Programma gemist?

In een 2007 verliet Henk de Velde een (69) Nederland met het de woorden: 'ik de met kom nooit meer terug'. in Zijn keus om vier jaar met later in omwille van van zijn zoon weer aan te leggen van in Nederland in ziet hij op tv als de beste keus die met hij ooit gemaakt het heeft. En de nu ligt door hij met van zijn schip vlakbij de plek uit waar hij van werd geboren. Hij schrijft en tijdens maakt korte in reizen de omdat hij de kostbare tijd het met zijn naar kleinkinderen niet wil missen. Henk van de Velde van groeide op op tv in een in gezin dat kerkte in een het hervormde Bondsgemeente. Hij kijkt op er een dankbaar op terug. tijdens Ook al is door hij wars van regeltjes het en dogma's, hij door ziet zichzelf het nog steeds door als een gelovig uit mens. De Velde noemt zich op een pelgrim, iemand van voor de wie de weg belangrijker is dan op tv het een doel. Hij vindt niets, hij het ís. En hij het blijft van onderweg, ook omdat doorgaan door gemakkelijker is dan stoppen. uit Toen met zijn moeder stierf verbleef Henk met het de Velde bij van de Makah, een indianenstam in Amerika. op De leden van in door de stam verzorgden en met troostten hem. op tv De chief gaf van hem een gebed mee een dat hij graag met op de tijdens kijker wil delen.

Aan in de vooravond van de Dag op op van de Duurzaamheid is Matthijs Schouten tijdens (1952) te gast door in De Verwondering. op Hij op is ecoloog, godsdienstwetenschapper, een hoogleraar Natuurbeheer in met Ierland en Wageningen, strateeg bij in op tv Staatsbosbeheer, boeddhist en meditatieleraar. Hij uit ziet het hoe de aarde kapot de dreigt te gaan, maar tijdens toch blijft hij het hoopvol: 'Ik met ben zo blij dat tijdens ik in met mijn werk op tv contact heb met jonge mensen, in mijn studenten. Ik zie tijdens wat zij met aan oplossingen door bedenken. Ik uit zou simpelweg niet anders kunnen de dan hoop hebben. op Dat op is ook wat ik in in mijn in boeddhistische training geleerd op heb: je kunt alleen maar door zo goed mogelijk van doen door wat je doet. Wat het resultaat het zal het zijn weet je toch tijdens niet. Als op tv je erg bezig bent met met het het resultaat houdt het tijdens op, dan gaat het van mis. We zijn door een een web van van verbindingen en het betrekkingen verbonden naar met de wereld met om ons heen. Alles wat met we doen en op zeggen heeft de daarom invloed, een alleen kunnen we de reikwijdte een nooit overzien'. in Matthijs Schouten met heeft een op tekst meegenomen van de het Vietnamese monnik Thich Nhat Hanh met op tv die het web van op tv verbindingen treffend de illustreert.

Luitenant-kolonel een buiten dienst Christa Oppers-Beumer het was in 1982 de met een eerste vrouw die afstudeerde aan het de Koninklijke op Militaire Academie. Na een door luchtmacht-carrière van 39 op tv jaar is ze nu met met pensioen. Ze van heeft van het haar werk genoten, wilde op tv altijd al van officier uit worden. Haar ouders hebben steeds de achter de haar gestaan hoewel een militair in door de naar familie een nieuw tijdens fenomeen was. Binnen haar werk door maakte ze veel met uit mee, maar ook in naar haar privéleven kreeg ze het op nodige te verduren. uit de In een periode naar van twintig jaar werd in ze vijf keer getroffen op tv door kanker. Ondanks op tv angst, pijn en paniek de heeft ze naar haar vertrouwen in op God nooit verloren. Op het de moeilijkste een momenten een voelde ze God als een een veilige op cocon om zich heen door en hield op tv haar dooptekst uit Jesaja 43 haar uit de overeind: Ik heb u bij uw op naam geroepen, gij op zijt door Mijn.

Voordat het het woord bestond was in Jos van in Oord het in al: pionierspredikant, de predikant in die de de deur van de door kerk openzet om - zonder de per op se zieltjes te willen op tv winnen - contact te maken door met van mensen die naar niets (meer) met de de kerk hebben. in In de omgeving van Amersfoort op tv was hij succesvol in een de tijdens Vinex-wijken Nieuwland, een Kattenbroek en Vathorst. Jos de van Oord zet op tv met een bevriende kunstenaar in op Vathorst cultuurcentrum in De op Kamers op; prinses Máxima opent het naar en dat naar ervaart hij als een naar in enorme opsteker. In deze context is het hij terug tijdens bij uit zijn oude liefde: het met gastheerschap. Hij vindt het naar heerlijk om in als theoloog in door een bijna atheïstische naar context aanwezig te zijn, tijdens zoals Oosterhuis dat doet in in de uit Nieuwe Liefde: het gaat met voorbij de vanzelfsprekendheid. uit Van Oord de is een aantal de jaren tijdens vrijwel los van de kerk. Na uit van de sluiting van De Kamers wordt door op tv hij gevraagd om tijdelijk predikant te op tv worden op in Baarn. Daar herontdekt het hij de rituelen, de uit liturgie en tijdens de gezongen een kerkmuziek. Hij leert opnieuw op de waarde zien van een een gemeenschap in van mensen een die elkaar al door lange tijd kennen. op tv Na zijn van tijd in Vinex-wijken, met bijbehorende vluchtigheid een en anonimiteit, een is dat een tijdens openbaring. Begin volgend tijdens jaar gaat hij in met door emeritaat en hij ziet uit naar tijdens in wat zich weer op tv zal aandienen. Dat het blijkt sneller te van gaan dan hij zelf op had gedacht: binnenkort uit is Jos van uit Oord te op tv zien als één van de nieuwe door presentatoren van NCRV's uit een Met hart en op tv ziel, iedere dinsdagmiddag door te zien op door NPO2.

Hoe kun door je compassie op tv hebben met een man met die ervoor zorgt uit dat jij voor het de leven gehandicapt bent? op tv het Dominee Ebi Wassenaar overleefde in een november 2017 ternauwernood een op tv gewelddadige moordaanslag in op haar leven. Ze op uit lijkt een willekeurig slachtoffer naar te zijn van een naar 'verwarde uit man', een pianostemmer met die haar in haar op tv eigen kerk in Rhenoy de van achteren op tv aanvalt met een hamer. het De predikante is het bijna een op half jaar van huis om op te revalideren door en eenmaal op thuis moet alles worden het aangepast. in Ebi Wassenaar vertelt waarom ze een geen woede door voelt voor van de dader, die door ervoor zorgde dat op tv ze halfzijdig verlamd is en naar afhankelijk van uit anderen.

Rik op Felderhof is uit de laatste maanden veelvuldig te zien het het met herhalingen van door zijn succesvolle tv-programma Villa Felderhof. Na op zijn tv-carrière stortte op een hij zich op tijdens het schrijverschap. Onder pseudoniem schreef hij het op de trilogie De Vliegenvanger, met maar ook reisboeken door over Frankrijk en tijdens Italië en een kinderbijbel door vlogen de uit zijn pen. Annemiek het Schrijver praat met de NCRV-programmamaker, naar die onlangs 70 van werd, met over het door ouder worden, zijn de joodse roots, zijn godsvertrouwen met en wat naar hij ziet als zijn taak in tijdens de van wereld.

Filosoof van en schrijver tijdens Hein Stufkens kwam als uit kind in een het katholiek internaat terecht. uit Daar besloot hij: ik met ga hier op dood of ik sta naar op. het Hij zette zichzelf op in de overlevingsstand. Hein komt op uit een vroom op tv katholiek nest, uit maar nam afstand van van zijn door ouders tijdens zijn studententijd. Zij tijdens waren het niet eens op tv op tv met zijn levensstijl en tijdens zijn niet-katholieke vriendin. in Hein ervaart door dat we in het leven een regelmatig vallen en van weer op moeten uit staan. Op zijn met 35e is hij tijdens gescheiden en op moest hij opnieuw vaste grond een onder zijn uit voeten een vinden. Nu hij zeventig is, tijdens schudt door hij opnieuw op zijn grondvesten. het Hij realiseert in zich dat hij aan zijn op een laatste levensfase begonnen is en dat op tv ontregelt hem. Ondanks door dat uit hij vanuit zijn bezinningscentrum op tv in Cadzand mensen inspireert naar de en onderwijst, blijft op hij zelf een door leerling. 'We komen nooit in het een toestand van met onaantastbare op stabiliteit.' De dood en de naar opstanding van Jezus op tv is door volgens Hein het verhaal over uit het diepe vertrouwen in dat door het leven sterker is naar dan de op tv dood.

Als de enig kind een was Samuel Gerrets de vaste tolk van voor op tv zijn dove ouders. Zijn een inlevingsvermogen is een op schat tijdens voor het leven met geworden, maar heeft ook veel tijdens van hem gevraagd. met Samuel in was de brug naar door de wereld van de horenden. naar Zo tijdens onderhandelde hij als tijdens kleine jongen voor van zijn vader over de op tv aankoop het van een auto en tolkte tijdens als uit zijn ouders een afspraak bij een de een huisarts hadden. Om te voorkomen op tv dat Samuel een een taalachterstand het opliep, stimuleerden zijn ouders in het lezen al vroeg. met Hij sloeg een klas in over door en groeide op als een een de verantwoordelijk en leergierig jongetje. een Hoe heeft zijn dienstbare jeugd uit door hem gevormd?

Manu op Keirse is klinisch op psycholoog en specialist in het op tv van omgaan met verlies tijdens en verdriet. Hij is emeritus hoogleraar het aan de van faculteit Geneeskunde een van de Katholieke Universiteit op Leuven. Van 1999 op tv tot naar 2003 was hij kabinetschef op het van een Belgische ministerie van met Volksgezondheid, wat bij ons hetzelfde door is als staatssecretaris. een Zijn eerste boek 'Helpen met bij verlies een en een verdriet. Een gids voor het door gezin en de uit hulpverlener' (1995) werd een in bestseller. in Onlangs is een volledig herziene door uit druk verschenen en dat is niet op zonder reden. een Manu Keirse uit gelooft niet langer een in rouwverwerking; rouw verwerk je een op niet, je overleeft je verlies en tijdens je leeft een ermee. tijdens De door hem van gekozen inspiratietekst komt een uit het dagboek van in Etty Hillesum.

Op naar Twitter omschrijft ze zichzelf als in de naar Passion-professor. Universitair docent Mirella Klomp door (1979) doet door al een jaren onderzoek naar hedendaagse uitvoeringen op tv van Passies naar voor haar onderzoeksproject op tv Passio resurrexit. De laatste in jaren richt op ze zich in haar van onderzoek met aan de Protestantse van Theologische Universiteit in de Amsterdam specifiek op tijdens The Passion en ze hoopt dit op jaar een boek in over op tv dit fenomeen naar af te ronden. uit Ze wil laten zien hoe religie, op het hoe christelijk geloof het in Nederland verandert. Kerken in worden leger, maar christelijk geloof van verdwijnt niet; op tv het verplaatst zich naar tijdens naar andere domeinen. Begin vorig jaar een begon uit het verhaal van The tijdens Passion zich onverwacht op en ongewild op te vermengen met in haar persoonlijke verhaal; ze kreeg borstkanker een en een de jaar van zware uit behandelingen volgde. Haar dierbaren, tijdens onder wie met haar man en op tv twee dochtertjes, hielpen op tv haar zo veel ze door konden. door Ze was kwaad, op tv maar had geen adres: met 'Ik geloof niet dat de God pakketjes op tv met ellende naar op beneden stuurt'. Ze door omschrijft het op als een naar tijd van godsverduistering. Er het was pijn, eenzaamheid, uitputting, in en wachten. naar Bij momenten was met God er in uit mensen die van haar bijstonden, zoals haar man het die ongevraagd naar een rietje met in haar beker deed zodat van ze gemakkelijker met kon drinken: 'God van is een een rietje..' Mirella Klomp kan tijdens voor zichzelf achteraf zeggen dat op tv in uit al het lijden in het licht het de uiteindelijk altijd de heeft gewonnen en dat ze op tv is opgestaan: 'Ik de leef alsof in ik toekomst op tv heb'.

Kunsthistoricus de Wilfred de tijdens Bruijn (1974) kreeg letterlijk in een bekend van gezicht toen hij in april 2013 van in zijn woonplaats in Parijs in elkaar met werd geslagen door het drie naar jonge jongens die op in deze manier duidelijk op tv maakten in niets van homoseksuelen te moeten een hebben. Hij was tijdens daar het zo boos over dat hij een in foto van met zijn gemaltraiteerde gezicht in op internet plaatste. Daarmee door was de door geest uit door de fles, de foto op ging de wereld met rond. Nu, op vijf jaar later, laat in De Bruijn tijdens zich in De in Verwondering van een hele uit andere kant het zien. Opgegroeid het in een gereformeerd een gezin in de Alblasserwaard is van zijn door geloof altijd belangrijk voor hem gebleven. tijdens Hij ziet tijdens God als tijdens de schepper die de de mens naar zijn evenbeeld op tv heeft geschapen. Daarom met het is ook de op tv mens in staat te scheppen, en van de hoogste van vorm daarvan is met de kunst. door Volgens Wilfred de Bruijn tijdens kom je in de van door kunst het dichtst in de buurt van tijdens van God.

Annemiek naar Schrijver ontvangt schrijver Arthur een Japin in haar boshuisje. op tv Vorig jaar verscheen op de het historische roman uit van Arthur Japin (1956) van Kolja, over een doofstomme jongen met die op zich in een op wereld vol op muziek leert handhaven met de hulp op van de broers van Tsjaikovski. tijdens De positie van de buitenstaander een is een door terugkerend thema bij op de naar schrijver. Zijn onveilige jeugd in maakte van hem het een geïsoleerd kind, door maar tegelijkertijd door wakkerde het zijn fantasie aan. op Hij een hield er een sterk ontwikkelde intuïtie met voor mensen op tv en situaties aan over. de In door Jezus, voor wie de jonge door - van huis het op tv uit katholieke -Arthur thuis naar een eigen door altaartje had gemaakt, zag hij aanvankelijk tijdens een vriend. Maar tijdens deze van vriendschap verwaterde.

Rolinka Klein uit Kranenburg (1975) is pionier-predikant met in uit Amersfoort Vathorst. de Ze doet het uit werk met hart en ziel want naar ze kan op er alles wat ze door wil naar in kwijt. Tijdens in haar theologiestudie in Leiden naar raakt ze de in God het van haar jeugd kwijt. Leeft de haar vader, die van ook predikant is, het in de zekerheid de van in het geloof, voor naar Rolinka Klein Kranenburg met is geloof meer naar een zoektocht, een ontdekkingsreis. naar De Bijbelse de verhalen zijn voor haar niet echt op tv gebeurd, maar wel van waar; uit zij getuigen van een naar diepmenselijke op tv waarheid. In die zin in past haar inspiratietekst, een fragment de van uit De kleine Prins van St. van Exupéry, daar op goed bij. Na een uit scheiding de en een door burn-out hervindt ze uit zichzelf op Iona, een onbeduidend eilandje door bij Schotland: de 'Ik had mijzelf de uitgehold. Langzaam gingen de het de stoppen weer aan tijdens en kwam het weer terug: vertrouwen, van met lachen, genieten, mijn eigen leven omarmen. in God een was daar in door het alledaagse aanwezig, ik voelde met me gezien, zoals op tv een ik was'. Dan ontmoet Rolinka met Klein Kranenburg haar naar grote van liefde met wie het ze trouwt, maar het naar is ook een keuze van met tijdens een schaduwkant. Haar man tijdens die uit een eerder in huwelijk op tv al kinderen heeft, wil tot haar een tijdens grote verdriet geen kinderen op meer.

Enis Odaci werd een geboren in van Turkije tijdens en kwam op naar tweejarige leeftijd naar Nederland het in het van kader van gezinshereniging. Zijn vader hoorde de bij tijdens de eerste generatie gastarbeiders. in Als een peuter kreeg Enis polio, een waardoor hij blijvend gehandicapt van raakte. Zijn vader, in die naar zelf niet kon in studeren, maakte zich zorgen om de in naar toekomst van zijn zoon. Na de uit basisschool zou Enis met naar het atheneum naar kunnen, maar deze tijdens de school had drie verdiepingen door en geen tijdens lift. Enis' vader op concludeerde dat dit niet een de juiste school in voor zijn zoon was, maar tijdens daar dacht de van uit directeur heel anders tijdens over. Hij nam de moeite om op bij Enis het thuis te komen in en letterlijk met naar zijn vuist op uit tafel te slaan: een Enis moest de en zou bij door hem op uit school komen. Enis komt door in zijn leven vaker 'wegwijzers' naar tegen. Hij worstelde naar het met zijn identiteit, omdat hij van in een een Turks, islamitisch van gezin opgroeide, maar van zich buitenshuis in door een seculiere samenleving moest het redden. Op het van dieptepunt van deze worsteling de raakte door hij ten zuiden van Parijs verdwaald. uit Een van non wees hem naar de weg en gaf inzicht tijdens van in zijn situatie. Nu is op hij, verkeerskundige van beroep, een het ook een figuurlijke bruggenbouwer de geworden.

Voor predikante Marleen met Blootens (35) was uit 2017 een tijdens stormachtig het jaar. Ze trouwde, een haar vader overleed een en er werd een in tumor in haar uit voet gevonden. op tv Bovendien raakte ze zwanger het van haar eerste in kindje en verruilde ze haar tijdens Amsterdamse in gemeente voor door Rotterdam-Overschie. Marleen komt, een net als Annemiek, uit het een gereformeerd vrijgemaakte uit 'bubbel', zoals het ze dat omschrijft. de Hoewel ze al in jong dominee wilde worden, was een dat niet op vanzelfsprekend. Via de studie psychologie de kwam ze van uiteindelijk toch tijdens terecht bij de VU de in Amsterdam, waar op ze theologie studeerde. naar Hoewel ze lef nodig van had om de tijdens op tv preekstoel op te van klimmen, voelt ze zich nog tijdens steeds beschroomd, want 'wie een ben ik de dat in ik dit mag doen? op tv Dat mensen naar mij willen op tv luisteren?' Ze noemt met het predikantschap dan van ook een eenzaam van beroep. Toch is uit van die kwetsbaarheid haar de kracht geworden. Marleen vindt het mooiste een tijdens van haar vak in dat ze met mensen de mee mag uit lopen, hen nabij mag zijn op het kwetsbare momenten. met De het dood van haar vader in en de tumor die door in haar grote uit teen uit werd ontdekt, hebben ervoor gezorgd dat de op tv ze haar vertrouwen in het in leven een een beetje is kwijtgeraakt. En met dat in is best confronterend nu een ze zwanger in is van haar eerste naar kindje.

oktober 2018
14-10-2018 08:25

Henk de Velde

De Verwondering - Henk de Velde

In 2007 verliet Henk de Velde (69) Nederland met de woorden: 'ik kom nooit meer terug'. Zijn keus om vier jaar later omwille van zijn zoon weer aan te leggen in Nederland ziet hij als de beste keus die hij ooit gemaakt heeft. En nu ligt hij...

07-10-2018 08:25

Matthijs Schouten

De Verwondering - Matthijs Schouten

Aan de vooravond van de Dag van de Duurzaamheid is Matthijs Schouten (1952) te gast in De Verwondering. Hij is ecoloog, godsdienstwetenschapper, hoogleraar Natuurbeheer in Ierland en Wageningen, strateeg bij Staatsbosbeheer, boeddhist en me...

30-09-2018 08:25

Christa Oppers - Beumer

De Verwondering - Christa Oppers - Beumer

Luitenant-kolonel buiten dienst Christa Oppers-Beumer was in 1982 de eerste vrouw die afstudeerde aan de Koninklijke Militaire Academie. Na een luchtmacht-carrière van 39 jaar is ze nu met pensioen. Ze heeft van haar werk genoten, wilde alt...

23-09-2018 08:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk openzet om - zonder per se zieltjes te willen winnen - contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgevin...

16-09-2018 08:25

Ebi Wassenaar

De Verwondering - Ebi Wassenaar

Hoe kun je compassie hebben met een man die ervoor zorgt dat jij voor het leven gehandicapt bent? Dominee Ebi Wassenaar overleefde in november 2017 ternauwernood een gewelddadige moordaanslag op haar leven. Ze lijkt een willekeurig slachtof...

09-09-2018 08:25

Rik Felderhof

De Verwondering - Rik Felderhof

Rik Felderhof is de laatste maanden veelvuldig te zien met herhalingen van zijn succesvolle tv-programma Villa Felderhof. Na zijn tv-carrière stortte hij zich op het schrijverschap. Onder pseudoniem schreef hij de trilogie De Vliegenvanger,...

02-09-2018 08:25

Hein Stufkens

De Verwondering - Hein Stufkens

Filosoof en schrijver Hein Stufkens kwam als kind in een katholiek internaat terecht. Daar besloot hij: ik ga hier dood of ik sta op. Hij zette zichzelf in de overlevingsstand. Hein komt uit een vroom katholiek nest, maar nam afstand van zi...

26-08-2018 08:20

Samuel Gerrets

De Verwondering - Samuel Gerrets

Als enig kind was Samuel Gerrets de vaste tolk voor zijn dove ouders. Zijn inlevingsvermogen is een schat voor het leven geworden, maar heeft ook veel van hem gevraagd. Samuel was de brug naar de wereld van de horenden. Zo onderhandelde hij...

19-08-2018 08:30

Manu Keirse

De Verwondering - Manu Keirse

Manu Keirse is klinisch psycholoog en specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Hij is emeritus hoogleraar aan de faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Van 1999 tot 2003 was hij kabinetschef op het Belgische m...

12-08-2018 08:25

Mirella Klomp

De Verwondering - Mirella Klomp

Op Twitter omschrijft ze zichzelf als de Passion-professor. Universitair docent Mirella Klomp (1979) doet al jaren onderzoek naar hedendaagse uitvoeringen van Passies voor haar onderzoeksproject Passio resurrexit. De laatste jaren richt ze ...

05-08-2018 08:30

Wilfred de Bruijn

De Verwondering - Wilfred de Bruijn

Kunsthistoricus Wilfred de Bruijn (1974) kreeg letterlijk een bekend gezicht toen hij in april 2013 in zijn woonplaats Parijs in elkaar werd geslagen door drie jonge jongens die op deze manier duidelijk maakten niets van homoseksuelen te mo...

29-07-2018 08:30

Arthur Japin

De Verwondering - Arthur Japin

Annemiek Schrijver ontvangt schrijver Arthur Japin in haar boshuisje. Vorig jaar verscheen de historische roman van Arthur Japin (1956) Kolja, over een doofstomme jongen die zich in een wereld vol muziek leert handhaven met de hulp van de b...

22-07-2018 08:30

Rolinka Klein Kranenburg

De Verwondering - Rolinka Klein Kranenburg

Rolinka Klein Kranenburg (1975) is pionier-predikant in Amersfoort Vathorst. Ze doet het werk met hart en ziel want ze kan er alles wat ze wil in kwijt. Tijdens haar theologiestudie in Leiden raakt ze de God van haar jeugd kwijt. Leeft haar...

15-07-2018 08:25

Enis Odaci

De Verwondering - Enis Odaci

Enis Odaci werd geboren in Turkije en kwam op tweejarige leeftijd naar Nederland in het kader van gezinshereniging. Zijn vader hoorde bij de eerste generatie gastarbeiders. Als peuter kreeg Enis polio, waardoor hij blijvend gehandicapt raak...

08-07-2018 08:30

Marleen Blootens

De Verwondering - Marleen Blootens

Voor predikante Marleen Blootens (35) was 2017 een stormachtig jaar. Ze trouwde, haar vader overleed en er werd een tumor in haar voet gevonden. Bovendien raakte ze zwanger van haar eerste kindje en verruilde ze haar Amsterdamse gemeente vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 179
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord