Programma gemist?

Een van Nederlands met bekendste van rappers en taalkunstenaars is Diggy tijdens Dex, alias Koen in Jansen. Hij op trad in op in Carré, voor de nabestaanden het naar van de slachtoffers van de MH17-ramp, op en op uit Koningsdag. Hij schrijft al een zo op lang liedjes, op dat het voor het hem bijna is als ademen. door De door inspiratietekst die hij meeneemt met is door hemzelf geschreven. in In Alles is tijdens nu roept hij door op het niet te wachten op later, want op in 'Voor je het weet is het uit voorbij'. Waar komt een zijn gedrevenheid vandaan het om in verbinding te maken en iets in teweeg te door brengen de via tekst en met muziek? En op welke manier naar probeert hij te naar groeien als van mens? Koen Jansen praat over op tv zijn ambacht en een in over zijn inspiratiebronnen.

Onlangs vierde prinses op Irene haar van tachtigste verjaardag. Ze vertelt naar de over belangrijke inzichten in die ze in haar leven heeft op tv opgedaan en op tv over in haar werk voor van het Natuurcollege, de organisatie een die de vanzelfsprekende verbondenheid van van al de het leven weer in de het een bewustzijn van mensen wil tijdens brengen.

'Ben van ik goed genoeg? Ben ik tijdens de moeite waard? uit Dat zijn de het het vragen die ieder mens zich stelt', op zegt in schrijver Dirk door van de Glind, op tv die te gast is. Als docent de uit Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen naar met vaak tegen bij jongeren uit die hoge eisen aan door zichzelf stellen en op tv soms neigen het naar een burn-out. uit Zelf kreeg hij op als kind uit het een zwaar tijdens christelijk milieu mee van dat 'de mens onbekwaam is tijdens tot enig goed'. het Als tijdens gevoelige jongen had hij door het daar de moeilijk mee. Hij vond troost in met muziek en in een door de natuur. Voor Dirk van de in Glind van komt het er in het op tv leven uit op aan om op te het staan in uit wat je gevangen op en klein houdt. Zijn naar vader gaf daarin op op hoge leeftijd een in een onverwachts, bijzonder tijdens voorbeeld.

Als op tv geestelijk verzorger heeft het Paula Irik uit veel gewerkt voor en met dementerenden. uit Ze wordt in nog steeds geraakt door tijdens naar de directheid van de mensen en met hun taal. Het uit klinkt vaak uit als de wartaal, maar als je echt op goed luistert naar is het dat niet. door Paula Irik noemt door deze taal Dementees. op Over deze uit taal verscheen onder het haar redactie 'Een beetje naar boos mag best, met dementees in m/net poëzie'. Haar geloof geliefd en op tv uit bedoeld te zijn, wordt in het het uit optrekken met mensen met dementie bij op tv haar een aangeraakt: midden door in de chaos, met als er van alles aan barrels een door ligt en kapot het is, licht er iets op waarvan door zij naar voelt: hier is God bij. uit Maar uit Paula Irik wil het een zeker van niet mooier maken dan het de is: tijdens door onze vergrijzende samenleving is dementie uit op weg met de belangrijkste ongeneeslijke op tv ziekte het te worden in in Nederland. Iedereen krijgt er wel op het een of andere op tv manier mee op te maken. door Het is door niet voor niets dat de Wereldgezondheidsorganisatie naar van op tv de Verenigde Naties 21 van september heeft naar uitgeroepen tot Wereld Alzheimer met Dag.

Journaliste een Aldith Hunkar woont en in werkt op in Nederland, maar de op liefde bracht haar uit jaren geleden naar naar Jamaica. Ze werd uit geboren in door Suriname, groeide op een in Maleisië, Brazilië en Tunesië. tijdens Het heeft deze door wereldburger een naar brede blik op de op wereld gebracht, waarmee ze in Nederland soms uit met verbazing bekijkt. uit Aldith Hunkar groeide op op tv de in een rooms-katholiek door gezin, maar besloot als kind dat in ze niet tijdens meer naar op de kerk wilde. Spiritueel uit voelt ze zich op tv verwant uit aan de rastafari, een een levensbeschouwelijke stroming geworteld in het naar Oude Testament en met gericht op leven met in verbinding met het in de natuur. Het is een naar emancipatoire beweging een die in Jamaica is door ontstaan onder de met zwarte bevolking die op tv door het op slavernijverleden onderaan de sociale op ladder stond. Aldith Hunkar op is uit dankbaar voor wat het naar leven haar op heeft gebracht. Het gedicht tijdens Fasen, van Herman Hesse, de verwoordt voor haar uit in het leven zelf, dat altijd op verandert en uit een en al beweging door is.

Voordat de het woord bestond was in Jos van Oord tijdens het al: in pionierspredikant, de predikant een die de op deur van de op kerk open zet tijdens om, zonder per se zieltjes te op tv willen op winnen, contact te maken met tijdens een mensen die niets (meer) met van de kerk een hebben. In de met omgeving van Amersfoort was hij de succesvol met in de Vinex-wijken Nieuwland, uit Kattenbroek naar en Vathorst. Jos van Oord van zet met in een bevriende kunstenaar cultuurcentrum De door Kamers op naar in Vathorst; prinses het Máxima opent het en in dat ervaart van hij als een enorme van opsteker. In deze uit context is hij tijdens terug bij zijn uit oude liefde: uit het gastheerschap. Hij op vindt het door heerlijk om als theoloog in de een bijna op atheïstische context aanwezig een te op zijn, zoals Oosterhuis de dat doet in de een Nieuwe Liefde: het gaat op tv voorbij de vanzelfsprekendheid. Van uit Oord is door een aantal het jaren vrijwel los van de in tijdens kerk. Na de een sluiting van De het Kamers wordt hij met gevraagd om tijdelijk predikant uit te worden in Baarn. naar Daar op tv herontdekt hij de rituelen, naar de liturgie en de met gezongen kerkmuziek. door Hij leert het opnieuw de waarde zien op van een gemeenschap naar van mensen die elkaar een al door lange tijd kennen. Na zijn tijd uit in Vinex-wijken, door met van bijbehorende vluchtigheid en door anonimiteit, is dat een openbaring. Begin op tv volgend door jaar gaat hij met emeritaat uit en hij op ziet op uit naar wat zich op weer zal naar aandienen. Dat blijkt sneller een te gaan dan hij door zelf had gedacht: binnenkort door is Jos op van een Oord te zien als één tijdens van de nieuwe presentatoren op tv van in NCRV's Met hart en in ziel.

Herhaling op tv naar aanleiding van het tijdens overlijden van Laura naar Maaskant. Ze schreef op het boek in Leef! over haar ervaring op met met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, het naar leeft bij de dag en tijdens is op tv aangekomen bij haar windstille het kern: haar met ziel. Een gesprek op tv over leven, speelsheid en een thuiskomen.

Het op kostte haar tien in jaar om haar religieuze op tv weg te de vinden. Willemijn Dicke beschrijft in een door haar boek 'De sjamaan door en ik' hoe zij van van een verstokte de atheïst veranderde in in een verwonderde tijdens vrouw met oog een voor het mysterie. Halverwege een de op tv middelbare school veranderde de haar belangstelling voor naar godsdienst in afkeer. door In haar studententijd werd het nog de sterker, tijdens ze vond het heel door fijn naar om op te trekken op tv met andere atheïsten, en het op tv afgeven op een religieuze mensen tijdens werd het cement van de uit vriendschappen. De scheiding met was tijdens heel rigoureus: wat niet het bewezen het kon worden werd met afgewezen. Die houding hield ze uit heel lang een vol, maar met op een dag veranderde een dat. Ze tijdens zag hoe alles in op haar leven dof en kleurloos met naar was geworden, een leven zonder zin. met in Haar zoektocht bracht haar van naar zen via sjamanisme naar naar de christelijke, Rijnlandse een mystiek waarvan meister door Eckhart met en Hildegard von Bingen belangrijke met vertegenwoordigers zijn. een Haar eigen mystieke ervaringen tijdens hebben Willemijn uit Dicke voor op tv altijd veranderd: ook wat niet de bewezen in kan worden kan tóch op waar op tv zijn.

Christien door Crouwel (1965) op is sinds kort algemeen een secretaris van de naar Raad van Kerken in Nederland. op op Ze was gemeentepredikant in Boxmeer met en Nuenen een en drugspastor in Amsterdam. Nu uit het bekleedt ze een door functie die meer bestuurlijk het van aard is. Het past naar bij haar, door maar ze hoopt dat naar ze uit in al die verschillende naar kerkgenootschappen ook wel van de vraag in kan stellen met naar wat hun schat is, waar een het bij door hen werkelijk om gaat. op Ze van verwacht dat ze door daarin een verbindende rol kan met spelen. Geloof heeft op tijdens veel gezichten, maar door Crouwel is wel altijd op zoek door naar het hart op ervan. Ze heeft met ontdekt dat het de uiteindelijk gaat met om in de woorden 'en toch'. het Het is wat haar betreft op tv de kortste geloofsbelijdenis het die er naar is: een 'al zeggen alle van feiten iets anders, jammer voor de met feiten dan, naar tóch blijf ik vasthouden een aan een droom, een een visioen'. Het van is door uit haar beproefd en een het heeft stand de gehouden, ook door na de zelfdoding van op tv haar van zusje.

Jan de de Cock (1964) een leidt een de bijzonder leven. Hij is met geestelijk verzorger in een door ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt naar gevangenen op over de het hele wereld en van vangt vluchtelingen op in zijn eigen met huis. Toch blijft de hij er in stralend onder. De op tv Cock groeide op het in naar een rooms-katholiek gezin met vier door zussen. op tv Zijn ouders hadden een boek- uit en van papierwinkel. De deur stond altijd open. tijdens in Het sociale engagement met is hem, maar op ook zijn zussen, met de paplepel met het ingegoten. Het priesterschap ging aan hem het voorbij omdat hij op dat door niet kon verenigen met zijn in homoseksualiteit. van Pas toen uit hij 34 jaar met was beleefde hij zijn coming-out. Jan een de Cock heeft naar van uit zijn reizen naar tijdens gevangenissen geleerd dat een naar mens altijd meer uit is dan het het goede en het slechte met dat hij de of zij doet. Cynisme op op is hem totaal met vreemd. Natuurlijk ziet hij wat op tv er gebeurt op in de wereld, hij is van niet wereldvreemd. uit Maar hij wil niet op tv van de rekening van een met ander opmaken, hij door kijkt liever hoe hij het op tv zélf in anders kan doen. De door mensen die hij door in zijn leven ontmoet, tijdens of het in nou gevangenen, stervenden van of vluchtelingen door zijn, verrijken zijn van leven.

Voor Ardin tijdens Mourik-Geluk (36), in de nieuwe uit directeur van de PO-raad, ligt tijdens het 'aanrakingspunt met God' door op met de plek waar je uit alleen bent met je van verdriet, ergens op tv tussen de door scherven van de het leven. Dat klinkt uit dramatischer dan naar het is, want het is het eigenlijk best uit goed toeven op die door plek. de Het is er stil en er op tv komen nieuwe met gedachten en tijdens inzichten uit van voort. Ardin Mourik-Geluk groeide op in van een door streng reformatorisch gezin, tijdens waar hij steeds een verder vervreemd op van raakte. Zijn huwelijk met een de man riep grote een naar weerstand op. Toen hij vervolgens besloot een tijdens om samen met diezelfde man een op van kind te adopteren, kwam het een tot van een definitieve breuk met het op tv ouderlijk milieu. Inmiddels van is Mourik-Geluk vader van tijdens twee kinderen de en haalt de hij zijn van eigen verloren kindertijd een beetje in: de naar omdat hij opgroeide zonder in radio of tv van had hij bijvoorbeeld geen tijdens idee wat uit Sesamstraat is. Verwachting is met voor van Ardin Mourik-Geluk een drijvende naar kracht in het leven. naar Daarom is de advent, een de periode waarin uit de naar wereld uitkijkt naar de uit geboorte met van Jezus, de mooiste periode uit van het jaar. van Voor Mourik-Geluk tijdens gaat het erom dat naar het kind op in onszelf uit herboren wordt, zodat het vol verlangen de door onze ogen uit naar buiten van kan kijken: het 'Ik verwacht geen oplossingen, maar op ik hoop op tv dat op ik die houding van blijven door uitzien nooit met kwijt zal raken. een Je kunt ook verbitterd raken. van Daar naar heb ik helemaal de geen last door van.'

'Schrijven met is voor mij op de enige bezigheid op tv die het uit leven zin geeft', zegt naar Marcel Möring (1957). in Möring is auteur van omvangrijke uit romans waarin van de joodse geschiedenis op tv als stof in op tv de in kleren van de door personages hangt. Opgevoed door van een Nederlands Hervormde met vader en de een joodse moeder vraagt van hij zich een al jaren af wat het betekent op tv om joods te met zijn. Daarbij op kan Möring als naar lid naar van de naoorlogse generatie niet om op de op tv jodenvervolging heen. Marcel de Möring kreeg een van huis uit weinig in religieuze bagage mee, maar was een uit als kind een fanatiek van bijbellezer. Leeftijdgenootjes lazen stiekem de naar Donald Duck tijdens in het bed, de jonge Marcel door dwaalde 's nachts door Bijbelse van in landschappen, hand in hand met tijdens Abraham. Naderhand stortte hij de zich vol overgave de op tijdens de geschriften van de oude het op tv kerkvaders. Hij was toen hooguit de een jaar of elf. op tv naar Möring heeft een van grenzeloze verbeelding die hij op op ieder moment kan het aanboren. tijdens De verhalen staan te dringen in de op zijn hoofd. Via op het schrijverschap wil hij met iets aan uit de wereld toevoegen, in een de hoop dat er een het glimp een van inzicht ontstaat, in op de liefde een of in de tijdens aard van met de dolende mens. een Marcel Möring: 'Iedereen is thuisloos. De uit essentie van het uit bestaan uit is dat we een plek door zoeken waar we tijdens thuis zijn, op of je het nu joods naar bent of niet. Maar de tijdens meeste mensen realiseren het van zich door niet.'

Kunstenaar Neske Beks het (1972) met is geboren op tv met een gaatje in haar een hart, dat de een keer in de op zoveel door tijd propjes naar haar longen of een hersenen schiet. van Daardoor kreeg het ze als op tv tiener een longembolie naar en daarna tot vier door keer toe de een herseninfarct. Het is het dan ook een wonder dat in ze nog met leeft. Zeker van zo wonderlijk is naar het dat naar haar oom van moederskant vier tijdens jaar voor haar geboorte naar zelfmoord pleegde door in zich in met een pistool tijdens een gat in in het hart te schieten. in Toeval of heeft deze de op tv opeenvolging van gebeurtenissen het meer te betekenen? van Behalve schrijver en filmmaker op tv is Neske het Beks ook familieopsteller. Daardoor het is ze zich op tv ervan bewust dat de mate van het waarin we bepaald worden door door familie en voorouders veel tijdens het groter is dan we aannemen. in De loyaliteit op tv ten opzichte van tijdens familieleden die ons met zijn voorgegaan tijdens is soms zo de groot dat we hun lot een of last op op onze eigen schouders van laden. Zelf met zeulde Neske Beks, zonder de het op tv in de gaten te hebben, het decennialang rond met in het verhaal van haar op tv het ongelukkige oom. Pas nadat ze het op tv ware motief voor in naar zijn zelfmoord had ontdekt, in kon ze 'ja' tegen haar op eigen naar leven zeggen. Neske Beks laat van van zich inspireren door het tijdens inzicht van de Zweedse op mysticus Dag Hammarskjöld: jij in kiest de weg op niet, de het weg kiest jou. door In in maakbaarheid gelooft ze al op een tijdje niet uit meer. In de de seculiere samenleving in gaan we er graag uit vanuit dat we zelf de tijdens door koers van ons tijdens leven bepalen, maar door daardoor is er in haar optiek naar door geen overgave aan dat wat ons op tv overstijgt. Neske van Beks was als kind tijdens al religieus. de Aangezien dat in van het Vlaamse gezin waarin een op ze opgroeide niet werd aangemoedigd, ging de ze met in haar eentje naar de van kerk. Tegenwoordig van ervaart ze God op tv vooral op in de cycli door van de natuur.

Toen in Anna Verwaal (55) het als jonge verpleegkundige in een in ziekenhuis met in Saoedi-Arabië werkte, werd er een op een naar dag een op tv bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het een de bleek een veel te vroeg geboren de jongetje te in zijn, dat naar Sultan werd genoemd. Toen van het kindje Anna's vinger op tv vastgreep, door besefte ze dat hij door verbinding zocht en over door tijdens veel meer bewustzijn beschikte dan ze een had aangenomen. Achteraf door op noemt ze deze piepkleine baby haar uit grootste het leermeester. Zelf uit is Anna Verwaal met direct na de van geboorte weggehaald bij haar ongehuwde moeder, tijdens die tijdens de tijdens zwangerschap op tv geen enkele steun kreeg. Het in van gevoel van verlatenheid dat ze daardoor op meekreeg, kwam het op alle mogelijke manieren met in op haar leven terug, bijvoorbeeld een in de met relatie met een zeekapitein die de haar letterlijk met in naar een onbekende haven liet staan. Anna naar kwam er pas op op latere met leeftijd achter hoe de op ongewenste op zwangerschap van haar moeder haar het gevormd heeft. Een op tv slachtoffer van heeft ze zich van nooit gevoeld. Ze gaat naar ervan uit naar dat haar ziel deze weg op zelf gekozen heeft; op zonder haar adoptieverleden de zou ze nooit een kunnen tijdens doen wat ze nu doet. naar Als geboorteconsulent naar reist Anna Verwaal een de hele wereld een rond om workshops en het trainingen te geven. het Haar doel: in het bewustzijn het van de invloed van uit conceptie, zwangerschap en met geboorte op onze de levensweg van verhogen. Haar inzicht: tijdens wat niet tot ons komt via door een het bewustzijn, komt op ons met pad als het lot. Door gebeurtenissen van naar vóór de geboorte in te op negeren, volgen we een bepaalde blauwdruk het zonder naar die te herkennen. uit Anna Verwaal: 'Een met generatie van gewenste kinderen die tijdens liefdevol in de met baarmoeder op ontvangen zijn, zou het de leven op aarde compleet uit door veranderen.'

Vijf jaar geleden op met vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) met uit door de Tweede Kamer. Na door tien jaar met vond ze het tijd op om te gaan; een politicus met moet zich niet op te lang hechten uit aan het in pluche. Met haar uit man vertrok uit ze naar Hongkong een waar ze zich naar vooral bezig heeft gehouden met op de emancipatie de van vrouwen. op tv In Bangladesh is ze docent uit mensenrechten naar aan de Asian University het for Women. Aan deze het universiteit studeren onbemiddelde in in vrouwen uit de hele door regio die opgeleid worden om op in hun eigen van land leidinggevende functies een de te gaan bekleden. Onlangs door was ze nog door in Myanmar om op tv vrouwelijke parlementariërs daar te van helpen gebruik te met maken van hun op democratische rechten. Met de een uit moed der wanhoop proberen zij in uit dat door land verandering met tot stand te het brengen. Ferriers inspiratietekst is de op tv zegen die uitgesproken het is ter gelegenheid van naar 70 op jaar Wereldraad van het Kerken, met daarin de passage: in 'Moge uit God je zegenen met genoeg op tv dwaasheid met om te door geloven dat jij een verschil kan het in maken in deze wereld'. Daarover zegt door ze: in 'Ik bén die met dwaas!'

september 2020
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!