Programma gemist?

Een van Nederlands tijdens bekendste naar rappers en de taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen op Jansen. Hij van trad op op in Carré, voor de de nabestaanden van de de slachtoffers van de MH17-ramp, met met en op Koningsdag. Hij schrijft in al zo lang naar liedjes, dat het op voor hem bijna is de als een ademen. De inspiratietekst met die hij meeneemt naar is door hemzelf geschreven. In op tv Alles is op nu het roept hij op een niet te wachten op later, want het 'Voor je met het weet is het tijdens voorbij'. Waar uit komt op zijn gedrevenheid vandaan uit om verbinding te maken tijdens en iets teweeg te het brengen via tekst en in op muziek? En op welke op manier probeert in hij te groeien op tv als mens? Koen Jansen praat over tijdens in zijn ambacht en over zijn door inspiratiebronnen.

Onlangs vierde met prinses Irene haar in tachtigste verjaardag. Ze vertelt met het over belangrijke inzichten die ze in tijdens haar leven door heeft de opgedaan en over haar werk tijdens voor het Natuurcollege, de uit organisatie uit die de het vanzelfsprekende verbondenheid van al het leven op tv weer in het op in bewustzijn van mensen wil in brengen.

'Ben ik tijdens goed genoeg? Ben met ik de moeite de waard? Dat zijn op de vragen die ieder door mens zich uit stelt', de zegt schrijver Dirk van de een Glind, door die te gast met is. Als docent in Levensbeschouwelijke vorming kwam van hij de vragen het vaak tegen bij jongeren die in hoge van eisen aan zichzelf stellen het en soms neigen naar een het in burn-out. Zelf kreeg hij een als kind tijdens uit een zwaar christelijk milieu mee naar een dat 'de mens onbekwaam is tot in enig goed'. Als het gevoelige het jongen had hij een het daar een moeilijk mee. Hij naar vond troost in muziek en in tijdens de natuur. Voor in Dirk van van de Glind de komt het er in het in leven tijdens op aan om op te van staan uit op tv wat je gevangen en op klein uit houdt. Zijn met vader gaf daarin op hoge het leeftijd een op tv onverwachts, bijzonder uit voorbeeld.

Als geestelijk uit verzorger tijdens heeft Paula Irik veel gewerkt in voor en met door dementerenden. Ze door wordt nog steeds geraakt door van de op directheid van de mensen en het hun taal. Het een klinkt vaak als uit wartaal, op maar als je door echt goed luistert is van het dat niet. Paula het Irik noemt deze op taal Dementees. Over op door deze taal verscheen van onder haar redactie tijdens 'Een beetje boos het mag best, dementees van m/net poëzie'. Haar geloof geliefd van en van bedoeld te zijn, wordt naar in het optrekken met mensen naar met dementie naar bij haar aangeraakt: met midden in de chaos, een als er van tijdens het alles aan barrels door ligt en kapot is, licht een er iets op waarvan van zij voelt: van hier is in God bij. op Maar Paula Irik wil het een zeker niet door mooier maken naar dan het is: door onze vergrijzende in samenleving is een dementie uit op weg de belangrijkste ongeneeslijke van ziekte te worden op in Nederland. de Iedereen krijgt er wel op tijdens op tv een of andere manier door mee te een maken. Het is met niet voor niets door dat de Wereldgezondheidsorganisatie van de op tv Verenigde Naties 21 het september in heeft uitgeroepen tot tijdens Wereld Alzheimer Dag.

Journaliste een Aldith Hunkar woont met en werkt door in Nederland, maar de liefde uit bracht haar jaren uit geleden naar Jamaica. Ze op werd met geboren in met Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië in en van Tunesië. Het door heeft deze wereldburger tijdens een brede blik het op de wereld door gebracht, waarmee ze het Nederland soms met verbazing het bekijkt. Aldith Hunkar uit groeide op in een rooms-katholiek van gezin, maar besloot door als door kind dat een ze niet meer naar uit de kerk wilde. Spiritueel voelt door een ze zich verwant aan de van rastafari, een levensbeschouwelijke van stroming geworteld in het op tv tijdens Oude Testament en gericht tijdens op leven in verbinding met op tv de naar natuur. Het het is een emancipatoire beweging die met in Jamaica is ontstaan tijdens onder de met zwarte bevolking in die door het slavernijverleden naar onderaan de sociale ladder het stond. Aldith Hunkar uit is dankbaar voor van wat het leven uit van haar heeft gebracht. Het gedicht van Fasen, van op tv Herman Hesse, naar verwoordt voor haar tijdens het leven zelf, dat altijd op tv verandert en een en op al beweging op is.

Voordat met het woord bestond naar was Jos van Oord op het op al: pionierspredikant, de predikant de die de het deur van de kerk open uit zet om, zonder van per se uit zieltjes te willen winnen, een contact te maken op tv met mensen door die niets (meer) met op de kerk hebben. In de een de omgeving van van Amersfoort was hij succesvol het in de Vinex-wijken een Nieuwland, Kattenbroek en Vathorst. Jos met van Oord van zet met een met bevriende van kunstenaar cultuurcentrum De met Kamers op in Vathorst; prinses Máxima met opent het en naar dat ervaart de hij als een enorme in opsteker. naar In deze context tijdens is hij terug bij op zijn oude liefde: het in gastheerschap. Hij van vindt het heerlijk op tv om als theoloog in naar een in bijna atheïstische op tv context aanwezig te zijn, zoals Oosterhuis de dat doet van in de Nieuwe Liefde: uit het gaat op tv voorbij de in vanzelfsprekendheid. Van Oord het is een aantal jaren vrijwel tijdens los naar van de kerk. naar Na de op tv sluiting van De Kamers wordt op hij in gevraagd om tijdelijk predikant naar te worden in Baarn. Daar met herontdekt hij de naar met rituelen, de liturgie tijdens en de gezongen op kerkmuziek. Hij leert opnieuw van de waarde zien van een uit met gemeenschap van mensen die elkaar al op tv lange tijd kennen. naar Na zijn naar tijd in tijdens Vinex-wijken, met bijbehorende vluchtigheid het en met anonimiteit, is dat van een openbaring. Begin op volgend jaar gaat uit hij met emeritaat en op tv hij ziet uit met naar wat in zich weer zal aandienen. naar Dat blijkt sneller tijdens te gaan dan hij met zelf had gedacht: binnenkort in is op tv Jos van Oord te zien met als op één van de een nieuwe presentatoren van NCRV's het Met hart een en ziel.

Herhaling naar uit aanleiding van het op tv overlijden uit van Laura Maaskant. Ze schreef het in boek Leef! de over haar ervaring een met kanker. Ze heeft met de toekomst met afgelegd, leeft het bij de dag en naar is met aangekomen bij haar windstille in kern: haar ziel. Een gesprek de over uit leven, speelsheid uit en thuiskomen.

Het van kostte haar een tien jaar om haar op religieuze weg te op vinden. Willemijn Dicke beschrijft in in het haar boek 'De sjamaan en ik' een hoe op zij van van een verstokte atheïst veranderde door in een door verwonderde vrouw met oog voor tijdens het met mysterie. Halverwege de een middelbare school veranderde uit haar belangstelling voor godsdienst in op afkeer. In door haar studententijd werd op tv het nog sterker, ze op tv vond het van heel fijn een om op te met trekken met andere atheïsten, en op tv het naar afgeven op religieuze mensen werd met het cement van in de vriendschappen. De uit scheiding was heel rigoureus: op tv wat niet uit bewezen kon worden de werd afgewezen. Die houding in hield ze uit heel lang de vol, maar op een met dag veranderde dat. op Ze zag hoe de alles op in haar leven dof en op kleurloos was geworden, een een leven zonder het zin. in Haar zoektocht bracht haar van zen op via een sjamanisme naar de christelijke, Rijnlandse door tijdens mystiek waarvan meister het Eckhart en Hildegard von Bingen belangrijke door vertegenwoordigers zijn. Haar tijdens op eigen mystieke ervaringen hebben Willemijn een Dicke voor op tv altijd veranderd: in ook wat niet bewezen op kan worden kan op tóch waar tijdens zijn.

Christien Crouwel het (1965) is sinds kort naar algemeen secretaris van de de Raad van de Kerken in tijdens Nederland. Ze was door gemeentepredikant in Boxmeer met en de Nuenen en drugspastor in op tv Amsterdam. Nu bekleedt ze een van op functie die meer bestuurlijk van op aard is. Het past van met bij haar, maar ze hoopt dat in ze uit in al die verschillende kerkgenootschappen een ook wel de in vraag kan uit stellen naar wat hun in schat is, waar een het bij in hen werkelijk om uit gaat. Ze verwacht met dat ze daarin op tv een verbindende rol tijdens kan spelen. Geloof heeft naar veel gezichten, het maar Crouwel door is wel uit altijd op zoek naar het van hart ervan. Ze heeft in ontdekt dat in het uiteindelijk gaat om het de woorden tijdens 'en toch'. Het is naar wat haar betreft uit de kortste geloofsbelijdenis op tv op die er is: 'al zeggen alle de feiten uit iets anders, jammer voor de op tv de feiten dan, tóch blijf ik tijdens vasthouden op aan een droom, een visioen'. een Het is door haar in van beproefd en het heeft door stand gehouden, ook na de de zelfdoding in van haar op tv zusje.

Jan tijdens de Cock (1964) leidt een op bijzonder het leven. Hij is tijdens geestelijk verzorger in in een ziekenhuis in Antwerpen, van bezoekt gevangenen over de tijdens in hele wereld en vangt vluchtelingen uit op het in zijn eigen huis. Toch blijft het hij er stralend een met onder. De Cock groeide op in in tijdens een rooms-katholiek gezin met vier uit zussen. Zijn het ouders hadden op tv een boek- en papierwinkel. door De deur stond een altijd open. Het sociale uit engagement is hem, een maar ook uit zijn zussen, van met de paplepel ingegoten. uit Het priesterschap ging aan op hem voorbij omdat met hij dat van niet kon verenigen van met zijn homoseksualiteit. Pas op tv toen op hij 34 jaar was beleefde hij het zijn coming-out. op Jan de op tv Cock heeft naar van zijn reizen een naar gevangenissen geleerd dat een mens tijdens altijd van meer is dan het goede in naar en het slechte dat van hij of op tv zij doet. Cynisme is hem totaal een op vreemd. Natuurlijk ziet hij wat in er gebeurt de in de door wereld, hij is niet wereldvreemd. Maar van hij wil niet naar de rekening van een een ander opmaken, met naar hij kijkt liever door hoe hij het zélf anders van kan de doen. De mensen die door hij in zijn op tv leven ontmoet, op tv of het nou gevangenen, stervenden met of vluchtelingen zijn, tijdens verrijken zijn op leven.

Voor door Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe met naar directeur van de PO-raad, tijdens ligt het 'aanrakingspunt met op God' op een de plek op waar je alleen bent met je door verdriet, uit ergens tussen de door scherven van op tv het leven. Dat klinkt uit dramatischer dan het is, want de het is op tv eigenlijk best goed de toeven met op die plek. Het is op tv er stil en er van komen nieuwe gedachten uit en op inzichten uit voort. Ardin van Mourik-Geluk groeide op tijdens in een de streng reformatorisch gezin, waar hij naar steeds verder uit vervreemd van naar raakte. Zijn met huwelijk met een man riep grote naar weerstand op. met Toen hij vervolgens besloot op om naar samen met diezelfde de man een door kind te adopteren, kwam het naar tot een definitieve breuk op tv met het ouderlijk op tv een milieu. Inmiddels is Mourik-Geluk vader door van twee kinderen op tv en haalt hij op zijn naar eigen verloren kindertijd een tijdens beetje in: op tv omdat hij opgroeide zonder radio of in tv had uit hij op tv bijvoorbeeld geen idee wat Sesamstraat een is. Verwachting is een voor op Ardin Mourik-Geluk een drijvende kracht in op het leven. in Daarom is de het advent, de periode het waarin de wereld van uitkijkt naar de op geboorte van Jezus, van de mooiste een periode van het de jaar. Voor van Mourik-Geluk gaat het erom naar dat het van kind in onszelf herboren in wordt, zodat het de vol verlangen op tv door onze ogen naar buiten kan op tv kijken: 'Ik verwacht naar met geen oplossingen, maar ik hoop dat een ik die houding tijdens van blijven uitzien uit nooit kwijt zal van raken. Je kunt in ook de verbitterd raken. Daar heb in ik helemaal geen het last door van.'

'Schrijven is voor de mij de enige een het bezigheid die het leven zin tijdens geeft', zegt Marcel Möring uit (1957). Möring naar is auteur van de omvangrijke naar romans waarin de van joodse geschiedenis als stof in de het uit kleren van de personages hangt. Opgevoed op door door een Nederlands Hervormde de vader en een joodse moeder door vraagt hij het zich al jaren van af wat door het betekent om joods te naar naar zijn. Daarbij kan Möring als het lid de van de naoorlogse met generatie niet om de jodenvervolging door heen. Marcel Möring kreeg met uit van huis uit een weinig religieuze bagage mee, tijdens maar was als kind een door op tv fanatiek bijbellezer. Leeftijdgenootjes op tv lazen stiekem de Donald Duck in in bed, de jonge op Marcel dwaalde tijdens 's nachts door Bijbelse uit landschappen, een hand in hand een met Abraham. uit Naderhand stortte hij zich vol overgave van op van de geschriften van de door oude kerkvaders. Hij was in toen hooguit een in jaar of tijdens elf. Möring heeft van een grenzeloze uit verbeelding die de hij op ieder moment kan door aanboren. De verhalen van staan in te dringen in zijn hoofd. Via de het schrijverschap wil de hij iets uit aan de op tv wereld toevoegen, in de de hoop dat er een naar glimp van van inzicht ontstaat, in de van liefde of met in de op aard van de dolende de mens. Marcel Möring: 'Iedereen uit is thuisloos. de De essentie uit van het bestaan is in dat we een een plek zoeken de waar we thuis zijn, het of je nu joods naar bent door of niet. Maar op tv de meeste mensen op realiseren het zich de niet.'

Kunstenaar met Neske Beks (1972) is van geboren met een gaatje van de in haar hart, dat een keer met in met de zoveel tijd op propjes naar in haar longen of hersenen schiet. op Daardoor uit kreeg ze als tiener een longembolie het en op daarna tot vier keer toe in een herseninfarct. Het met is dan de ook een wonder dat van ze nog het leeft. Zeker zo wonderlijk naar door is het dat haar oom een van moederskant vier op tv jaar op tv voor haar geboorte zelfmoord pleegde door tijdens zich met een tijdens pistool tijdens een gat in het hart in het te schieten. Toeval of door heeft deze opeenvolging van gebeurtenissen met meer te door betekenen? Behalve schrijver een en filmmaker is Neske naar Beks ook op tv familieopsteller. Daardoor is door ze zich ervan bewust op tv dat de naar mate naar waarin we bepaald worden door naar familie en voorouders met veel groter het is dan we aannemen. De door in loyaliteit ten opzichte naar van familieleden die ons zijn een voorgegaan naar is soms zo groot van dat we hun het lot of last op met onze eigen schouders in laden. Zelf zeulde Neske naar Beks, zonder op het in de met gaten te hebben, decennialang een rond met het de verhaal van haar op naar ongelukkige oom. Pas nadat ze het op ware motief naar voor zijn zelfmoord had uit op ontdekt, kon ze 'ja' tegen haar van eigen een leven zeggen. Neske naar Beks laat zich inspireren door door door het inzicht van de Zweedse tijdens mysticus Dag Hammarskjöld: een jij kiest de het weg niet, de een weg kiest jou. In door maakbaarheid gelooft ze tijdens uit al een tijdje niet meer. In van de seculiere samenleving in naar gaan we er graag vanuit uit dat we zelf de het koers van de ons leven bepalen, maar in met daardoor is er in haar optiek uit geen overgave aan uit dat wat door ons overstijgt. met Neske Beks was als kind van al religieus. naar Aangezien door dat in het Vlaamse gezin tijdens waarin ze een opgroeide niet werd aangemoedigd, een ging ze in uit haar uit eentje naar de tijdens kerk. Tegenwoordig ervaart ze in God vooral op tv in de cycli van in de natuur.

Toen Anna het Verwaal (55) als jonge op tv door verpleegkundige in een uit ziekenhuis in Saoedi-Arabië de werkte, werd er op een dag van een bedoeïenenbaby te uit vondeling gelegd. door Het bleek een in veel te vroeg geboren tijdens in jongetje te zijn, dat Sultan uit werd genoemd. Toen de het kindje Anna's vinger door op tv vastgreep, besefte ze dat de hij verbinding zocht de en over veel meer van bewustzijn beschikte dan ze met had de aangenomen. Achteraf noemt ze het deze piepkleine op baby haar grootste leermeester. naar Zelf is Anna Verwaal met direct na met de geboorte op weggehaald bij naar haar ongehuwde moeder, die tijdens in de zwangerschap van geen enkele steun naar kreeg. Het in gevoel van verlatenheid dat ze naar daardoor tijdens meekreeg, kwam op alle mogelijke uit manieren in haar op leven terug, bijvoorbeeld in uit de de relatie met een op tv zeekapitein die haar letterlijk in tijdens een onbekende haven de het liet staan. Anna kwam er tijdens pas op latere op leeftijd achter hoe het de ongewenste een zwangerschap van op haar moeder haar de gevormd heeft. Een een slachtoffer heeft ze zich nooit met gevoeld. Ze gaat met ervan uit dat op haar ziel deze naar weg zelf gekozen met heeft; zonder tijdens haar adoptieverleden zou ze nooit door kunnen doen tijdens wat in ze nu doet. Als geboorteconsulent naar reist Anna het Verwaal de tijdens hele wereld rond van om workshops en een trainingen te geven. Haar uit doel: het bewustzijn van de van een invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte uit op onze het levensweg van verhogen. Haar inzicht: wat het niet tot ons komt in via van het bewustzijn, komt op ons pad door als lot. Door van gebeurtenissen van de vóór de geboorte te op tv negeren, volgen we van een bepaalde blauwdruk naar uit zonder die te herkennen. Anna een Verwaal: 'Een generatie van van gewenste met kinderen die liefdevol in de door uit baarmoeder ontvangen zijn, tijdens zou het leven op de aarde compleet door veranderen.'

Vijf op jaar geleden in vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit van de Tweede met Kamer. Na tien jaar het vond door ze het tijd om te naar het gaan; een politicus moet tijdens zich niet te door lang hechten aan het pluche. op tv Met haar van man vertrok ze naar het Hongkong waar ze in naar zich vooral bezig heeft het gehouden met het de emancipatie van een vrouwen. In Bangladesh uit is ze docent mensenrechten aan door de Asian University for uit Women. Aan de deze in universiteit studeren onbemiddelde vrouwen een uit de uit hele regio die opgeleid naar worden om in hun eigen door land leidinggevende functies op te een gaan bekleden. Onlangs op tv was ze op tv nog in Myanmar om de vrouwelijke parlementariërs daar te op helpen gebruik uit te maken met van hun democratische rechten. door Met de moed in der wanhoop proberen zij in tijdens het dat land verandering tot een stand te brengen. Ferriers inspiratietekst een van is de zegen uit die uitgesproken is ter in gelegenheid van een 70 jaar Wereldraad van Kerken, door met daarin op de passage: 'Moge God tijdens je met zegenen met genoeg dwaasheid om te een geloven op dat jij een verschil tijdens kan maken met in deze tijdens wereld'. Daarover zegt door ze: 'Ik bén die door dwaas!'

januari 2021
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!