Programma gemist?

Serie de reportages waarin verschillende groepen mensen uit uit de van kleren gaan voor uit een door door hen gekozen persoonlijk op tv goed doel. met Afl.: De verpleegkundigen en de van roeiers. van -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een door een nierdyaliseafdeling gaan zich op ook buiten het werk inzetten van voor mensen uit met een in nierziekte door naakt te poseren van voor de Nierstichting. De in Nierstichting zet in zich in voor tijdens een toekomst met van zo min mogelijk tijdens nierziekten en de een betere toekomst op voor nierpatiënten. tijdens Daarom zetten ze alles op alles naar het om te bereiken dat een nierziekte van eerder wordt opgespoord van op tv en behandeld. Vroegtijdige en op adequate behandeling kan het op tv ziekteproces afremmen, zodat op tv dialyse naar kan worden uitgesteld of zelfs voorkomen. van Deze een verpleegkundigen worden in hun naar dagelijks werk elke naar dag geconfronteerd met de naar gevolgen door van dialysebehandeling. Zowel een de fysieke ongemakken de en complicaties als naar het sociaal-emotioneel aspect is op tv enorm. 'Buiten ons gewone van werk met willen we eigenlijk nog tijdens wel meer doen de voor onze de patiënten. Voor ons als door verpleging in is het heel normaal dat mensen de met zich letterlijk bloot geven aan ons, naar naar we blikken of naar blozen daar niet bij. Ik op tv vind het uit wel mooi dat wij ons met nu een keer op tv naar blootgeven voor hen, dat van is best wel een drempel. in van Voor ons is bloot helemaal een niet zo gewoon. uit Vooral de naar verhalen van jongere naar mensen grijpen aan. Je met ziet ze door hier binnenkomen als met ze nog best wat energie het in hebben, maar jaren op van dialyse put hen uit met en als het er dan geen op tv nier komt, of die wordt met afgestoten, dan zijn uit van ze op een met gegeven moment nog maar een schaduw het in van zichzelf. Dan is van het eigenlijk uit vreselijk om aan de zijlijn het te moeten met staan. Je in krijgt als personeel het toch een band met hen en op het dat hakt er soms wel met in.' naar -De roeiers. De op tv jongens van het roeiteam tijdens gaan bloot voor de op tv Stichting uit Contusio Cerebri Fonds. (Verkeers)slachtoffers met een het naar hersenkneuzing moeten snel de juiste de behandeling krijgen en op tv daarvoor van naar de geijkte kanalen een gestuurd worden. De Stichting Contusio door Cerebri Fonds richt op tv naar zich op de acute tijdens fase (de eerste achtenveertig uur) de door na het ontstaan van het letsel. het van Presentatie: Anita Witzier.

Serie reportages waarin in verschillende de groepen mensen uit de kleren naar gaan voor een naar op door hen gekozen door persoonlijk goed doel. Afl.: De de studentes en fietsende uit vaders. -De studentes. door Deze met groep zet zich in door voor het het Helen Dowling Instituut, dat van psychosociale begeleiding geeft aan honderden door mensen door met kanker en hun naar naasten. van Zowel individueel als op in groepen. De psychosociale begeleiding kan van zowel patiënten op tv als hun naasten een helpen door de nieuwe levenssituatie naar aan te passen. De begeleiding komt het nooit door in de plaats van in de medische behandeling, maar tijdens is op gericht op de emotionele, psychologische met met en relationele gevolgen op tv van de ziekte. Sanne kreeg acute in door leukemie op haar achttiende. Het in begon ermee naar dat ze zich niet naar zo lekker voelde en door een ze had enorm ontstoken tandvlees, in zo erg uit dat ze haar tanden een op een het gegeven moment in niet meer kon zien. op tv Haar bloedwaardes zijn gemeten op tv en eigenlijk uit was vrij de snel duidelijk dat ze acute naar leukemie had. Het de was zo onwerkelijk, uit ik van was net klaar met in mijn middelbare school, op kamers uit in Utrecht, een op tv nieuwe in studie en dan word van je tijdens zo uit dat leven getrokken. naar Samen met op tv haar vriendinnen en moeder gaat in Sanne zich inzetten naar voor het op Helen Dowling Instituut. Voor met iedereen was het uit in een moeilijke periode. van Vriendin Sascha: Als ik een op bezoek was, praatte naar we niet echt een over het door ziek zijn. Ik had meer het willen een doen voor uit Sanne. Het HDI had daar zeker met bij kunnenhelpen, al uit was het op tv één gesprek, een telefoontje met in of een folder was misschien al door genoeg geweest. met Je kunt een het ook niet van in je eentje allemaal verwerken. naar Daarom is het naar naar goed dat er zoiets als het in HDI bestaat. -De door fietsende tijdens vaders. Deze op tv vaders, waarvan een collega het een zoon met Duchenne heeft, uit gaan poseren voor tijdens op de stichting Duchenne Heroes. de Duchenne is naar een ernstige en op tv erfelijke spierziekte, die vrijwel uit alleen bij jongens voorkomt. Duchenne in Heroes zet op zich in voor deze het ziekte. In ons in op land hebben ongeveer een achthonderd jongens deze ziekte. de De ontwikkeling van nieuwe door behandelmethodes heeft de levensverwachting op tv van de uit patiënten van doen toenemen tot 30 in jaar, maar zelfs van nu sterven er patiënten voor een op hun twintigste jaar. Op dit op moment is naar Duchenne nog de niet te genezen op of te voorkomen. Presentatie: Anita door Witzier.

Serie reportages van waarin verschillende groepen door mensen uit van de kleren gaan voor op een op tv door hen gekozen persoonlijk goed een doel. Afl.: door De pretparkcollega's tijdens en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep van heeft gekozen voor een naar het Autismefonds als goed doel. met Het Autismefonds tijdens is opgericht en gelieerd het aan de NVA (Nederlandse het Vereniging in voor Autisme) met het uit doel fondsen te door werven voor onderzoek, uit voorlichting, educatie en lotgenotencontact. de Het naar fonds komt tijdens op voor de naar belangen van kinderen het met autisme en hun in ouders, van mensen met autisme in zelf, hun partners door en familie. Ruim de één procent in van de Nederlanders, ca. naar 190.000 mensen, tijdens heeft een vorm van in autisme. -De in co-assistentes gaan uit een de kleren voor uit Villa Joep. naar Joep werd viereneenhalf jaar de oud. Er werd de bij hem een tijdens neuroblastoomtumor een in zijn buik ontdekt. Joep heeft op tv gevochten in voor zijn van leven en alle zware medische behandelingen tijdens moedig doorstaan. door Helaas mocht het van niet baten. op tv De co-assistentes hebben op om deze reden uit Villa Joep opgericht. door De frustratie een is dat de naar genezingskans van het meest agressieve type het neuroblastoom schrikbarend naar laag is (20%). Deze op kunnen volgens tijdens Villa Joep een omhoog. Presentatie: Anita in Witzier.

Serie op reportages waarin verschillende groepen mensen door uit het de kleren gaan door voor een door een hen gekozen persoonlijk goed doel. op Afl.: De naar vriendinnen en Zwarte Cross. de Op uit 2 december 2006 de is Nadine door haar ex-vriend door vermoord. Meer dan het duizend mensen lopen het op 7 met december door mee in een stille op tocht door Hoorn. Als uit levend monument voor de Nadine door is de Nadine Foundation tegen tijdens geweld tijdens opgericht. Deze stichting heeft als in doelstelling door de dromen van Nadine van uit te de laten komen. Een statement tegen tijdens geweld. De opbrengsten zullen met een gaan naar organisaties die zich bezighouden uit met een de preventie van geweld. Wanda de is op de moeder van Nadine, samen uit met haar vriendinnengroep tijdens wil ze zich uit inzetten voor door de Nadine Foundation. op tv 'Ik in heb mijn ziel naar al zo bloot gelegd, mijn naar kleren hiervoor uit naar doen is op tv dan eigenlijk niets', met aldus Wanda. in Wanda's vriendinnen hebben haar altijd tijdens gesteund. Ze hebben met veel met elkaar het meegemaakt. Toen Nadine met werd vermoord, hebben met ze haar enorm naar bijgestaan. En nog door steeds. Ze zijn het erg begaan met elkaar op tv en doen dit het dan ook uit door liefde voor Wanda uit en Nadine. Eén naar van de vriendinnen, uit Rossie: tijdens 'We willen graag laten zien naar op wat geweld met mensen doet. naar Het naar is zo zinloos. Wat in een verdriet en ellende brengt een in het teweeg. Denk eens drie in keer naar na voor dat je wat de doet. de Je hebt gewoon niet uit het recht om andermans leven op tv te nemen.' De in Zwarte op Crossvrienden is een deel uit van de een grote vriendengroep met die elkaar kent uit de buurt. uit Met elkaar ondernemen van ze van alles, het naar waaronder elk jaar het bijwonen naar van het festival in De Zwarte Cross. door Voor naar dit evenement bouwt de groep drie op keer per week door aan een kar door die de wordt ingezet tijdens de cross. in het Natasja (38), de in vrouw van Tiny, heeft reuma. uit Het begon in met wat pijnlijke een gewrichten in arm en door benen maar het al snel het bleek dat Natasja steeds minder een kon. Daarom van heeft de op vriendengroep besloten het Reumafonds op tv als hun uit goede doel te steunen. in Ze doen met z'n allen naar mee door voor haar en naar hopen door mee door te doen aan naar Blootgewoon dat reuma uit meer naamsbekendheid tijdens krijgt, want zoals op tv Tiny zegt: 'Het lijkt net of door er in niks aan een de hand is, maar ik zie in de aan Natasja wel dat ze soms een veel uit pijn heeft met en niet iedereen snapt dat de altijd. Het van is de ene dag het ook erger dan uit de andere.'. Presentatie: Anita op tv de Witzier.

Serie reportages uit waarin verschillende groepen van mensen uit het de kleren gaan voor de een door van hen gekozen persoonlijk goed op tv doel. Afl.: De tijdens stelletjes en de in band. Drie op bevriende stellen het gaan uit de de kleren voor de stichting Energy4All. Eén het van met de stellen, Mireille & met Jacques, heeft het twee van hun in drie kinderen verloren met aan een energiestofwisselingsziekte. met Daarom kiezen door zij als goed doel door voor deze stichting, die uit zich tijdens inzet voor kinderen met deze op ziekte. De opbrengsten komen de door ten goede aan het onderzoek in naar een medicijn voor van in deze ziekte, activiteiten voor op tv de patiëntjes op en de voorlichting op over de ziekte. naar Ons tweede kindje tijdens Roos leek bij de geboorte op kerngezond. naar Ze ontwikkelde zich prima en leerde met alles wat een door kindje normaal naar gesproken op die leeftijd uit leert. met Op de leeftijd van tien op maanden op echter, kreeg in Roos plotseling epilepsie. het Vele onderzoeken later overleed ze, zonder de dat wij of op tv op de doktoren precies de wisten wat er nou met haar op aan de op tv hand was. Pas een met half jaar op na het overlijden van een Roos, naar werd de een diagnose 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. De kans dat het een volgend kindje met de ziekte op ook zou hebben, in was in 25%, dus ze besloten er met voor te door gaan. Ook hun de derde kindje Koen ontwikkelde zich tijdens normaal, tot het hij bijna op twee was en naar een epileptische aanval kreeg, in waar hij niet de meer uit kwam. een Na twee door maanden overleed ook Koentje aan op tv deze energiestofwisselingsziekte, tijdens waar tot op tijdens heden geen medicijn in voor is. Voor Roos de en tijdens Koen komt een doorbraak uit op een geschikte behandeling van te laat. 'Wij het op weten maar al naar te goed wat dat betekent en tijdens hoe dat voelt. uit met Met meedoen aan met Blootgewoon krijgen we Roos en tijdens Koentje niet terug, maar het we kunnen op tv er wel met anderen mee helpen, die het ook hard naar steun nodig hebben'. De andere met de twee stellen zijn met blij dat ze na alle verschrikkelijke het jaren in eindelijk iets concreets voor een Jacques en Mireille kunnen op tv doen. Admar: We uit hebben alles met van van dichtbij meegemaakt natuurlijk en je de voelt je zo naar machteloos, want je kunt op zo weinig doen, uit behalve op er voor hen op zijn. Door het meedoen aan in Blootgewoon door heb ik toch een de beetje het idee dat tijdens een ik iets voor mijn met zus en zwager kan betekenen. naar Presentatie: Anita in Witzier.

Serie reportages waarin tijdens verschillende groepen op mensen uit de tijdens kleren gaan het voor een uit door hen gekozen persoonlijk goed een doel. Afl.: De met koordames en de op voetballers. De 'koordames' op poseren door naakt voor de Catharijne uit Stichting ten behoeve van financiering op van onderzoek naar op tv imuunziektes de en een groep voetballers gaat door met uit de kleren in voor de Stichting Moed, met die zich het inzet tegen pesten en zinloos geweld. uit De acht op tv vriendinnen het kennen elkaar al jaren van op een dameskoor, waar ze uit met veel plezier van in zingen een en hebben als goed met van doel gekozen voor de Catharijne uit Stichting, door dat onderzoek naar imuunziektes een financiert. Aanstichtster is naar Marianne, zij naar wil de opbrengst op tv van hun deel van de kalender met schenken aan uit de Catharijne Stichting omdat een haar man op Rian verzorgd wordt op uit in de afdeling Reumatologie en het Klinische Immunologie van het UMC. op 'Rian, tijdens mijn lief, is ziek geworden in op met verschijnselen waarvan men aanvankelijk naar dacht dat het gordelroos in met was. Na een van lange periode van vele onderzoeken bleek de op dat hij een ongeneeslijke imuunziekte heeft. op tv Na door talloze ziekenhuisopnames, vele behandelingen, waaronder door zes door chemokuren, en het leven tussen van hoop en op tv vrees, naar is hij van in een puur buitenmens en stoere in motorrijder nog slecht een door schaduw van zichzelf. de Dit op voetbalteam heeft als van goed doel gekozen voor tijdens Moed, in onderdeel van de in landelijke Stichting tegen uit Zinloos Geweld. Moed stimuleert met en ondersteunt initiatieven voor op verbetering van de tijdens woon-, werk- met en leefomgeving en streeft naar de een in samenleving waarin iedereen van zich bewust is van oorzaken de en gevolgen tijdens van pesten en geweld. op Dit wordt gedaan in door het middel van in voorlichtingsprojecten, maar ook door acties uit in woonwijken uit en buurten door en het begeleiden van het activiteiten voor sportverenigingen. Arjen in werkt bij de Stichting van tegen naar Zinloos Geweld. tijdens Hun vriend Joost is een met aantal met jaar geleden zonder reden tijdens in elkaar geslagen een na het uitgaan. Dat tijdens is de reden de dat de jongens zich tijdens voor deze op tv stichting door inzetten.

Serie een reportages waarin op tien groepen mensen uit de de kleren gaan voor met een door hen gekozen van persoonlijk goed uit doel. Zij poseren op tv naakt uit voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt een door een professionele topfotograaf. de De het meest bijzondere foto's worden gekozen naar door naar een vakjury en van de kijkers. Deze door komen op uit een unieke naaktkalender, die wordt verkocht het door heel op tv Nederland. De het opbrengst van uit deze kalender wordt evenredig verdeeld over naar de winnende een goede een doelen.

Serie reportages op tv waarin tien groepen het mensen uit een de kleren gaan voor een op in door hen gekozen persoonlijk in goed doel. op tv Zij poseren naakt voor van een glamourvolle fotoshoot, door gemaakt door een professionele op topfotograaf. naar De meest bijzondere foto's worden gekozen tijdens door een uit vakjury en de een kijkers. Deze het komen op uit een unieke naaktkalender, die wordt verkocht door door uit heel Nederland. De opbrengst op tv van door deze kalender wordt evenredig een verdeeld over naar de winnende goede doelen. Afl.: in De tijdens sportschoolvrienden vs De op tv dierenactivisten.

Serie reportages waarin op tv uit tien groepen mensen uit de naar kleren op tv gaan voor een door tijdens hen gekozen persoonlijk goed doel. het Zij poseren op naakt met voor een glamourvolle van fotoshoot, gemaakt door een professionele een topfotograaf. de De meest bijzondere foto's worden gekozen van door een vakjury op tv op en de kijkers. Deze tijdens komen op uit een unieke naaktkalender, op die wordt verkocht een door heel Nederland. De opbrengst naar van met deze kalender wordt uit evenredig verdeeld over de winnende uit goede doelen. het De ADHD-moeders VS De het Kite-surfers.

Serie het reportages waarin tien groepen van mensen uit de de kleren gaan door voor een door op hen gekozen persoonlijk goed door doel. Zij poseren naakt een voor op tv een glamourvolle fotoshoot, de gemaakt door een professionele op tv topfotograaf. uit De meest bijzondere foto's worden uit gekozen de door een vakjury en de van kijkers. Deze van komen op een unieke naaktkalender, het met die wordt verkocht door heel op Nederland. De met opbrengst van naar deze kalender wordt evenredig verdeeld een over de winnende goede op tv tijdens doelen.

april 2019
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord