Programma gemist?

Serie reportages tijdens waarin verschillende een groepen mensen de uit de kleren gaan met voor een door een hen gekozen persoonlijk goed doel. uit de Afl.: De verpleegkundigen een en de roeiers. -De verpleegkundigen. De in verpleegkundigen van door een nierdyaliseafdeling gaan uit zich op ook buiten het werk inzetten de voor op mensen met een van nierziekte door naakt te poseren voor tijdens de door Nierstichting. De Nierstichting zet zich van in voor naar een toekomst van met zo min het mogelijk nierziekten met en een betere op tv toekomst voor nierpatiënten. Daarom zetten op tv ze de alles op alles om te van bereiken naar dat een nierziekte naar eerder wordt opgespoord en behandeld. een Vroegtijdige en in adequate behandeling kan de het ziekteproces afremmen, tijdens zodat dialyse kan tijdens worden uitgesteld of naar zelfs voorkomen. een Deze verpleegkundigen worden in in hun dagelijks van werk elke dag naar geconfronteerd met de gevolgen van door dialysebehandeling. in Zowel de fysieke ongemakken en op tv complicaties als het het sociaal-emotioneel aspect is een enorm. 'Buiten ons gewone tijdens werk willen een we op tv eigenlijk nog wel in meer doen voor onze patiënten. Voor op tv ons als verpleging van in is het heel normaal dat mensen de zich letterlijk door bloot geven uit aan ons, we blikken of naar blozen tijdens daar niet op bij. Ik vind het wel mooi het dat op wij ons door nu een keer blootgeven met voor hen, dat door is best wel een het drempel. Voor ons is van bloot helemaal een niet zo gewoon. Vooral uit de op tv verhalen van op jongere mensen grijpen naar aan. Je ziet de ze hier binnenkomen als ze nog naar best wat energie een hebben, maar jaren een van uit dialyse put hen uit en de als de er dan door geen nier komt, van of die wordt afgestoten, dan tijdens zijn ze op een op tv gegeven in moment nog maar een door schaduw van in zichzelf. Dan is het eigenlijk naar door vreselijk om aan het de zijlijn te moeten staan. tijdens Je uit krijgt als personeel toch een band de het met hen en dat hakt tijdens er tijdens soms wel in.' -De roeiers. De tijdens jongens van het op roeiteam uit gaan bloot voor de Stichting op in Contusio Cerebri Fonds. het (Verkeers)slachtoffers met een hersenkneuzing moeten snel uit de juiste naar behandeling van krijgen en daarvoor naar de geijkte de kanalen een gestuurd worden. een De Stichting Contusio Cerebri Fonds richt op tv zich op op de het acute fase (de eerste van achtenveertig uur) na tijdens het ontstaan van op het letsel. Presentatie: Anita op tv Witzier.

Serie van reportages waarin verschillende groepen mensen op tv uit de het kleren gaan tijdens voor een door hen door gekozen persoonlijk van goed doel. Afl.: De naar studentes en tijdens fietsende vaders. -De studentes. van Deze groep van zet zich in voor het in Helen Dowling Instituut, in uit dat psychosociale begeleiding geeft aan de honderden in mensen met kanker en een hun naasten. Zowel tijdens individueel als op in groepen. De psychosociale begeleiding kan op zowel patiënten als op tv hun op tv naasten helpen de nieuwe levenssituatie in aan naar te passen. De van begeleiding komt nooit in de het plaats van op tv de medische behandeling, maar in is gericht op tv op met de emotionele, psychologische en relationele gevolgen uit van de ziekte. naar Sanne kreeg acute van leukemie naar op haar door achttiende. Het begon ermee dat ze tijdens uit zich niet zo lekker op tv voelde en ze had het enorm ontstoken tandvlees, een zo erg dat ze de haar door tanden op een uit gegeven moment niet meer kon op zien. de Haar bloedwaardes zijn gemeten en op door eigenlijk was vrij een snel duidelijk dat ze acute uit leukemie had. Het een was zo onwerkelijk, op ik was net in klaar met mijn middelbare door school, op tv op kamers de in Utrecht, een nieuwe studie en een dan word je met zo uit op tv dat leven getrokken. van Samen met naar haar vriendinnen en in moeder gaat Sanne zich inzetten naar voor het Helen op Dowling Instituut. Voor het iedereen was het de een moeilijke periode. een het Vriendin Sascha: Als ik op bezoek de was, de praatte we door niet echt over het het ziek zijn. Ik had meer door willen doen voor uit door Sanne. Het HDI op tv had daar zeker bij van kunnenhelpen, al was het één door gesprek, een naar telefoontje of een folder in was misschien in al genoeg geweest. het Je kunt het ook uit niet door in je een eentje allemaal verwerken. het Daarom is het uit goed dat er in zoiets als het HDI bestaat. met -De fietsende naar vaders. Deze van vaders, waarvan een collega de een zoon van met Duchenne heeft, gaan de poseren voor de stichting op tv Duchenne met Heroes. Duchenne is een naar ernstige en erfelijke van spierziekte, die vrijwel tijdens alleen bij jongens voorkomt. Duchenne op Heroes zet zich naar in voor een deze ziekte. uit In ons het land hebben ongeveer achthonderd in jongens deze ziekte. De op tv ontwikkeling op tv van nieuwe behandelmethodes heeft de met levensverwachting in van de patiënten doen toenemen tot uit de 30 jaar, maar het zelfs nu sterven er met patiënten voor tijdens hun twintigste jaar. Op in dit moment is Duchenne nog uit niet op tv te genezen of te voorkomen. het Presentatie: op Anita Witzier.

Serie reportages op tv waarin verschillende groepen mensen op tv uit de op tv kleren gaan voor een een door in hen gekozen persoonlijk goed tijdens doel. Afl.: De pretparkcollega's de en co-assistentes. -De een pretparkcollega's. Deze op groep heeft het gekozen voor het Autismefonds als van goed met doel. Het Autismefonds van is opgericht en gelieerd aan met het de NVA (Nederlandse van Vereniging voor Autisme) met een het doel fondsen met te werven voor een onderzoek, voorlichting, educatie en lotgenotencontact. door tijdens Het fonds komt op voor de een belangen van kinderen op tv met de autisme en hun het ouders, van mensen met met autisme zelf, hun een partners en familie. Ruim met op één procent van op de Nederlanders, ca. 190.000 uit mensen, heeft in een vorm van autisme. -De co-assistentes de gaan uit de op kleren tijdens voor Villa Joep. met Joep werd een viereneenhalf jaar oud. Er werd bij uit hem een uit neuroblastoomtumor tijdens in zijn buik ontdekt. door Joep heeft gevochten voor zijn uit leven van en alle op zware medische behandelingen tijdens moedig doorstaan. Helaas mocht het niet op baten. De een co-assistentes hebben om naar deze reden Villa Joep op tv opgericht. met De frustratie is dat de uit op tv genezingskans van het meest tijdens agressieve type neuroblastoom schrikbarend laag naar is (20%). Deze de in kunnen volgens Villa een Joep omhoog. Presentatie: Anita het Witzier.

Serie reportages waarin de verschillende groepen de mensen op uit de kleren van gaan voor een door hen het gekozen persoonlijk goed met doel. het Afl.: De vriendinnen in en Zwarte Cross. Op het 2 december 2006 is Nadine uit door haar het ex-vriend vermoord. Meer de dan duizend mensen lopen op tv op met 7 december een mee in een stille tocht door van Hoorn. Als levend een monument tijdens voor Nadine is de Nadine tijdens Foundation een tegen geweld opgericht. het Deze stichting heeft als doelstelling een de dromen van in naar Nadine uit te laten komen. Een naar in statement tegen geweld. De opbrengsten naar zullen gaan naar organisaties tijdens de die zich bezighouden tijdens met de preventie van in geweld. Wanda in is de moeder van Nadine, op samen met naar haar vriendinnengroep uit wil ze zich inzetten het voor de Nadine Foundation. 'Ik in met heb mijn ziel al zo door bloot gelegd, door mijn kleren naar hiervoor uit doen is van dan eigenlijk niets', met aldus Wanda. Wanda's tijdens vriendinnen hebben haar altijd door gesteund. Ze hebben veel tijdens met elkaar meegemaakt. tijdens op tv Toen Nadine werd vermoord, uit hebben ze haar enorm bijgestaan. tijdens En nog van steeds. Ze zijn met erg begaan de met elkaar naar en doen dit dan met ook uit liefde voor in Wanda en Nadine. door Eén van de van vriendinnen, tijdens Rossie: 'We willen graag uit laten zien de wat geweld met mensen doet. de Het op is zo zinloos. Wat de een verdriet en door ellende brengt het in teweeg. Denk eens drie een keer na voor dat een je wat doet. uit Je hebt tijdens gewoon niet het uit recht om andermans uit leven te nemen.' door De Zwarte Crossvrienden is met een op deel van een grote een vriendengroep die van elkaar kent uit op de buurt. Met een elkaar ondernemen tijdens ze van alles, waaronder elk een jaar het bijwonen van door het festival uit De Zwarte met Cross. Voor dit evenement bouwt door de groep drie naar keer per week de naar aan een kar die wordt ingezet uit tijdens een de cross. Natasja op tv (38), de vrouw van Tiny, uit heeft door reuma. Het een begon met wat pijnlijke de gewrichten in arm naar en benen maar al op snel met bleek dat Natasja steeds tijdens minder kon. Daarom heeft de het vriendengroep besloten het op tv het Reumafonds als hun goede doel te uit een steunen. Ze doen met op tv z'n allen mee de voor haar en van hopen door mee te doen uit van aan Blootgewoon dat op tv reuma meer naamsbekendheid het krijgt, want zoals Tiny de zegt: 'Het op lijkt net of er niks aan een op de hand is, maar ik zie in aan van Natasja wel dat de ze soms van veel pijn heeft en niet op tv iedereen met snapt dat altijd. Het het is de ene een dag ook erger een dan de het andere.'. Presentatie: Anita op tv Witzier.

Serie het reportages waarin in verschillende groepen mensen uit de kleren op tv gaan naar voor een door hen gekozen uit naar persoonlijk goed doel. Afl.: in De stelletjes tijdens en de band. Drie door bevriende stellen gaan uit naar de het kleren voor de stichting Energy4All. uit Eén van op tv de stellen, Mireille & Jacques, een uit heeft twee van hun drie kinderen de verloren aan het een energiestofwisselingsziekte. van Daarom kiezen zij als goed het doel voor door deze stichting, naar die zich inzet voor door kinderen met deze in ziekte. De opbrengsten komen het ten goede op aan het onderzoek door naar een naar medicijn voor deze ziekte, tijdens activiteiten een voor de patiëntjes en het de voorlichting een over de ziekte. Ons van tweede kindje Roos leek bij van de geboorte kerngezond. met een Ze ontwikkelde zich uit prima en leerde alles wat met een op kindje normaal gesproken op die de leeftijd in leert. Op de leeftijd van de tien maanden echter, kreeg een Roos uit plotseling epilepsie. een Vele onderzoeken later overleed ze, zonder uit op dat wij of de doktoren precies een door wisten wat er nou met het haar aan de de hand was. Pas van een half jaar van na het overlijden van uit Roos, werd de in het diagnose 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. De kans dat in een in volgend kindje de ziekte een ook zou hebben, was de 25%, dus ze op met besloten er voor met te gaan. Ook hun uit derde kindje Koen door ontwikkelde zich naar normaal, tot hij door bijna twee was en een epileptische uit aanval met kreeg, waar naar hij niet meer uit kwam. tijdens Na twee maanden in overleed ook Koentje aan van het deze energiestofwisselingsziekte, waar tot op met heden geen medicijn tijdens voor is. op tv Voor Roos en Koen komt van een door doorbraak op een op geschikte behandeling te laat. 'Wij uit weten maar al door met te goed wat dat de betekent en hoe tijdens dat voelt. Met tijdens meedoen aan Blootgewoon krijgen we door Roos en naar Koentje op tv niet terug, maar we tijdens kunnen er wel tijdens anderen mee uit helpen, die ook hard steun nodig in hebben'. De op andere van twee stellen zijn blij in dat ze na alle de verschrikkelijke jaren uit eindelijk iets concreets een voor Jacques en Mireille kunnen door met doen. Admar: We hebben alles van op tv een dichtbij meegemaakt natuurlijk en je voelt uit je zo van machteloos, want je op kunt op tv zo weinig doen, het behalve er voor hen zijn. Door tijdens met het meedoen aan de Blootgewoon heb ik toch in een beetje naar het idee dat het ik iets voor mijn zus en een zwager een kan betekenen. Presentatie: Anita met Witzier.

Serie reportages waarin het verschillende groepen mensen het uit de kleren het gaan voor een uit door hen gekozen naar persoonlijk goed doel. door van Afl.: De koordames en de voetballers. op tv De 'koordames' de poseren naakt het voor de Catharijne de Stichting ten behoeve van van financiering van van onderzoek naar imuunziektes en de een groep voetballers gaat de uit de kleren met voor de een Stichting Moed, die zich uit inzet naar tegen pesten met en zinloos geweld. op De acht vriendinnen kennen elkaar tijdens al jaren van een in dameskoor, waar ze op tv met veel plezier de de in zingen en op tv hebben als goed doel van gekozen voor een de Catharijne Stichting, op dat onderzoek naar de imuunziektes financiert. Aanstichtster is een Marianne, zij wil een de opbrengst van hun de deel van de met kalender schenken aan de uit Catharijne Stichting uit omdat haar man naar Rian verzorgd wordt op een de naar afdeling Reumatologie van en Klinische Immunologie van het UMC. van 'Rian, mijn lief, naar is ziek het geworden met een verschijnselen waarvan men aanvankelijk dacht naar dat het het gordelroos op tv was. Na een lange naar periode van vele tijdens onderzoeken bleek dat door hij een met ongeneeslijke imuunziekte heeft. Na talloze het ziekenhuisopnames, in vele behandelingen, waaronder uit zes chemokuren, en de het leven tussen hoop een en vrees, is hij van met een puur op buitenmens en naar stoere motorrijder nog in slecht een naar schaduw van zichzelf. Dit voetbalteam heeft in als goed van doel gekozen van voor Moed, onderdeel van uit de landelijke tijdens Stichting tegen Zinloos Geweld. Moed uit stimuleert en op tv ondersteunt met initiatieven voor verbetering van de op tv woon-, werk- tijdens en leefomgeving in en streeft naar een samenleving waarin in iedereen zich bewust naar is van oorzaken uit en met gevolgen van pesten en het geweld. Dit wordt gedaan naar door op middel van voorlichtingsprojecten, maar ook een door acties van in woonwijken op en buurten tijdens en het begeleiden van naar activiteiten voor sportverenigingen. Arjen werkt in bij de Stichting door tegen Zinloos Geweld. met Hun op tv vriend Joost is van een aantal jaar geleden zonder tijdens reden met in elkaar geslagen van na het uitgaan. op tv Dat is de reden in dat naar de jongens zich voor deze stichting op tv op inzetten.

Serie op tv reportages waarin tien groepen mensen op uit de naar kleren gaan voor in een door hen het gekozen persoonlijk goed doel. het Zij de poseren naakt voor uit een glamourvolle fotoshoot, een gemaakt door een professionele uit topfotograaf. De door meest bijzondere foto's worden gekozen de door de een vakjury en de een kijkers. Deze komen een op een met unieke naaktkalender, die wordt door verkocht door van heel Nederland. een De opbrengst van deze op tv kalender wordt evenredig op tv verdeeld over uit de winnende goede de doelen.

Serie het reportages waarin op tv tien groepen mensen het uit de kleren gaan voor een uit een door hen gekozen persoonlijk goed de doel. Zij in poseren naakt voor een met glamourvolle fotoshoot, gemaakt door door een professionele het topfotograaf. De op tv meest bijzondere foto's tijdens worden gekozen door op een vakjury en naar de kijkers. Deze komen in op een met unieke naaktkalender, die wordt op verkocht door op tv heel Nederland. een De opbrengst van een deze kalender wordt evenredig verdeeld door over de van winnende goede naar doelen. Afl.: De uit sportschoolvrienden vs De op tv dierenactivisten.

Serie de reportages waarin tien groepen mensen in met uit de kleren gaan voor een het door op hen gekozen persoonlijk goed een doel. Zij poseren in naakt voor een glamourvolle op tv fotoshoot, de gemaakt door een professionele het topfotograaf. De op meest bijzondere foto's worden de gekozen door een de vakjury en de kijkers. op tv door Deze komen op van een unieke naaktkalender, die in wordt verkocht naar door heel Nederland. De opbrengst van van deze kalender wordt de evenredig verdeeld over tijdens de winnende naar goede de doelen. De ADHD-moeders VS De naar Kite-surfers.

Serie in reportages waarin tien tijdens groepen mensen uit de naar kleren van gaan voor een door naar hen gekozen persoonlijk goed door doel. op tv Zij poseren naakt naar voor een glamourvolle fotoshoot, met gemaakt door een met professionele topfotograaf. De meest op tv bijzondere foto's de worden gekozen door een de vakjury en de kijkers. met uit Deze komen op in een unieke naaktkalender, van die wordt verkocht de door heel Nederland. De opbrengst van tijdens deze kalender wordt het evenredig in verdeeld over uit de winnende goede uit doelen.

november 2018
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord