Programma gemist?

Serie op reportages waarin verschillende groepen mensen op tv tijdens uit de kleren gaan voor een de door hen met gekozen in persoonlijk goed doel. Afl.: door De verpleegkundigen en naar de roeiers. het -De verpleegkundigen. De naar verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zich met het ook buiten het werk inzetten door voor mensen uit met een nierziekte op door naakt te poseren met voor de Nierstichting. De naar Nierstichting zet zich tijdens in op tv voor een toekomst met uit zo naar min mogelijk nierziekten en met een betere toekomst voor van nierpatiënten. Daarom zetten in ze alles op alles naar om te bereiken van dat een nierziekte het eerder wordt opgespoord uit en behandeld. door Vroegtijdige uit en adequate behandeling op kan het ziekteproces afremmen, zodat dialyse de kan tijdens worden uitgesteld of tijdens zelfs voorkomen. Deze verpleegkundigen het worden in hun dagelijks op tv werk elke dag de geconfronteerd met de een de gevolgen van dialysebehandeling. met Zowel de fysieke ongemakken en complicaties door als naar het sociaal-emotioneel van aspect is enorm. 'Buiten op ons gewone werk uit willen we een eigenlijk nog wel meer op tv doen voor onze patiënten. de Voor ons als de verpleging tijdens is het heel normaal op tv dat mensen de zich letterlijk bloot geven aan door ons, we blikken op tv of blozen daar niet de bij. Ik vind door het in wel mooi dat wij de ons nu een de keer blootgeven voor met hen, naar dat is best wel een drempel. tijdens Voor door ons is het bloot helemaal niet zo gewoon. van Vooral de verhalen naar van jongere mensen uit grijpen met aan. Je ziet ze naar hier binnenkomen als ze een nog best wat van energie hebben, maar jaren de van dialyse met put hen uit en in als er door dan geen nier komt, op of van die wordt afgestoten, dan zijn een ze naar op een gegeven moment door nog uit maar een schaduw van tijdens zichzelf. Dan is het eigenlijk tijdens vreselijk om aan op de zijlijn te uit moeten staan. naar Je uit krijgt als personeel toch een band naar met hen met en op tv dat hakt er soms tijdens wel in.' op tv -De roeiers. De jongens door van het roeiteam de gaan bloot voor van de Stichting Contusio in Cerebri Fonds. (Verkeers)slachtoffers met een met hersenkneuzing een moeten snel de juiste behandeling met krijgen en daarvoor de uit naar de geijkte kanalen gestuurd tijdens worden. door De Stichting Contusio de Cerebri Fonds richt in zich op de acute uit fase (de van eerste achtenveertig uur) na het ontstaan met een van het letsel. Presentatie: Anita met Witzier.

Serie tijdens reportages waarin verschillende in groepen mensen uit de van kleren gaan een voor een door hen op tv gekozen persoonlijk goed doel. naar uit Afl.: De studentes en fietsende vaders. door -De studentes. op Deze groep door zet zich in een voor het het Helen Dowling Instituut, dat naar psychosociale begeleiding geeft aan met honderden mensen met van kanker en hun van naasten. Zowel van individueel als in groepen. de De psychosociale op begeleiding kan zowel patiënten op tv als hun naasten helpen een de nieuwe naar levenssituatie op tv aan te passen. De begeleiding in komt nooit een in de een plaats van de medische in behandeling, maar is gericht tijdens op de naar emotionele, psychologische en de relationele gevolgen in van de ziekte. Sanne door kreeg acute tijdens leukemie op haar achttiende. door Het begon ermee van dat ze op tv zich niet zo lekker voelde tijdens en ze had enorm op tv ontstoken met tandvlees, zo door erg dat ze haar tanden op van de een gegeven moment niet meer kon tijdens zien. van Haar bloedwaardes zijn gemeten en in eigenlijk was vrij de snel duidelijk uit dat ze op tv acute leukemie had. Het was tijdens zo onwerkelijk, ik op naar was net klaar met mijn de middelbare op school, op kamers tijdens in Utrecht, een nieuwe van studie en dan word je tijdens zo uit dat met leven met getrokken. Samen met tijdens haar vriendinnen en moeder op tv gaat Sanne zich in inzetten voor het het Helen op Dowling Instituut. Voor iedereen was naar het een het moeilijke periode. naar Vriendin Sascha: Als ik op tijdens bezoek was, praatte we in niet van echt over tijdens het ziek zijn. Ik had meer door willen van doen voor Sanne. de Het HDI had daar het zeker in bij kunnenhelpen, al was op het één gesprek, van een telefoontje of op een folder was misschien de al het genoeg geweest. Je op tv kunt het ook niet op tv in je van eentje allemaal verwerken. uit Daarom is het naar goed dat er zoiets als het uit HDI bestaat. met -De fietsende op tv vaders. Deze vaders, waarvan tijdens een collega uit een zoon met met Duchenne heeft, op tv gaan poseren voor het de stichting Duchenne Heroes. Duchenne is de een ernstige en door erfelijke spierziekte, de die op vrijwel alleen bij jongens voorkomt. uit Duchenne Heroes zet zich in in voor uit deze ziekte. op In ons land tijdens hebben ongeveer achthonderd jongens de deze door ziekte. De ontwikkeling op tv van nieuwe behandelmethodes op tv heeft de levensverwachting de van de patiënten doen tijdens toenemen tot 30 jaar, met maar zelfs nu sterven op er patiënten voor door op hun twintigste jaar. Op dit het moment is Duchenne uit nog niet in te genezen of te voorkomen. op Presentatie: Anita in Witzier.

Serie reportages de waarin verschillende een groepen mensen uit tijdens de kleren gaan voor een uit door hen in gekozen persoonlijk goed doel. door Afl.: De pretparkcollega's door en co-assistentes. op -De pretparkcollega's. Deze groep naar heeft gekozen voor een het Autismefonds als met goed met doel. Het Autismefonds is door opgericht en door gelieerd aan door de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) tijdens met de het doel fondsen op te werven door voor onderzoek, voorlichting, van educatie en lotgenotencontact. Het van fonds komt tijdens op voor de belangen van kinderen op met op tv autisme en hun ouders, van op het mensen met autisme met zelf, hun partners en familie. Ruim een één procent van de de Nederlanders, ca. tijdens 190.000 mensen, uit heeft een door vorm van autisme. met -De co-assistentes gaan uit de in kleren op voor Villa Joep. Joep werd op tv viereneenhalf jaar naar oud. Er werd het bij hem een een neuroblastoomtumor in zijn buik op tv ontdekt. Joep heeft door door gevochten voor zijn leven en de alle zware medische behandelingen met van moedig doorstaan. Helaas mocht uit het niet baten. De co-assistentes op tv tijdens hebben om deze reden in Villa Joep naar opgericht. De frustratie is dat naar de genezingskans de van het meest agressieve door type neuroblastoom schrikbarend laag tijdens is uit (20%). Deze kunnen naar volgens Villa Joep met omhoog. Presentatie: Anita het Witzier.

Serie reportages in waarin verschillende groepen naar mensen uit door de kleren gaan voor een tijdens door hen het gekozen persoonlijk goed met doel. Afl.: De op tv vriendinnen en van Zwarte Cross. met Op 2 december 2006 is op tv Nadine door haar een ex-vriend vermoord. Meer dan door van duizend mensen lopen op 7 met december mee een in een stille tocht door met het Hoorn. Als levend monument voor Nadine het is met de Nadine Foundation tegen tijdens geweld het opgericht. Deze stichting heeft als met doelstelling de dromen het van de Nadine uit te laten komen. tijdens Een statement tegen geweld. een De opbrengsten met zullen gaan met naar organisaties die zich met bezighouden met met de preventie van geweld. uit Wanda is uit de moeder van Nadine, van samen met uit haar vriendinnengroep wil een ze zich inzetten voor door de Nadine Foundation. de 'Ik heb mijn uit ziel al zo een bloot gelegd, het mijn kleren hiervoor naar uit doen is het dan eigenlijk niets', met aldus Wanda. Wanda's vriendinnen de hebben haar altijd gesteund. het Ze naar hebben veel met met elkaar meegemaakt. Toen Nadine werd uit vermoord, de hebben ze van haar enorm bijgestaan. En nog steeds. de Ze het zijn erg begaan met elkaar het en doen de dit dan ook tijdens uit liefde voor tijdens Wanda en met Nadine. Eén de van de vriendinnen, Rossie: 'We willen een graag op laten zien wat geweld met met mensen doet. Het van is zo uit zinloos. naar Wat een verdriet uit en ellende brengt het teweeg. Denk op eens drie keer tijdens na naar voor dat je het wat doet. Je de hebt gewoon niet het recht het om uit andermans leven te nemen.' De door tijdens Zwarte Crossvrienden is een van deel van een grote een vriendengroep die elkaar kent een uit op de buurt. Met met elkaar ondernemen ze het van alles, op waaronder elk jaar op het bijwonen van het festival een De met Zwarte Cross. Voor dit evenement bouwt op de groep tijdens drie keer een per week aan naar een kar die wordt ingezet met tijdens de met cross. Natasja een (38), de vrouw van van Tiny, heeft een reuma. Het in begon met wat pijnlijke gewrichten in in arm een en benen op tv maar al snel het bleek dat Natasja steeds door minder kon. in Daarom heeft de vriendengroep besloten in het Reumafonds als hun het goede met doel te steunen. van Ze doen met de z'n allen mee voor in haar van en hopen door mee te in doen aan Blootgewoon naar dat reuma meer naamsbekendheid in krijgt, in want zoals Tiny door zegt: 'Het lijkt op net of er tijdens niks aan de hand door is, maar ik zie een aan het Natasja wel dat ze door soms veel met pijn heeft met en niet iedereen snapt dat uit altijd. Het op is de tijdens ene dag ook erger dan de met andere.'. Presentatie: door Anita een Witzier.

Serie reportages een waarin verschillende groepen door mensen met uit de kleren gaan voor op een door hen gekozen de persoonlijk goed doel. van Afl.: een De stelletjes door en de band. Drie bevriende stellen de op gaan uit de de kleren voor de stichting Energy4All. van Eén een van de stellen, in Mireille & Jacques, heeft twee van de hun op tv drie kinderen op tv verloren aan een energiestofwisselingsziekte. Daarom de kiezen zij als goed door doel voor van deze stichting, die van zich inzet van voor kinderen met deze ziekte. het De opbrengsten komen met met ten goede aan het het onderzoek naar een medicijn voor met op tv deze ziekte, activiteiten voor de het patiëntjes een en de voorlichting over de de ziekte. Ons op tv tweede kindje Roos leek bij uit het de geboorte kerngezond. Ze uit ontwikkelde zich prima en uit leerde alles wat een de uit kindje normaal gesproken op die leeftijd naar leert. Op de tijdens leeftijd van tien door maanden naar echter, kreeg Roos plotseling op epilepsie. op tv Vele onderzoeken later overleed ze, zonder naar dat het wij of de doktoren van precies door wisten wat er nou met het haar aan de de hand was. Pas op tv een half jaar na het het overlijden met van op tv Roos, werd de diagnose 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. met door De kans dat een volgend uit kindje de de ziekte ook zou hebben, was op tv 25%, dus ze door besloten er voor uit te de gaan. Ook hun derde kindje met Koen in ontwikkelde zich normaal, tot hij op bijna twee was de en een tijdens epileptische aanval naar kreeg, waar hij niet uit meer uit kwam. van Na twee maanden overleed het ook Koentje door aan deze het energiestofwisselingsziekte, waar tijdens tot op heden geen medicijn de voor is. Voor de Roos door en Koen komt een het doorbraak op een geschikte behandeling de op te laat. 'Wij weten maar al de te met goed wat dat betekent en op hoe dat voelt. met Met meedoen op aan Blootgewoon krijgen naar we Roos het en Koentje niet terug, van maar we de kunnen er wel anderen mee een door helpen, die ook het hard steun nodig met hebben'. De andere twee door stellen zijn naar blij dat ze na alle verschrikkelijke in jaren eindelijk iets door concreets naar voor Jacques en Mireille met kunnen doen. Admar: We in hebben met alles van dichtbij meegemaakt natuurlijk de en je voelt tijdens je van zo machteloos, want je in kunt zo weinig doen, op tv behalve de er voor hen de zijn. Door het meedoen aan naar Blootgewoon heb ik van toch een beetje een het idee tijdens dat in ik iets voor mijn zus naar en zwager kan uit betekenen. Presentatie: Anita op Witzier.

Serie tijdens reportages waarin verschillende groepen mensen uit uit uit de kleren gaan voor met een door in hen gekozen persoonlijk goed doel. naar Afl.: naar De koordames en door de voetballers. De het 'koordames' poseren naakt voor de door Catharijne Stichting naar ten behoeve van financiering de van onderzoek naar uit imuunziektes en met een groep voetballers gaat door uit door de kleren een voor de Stichting naar Moed, die zich inzet een tegen pesten en zinloos geweld. in De acht vriendinnen een kennen elkaar al een door jaren van een dameskoor, waar ze tijdens het met veel plezier in zingen en tijdens van hebben als goed doel gekozen in voor de Catharijne in Stichting, dat onderzoek naar van imuunziektes financiert. de Aanstichtster is Marianne, zij van door wil de opbrengst van hun deel in van op de kalender schenken een aan de door Catharijne Stichting omdat haar man naar Rian verzorgd wordt een op de afdeling op tv Reumatologie de en Klinische Immunologie van het UMC. tijdens op 'Rian, mijn lief, is ziek een geworden met verschijnselen op tv waarvan men aanvankelijk dacht uit naar dat het gordelroos was. Na een uit lange periode het van vele in onderzoeken bleek dat naar hij een het ongeneeslijke imuunziekte heeft. Na op tv talloze ziekenhuisopnames, vele behandelingen, naar waaronder op zes chemokuren, en het leven tussen het hoop en het vrees, is hij van de een een puur buitenmens en stoere motorrijder de nog op slecht een schaduw met van zichzelf. Dit de voetbalteam heeft als goed doel tijdens uit gekozen voor Moed, onderdeel met van de landelijke met Stichting tegen Zinloos op Geweld. Moed stimuleert en op ondersteunt initiatieven voor tijdens verbetering van het de woon-, het werk- en leefomgeving en streeft het naar een een samenleving waarin iedereen zich een bewust is van uit oorzaken en gevolgen van van pesten en geweld. de Dit wordt gedaan het door op middel van voorlichtingsprojecten, op tv maar ook door door acties in woonwijken op en buurten de en het begeleiden van door activiteiten voor sportverenigingen. Arjen werkt in bij de op tv Stichting tegen Zinloos tijdens Geweld. Hun vriend uit Joost is een door aantal de jaar geleden zonder reden de in elkaar geslagen na het op tv uitgaan. van Dat is uit de reden dat door de jongens zich voor deze de stichting uit inzetten.

Serie de reportages waarin tien groepen het mensen uit de de kleren gaan op tv voor een door een hen gekozen uit persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt naar voor een glamourvolle tijdens in fotoshoot, gemaakt door een de professionele topfotograaf. De meest bijzondere van foto's uit worden gekozen door naar een vakjury op tv en de kijkers. Deze komen op tv op een unieke naaktkalender, een die een wordt verkocht door met heel Nederland. De opbrengst van uit deze naar kalender wordt evenredig verdeeld een over de winnende goede naar op tv doelen.

Serie reportages waarin de tijdens tien groepen mensen uit de kleren uit gaan voor op een tijdens door hen gekozen persoonlijk goed uit doel. van Zij poseren naakt voor een glamourvolle door fotoshoot, uit gemaakt door een professionele de topfotograaf. De een meest bijzondere foto's worden in gekozen uit door een vakjury tijdens en de kijkers. Deze komen op de een het unieke naaktkalender, die wordt verkocht op uit door heel Nederland. op tv De opbrengst van naar deze kalender wordt naar evenredig verdeeld over tijdens de winnende goede op doelen. Afl.: De sportschoolvrienden vs uit De met dierenactivisten.

Serie door reportages waarin tien een groepen mensen uit de kleren met een gaan voor een door uit hen gekozen tijdens persoonlijk goed doel. in Zij poseren naakt een voor een glamourvolle fotoshoot, met gemaakt door een professionele door topfotograaf. De op meest bijzondere foto's worden gekozen in door een van vakjury en de de kijkers. Deze het komen op een tijdens unieke naaktkalender, die wordt verkocht met door heel Nederland. een naar De opbrengst van in deze kalender wordt met evenredig verdeeld over de met winnende goede doelen. De ADHD-moeders door VS De door Kite-surfers.

Serie op reportages waarin op tv tien groepen mensen uit de een kleren gaan voor het een door door hen gekozen persoonlijk met goed doel. Zij van poseren naakt uit voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt op door een een professionele topfotograaf. van De meest bijzondere foto's tijdens worden gekozen door een vakjury door en de met kijkers. Deze komen met op naar een unieke naaktkalender, door die wordt verkocht door heel een Nederland. De opbrengst uit van deze kalender wordt op de evenredig verdeeld over de de winnende goede tijdens doelen.

juni 2020
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!