Programma gemist?

Een van uit Nederlands bekendste het rappers en taalkunstenaars is een Diggy Dex, in alias Koen Jansen. Hij trad op tv op in een Carré, naar voor de nabestaanden uit van de slachtoffers de van de MH17-ramp, en op Koningsdag. op Hij schrijft op tv al zo lang op tv liedjes, dat een het voor van hem bijna is als ademen. een De inspiratietekst die naar hij meeneemt is door uit naar hemzelf geschreven. In Alles is in nu roept op hij op niet te het wachten op op later, want 'Voor de je het weet naar is het voorbij'. Waar komt de zijn gedrevenheid van vandaan om verbinding te de maken en op iets naar teweeg te brengen via uit tekst en muziek? En een op welke manier op probeert een hij te groeien als met mens? Koen het Jansen praat over de zijn ambacht en over tijdens zijn inspiratiebronnen.

Onlangs vierde prinses in Irene haar tachtigste op verjaardag. in Ze vertelt over het belangrijke inzichten die ze tijdens in haar leven heeft tijdens naar opgedaan en over haar van werk voor een het Natuurcollege, de organisatie van die de vanzelfsprekende verbondenheid door van tijdens al het leven weer in het de bewustzijn met van mensen wil op brengen.

'Ben ik goed van tijdens genoeg? Ben ik de moeite waard? een op tv Dat zijn de vragen die naar ieder uit mens zich stelt', op zegt schrijver Dirk van met de Glind, die te door gast is. een Als docent Levensbeschouwelijke vorming van kwam hij de een vragen vaak tegen bij op tv jongeren die tijdens hoge tijdens eisen aan zichzelf stellen en soms een neigen naar tijdens een burn-out. Zelf het kreeg hij als kind uit uit met een zwaar christelijk milieu het mee dat 'de mens door onbekwaam is met tot enig goed'. Als naar gevoelige jongen op tv had hij het daar het het moeilijk mee. Hij op vond troost in muziek door en in de het natuur. Voor van Dirk van de naar Glind komt het van er in het leven op tv op aan om op te in staan uit van wat je gevangen en door klein houdt. Zijn door vader een gaf daarin op naar hoge leeftijd door een onverwachts, bijzonder het voorbeeld.

Als tijdens geestelijk verzorger het heeft Paula Irik veel van gewerkt voor en met dementerenden. op Ze wordt nog op van steeds geraakt door op tv de directheid van op tv de mensen en hun met taal. Het met klinkt vaak als wartaal, maar als tijdens je echt een goed luistert de is het dat niet. Paula de Irik het noemt deze een taal Dementees. Over deze taal verscheen op van onder haar redactie 'Een beetje boos het mag best, dementees van m/net poëzie'. tijdens Haar geloof geliefd en het bedoeld te zijn, tijdens wordt door in het optrekken de met mensen met dementie een bij haar aangeraakt: midden uit door in de chaos, als tijdens er van alles aan barrels met ligt een en kapot is, licht er op tv naar iets op waarvan zij in voelt: hier is God een bij. het Maar Paula Irik wil het zeker met in niet mooier maken dan het met is: van door onze vergrijzende samenleving op tv is dementie in op weg de belangrijkste ongeneeslijke de ziekte te worden in op Nederland. uit Iedereen krijgt er wel op de een door of andere met manier mee te maken. Het is op niet het voor niets naar dat de Wereldgezondheidsorganisatie de van de Verenigde in Naties 21 september heeft uitgeroepen door tot op Wereld Alzheimer Dag.

Journaliste op Aldith Hunkar met woont en werkt in Nederland, maar uit de liefde bracht naar haar naar jaren geleden op tv naar Jamaica. Ze op tv werd geboren in Suriname, groeide met op in op Maleisië, Brazilië en Tunesië. het Het heeft deze in wereldburger in een brede blik op de uit wereld tijdens gebracht, waarmee ze het Nederland soms met verbazing bekijkt. Aldith het Hunkar groeide tijdens op in op tv een rooms-katholiek gezin, tijdens maar besloot als kind in dat ze niet meer een naar uit de kerk wilde. Spiritueel voelt tijdens ze zich het verwant aan uit de rastafari, het een levensbeschouwelijke stroming geworteld in op het Oude Testament uit en gericht door op leven in verbinding met tijdens de natuur. met Het is een een emancipatoire uit beweging die in Jamaica is uit ontstaan onder de zwarte de bevolking die door door het slavernijverleden onderaan door de sociale op tv ladder stond. Aldith de Hunkar uit is dankbaar voor op tv wat het leven haar heeft een gebracht. Het gedicht Fasen, het van door Herman Hesse, met verwoordt voor haar het het leven zelf, dat altijd verandert met uit en een en al beweging in is.

Voordat het het woord bestond was Jos van van Oord uit het al: pionierspredikant, in de predikant door die de tijdens deur van de kerk naar open zet uit om, zonder per se zieltjes met te de willen winnen, contact te op maken met een mensen die niets (meer) met van de kerk hebben. In naar de omgeving naar van Amersfoort de was hij succesvol in op de Vinex-wijken Nieuwland, Kattenbroek van de en Vathorst. Jos van van Oord zet met een een bevriende kunstenaar cultuurcentrum De een Kamers op tijdens in Vathorst; prinses Máxima met opent door het en dat het ervaart hij als een naar enorme opsteker. tijdens In deze context is in hij in terug bij zijn in oude liefde: het gastheerschap. de Hij vindt het heerlijk om uit als van theoloog in uit een bijna atheïstische context op aanwezig te naar zijn, zoals Oosterhuis dat door doet in de de Nieuwe Liefde: het gaat uit voorbij van de vanzelfsprekendheid. Van Oord een is een aantal op tv jaren vrijwel los van in de kerk. Na op tv de sluiting door van De Kamers wordt op tv hij gevraagd om op tv tijdelijk predikant te naar worden in Baarn. van Daar herontdekt op hij de rituelen, uit de liturgie en de gezongen de kerkmuziek. Hij uit leert opnieuw op de waarde zien van een van gemeenschap van een mensen die elkaar al naar lange tijd kennen. op Na zijn tijd naar in Vinex-wijken, van met van bijbehorende vluchtigheid en anonimiteit, de is dat een openbaring. Begin naar volgend van jaar gaat hij met de emeritaat en op tv hij ziet het uit naar wat zich uit weer zal aandienen. Dat een blijkt sneller te gaan tijdens dan het hij zelf had uit gedacht: binnenkort is Jos van de Oord een te zien in als één van het de nieuwe presentatoren van NCRV's met Met hart en een ziel.

Herhaling in naar aanleiding van het overlijden van van een Laura Maaskant. Ze naar schreef het boek Leef! over het de haar ervaring met kanker. Ze door heeft de toekomst afgelegd, in naar leeft bij de dag en is door aangekomen bij haar een windstille kern: op haar ziel. Een gesprek naar over leven, een speelsheid en door thuiskomen.

Het van kostte haar tien jaar om in haar religieuze door weg te vinden. Willemijn door Dicke beschrijft naar in haar boek van 'De sjamaan en uit ik' het hoe zij van een een verstokte atheïst veranderde in een op verwonderde een vrouw met het oog voor het mysterie. Halverwege door de middelbare school veranderde van met haar belangstelling voor godsdienst in tijdens afkeer. In uit haar studententijd werd het de nog een sterker, ze vond het heel fijn naar uit om op te trekken naar met andere atheïsten, en een het afgeven naar op religieuze mensen werd het het cement op tv van de vriendschappen. van De scheiding was heel rigoureus: door met wat niet bewezen door kon worden werd afgewezen. Die naar houding hield naar ze heel lang een vol, maar op een dag door veranderde dat. Ze naar in zag hoe alles in haar leven de dof en kleurloos door was geworden, een op tv naar leven zonder zin. Haar naar zoektocht bracht haar van op zen via sjamanisme het naar de christelijke, naar Rijnlandse mystiek waarvan meister het Eckhart en Hildegard het von naar Bingen belangrijke vertegenwoordigers zijn. op Haar eigen mystieke uit ervaringen van hebben Willemijn Dicke voor altijd van veranderd: ook naar wat niet door bewezen kan worden kan tóch het waar de zijn.

Christien naar Crouwel (1965) is in sinds kort algemeen secretaris tijdens van de Raad van naar van Kerken in Nederland. Ze was op tv gemeentepredikant naar in Boxmeer en Nuenen een en drugspastor in Amsterdam. Nu de bekleedt tijdens ze een functie die het meer bestuurlijk van van aard is. een Het past bij haar, maar het ze hoopt van dat ze in uit al die tijdens verschillende kerkgenootschappen van ook wel de in vraag kan stellen uit naar wat hun schat door is, waar naar het bij hen door werkelijk om gaat. Ze verwacht dat op ze daarin de een verbindende rol een kan spelen. Geloof heeft tijdens veel gezichten, met maar Crouwel is wel door altijd op zoek in naar door het hart ervan. Ze op heeft ontdekt in dat het uiteindelijk gaat in om de woorden door 'en op toch'. Het is wat uit haar betreft de de kortste geloofsbelijdenis het die er is: 'al zeggen van alle feiten van iets anders, jammer naar voor de feiten dan, tóch met blijf een ik vasthouden een aan een droom, de een visioen'. Het is door haar met op beproefd en het heeft uit stand gehouden, ook na een de zelfdoding van haar in een zusje.

Jan de Cock het (1964) leidt een de bijzonder leven. tijdens Hij is geestelijk door verzorger in een tijdens ziekenhuis in met Antwerpen, bezoekt gevangenen over met de hele wereld en op tv vangt vluchtelingen naar op in zijn door eigen huis. Toch blijft op hij er een stralend onder. het De Cock groeide door op in een rooms-katholiek gezin een met vier uit zussen. met Zijn ouders hadden een naar boek- en papierwinkel. De naar deur een stond altijd open. Het sociale in engagement is hem, in maar ook zijn een zussen, met de van paplepel ingegoten. door Het priesterschap ging tijdens aan hem voorbij omdat hij op van dat niet kon verenigen in met zijn homoseksualiteit. Pas toen uit het hij 34 jaar was beleefde hij van zijn met coming-out. Jan de Cock op tv heeft van zijn reizen uit in naar gevangenissen geleerd dat een mens uit altijd meer is tijdens dan in het goede en het uit slechte in dat hij of zij doet. Cynisme uit is hem door totaal vreemd. Natuurlijk ziet uit hij wat van er gebeurt in in de wereld, hij is het niet wereldvreemd. Maar uit hij door wil niet de een rekening van een ander met opmaken, hij kijkt liever naar uit hoe hij het op zélf anders kan doen. van De mensen uit die hij in de zijn leven ontmoet, het of het nou gevangenen, stervenden of op tv vluchtelingen zijn, met verrijken zijn een leven.

Voor in Ardin Mourik-Geluk uit (36), de nieuwe directeur van de tijdens PO-raad, ligt op tv het 'aanrakingspunt door met God' met op de plek uit waar je alleen bent met door je een verdriet, ergens tussen van de scherven van in het leven. Dat in klinkt dramatischer dan tijdens het is, want het op tv is eigenlijk naar best goed toeven de op die plek. door Het is er stil en er het in komen nieuwe gedachten en inzichten uit door voort. Ardin Mourik-Geluk een groeide door op in een streng tijdens reformatorisch gezin, waar met hij steeds verder van vervreemd van raakte. Zijn tijdens het huwelijk met een man riep op grote weerstand op. Toen het hij vervolgens een besloot om samen met met diezelfde man op een kind te op adopteren, kwam het de tot een definitieve tijdens breuk met het ouderlijk op milieu. Inmiddels van is een Mourik-Geluk vader van van twee kinderen en haalt hij zijn naar eigen verloren door kindertijd een beetje van in: naar omdat hij opgroeide zonder radio uit of tv had hij naar uit bijvoorbeeld geen idee wat op Sesamstraat is. tijdens Verwachting is voor Ardin Mourik-Geluk met een drijvende kracht in de het uit leven. Daarom is de uit advent, de tijdens periode waarin de tijdens wereld uitkijkt naar de de geboorte van Jezus, uit de mooiste uit periode van het op jaar. Voor Mourik-Geluk gaat het met erom dat een het op kind in onszelf herboren op wordt, zodat het een vol verlangen door op onze ogen naar buiten kan op tijdens kijken: 'Ik verwacht een geen oplossingen, maar ik tijdens hoop dat ik op die houding van blijven uitzien in nooit een kwijt zal door raken. Je kunt ook verbitterd raken. in Daar heb ik op helemaal de geen last door van.'

'Schrijven uit is voor de mij de enige bezigheid die op het leven zin door geeft', zegt Marcel in Möring (1957). Möring met is tijdens auteur van omvangrijke romans waarin de door op joodse geschiedenis als stof met in de kleren het van de personages een hangt. Opgevoed met door een Nederlands in Hervormde vader en een joodse naar moeder vraagt hij zich het al jaren tijdens af wat het betekent op tv om op joods te op zijn. Daarbij kan Möring als door lid van de naoorlogse het generatie niet om door de jodenvervolging heen. van uit Marcel Möring kreeg van een huis uit weinig religieuze uit bagage mee, maar was op tv als op kind een fanatiek bijbellezer. het Leeftijdgenootjes lazen op stiekem de Donald het Duck in bed, de door jonge Marcel dwaalde op tv 's nachts door door Bijbelse landschappen, hand in tijdens hand de met Abraham. Naderhand stortte in hij door zich vol overgave op de geschriften op tv uit van de oude kerkvaders. Hij naar was toen hooguit het een jaar naar of elf. Möring heeft uit een grenzeloze verbeelding die de hij van op ieder met moment kan aanboren. De verhalen de staan in te dringen in zijn hoofd. de Via het in schrijverschap wil hij iets op aan de het wereld toevoegen, in met de hoop dat een er een glimp van inzicht door ontstaat, in de het liefde of de in de naar aard van de tijdens dolende mens. Marcel Möring: 'Iedereen het de is thuisloos. De uit essentie van het bestaan is dat de tijdens we een plek zoeken waar het we thuis zijn, of uit je nu het joods naar bent of niet. Maar van de meeste mensen realiseren in het zich de niet.'

Kunstenaar van Neske Beks naar (1972) is geboren met de een gaatje in haar hart, uit dat het een keer in een de zoveel op tijd propjes naar haar met longen of hersenen in schiet. Daardoor kreeg ze als tijdens tiener een longembolie een en daarna naar tot vier keer met toe een herseninfarct. in Het is dan ook tijdens een wonder dat van ze nog een leeft. Zeker zo wonderlijk uit is tijdens het dat haar oom met van op tv moederskant vier jaar voor haar uit geboorte zelfmoord een pleegde door zich met een op van pistool een gat naar in het hart op te schieten. Toeval in of heeft deze uit opeenvolging van gebeurtenissen op tv meer te betekenen? Behalve schrijver en van het filmmaker is Neske uit Beks ook familieopsteller. Daardoor op is ze zich ervan bewust op tv dat de mate een waarin we bepaald op tv worden door familie van en voorouders veel een groter is van dan in we aannemen. De loyaliteit ten opzichte een van in familieleden die ons zijn op tv voorgegaan is soms naar zo groot dat een we hun lot of op tv een last op onze eigen schouders op tv laden. Zelf zeulde door Neske Beks, zonder het naar in de gaten van te hebben, tijdens decennialang rond met het op tv verhaal van op tv haar ongelukkige met oom. Pas uit nadat ze het ware de motief voor zijn het zelfmoord had een ontdekt, kon ze 'ja' tegen de haar eigen leven zeggen. uit Neske Beks laat op tv zich inspireren het door in het inzicht van de een Zweedse mysticus Dag Hammarskjöld: jij uit in kiest de weg niet, de de weg kiest jou. In de maakbaarheid door gelooft ze al een met tijdje niet meer. In uit de een seculiere samenleving gaan we er de graag door vanuit dat we zelf tijdens de koers van ons in met leven bepalen, maar daardoor in is er in door haar optiek geen overgave op tv aan dat uit wat ons uit overstijgt. Neske Beks uit was als kind al uit religieus. Aangezien dat in het door Vlaamse gezin waarin naar ze opgroeide door niet werd aangemoedigd, met ging ze in haar op tv eentje met naar de kerk. Tegenwoordig ervaart de ze God vooral het in de cycli door uit van de natuur.

Toen tijdens Anna Verwaal (55) de als jonge verpleegkundige op in een op tv ziekenhuis in Saoedi-Arabië door werkte, werd er op een in dag een bedoeïenenbaby te op de vondeling gelegd. Het bleek een een veel op tv te vroeg geboren jongetje te zijn, op van dat Sultan werd genoemd. Toen het in kindje Anna's door vinger in vastgreep, besefte ze naar dat hij verbinding op zocht en over veel het meer bewustzijn beschikte dan de ze had aangenomen. met Achteraf noemt in ze deze piepkleine met baby haar grootste leermeester. van Zelf is op Anna Verwaal direct na de naar uit geboorte weggehaald bij tijdens haar ongehuwde moeder, die tijdens de uit het zwangerschap geen enkele steun in kreeg. Het gevoel van een verlatenheid dat in ze daardoor meekreeg, kwam een op alle mogelijke tijdens manieren in uit haar leven naar terug, bijvoorbeeld in het de relatie met van een zeekapitein die haar letterlijk in tijdens een onbekende haven de liet een staan. Anna kwam er op tv pas naar op latere leeftijd de achter hoe de ongewenste zwangerschap in van haar van moeder haar uit gevormd heeft. Een een slachtoffer heeft ze uit zich nooit gevoeld. Ze gaat ervan op uit dat haar op de ziel deze weg zelf gekozen door heeft; in zonder haar adoptieverleden zou ze nooit naar kunnen doen van wat ze nu doet. op met Als geboorteconsulent reist Anna Verwaal de uit hele naar wereld rond om workshops en naar trainingen naar te geven. Haar doel: naar het bewustzijn op tv van de invloed uit van conceptie, uit zwangerschap en geboorte op onze levensweg met door verhogen. Haar inzicht: het wat niet tot ons komt via op het bewustzijn, komt naar op op ons pad als van lot. Door een gebeurtenissen van vóór de geboorte op te uit negeren, volgen we een door bepaalde blauwdruk in zonder die te herkennen. Anna Verwaal: de 'Een generatie van naar van gewenste kinderen die een liefdevol in de baarmoeder tijdens ontvangen zijn, zou van het leven van op aarde compleet in veranderen.'

Vijf een jaar geleden vertrok het CDA-politica Kathleen de Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. het Na tien een jaar vond ze het het tijd om te een gaan; een naar politicus moet zich niet door te lang met hechten aan het met pluche. Met haar naar man naar vertrok ze naar Hongkong waar een ze zich vooral bezig de heeft gehouden uit met de emancipatie van uit vrouwen. In Bangladesh naar in is ze docent mensenrechten tijdens aan de in Asian University for Women. Aan deze een universiteit op studeren onbemiddelde vrouwen van uit de hele regio die de op tv opgeleid worden om in hun naar eigen land een leidinggevende functies te gaan bekleden. op het Onlangs was ze nog in Myanmar een om vrouwelijke parlementariërs in daar te het helpen gebruik te uit maken op van hun democratische rechten. Met naar de moed der wanhoop van proberen zij een in uit dat land verandering op tv tot stand te brengen. Ferriers inspiratietekst naar is van de zegen met die uitgesproken is van ter gelegenheid van op 70 jaar Wereldraad op van Kerken, met van daarin de passage: 'Moge in God je zegenen met genoeg uit dwaasheid om te met geloven dat jij met een verschil kan tijdens maken in deze met van wereld'. Daarover zegt ze: op tv 'Ik bén die uit dwaas!'

oktober 2021
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!