Programma gemist?

Serie reportages naar waarin een verschillende groepen mensen uit op tv de kleren gaan voor met een door hen op gekozen persoonlijk goed doel. de Afl.: De op tv verpleegkundigen en een de roeiers. -De van verpleegkundigen. De verpleegkundigen tijdens van een nierdyaliseafdeling gaan zich de ook uit buiten het werk inzetten voor tijdens een mensen met een nierziekte door door naakt te poseren voor tijdens de Nierstichting. De de Nierstichting naar zet zich in voor een door uit toekomst met zo min mogelijk naar nierziekten en een op tv betere met toekomst voor nierpatiënten. Daarom in zetten ze alles van op alles naar om te bereiken dat in een nierziekte eerder wordt opgespoord met en het behandeld. Vroegtijdige naar en adequate behandeling kan het ziekteproces op tv afremmen, van zodat dialyse met kan worden uitgesteld in of zelfs voorkomen. naar Deze verpleegkundigen worden door in hun dagelijks werk elke een dag geconfronteerd met in de van gevolgen van dialysebehandeling. Zowel door de fysieke ongemakken en tijdens complicaties als het door sociaal-emotioneel aspect is enorm. uit 'Buiten door ons gewone werk tijdens willen we eigenlijk nog de wel meer doen tijdens voor het onze patiënten. Voor op ons als verpleging is een het heel door normaal dat mensen zich de letterlijk bloot geven aan op ons, we blikken of tijdens tijdens blozen daar niet een bij. Ik vind het in wel mooi dat wij de ons nu een het keer blootgeven voor hen, in dat is een best wel een drempel. in het Voor ons is bloot helemaal een niet zo gewoon. op tv Vooral de verhalen tijdens van door jongere mensen grijpen aan. Je in ziet in ze hier binnenkomen als ze nog door met best wat energie hebben, met maar jaren van op dialyse put hen in uit en als er van dan een geen nier komt, uit of die wordt afgestoten, door dan zijn ze op een op tv gegeven moment nog op maar van een schaduw van zichzelf. Dan op tv op is het eigenlijk de vreselijk om aan tijdens de zijlijn te moeten staan. Je op krijgt als van personeel toch met een band met hen op tv en dat hakt er uit soms wel op tv in.' het -De roeiers. De tijdens jongens van het van roeiteam gaan bloot voor de Stichting de tijdens Contusio Cerebri Fonds. (Verkeers)slachtoffers door met een van hersenkneuzing moeten snel de uit juiste behandeling op krijgen en daarvoor met naar de geijkte van kanalen gestuurd worden. naar De Stichting Contusio Cerebri naar Fonds richt zich tijdens op de acute het fase (de eerste achtenveertig uur) uit na het uit ontstaan van het op tv letsel. Presentatie: Anita van Witzier.

Serie reportages waarin op verschillende groepen de mensen uit een de kleren gaan voor naar een door in hen gekozen persoonlijk goed op tv doel. Afl.: De studentes het en fietsende naar vaders. -De met studentes. Deze tijdens groep zet zich in naar voor het door Helen Dowling Instituut, dat psychosociale begeleiding uit geeft het aan honderden mensen uit met kanker en de hun naasten. Zowel van individueel als in groepen. op De naar psychosociale begeleiding kan het zowel patiënten als op tv hun naasten helpen de nieuwe van levenssituatie naar aan te passen. De begeleiding van komt nooit in het de plaats van de de naar medische behandeling, maar tijdens is gericht op de emotionele, psychologische in en het relationele gevolgen van de het ziekte. door Sanne kreeg acute leukemie op haar tijdens naar achttiende. Het begon het ermee dat ze zich niet door zo een lekker voelde en in ze had enorm in ontstoken tandvlees, zo erg dat ze tijdens met haar tanden op een gegeven moment op tv niet meer kon een zien. uit Haar bloedwaardes zijn gemeten en tijdens door eigenlijk was vrij snel duidelijk met dat ze van acute leukemie een had. Het was zo op tv onwerkelijk, ik was net klaar met met naar mijn middelbare school, op op kamers in de Utrecht, een nieuwe studie het en dan word je naar zo met uit dat leven op getrokken. Samen met met haar vriendinnen en moeder gaat uit door Sanne zich inzetten voor het Helen de de Dowling Instituut. Voor op tv iedereen was het een moeilijke periode. een Vriendin Sascha: de Als een ik op bezoek was, praatte we in niet echt over tijdens uit het ziek zijn. Ik had het meer willen van doen voor Sanne. Het HDI op tv had daar zeker op bij kunnenhelpen, door al het was het één gesprek, een het telefoontje of naar een folder uit was misschien al genoeg geweest. naar Je kunt de het ook niet in je een op eentje allemaal verwerken. Daarom van is het goed dat er op het zoiets als het HDI bestaat. -De in fietsende vaders. Deze met vaders, waarvan door een uit collega een zoon met Duchenne op heeft, gaan op tv poseren voor de stichting uit Duchenne Heroes. Duchenne is het een een ernstige en tijdens erfelijke spierziekte, die vrijwel alleen in bij jongens voorkomt. met Duchenne op tv Heroes zet zich in voor uit deze met ziekte. In ons land hebben ongeveer op achthonderd jongens deze van ziekte. in De ontwikkeling van nieuwe een behandelmethodes op heeft de levensverwachting van in de patiënten doen toenemen tot tijdens 30 jaar, naar maar zelfs naar nu sterven er patiënten voor tijdens op hun twintigste jaar. Op dit met moment is Duchenne nog uit het niet te genezen in of te voorkomen. Presentatie: Anita met Witzier.

Serie tijdens reportages waarin het verschillende groepen mensen in uit de kleren uit gaan voor een met door hen gekozen met persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's in op tv en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze door groep door heeft gekozen voor het Autismefonds als tijdens tijdens goed doel. Het Autismefonds is opgericht de en gelieerd een aan de een NVA (Nederlandse door Vereniging voor Autisme) met het op doel in fondsen te werven met voor onderzoek, voorlichting, educatie en lotgenotencontact. uit Het fonds uit komt op voor de tijdens naar belangen van kinderen met het autisme en hun het ouders, van mensen met autisme op zelf, van hun partners en door familie. Ruim een één procent van het de Nederlanders, ca. 190.000 op mensen, heeft een vorm van van naar autisme. -De co-assistentes door gaan uit de kleren voor Villa van Joep. Joep met werd viereneenhalf jaar oud. een Er werd bij van hem een neuroblastoomtumor met het in zijn buik ontdekt. Joep heeft uit op gevochten voor zijn leven en alle uit zware tijdens medische behandelingen het moedig doorstaan. Helaas uit mocht het niet baten. uit De co-assistentes op hebben om deze reden Villa Joep een opgericht. De uit frustratie is een dat de genezingskans van het het meest agressieve type met neuroblastoom van schrikbarend laag is van (20%). Deze de kunnen volgens Villa Joep omhoog. Presentatie: op Anita uit Witzier.

Serie reportages waarin tijdens verschillende de groepen mensen uit de kleren naar gaan op voor een door hen met gekozen persoonlijk goed met doel. Afl.: van De vriendinnen op en Zwarte Cross. Op tijdens 2 december door 2006 is Nadine door de haar ex-vriend vermoord. door Meer dan duizend mensen lopen uit op op tv 7 december mee met in een het stille tocht door Hoorn. Als levend de monument voor op Nadine met is de Nadine Foundation tegen op geweld opgericht. Deze naar stichting heeft als in doelstelling de dromen van in door Nadine uit te laten komen. Een van statement tegen in geweld. De opbrengsten zullen met gaan naar organisaties naar die zich bezighouden uit met in de preventie op van geweld. Wanda is tijdens de moeder van Nadine, van samen met haar tijdens vriendinnengroep van wil ze zich inzetten uit voor de Nadine op tv Foundation. 'Ik heb mijn ziel tijdens al zo bloot een uit gelegd, mijn kleren hiervoor uit naar doen op is dan eigenlijk niets', aldus de Wanda. Wanda's vriendinnen in hebben haar altijd op tv gesteund. Ze hebben veel in uit met elkaar meegemaakt. Toen naar Nadine werd uit vermoord, hebben ze haar enorm tijdens bijgestaan. met En nog steeds. Ze een zijn erg met begaan met elkaar en op doen dit dan ook uit het liefde voor tijdens Wanda en op tv Nadine. Eén op van de vriendinnen, Rossie: de 'We willen graag laten zien een wat geweld naar met mensen doet. Het een op is zo zinloos. Wat een naar verdriet en het ellende brengt het van teweeg. Denk naar eens drie keer na voor dat tijdens een je wat doet. Je een hebt gewoon niet met het recht om andermans door leven naar te nemen.' De Zwarte Crossvrienden is naar een deel van door van een grote vriendengroep die elkaar kent de uit de buurt. de Met elkaar ondernemen tijdens ze van alles, in waaronder elk op jaar het bijwonen van de het festival naar De Zwarte Cross. Voor tijdens dit van evenement bouwt de groep drie uit keer met per week aan op een kar die wordt een ingezet tijdens tijdens de cross. Natasja (38), naar de vrouw van uit Tiny, heeft uit reuma. Het begon op met wat pijnlijke op tv gewrichten in arm en een benen maar al snel het bleek dat met Natasja steeds minder op kon. Daarom heeft de door vriendengroep in besloten het naar Reumafonds als hun goede doel te de steunen. Ze doen met met z'n allen in mee voor haar het en hopen een door mee naar te doen aan Blootgewoon dat uit reuma meer op tv naamsbekendheid krijgt, want zoals door Tiny zegt: het 'Het lijkt een net of er door niks aan de uit hand is, een maar ik zie op tv aan Natasja wel door dat ze soms met veel pijn heeft en niet met iedereen snapt dat altijd. door Het op is de ene dag op ook erger dan het de andere.'. Presentatie: op tv Anita op tv Witzier.

Serie reportages waarin met uit verschillende groepen mensen uit de de kleren gaan van voor een door hen gekozen met persoonlijk goed doel. van naar Afl.: De stelletjes en de op band. Drie bevriende stellen in gaan uit de naar kleren tijdens voor de door stichting Energy4All. Eén in van de stellen, Mireille & Jacques, uit heeft twee een van hun drie in kinderen tijdens verloren aan een energiestofwisselingsziekte. Daarom op tv kiezen zij als het goed doel voor deze het stichting, die op zich inzet tijdens voor kinderen met deze de ziekte. van De opbrengsten komen ten goede aan van het onderzoek op tv naar een met medicijn voor door deze ziekte, activiteiten voor de patiëntjes naar en de voorlichting tijdens over een de ziekte. Ons tweede kindje de Roos leek op tv bij de de geboorte kerngezond. Ze uit ontwikkelde zich prima uit en leerde alles wat op een op tv kindje normaal gesproken op tv op die leeftijd leert. in Op de leeftijd van de tien in maanden echter, kreeg Roos plotseling epilepsie. de Vele op onderzoeken later overleed ze, zonder uit een dat wij of de doktoren precies op wisten wat er het op tv nou met haar aan de hand naar was. Pas een op half jaar het na het overlijden naar van naar Roos, werd de met diagnose 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. De de kans dat een de volgend kindje op de ziekte ook naar zou hebben, was 25%, door dus ze besloten er voor in te tijdens gaan. Ook het hun derde kindje Koen ontwikkelde zich op met normaal, tot hij bijna twee was op tv en op een epileptische aanval een kreeg, waar naar hij niet meer de uit kwam. Na met twee maanden overleed ook Koentje in aan door deze energiestofwisselingsziekte, waar tot op heden de naar geen medicijn voor is. Voor Roos het en Koen komt op tv een uit doorbraak op een geschikte naar behandeling te op tv laat. 'Wij uit weten maar al te goed wat van dat een betekent en hoe dat een voelt. met Met meedoen aan Blootgewoon krijgen tijdens we Roos op en Koentje niet van terug, maar we de kunnen er met wel anderen mee helpen, het die ook hard op tv steun nodig hebben'. De het andere twee stellen door zijn blij dat ze door de na alle verschrikkelijke jaren met eindelijk iets op tv concreets voor Jacques en Mireille kunnen een doen. Admar: met We hebben alles in van dichtbij in meegemaakt natuurlijk en je op tv voelt je tijdens zo machteloos, want je de kunt zo weinig doen, met behalve er voor met in hen zijn. Door met het meedoen aan Blootgewoon tijdens heb ik toch een beetje van op het idee dat ik iets voor naar mijn op tv zus en zwager kan betekenen. een Presentatie: Anita door Witzier.

Serie reportages op tv waarin in verschillende groepen mensen uit de kleren door op tv gaan voor een door van hen gekozen met persoonlijk goed doel. Afl.: De naar koordames en een de voetballers. van De 'koordames' poseren naakt voor met de Catharijne Stichting ten van naar behoeve van financiering uit van onderzoek naar de imuunziektes en een groep een voetballers gaat op tv uit de kleren voor het de Stichting Moed, door die zich op tv inzet tegen pesten en zinloos geweld. tijdens tijdens De acht vriendinnen in kennen elkaar al jaren een van een dameskoor, de waar ze met veel plezier tijdens in zingen en door hebben uit als goed doel gekozen voor van de Catharijne de Stichting, naar dat onderzoek naar het imuunziektes financiert. Aanstichtster uit is Marianne, zij het wil de opbrengst van hun deel op tv de van de kalender schenken de aan de Catharijne Stichting het omdat haar op man Rian verzorgd wordt in op de van afdeling Reumatologie en het Klinische Immunologie tijdens van het UMC. 'Rian, in mijn lief, is ziek op tv geworden met in verschijnselen waarvan men aanvankelijk het dacht dat door het gordelroos was. Na een in lange op periode van vele onderzoeken bleek een dat in hij een ongeneeslijke op imuunziekte heeft. Na talloze ziekenhuisopnames, met vele behandelingen, waaronder tijdens zes chemokuren, uit en een het leven tussen hoop en met vrees, is hij de van een puur buitenmens naar en in stoere motorrijder uit nog slecht een het schaduw van zichzelf. tijdens Dit voetbalteam heeft als goed doel met gekozen voor Moed, het onderdeel van de op tv uit landelijke Stichting tegen Zinloos de Geweld. Moed van stimuleert en ondersteunt initiatieven voor het verbetering van van de woon-, werk- uit en leefomgeving en streeft naar de een samenleving de waarin met iedereen zich bewust de is van oorzaken en de gevolgen van op pesten en geweld. van Dit wordt gedaan op tv door middel van een voorlichtingsprojecten, maar ook door tijdens acties in woonwijken en buurten het en uit het begeleiden van activiteiten voor naar sportverenigingen. Arjen de werkt bij in de Stichting tegen Zinloos Geweld. in door Hun vriend Joost is de een aantal jaar geleden zonder de de reden in elkaar geslagen na het op uitgaan. Dat is op de reden naar dat de jongens het zich het voor deze stichting een inzetten.

Serie reportages door waarin tien groepen mensen door door uit de kleren gaan in voor een door hen tijdens gekozen persoonlijk van goed doel. Zij poseren in naakt voor door een glamourvolle fotoshoot, gemaakt tijdens door een de professionele topfotograaf. het De meest bijzondere foto's worden op gekozen de door een vakjury uit en de kijkers. op Deze komen op een naar unieke naaktkalender, die wordt van verkocht door heel Nederland. een De de opbrengst van deze de kalender wordt evenredig naar verdeeld over de door winnende goede tijdens doelen.

Serie reportages tijdens waarin tien groepen de mensen het uit de kleren gaan voor op een door van hen gekozen van persoonlijk goed doel. Zij poseren de naakt voor een door glamourvolle fotoshoot, gemaakt op door een professionele in topfotograaf. De meest het bijzondere op tv foto's worden gekozen op door een vakjury naar en de kijkers. op Deze komen op een unieke naaktkalender, het die wordt tijdens verkocht door heel met Nederland. De een opbrengst van deze kalender het wordt evenredig verdeeld over van de winnende goede op tv in doelen. Afl.: De sportschoolvrienden vs een De in dierenactivisten.

Serie het reportages waarin uit tien groepen mensen uit de kleren van gaan voor van een door een hen gekozen uit persoonlijk goed doel. op Zij poseren naakt voor op een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door tijdens een een professionele topfotograaf. De meest bijzondere de foto's door worden gekozen door de een vakjury en de kijkers. door Deze komen op van een uit unieke naaktkalender, van die wordt verkocht door heel tijdens Nederland. De opbrengst met van een deze kalender wordt evenredig met verdeeld over de tijdens winnende goede doelen. De ADHD-moeders van VS De het Kite-surfers.

Serie reportages waarin op tien door groepen mensen uit met de kleren gaan van voor een een door hen gekozen persoonlijk naar goed doel. Zij poseren een naakt voor een glamourvolle door fotoshoot, naar gemaakt door een een professionele topfotograaf. De meest het bijzondere foto's worden gekozen tijdens het door een vakjury en uit de kijkers. van Deze komen op een unieke naaktkalender, een die wordt op verkocht op door heel Nederland. De opbrengst van het deze het kalender wordt evenredig verdeeld uit over de winnende goede op tv naar doelen.

september 2021
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!