Programma gemist?

Serie reportages de waarin verschillende groepen met mensen uit de kleren uit gaan door voor een door hen gekozen van op tv persoonlijk goed doel. Afl.: De van verpleegkundigen en van de roeiers. door -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen op tv van een nierdyaliseafdeling gaan door zich ook door buiten het werk inzetten met voor uit mensen met een door nierziekte door naakt de te poseren voor een de Nierstichting. De Nierstichting zet zich tijdens in een voor een door toekomst met zo min mogelijk nierziekten het en van een betere toekomst voor nierpatiënten. een Daarom zetten ze door alles op alles een om te bereiken een dat een nierziekte uit van eerder wordt opgespoord en uit behandeld. Vroegtijdige en adequate op tv behandeling kan het ziekteproces in door afremmen, zodat dialyse kan het worden uitgesteld op tv of zelfs voorkomen. Deze uit verpleegkundigen worden in naar hun dagelijks werk elke het dag geconfronteerd met de de gevolgen van tijdens dialysebehandeling. Zowel naar de fysieke ongemakken en de complicaties door als het sociaal-emotioneel aspect op is enorm. 'Buiten ons gewone van naar werk willen we eigenlijk nog wel op meer doen voor een onze patiënten. in Voor ons als in verpleging is met het heel normaal dat met mensen het zich letterlijk bloot door geven aan ons, we blikken op of blozen het daar niet bij. Ik het vind het wel met mooi dat op tv wij ons nu een keer de blootgeven voor met hen, dat is in best de wel een drempel. Voor ons tijdens is bloot helemaal op tv niet zo naar gewoon. Vooral op tv de verhalen van jongere mensen grijpen uit aan. Je ziet op tv ze in hier binnenkomen als ze nog op tv met best wat energie hebben, maar jaren op de van dialyse put hen uit door en als er dan de geen een nier komt, of die wordt met afgestoten, dan naar zijn ze naar op een gegeven moment nog een maar een tijdens schaduw van het zichzelf. Dan op is het eigenlijk vreselijk uit om aan de het zijlijn te op tv moeten staan. Je krijgt als het personeel toch het een band door met hen en dat hakt uit er met soms wel in.' -De uit roeiers. De door jongens van het roeiteam gaan bloot op voor de op tv Stichting Contusio op tv Cerebri Fonds. (Verkeers)slachtoffers met het een hersenkneuzing moeten snel uit de de juiste behandeling krijgen en daarvoor tijdens met naar de geijkte kanalen gestuurd worden. de De Stichting in Contusio Cerebri Fonds richt van zich op het de acute van fase (de eerste achtenveertig uur) uit na het het ontstaan van het een letsel. met Presentatie: Anita Witzier.

Serie tijdens reportages waarin verschillende groepen naar mensen tijdens uit de kleren gaan door voor een door in hen gekozen persoonlijk op tv goed doel. Afl.: met De studentes en fietsende de vaders. -De uit studentes. Deze groep het zet zich in tijdens voor het Helen met Dowling Instituut, een dat psychosociale begeleiding geeft van aan honderden mensen met kanker door en hun uit naasten. tijdens Zowel individueel als in groepen. De het psychosociale het begeleiding kan een zowel patiënten als hun naasten uit helpen de nieuwe levenssituatie in op tv aan te passen. De van begeleiding komt nooit in een de plaats van de op tv uit medische behandeling, maar uit is gericht op met de emotionele, psychologische en relationele gevolgen uit op tv van de ziekte. door Sanne kreeg acute leukemie op door haar uit achttiende. Het begon door ermee dat ze van zich niet zo een lekker voelde en van ze had enorm door ontstoken tandvlees, zo erg dat een ze tijdens haar tanden op een het gegeven moment op niet meer kon zien. Haar bloedwaardes door zijn gemeten en in eigenlijk was vrij door snel duidelijk dat tijdens ze acute door leukemie had. Het door was zo onwerkelijk, naar ik was van net klaar in met mijn middelbare van school, op kamers in Utrecht, een van nieuwe studie het en dan word je op tv zo uit in dat leven getrokken. op tv Samen met haar vriendinnen het en moeder de gaat Sanne zich inzetten op tv op tv voor het Helen Dowling in Instituut. Voor iedereen was het door een door moeilijke periode. Vriendin Sascha: van Als ik van op bezoek was, praatte het we niet echt op tv over het in ziek zijn. Ik had van meer tijdens willen doen voor in Sanne. Het HDI had daar zeker in bij tijdens kunnenhelpen, al was het het één gesprek, met een telefoontje of een folder met de was misschien al genoeg geweest. Je naar naar kunt het ook van niet in je eentje allemaal tijdens verwerken. op tv Daarom is het goed dat er tijdens zoiets van als het HDI van bestaat. -De in fietsende vaders. Deze op tv vaders, waarvan een het collega een zoon met het Duchenne heeft, op tv gaan poseren voor de stichting Duchenne door Heroes. Duchenne is tijdens een ernstige en een erfelijke spierziekte, op tv die tijdens vrijwel alleen bij jongens voorkomt. Duchenne uit Heroes zet zich naar in op tv voor deze naar ziekte. In ons land hebben ongeveer de achthonderd jongens deze met de ziekte. De ontwikkeling het van nieuwe behandelmethodes heeft de levensverwachting van van de patiënten de doen toenemen tot de in 30 jaar, maar zelfs nu sterven het er patiënten voor naar hun twintigste het jaar. Op het dit moment is door Duchenne nog niet te genezen op of te voorkomen. het Presentatie: Anita naar Witzier.

Serie reportages een waarin verschillende in groepen mensen uit de de kleren gaan voor tijdens een door hen op tv gekozen in persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's op en co-assistentes. uit -De pretparkcollega's. naar Deze groep heeft gekozen voor van het het Autismefonds als op tv goed doel. Het Autismefonds een is opgericht en gelieerd in aan een de NVA (Nederlandse in Vereniging voor Autisme) met het van doel fondsen te het werven voor onderzoek, voorlichting, in educatie het en lotgenotencontact. Het fonds een komt in op voor de op belangen van kinderen tijdens met autisme en hun ouders, op van op tv mensen met autisme zelf, hun het partners van en familie. Ruim één de procent van de Nederlanders, het ca. 190.000 mensen, heeft op een vorm van op autisme. -De co-assistentes naar naar gaan uit de kleren een voor Villa Joep. Joep een werd op tv viereneenhalf jaar oud. Er werd bij door hem een met neuroblastoomtumor tijdens in zijn buik naar ontdekt. Joep heeft gevochten voor zijn op tv leven en alle de zware medische een behandelingen moedig doorstaan. Helaas in mocht het niet tijdens baten. De co-assistentes met van hebben om deze in reden Villa Joep opgericht. De frustratie door is dat met de genezingskans een van het meest agressieve type uit neuroblastoom schrikbarend tijdens laag is (20%). uit Deze kunnen volgens een Villa Joep omhoog. Presentatie: de Anita met Witzier.

Serie in reportages waarin verschillende op tv groepen mensen tijdens uit de kleren gaan voor door een door hen het gekozen persoonlijk goed tijdens doel. Afl.: De vriendinnen uit en Zwarte Cross. van Op 2 naar december 2006 is op tv Nadine door op tv haar ex-vriend vermoord. Meer dan van duizend mensen lopen een op 7 december van mee in met een naar stille tocht door Hoorn. Als de levend monument voor het Nadine het is de Nadine Foundation tegen geweld in opgericht. Deze stichting met heeft als doelstelling uit de van dromen van Nadine van uit te laten van komen. Een het statement tegen geweld. De opbrengsten op zullen gaan in naar organisaties die zich uit bezighouden met de preventie naar van op tv geweld. Wanda het is de moeder met van Nadine, samen met haar vriendinnengroep op wil ze door zich inzetten voor de op op tv Nadine Foundation. 'Ik heb mijn ziel het naar al zo bloot gelegd, mijn kleren een hiervoor uit doen de is naar dan eigenlijk niets', de aldus Wanda. op tv Wanda's vriendinnen hebben haar altijd gesteund. op op Ze hebben veel in met elkaar meegemaakt. Toen op Nadine werd vermoord, hebben ze in haar enorm van bijgestaan. En nog het steeds. in Ze zijn erg begaan het met elkaar en doen het dit dan ook uit door liefde een voor Wanda en Nadine. Eén tijdens van de vriendinnen, de naar Rossie: 'We willen graag laten naar zien een wat geweld met mensen door doet. Het is zo zinloos. de tijdens Wat een verdriet en ellende brengt naar het in teweeg. Denk de eens drie keer het na voor dat je de wat doet. Je op tv hebt gewoon niet het naar recht op om andermans leven te nemen.' een De Zwarte Crossvrienden in is een naar deel van een met grote vriendengroep die elkaar met kent uit de op tv buurt. Met tijdens elkaar ondernemen naar ze van alles, waaronder elk jaar naar het van bijwonen van het festival de De Zwarte Cross. Voor een dit evenement bouwt door de groep door drie keer per op tv week door aan een kar die wordt ingezet op tv tijdens door de cross. Natasja (38), de tijdens een vrouw van Tiny, heeft reuma. Het met begon met op tv wat pijnlijke door gewrichten in arm en benen uit maar al op tv snel bleek op tv dat Natasja steeds minder van kon. Daarom heeft uit de vriendengroep besloten uit het Reumafonds als van hun goede op doel te de steunen. Ze doen met z'n het allen mee voor met haar en hopen door naar mee te op doen de aan Blootgewoon dat reuma meer door naamsbekendheid krijgt, want zoals naar een Tiny zegt: 'Het lijkt net of tijdens er uit niks aan de hand is, door maar ik door zie aan het Natasja wel door dat ze soms veel door pijn heeft en van niet iedereen snapt door dat altijd. Het is de van ene dag ook tijdens erger door dan de andere.'. met Presentatie: Anita het Witzier.

Serie uit reportages waarin verschillende groepen tijdens mensen uit de kleren op gaan voor een met door het hen gekozen persoonlijk op goed doel. Afl.: met De stelletjes een en de band. een Drie bevriende stellen gaan uit door de kleren voor in de op stichting Energy4All. Eén van de stellen, uit naar Mireille & Jacques, heeft twee van naar met hun drie kinderen verloren in aan een op energiestofwisselingsziekte. Daarom kiezen zij als door goed doel voor tijdens deze tijdens stichting, die zich inzet naar voor kinderen met deze ziekte. op met De opbrengsten komen ten goede aan met het een onderzoek naar een medicijn op voor deze ziekte, in activiteiten voor de in patiëntjes en de voorlichting naar naar over de ziekte. Ons op tweede kindje Roos leek naar bij de geboorte op tv kerngezond. van Ze ontwikkelde zich prima en in leerde alles wat een naar door kindje normaal gesproken een op die leeftijd leert. Op de naar leeftijd van tien de maanden echter, kreeg het Roos het plotseling epilepsie. Vele onderzoeken naar later overleed ze, zonder op dat wij of uit de doktoren precies van wisten wat er in nou met haar uit aan de hand met was. Pas een met half een jaar na het het overlijden van op tv Roos, werd de diagnose de 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. De op kans dat een volgend een kindje de ziekte het ook zou hebben, een was in 25%, dus ze besloten er voor naar te op tv gaan. Ook hun derde kindje in Koen ontwikkelde de zich normaal, tot met hij bijna twee was het en op tv een epileptische op aanval kreeg, waar een hij niet meer uit kwam. een Na twee maanden de overleed ook door Koentje aan deze energiestofwisselingsziekte, het waar de tot op heden geen medicijn voor op tv is. van Voor Roos en Koen in komt een doorbraak op van naar een geschikte behandeling door te laat. 'Wij op weten maar al te uit goed wat van dat betekent en hoe de dat voelt. Met een meedoen aan Blootgewoon krijgen het we Roos uit en Koentje op tv niet terug, maar naar we kunnen er tijdens wel anderen mee helpen, die de ook het hard steun nodig hebben'. De op andere tijdens twee stellen zijn op tv blij dat ze met na alle verschrikkelijke jaren een eindelijk iets van concreets voor Jacques op en Mireille kunnen doen. Admar: in We hebben alles van tijdens op dichtbij meegemaakt natuurlijk en je voelt van in je zo machteloos, want je in kunt zo weinig de doen, in behalve er voor hen op zijn. Door van het meedoen aan Blootgewoon heb ik door toch een uit beetje een het idee dat ik iets het voor mijn zus een en zwager in kan betekenen. tijdens Presentatie: Anita Witzier.

Serie reportages in waarin verschillende groepen in mensen tijdens uit de kleren gaan voor naar een door naar hen gekozen persoonlijk goed uit doel. Afl.: De koordames naar het en de voetballers. de De 'koordames' poseren naakt voor met de Catharijne Stichting tijdens ten behoeve van een financiering van op onderzoek naar imuunziektes en een tijdens groep voetballers op gaat uit uit de kleren voor in de Stichting Moed, die op zich inzet met tegen pesten en op zinloos geweld. De acht vriendinnen op tv kennen elkaar tijdens al in jaren van een dameskoor, van waar ze in met veel plezier in op tv zingen en hebben als naar goed doel gekozen van voor de uit Catharijne Stichting, dat onderzoek op tv naar imuunziektes financiert. van Aanstichtster is Marianne, zij op wil de de opbrengst van van hun deel het van de kalender schenken het aan de Catharijne naar Stichting omdat haar man op tv Rian een verzorgd wordt op de afdeling Reumatologie in en Klinische Immunologie een van het UMC. op tv 'Rian, mijn in lief, op tv is ziek geworden met verschijnselen waarvan op men een aanvankelijk dacht dat het gordelroos met was. Na een naar lange periode de van vele onderzoeken door bleek dat hij een in ongeneeslijke imuunziekte een heeft. met Na talloze ziekenhuisopnames, vele behandelingen, met waaronder van zes chemokuren, en het leven tussen van de hoop en vrees, is op hij van een puur het buitenmens en stoere een motorrijder nog uit slecht een door schaduw van zichzelf. Dit voetbalteam heeft in als met goed doel gekozen voor een Moed, onderdeel van van de landelijke een Stichting tegen Zinloos Geweld. tijdens Moed het stimuleert en ondersteunt initiatieven voor verbetering op tv van de woon-, tijdens werk- en leefomgeving uit en streeft met naar van een samenleving waarin iedereen zich op tv bewust met is van oorzaken en op gevolgen van tijdens pesten en geweld. Dit wordt gedaan op een door middel van voorlichtingsprojecten, maar ook een door de acties in het woonwijken en buurten en tijdens het begeleiden met van activiteiten voor sportverenigingen. het Arjen werkt bij de Stichting op tv tegen op Zinloos Geweld. met Hun vriend Joost is de een aantal jaar door geleden zonder in reden in elkaar geslagen een na het uitgaan. de Dat is de reden dat op de in jongens zich voor van deze stichting een inzetten.

Serie reportages waarin tijdens naar tien groepen mensen uit de kleren met gaan voor een een door hen in gekozen persoonlijk goed doel. op Zij poseren naakt naar van voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt op door een professionele topfotograaf. in De meest bijzondere het met foto's worden gekozen door van een vakjury naar en de kijkers. Deze op komen op een unieke naaktkalender, een die wordt de verkocht door heel het Nederland. De opbrengst door van deze kalender door wordt evenredig verdeeld over van de winnende met goede in doelen.

Serie op tv reportages waarin tien groepen mensen door uit op tv de kleren gaan door voor een door hen de gekozen persoonlijk goed door doel. Zij poseren naakt door tijdens voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door van op een professionele topfotograaf. De meest op bijzondere de foto's worden gekozen een door een vakjury en de de kijkers. Deze komen uit op een unieke naaktkalender, van die wordt door verkocht uit door heel Nederland. het De opbrengst van deze kalender op wordt evenredig verdeeld tijdens over van de winnende goede doelen. Afl.: De met een sportschoolvrienden vs De in dierenactivisten.

Serie de reportages waarin door tien groepen mensen uit de kleren door gaan de voor een door hen een gekozen persoonlijk goed tijdens doel. Zij het poseren naakt voor van een glamourvolle fotoshoot, gemaakt tijdens door een professionele op topfotograaf. De meest op tv bijzondere foto's worden gekozen van een door een vakjury en de van kijkers. op tv Deze komen op een unieke de naaktkalender, tijdens die wordt verkocht door naar heel Nederland. een De opbrengst van deze kalender wordt een evenredig verdeeld naar over de winnende de goede doelen. De ADHD-moeders met VS De met Kite-surfers.

Serie reportages uit waarin tien groepen mensen het uit de op kleren gaan voor een met op tv door hen gekozen persoonlijk goed doel. tijdens Zij poseren een naakt voor een op tv glamourvolle fotoshoot, gemaakt naar door een professionele het topfotograaf. op tv De meest bijzondere foto's worden gekozen het door met een vakjury en de kijkers. tijdens Deze komen op in op tv een unieke naaktkalender, een die wordt verkocht door door heel Nederland. De door opbrengst van deze kalender met wordt op evenredig verdeeld over de de winnende goede de doelen.

augustus 2019
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord