Programma gemist?

Serie reportages waarin het verschillende groepen mensen de uit de het kleren gaan op voor een door hen met gekozen persoonlijk goed een doel. tijdens Afl.: De verpleegkundigen en de de roeiers. -De verpleegkundigen. door De verpleegkundigen van een een naar nierdyaliseafdeling gaan zich ook buiten op het werk de inzetten voor op mensen met een nierziekte door van naakt te poseren voor een de Nierstichting. van De Nierstichting in zet zich in naar voor een toekomst met zo uit van min mogelijk nierziekten en een de betere toekomst voor in nierpatiënten. het Daarom zetten ze alles door op alles om te bereiken een dat een het nierziekte eerder wordt de opgespoord een en behandeld. Vroegtijdige en adequate op tv behandeling kan van het ziekteproces afremmen, op zodat dialyse kan worden door uitgesteld of zelfs met voorkomen. Deze verpleegkundigen uit worden in hun dagelijks met werk elke het dag geconfronteerd met de de gevolgen van dialysebehandeling. op tv Zowel de fysieke het ongemakken en complicaties van een als het sociaal-emotioneel aspect is enorm. met uit 'Buiten ons gewone naar werk willen we in eigenlijk nog wel meer doen voor op onze op patiënten. Voor ons als verpleging met is het door heel normaal dat mensen uit zich letterlijk bloot op tv geven aan op ons, we blikken of uit blozen daar niet een bij. tijdens Ik vind het wel op tv mooi dat wij ons de tijdens nu een keer blootgeven een voor hen, dat is best met wel een een drempel. Voor ons met is bloot helemaal in niet zo gewoon. in Vooral van de verhalen van jongere mensen van grijpen aan. Je ziet een ze hier van binnenkomen als ze nog op van best wat energie hebben, maar jaren uit van dialyse een put hen het uit en als in er dan geen nier van komt, door of die wordt tijdens afgestoten, dan zijn een ze op een gegeven moment nog tijdens maar door een schaduw van tijdens zichzelf. Dan door is het eigenlijk vreselijk om aan op de zijlijn naar te de moeten staan. Je krijgt als personeel door naar toch een band met hen en door dat hakt door er soms op wel in.' -De de roeiers. De jongens van het met in roeiteam gaan bloot in voor de Stichting Contusio Cerebri Fonds. door een (Verkeers)slachtoffers met een hersenkneuzing met moeten snel de juiste van behandeling krijgen en daarvoor met naar de geijkte op kanalen in gestuurd worden. De door Stichting Contusio op Cerebri Fonds richt zich op naar de acute met fase (de eerste achtenveertig uur) door na het naar ontstaan het van het letsel. in Presentatie: Anita Witzier.

Serie de reportages waarin verschillende met groepen mensen uit uit de kleren gaan voor een in het door hen gekozen persoonlijk goed een doel. Afl.: naar De studentes en uit fietsende vaders. -De studentes. Deze uit groep een zet zich in voor een het Helen uit Dowling Instituut, dat psychosociale door begeleiding geeft een aan honderden mensen op tv met kanker en hun op tv naasten. Zowel van individueel als in groepen. De op psychosociale begeleiding door kan zowel patiënten als op van hun naasten helpen op tv de nieuwe levenssituatie aan te passen. uit De begeleiding door komt nooit in met de plaats van de in medische met behandeling, maar is gericht op op de emotionele, door psychologische en relationele van gevolgen van uit de ziekte. Sanne kreeg acute naar leukemie van op haar achttiende. Het begon de ermee met dat ze zich naar niet zo lekker voelde tijdens en het ze had enorm ontstoken tandvlees, zo het naar erg dat ze haar naar tanden op een op gegeven moment niet meer kon op tv zien. uit Haar bloedwaardes zijn met gemeten en eigenlijk het was vrij op snel duidelijk dat in ze acute leukemie had. tijdens Het was zo uit onwerkelijk, ik was net klaar de met een mijn middelbare school, op kamers tijdens in Utrecht, een met een nieuwe studie en dan word je een tijdens zo uit dat leven getrokken. met Samen tijdens met haar vriendinnen en het moeder gaat Sanne zich inzetten een voor het de Helen Dowling Instituut. de Voor iedereen was het uit een moeilijke periode. uit Vriendin Sascha: Als naar ik in op bezoek door was, praatte we van niet echt over het ziek zijn. de Ik had uit meer willen doen voor van Sanne. Het de HDI het had daar zeker op bij kunnenhelpen, al was het het één gesprek, een uit telefoontje of tijdens een folder een was misschien al genoeg een geweest. Je kunt het ook naar niet in met je eentje allemaal verwerken. het Daarom is op het goed dat uit er zoiets als naar het HDI bestaat. door -De fietsende vaders. Deze naar vaders, waarvan een op tv collega op tv een zoon met Duchenne door heeft, naar gaan poseren voor de stichting een Duchenne Heroes. Duchenne op tv is een ernstige naar en erfelijke spierziekte, die naar vrijwel naar alleen bij jongens door voorkomt. Duchenne uit Heroes zet zich in uit voor deze ziekte. In ons op tv het land hebben ongeveer naar achthonderd jongens deze ziekte. De het ontwikkeling tijdens van nieuwe behandelmethodes heeft de levensverwachting op tv van de de patiënten doen met toenemen tot 30 jaar, door maar met zelfs nu sterven naar er patiënten voor in hun twintigste jaar. Op dit moment van is uit Duchenne nog tijdens niet te genezen tijdens of te voorkomen. Presentatie: op Anita Witzier.

Serie van reportages waarin verschillende groepen de mensen uit de de kleren met gaan voor een door door hen gekozen persoonlijk goed op doel. Afl.: met De pretparkcollega's en co-assistentes. naar -De op pretparkcollega's. Deze groep de heeft gekozen voor het uit Autismefonds als goed uit doel. Het Autismefonds door is opgericht en op gelieerd aan tijdens de NVA (Nederlandse Vereniging voor op Autisme) met het het doel fondsen te werven op voor onderzoek, met voorlichting, educatie en uit lotgenotencontact. Het met fonds komt op door voor de belangen op van kinderen het met autisme en hun uit ouders, van mensen met met autisme van zelf, hun partners en het familie. Ruim één procent van naar de op Nederlanders, ca. 190.000 een mensen, heeft een vorm van met autisme. -De door co-assistentes gaan op tv uit de kleren voor Villa het een Joep. Joep werd viereneenhalf op tv jaar oud. van Er werd bij hem een neuroblastoomtumor uit in zijn van buik uit ontdekt. Joep heeft gevochten door voor zijn de leven en alle zware medische behandelingen het moedig tijdens doorstaan. Helaas uit mocht het niet baten. De uit co-assistentes hebben om deze in van reden Villa Joep opgericht. De tijdens frustratie is het dat de genezingskans van in het meest naar agressieve type neuroblastoom schrikbarend op laag is (20%). Deze het kunnen volgens Villa van Joep uit omhoog. Presentatie: uit Anita Witzier.

Serie reportages naar waarin verschillende groepen mensen op tv uit de de kleren gaan voor een de door hen een gekozen persoonlijk goed doel. op tv Afl.: op tv De vriendinnen en op tv Zwarte Cross. Op op tv 2 december 2006 in is Nadine in door haar ex-vriend vermoord. Meer in dan duizend het mensen lopen op 7 december uit mee in van een met stille tocht door het Hoorn. Als levend de monument voor Nadine op is de Nadine Foundation tegen door geweld opgericht. Deze de stichting in heeft als doelstelling van de dromen van Nadine uit te een laten komen. Een een statement tegen de geweld. De opbrengsten naar zullen gaan naar naar organisaties van die zich bezighouden met de preventie de van het geweld. Wanda is de moeder van het van Nadine, samen met door haar vriendinnengroep wil van ze zich het inzetten voor de naar Nadine Foundation. 'Ik op heb mijn ziel tijdens al zo bloot gelegd, mijn kleren van het hiervoor uit doen is dan eigenlijk van niets', aldus Wanda. door de Wanda's vriendinnen hebben haar altijd van gesteund. Ze hebben veel door het met elkaar meegemaakt. Toen Nadine werd de het vermoord, hebben ze haar enorm een bijgestaan. En op nog steeds. Ze op zijn erg begaan door met elkaar en doen op dit dan ook op tv uit de liefde voor Wanda het en Nadine. Eén van de vriendinnen, het van Rossie: 'We willen graag het laten zien wat met geweld met mensen doet. Het een is door zo zinloos. Wat de een verdriet door en ellende brengt het teweeg. een Denk eens drie keer tijdens na voor in dat je wat doet. op tv Je hebt gewoon door niet naar het recht om naar andermans leven te nemen.' door De Zwarte door Crossvrienden is de een deel van een grote vriendengroep een die elkaar in kent uit de het buurt. Met elkaar een ondernemen ze van van alles, door waaronder elk jaar het bijwonen het van het festival De een Zwarte Cross. op tv Voor dit evenement bouwt een de groep drie door keer naar per week aan een in kar die het wordt ingezet tijdens naar de cross. Natasja uit (38), de met vrouw van Tiny, heeft reuma. Het op tv begon op tv met wat pijnlijke een gewrichten in arm en de benen maar al op snel uit bleek dat Natasja steeds op tv minder kon. op Daarom heeft de vriendengroep besloten een het Reumafonds als uit hun goede doel te tijdens uit steunen. Ze doen tijdens met z'n allen mee voor de haar en hopen door het mee te doen in aan op Blootgewoon dat op reuma meer naamsbekendheid krijgt, want zoals uit de Tiny zegt: 'Het op tv lijkt net of op tv er niks aan de uit hand is, op maar ik zie in aan Natasja wel dat met ze soms een veel pijn heeft en niet iedereen door snapt naar dat altijd. Het is door de ene op dag ook erger dan van de andere.'. Presentatie: tijdens Anita tijdens Witzier.

Serie het reportages waarin door verschillende groepen mensen uit de kleren met in gaan voor een door hen naar gekozen persoonlijk uit goed doel. Afl.: De stelletjes uit een en de band. uit Drie bevriende stellen gaan uit de de de kleren voor de met stichting Energy4All. Eén van in de stellen, Mireille & Jacques, tijdens heeft twee in van in hun drie kinderen naar verloren aan een energiestofwisselingsziekte. Daarom op tv kiezen zij als het goed tijdens doel voor deze stichting, die zich op het inzet voor kinderen met deze ziekte. de naar De opbrengsten komen door ten goede aan het onderzoek met naar uit een medicijn voor deze uit ziekte, activiteiten met voor de patiëntjes en de de voorlichting in over de ziekte. Ons van tweede kindje uit Roos leek bij de geboorte kerngezond. op Ze op ontwikkelde zich prima en op leerde alles wat het een kindje van normaal gesproken op naar die leeftijd op leert. Op de leeftijd van tien op maanden echter, kreeg naar Roos een plotseling epilepsie. van Vele onderzoeken later het overleed ze, zonder dat van wij of in de doktoren precies wisten wat het er nou met haar het aan op de hand het was. Pas een half door jaar na het naar overlijden van Roos, tijdens werd de diagnose 'energiestofwisselingsziekte' het vastgesteld. op tv De kans dat een naar volgend kindje tijdens de ziekte ook zou hebben, was met 25%, uit dus ze een besloten er voor te gaan. Ook door hun op tv derde kindje de Koen ontwikkelde zich in normaal, tot hij het bijna twee was en een een epileptische aanval op kreeg, waar hij niet meer tijdens uit kwam. de Na twee maanden overleed uit ook Koentje aan in tijdens deze energiestofwisselingsziekte, waar tot op door heden geen medicijn uit voor is. de Voor Roos en naar Koen komt een door doorbraak op een geschikte naar behandeling te naar laat. 'Wij weten maar een al te goed op tv wat dat naar betekent en hoe dat voelt. het een Met meedoen aan in Blootgewoon krijgen we naar Roos en Koentje niet terug, maar door we kunnen er tijdens wel anderen mee een helpen, die ook uit hard steun het nodig hebben'. uit De andere twee stellen zijn tijdens blij dat tijdens ze na alle verschrikkelijke het jaren eindelijk iets door concreets voor op tv Jacques en Mireille kunnen op tv doen. het Admar: We met hebben alles van dichtbij meegemaakt tijdens natuurlijk en het je voelt je zo machteloos, uit want je van kunt zo weinig uit doen, behalve er een voor hen zijn. Door tijdens in het meedoen aan uit Blootgewoon heb ik toch een de beetje het idee naar dat ik iets de voor mijn zus van en zwager kan betekenen. de Presentatie: Anita het Witzier.

Serie op tv reportages waarin verschillende groepen in mensen de uit de kleren gaan voor op een door hen gekozen in persoonlijk goed doel. uit Afl.: van De koordames en de op tv voetballers. De 'koordames' van poseren naakt voor de met Catharijne met Stichting ten behoeve van uit financiering van in onderzoek naar imuunziektes en een van groep voetballers gaat naar uit op de kleren voor het de Stichting Moed, op tv die zich inzet tegen pesten de en zinloos door geweld. De van acht vriendinnen kennen elkaar al de op tv jaren van een op tv dameskoor, waar ze met tijdens veel plezier in zingen en naar hebben als goed in doel gekozen voor van de de Catharijne Stichting, dat onderzoek naar van imuunziektes financiert. tijdens Aanstichtster met is Marianne, zij door wil de opbrengst van in hun deel van de uit kalender tijdens schenken aan de Catharijne Stichting omdat naar het haar man Rian verzorgd door wordt op de afdeling Reumatologie van en Klinische van Immunologie van het een UMC. 'Rian, mijn lief, met is ziek geworden op met tijdens verschijnselen waarvan men aanvankelijk een dacht op tv dat het gordelroos het was. Na een lange periode door van naar vele onderzoeken bleek uit dat hij een uit ongeneeslijke imuunziekte heeft. Na talloze ziekenhuisopnames, naar tijdens vele behandelingen, waaronder zes op tv chemokuren, en op tv het leven tussen op hoop en vrees, op is hij van een puur buitenmens naar en stoere motorrijder in nog slecht op tv een schaduw van een zichzelf. Dit voetbalteam heeft op als goed doel uit tijdens gekozen voor Moed, onderdeel tijdens van de met landelijke Stichting tegen Zinloos Geweld. Moed de stimuleert en ondersteunt op initiatieven voor in verbetering in van de woon-, werk- op en leefomgeving en op tv streeft naar met een samenleving waarin iedereen zich bewust met is van tijdens oorzaken met en gevolgen van pesten door en geweld. op tv Dit wordt gedaan van door middel van door voorlichtingsprojecten, maar ook door van acties in woonwijken uit en buurten door en het begeleiden van met activiteiten voor sportverenigingen. naar Arjen werkt bij de op Stichting tegen Zinloos Geweld. het Hun vriend de Joost is tijdens een aantal jaar geleden zonder een reden in elkaar de geslagen uit na het van uitgaan. Dat is tijdens de reden dat door de jongens zich voor door deze stichting door inzetten.

Serie reportages waarin door tien groepen een mensen uit in de kleren op gaan voor een op tv door hen gekozen persoonlijk goed doel. door Zij poseren naakt van voor een glamourvolle tijdens fotoshoot, gemaakt op door een professionele van topfotograaf. De meest van bijzondere foto's worden de gekozen door van een vakjury in en de kijkers. Deze komen uit op een unieke naar naaktkalender, een die wordt verkocht door heel Nederland. naar De opbrengst van uit deze kalender wordt op evenredig verdeeld over van de winnende goede de van doelen.

Serie van reportages waarin tien groepen mensen uit uit door de kleren de gaan voor een op door hen gekozen persoonlijk goed van doel. Zij van poseren naakt voor een glamourvolle het fotoshoot, in gemaakt door een het professionele topfotograaf. uit De meest bijzondere foto's worden gekozen op tv door een op vakjury en door de kijkers. Deze komen op op een een unieke naaktkalender, die wordt met verkocht op door heel Nederland. van De opbrengst van op deze kalender wordt evenredig verdeeld het over de van winnende goede doelen. Afl.: op tv De sportschoolvrienden een vs De door dierenactivisten.

Serie reportages waarin in tien op tv groepen mensen uit door de kleren gaan het voor een door door hen gekozen persoonlijk goed de doel. Zij uit poseren naakt voor op een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door op in een professionele topfotograaf. De meest bijzondere een foto's worden gekozen van door een met vakjury en de met kijkers. Deze uit komen op tijdens een unieke naaktkalender, die wordt van verkocht door heel Nederland. door De met opbrengst van deze kalender wordt met evenredig van verdeeld over de tijdens winnende goede doelen. door De ADHD-moeders VS De van Kite-surfers.

Serie reportages waarin tijdens een tien groepen mensen uit de kleren op gaan voor een op tv door hen naar gekozen persoonlijk goed naar doel. tijdens Zij poseren naakt naar voor een glamourvolle van fotoshoot, gemaakt door een naar professionele topfotograaf. De op tv meest bijzondere van foto's worden gekozen door een vakjury door en op de kijkers. Deze komen het op op tv een unieke naaktkalender, die het wordt verkocht van door heel Nederland. De opbrengst van het deze kalender van wordt evenredig verdeeld een over de winnende op goede met doelen.

januari 2021
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!