Programma gemist?

Serie naar reportages waarin van verschillende groepen mensen op tv uit de kleren gaan naar voor een door hen met gekozen persoonlijk goed doel. in de Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. tijdens -De verpleegkundigen. naar De verpleegkundigen van van een nierdyaliseafdeling gaan met zich ook buiten het uit werk inzetten voor op tv mensen de met een nierziekte met door naakt in te poseren voor op de Nierstichting. De Nierstichting zet zich uit in voor in een toekomst met zo het min uit mogelijk nierziekten en een betere met toekomst voor door nierpatiënten. Daarom een zetten ze alles op alles een een om te bereiken dat tijdens een nierziekte eerder wordt opgespoord door en behandeld. Vroegtijdige door en adequate behandeling tijdens op kan het ziekteproces afremmen, zodat het dialyse kan worden uitgesteld door of tijdens zelfs voorkomen. Deze verpleegkundigen uit worden in hun dagelijks uit werk elke dag op naar geconfronteerd met de gevolgen van dialysebehandeling. tijdens naar Zowel de fysieke ongemakken het en complicaties als het sociaal-emotioneel het aspect van is enorm. uit 'Buiten ons gewone werk willen we op tv eigenlijk nog wel in meer doen op tv voor onze patiënten. Voor op tijdens ons als verpleging is het naar heel op tv normaal dat mensen zich letterlijk bloot het geven aan het ons, op we blikken of blozen daar niet op bij. Ik vind een het naar wel mooi dat door wij ons uit nu een keer blootgeven tijdens voor hen, dat is best het wel op tv een drempel. door Voor ons is bloot helemaal door niet zo gewoon. door Vooral de verhalen het van in jongere mensen grijpen aan. Je het ziet ze uit hier binnenkomen op als ze nog best wat de energie naar hebben, maar jaren van door dialyse put hen uit en tijdens als er in dan van geen nier komt, of die op wordt afgestoten, dan op zijn ze op een in gegeven moment door nog maar een in schaduw van in zichzelf. Dan een is het eigenlijk de vreselijk om aan de zijlijn door te moeten in staan. Je krijgt als personeel tijdens toch een een band met hen op en dat met hakt er soms wel tijdens in.' naar -De roeiers. De jongens van met het uit roeiteam gaan bloot van voor de Stichting Contusio de Cerebri Fonds. (Verkeers)slachtoffers een met een hersenkneuzing moeten snel uit het de juiste behandeling door krijgen en daarvoor naar in de geijkte uit kanalen gestuurd worden. op De Stichting Contusio Cerebri Fonds richt op tv zich op de van acute fase tijdens (de eerste achtenveertig een uur) na door het ontstaan van het letsel. in met Presentatie: Anita Witzier.

Serie reportages waarin uit verschillende groepen mensen uit uit de van kleren gaan voor een door op door hen gekozen persoonlijk goed een doel. Afl.: De studentes naar en fietsende op vaders. -De studentes. in Deze groep zet zich het naar in voor het Helen Dowling met Instituut, dat met psychosociale begeleiding geeft aan honderden het mensen met tijdens kanker het en hun naasten. Zowel individueel met als in groepen. De het tijdens psychosociale begeleiding kan zowel patiënten naar als hun de naasten helpen de nieuwe het levenssituatie aan van te passen. De begeleiding komt door nooit in de op tv plaats uit van de uit medische behandeling, maar is gericht op in de emotionele, in psychologische en relationele gevolgen een een van de ziekte. Sanne kreeg van acute leukemie op haar een op achttiende. Het begon het ermee dat ze zich van niet zo lekker door voelde en ze had het enorm ontstoken tandvlees, tijdens zo erg dat op ze haar tanden op op een gegeven tijdens moment het niet meer kon naar zien. Haar bloedwaardes zijn van gemeten en eigenlijk uit was vrij snel duidelijk dat de ze een acute leukemie naar had. Het was zo op tv onwerkelijk, ik was net uit klaar met mijn middelbare tijdens school, op naar kamers in van Utrecht, een door nieuwe studie en dan word je met op tv zo uit dat leven getrokken. Samen de met van haar vriendinnen en moeder door gaat Sanne zich het inzetten uit voor het Helen Dowling Instituut. een Voor een iedereen was het een een moeilijke periode. naar Vriendin Sascha: Als ik met op bezoek was, praatte de we niet naar echt over het uit ziek zijn. Ik in had meer op willen doen voor op tv Sanne. Het HDI had daar de zeker bij kunnenhelpen, op al was van het één uit gesprek, een telefoontje of een folder naar een was misschien al genoeg geweest. met Je kunt door het ook niet in de je eentje in allemaal verwerken. Daarom is tijdens het goed naar dat er het zoiets als het naar HDI bestaat. -De tijdens fietsende vaders. Deze vaders, het waarvan een collega op een zoon op tv met Duchenne heeft, gaan op poseren voor op de stichting Duchenne Heroes. Duchenne is van een ernstige de en erfelijke spierziekte, op tv die vrijwel alleen de bij jongens voorkomt. Duchenne door Heroes zet op zich in de voor deze ziekte. In naar ons land een hebben ongeveer achthonderd jongens het deze ziekte. De ontwikkeling op tv van nieuwe behandelmethodes uit heeft de levensverwachting een van de patiënten met de doen toenemen tot 30 jaar, maar op tv door zelfs nu sterven er tijdens patiënten voor door hun twintigste jaar. Op dit het moment is Duchenne nog de niet in te genezen of te voorkomen. uit Presentatie: door Anita Witzier.

Serie reportages op tv waarin door verschillende groepen mensen uit de kleren in gaan voor een de naar door hen gekozen persoonlijk goed een doel. tijdens Afl.: De pretparkcollega's naar en co-assistentes. -De pretparkcollega's. door Deze groep heeft gekozen uit voor naar het Autismefonds als goed doel. door Het van Autismefonds is opgericht in en gelieerd aan de NVA in (Nederlandse Vereniging voor Autisme) door met het op doel op tv fondsen te werven voor onderzoek, in voorlichting, naar educatie en lotgenotencontact. Het fonds komt op op met voor de belangen van door kinderen met in autisme en hun ouders, van door mensen met naar autisme zelf, op tv hun partners door en familie. Ruim één procent van op de door Nederlanders, ca. 190.000 mensen, door heeft het een vorm van op tv autisme. -De co-assistentes gaan uit de tijdens kleren voor Villa de Joep. met Joep werd viereneenhalf door jaar oud. Er met werd bij hem een neuroblastoomtumor van in zijn een buik van ontdekt. Joep heeft in gevochten voor zijn leven in en alle zware van medische behandelingen moedig doorstaan. een Helaas mocht het niet met naar baten. De co-assistentes hebben om deze het reden Villa Joep het opgericht. in De frustratie is dat op de genezingskans de van het meest tijdens agressieve type neuroblastoom tijdens schrikbarend laag is (20%). Deze door kunnen volgens Villa het Joep omhoog. Presentatie: op Anita met Witzier.

Serie reportages waarin uit verschillende groepen op mensen uit een de kleren gaan voor een op tv door hen naar gekozen persoonlijk goed doel. uit Afl.: De vriendinnen tijdens en Zwarte op Cross. met Op 2 december 2006 is de Nadine door haar uit ex-vriend vermoord. naar Meer dan duizend mensen het lopen op 7 met december in mee in een stille tocht tijdens door Hoorn. Als levend naar monument voor van Nadine is de Nadine uit het Foundation tegen geweld opgericht. Deze op stichting heeft door als doelstelling de dromen van een op Nadine uit te laten komen. Een het statement tegen geweld. tijdens De opbrengsten zullen in gaan naar organisaties met die de zich bezighouden het met de preventie van geweld. het Wanda is de moeder uit van in Nadine, samen met haar vriendinnengroep door wil ze zich in inzetten voor een de Nadine naar Foundation. 'Ik heb naar mijn ziel al de zo bloot gelegd, op tv mijn kleren hiervoor in uit doen tijdens is dan eigenlijk niets', uit aldus Wanda. Wanda's tijdens vriendinnen hebben haar altijd gesteund. op door Ze hebben veel met elkaar meegemaakt. met Toen in Nadine werd vermoord, naar hebben ze haar op tv enorm bijgestaan. En nog steeds. het op tv Ze zijn erg begaan van met elkaar en in doen dit dan tijdens ook uit liefde op tv voor Wanda en Nadine. Eén in van van de vriendinnen, Rossie: 'We tijdens willen graag door laten zien naar wat geweld met mensen doet. in Het is de zo zinloos. Wat een verdriet in tijdens en ellende brengt het teweeg. Denk een eens een drie keer na voor dat tijdens je wat op doet. Je hebt uit gewoon in niet het recht op tv om andermans leven te nemen.' door De een Zwarte Crossvrienden is een deel van in een grote vriendengroep op tv die elkaar kent van uit de buurt. naar Met op elkaar ondernemen ze van een alles, waaronder elk door jaar het uit bijwonen van het festival de De Zwarte met Cross. Voor tijdens dit evenement bouwt de groep drie de van keer per week tijdens aan een kar die wordt op tv ingezet het tijdens de cross. Natasja (38), door de vrouw van Tiny, van op tv heeft reuma. Het begon met wat tijdens pijnlijke gewrichten het in arm tijdens en benen maar het al snel bleek tijdens dat Natasja steeds minder tijdens kon. Daarom het heeft de vriendengroep besloten het door Reumafonds als tijdens hun goede tijdens doel te steunen. het Ze doen met z'n een allen mee uit voor haar en tijdens hopen door mee te naar doen aan Blootgewoon dat het reuma meer naamsbekendheid door krijgt, een want zoals in Tiny zegt: 'Het lijkt net of op er niks met aan de op tv hand is, maar ik door zie aan op Natasja wel dat ze op soms met veel pijn heeft het en niet iedereen snapt dat een altijd. Het is uit de ene op tv dag ook erger dan de in andere.'. Presentatie: de Anita naar Witzier.

Serie reportages op waarin verschillende uit groepen mensen uit de van kleren gaan voor een naar door hen gekozen een de persoonlijk goed doel. naar Afl.: De stelletjes en met de band. op Drie bevriende stellen gaan uit op tv de kleren een voor de stichting Energy4All. Eén naar van de uit stellen, een Mireille & Jacques, heeft twee door van hun van drie kinderen verloren aan een op energiestofwisselingsziekte. Daarom kiezen een naar zij als goed doel voor deze met stichting, die zich in inzet voor met kinderen met deze ziekte. het De opbrengsten komen op ten het goede aan het onderzoek naar op een medicijn van voor in deze ziekte, activiteiten voor van de patiëntjes en door de voorlichting over van de ziekte. Ons tweede kindje tijdens Roos het leek bij de op geboorte kerngezond. Ze ontwikkelde met zich prima en op leerde alles wat met een kindje normaal een gesproken op tijdens die leeftijd leert. uit Op de naar leeftijd van tien in maanden echter, kreeg Roos plotseling van epilepsie. Vele onderzoeken later van overleed uit ze, zonder dat wij of het de doktoren precies het wisten wat de er het nou met haar aan de tijdens hand was. naar Pas een tijdens half jaar na op tv het overlijden van Roos, door werd de diagnose 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. het De uit kans dat een naar volgend kindje de ziekte op tv ook zou op hebben, was 25%, dus ze met besloten er voor uit te gaan. door Ook hun derde kindje naar de Koen ontwikkelde zich normaal, tot van hij bijna naar twee was en een epileptische van aanval met kreeg, waar met hij niet meer uit kwam. door Na twee maanden op tv overleed op ook Koentje aan deze energiestofwisselingsziekte, het waar uit tot op heden geen medicijn voor het is. Voor op Roos en Koen komt een een tijdens doorbraak op een geschikte behandeling op te op tv laat. 'Wij tijdens weten maar al uit te goed wat dat op tv betekent en hoe dat een voelt. Met meedoen met aan Blootgewoon tijdens krijgen we Roos en met Koentje niet een terug, maar we kunnen er door wel tijdens anderen mee het helpen, die ook met hard steun nodig hebben'. De andere het twee stellen zijn naar door blij dat ze na in alle verschrikkelijke tijdens jaren eindelijk iets concreets van voor Jacques en het Mireille kunnen tijdens doen. Admar: We hebben alles van een op tv dichtbij meegemaakt natuurlijk en de je voelt met je zo machteloos, want op tv je kunt zo weinig met doen, van behalve er voor op hen zijn. Door de het meedoen aan Blootgewoon de heb ik toch een beetje tijdens een het idee dat ik door iets voor mijn zus een en zwager kan de betekenen. Presentatie: naar Anita Witzier.

Serie reportages waarin met verschillende groepen op mensen uit de de kleren gaan voor naar een door hen door gekozen op tv persoonlijk goed doel. Afl.: in De koordames en de naar voetballers. De 'koordames' poseren met naakt voor de met Catharijne Stichting uit ten behoeve een van financiering van onderzoek naar een naar imuunziektes en een groep tijdens voetballers gaat uit uit de kleren van voor de Stichting Moed, die het zich inzet tegen door pesten op tv en zinloos geweld. op De acht vriendinnen in kennen elkaar al jaren van een uit dameskoor, waar ze op tv met veel uit plezier in zingen een en hebben als uit goed doel gekozen voor uit de van Catharijne Stichting, dat onderzoek van naar imuunziektes financiert. de Aanstichtster van is Marianne, zij wil de opbrengst van op van hun deel met van de kalender schenken aan de met in Catharijne Stichting omdat haar tijdens man Rian verzorgd wordt door op naar de afdeling Reumatologie een en Klinische Immunologie van het UMC. tijdens van 'Rian, mijn lief, op tv is ziek geworden de met verschijnselen waarvan van men aanvankelijk dacht dat in het gordelroos was. Na een met met lange periode van vele een onderzoeken bleek dat de hij een ongeneeslijke imuunziekte heeft. van Na talloze ziekenhuisopnames, in vele behandelingen, waaronder uit zes een chemokuren, en een het leven tussen hoop op tv en vrees, is hij uit van op een puur buitenmens in en stoere motorrijder naar nog slecht een schaduw van zichzelf. door Dit tijdens voetbalteam heeft als door goed doel gekozen met voor Moed, naar onderdeel van de landelijke Stichting tegen op Zinloos in Geweld. Moed een stimuleert en ondersteunt initiatieven tijdens voor verbetering van de de woon-, werk- in en leefomgeving en het streeft naar een samenleving van waarin op iedereen zich bewust is van oorzaken de en gevolgen uit van pesten en door geweld. Dit wordt op gedaan door middel met van voorlichtingsprojecten, maar een ook door acties op tv in tijdens woonwijken en buurten uit en het begeleiden van door activiteiten voor sportverenigingen. Arjen uit werkt bij de Stichting van tegen op tv Zinloos Geweld. in Hun vriend Joost is een aantal op jaar geleden zonder in reden in elkaar van met geslagen na het uitgaan. een Dat is de reden dat uit met de jongens zich de voor deze stichting een inzetten.

Serie uit reportages waarin tien met groepen mensen uit de naar kleren gaan voor op een door op hen gekozen persoonlijk goed tijdens doel. Zij naar poseren naakt tijdens voor een glamourvolle door fotoshoot, gemaakt door in een professionele topfotograaf. De op tv meest bijzondere de foto's worden gekozen door het een vakjury in en de kijkers. Deze komen op op tv een uit unieke naaktkalender, die wordt verkocht tijdens door heel op tv Nederland. een De opbrengst van deze de kalender wordt evenredig naar verdeeld over het de winnende goede door doelen.

Serie reportages waarin naar op tv tien groepen mensen het uit de kleren gaan voor een op tv het door hen gekozen persoonlijk goed tijdens doel. Zij op poseren naakt voor door een glamourvolle fotoshoot, een gemaakt door een op professionele topfotograaf. met De meest bijzondere foto's worden gekozen op tv door de een vakjury en de kijkers. uit Deze komen een op tijdens een unieke naaktkalender, in die wordt verkocht naar door heel Nederland. De op tv opbrengst van deze kalender een wordt evenredig verdeeld over door de winnende goede door naar doelen. Afl.: De sportschoolvrienden vs De naar het dierenactivisten.

Serie reportages naar waarin tien naar groepen mensen uit in de kleren gaan voor een naar door hen door gekozen persoonlijk door goed doel. Zij poseren naakt de door voor een glamourvolle op tv fotoshoot, gemaakt door een professionele naar topfotograaf. door De meest bijzondere foto's worden het gekozen door een van vakjury uit en de kijkers. Deze komen op op naar een unieke naaktkalender, die wordt uit verkocht door heel de Nederland. De opbrengst van op deze op kalender wordt naar evenredig verdeeld over de winnende met goede doelen. de De ADHD-moeders VS De de Kite-surfers.

Serie reportages waarin van met tien groepen mensen uit de kleren door gaan op voor een door hen uit gekozen persoonlijk goed doel. uit Zij met poseren naakt voor een op tv glamourvolle fotoshoot, gemaakt door door een een professionele topfotograaf. De meest bijzondere naar foto's worden in gekozen door een vakjury de de en de kijkers. tijdens Deze komen op van een unieke naaktkalender, die wordt op verkocht op tv door heel Nederland. op De opbrengst van het deze kalender wordt evenredig verdeeld over met de winnende op tv goede het doelen.

januari 2019
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord