Programma gemist?

Serie reportages waarin op verschillende groepen mensen in uit de kleren met gaan uit voor een door hen gekozen naar het persoonlijk goed doel. Afl.: het De verpleegkundigen en tijdens de roeiers. -De verpleegkundigen. De naar verpleegkundigen van een op een nierdyaliseafdeling gaan zich ook buiten uit het werk inzetten voor op tv op mensen met een door nierziekte door naakt te poseren voor door de Nierstichting. De een Nierstichting zet zich op in voor uit een op tv toekomst met zo min mogelijk nierziekten van en naar een betere toekomst voor nierpatiënten. tijdens Daarom zetten ze het alles in op alles om te het bereiken de dat een nierziekte eerder wordt opgespoord op op en behandeld. Vroegtijdige en adequate in behandeling kan het door ziekteproces afremmen, in zodat dialyse van kan worden uitgesteld of zelfs van voorkomen. Deze verpleegkundigen worden uit in door hun dagelijks werk elke dag op tv uit geconfronteerd met de naar gevolgen van dialysebehandeling. Zowel de fysieke met ongemakken met en complicaties als het sociaal-emotioneel een aspect is enorm. een 'Buiten naar ons gewone op tv werk willen we eigenlijk nog wel een meer het doen voor de onze patiënten. Voor een ons als verpleging is het met heel normaal dat mensen de van zich letterlijk bloot van geven aan ons, we van blikken of blozen van daar niet bij. Ik uit vind het wel in mooi dat wij ons het nu een uit keer blootgeven voor met hen, dat is op tv best van wel een drempel. Voor op tv ons is bloot helemaal niet op zo gewoon. op Vooral de verhalen het van een jongere mensen grijpen aan. Je op ziet ze hier binnenkomen in als de ze nog best wat energie naar hebben, maar jaren van tijdens van dialyse put hen op uit en door als er dan geen nier met komt, of uit die wordt afgestoten, een dan zijn ze op in een gegeven moment nog tijdens maar een door schaduw naar van zichzelf. Dan is op tv het eigenlijk vreselijk om van aan de zijlijn te een moeten staan. door Je naar krijgt als personeel toch uit een band met de hen en dat hakt door er in soms wel in.' -De roeiers. naar De jongens van het van op roeiteam gaan bloot voor de een Stichting de Contusio Cerebri Fonds. (Verkeers)slachtoffers op tv met een hersenkneuzing moeten tijdens snel de juiste behandeling naar krijgen en op tv daarvoor de naar de geijkte kanalen een gestuurd worden. door De Stichting Contusio Cerebri het Fonds richt zich op het de met acute fase (de eerste tijdens achtenveertig uur) na het het ontstaan van het door letsel. Presentatie: Anita het Witzier.

Serie reportages waarin van verschillende groepen in mensen met uit de kleren gaan voor een een door hen gekozen op persoonlijk met goed doel. Afl.: De studentes naar tijdens en fietsende vaders. tijdens -De studentes. Deze groep naar zet zich in voor het uit Helen Dowling op tv Instituut, dat psychosociale begeleiding de geeft uit aan honderden mensen met op tv kanker uit en hun naasten. op tv Zowel individueel als in groepen. in De psychosociale begeleiding kan het van zowel patiënten als hun een naasten helpen de het nieuwe levenssituatie aan te passen. tijdens De begeleiding komt van nooit in in de plaats van tijdens de medische behandeling, maar op is gericht een op de emotionele, psychologische van en relationele gevolgen tijdens van de ziekte. de een Sanne kreeg acute leukemie op haar in achttiende. Het begon het ermee dat ze op zich niet zo op tv lekker de voelde en ze tijdens had enorm ontstoken tandvlees, zo naar erg naar dat ze haar tanden door op een gegeven moment in niet uit meer kon zien. Haar bloedwaardes het zijn gemeten en een op tv eigenlijk was vrij snel duidelijk op dat ze acute met leukemie het had. Het was zo onwerkelijk, het ik was op tv net klaar met op tv mijn middelbare op school, op kamers in door Utrecht, een nieuwe studie en van dan word je door het zo uit dat leven naar getrokken. Samen met van haar vriendinnen en moeder gaat op tv Sanne zich inzetten in voor de het Helen Dowling Instituut. door Voor iedereen het was het een moeilijke naar periode. naar Vriendin Sascha: Als de ik op bezoek was, praatte we met niet echt een over het ziek met zijn. Ik had door meer het willen doen voor van Sanne. Het HDI had daar zeker in bij kunnenhelpen, al door was het één de gesprek, tijdens een telefoontje of een op tv folder was misschien door al genoeg geweest. Je op kunt het een ook niet met in je in eentje allemaal verwerken. Daarom is het uit naar goed dat er zoiets als op het HDI bestaat. op tv -De fietsende vaders. Deze tijdens vaders, waarvan een door collega een zoon tijdens met naar Duchenne heeft, gaan poseren voor met de stichting tijdens Duchenne Heroes. Duchenne is met een ernstige op tv en erfelijke de spierziekte, die vrijwel van alleen bij jongens voorkomt. door Duchenne Heroes zet zich met de in voor deze ziekte. In ons een land hebben op ongeveer achthonderd jongens deze uit ziekte. De op ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes de uit heeft de levensverwachting van de de patiënten doen met toenemen tot 30 door jaar, maar zelfs door nu sterven er patiënten voor een naar hun twintigste jaar. in Op dit moment naar is Duchenne nog niet te naar genezen door of te voorkomen. Presentatie: met Anita Witzier.

Serie reportages waarin het verschillende het groepen mensen met uit de kleren gaan door voor een door een hen gekozen persoonlijk goed het doel. Afl.: De pretparkcollega's een en tijdens co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep op tv heeft uit gekozen voor het Autismefonds als tijdens goed doel. van Het met Autismefonds is opgericht met en gelieerd aan de uit NVA (Nederlandse Vereniging voor door Autisme) met het doel met de fondsen te werven van voor onderzoek, voorlichting, educatie tijdens en lotgenotencontact. Het op tv fonds komt op op voor de belangen van kinderen op met autisme en van hun ouders, van een mensen met de autisme zelf, hun een partners en door familie. Ruim uit één procent van uit de Nederlanders, ca. 190.000 mensen, heeft in een vorm van tijdens autisme. -De co-assistentes van gaan door uit de kleren de voor Villa Joep. Joep werd een viereneenhalf jaar oud. op Er werd bij in hem een door neuroblastoomtumor de in zijn buik uit ontdekt. Joep heeft tijdens gevochten voor zijn leven en op alle zware medische uit behandelingen moedig doorstaan. naar Helaas de mocht het niet baten. een De co-assistentes hebben om deze op tv reden Villa door Joep opgericht. De op frustratie het is dat de genezingskans tijdens van het meest agressieve type door neuroblastoom schrikbarend laag met is het (20%). Deze van kunnen volgens Villa Joep op tv omhoog. Presentatie: tijdens Anita Witzier.

Serie het reportages waarin verschillende groepen door mensen van uit de kleren gaan voor een naar door met hen gekozen persoonlijk goed op tv doel. Afl.: De een vriendinnen en Zwarte in Cross. Op tijdens 2 december 2006 is tijdens Nadine door haar ex-vriend van vermoord. op Meer dan duizend mensen naar lopen in op 7 december mee in een met stille tocht in door Hoorn. Als op levend monument voor tijdens Nadine een is de Nadine Foundation tegen van geweld opgericht. Deze stichting uit heeft als doelstelling van de dromen een van in Nadine uit te laten op komen. Een statement van tegen geweld. De in opbrengsten zullen gaan in naar organisaties die het zich bezighouden met de met preventie van op tv geweld. Wanda is een de moeder van Nadine, samen door met haar vriendinnengroep op tv wil ze zich het tijdens inzetten voor de Nadine tijdens Foundation. 'Ik heb mijn op tv ziel al zo bloot het uit gelegd, mijn kleren hiervoor uit doen tijdens is op tv dan eigenlijk niets', aldus Wanda. in Wanda's vriendinnen met hebben haar altijd door gesteund. een Ze hebben veel met van elkaar meegemaakt. Toen Nadine een werd uit vermoord, hebben ze haar enorm bijgestaan. tijdens En nog met steeds. Ze zijn het erg begaan de met elkaar de en doen dit dan een ook uit liefde op voor Wanda en Nadine. een Eén van de vriendinnen, door Rossie: op 'We willen graag laten zien van op wat geweld met mensen met doet. Het is van zo zinloos. Wat een uit verdriet en ellende brengt tijdens naar het teweeg. Denk door eens drie keer door na voor dat je de wat doet. Je hebt gewoon van de niet het recht om in andermans leven te het nemen.' De op tv Zwarte Crossvrienden is een met deel van een grote vriendengroep van uit die elkaar kent uit de buurt. een Met elkaar ondernemen door ze van van alles, waaronder elk jaar uit het op tv bijwonen van het met festival De Zwarte Cross. Voor door dit evenement op tv bouwt de een groep drie keer per op week aan met een kar met die wordt ingezet in tijdens de cross. Natasja (38), de een vrouw uit van Tiny, van heeft reuma. Het begon met wat naar pijnlijke gewrichten uit in arm en benen op tv maar al door snel bleek naar dat Natasja steeds minder kon. uit Daarom heeft de de vriendengroep besloten tijdens het Reumafonds als tijdens hun van goede doel te naar steunen. Ze doen met z'n allen het tijdens mee voor haar en hopen door met naar mee te doen aan met Blootgewoon dat reuma meer in naamsbekendheid een krijgt, want zoals Tiny zegt: 'Het het lijkt net of door er niks aan op de hand uit is, door maar ik zie aan Natasja wel tijdens het dat ze soms veel pijn heeft met en niet iedereen naar snapt met dat altijd. Het is op de ene dag ook tijdens erger dan de tijdens andere.'. het Presentatie: Anita op tv Witzier.

Serie reportages waarin een tijdens verschillende groepen mensen van uit de kleren gaan voor een uit op door hen gekozen persoonlijk door goed doel. Afl.: op tv De stelletjes en de van band. Drie bevriende de stellen gaan uit de het met kleren voor de stichting Energy4All. Eén naar het van de stellen, Mireille & Jacques, het heeft twee een van hun de drie kinderen verloren een aan een energiestofwisselingsziekte. Daarom in kiezen zij als van goed de doel voor deze stichting, tijdens die zich inzet voor kinderen van met deze in ziekte. De opbrengsten op tv komen ten goede aan met naar het onderzoek naar met een medicijn voor deze ziekte, activiteiten uit voor de patiëntjes naar en tijdens de voorlichting op over de ziekte. Ons in tweede kindje Roos uit leek bij de de geboorte kerngezond. in Ze ontwikkelde zich prima en leerde uit in alles wat een kindje normaal tijdens gesproken op naar die leeftijd leert. Op de naar leeftijd van tien de maanden echter, kreeg met Roos plotseling epilepsie. op met Vele onderzoeken later overleed ze, zonder op tv dat wij of door de doktoren een precies wisten wat er op tv nou met op haar aan de hand het met was. Pas een half jaar op tv na het overlijden op tv van Roos, werd door de diagnose 'energiestofwisselingsziekte' van vastgesteld. De kans dat naar een volgend kindje met de ziekte ook met tijdens zou hebben, was 25%, op dus ze besloten er voor in te gaan. met Ook hun op tv derde kindje Koen ontwikkelde door zich normaal, tot een hij van bijna twee was een en een epileptische aanval kreeg, waar een de hij niet meer uit kwam. Na het twee met maanden overleed ook op Koentje aan deze energiestofwisselingsziekte, waar uit door tot op heden de geen medicijn voor is. tijdens Voor Roos en de Koen komt een een doorbraak op naar een geschikte behandeling te laat. op tv 'Wij weten maar al een te goed wat tijdens dat betekent en het met hoe dat voelt. Met meedoen aan een Blootgewoon krijgen op we Roos het en Koentje niet terug, het maar we kunnen de er wel anderen mee tijdens helpen, op die ook hard steun tijdens nodig met hebben'. De andere twee stellen zijn met blij dat op ze na op alle verschrikkelijke jaren eindelijk iets uit concreets voor Jacques tijdens naar en Mireille kunnen doen. Admar: We op hebben alles naar van op tv dichtbij meegemaakt natuurlijk van en je voelt in je zo machteloos, want je een kunt zo weinig doen, van behalve er voor een hen zijn. Door op van het meedoen aan het Blootgewoon heb ik toch een beetje van het met idee dat ik iets voor van mijn zus en van zwager met kan betekenen. Presentatie: Anita tijdens Witzier.

Serie reportages waarin het verschillende groepen mensen een uit de kleren het tijdens gaan voor een door hen de gekozen persoonlijk goed de doel. Afl.: met De koordames van en de voetballers. De 'koordames' het poseren naakt uit voor de Catharijne naar Stichting ten behoeve van financiering een van door onderzoek naar imuunziektes op en een groep voetballers gaat door uit uit de kleren op tv voor de Stichting Moed, die uit zich inzet van tegen pesten en zinloos op geweld. De uit acht vriendinnen kennen elkaar al met jaren van op tv een dameskoor, het waar ze met veel plezier van in zingen en door het hebben als goed uit doel gekozen voor de Catharijne Stichting, uit dat onderzoek naar in imuunziektes financiert. Aanstichtster op is de Marianne, zij wil in de opbrengst op tv van hun deel van de tijdens kalender schenken aan de met Catharijne naar Stichting omdat haar man Rian de verzorgd uit wordt op de afdeling Reumatologie in en door Klinische Immunologie van het een UMC. 'Rian, mijn lief, het is op ziek geworden met verschijnselen waarvan op naar men aanvankelijk dacht dat het door gordelroos was. door Na een lange periode van de vele onderzoeken in bleek dat hij het een ongeneeslijke imuunziekte op tv heeft. Na talloze in ziekenhuisopnames, een vele behandelingen, waaronder een zes chemokuren, en het leven tussen uit door hoop en vrees, met is hij van een door puur buitenmens en het stoere motorrijder van nog slecht een in schaduw van zichzelf. op tv Dit voetbalteam heeft op als goed doel gekozen voor uit Moed, de onderdeel van de landelijke Stichting tegen de Zinloos Geweld. Moed de stimuleert op en ondersteunt een initiatieven voor verbetering van de in woon-, werk- en in leefomgeving en streeft naar op van een samenleving waarin iedereen zich bewust in op tv is van oorzaken en het gevolgen van pesten en op tv geweld. Dit wordt een gedaan door middel van het naar voorlichtingsprojecten, maar ook door acties in in woonwijken en met buurten en het begeleiden uit van activiteiten voor door het sportverenigingen. Arjen werkt bij tijdens de Stichting tegen Zinloos Geweld. in door Hun vriend Joost is een tijdens aantal jaar geleden op tv zonder reden in elkaar naar geslagen na het door uitgaan. Dat het is van de reden dat de jongens de zich voor deze stichting op met inzetten.

Serie reportages waarin op tien op groepen mensen de uit de kleren gaan voor in een naar door hen gekozen persoonlijk uit goed doel. Zij poseren het naakt de voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door uit een professionele op topfotograaf. De meest met bijzondere foto's worden een gekozen door een vakjury met en de kijkers. het het Deze komen op op een unieke naaktkalender, die wordt tijdens verkocht naar door heel Nederland. in De opbrengst van deze een kalender wordt uit evenredig verdeeld over de winnende de goede in doelen.

Serie naar reportages waarin tien groepen mensen op uit de kleren het gaan voor naar een door hen uit gekozen persoonlijk tijdens goed doel. Zij op poseren naakt voor een glamourvolle van fotoshoot, gemaakt een door een professionele door topfotograaf. op tv De meest bijzondere foto's van worden gekozen door van een vakjury tijdens en de kijkers. Deze komen op tijdens een unieke naaktkalender, een die wordt op verkocht door een heel Nederland. de De opbrengst van deze door kalender wordt evenredig verdeeld in over tijdens de winnende goede doelen. uit Afl.: De sportschoolvrienden een vs De in dierenactivisten.

Serie reportages waarin het tien een groepen mensen een uit de kleren gaan in voor een door van hen gekozen van persoonlijk goed doel. tijdens Zij poseren naakt voor een tijdens glamourvolle door fotoshoot, gemaakt door een het professionele topfotograaf. De meest bijzondere een foto's door worden gekozen door een vakjury tijdens en de kijkers. naar Deze komen op naar op een unieke naaktkalender, die het wordt verkocht door de heel Nederland. een De opbrengst van deze kalender wordt door evenredig een verdeeld over de de winnende goede doelen. tijdens De ADHD-moeders VS op De Kite-surfers.

Serie reportages het waarin tien groepen mensen tijdens uit de kleren van gaan met voor een door uit hen gekozen het persoonlijk goed doel. Zij het poseren naakt een voor een glamourvolle het fotoshoot, gemaakt door een professionele uit topfotograaf. het De meest bijzondere op tv foto's worden gekozen door op tv een vakjury en de in kijkers. Deze van komen op een unieke naaktkalender, de die uit wordt verkocht door heel uit Nederland. De opbrengst van de deze kalender op tv wordt evenredig verdeeld over uit de winnende goede tijdens van doelen.

januari 2020
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!