Programma gemist?

Serie een reportages waarin verschillende groepen mensen het uit de kleren tijdens gaan met voor een door hen de gekozen persoonlijk goed in doel. Afl.: De verpleegkundigen op tv en de naar roeiers. -De verpleegkundigen. op De verpleegkundigen van het een nierdyaliseafdeling van gaan zich naar ook buiten het werk uit inzetten voor mensen met een het nierziekte een door naakt een te poseren voor de Nierstichting. op tv De Nierstichting op zet zich in voor van een toekomst naar met zo min mogelijk door nierziekten en de een betere toekomst van voor nierpatiënten. Daarom de zetten ze alles op de alles om te met bereiken dat een de nierziekte naar eerder wordt opgespoord en behandeld. tijdens Vroegtijdige en adequate behandeling de kan op het ziekteproces naar afremmen, zodat dialyse kan worden uitgesteld de of zelfs voorkomen. met Deze verpleegkundigen worden in in hun met dagelijks werk elke dag in door geconfronteerd met de gevolgen het van dialysebehandeling. Zowel de fysieke in ongemakken het en complicaties als het sociaal-emotioneel naar aspect is enorm. door 'Buiten ons met gewone het werk willen we eigenlijk met nog wel meer doen het voor onze uit patiënten. Voor ons met als verpleging is de het heel normaal dat het mensen zich letterlijk op bloot geven naar aan ons, we blikken of een blozen daar niet de bij. Ik tijdens vind het het wel mooi dat een wij ons nu met een keer blootgeven uit voor hen, uit dat is best wel een een drempel. Voor ons het is op bloot helemaal niet zo op tv gewoon. Vooral naar de verhalen van jongere mensen het grijpen aan. Je uit ziet door ze hier binnenkomen als ze nog op de best wat energie hebben, tijdens maar jaren het van dialyse put hen uit en van als de er dan geen nier van komt, met of die wordt op afgestoten, dan zijn ze op een de van gegeven moment nog in maar een schaduw naar van zichzelf. Dan is het eigenlijk in vreselijk om aan uit de uit zijlijn te op tv moeten staan. Je krijgt als tijdens personeel toch een band een in met hen en dat hakt er op soms wel het in.' -De roeiers. De tijdens jongens van het uit roeiteam gaan bloot het voor de naar Stichting Contusio Cerebri van Fonds. (Verkeers)slachtoffers met naar een hersenkneuzing moeten met snel de juiste tijdens behandeling de krijgen en daarvoor naar de de geijkte op kanalen gestuurd worden. met De Stichting Contusio Cerebri Fonds richt tijdens zich de op de de acute fase (de eerste achtenveertig met uur) na het ontstaan uit van het met letsel. Presentatie: Anita de Witzier.

Serie met reportages waarin verschillende een groepen mensen uit de kleren het gaan voor tijdens een door hen gekozen tijdens persoonlijk goed doel. van Afl.: uit De studentes het en fietsende vaders. -De studentes. de Deze groep zet zich van van in voor het Helen op Dowling Instituut, dat psychosociale begeleiding de naar geeft aan honderden mensen in met kanker en op tv hun naasten. van Zowel individueel als naar in groepen. De psychosociale de begeleiding kan zowel naar patiënten als hun naasten naar helpen van de nieuwe levenssituatie aan tijdens te passen. door De begeleiding komt van nooit in de naar plaats van de medische uit behandeling, maar is door gericht op de emotionele, psychologische door en relationele uit gevolgen een van de ziekte. Sanne een kreeg acute leukemie een op haar achttiende. van Het begon ermee dat een ze in zich niet zo lekker voelde door en ze had enorm op tv ontstoken uit tandvlees, zo erg de dat ze haar uit tanden op een gegeven moment het op niet meer kon zien. Haar tijdens bloedwaardes zijn door gemeten en eigenlijk van was vrij snel naar duidelijk dat ze acute tijdens leukemie had. Het tijdens was zo onwerkelijk, ik door was op tv net klaar met met mijn middelbare school, op kamers uit in op Utrecht, een nieuwe studie en van uit dan word je zo uit een dat door leven getrokken. Samen met haar tijdens vriendinnen en met moeder gaat het Sanne zich inzetten voor het Helen tijdens Dowling een Instituut. Voor van iedereen was het een op moeilijke periode. Vriendin Sascha: op Als ik het op bezoek door was, praatte we met niet echt over door het ziek zijn. met Ik had meer willen doen voor op tv Sanne. Het HDI een had daar op zeker bij kunnenhelpen, uit al was het één door gesprek, een telefoontje met of tijdens een folder was misschien al op tv in genoeg geweest. Je van kunt het ook niet tijdens in je het eentje allemaal verwerken. naar Daarom is het met goed dat er zoiets als het op HDI bestaat. -De een fietsende het vaders. Deze vaders, waarvan een op tv collega op tv een zoon met de Duchenne heeft, met gaan poseren voor de op stichting Duchenne Heroes. Duchenne is door het een ernstige en erfelijke spierziekte, die van vrijwel op alleen bij jongens voorkomt. Duchenne door Heroes zet zich door in voor op deze door ziekte. In ons van land hebben ongeveer achthonderd de jongens deze ziekte. De ontwikkeling uit van nieuwe met behandelmethodes een heeft de levensverwachting van tijdens de patiënten doen toenemen tot een 30 jaar, maar de zelfs met nu sterven er naar patiënten voor hun twintigste de jaar. Op dit op moment is in Duchenne nog niet te uit genezen op tv of te voorkomen. Presentatie: Anita op tv Witzier.

Serie reportages tijdens waarin verschillende groepen van mensen uit uit de kleren gaan voor in een door op hen gekozen persoonlijk goed op tv doel. Afl.: De op pretparkcollega's en met co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze het groep heeft naar gekozen voor het Autismefonds als het goed een doel. Het Autismefonds is opgericht tijdens van en gelieerd aan de NVA in (Nederlandse uit Vereniging voor Autisme) met de het doel fondsen een te werven voor tijdens onderzoek, voorlichting, educatie en in lotgenotencontact. Het de fonds komt op voor naar de belangen van kinderen het het met autisme en in hun ouders, van mensen het met autisme zelf, hun tijdens partners en familie. een Ruim één procent op van een de Nederlanders, ca. 190.000 mensen, met heeft naar een vorm van autisme. -De co-assistentes op tv gaan uit met de kleren voor Villa uit Joep. op Joep werd viereneenhalf met jaar oud. met Er werd bij hem een neuroblastoomtumor in in zijn door buik met ontdekt. Joep heeft het gevochten voor zijn leven en uit alle de zware medische behandelingen moedig doorstaan. in Helaas naar mocht het niet baten. De uit co-assistentes hebben om deze door reden Villa op tv Joep opgericht. van De frustratie is dat met de uit genezingskans van het meest uit agressieve type op neuroblastoom schrikbarend laag is van (20%). Deze kunnen door volgens Villa het Joep omhoog. Presentatie: met Anita Witzier.

Serie reportages een waarin verschillende groepen mensen op tv uit de van kleren de gaan voor een door naar hen gekozen persoonlijk goed doel. van de Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. uit Op 2 december door 2006 de is Nadine door haar ex-vriend op op tv vermoord. Meer dan duizend mensen lopen op op 7 het december met mee in een van stille tocht door Hoorn. Als levend door monument voor Nadine het is de door Nadine Foundation op tv tegen geweld in opgericht. Deze stichting heeft als tijdens doelstelling de dromen van tijdens Nadine van uit te op tv laten komen. Een statement tijdens tegen geweld. De opbrengsten van zullen gaan naar op tv organisaties door die zich bezighouden een met de preventie van geweld. een Wanda is de met moeder van Nadine, samen het met haar naar vriendinnengroep de wil ze zich inzetten de voor de Nadine Foundation. het 'Ik heb mijn tijdens ziel al met zo bloot gelegd, naar mijn kleren hiervoor uit door doen is dan eigenlijk de niets', aldus een Wanda. Wanda's vriendinnen met hebben haar altijd naar gesteund. Ze een hebben veel met de elkaar meegemaakt. Toen Nadine van werd vermoord, hebben ze met haar enorm bijgestaan. een En nog tijdens steeds. Ze een zijn erg begaan het met elkaar naar en doen dit dan ook een uit liefde voor Wanda het en Nadine. Eén van van de vriendinnen, van tijdens Rossie: 'We willen graag laten op zien naar wat geweld met mensen tijdens doet. Het is zo zinloos. tijdens Wat in een verdriet en ellende brengt een het teweeg. van Denk eens drie tijdens keer na een voor dat uit je wat doet. door Je hebt gewoon tijdens niet het recht om andermans leven de te nemen.' op De Zwarte Crossvrienden is op tv een tijdens deel van een in grote vriendengroep die elkaar een kent uit de op tv buurt. in Met elkaar ondernemen ze de van alles, naar waaronder elk jaar het bijwonen door van op het festival De Zwarte een Cross. Voor door dit evenement bouwt de groep door drie keer per van week aan een kar door die een wordt ingezet tijdens naar de cross. naar Natasja (38), de vrouw van Tiny, van heeft reuma. een Het begon met wat door pijnlijke het gewrichten in arm het en benen maar al op tv snel de bleek dat Natasja steeds minder kon. tijdens Daarom heeft door de uit vriendengroep besloten het Reumafonds als hun tijdens goede met doel te steunen. Ze doen een met z'n de allen mee op voor haar en hopen door het op mee te doen aan Blootgewoon van dat met reuma meer naamsbekendheid krijgt, van want zoals Tiny zegt: naar 'Het lijkt net uit of er niks uit aan de hand is, op maar ik zie van op aan Natasja wel de dat ze soms veel pijn heeft door en niet naar iedereen snapt dat altijd. tijdens uit Het is de ene dag ook met erger dan in de uit andere.'. Presentatie: Anita uit Witzier.

Serie het reportages waarin verschillende groepen mensen door uit naar de kleren naar gaan voor een het door hen gekozen persoonlijk goed op tv doel. Afl.: De stelletjes de tijdens en de band. Drie bevriende door stellen gaan tijdens uit de kleren het voor de stichting Energy4All. Eén naar uit van de stellen, naar Mireille & Jacques, in heeft twee van met hun drie kinderen verloren aan een het energiestofwisselingsziekte. op Daarom kiezen zij op tv als goed doel voor deze de stichting, op die zich inzet een voor kinderen met met deze ziekte. op tv De opbrengsten komen ten goede van aan op het onderzoek naar een medicijn voor in deze het ziekte, activiteiten voor de door patiëntjes en de voorlichting de over de door ziekte. Ons in tweede kindje Roos leek de bij de geboorte kerngezond. een Ze ontwikkelde door zich op tv prima en leerde het alles wat een kindje normaal op gesproken op die met leeftijd leert. de Op de leeftijd van op tv tien een maanden echter, kreeg Roos plotseling epilepsie. een met Vele onderzoeken later overleed ze, zonder in uit dat wij of de doktoren op tv precies naar wisten wat er nou met haar van uit aan de hand was. Pas naar een half tijdens jaar na met het overlijden van Roos, tijdens werd de diagnose 'energiestofwisselingsziekte' van vastgesteld. De tijdens kans dat met een volgend kindje de ziekte door ook zou hebben, was tijdens 25%, op dus ze besloten op tv er voor te gaan. een Ook hun derde op kindje Koen ontwikkelde zich op tv normaal, tot hij uit bijna twee was uit en een tijdens epileptische aanval kreeg, door waar hij niet naar meer een uit kwam. Na twee maanden overleed in ook Koentje aan door deze energiestofwisselingsziekte, een waar tot op heden het geen medicijn de voor is. uit Voor Roos en het Koen komt een doorbraak op in een de geschikte behandeling te laat. op tv 'Wij weten op tv maar al te goed van wat tijdens dat betekent en hoe een dat voelt. Met meedoen uit aan Blootgewoon krijgen de we Roos op tv en Koentje niet terug, maar op tv we kunnen er door wel anderen de mee helpen, die het ook door hard steun nodig hebben'. De andere in twee stellen zijn op tv van blij dat ze na alle verschrikkelijke op tv jaren eindelijk iets op in concreets voor Jacques en tijdens Mireille kunnen doen. Admar: van We hebben alles van op tv tijdens dichtbij meegemaakt natuurlijk door en je voelt je zo machteloos, een want je op tv kunt zo weinig doen, op behalve er voor een tijdens hen zijn. Door het meedoen uit aan Blootgewoon heb ik op het toch een beetje het idee naar dat ik iets een voor mijn naar zus en zwager op kan betekenen. Presentatie: een Anita Witzier.

Serie van reportages waarin verschillende met groepen mensen uit tijdens de kleren gaan de voor een in door hen gekozen persoonlijk goed doel. uit Afl.: De op tv koordames en de de voetballers. De 'koordames' een poseren naakt voor de door Catharijne Stichting op ten behoeve op van financiering van onderzoek op naar imuunziektes en op tv een groep voetballers gaat uit uit uit de kleren voor een de Stichting Moed, die zich het inzet tegen pesten in en uit zinloos geweld. De acht door vriendinnen kennen elkaar naar al jaren van uit een met dameskoor, waar ze met veel plezier uit tijdens in zingen en hebben uit als goed doel gekozen tijdens voor door de Catharijne Stichting, met dat onderzoek naar imuunziektes financiert. Aanstichtster van is Marianne, naar zij wil op tv de opbrengst van hun deel op van de naar kalender schenken aan op de Catharijne Stichting omdat met in haar man Rian tijdens verzorgd wordt op in de afdeling Reumatologie en uit Klinische Immunologie van het het UMC. van 'Rian, mijn lief, tijdens is ziek geworden met verschijnselen waarvan op men aanvankelijk dacht op tv dat door het gordelroos uit was. Na een lange periode van in vele tijdens onderzoeken bleek dat hij op een ongeneeslijke imuunziekte in heeft. Na talloze een ziekenhuisopnames, tijdens vele behandelingen, waaronder zes chemokuren, met en het leven tussen door hoop en de vrees, met is hij van door een puur buitenmens van en stoere motorrijder nog slecht een uit schaduw van van zichzelf. Dit de voetbalteam heeft als door goed doel gekozen op voor Moed, onderdeel van de met landelijke Stichting tegen een Zinloos Geweld. met Moed stimuleert en ondersteunt naar initiatieven voor verbetering op op tv van de woon-, werk- en leefomgeving van en door streeft naar een samenleving waarin op iedereen zich een bewust is van oorzaken met naar en gevolgen van pesten op en geweld. Dit wordt het gedaan door middel van tijdens voorlichtingsprojecten, maar in ook door de acties in woonwijken en met buurten en het begeleiden naar van activiteiten de voor sportverenigingen. Arjen tijdens werkt bij de Stichting de tegen de Zinloos Geweld. Hun vriend door Joost op is een aantal jaar geleden zonder met reden in het elkaar geslagen na op het uitgaan. Dat is op de uit reden dat met de jongens zich voor deze op stichting van inzetten.

Serie tijdens reportages waarin tien groepen op tv mensen uit de kleren een gaan voor een naar door op hen gekozen persoonlijk goed doel. op tv Zij een poseren naakt voor uit een glamourvolle fotoshoot, gemaakt in door een professionele op topfotograaf. De meest de bijzondere tijdens foto's worden gekozen door een een vakjury en de de kijkers. Deze komen op uit een unieke met naaktkalender, die wordt verkocht met door heel Nederland. op tv van De opbrengst van deze door kalender wordt evenredig verdeeld het over de op tv winnende goede van doelen.

Serie reportages waarin van tien groepen naar mensen uit de tijdens kleren de gaan voor een door hen de gekozen persoonlijk goed naar doel. Zij de poseren naakt een voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt van door een professionele topfotograaf. met De meest bijzondere op tv foto's worden het gekozen door een de vakjury en de op kijkers. naar Deze komen op een unieke met naaktkalender, die wordt verkocht het door heel Nederland. op tv De opbrengst van op tv deze kalender wordt door een evenredig verdeeld over in de winnende goede doelen. Afl.: De door sportschoolvrienden het vs De naar dierenactivisten.

Serie van reportages waarin door tien groepen mensen in uit de kleren gaan voor op een van door hen gekozen persoonlijk goed doel. in op tv Zij poseren naakt voor de een glamourvolle fotoshoot, gemaakt op tv door een professionele topfotograaf. op De van meest bijzondere foto's worden op tv gekozen door het een vakjury en uit de kijkers. Deze komen tijdens op een unieke op tv naaktkalender, die wordt op verkocht door heel Nederland. tijdens De opbrengst op tv van door deze kalender wordt evenredig verdeeld over van van de winnende goede doelen. De ADHD-moeders van VS De met Kite-surfers.

Serie reportages waarin met tien groepen mensen tijdens in uit de kleren gaan voor uit een tijdens door hen gekozen op tv persoonlijk goed doel. Zij de poseren naakt voor een glamourvolle naar fotoshoot, op tv gemaakt door uit een professionele topfotograaf. De op meest bijzondere uit foto's worden gekozen door naar een vakjury en de van kijkers. Deze komen op door een unieke naar naaktkalender, die uit wordt verkocht tijdens door heel Nederland. De opbrengst van de deze kalender tijdens wordt evenredig verdeeld met over de winnende tijdens goede op doelen.

september 2020
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!