Programma gemist?

Een van van Nederlands bekendste rappers en een door taalkunstenaars is Diggy Dex, van alias Koen Jansen. Hij door trad op naar in Carré, voor de nabestaanden een op van de slachtoffers een van de MH17-ramp, en op Koningsdag. naar Hij met schrijft al zo lang liedjes, op dat het in voor hem bijna uit is als ademen. met De inspiratietekst die hij met op tv meeneemt is door hemzelf tijdens geschreven. In Alles naar is nu roept hij op van niet te wachten door op later, want op tv 'Voor je op tv het weet is door het voorbij'. Waar komt door zijn gedrevenheid tijdens vandaan om in verbinding te maken en iets uit teweeg een te brengen via tekst het en muziek? En op in welke manier op tv probeert hij te door groeien als mens? op tv Koen Jansen tijdens praat over zijn ambacht en tijdens over zijn naar inspiratiebronnen.

Onlangs met vierde prinses Irene haar tachtigste een verjaardag. Ze tijdens vertelt over belangrijke uit inzichten die ze in met door haar leven heeft op tv opgedaan en over haar de werk voor het Natuurcollege, de een organisatie die uit de vanzelfsprekende verbondenheid in van al het leven in weer naar in het op bewustzijn van mensen wil met brengen.

'Ben ik het goed genoeg? op Ben ik de het moeite waard? Dat zijn uit de vragen de die ieder mens van zich stelt', zegt schrijver een Dirk van de door Glind, de die te gast is. in Als docent uit Levensbeschouwelijke vorming kwam hij uit de vragen tijdens vaak tegen bij jongeren die hoge van op eisen aan zichzelf stellen en uit soms neigen naar een een burn-out. Zelf kreeg op tv hij het als kind uit op een zwaar het christelijk milieu mee dat 'de mens de van onbekwaam is tot naar enig goed'. Als gevoelige jongen had op tv hij het daar de moeilijk mee. Hij uit vond een troost in muziek en in de de natuur. Voor tijdens Dirk van de naar Glind komt tijdens het er op in het leven op op aan de om op te staan uit wat door je van gevangen en klein houdt. Zijn uit vader gaf met daarin met op hoge leeftijd een van onverwachts, bijzonder uit voorbeeld.

Als geestelijk verzorger de heeft tijdens Paula Irik veel gewerkt voor het en de met dementerenden. Ze met wordt nog steeds geraakt naar door op tv de directheid van de de mensen en met hun taal. Het het klinkt vaak als wartaal, maar als met je echt goed met een luistert is het uit dat niet. Paula Irik noemt deze op tv taal Dementees. Over tijdens het deze taal verscheen onder haar naar redactie uit 'Een beetje boos mag best, een dementees m/net poëzie'. op tv Haar geloof geliefd op tv en uit bedoeld te zijn, wordt in het de tijdens optrekken met mensen naar met dementie bij haar aangeraakt: door midden in de chaos, uit de als er van alles aan barrels naar ligt op tv en kapot is, licht in er iets op waarvan met zij voelt: het hier is God bij. naar Maar Paula op Irik wil het in zeker niet tijdens mooier maken dan het is: in door onze door vergrijzende samenleving naar is dementie de op weg de in belangrijkste ongeneeslijke ziekte te worden in uit Nederland. Iedereen op tv krijgt er wel op het een of met andere manier mee het te maken. in Het is niet voor niets tijdens dat op tv de Wereldgezondheidsorganisatie van de op tv Verenigde van Naties 21 september heeft in uitgeroepen tot Wereld Alzheimer op Dag.

Journaliste Aldith in Hunkar van woont en werkt tijdens in Nederland, maar de liefde bracht tijdens met haar jaren geleden naar naar Jamaica. Ze van werd geboren in Suriname, naar groeide op in het Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het een heeft deze de wereldburger met een brede blik op de wereld naar tijdens gebracht, waarmee ze Nederland naar soms met het verbazing bekijkt. Aldith Hunkar groeide van op de in een rooms-katholiek gezin, de maar besloot als kind op tv dat ze door niet meer naar de uit kerk wilde. Spiritueel voelt op tv ze het zich verwant aan de rastafari, van een tijdens levensbeschouwelijke stroming op tv geworteld in het een Oude Testament en gericht op in leven het in verbinding met op tv de natuur. Het is een een emancipatoire beweging door die in Jamaica het is ontstaan onder de zwarte door bevolking een die door het slavernijverleden in onderaan de sociale op tv ladder stond. met Aldith Hunkar is dankbaar voor met wat het leven uit haar heeft van gebracht. Het een gedicht Fasen, van Herman Hesse, naar verwoordt voor het haar door het leven zelf, dat het altijd verandert de en een en de al beweging is.

Voordat het woord door bestond naar was Jos in van Oord het op al: pionierspredikant, de predikant die door de naar deur van de kerk open op tv zet om, de zonder per van se zieltjes te willen het winnen, contact te maken met op tv naar mensen die niets (meer) op met de kerk door hebben. In de omgeving van met Amersfoort was op tv hij succesvol door in de Vinex-wijken Nieuwland, Kattenbroek het en in Vathorst. Jos van de Oord zet met een bevriende tijdens kunstenaar cultuurcentrum De uit op Kamers op in tijdens Vathorst; prinses Máxima naar opent het en uit dat ervaart hij als een van enorme in opsteker. In deze context van is hij terug bij op zijn oude naar liefde: het het gastheerschap. Hij vindt het heerlijk in om in als theoloog in een bijna op atheïstische op context aanwezig te zijn, zoals Oosterhuis naar tijdens dat doet in tijdens de Nieuwe Liefde: op tv het gaat voorbij de vanzelfsprekendheid. Van van Oord is tijdens een aantal een jaren vrijwel in los van de naar kerk. Na de door sluiting van De Kamers wordt op hij gevraagd uit om tijdelijk predikant uit te worden in Baarn. het Daar een herontdekt hij de tijdens rituelen, de liturgie op en de gezongen kerkmuziek. Hij leert op opnieuw tijdens de waarde zien de van een gemeenschap door van mensen die elkaar al een lange tijd door kennen. Na zijn tijd het van in Vinex-wijken, met bijbehorende met vluchtigheid en uit anonimiteit, is dat een openbaring. tijdens Begin volgend jaar gaat de hij met emeritaat uit van en hij ziet uit naar wat de zich tijdens weer zal aandienen. Dat met blijkt sneller te gaan uit door dan hij zelf had gedacht: binnenkort tijdens is Jos van op tv Oord te zien uit als door één van naar de nieuwe presentatoren van NCRV's Met door hart tijdens en ziel.

Herhaling door naar aanleiding de van het overlijden van Laura Maaskant. van op tv Ze schreef het boek Leef! in over haar ervaring met de kanker. Ze een heeft de tijdens toekomst afgelegd, leeft bij de uit dag op en is aangekomen op tv bij haar tijdens windstille kern: haar ziel. door Een gesprek op over leven, speelsheid in en thuiskomen.

Het tijdens kostte haar tien naar jaar om met haar religieuze weg te op tv vinden. Willemijn met Dicke beschrijft in met haar boek 'De de sjamaan en ik' hoe zij tijdens van een verstokte met atheïst veranderde in de een verwonderde vrouw met tijdens oog voor op tv het mysterie. Halverwege door de middelbare school veranderde door van haar belangstelling voor godsdienst in naar afkeer. tijdens In haar studententijd werd het nog uit sterker, op tv ze vond het heel fijn naar om op tijdens te trekken met andere in atheïsten, en in het afgeven op religieuze naar mensen op werd het cement van naar de van vriendschappen. De scheiding op was heel rigoureus: wat niet naar bewezen kon worden werd een afgewezen. Die houding uit hield met ze heel lang vol, maar uit op op een dag van veranderde dat. Ze zag hoe naar alles in tijdens haar leven dof en kleurloos tijdens was de geworden, een leven met zonder zin. Haar zoektocht naar bracht naar haar van zen via de sjamanisme naar de christelijke, Rijnlandse op tv mystiek waarvan meister op tv Eckhart het en Hildegard von van Bingen belangrijke vertegenwoordigers tijdens zijn. Haar met eigen mystieke ervaringen hebben een Willemijn Dicke voor altijd op veranderd: ook de wat niet bewezen kan op worden uit kan tóch waar in zijn.

Christien van Crouwel (1965) het is sinds kort tijdens algemeen secretaris van van de Raad van Kerken de in Nederland. Ze was in gemeentepredikant uit in Boxmeer en Nuenen van en drugspastor in Amsterdam. op tv Nu bekleedt ze een het een functie die meer bestuurlijk van aard op is. het Het past bij haar, maar uit ze hoopt in dat ze in een al die verschillende van kerkgenootschappen ook wel naar de het vraag kan stellen naar het wat hun schat met is, waar het bij hen met werkelijk van om gaat. van Ze verwacht dat ze door daarin een met verbindende rol kan spelen. Geloof tijdens heeft veel gezichten, in maar Crouwel is wel met altijd op zoek van naar het hart door ervan. Ze heeft de het ontdekt dat het tijdens uiteindelijk gaat om de de woorden 'en toch'. Het uit is wat haar op betreft met de kortste geloofsbelijdenis die er is: met 'al tijdens zeggen alle feiten iets op tv anders, jammer van voor de feiten dan, een tóch door blijf ik vasthouden van aan een droom, de een visioen'. Het is door van haar beproefd en het uit heeft stand uit gehouden, ook na op tv de zelfdoding van haar op tv uit zusje.

Jan de de Cock (1964) met leidt een bijzonder leven. Hij het de is geestelijk verzorger in een op tv ziekenhuis in Antwerpen, door bezoekt door gevangenen over de hele wereld en door vangt vluchtelingen op met in zijn door eigen huis. Toch blijft uit hij de er stralend op onder. De Cock tijdens groeide op in een rooms-katholiek gezin op tv met vier uit zussen. Zijn ouders op hadden een boek- en in papierwinkel. op De deur stond altijd open. op tv Het van sociale engagement is van hem, maar ook zijn zussen, van met de paplepel tijdens met ingegoten. Het priesterschap ging aan hem naar voorbij omdat uit hij dat uit niet kon verenigen tijdens met zijn homoseksualiteit. Pas de toen hij 34 jaar op tv was beleefde in hij zijn tijdens coming-out. Jan de Cock heeft in het van zijn reizen naar door gevangenissen geleerd dat een mens tijdens altijd meer is uit dan het goede op tv uit en het slechte dat hij met of zij tijdens doet. Cynisme is hem totaal tijdens vreemd. in Natuurlijk ziet hij wat er met gebeurt in naar de wereld, hij tijdens is niet wereldvreemd. een Maar door hij wil niet de uit rekening van een een ander opmaken, hij het kijkt liever hoe hij in het zélf anders kan naar doen. De mensen van uit die hij in zijn in leven ontmoet, met of het nou gevangenen, stervenden of de vluchtelingen zijn, in verrijken uit zijn leven.

Voor uit Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe op tv de directeur van de PO-raad, in ligt het van 'aanrakingspunt met God' op uit de plek waar je alleen het bent op tv met je in verdriet, ergens tussen de door scherven van het in leven. Dat klinkt dramatischer dan naar het is, want de het is eigenlijk op best goed in toeven op de die plek. Het is met er stil in en er komen nieuwe gedachten het en inzichten uit uit voort. Ardin op tv Mourik-Geluk groeide op in in een streng op tv reformatorisch gezin, waar hij in steeds verder vervreemd een van in raakte. Zijn door huwelijk met een man riep van grote van weerstand op. Toen hij vervolgens besloot van om samen door met diezelfde op tv man een kind te adopteren, het kwam naar het tot een in definitieve breuk met met het ouderlijk een milieu. Inmiddels is Mourik-Geluk vader uit van twee door kinderen en haalt in hij zijn eigen verloren kindertijd het een in beetje in: omdat hij opgroeide met door zonder radio of tv had van hij bijvoorbeeld geen idee door wat Sesamstraat tijdens is. Verwachting is voor op Ardin een Mourik-Geluk een drijvende met kracht in het tijdens leven. Daarom op is de advent, de in periode waarin de wereld in uitkijkt naar de van geboorte van het Jezus, de mooiste periode met van een het jaar. Voor Mourik-Geluk gaat op het het erom dat het kind in onszelf op herboren met wordt, zodat uit het vol verlangen door van onze ogen naar buiten tijdens kan kijken: uit 'Ik verwacht geen oplossingen, maar een ik hoop dat van ik die op houding van door blijven uitzien nooit kwijt zal naar met raken. Je kunt ook verbitterd raken. door Daar heb uit ik de helemaal geen last de van.'

'Schrijven door is voor mij de met enige bezigheid op tv die het leven zin in geeft', zegt uit Marcel Möring (1957). Möring een is auteur een van omvangrijke romans waarin tijdens de joodse met geschiedenis als stof in de de naar kleren van de personages met hangt. Opgevoed door een uit Nederlands een Hervormde vader en een joodse het moeder de vraagt hij zich al een jaren af wat op het betekent naar om joods te zijn. Daarbij kan het Möring als tijdens lid van de naoorlogse van naar generatie niet om de jodenvervolging heen. naar in Marcel Möring kreeg van huis met uit door weinig religieuze bagage mee, maar met was als in kind een fanatiek een bijbellezer. Leeftijdgenootjes lazen stiekem de naar Donald Duck in op tv bed, het de jonge Marcel dwaalde op 's nachts door met Bijbelse landschappen, hand in de hand tijdens met Abraham. Naderhand tijdens stortte hij uit zich vol overgave uit op de geschriften van de het oude kerkvaders. Hij was met door toen hooguit een jaar naar of elf. Möring op heeft een grenzeloze verbeelding naar die van hij op ieder moment kan aanboren. op op tv De verhalen staan met te dringen in zijn een hoofd. Via door het schrijverschap wil hij iets op tv aan in de wereld toevoegen, in de hoop door op dat er een glimp uit van inzicht ontstaat, in de tijdens liefde door of in de aard met van de dolende mens. op Marcel het Möring: 'Iedereen een is thuisloos. De essentie van de het bestaan is dat door van we een plek zoeken op waar we door thuis zijn, of je op nu joods bent of met niet. Maar de meeste op mensen realiseren het met zich door niet.'

Kunstenaar Neske in Beks tijdens (1972) is geboren met een in gaatje uit in haar hart, dat een keer van in de in zoveel naar tijd propjes naar haar met longen of hersenen schiet. naar Daardoor kreeg ze als op tv tiener een longembolie tijdens en naar daarna tot op tv vier keer toe een herseninfarct. Het uit is dan ook naar een wonder dat in ze van nog leeft. Zeker zo wonderlijk op is het van dat van haar oom van een moederskant vier jaar voor haar geboorte tijdens zelfmoord op tv pleegde door zich met een een op pistool een gat in tijdens het hart te schieten. Toeval in of heeft deze de van opeenvolging van gebeurtenissen meer te betekenen? in Behalve schrijver op en door filmmaker is Neske Beks ook familieopsteller. een Daardoor is in ze zich ervan tijdens bewust dat tijdens de mate op waarin we bepaald op tv worden door familie en voorouders veel uit groter is dan uit op we aannemen. De loyaliteit ten opzichte door van familieleden in die ons een zijn voorgegaan een is soms zo groot in dat we hun op tv lot of last op door onze eigen schouders met laden. het Zelf zeulde Neske Beks, zonder met het in de van gaten te hebben, decennialang met rond met het een verhaal van in haar in ongelukkige oom. Pas nadat op tv ze het ware tijdens motief voor door zijn zelfmoord had ontdekt, op tv kon ze van 'ja' tegen haar een eigen leven zeggen. Neske Beks op tv laat zich van inspireren door met het inzicht van door de Zweedse mysticus tijdens Dag Hammarskjöld: jij kiest de de weg niet, de van weg kiest de jou. In het maakbaarheid gelooft ze al een naar tijdje niet een meer. In met de seculiere samenleving gaan we van er graag vanuit de dat we door zelf de tijdens koers van ons leven het bepalen, maar daardoor is naar er in haar optiek met geen overgave op tv aan dat de wat ons overstijgt. de Neske Beks was als kind op het al religieus. Aangezien dat een in het Vlaamse gezin tijdens waarin de ze opgroeide niet werd aangemoedigd, ging naar ze in in haar eentje naar het de op kerk. Tegenwoordig ervaart ze God vooral uit in in de cycli van de uit natuur.

Toen tijdens Anna Verwaal met (55) als jonge verpleegkundige in een een ziekenhuis in in Saoedi-Arabië werkte, werd er de op een een dag naar een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. de Het bleek het een veel de te vroeg geboren jongetje te zijn, naar dat van Sultan werd naar genoemd. Toen het kindje Anna's in vinger vastgreep, tijdens besefte ze een dat hij verbinding het zocht en over veel meer bewustzijn in beschikte dan ze in met had aangenomen. Achteraf noemt uit ze deze piepkleine een baby haar van grootste leermeester. Zelf is Anna door Verwaal direct door na de geboorte weggehaald het bij haar tijdens ongehuwde moeder, naar die tijdens de zwangerschap een geen enkele steun kreeg. op Het gevoel van verlatenheid het dat ze een daardoor meekreeg, kwam op door alle een mogelijke manieren in op haar leven op terug, bijvoorbeeld in op tv de relatie met een zeekapitein die een haar het letterlijk in een onbekende haven op tv liet tijdens staan. Anna het kwam er pas op latere uit leeftijd het achter hoe de ongewenste zwangerschap op tv van haar van moeder haar gevormd door heeft. Een het slachtoffer heeft ze zich nooit in gevoeld. Ze gaat op tv ervan een uit dat haar ziel met deze weg zelf de gekozen heeft; zonder op tv haar adoptieverleden uit zou ze nooit kunnen doen wat tijdens ze op nu doet. Als geboorteconsulent reist door Anna Verwaal de met hele wereld rond op tv de om workshops en met trainingen te geven. Haar doel: het door bewustzijn tijdens van de invloed van naar conceptie, op zwangerschap en geboorte naar op onze levensweg verhogen. het Haar inzicht: wat de niet tot ons komt via een het het bewustzijn, komt op tijdens ons pad als in lot. Door op tv gebeurtenissen van vóór de geboorte te in negeren, tijdens volgen we op een bepaalde blauwdruk zonder op tv die te herkennen. Anna met Verwaal: 'Een generatie van uit gewenste kinderen tijdens die liefdevol in de op baarmoeder ontvangen tijdens zijn, zou het de leven op aarde van compleet uit veranderen.'

Vijf door jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen van Ferrier met (1957) uit uit de Tweede Kamer. Na tien jaar het vond ze het door op tijd om te de gaan; een politicus naar moet zich niet te op lang hechten aan het pluche. in in Met haar man vertrok ze van naar Hongkong waar ze op tv zich de vooral bezig tijdens heeft gehouden met de een emancipatie van een vrouwen. In Bangladesh is door ze docent mensenrechten naar aan de Asian University for op tv door Women. Aan deze naar universiteit studeren onbemiddelde vrouwen uit de het hele regio die van opgeleid worden om door in in hun eigen land leidinggevende functies op te gaan bekleden. naar Onlangs van was ze de nog in Myanmar om met vrouwelijke parlementariërs de daar te helpen gebruik te op tv maken van hun op tv democratische rechten. Met op tv de uit moed der wanhoop proberen zij in door dat land de verandering tot stand de te brengen. Ferriers inspiratietekst het is de zegen met die in uitgesproken is een ter gelegenheid van op 70 jaar Wereldraad van uit Kerken, met door daarin de passage: 'Moge God een je zegenen met het genoeg dwaasheid om te met geloven met dat jij een verschil in kan maken in het deze wereld'. Daarover door zegt ze: 'Ik bén met die van dwaas!'

oktober 2020
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!