Programma gemist?

Een tijdens van Nederlands bekendste rappers met en taalkunstenaars is door Diggy Dex, door alias Koen Jansen. Hij trad van op in Carré, in in voor de nabestaanden van de tijdens slachtoffers van de door MH17-ramp, en op in Koningsdag. de Hij schrijft al op zo lang liedjes, uit dat het voor hem bijna een is als ademen. De naar het inspiratietekst die hij door meeneemt is door hemzelf een geschreven. In in Alles is nu roept op hij op niet te tijdens wachten op tv op later, want 'Voor je het door weet is het met voorbij'. Waar naar komt op zijn gedrevenheid vandaan met om verbinding te maken en iets naar uit teweeg te brengen via het tekst en muziek? En op een welke in manier probeert hij te op tv groeien als mens? Koen naar Jansen praat over een met zijn ambacht en over uit zijn inspiratiebronnen.

Onlangs van vierde prinses Irene haar in tachtigste verjaardag. een Ze vertelt over belangrijke uit inzichten het die ze in tijdens haar leven heeft op opgedaan en over tijdens haar werk voor het een Natuurcollege, de organisatie het die de op tv vanzelfsprekende verbondenheid van al tijdens het leven naar weer in het de bewustzijn van mensen wil met brengen.

'Ben ik goed tijdens genoeg? Ben met ik uit de moeite waard? Dat zijn de de naar vragen die ieder mens zich met stelt', uit zegt schrijver Dirk van het de Glind, die te gast een is. een Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam de hij het de vragen uit vaak tegen bij jongeren uit die hoge eisen naar aan zichzelf stellen op tv en soms neigen naar tijdens een burn-out. Zelf kreeg met hij als door kind uit een zwaar door op tv christelijk milieu mee dat 'de een mens het onbekwaam is tot op tv enig goed'. Als gevoelige jongen had het hij het naar daar tijdens moeilijk mee. Hij vond troost door in naar muziek en in de een natuur. Voor van Dirk van de Glind komt met het er in het uit leven op aan op om op het te staan de uit wat je gevangen met en klein houdt. Zijn een vader gaf in daarin van op hoge leeftijd een onverwachts, uit bijzonder in voorbeeld.

Als het geestelijk verzorger heeft met Paula Irik veel gewerkt de voor en naar met dementerenden. Ze tijdens wordt nog steeds geraakt met door de het directheid van de in mensen en met hun taal. Het klinkt vaak als van wartaal, in maar als je het echt goed luistert de is het dat niet. Paula naar Irik noemt deze een taal Dementees. het Over deze taal verscheen van onder haar redactie het 'Een beetje boos naar mag best, dementees een m/net poëzie'. naar Haar geloof geliefd en tijdens naar bedoeld te zijn, wordt in de het optrekken met mensen op tv met met dementie bij haar aangeraakt: een midden uit in de chaos, in als er van alles aan op barrels ligt een en kapot van is, licht er iets van op waarvan zij voelt: hier door is God bij. door Maar op tv Paula Irik wil het van zeker niet de mooier maken dan het is: het door onze vergrijzende in samenleving het is dementie op weg de tijdens tijdens belangrijkste ongeneeslijke ziekte te worden in door Nederland. een Iedereen krijgt er met wel op een of de andere manier mee te de maken. Het is met niet voor niets het dat tijdens de Wereldgezondheidsorganisatie van de van Verenigde Naties uit 21 september heeft door uitgeroepen tot Wereld Alzheimer op tv Dag.

Journaliste het Aldith Hunkar woont en van werkt uit in Nederland, maar de liefde bracht door haar jaren geleden tijdens op naar Jamaica. Ze werd op tv geboren in Suriname, groeide op uit tijdens in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het naar heeft deze wereldburger op tv een een brede blik naar op de wereld gebracht, waarmee ze op Nederland soms op met verbazing bekijkt. door Aldith tijdens Hunkar groeide op in op een rooms-katholiek gezin, maar besloot met als naar kind dat ze op tv niet meer naar de een kerk wilde. Spiritueel voelt uit ze zich een verwant aan de het rastafari, een levensbeschouwelijke stroming uit geworteld uit in het Oude het Testament en gericht met op leven in verbinding naar met uit de natuur. Het is een emancipatoire met de beweging die in Jamaica is op tv ontstaan onder in de zwarte door bevolking die door het slavernijverleden met onderaan de sociale met ladder stond. Aldith Hunkar van is dankbaar naar voor naar wat het leven haar door heeft gebracht. een Het gedicht Fasen, van Herman uit Hesse, verwoordt voor naar haar in het leven zelf, dat altijd verandert op en tijdens een en al op tv beweging is.

Voordat het in woord bestond was tijdens Jos van op tv Oord het al: pionierspredikant, de de predikant die een de deur van de op tv van kerk open zet om, de zonder per se zieltjes naar te willen de winnen, contact te maken de met mensen die niets met (meer) met uit de kerk hebben. tijdens In op de omgeving van uit Amersfoort was hij succesvol naar in de Vinex-wijken Nieuwland, op tv Kattenbroek en Vathorst. Jos tijdens in van Oord zet met een bevriende uit een kunstenaar cultuurcentrum De Kamers op van in Vathorst; prinses een Máxima opent het op tv en het dat ervaart hij als een enorme uit opsteker. met In deze context is op tv hij terug bij door zijn oude liefde: uit het gastheerschap. Hij vindt tijdens het met heerlijk om als een theoloog in een bijna in atheïstische naar context aanwezig te zijn, uit zoals Oosterhuis dat naar doet in de Nieuwe tijdens Liefde: het gaat uit voorbij de vanzelfsprekendheid. Van in Oord naar is een een aantal jaren vrijwel los van de een van kerk. Na de sluiting van in De Kamers wordt naar hij gevraagd om tijdens tijdelijk een predikant te worden in Baarn. Daar de herontdekt uit hij de rituelen, de in liturgie en het de gezongen kerkmuziek. Hij op tv leert opnieuw de waarde met de zien van een gemeenschap door van mensen de die elkaar al de lange tijd kennen. Na zijn een tijd in Vinex-wijken, met tijdens het bijbehorende vluchtigheid en anonimiteit, is dat uit een openbaring. Begin met volgend jaar door gaat hij in met emeritaat en uit hij ziet in uit naar wat zich uit weer zal op tv aandienen. Dat blijkt sneller te gaan op tv dan tijdens hij zelf met had gedacht: binnenkort is op Jos van Oord te zien in het als één van de nieuwe op tv presentatoren de van NCRV's Met hart en op ziel.

Herhaling naar de aanleiding met van het overlijden van Laura met Maaskant. Ze op schreef het boek op tv Leef! over een haar ervaring met kanker. Ze heeft tijdens de toekomst afgelegd, de leeft bij met de dag en van is aangekomen bij haar van windstille kern: in haar ziel. Een gesprek op tv over leven, op tv speelsheid en uit thuiskomen.

Het uit kostte haar een tien jaar om haar een religieuze weg te naar vinden. Willemijn de Dicke beschrijft in haar boek 'De het sjamaan op en ik' hoe op zij van een verstokte atheïst het veranderde in een in verwonderde in vrouw met oog voor tijdens het mysterie. Halverwege de in middelbare school met veranderde haar naar belangstelling voor het godsdienst in afkeer. In het haar studententijd werd het uit nog met sterker, ze vond het op tv heel fijn een om op te trekken de met andere atheïsten, en tijdens het afgeven op in religieuze mensen werd het in cement van op de vriendschappen. De scheiding van van was heel rigoureus: wat niet bewezen een kon worden met werd afgewezen. Die tijdens houding hield ze het heel lang uit vol, maar op een een dag veranderde dat. Ze in zag de hoe alles in haar leven het dof en kleurloos het het was geworden, een leven van zonder zin. Haar met zoektocht bracht naar haar van zen via sjamanisme naar naar de christelijke, Rijnlandse op mystiek een waarvan meister Eckhart en Hildegard door von Bingen uit belangrijke vertegenwoordigers zijn. Haar van een eigen mystieke ervaringen hebben Willemijn Dicke het voor door altijd veranderd: ook wat niet uit bewezen kan worden op tv kan van tóch waar door zijn.

Christien op Crouwel (1965) is door sinds kort met algemeen secretaris van de Raad met van Kerken het in Nederland. Ze het was gemeentepredikant in Boxmeer en naar uit Nuenen en drugspastor in Amsterdam. de Nu bekleedt ze op tv een functie die meer met bestuurlijk van aard uit is. Het past met bij haar, maar van de ze hoopt dat ze in al met die verschillende kerkgenootschappen tijdens ook de wel de naar vraag kan stellen een naar wat hun schat een is, waar het in bij hen werkelijk om met gaat. Ze een verwacht dat ze op tv daarin een verbindende rol kan het door spelen. Geloof heeft veel uit gezichten, maar Crouwel is door wel altijd met op zoek naar uit het hart het ervan. Ze heeft ontdekt met dat het uiteindelijk gaat tijdens om op de woorden 'en toch'. van Het is door wat haar betreft de kortste tijdens geloofsbelijdenis het die er is: 'al zeggen alle van feiten iets tijdens anders, jammer met voor de feiten dan, met tóch tijdens blijf ik vasthouden aan een droom, in een visioen'. in Het is tijdens door haar op beproefd en het op tv heeft stand gehouden, ook na de door zelfdoding een van haar het zusje.

Jan tijdens de Cock (1964) leidt op tv een bijzonder leven. Hij op is geestelijk verzorger door in een op ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt tijdens gevangenen over de het hele wereld op en vangt vluchtelingen een op in zijn naar eigen een huis. Toch blijft hij er stralend tijdens onder. De op Cock op tv groeide op in een een rooms-katholiek gezin met vier zussen. uit Zijn ouders hadden tijdens een boek- en op tv papierwinkel. De deur tijdens de stond altijd open. op tv Het sociale engagement is een hem, maar een ook zijn zussen, van met de paplepel ingegoten. Het priesterschap naar ging de aan hem voorbij omdat hij op dat niet kon een verenigen met de zijn homoseksualiteit. naar Pas toen hij 34 op tv jaar was beleefde hij met zijn coming-out. naar Jan de Cock uit heeft van zijn door reizen naar gevangenissen geleerd in dat in een mens altijd meer is op naar dan het goede en het slechte op tv dat hij of uit zij doet. door Cynisme het is hem totaal vreemd. Natuurlijk ziet de hij wat er op tv gebeurt in naar de wereld, op tv hij is naar niet wereldvreemd. Maar hij op wil niet de rekening van door een ander met opmaken, hij kijkt liever de de hoe hij het zélf op tv anders kan doen. De door mensen die uit hij in zijn leven ontmoet, van of het nou op gevangenen, stervenden of de een vluchtelingen zijn, verrijken zijn een leven.

Voor Ardin het Mourik-Geluk (36), de de nieuwe directeur door van de op tv PO-raad, ligt het de 'aanrakingspunt met God' op de plek door waar je alleen van een bent met je uit verdriet, ergens tussen op de scherven van uit het leven. Dat klinkt een dramatischer dan het in is, want het het is eigenlijk het best goed toeven op die plek. door Het tijdens is er stil en er met komen nieuwe op gedachten en inzichten uit uit naar voort. Ardin Mourik-Geluk groeide op in in het een streng reformatorisch door gezin, waar hij steeds verder vervreemd uit van een raakte. Zijn huwelijk met een naar man riep een grote weerstand op. Toen een hij met vervolgens besloot om samen van met diezelfde man een met kind te in adopteren, tijdens kwam het tot een tijdens definitieve breuk met met het ouderlijk milieu. Inmiddels is op tv Mourik-Geluk vader van het twee kinderen en door haalt hij op zijn eigen verloren van kindertijd de een beetje in: omdat een hij opgroeide zonder radio de of een tv had hij bijvoorbeeld geen de idee wat Sesamstraat een is. Verwachting is met voor Ardin Mourik-Geluk een tijdens drijvende kracht in de het leven. tijdens Daarom is de in advent, de periode waarin op de wereld uitkijkt met een naar de geboorte van Jezus, in de uit mooiste periode van het jaar. Voor met Mourik-Geluk gaat van het erom van dat het kind in onszelf met herboren wordt, een zodat het vol uit verlangen door onze ogen een naar buiten op tv kan kijken: 'Ik verwacht door geen tijdens oplossingen, maar ik hoop het dat ik die met houding van van blijven uitzien nooit tijdens kwijt zal raken. uit Je kunt ook verbitterd met raken. Daar uit heb ik helemaal geen het last in van.'

'Schrijven in is voor mij de het enige naar bezigheid die het leven zin geeft', uit tijdens zegt Marcel Möring (1957). Möring uit is op auteur van omvangrijke romans waarin de het joodse geschiedenis met als stof met in de kleren van de op met personages hangt. Opgevoed door een Nederlands door Hervormde vader en het uit een joodse moeder de vraagt hij zich al jaren op af op wat het betekent om joods te met van zijn. Daarbij kan Möring als lid naar van de naoorlogse met generatie niet om in de jodenvervolging heen. het Marcel de Möring kreeg met van huis uit weinig religieuze bagage naar mee, maar op was als kind van een fanatiek bijbellezer. tijdens Leeftijdgenootjes lazen stiekem door de Donald Duck het in bed, in de jonge Marcel dwaalde een 's nachts door in Bijbelse landschappen, hand van in hand uit met Abraham. naar Naderhand stortte hij zich vol een overgave op op de geschriften van de oude van kerkvaders. op Hij was toen hooguit van een met jaar of elf. Möring heeft een door uit grenzeloze verbeelding die door hij op ieder moment kan aanboren. naar een De verhalen staan te dringen in op op tv zijn hoofd. Via het schrijverschap op wil hij op iets aan de van wereld toevoegen, in door de hoop dat er een door glimp van uit inzicht ontstaat, in het de liefde of het in op tv de aard van de tijdens dolende mens. Marcel de Möring: 'Iedereen is thuisloos. op tv De essentie van tijdens het bestaan is uit dat naar we een plek zoeken naar waar we thuis van zijn, of je nu joods naar bent of met niet. met Maar de meeste van mensen realiseren het zich uit niet.'

Kunstenaar door Neske Beks (1972) op is geboren op tv met een gaatje op in haar hart, dat een het keer in de de zoveel op tv tijd propjes naar haar longen uit of hersenen schiet. Daardoor het op kreeg ze als tiener met een longembolie in en daarna tot vier keer op toe een tijdens herseninfarct. Het is dan ook de op een wonder dat een ze nog leeft. Zeker zo wonderlijk op is tijdens het dat een haar oom van in moederskant vier jaar voor een haar geboorte op tv zelfmoord pleegde door zich met een in pistool een gat door in het het hart tijdens te schieten. Toeval of heeft uit deze tijdens opeenvolging van gebeurtenissen meer te op betekenen? in Behalve schrijver en filmmaker naar is Neske Beks ook in familieopsteller. Daardoor is door ze zich ervan van bewust dat het de mate waarin we bepaald in worden door familie naar en voorouders door veel groter van is dan op we aannemen. De loyaliteit het ten opzichte van familieleden uit die ons op tv zijn voorgegaan door is soms zo groot met dat we tijdens hun lot of last op onze het eigen in schouders laden. Zelf met zeulde Neske Beks, zonder op het in de gaten door te op hebben, decennialang op tv rond met het verhaal van haar van van ongelukkige oom. Pas de nadat ze het ware motief in voor zijn zelfmoord had op tv ontdekt, het kon ze 'ja' van tegen haar eigen leven de zeggen. een Neske Beks laat een zich inspireren door het op tv inzicht van de Zweedse mysticus op Dag van Hammarskjöld: jij kiest de weg de een niet, de weg kiest jou. In het maakbaarheid gelooft tijdens ze al een een tijdje niet het meer. In de seculiere de samenleving gaan naar we er graag vanuit dat door we zelf de uit koers van uit ons leven bepalen, maar in daardoor is met er in haar optiek naar geen door overgave aan dat wat tijdens ons overstijgt. Neske Beks op tv uit was als kind al tijdens religieus. Aangezien dat van in het Vlaamse gezin het waarin ze opgroeide met niet werd de aangemoedigd, ging ze uit in haar eentje naar van de kerk. Tegenwoordig ervaart uit van ze God vooral in van de cycli van de door natuur.

Toen Anna Verwaal in (55) als op tv jonge verpleegkundige in een naar ziekenhuis in door Saoedi-Arabië werkte, werd er door naar op een dag een bedoeïenenbaby te op vondeling een gelegd. Het bleek een een veel tijdens te vroeg geboren jongetje te zijn, met dat Sultan werd door genoemd. Toen een het kindje van Anna's vinger vastgreep, besefte ze op tv dat hij verbinding in door zocht en over veel op tv meer bewustzijn in beschikte dan ze had in aangenomen. Achteraf noemt ze deze met piepkleine baby haar op tv grootste leermeester. Zelf met van is Anna Verwaal direct na naar de geboorte weggehaald bij met haar ongehuwde naar moeder, die tijdens in de zwangerschap geen enkele de steun in kreeg. Het een gevoel van verlatenheid dat op ze daardoor meekreeg, kwam op op op alle mogelijke manieren in tijdens haar leven terug, bijvoorbeeld door in de relatie op met een zeekapitein naar die van haar letterlijk in door een onbekende haven liet staan. Anna naar met kwam er pas op latere leeftijd door achter uit hoe de ongewenste tijdens zwangerschap van haar moeder de haar gevormd heeft. de Een slachtoffer heeft ze van zich nooit gevoeld. op tv Ze van gaat ervan uit dat een haar met ziel deze weg zelf gekozen op tv heeft; uit zonder haar adoptieverleden zou ze nooit de kunnen doen tijdens wat ze nu de doet. Als op geboorteconsulent reist Anna Verwaal op de van hele wereld rond om uit workshops en trainingen te in geven. Haar op tv doel: het bewustzijn van de met op tv invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte een op onze de levensweg verhogen. van Haar inzicht: met wat niet tot ons komt via op het het bewustzijn, komt op ons pad de als lot. Door naar gebeurtenissen door van vóór de van geboorte te negeren, uit volgen we tijdens een bepaalde blauwdruk zonder die te in herkennen. met Anna Verwaal: 'Een generatie naar van door gewenste kinderen die liefdevol in de de in baarmoeder ontvangen zijn, zou van het leven op op aarde compleet het veranderen.'

Vijf tijdens jaar geleden vertrok CDA-politica door Kathleen Ferrier (1957) uit het de Tweede Kamer. door Na met tien jaar vond ze naar het tijd om met te gaan; een het politicus de moet zich niet op te lang hechten door aan het pluche. Met haar van man op vertrok ze naar Hongkong waar ze op een zich vooral bezig op tv heeft gehouden met de door emancipatie van vrouwen. In Bangladesh naar is ze docent in mensenrechten aan tijdens de Asian University op tv for Women. Aan deze op tv op tv universiteit studeren onbemiddelde vrouwen uit van de hele in regio die opgeleid naar worden om op tv in hun eigen met land leidinggevende functies te gaan bekleden. de Onlangs naar was ze nog het in Myanmar om vrouwelijke een parlementariërs daar te helpen tijdens gebruik te op tv maken van hun democratische door rechten. Met tijdens de moed naar der wanhoop proberen in zij in door dat land verandering tot stand te naar brengen. Ferriers inspiratietekst uit is de een zegen die het uitgesproken is ter gelegenheid in van van 70 jaar Wereldraad van Kerken, een met daarin de een passage: 'Moge God je een zegenen met genoeg van dwaasheid om te op tv geloven dat uit jij een verschil kan van maken het in deze wereld'. naar Daarover zegt tijdens ze: 'Ik bén die in dwaas!'

mei 2021
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!