geboren in uit Suriname, in groeide op in Maleisië, Brazilië uit op tv en Tunesië. Het heeft deze tijdens wereldburger een brede in blik op op de wereld gebracht, waarmee tijdens ze Nederland soms met op verbazing bekijkt. een Aldith Hunkar op tv groeide op het in een rooms-katholiek gezin, maar met besloot als kind dat tijdens van ze niet meer naar de kerk de met wilde. Spiritueel voelt ze tijdens zich verwant aan de het rastafari, een in levensbeschouwelijke stroming het geworteld in het Oude Testament het en gericht een op leven in in verbinding met de door natuur. Het is een op tv emancipatoire beweging die in van door Jamaica is ontstaan onder de zwarte op tv bevolking op tv die door tijdens het slavernijverleden onderaan de sociale naar ladder stond. Aldith Hunkar een is dankbaar in voor op wat het leven de haar heeft gebracht. tijdens Het gedicht Fasen, van Herman Hesse, van verwoordt voor op tv haar het leven de zelf, dat met altijd verandert en een op tv en al beweging het is.

Voordat het het woord bestond het was Jos met van Oord het al: van pionierspredikant, de tijdens predikant die de deur van het de kerk open zet op tv om, zonder op tv per se zieltjes te op willen de winnen, contact te maken van met mensen tijdens die niets (meer) tijdens met de uit kerk hebben. In de omgeving van door het Amersfoort was hij succesvol in de op Vinex-wijken door Nieuwland, Kattenbroek van en Vathorst. Jos van Oord zet het tijdens met een bevriende kunstenaar door cultuurcentrum De Kamers op met in Vathorst; prinses op Máxima opent het met en dat ervaart op tv hij als een met enorme opsteker. het In deze context is hij op tv op terug bij zijn oude liefde: door het gastheerschap. op tv Hij vindt het heerlijk naar om tijdens als theoloog in van een bijna atheïstische context aanwezig te uit zijn, een zoals Oosterhuis uit dat doet in een de Nieuwe Liefde: het gaat voorbij op de vanzelfsprekendheid. van Van de Oord is een aantal op jaren vrijwel los de van de kerk. Na een de sluiting de van De op tv Kamers wordt hij gevraagd uit om tijdelijk predikant te worden op in in Baarn. Daar herontdekt hij de het rituelen, de liturgie naar en de gezongen tijdens met kerkmuziek. Hij leert opnieuw de door waarde zien van met een gemeenschap de van mensen die elkaar al tijdens uit lange tijd kennen. Na zijn tijd het in door Vinex-wijken, met op tv bijbehorende vluchtigheid en anonimiteit, met is dat een openbaring. een Begin volgend jaar gaat naar hij met van emeritaat en hij met ziet uit door naar wat zich weer zal naar aandienen. Dat blijkt in sneller te gaan van dan hij de zelf had gedacht: binnenkort tijdens is Jos van van met Oord te zien van als één van met de nieuwe presentatoren van NCRV's Met een hart en een ziel.

Herhaling naar aanleiding tijdens van het naar overlijden van met Laura Maaskant. Ze schreef uit het boek Leef! over van haar ervaring het met kanker. van Ze heeft de toekomst afgelegd, naar op leeft bij de dag en op tv is aangekomen bij een haar windstille kern: haar van door ziel. Een gesprek over naar leven, speelsheid en in thuiskomen.

Het kostte van haar tien op jaar om naar haar religieuze weg te vinden. tijdens Willemijn Dicke beschrijft van in haar op tv boek 'De een sjamaan en ik' hoe zij van op een met verstokte atheïst met veranderde in een verwonderde de vrouw met de oog voor het mysterie. op Halverwege de middelbare school op veranderde haar belangstelling voor uit godsdienst uit in afkeer. In het haar studententijd werd uit het nog sterker, tijdens ze vond een het heel fijn om uit op te trekken met andere de atheïsten, een en het door afgeven op religieuze mensen werd het uit van cement van de vriendschappen. De een scheiding was heel uit rigoureus: wat niet bewezen op tv kon worden werd naar afgewezen. uit Die houding hield ze in heel lang vol, maar uit een op een dag veranderde dat. Ze op het zag hoe alles in haar in leven dof en kleurloos naar was de geworden, een op leven zonder zin. Haar een zoektocht bracht haar van op zen via sjamanisme naar in de christelijke, Rijnlandse op mystiek waarvan het meister Eckhart en door Hildegard de von Bingen belangrijke van vertegenwoordigers zijn. Haar eigen uit mystieke ervaringen hebben Willemijn Dicke in tijdens voor altijd veranderd: ook van wat niet met bewezen kan worden kan tóch met waar uit zijn.

Christien Crouwel het (1965) is sinds naar kort algemeen secretaris op van de een Raad van met Kerken in Nederland. Ze in was gemeentepredikant met in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in de in Amsterdam. Nu bekleedt naar ze een functie die meer in bestuurlijk van uit aard is. de Het past bij haar, naar maar ze hoopt naar dat ze in het al die verschillende kerkgenootschappen tijdens ook wel de het vraag op kan stellen naar tijdens wat hun schat op tv is, waar het bij hen met werkelijk om gaat. van Ze verwacht naar dat ze daarin van een verbindende rol met kan spelen. in Geloof heeft veel gezichten, maar een Crouwel de is wel altijd op met zoek naar in het hart ervan. Ze heeft naar ontdekt dat het op uiteindelijk het gaat om de in woorden 'en uit toch'. Het is wat haar op betreft de kortste geloofsbelijdenis de die er het is: 'al zeggen alle tijdens feiten de iets anders, jammer van voor de feiten dan, tóch van van blijf ik vasthouden aan een droom, op een een visioen'. Het is door haar uit beproefd op tv en het heeft tijdens stand gehouden, ook na de een zelfdoding van de haar op tv zusje.

Jan de door Cock van (1964) leidt een bijzonder leven. de Hij is het geestelijk verzorger een in een ziekenhuis een in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de naar hele wereld en het vangt vluchtelingen naar op het in zijn eigen huis. naar Toch blijft hij naar er stralend onder. De door Cock groeide op de in een rooms-katholiek gezin van van met vier zussen. Zijn naar ouders hadden op een boek- en papierwinkel. De naar deur stond op altijd open. Het sociale engagement uit in is hem, maar van ook zijn zussen, met met de paplepel ingegoten. Het priesterschap naar ging aan in hem het voorbij omdat hij in dat niet kon verenigen met zijn van door homoseksualiteit. Pas toen van hij 34 jaar was op tv beleefde hij zijn met coming-out. Jan de Cock heeft op van een zijn reizen naar gevangenissen de geleerd door dat een mens op altijd meer is dan het met goede tijdens en het slechte tijdens dat hij of zij doet. Cynisme tijdens is hem totaal met vreemd. Natuurlijk op ziet hij wat er naar gebeurt in de naar wereld, een hij is door niet wereldvreemd. Maar hij door wil niet de rekening van het met een ander opmaken, een hij kijkt liever hoe hij het een zélf anders kan tijdens doen. De in mensen die hij in van zijn leven op ontmoet, of het met nou gevangenen, stervenden of van tijdens vluchtelingen zijn, verrijken met zijn leven.

Voor tijdens Ardin Mourik-Geluk een (36), de nieuwe directeur van de met PO-raad, ligt uit het het 'aanrakingspunt met God' op de van plek waar uit je alleen bent met in je verdriet, ergens tussen het de op tv scherven van het leven. Dat in door klinkt dramatischer dan het is, het want op het is eigenlijk best goed toeven in op die van plek. Het is er op stil naar en er uit komen nieuwe gedachten en inzichten op tv uit voort. door Ardin Mourik-Geluk groeide op in de een het streng reformatorisch door gezin, waar hij steeds in verder vervreemd van naar raakte. Zijn huwelijk van met een man riep in grote weerstand op. op Toen hij vervolgens door besloot om samen met op tv het diezelfde man een kind uit te adopteren, kwam het het tot een een definitieve breuk op met het ouderlijk milieu. op Inmiddels is in Mourik-Geluk vader van in twee kinderen en van haalt hij zijn eigen op verloren kindertijd een het beetje in: omdat hij de opgroeide zonder radio of op tv had op hij bijvoorbeeld geen op tv idee in wat Sesamstraat is. Verwachting is voor op Ardin van Mourik-Geluk een het drijvende kracht in het de leven. Daarom is de advent, een de op tv periode waarin uit de wereld uitkijkt op tv naar de geboorte van Jezus, in de mooiste van periode van het jaar. Voor tijdens Mourik-Geluk gaat in het erom dat de het kind met in onszelf herboren wordt, zodat door het vol verlangen naar door onze van ogen naar buiten kan uit het kijken: 'Ik verwacht geen oplossingen, op tv maar tijdens ik hoop dat ik die door houding van op blijven uitzien nooit uit kwijt zal raken. Je het kunt ook verbitterd de raken. op Daar heb ik helemaal geen op tv last het van.'

'Schrijven is voor in mij de enige uit bezigheid naar die het van leven zin geeft', zegt Marcel op Möring (1957). Möring is de in auteur van omvangrijke romans waarin de met joodse naar geschiedenis als stof in op tv de kleren van uit de personages naar hangt. Opgevoed door door een Nederlands Hervormde het vader en op een joodse moeder vraagt hij een zich al jaren op af wat een het betekent om joods naar te zijn. Daarbij op kan Möring als de lid van de naoorlogse naar generatie een niet om de uit jodenvervolging heen. Marcel Möring kreeg tijdens op tv van huis uit weinig religieuze bagage een mee, maar uit was als kind in een fanatiek bijbellezer. Leeftijdgenootjes op tv lazen stiekem van de Donald Duck in van bed, de in jonge Marcel op tv dwaalde 's op tv nachts door Bijbelse landschappen, hand het in hand met Abraham. het Naderhand stortte uit hij zich vol de overgave op de in geschriften van de van oude kerkvaders. tijdens Hij was toen hooguit een tijdens een jaar of elf. Möring door heeft een grenzeloze naar verbeelding die hij op uit ieder moment kan met aanboren. De verhalen een staan te in dringen in zijn hoofd. in Via het naar schrijverschap wil hij iets met aan op de wereld toevoegen, in tijdens de hoop de dat er een glimp met van inzicht ontstaat, in de naar liefde of in de de aard op tv van de dolende mens. naar Marcel het Möring: 'Iedereen is thuisloos. De tijdens essentie op van het het bestaan is dat we een plek het tijdens zoeken waar we thuis naar zijn, of je nu joods met bent een of niet. de Maar de meeste mensen realiseren van het zich door niet.'

Kunstenaar Neske in Beks van (1972) is geboren met een tijdens gaatje in het haar hart, dat een van keer in op tv de zoveel tijd met propjes naar haar longen van of hersenen schiet. een Daardoor kreeg ze van als tiener een longembolie tijdens en daarna tijdens tot vier met keer toe een uit herseninfarct. Het naar is dan ook van een wonder dat met ze nog leeft. Zeker zo van wonderlijk is het dat naar haar oom van de moederskant vier jaar op tv voor haar geboorte uit zelfmoord pleegde door het zich met een een pistool een een gat in een het hart te schieten. tijdens Toeval of heeft deze een opeenvolging van gebeurtenissen uit meer de te betekenen? Behalve schrijver en met tijdens filmmaker is Neske Beks op tv ook familieopsteller. Daardoor is ze de zich ervan de bewust dat de uit mate waarin een we bepaald worden een door familie het en voorouders veel groter is tijdens dan we aannemen. de De door loyaliteit ten opzichte van familieleden op tv die ons zijn voorgegaan tijdens uit is soms zo groot in dat we hun uit lot of naar last op onze eigen tijdens schouders laden. met Zelf zeulde Neske Beks, zonder een het uit in de gaten te hebben, decennialang uit door rond met het verhaal van naar haar ongelukkige met oom. Pas nadat ze door het ware met motief voor zijn zelfmoord had door naar ontdekt, kon ze 'ja' tegen van haar op tv eigen leven zeggen. Neske Beks met laat zich naar inspireren door het het inzicht van in de Zweedse mysticus Dag op tv Hammarskjöld: jij tijdens kiest de weg door niet, de weg kiest tijdens jou. In maakbaarheid gelooft uit ze al met een tijdje niet meer. In naar de seculiere in samenleving een gaan we er graag op tv vanuit dat we met zelf de koers van door ons leven bepalen, tijdens maar het daardoor is er op tv in haar optiek geen overgave aan het dat op wat ons overstijgt. Neske op Beks was als uit kind al met religieus. Aangezien dat in door het Vlaamse gezin waarin van ze van opgroeide niet werd aangemoedigd, in ging op tv ze in haar eentje naar de op tv kerk. Tegenwoordig ervaart een ze God met vooral in de cycli uit in van de natuur.

Toen het Anna Verwaal (55) als uit jonge verpleegkundige met in een een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, van werd er op een uit dag een bedoeïenenbaby te het vondeling gelegd. Het met bleek een veel met te van vroeg geboren jongetje te zijn, van door dat Sultan werd van genoemd. Toen het uit kindje Anna's vinger vastgreep, door besefte ze dat van hij verbinding zocht en over naar veel meer tijdens bewustzijn door beschikte dan ze van had aangenomen. Achteraf noemt van ze deze piepkleine baby door haar grootste een leermeester. Zelf is Anna Verwaal in direct na de met geboorte op weggehaald bij haar ongehuwde moeder, een die tijdens op de zwangerschap geen op tv enkele steun kreeg. tijdens Het gevoel van verlatenheid tijdens een dat ze daardoor meekreeg, met kwam op alle op mogelijke manieren in van haar leven op tv terug, bijvoorbeeld in uit de relatie met een zeekapitein op tv die haar uit letterlijk in een onbekende het haven liet tijdens staan. Anna kwam er op pas op latere leeftijd uit achter hoe de naar ongewenste zwangerschap op tv van haar moeder haar in op tv gevormd heeft. Een door slachtoffer heeft ze in zich nooit gevoeld. Ze gaat ervan de uit dat haar tijdens ziel de deze weg zelf gekozen heeft; een zonder uit haar adoptieverleden zou ze nooit op in kunnen doen wat ze nu tijdens doet. Als geboorteconsulent op reist Anna op Verwaal de hele door wereld rond om workshops en het trainingen te geven. het Haar doel: met het op tv bewustzijn van de naar invloed van conceptie, zwangerschap tijdens en geboorte op onze op tv levensweg verhogen. Haar van inzicht: wat op tv niet tot ons komt van via in het bewustzijn, komt op op tv ons pad uit als lot. Door gebeurtenissen van tijdens vóór de geboorte het te negeren, volgen we in een bepaalde met blauwdruk zonder die uit te herkennen. Anna uit Verwaal: uit 'Een generatie van gewenste kinderen die op tv liefdevol op tv in de baarmoeder ontvangen het zijn, zou het leven uit op aarde compleet in met veranderen.'

Vijf jaar geleden uit vertrok CDA-politica Kathleen van in Ferrier (1957) uit de naar Tweede Kamer. Na het tien jaar vond naar ze het tijd om te met gaan; een politicus uit moet naar zich niet te de lang hechten aan het pluche. in de Met haar man vertrok ze naar door Hongkong waar ze naar tijdens zich vooral bezig heeft gehouden met uit de emancipatie tijdens van de vrouwen. In Bangladesh is ze een docent mensenrechten aan de de Asian de University for Women. tijdens Aan deze universiteit studeren onbemiddelde met vrouwen uit de het hele op regio die opgeleid worden om in in hun eigen van land leidinggevende functies op van te gaan bekleden. Onlangs een was ze van nog in Myanmar door om vrouwelijke parlementariërs daar te op helpen gebruik een te maken van hun een democratische rechten. Met de van moed der door wanhoop proberen zij de in dat de land verandering de tot stand te een brengen. Ferriers inspiratietekst is de van zegen die van uitgesproken is ter gelegenheid van op de 70 jaar Wereldraad van van Kerken, met daarin de passage: op tv 'Moge God uit je zegenen met genoeg van dwaasheid het om te geloven in dat jij naar een verschil kan maken in deze door wereld'. tijdens Daarover zegt ze: met 'Ik bén die tijdens dwaas!'

oktober 2019
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!