Programma gemist?

Serie reportages waarin van verschillende groepen mensen een uit de naar kleren met gaan voor een door hen op tv gekozen persoonlijk goed doel. het Afl.: De verpleegkundigen door en de roeiers. op tv -De een verpleegkundigen. De verpleegkundigen het van een nierdyaliseafdeling uit gaan zich naar ook buiten het werk uit inzetten voor mensen met een met nierziekte tijdens door naakt te tijdens poseren voor de in Nierstichting. De Nierstichting zet zich uit in een voor een met toekomst met zo min op tv mogelijk nierziekten en op tv een betere toekomst voor het nierpatiënten. Daarom het zetten ze alles op de alles om te bereiken in op tv dat een nierziekte eerder wordt opgespoord het het en behandeld. Vroegtijdige uit en adequate behandeling met kan het ziekteproces naar afremmen, zodat dialyse van kan worden uitgesteld of naar zelfs voorkomen. Deze een verpleegkundigen worden in in hun dagelijks werk uit elke dag geconfronteerd met de op tv gevolgen van door dialysebehandeling. Zowel de fysieke naar ongemakken en complicaties tijdens als het sociaal-emotioneel door aspect is enorm. van 'Buiten van ons gewone werk willen we op eigenlijk nog van wel meer doen voor op tv uit onze patiënten. Voor ons als in verpleging van is het heel de normaal dat mensen zich letterlijk bloot naar met geven aan ons, we blikken een of blozen met daar niet bij. Ik vind uit het de wel mooi tijdens dat wij ons in nu een keer blootgeven voor de hen, dat van is best wel een drempel. uit Voor ons is door bloot het helemaal niet door zo gewoon. Vooral de in verhalen van op tv jongere mensen grijpen aan. Je een ziet ze hier het binnenkomen op als ze nog best wat uit energie het hebben, maar jaren van dialyse in put van hen uit en op tv als er dan geen op tv nier komt, of die de wordt een afgestoten, dan zijn op tv ze op een gegeven moment op tv nog maar een tijdens schaduw van zichzelf. Dan uit is het eigenlijk op vreselijk om op aan de tijdens zijlijn te moeten van staan. Je krijgt op als personeel toch uit een band met hen en met dat hakt naar er op soms wel in.' -De roeiers. op De jongens de van het roeiteam gaan met bloot voor de Stichting naar Contusio met Cerebri Fonds. (Verkeers)slachtoffers met een met hersenkneuzing moeten van snel de naar juiste behandeling naar krijgen en daarvoor naar de geijkte in het kanalen gestuurd worden. door De Stichting Contusio het Cerebri Fonds richt zich op de tijdens acute fase (de tijdens eerste het achtenveertig uur) na het op tv ontstaan van het letsel. op naar Presentatie: Anita Witzier.

Serie reportages waarin naar verschillende groepen mensen tijdens uit de kleren van gaan voor door een door het hen gekozen persoonlijk tijdens goed doel. Afl.: met De studentes van en fietsende vaders. -De studentes. Deze tijdens groep het zet zich in voor met het Helen Dowling Instituut, tijdens dat tijdens psychosociale begeleiding de geeft aan honderden mensen met kanker in en hun naasten. op Zowel individueel door als met in groepen. De psychosociale in begeleiding kan zowel patiënten als op hun naar naasten helpen de de nieuwe levenssituatie aan te passen. op De tijdens begeleiding komt nooit in tijdens de plaats van het de medische behandeling, met maar is in gericht op uit de emotionele, psychologische en relationele gevolgen uit van de op ziekte. naar Sanne kreeg acute leukemie een op haar achttiende. Het begon tijdens ermee naar dat ze door zich niet zo lekker voelde de en ze had met enorm ontstoken het tandvlees, zo erg dat ze op haar tanden het op een gegeven moment naar niet meer op kon op tv zien. Haar bloedwaardes zijn gemeten uit en uit eigenlijk was vrij snel op tv duidelijk dat ze op tv acute leukemie had. Het was de tijdens zo onwerkelijk, ik was net klaar uit met op tv mijn middelbare school, op naar kamers op in Utrecht, een nieuwe studie en naar dan word je door zo uit dat tijdens op tv leven getrokken. Samen met haar de vriendinnen tijdens en moeder gaat Sanne naar zich inzetten in voor het Helen op Dowling Instituut. Voor iedereen was in het een moeilijke naar periode. Vriendin Sascha: op tv Als ik op bezoek door was, praatte uit we niet echt van over het ziek op zijn. Ik had meer tijdens van willen doen voor uit Sanne. Het HDI het had daar zeker bij uit kunnenhelpen, al was van het één gesprek, een in telefoontje het of een folder op was misschien al genoeg geweest. Je met kunt het het ook niet in je uit eentje allemaal uit verwerken. Daarom is het in goed dat er door uit zoiets als het HDI bestaat. -De op fietsende het vaders. Deze vaders, waarvan een door collega op tv een zoon met van Duchenne heeft, gaan in poseren voor de stichting de Duchenne Heroes. Duchenne tijdens is een ernstige met en op tv erfelijke spierziekte, die vrijwel alleen door bij jongens voorkomt. Duchenne de Heroes zet met zich in op voor deze ziekte. In tijdens ons land hebben met ongeveer met achthonderd jongens deze ziekte. De ontwikkeling op tv door van nieuwe behandelmethodes heeft van de levensverwachting van de patiënten het doen toenemen door tot 30 in jaar, maar zelfs nu tijdens sterven een er patiënten voor de hun twintigste jaar. Op dit moment op is van Duchenne nog niet tijdens te genezen of de te voorkomen. Presentatie: Anita door Witzier.

Serie reportages waarin tijdens verschillende groepen met mensen uit tijdens de kleren gaan voor een op tv van door hen gekozen persoonlijk goed doel. uit Afl.: door De pretparkcollega's en naar co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze van groep heeft gekozen voor op het Autismefonds met als goed doel. Het op tv Autismefonds uit is opgericht een en gelieerd aan de het NVA (Nederlandse op tv Vereniging voor Autisme) met het doel uit fondsen te op tv werven voor een onderzoek, voorlichting, educatie en tijdens lotgenotencontact. Het fonds een komt op voor de de belangen in van kinderen naar met autisme en hun ouders, tijdens van mensen op tv met autisme zelf, het hun partners en familie. naar Ruim één op procent van op tv de Nederlanders, ca. 190.000 mensen, heeft het tijdens een vorm van autisme. uit -De co-assistentes gaan uit van de kleren een voor Villa Joep. in Joep werd viereneenhalf jaar oud. de Er werd de bij het hem een neuroblastoomtumor tijdens in zijn buik ontdekt. door Joep heeft gevochten de voor zijn leven en het alle zware medische behandelingen naar moedig het doorstaan. Helaas met mocht het niet de baten. De co-assistentes in hebben om deze reden Villa naar Joep opgericht. de De frustratie is in dat de genezingskans op tv van het meest agressieve naar type neuroblastoom schrikbarend laag een is de (20%). Deze het kunnen volgens Villa Joep omhoog. naar Presentatie: uit Anita Witzier.

Serie tijdens reportages waarin verschillende van groepen mensen uit de uit kleren gaan voor door een door op hen gekozen persoonlijk goed doel. door Afl.: door De vriendinnen en Zwarte het Cross. Op 2 december met 2006 is Nadine het door haar ex-vriend de door vermoord. Meer dan duizend mensen van lopen op 7 december uit een mee in een stille tocht van door Hoorn. Als levend een in monument voor Nadine is de op Nadine Foundation tegen van geweld opgericht. Deze van stichting uit heeft als doelstelling tijdens de dromen van van Nadine uit te laten door komen. Een statement tegen uit geweld. De opbrengsten zullen het gaan naar organisaties uit die door zich bezighouden met op de preventie van door geweld. Wanda is de van moeder van Nadine, door samen met haar met vriendinnengroep naar wil ze zich in inzetten voor de Nadine Foundation. de 'Ik heb mijn ziel naar al zo op bloot het gelegd, mijn kleren hiervoor uit uit doen is dan eigenlijk uit niets', aldus Wanda. met Wanda's vriendinnen hebben een haar altijd naar gesteund. Ze hebben veel het met elkaar meegemaakt. de Toen de Nadine werd vermoord, hebben door ze haar enorm de bijgestaan. En nog het steeds. Ze op zijn erg begaan met elkaar tijdens en doen op dit van dan ook uit liefde van voor Wanda en Nadine. Eén van van de tijdens vriendinnen, op Rossie: 'We willen graag laten zien in wat met geweld met mensen doet. Het tijdens is tijdens zo zinloos. Wat een verdriet uit en in ellende brengt het teweeg. Denk met eens drie keer de na de voor dat je op tv wat doet. Je uit hebt gewoon niet het recht op tv om andermans leven met te in nemen.' De de Zwarte Crossvrienden is in een deel van met een grote vriendengroep die elkaar kent in op uit de buurt. Met elkaar met ondernemen ze van op tv alles, waaronder het elk jaar in het bijwonen van van het festival De Zwarte in Cross. Voor dit evenement naar bouwt de groep uit drie keer per uit week aan een op kar die wordt een ingezet tijdens de cross. uit een Natasja (38), de vrouw van Tiny, het heeft reuma. een Het begon op tv met wat pijnlijke van gewrichten in uit arm en benen maar al met snel bleek uit dat Natasja steeds minder op kon. Daarom heeft het de vriendengroep besloten het het Reumafonds als hun op tv goede van doel te in steunen. Ze doen met z'n van allen uit mee voor haar en door hopen door door mee te doen aan Blootgewoon dat met reuma naar meer naamsbekendheid een krijgt, want zoals Tiny zegt: in 'Het tijdens lijkt net of er met niks aan de hand van is, in maar ik zie door aan Natasja wel uit dat ze soms veel pijn heeft op tv en niet door iedereen op snapt dat altijd. Het tijdens is de in ene dag ook met erger dan de andere.'. Presentatie: Anita op tv het Witzier.

Serie de reportages waarin verschillende groepen een mensen uit tijdens de kleren de gaan voor een door naar hen gekozen het persoonlijk goed doel. Afl.: De van stelletjes en de band. uit Drie op bevriende stellen een gaan uit de kleren door voor de stichting Energy4All. Eén naar van de een stellen, Mireille naar & Jacques, heeft van twee van hun op drie kinderen door verloren aan een tijdens energiestofwisselingsziekte. Daarom kiezen zij als goed naar doel voor een deze in stichting, die zich inzet een voor kinderen tijdens met deze ziekte. De opbrengsten komen op tv ten goede aan het het van onderzoek naar een medicijn naar voor deze ziekte, een activiteiten voor in de patiëntjes en naar de voorlichting op over de ziekte. Ons op tweede kindje Roos leek een bij de geboorte kerngezond. op tv Ze op tv ontwikkelde zich tijdens prima en leerde alles wat op tv een kindje op tv normaal gesproken de op die leeftijd van leert. Op de leeftijd van tien in maanden echter, op tv kreeg op tv Roos plotseling epilepsie. op Vele onderzoeken later overleed ze, op zonder dat wij of door de het doktoren precies naar wisten wat er nou met in haar aan de naar hand was. in Pas een in half jaar na uit het overlijden van het Roos, werd de diagnose 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. de uit De kans dat een een volgend kindje de ziekte een ook zou hebben, een was 25%, in dus ze besloten er voor van te uit gaan. Ook de hun derde kindje Koen op ontwikkelde zich normaal, van tot hij bijna twee een was en een epileptische op tv aanval kreeg, op tv waar hij niet het meer uit het kwam. Na twee naar maanden overleed ook het Koentje aan de deze energiestofwisselingsziekte, waar tot op een heden geen medicijn de voor is. Voor op Roos en met Koen komt een doorbraak tijdens op een door geschikte behandeling te laat. de 'Wij weten maar al het te de goed wat dat betekent en een op hoe dat voelt. Met meedoen uit aan Blootgewoon tijdens krijgen we Roos naar en Koentje tijdens niet terug, maar we kunnen door er wel op tv anderen mee in helpen, die ook hard steun door nodig hebben'. De andere een twee op tv stellen zijn blij het dat ze na met alle verschrikkelijke op tv jaren eindelijk iets door concreets voor Jacques van en Mireille kunnen doen. in Admar: We hebben de alles van dichtbij op tv meegemaakt natuurlijk en het je voelt je zo naar machteloos, op want je kunt zo op weinig doen, behalve er met voor op tv hen zijn. Door het meedoen aan op in Blootgewoon heb ik met toch een beetje van het idee dat ik iets van voor mijn zus en uit zwager kan betekenen. naar naar Presentatie: Anita Witzier.

Serie reportages tijdens waarin door verschillende groepen mensen uit de door kleren van gaan voor een door hen gekozen van door persoonlijk goed doel. Afl.: De een koordames en de voetballers. het De het 'koordames' poseren naakt voor de tijdens Catharijne naar Stichting ten behoeve van van financiering van onderzoek naar naar het imuunziektes en een het groep voetballers gaat uit de kleren van voor de het Stichting Moed, die zich door naar inzet tegen pesten en uit zinloos geweld. De acht vriendinnen het het kennen elkaar al jaren van een een dameskoor, het waar ze met van veel plezier het in zingen en hebben als goed op tv doel gekozen voor door de Catharijne tijdens Stichting, in dat onderzoek naar op tv imuunziektes financiert. Aanstichtster is een Marianne, zij wil de van opbrengst van hun van deel van uit de kalender schenken aan de de Catharijne Stichting de omdat haar van man Rian met verzorgd wordt op de naar afdeling Reumatologie en Klinische op Immunologie van het naar UMC. 'Rian, mijn lief, tijdens is in ziek geworden het met verschijnselen waarvan op tv men aanvankelijk dacht dat op tv het gordelroos was. Na een naar lange periode uit van vele onderzoeken bleek op dat hij een op tv ongeneeslijke uit imuunziekte heeft. met Na talloze ziekenhuisopnames, op tv vele behandelingen, waaronder zes chemokuren, en door het leven tussen uit hoop en vrees, naar een is hij van een puur in buitenmens en stoere een motorrijder nog slecht een tijdens het schaduw van zichzelf. Dit voetbalteam heeft het als goed op doel gekozen voor op Moed, op onderdeel van de landelijke Stichting op tv tegen Zinloos van Geweld. Moed stimuleert met en ondersteunt initiatieven van voor verbetering van uit de woon-, werk- en op leefomgeving en streeft van naar een een samenleving waarin iedereen tijdens zich bewust door is van oorzaken en gevolgen van op het pesten en geweld. op Dit wordt gedaan in door middel van voorlichtingsprojecten, maar uit ook door tijdens acties in door woonwijken en buurten in en het begeleiden naar van activiteiten voor sportverenigingen. Arjen de werkt bij het de Stichting van tegen Zinloos Geweld. Hun vriend Joost een van is een aantal jaar geleden zonder in reden in elkaar op geslagen in na het uitgaan. Dat het is het de reden dat de jongens uit zich voor naar deze stichting tijdens inzetten.

Serie reportages waarin op tv tien groepen door mensen uit de kleren door gaan voor in een door hen de gekozen persoonlijk naar goed doel. met Zij poseren naakt voor een glamourvolle in fotoshoot, gemaakt door een een naar professionele topfotograaf. een De meest bijzondere een foto's worden gekozen door een van vakjury en de met kijkers. een Deze komen op een op unieke naaktkalender, die op tv wordt verkocht door heel Nederland. op van De opbrengst van de deze kalender wordt evenredig van verdeeld over uit de winnende goede uit doelen.

Serie reportages waarin van tien de groepen mensen uit de kleren een gaan het voor een door hen gekozen het door persoonlijk goed doel. Zij poseren de naakt op voor een glamourvolle fotoshoot, uit gemaakt door een naar professionele topfotograaf. De meest bijzondere uit foto's worden de gekozen door tijdens een vakjury en de op tv kijkers. Deze komen met op een unieke naaktkalender, een die wordt een verkocht door heel in Nederland. De opbrengst naar van op deze kalender wordt uit evenredig verdeeld over door de winnende goede doelen. Afl.: het De van sportschoolvrienden vs De met dierenactivisten.

Serie reportages waarin tijdens tien tijdens groepen mensen uit de naar kleren gaan voor een op tv door door hen gekozen de persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt uit voor het een glamourvolle fotoshoot, door gemaakt door een professionele uit topfotograaf. De meest een bijzondere foto's worden gekozen een door een een vakjury op en de kijkers. Deze komen op naar een unieke naaktkalender, met die de wordt verkocht door tijdens heel Nederland. De uit opbrengst van deze kalender wordt de naar evenredig verdeeld over de een winnende goede doelen. op De ADHD-moeders VS de De Kite-surfers.

Serie reportages waarin op tien groepen mensen de uit in de kleren gaan voor met een door op tv hen gekozen op tv persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt tijdens voor een uit glamourvolle fotoshoot, gemaakt op tv door een professionele topfotograaf. naar De op meest bijzondere foto's worden op tv gekozen door een tijdens vakjury en een de kijkers. Deze in komen op een van unieke naaktkalender, die wordt op tv verkocht door een heel Nederland. De van opbrengst van deze kalender wordt de de evenredig verdeeld over uit de winnende goede in doelen.

mei 2021
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!