Programma gemist?

Abdulwahid in van Bommel is geestelijk verzorger, in maar zijn met hart ligt tijdens bij het in schrijven. In maart verschijnt zijn door boek 'De door Koran, uitleg op voor kinderen'. Abdulwahid van door Bommel (1944) is tijdens een bekende en een graag geziene spreker naar op menig levensbeschouwelijk het podium. Hij in is geestelijk verzorger, maar zijn de hart ligt van bij het schrijven. In maart het verschijnt bij tijdens uitgeverij Parthenon de het eerste deel op van De Koran, uitleg op tv voor kinderen. In tegenstelling met het tot een kinderbijbel uit is een Koran voor kinderen van onontgonnen terrein, een niet onomstreden en in een grote uitdaging. van Voor Van Bommel is van het project al in op tv de jaren de 70 begonnen op tv en, hoewel hij op niet zeker weet of het het zal aanslaan, naar is hijzelf opgetogen over de het in resultaat tot dusver. uit Hij ziet een Koran voor op tv met kinderen als een noodzaak. op 'Je werd altijd geacht op dat te geloven in wat je in werd voorgekauwd, maar de uiteindelijk gaat het erom zélf door na in te denken, in vragen te stellen en door te de tijdens vragen, opdat je door dichter bij de van kern van je met bestaan komt.' Als ouders samen met in hun kinderen de zijn naar Koran voor kinderen lezen, nadenken, vragen uit uit stellen en mét elkaar pratend verder van komen, dan van is zijn tijdens missie geslaagd. Abdulwahid van Bommel het begon zijn leven tijdens als Wout van uit Bommel, zoon van op een 'verwaterde naar katholieke' vader en naar een hervormde door moeder. 'Twee geloven op één uit van kussen, daar komen moslims van', op tv zegt hij zelf. uit Zijn hele leven heeft tijdens in door het teken gestaan van het op tv zoeken naar uit eenheid met in de Schepper, zoals mystici uit dat op tv doen. Het weerspiegelt de van betekenis van zijn aangenomen naam naar Abdulwahid, dienaar naar van de op Ene. Hoe het de is om te leven een in twee op werelden, de wereld met naar de mensen het om hem heen en de een wereld een waarin hij naar met het goddelijke verblijft, wordt een verwoord in de een fragment uit een in gedicht een van Yunus Emre, met een van de belangrijkste mystieke door soefidichters van op tv Turkije.

Journalist van en kenner van het van Vaticaan, Stijn Fens (1966), uit is te gast. op tv Een gesprek met over zijn liefde tijdens voor liturgie, op de schoonheid van een de taal het en zijn bekende vader. Journalist met en kenner op tv van het Vaticaan, Stijn Fens met de (1966), is te op gast. Hij noemt de ontmoeting met een Paus door Franciscus het hoogtepunt van zijn uit de carrière als religiejournalist en beschrijft zichzelf de als ongeneeslijk katholiek. een Zijn uit liefde voor van liturgie en voor het de schoonheid van naar de taal heeft hij een van zijn tijdens vader, literatuurcriticus Kees Fens. Toch gaat het het volgens Fens in uiteindelijk niet een om woorden, maar om naar met daden. Zijn inspirerende op tekst komt uit Matteüs op tv 25 waar de naar conclusie is: 'Alles op wat jullie gedaan de hebben voor een de van de onaanzienlijksten van mijn uit broeders of zusters, een de dat hebben jullie voor op mij gedaan.' Op Allerzielen tijdens noemt hij de op tv namen op van zijn ouders en het bezoekt hij hun graven, uit het liefde en tijdens respect. Hij nodigt het de uit kijker uit om hetzelfde naar te doen, opdat de uit dierbare gestorvenen niet in in tijdens vergetelheid verdwijnen.

Yvonne de Zonderop is journalist en bestuurder. door Ze had van een bijzondere droom van de het God en die veranderde haar leven. door Yvonne Zonderop is naar journalist de en bestuurder. Ze met groeide op in een katholiek het gezin, waarbij op tv haar jeugd zich vooral uit op kenmerkte als een tijd van de regels met knellende van verbanden. in De interesse voor religie het ontstond pas op latere op leeftijd. in Ze omschrijft haar zoektocht door naar God als een zoektocht een naar heelheid. van Voor haar is van God van aanwezigheid. Yvonne voelt in zich verbonden met op tv het christendom en de zou het mooi vinden door als we dat meer toelaten het het in het publieke domein. tijdens Zelf deed ze een in aanzet door een in De Groene Amsterdammer de een briefwisseling met Stephan naar op Sanders over het geloof te door beginnen. Een een belangrijke inspiratiebron bij haar zoektocht met is het het werk van de Amerikaanse de auteur naar Marilynne Robinson, die schrijft dat het liefde met een openbaring van het goddelijke op tv is. Hierin ziet uit Yvonne tijdens de heelheid waar op zij naar verlangt. Een op adventsverwondering.

Predikant met Ad van Nieuwpoort praat met op Annemiek Schrijver over op de zijn fascinatie voor de Bijbelse een verhalen. het Ad van Nieuwpoort schreef in het boek 'Uit de uit tijd. Wat naar bezielt een liberale dorpsdominee?', over in op zijn werk als door predikant en zijn fascinatie de voor de Bijbelse naar verhalen. Hierin in doet hij uit de doeken waarom in de het aloude Bijbelse teksten ook vandaag uit hun zeggingskracht op blijken te hebben. uit Niet door het met het belerende vingertje te naar zwaaien, maar puur door door naar de teksten goed te naar lezen. De titel verwijst door naar op tv de manieren waarop wij door naar tijd op tv kunnen kijken. We leven tijdens in een door voortdenderende tijd waarin naar mensen worstelen om zich staande door te houden. Tegelijkertijd van ontstaat daaruit een de in behoefte naar iets uit anders, naar momenten dat je tijdens inzicht, inspiratie op ervaart. Van Nieuwpoort een heeft moeite met door het woord God: op tv 'Want het is met in handen van de macht een tijdens gekomen, een sanctionering geworden de van heel veel op tv gruwelijkheden.' Om te ontdekken wie met God is, moeten van we door volgens hem de verhalen tijdens van mensen lezen. op Die ontroeren hem. Door een zo'n tekst uit gaat een er een luikje open en tijdens schijnt er in licht naar binnen. Dat een kan een gedicht ook door teweegbrengen, met en een goed theaterstuk op of een naar schilderij.

Op een nieuwjaarsdag blikt theoloog Ruard Ganzevoort van met door Annemiek Schrijver terug op een een bewogen tijdens jaar waarin hij een groot van verlies op leed. Ruard Ganzevoort is theoloog met een en senator voor uit GroenLinks. Hij groeide op tijdens in een met christelijke traditie, die voor hem uit begint van met het besef het dat wij als mens met alles het verbonden van zijn. Een belangrijk inzicht van is voor hem het dat wij niet de op een baas zijn van de het wereld, zij naar is ons gegeven. Op nieuwjaarsdag blikt op tv Ruard op met Annemiek in terug op een bewogen jaar op waarin hij een groot uit verlies leed. Het uit geeft tijdens voor hem eens te een meer aan de hoe kwetsbaar wij van zijn. De uitdaging een van het leven is naar dan ook het om je te in kunnen toevertrouwen aan wat een je door toevallig overkomt. Beweeg mee in plaats het van je te naar verzetten. Als dierbare van tekst kiest in Ruard het het verhaal van Jacob op aan de Jabbok, die naar worstelt op met een onbekende (Genesis 32:24-32). De in neiging is in groot uit om in die onbekende God te de zien, maar is op op tv dat wel zo? Ruard heeft daar door zo zijn de eigen gedachten van over.

Ondanks groot het persoonlijk op verdriet heeft jungiaans filosofisch therapeut Herma op tv tijdens van der Weide in haar een leven ervaren tijdens dat de op tv goddelijke aanwezigheid nooit echt een uit haar leven is uit weggeweest. Herma van in der van Weide komt uit een rooms-katholieke familie. van in Ze is jungiaans het filosofisch therapeut en op tv heeft een eigen praktijk. op tv Daarnaast houdt ze zich bezig naar met duurzaamheid en de is in door vele tijdens opzichten de steun en naar toeverlaat van van haar echtgenoot Herman Wijffels. Samen mediteren het ze. Voor haar op is het een in manier om in haar tijdens emoties te sturen: je geeft je in gevoelens naar de ruimte zonder erdoor in overspoeld een te raken. Ondanks groot uit persoonlijk verdriet heeft het zij in het haar leven ervaren dat de door goddelijke aanwezigheid uit nooit echt uit op haar leven is weggeweest de en haar altijd het heeft gedragen. Haar inspirerende naar woorden naar komen uit een fragment uit op tv De met Goddelijke Komedie van Dante uit Alighieri. Daarin gaat het de niet om tijdens het gestraft in worden voor begane zonden en het boetedoen, een maar om je wonden te van helen. En op tv je eigen wonden helen, naar met dat kun je de leren!

Cabaretier door Freek de Jonge is adventsgast. met Hij groeide op uit in naar een predikantengezin uit en pleit in deze moderne wereld tijdens voor meer contemplatie. in Freek naar de Jonge groeide op in een tijdens een predikantengezin, waar hij maatschappelijke betrokkenheid naar met een de paplepel op kreeg ingegoten. Samen met Bram Vermeulen op verwierf hij door in de naar jaren zeventig bekendheid tijdens als de sociaal geëngageerde op cabaretgroep Neerlands tijdens Hoop. Daarna begon hij in een tijdens succesvolle solocarrière. De essentie van het op leven is voor tijdens Freek door om in in balans te zijn met je op tv eigen van onvolmaaktheid, wat begint met de de erkenning dat je niet een met volmaakt bent. Zie dat niet van als een het last, maar naar denk er ook niet op te lichtzinnig over. Freek pleit naar tevens voor meer door in contemplatie. De moderne tijd is immers op tv een zo veeleisend geworden naar dat er nauwelijks meer ruimte in is de om diep na te denken. naar Het oordeel op heeft daardoor op tv de plaats ingenomen van de reflectie. in een Toch is Freek van optimistisch: ondanks het geweld dat van de wereld in teistert, is de mensheid in van door het algemeen er in humaniteit de op vooruitgegaan, door is zijn uit constatering.

Cabaretier en naar zanger Remco door Veldhuis verdiepte zich uit tijdens een op time out in naar de Bijbel en naar maakte hier een uit voorstelling over: 'Lang verhaal kort.' van Cabaretier en tijdens zanger Remco op Veldhuis is zondag 15 met januari de gast de van Annemiek Schrijver de in De Verwondering. de Samen met zijn van zwager Richard Kemper naar is hij het duo Veldhuis op en Kemper. op tv De twee tijdens werden onverwacht ongekend populair en op tv de uitverkochte zalen zijn voor de de heren gewoon geworden. op tv Veldhuis had behoefte aan een een door time out en verdiepte de zich met een aantal maanden door in de bijbel waarna hij er op tv in samenwerking met uit tekstschrijver Maarten van het Voornveld een op honderd minuten durende voorstelling van van maakte door 'Lang verhaal kort'. Het een alleen op het het podium staan met een dit programma het heeft hem in veel gebracht. door Hij heeft oncomfortabele omstandigheden ervaren: niet op tv volle op zalen - wat hij een een grote les in met bescheidenheid van noemt -, en de zelfkastijding door van door alles alleen te doen waardoor, het met aan de andere van kant, de bevrediging ook een groter is. van Op de vraag wat er zo van mooi aan de is om op in het toneel uit staan antwoordt hij door dat het in de kern door één grote uit schreeuw om aandacht een is: zie mij, naar hou van mij! in Maar je doet de ook iets voor de je publiek; je biedt uit op troost, je loopt een stukje met met mensen mee. Het een gaat Veldhuis naar niet eens van om een door boodschap, het gaat om de verwantschap: 'We maken er het samen iets leuks van, een naar we lachen om maar niet van te hoeven naar huilen'.

Te gast in is officier van naar justitie naar Disa Jironet. Haar inzicht met is dat alles één is het en op we mensen van een dezelfde oorsprong zijn. een Disa Jironet een is officier van justitie in opleiding. door Al door op jonge leeftijd leerde zij door het naar soefisme kennen. Haar inzicht door is dat in alles één is en in we mensen van naar dezelfde oorsprong de zijn. Dit principe het probeert ze ook in haar van werk tijdens toe te op tv passen: zij ziet niet van alleen een verdachte tijdens maar ook met een mens met wie zij de zich op tv verbonden voelt. Het de is een opdracht uit aan haarzelf om steeds in vanuit de ander te blijven door in denken en om zonder oordeel te in luisteren. Disa door gelooft niet dat een de mens in het wezen slecht is, want: van door alles wat je van doet is óf een uiting tijdens van de liefde óf een schreeuw om op tv liefde. Of op die aanwezig is naar of niet, bepaalt uiteindelijk het hoe iemand handelt. in Als tijdens soefi probeert Disa steeds in te streven de naar eenheid en harmonie. door Je kwetsbaar opstellen een is een met manier om die harmonie een te bereiken. Ook in een de rechtszaal, uit als ze op een verdachte uitnodigt om naar haar op tv toe te komen tijdens met zijn van verhaal.

Als door hiphopmuzikant Typhoon de legt hij zijn ziel tijdens en zaligheid bloot een met zijn eerlijke, rake en op tv poëtische tijdens teksten: Glenn de Randamie. Als het het hiphopmuzikant Typhoon legt hij zijn op ziel een en zaligheid bloot met zijn eerlijke, uit in rake en poëtische teksten: Glenn de door door Randamie. Hij groeide op in een uit protestants-christelijk gezin op door de Veluwe en met moest een lange in naar weg afleggen voor het het succes hem met toelachte. Daarin zit van voor hem direct het een valkuil omdat de succes de neiging tijdens heeft je leven te gaan naar bepalen. Om dicht uit bij op tv zichzelf te blijven en te naar kunnen groeien zoekt door hij inspiratie door te de van mediteren, aandacht te geven aan zijn de Surinaamse met roots en zich over van te geven op tv aan wat op zijn tijdens pad komt. de Op sociale de media plaatste De van Randamie een bericht over zijn staandehouding tijdens vanwege met zijn auto gerelateerd aan met zijn huidskleur, met en zette daarmee het 'etnisch de profileren' met door de uit Nederlandse politie op op de politieke agenda. Glenn de tijdens Randamie wil de van mooie en op minder mooie kanten de van het tijdens leven en van uit zichzelf omarmen. Daarin wordt hij van gedragen door een met gedicht van de van mysticus de Rumi: De Herberg.

Op van deze tweede paasdag het is dichter en theoloog Huub op Oosterhuis te gast. in Wat op heeft hij van met het paasverhaal en de in thematiek van op lijden en het opstanding?

Voor theoloog, dichter het en tekstschrijver Sytze het de Vries is op tv de de paasnacht de in belangrijkste gebeurtenis in het op tv kerkelijk jaar: daarmee valt of een in staat alles. Voor theoloog, dichter tijdens en tekstschrijver Sytze de van Vries is de een op paasnacht de belangrijkste gebeurtenis een in het kerkelijk jaar: daarmee door valt een of staat alles. tijdens Het verhaal in over de opstanding is in er een uit een doorgaande met een reeks vanuit het het Oude Testament. Verhaalmatig gaat het steeds een over hetzelfde: met gered op worden uit, doorkomen aan. Bij op het schrijven van zijn op liederen naar heeft hij ontdekt in dat het paasverhaal op uiteindelijk niet over naar Jezus gaat uit maar over de mensen op tv om hem heen; Maria Magdalena een tijdens meent de tuinman te uit zien, Thomas raakt het de wonden aan, mannen zijn op tv onderweg de naar Emmaüs en uit krijgen pas later het in de gaten dat een degene die met hen door met het brood breekt wel op tv eens Jezus zou kunnen een zijn geweest. Hierdoor in ontkom je niet aan het in de vraag of het waar uit of niet waar naar gebeurd is. Dat is op tv uiteindelijk ook niet tijdens relevant. Het de gaat erom hoe in je reageert; wat een dóe naar je. Hoe ervaar je de naar aanwezigheid van Jezus op als het hij er niet (meer) is. de Het paasverhaal naar blijkt een positieve uitwerking het te hebben: er is naar altijd door ergens een uitweg, uit een klein in paadje, hoe uitzichtloos de situatie het ook lijkt. Die door houding, naar die overtuiging moet je bloedsomloop worden. op tv Die van komt niet van op nature, die moet je je op tv steeds weer eigen van op tv maken.

Je kunt de beter ziek zijn in en vrienden hebben op tv dan kerngezond uit en moederziel alleen. het Dat is door het inzicht van journalist Gerbert van op uit Loenen. Journalist Gerbert van Loenen op (1964) staat op bekend om zijn het kritische bijdrage aan het debat op tv over euthanasie en tijdens voltooid leven. Op de Palmpasen, aan het een begin van tijdens de Stille met Week (de op week voorafgaand aan tijdens Pasen), breekt hij een lans voor in op de onvolmaakte mens. Van een Loenen zorgde een tien jaar voor zijn partner Niek, in die door een de operatie onherstelbaar in hersenletsel opliep. Hoewel Niek op tv volgens sommigen 'beter tijdens dood van had kunnen uit zijn', twijfelde Van Loenen geen moment van aan de een waarde naar van diens leven. Gerbert de van Loenen, een zoon van een door gereformeerde dominee, is een kerkverlater door die jarenlang een onbestemd in heimwee naar naar het christelijk geloof naar met zich meedroeg. door Hij met zocht een tegenwicht voor de westerse de cultuur, op die sterk gericht is het op succes en met efficiëntie, en vond met dat uit in de Westerkerk te Amsterdam, waar van tijdens hij belijdenis deed. door 'Voor God is ieder de mens er een. Hoe kwetsbaar met een en onvolmaakt je ook bent, voor op Hem maakt naar dat het geen verschil.' Gerbert van van Loenen is auteur van van 'Hij had beter dood het kunnen zijn' (Van in uit Gennep, 2009) en in 'Lof der onvolmaaktheid' met (Ten Have, 2015).

Cultuurhistoricus uit Jacob Slavenburg eert in het eeuwenoude op tv principe 'Ken Uzelve': Een de mens kan met in de buitenwereld nog in zoveel meemaken, een uiteindelijk gaat het op tv erom de weg naar binnen af het uit te leggen. Voor cultuurhistoricus Jacob Slavenburg uit (1943) vormt het uit oude principe op 'Ken Uzelve' de uit kern van uit zijn religiositeit. naar Een mens kan met in de buitenwereld nog zoveel meemaken, uit uiteindelijk gaat het naar op erom de weg naar binnen af uit te uit leggen. Volgens Slavenburg nodigt Jezus op ons tijdens namelijk uit om het af te dalen een in de met krochten van de eigen ziel: 'We op tv zijn tijdens vergeten wie we een in wezen zijn, en vervolgens naar zijn we met een leven in lang bezig om ons in dat weer te uit herinneren.'

juni 2017
25-06-2017 08:30

Abdulwahid van Bommel

De Verwondering - Abdulwahid van Bommel

Abdulwahid van Bommel is geestelijk verzorger, maar zijn hart ligt bij het schrijven. In maart verschijnt zijn boek 'De Koran, uitleg voor kinderen'. Abdulwahid van Bommel (1944) is een bekende en graag geziene spreker op menig levensbescho...

18-06-2017 08:25

Stijn Fens

De Verwondering - Stijn Fens

Journalist en kenner van het Vaticaan, Stijn Fens (1966), is te gast. Een gesprek over zijn liefde voor liturgie, de schoonheid van de taal en zijn bekende vader. Journalist en kenner van het Vaticaan, Stijn Fens (1966), is te gast. Hij noe...

11-06-2017 08:25

Yvonne Zonderop

De Verwondering - Yvonne Zonderop

Yvonne Zonderop is journalist en bestuurder. Ze had een bijzondere droom van God en die veranderde haar leven. Yvonne Zonderop is journalist en bestuurder. Ze groeide op in een katholiek gezin, waarbij haar jeugd zich vooral kenmerkte als e...

04-06-2017 08:30

Ad van Nieuwpoort

De Verwondering - Ad van Nieuwpoort

Predikant Ad van Nieuwpoort praat met Annemiek Schrijver over zijn fascinatie voor de Bijbelse verhalen. Ad van Nieuwpoort schreef het boek 'Uit de tijd. Wat bezielt een liberale dorpsdominee?', over zijn werk als predikant en zijn fascinat...

28-05-2017 08:25

Ruard Ganzevoort

De Verwondering - Ruard Ganzevoort

Op nieuwjaarsdag blikt theoloog Ruard Ganzevoort met Annemiek Schrijver terug op een bewogen jaar waarin hij een groot verlies leed. Ruard Ganzevoort is theoloog en senator voor GroenLinks. Hij groeide op in een christelijke traditie, die v...

21-05-2017 08:30

Herma van der Weide

De Verwondering - Herma van der Weide

Ondanks groot persoonlijk verdriet heeft jungiaans filosofisch therapeut Herma van der Weide in haar leven ervaren dat de goddelijke aanwezigheid nooit echt uit haar leven is weggeweest. Herma van der Weide komt uit een rooms-katholieke fam...

14-05-2017 08:30

Freek de Jonge

De Verwondering - Freek de Jonge

Cabaretier Freek de Jonge is adventsgast. Hij groeide op in een predikantengezin en pleit in deze moderne wereld voor meer contemplatie. Freek de Jonge groeide op in een predikantengezin, waar hij maatschappelijke betrokkenheid met de paple...

07-05-2017 08:30

Remco Veldhuis

De Verwondering - Remco Veldhuis

Cabaretier en zanger Remco Veldhuis verdiepte zich tijdens een time out in de Bijbel en maakte hier een voorstelling over: 'Lang verhaal kort.' Cabaretier en zanger Remco Veldhuis is zondag 15 januari de gast van Annemiek Schrijver in De Ve...

30-04-2017 08:30

Disa Jironet

De Verwondering - Disa Jironet

Te gast is officier van justitie Disa Jironet. Haar inzicht is dat alles één is en we mensen van dezelfde oorsprong zijn. Disa Jironet is officier van justitie in opleiding. Al op jonge leeftijd leerde zij het soefisme kennen. Haar inzicht ...

23-04-2017 08:25

Glenn de Randamie (Typhoon)

De Verwondering - Glenn de Randamie (Typhoon)

Als hiphopmuzikant Typhoon legt hij zijn ziel en zaligheid bloot met zijn eerlijke, rake en poëtische teksten: Glenn de Randamie. Als hiphopmuzikant Typhoon legt hij zijn ziel en zaligheid bloot met zijn eerlijke, rake en poëtische teksten:...

17-04-2017 08:35

Huub Oosterhuis

De Verwondering - Huub Oosterhuis

Op deze tweede paasdag is dichter en theoloog Huub Oosterhuis te gast. Wat heeft hij met het paasverhaal en de thematiek van lijden en opstanding?

16-04-2017 08:30

Sytze de Vries

De Verwondering - Sytze de Vries

Voor theoloog, dichter en tekstschrijver Sytze de Vries is de paasnacht de belangrijkste gebeurtenis in het kerkelijk jaar: daarmee valt of staat alles. Voor theoloog, dichter en tekstschrijver Sytze de Vries is de paasnacht de belangrijkst...

09-04-2017 08:25

Gerbert van Loenen

De Verwondering - Gerbert van Loenen

Je kunt beter ziek zijn en vrienden hebben dan kerngezond en moederziel alleen. Dat is het inzicht van journalist Gerbert van Loenen. Journalist Gerbert van Loenen (1964) staat bekend om zijn kritische bijdrage aan het debat over euthanasie...

02-04-2017 08:25

Anne-Marie van der Wilt

De Verwondering - Anne-Marie van der Wilt

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

26-03-2017 08:30

Jacob Slavenburg

De Verwondering - Jacob Slavenburg

Cultuurhistoricus Jacob Slavenburg eert het eeuwenoude principe 'Ken Uzelve': Een mens kan in de buitenwereld nog zoveel meemaken, uiteindelijk gaat het erom de weg naar binnen af te leggen. Voor cultuurhistoricus Jacob Slavenburg (1943) vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 25-06-2017 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord