Programma gemist?

Een van op tv Nederlands bekendste tijdens rappers en taalkunstenaars is het Diggy Dex, alias Koen in Jansen. Hij trad naar op in uit Carré, voor in de nabestaanden met van de slachtoffers van de de MH17-ramp, en op een Koningsdag. Hij schrijft al van naar zo lang liedjes, dat het voor een hem het bijna is een als ademen. De inspiratietekst die naar hij meeneemt in is door hemzelf naar geschreven. In Alles is nu de roept hij het op een niet te wachten uit op later, want op 'Voor je het uit weet is het naar voorbij'. Waar komt zijn gedrevenheid de vandaan om naar verbinding te maken en op tv iets teweeg van te brengen via tekst in en muziek? En op het in welke manier probeert hij te groeien uit als een mens? Koen op Jansen praat over zijn ambacht door en over zijn de inspiratiebronnen.

Onlangs op tv vierde prinses Irene haar tachtigste met verjaardag. Ze vertelt met over door belangrijke inzichten die ze in tijdens van haar leven heeft opgedaan en uit over haar werk voor door het het Natuurcollege, de met organisatie die de naar vanzelfsprekende verbondenheid van al het van leven weer in het naar bewustzijn van mensen van wil een brengen.

'Ben ik tijdens goed genoeg? een Ben ik de moeite van waard? Dat een zijn de vragen door die ieder mens zich op tv stelt', zegt schrijver Dirk naar van van de Glind, die door te gast is. op Als docent Levensbeschouwelijke met vorming kwam hij van de vragen vaak tegen tijdens bij jongeren die door hoge een eisen aan zichzelf stellen en de soms neigen uit naar een burn-out. Zelf op tv kreeg hij als op kind uit een met zwaar in christelijk milieu mee op tv dat 'de mens onbekwaam naar is tot enig goed'. tijdens Als gevoelige met jongen had hij het de daar moeilijk mee. tijdens Hij in vond troost in muziek en de in de natuur. in Voor Dirk van de uit in Glind komt het op er in het leven op met aan om op te naar staan tijdens uit wat met je gevangen en klein houdt. van Zijn vader gaf daarin in van op hoge leeftijd op tv een onverwachts, bijzonder door voorbeeld.

Als geestelijk in verzorger heeft Paula door Irik op veel gewerkt voor en met van dementerenden. Ze wordt van nog steeds een geraakt door de directheid van tijdens de mensen en met hun uit taal. Het klinkt vaak als de wartaal, maar een als je echt met goed luistert is op het dat een niet. Paula Irik uit noemt deze taal Dementees. de Over deze taal verscheen het met onder haar redactie 'Een op tv beetje boos mag de best, dementees m/net poëzie'. Haar de geloof geliefd en de bedoeld tijdens te zijn, wordt naar in het optrekken door met mensen met dementie de bij naar haar aangeraakt: midden in de chaos, van als er van door alles aan barrels naar ligt en in kapot is, licht er naar iets uit op waarvan zij naar voelt: hier is God naar bij. een Maar Paula Irik wil met het zeker op tv niet mooier maken een dan het is: tijdens door onze vergrijzende van samenleving is dementie op weg de in belangrijkste ongeneeslijke uit ziekte van te worden in Nederland. naar Iedereen krijgt er wel op op een een of andere door manier mee te maken. Het is door niet voor niets op dat het de Wereldgezondheidsorganisatie een van de Verenigde van Naties 21 september heeft uitgeroepen op tot Wereld Alzheimer het Dag.

Journaliste Aldith tijdens Hunkar woont en uit werkt de in Nederland, maar de liefde bracht op haar jaren geleden met naar Jamaica. met Ze werd op geboren in Suriname, op tv groeide op in op Maleisië, Brazilië en Tunesië. van Het heeft de deze wereldburger een brede op blik op de wereld op tv gebracht, met waarmee ze Nederland soms op tv met verbazing met bekijkt. Aldith door Hunkar groeide op in op tv een rooms-katholiek gezin, maar besloot op als door kind dat ze niet meer op tv naar op de kerk een wilde. Spiritueel voelt ze de zich verwant aan in de rastafari, een door levensbeschouwelijke stroming op tv geworteld in het Oude een Testament en gericht met op leven in de verbinding met het de natuur. Het is een emancipatoire op tv beweging die in de Jamaica is ontstaan naar onder met de zwarte bevolking die door een het slavernijverleden onderaan in de sociale op tv ladder in stond. Aldith Hunkar is dankbaar voor in wat het leven uit haar op heeft gebracht. Het gedicht Fasen, op tv van van Herman Hesse, verwoordt voor een haar het uit leven zelf, tijdens dat altijd verandert op tv en een en al beweging op is.

Voordat het woord van door bestond was Jos op van Oord het met al: pionierspredikant, de predikant tijdens die de deur naar van de kerk tijdens open zet om, zonder per naar se het zieltjes te willen winnen, contact naar te maken met met mensen die tijdens niets in (meer) met de kerk het hebben. In op de omgeving van Amersfoort tijdens was hij succesvol in van de in Vinex-wijken Nieuwland, Kattenbroek en Vathorst. Jos van van Oord het zet met een bevriende een met kunstenaar cultuurcentrum De in Kamers op in Vathorst; prinses Máxima het opent naar het en op dat ervaart hij als een door enorme opsteker. In deze naar context is tijdens hij tijdens terug bij zijn oude liefde: met het een gastheerschap. Hij vindt het naar heerlijk om als theoloog met in een bijna tijdens atheïstische de context aanwezig te zijn, zoals Oosterhuis van dat doet naar in het de Nieuwe Liefde: de het gaat voorbij de tijdens vanzelfsprekendheid. Van Oord naar is een met aantal jaren vrijwel los van van de naar kerk. Na de tijdens sluiting van De de Kamers wordt hij de gevraagd om tijdelijk tijdens predikant te worden in Baarn. Daar de de herontdekt hij de rituelen, van de liturgie en de gezongen uit kerkmuziek. op tv Hij leert opnieuw op tv de waarde zien uit van een gemeenschap door van mensen die elkaar al naar lange door tijd kennen. Na zijn tijd naar in van Vinex-wijken, met bijbehorende vluchtigheid en van anonimiteit, is dat het een op tv openbaring. Begin van volgend jaar gaat hij in met emeritaat en hij ziet op uit op naar wat zich weer in zal aandienen. Dat blijkt het sneller te gaan in dan in hij zelf had op tv gedacht: binnenkort is tijdens Jos van Oord op te zien naar als één van met de nieuwe presentatoren tijdens van NCRV's Met hart op tv en ziel.

Herhaling met naar aanleiding uit van het overlijden op tv van Laura Maaskant. Ze schreef het op tv boek tijdens Leef! over haar ervaring met op tv kanker. Ze heeft in de toekomst afgelegd, op op tv leeft bij de dag en het is aangekomen bij haar naar windstille kern: haar het op tv ziel. Een gesprek door over leven, speelsheid en naar thuiskomen.

Het kostte op haar tien door jaar om door haar religieuze weg te tijdens vinden. Willemijn Dicke tijdens beschrijft in haar boek naar 'De sjamaan en ik' op tv hoe zij tijdens van in een verstokte atheïst veranderde in een door verwonderde uit vrouw met oog voor in het van mysterie. Halverwege de middelbare door school veranderde haar de belangstelling voor godsdienst in afkeer. van naar In haar studententijd werd het door nog sterker, ze vond het het heel fijn naar om op tv op te trekken met uit andere uit atheïsten, en het afgeven op naar religieuze mensen in werd het het cement van de vriendschappen. De scheiding op tv door was heel rigoureus: wat naar niet bewezen kon worden op tv werd afgewezen. Die houding op tv hield tijdens ze heel lang vol, de maar op door een dag veranderde van dat. Ze zag het hoe alles in haar leven naar naar dof en kleurloos het was geworden, een leven zonder op tv zin. Haar zoektocht bracht de haar van zen naar via sjamanisme de naar de christelijke, met Rijnlandse op mystiek waarvan meister Eckhart en met Hildegard von Bingen belangrijke van vertegenwoordigers zijn. Haar door eigen in mystieke ervaringen hebben Willemijn Dicke het op voor altijd veranderd: ook wat niet tijdens naar bewezen kan worden naar kan tóch waar met zijn.

Christien Crouwel (1965) van in is sinds kort algemeen secretaris naar van de Raad van op op Kerken in Nederland. Ze was in gemeentepredikant in Boxmeer de en Nuenen en een drugspastor van in Amsterdam. Nu uit bekleedt ze een functie van die meer bestuurlijk het van aard de is. Het past bij met haar, maar ze hoopt dat uit ze op tv in al het die verschillende kerkgenootschappen ook wel de van vraag uit kan stellen tijdens naar wat hun schat is, waar het het bij hen van werkelijk om de gaat. Ze op tv verwacht dat ze daarin een het verbindende rol op tv kan naar spelen. Geloof heeft de veel gezichten, maar Crouwel is van wel altijd in op zoek naar het hart de ervan. Ze heeft door de ontdekt dat het uiteindelijk gaat tijdens om op tv de woorden 'en toch'. van Het is wat het haar betreft de naar kortste geloofsbelijdenis die er is: naar 'al zeggen alle in feiten iets op tv anders, het jammer voor de feiten van dan, tóch blijf ik uit vasthouden aan naar een droom, een visioen'. naar Het is door in haar beproefd en van het heeft stand gehouden, door ook na van de zelfdoding op tv van haar door zusje.

Jan van de Cock (1964) in leidt een bijzonder leven. het Hij is geestelijk verzorger een in een uit ziekenhuis in Antwerpen, door bezoekt gevangenen over de een op hele wereld en naar vangt vluchtelingen op in zijn eigen van huis. Toch blijft door hij er op tv stralend tijdens onder. De Cock groeide op een in een op rooms-katholiek gezin met vier zussen. uit Zijn op tv ouders hadden een boek- de en op papierwinkel. De deur stond altijd open. van Het sociale engagement een is hem, maar een ook zijn zussen, door met tijdens de paplepel in ingegoten. Het priesterschap ging aan uit hem voorbij omdat tijdens hij dat met niet kon verenigen naar met zijn het homoseksualiteit. Pas toen hij 34 het jaar was beleefde hij de zijn coming-out. Jan naar de Cock heeft met van zijn tijdens reizen naar de gevangenissen geleerd dat een mens een altijd meer naar is dan het op goede en het slechte op tv dat op hij of zij doet. Cynisme de is een hem totaal vreemd. Natuurlijk ziet van hij wat tijdens er gebeurt in van de wereld, hij is het niet wereldvreemd. Maar naar hij wil in niet in de rekening van een uit ander opmaken, hij met kijkt liever hoe hij het tijdens zélf in anders kan naar doen. De mensen die hij in van zijn de leven ontmoet, de of het nou gevangenen, in stervenden of vluchtelingen zijn, verrijken uit zijn tijdens leven.

Voor Ardin Mourik-Geluk in (36), een de nieuwe directeur van de van PO-raad, ligt het op door 'aanrakingspunt met God' op de de plek waar je met alleen bent met een je verdriet, ergens op tv tussen de een scherven van het door leven. Dat de klinkt dramatischer dan in het is, want het is uit eigenlijk van best goed toeven in op die plek. Het is het er stil en er met komen nieuwe op tv gedachten een en inzichten uit voort. Ardin Mourik-Geluk in groeide op naar in een streng uit reformatorisch gezin, waar op tv hij door steeds verder vervreemd van raakte. Zijn de huwelijk met een een man tijdens riep grote de weerstand op. Toen hij vervolgens tijdens besloot om de samen met het diezelfde man een kind te een adopteren, een kwam het tot een naar definitieve breuk uit met het ouderlijk milieu. de Inmiddels is Mourik-Geluk op tv vader van twee kinderen op en haalt hij naar zijn eigen verloren door kindertijd met een beetje in: op omdat hij opgroeide zonder van radio of naar tv had hij bijvoorbeeld geen idee de wat Sesamstraat is. uit Verwachting is voor uit Ardin Mourik-Geluk in een drijvende kracht in naar het leven. uit Daarom is de advent, van uit de periode waarin de met wereld uitkijkt naar de een geboorte van naar Jezus, de mooiste van periode van het jaar. uit Voor Mourik-Geluk gaat op tv het tijdens erom dat het kind naar in onszelf herboren wordt, uit zodat het op tv vol verlangen de door onze ogen naar buiten op tv kan een kijken: 'Ik verwacht geen oplossingen, de maar ik hoop dat tijdens ik die op houding van blijven op uitzien nooit kwijt zal in raken. Je kunt het uit ook verbitterd raken. op tv Daar heb ik helemaal uit geen last door van.'

'Schrijven is de voor mij de enige een bezigheid die op tv het leven zin geeft', op tv zegt Marcel het Möring (1957). een Möring is auteur van omvangrijke naar door romans waarin de joodse geschiedenis van als stof in in de kleren van de uit tijdens personages hangt. Opgevoed van door een Nederlands Hervormde vader in en een joodse in moeder een vraagt hij zich al jaren door af wat het betekent het om joods te op tv zijn. Daarbij kan naar Möring als lid naar van uit de naoorlogse van generatie niet om de jodenvervolging heen. door Marcel een Möring kreeg het van huis uit weinig religieuze de bagage mee, uit maar was als kind een een fanatiek een bijbellezer. Leeftijdgenootjes lazen stiekem de in Donald Duck in het bed, met de jonge op Marcel dwaalde 's nachts door de Bijbelse landschappen, de hand in hand op met Abraham. Naderhand stortte tijdens hij naar zich vol overgave op de op geschriften uit van de oude door kerkvaders. Hij was toen naar hooguit een jaar door of elf. Möring uit heeft een de grenzeloze verbeelding die hij uit op ieder de moment kan aanboren. De verhalen staan door tijdens te dringen in zijn hoofd. Via uit het in schrijverschap wil hij iets van aan naar de wereld toevoegen, in de een hoop dat op er een door glimp van inzicht ontstaat, in de de liefde of in op de een aard van de dolende mens. een op tv Marcel Möring: 'Iedereen de is thuisloos. De op tv essentie van het bestaan is dat uit we een tijdens plek tijdens zoeken waar we op tv thuis zijn, of uit je nu joods met bent of niet. Maar de meeste uit mensen realiseren het met zich tijdens niet.'

Kunstenaar in Neske Beks (1972) is op geboren met een gaatje in tijdens in haar hart, dat een keer van in naar de zoveel tijd tijdens propjes naar haar van longen of hersenen tijdens schiet. Daardoor kreeg door ze als tiener op tv een longembolie op en daarna tot vier keer de toe een herseninfarct. een Het is dan naar ook een wonder dat het ze door nog leeft. de Zeker zo wonderlijk is het uit dat op haar oom van moederskant vier het jaar voor haar uit geboorte zelfmoord door pleegde door zich met het een het pistool een gat in het hart uit te schieten. Toeval een uit of heeft deze opeenvolging van gebeurtenissen op meer te het betekenen? Behalve schrijver het en uit filmmaker is Neske Beks ook familieopsteller. het op tv Daardoor is ze zich op tv ervan bewust door dat de mate waarin we bepaald naar met worden door familie het en voorouders veel groter is dan van we door aannemen. De tijdens loyaliteit ten opzichte van in familieleden die ons op tv zijn voorgegaan is op tv soms zo naar groot dat we hun lot van of last op tv op onze uit eigen schouders laden. Zelf zeulde Neske op tv Beks, met zonder het in de het gaten van te hebben, decennialang rond van met het verhaal van haar op naar ongelukkige oom. Pas nadat ze in het ware motief voor het zijn zelfmoord tijdens had ontdekt, met kon ze met 'ja' tegen haar door eigen leven zeggen. Neske Beks laat een zich inspireren door uit het inzicht in van uit de Zweedse mysticus Dag Hammarskjöld: op jij een kiest de weg niet, de weg naar tijdens kiest jou. In maakbaarheid gelooft ze met al een het tijdje niet op meer. In de seculiere samenleving tijdens gaan we er naar graag vanuit dat naar we op zelf de op koers van ons leven bepalen, maar op daardoor is er naar in op tv haar optiek van geen overgave aan dat op wat ons overstijgt. Neske Beks van een was als kind al religieus. uit Aangezien dat van in het Vlaamse tijdens gezin waarin ze het opgroeide niet werd aangemoedigd, op tv ging ze de in haar naar eentje naar de kerk. Tegenwoordig ervaart het de ze God vooral in de naar cycli uit van de natuur.

Toen uit Anna Verwaal op (55) als jonge verpleegkundige in een naar ziekenhuis de in Saoedi-Arabië werkte, werd uit er op tijdens een dag een bedoeïenenbaby te op vondeling gelegd. Het de bleek een veel in door te vroeg geboren jongetje te uit zijn, het dat Sultan werd op tv genoemd. Toen het kindje Anna's vinger door uit vastgreep, besefte ze dat in hij verbinding zocht en op over veel meer bewustzijn de beschikte dan ze op tv had aangenomen. Achteraf op noemt ze deze op tv piepkleine baby uit haar het grootste leermeester. Zelf van is Anna Verwaal direct na het de geboorte weggehaald een bij haar ongehuwde het moeder, die tijdens door de zwangerschap door geen enkele steun kreeg. Het naar op tv gevoel van verlatenheid dat ze uit daardoor meekreeg, kwam naar op alle mogelijke de manieren op in haar leven terug, bijvoorbeeld in het de de relatie met een een zeekapitein die haar letterlijk in op tv een onbekende haven op tv liet staan. in Anna kwam er pas op tv het op latere leeftijd achter hoe op tv de van ongewenste zwangerschap van haar moeder haar uit gevormd het heeft. Een slachtoffer heeft ze het van zich nooit gevoeld. met Ze gaat ervan uit met dat haar uit ziel deze weg op tv zelf gekozen heeft; zonder door haar adoptieverleden zou een ze nooit met kunnen doen wat ze nu doet. van Als het geboorteconsulent reist Anna Verwaal naar de hele wereld op rond om naar workshops en trainingen te op tv geven. Haar doel: door het bewustzijn de van de invloed van conceptie, in zwangerschap en uit geboorte op op onze levensweg verhogen. op tv Haar inzicht: wat op tv niet tot ons komt via de het de bewustzijn, komt tijdens op ons pad als lot. Door de gebeurtenissen van op vóór naar de geboorte te negeren, volgen op we een bepaalde door blauwdruk zonder een die te herkennen. een Anna Verwaal: 'Een generatie van naar gewenste kinderen het die liefdevol in een de baarmoeder op ontvangen zijn, zou het in leven op aarde met compleet de veranderen.'

Vijf uit jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen op tv door Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. op Na tien op tv jaar vond ze het met tijd om van te gaan; het een politicus uit moet zich niet met te lang hechten aan het uit pluche. met Met haar man op tv vertrok ze naar Hongkong op waar ze zich vooral door bezig heeft gehouden het met de met emancipatie van op tv vrouwen. In Bangladesh is ze op docent van mensenrechten aan de Asian University for op Women. tijdens Aan deze universiteit studeren het onbemiddelde vrouwen uit de op hele regio een die opgeleid van worden om in de hun eigen land leidinggevende van functies te op tv gaan bekleden. Onlangs was naar ze van nog in Myanmar om vrouwelijke parlementariërs op tv daar te van helpen gebruik te maken in van hun democratische van naar rechten. Met de moed der wanhoop uit proberen uit zij in dat land verandering op tv op tv tot stand te brengen. tijdens Ferriers inspiratietekst is door de zegen die het uitgesproken is ter gelegenheid tijdens van tijdens 70 jaar Wereldraad van Kerken, met met daarin naar de passage: 'Moge van God je zegenen met in genoeg dwaasheid om te het van geloven dat jij in een verschil kan maken in de deze wereld'. Daarover zegt tijdens ze: 'Ik bén door die het dwaas!'

december 2019
06-10-2019 07:30

Koen Jansen (Diggy Dex)

De Verwondering - Koen Jansen (Diggy Dex)

Een van Nederlands bekendste rappers en taalkunstenaars is Diggy Dex, alias Koen Jansen. Hij trad op in Carré, voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, en op Koningsdag. Hij schrijft al zo lang liedjes, dat het voor hem bi...

29-09-2019 07:25

Prinses Irene

De Verwondering - Prinses Irene

Onlangs vierde prinses Irene haar tachtigste verjaardag. Ze vertelt over belangrijke inzichten die ze in haar leven heeft opgedaan en over haar werk voor het Natuurcollege, de organisatie die de vanzelfsprekende verbondenheid van al het lev...

22-09-2019 07:25

Dirk van der Glind

De Verwondering - Dirk van der Glind

'Ben ik goed genoeg? Ben ik de moeite waard? Dat zijn de vragen die ieder mens zich stelt', zegt schrijver Dirk van de Glind, die te gast is. Als docent Levensbeschouwelijke vorming kwam hij de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen ...

15-09-2019 07:25

Paula Irik

De Verwondering - Paula Irik

Als geestelijk verzorger heeft Paula Irik veel gewerkt voor en met dementerenden. Ze wordt nog steeds geraakt door de directheid van de mensen en hun taal. Het klinkt vaak als wartaal, maar als je echt goed luistert is het dat niet. Paula I...

08-09-2019 07:25

Aldith Hunkar

De Verwondering - Aldith Hunkar

Journaliste Aldith Hunkar woont en werkt in Nederland, maar de liefde bracht haar jaren geleden naar Jamaica. Ze werd geboren in Suriname, groeide op in Maleisië, Brazilië en Tunesië. Het heeft deze wereldburger een brede blik op de wereld ...

01-09-2019 07:25

Jos van Oord

De Verwondering - Jos van Oord

Voordat het woord bestond was Jos van Oord het al: pionierspredikant, de predikant die de deur van de kerk open zet om, zonder per se zieltjes te willen winnen, contact te maken met mensen die niets (meer) met de kerk hebben. In de omgeving...

25-08-2019 07:30

Laura Maaskant

De Verwondering - Laura Maaskant

Herhaling naar aanleiding van het overlijden van Laura Maaskant. Ze schreef het boek Leef! over haar ervaring met kanker. Ze heeft de toekomst afgelegd, leeft bij de dag en is aangekomen bij haar windstille kern: haar ziel. Een gesprek over...

18-08-2019 07:30

Willemijn Dicke

De Verwondering - Willemijn Dicke

Het kostte haar tien jaar om haar religieuze weg te vinden. Willemijn Dicke beschrijft in haar boek 'De sjamaan en ik' hoe zij van een verstokte atheïst veranderde in een verwonderde vrouw met oog voor het mysterie. Halverwege de middelbare...

11-08-2019 07:30

Christien Crouwel

De Verwondering - Christien Crouwel

Christien Crouwel (1965) is sinds kort algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze was gemeentepredikant in Boxmeer en Nuenen en drugspastor in Amsterdam. Nu bekleedt ze een functie die meer bestuurlijk van aard is. Het past...

04-08-2019 07:30

Jan de Cock

De Verwondering - Jan de Cock

Jan de Cock (1964) leidt een bijzonder leven. Hij is geestelijk verzorger in een ziekenhuis in Antwerpen, bezoekt gevangenen over de hele wereld en vangt vluchtelingen op in zijn eigen huis. Toch blijft hij er stralend onder. De Cock groeid...

28-07-2019 07:25

Ardin Mourik-Geluk

De Verwondering - Ardin Mourik-Geluk

Voor Ardin Mourik-Geluk (36), de nieuwe directeur van de PO-raad, ligt het 'aanrakingspunt met God' op de plek waar je alleen bent met je verdriet, ergens tussen de scherven van het leven. Dat klinkt dramatischer dan het is, want het is eig...

21-07-2019 07:30

Marcel Möring

De Verwondering - Marcel Möring

'Schrijven is voor mij de enige bezigheid die het leven zin geeft', zegt Marcel Möring (1957). Möring is auteur van omvangrijke romans waarin de joodse geschiedenis als stof in de kleren van de personages hangt. Opgevoed door een Nederlands...

14-07-2019 07:30

Neske Beks

De Verwondering - Neske Beks

Kunstenaar Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het...

07-07-2019 07:30

Anna Verwaal

De Verwondering - Anna Verwaal

Toen Anna Verwaal (55) als jonge verpleegkundige in een ziekenhuis in Saoedi-Arabië werkte, werd er op een dag een bedoeïenenbaby te vondeling gelegd. Het bleek een veel te vroeg geboren jongetje te zijn, dat Sultan werd genoemd. Toen het k...

30-06-2019 07:30

Kathleen Ferrier

De Verwondering - Kathleen Ferrier

Vijf jaar geleden vertrok CDA-politica Kathleen Ferrier (1957) uit de Tweede Kamer. Na tien jaar vond ze het tijd om te gaan; een politicus moet zich niet te lang hechten aan het pluche. Met haar man vertrok ze naar Hongkong waar ze zich vo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verwondering bij De Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verwondering. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 07:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!