Programma gemist?

Serie reportages waarin op tv verschillende groepen uit mensen uit de uit kleren gaan voor de een door hen een gekozen persoonlijk goed doel. op tv Afl.: tijdens De verpleegkundigen en de roeiers. op -De op verpleegkundigen. De verpleegkundigen op tv van een nierdyaliseafdeling gaan van zich ook buiten met het werk inzetten voor in mensen met een een de nierziekte door naakt te poseren van voor de van Nierstichting. De Nierstichting op tv zet zich in voor op een uit toekomst met zo min mogelijk op tv nierziekten een en een betere toekomst voor nierpatiënten. met in Daarom zetten ze alles in op alles om te uit bereiken dat een nierziekte op eerder wordt opgespoord uit en behandeld. het Vroegtijdige en adequate behandeling op tv kan het in ziekteproces afremmen, uit zodat dialyse kan worden tijdens uitgesteld of zelfs voorkomen. de uit Deze verpleegkundigen worden in hun naar dagelijks werk elke van dag geconfronteerd van met de gevolgen van dialysebehandeling. de Zowel de tijdens fysieke ongemakken en door complicaties tijdens als het sociaal-emotioneel aspect van is enorm. 'Buiten op ons gewone werk een willen we met eigenlijk nog wel meer doen in voor onze op tv patiënten. Voor ons als verpleging naar door is het heel de normaal dat mensen uit zich letterlijk bloot tijdens geven aan ons, in we blikken of blozen daar naar niet bij. Ik door vind het wel mooi in naar dat wij ons nu een een keer blootgeven voor hen, door dat de is best op tv wel een drempel. Voor ons op tv is bloot helemaal op niet zo gewoon. met Vooral de verhalen tijdens van jongere mensen door grijpen aan. Je op ziet ze hier het binnenkomen naar als ze nog best wat op energie hebben, maar door jaren van dialyse put door hen op tv uit en als er het dan geen nier tijdens komt, of door die wordt afgestoten, dan van zijn ze naar op een gegeven moment een nog maar een schaduw tijdens van zichzelf. Dan met is uit het eigenlijk vreselijk om uit aan in de zijlijn te moeten uit staan. Je een krijgt als personeel toch een band door met de hen en dat hakt in er soms wel in.' op -De roeiers. op De van jongens van het roeiteam gaan bloot op tv voor de op Stichting met Contusio Cerebri Fonds. op tv (Verkeers)slachtoffers met een in hersenkneuzing moeten snel tijdens de juiste behandeling krijgen en naar daarvoor naar de geijkte in kanalen gestuurd met worden. uit De Stichting Contusio Cerebri op Fonds richt tijdens zich op de acute fase (de van met eerste achtenveertig uur) na het met ontstaan van het letsel. naar Presentatie: Anita op Witzier.

Serie naar reportages waarin verschillende groepen uit mensen uit uit de kleren gaan voor een een door hen de gekozen persoonlijk goed een doel. Afl.: De studentes tijdens en fietsende vaders. een -De studentes. naar Deze groep zet zich naar met in voor het Helen in Dowling Instituut, dat psychosociale door begeleiding geeft door aan honderden mensen met kanker naar en hun naasten. de Zowel individueel als uit een in groepen. De psychosociale begeleiding in kan zowel patiënten door als hun naasten helpen in tijdens de nieuwe levenssituatie het aan te passen. De begeleiding komt de uit nooit in de door plaats van de medische behandeling, maar met is gericht het op met de emotionele, psychologische en door relationele gevolgen van naar de ziekte. een Sanne kreeg acute het leukemie op haar achttiende. Het begon tijdens ermee met dat ze door zich niet zo tijdens lekker voelde en ze had de enorm ontstoken tandvlees, op tv zo met erg dat ze haar tanden op uit een gegeven naar moment niet meer door kon een zien. Haar bloedwaardes zijn gemeten en tijdens eigenlijk was vrij naar snel op tv duidelijk dat ze acute leukemie op had. van Het was zo onwerkelijk, in ik was net klaar op met op mijn middelbare school, op in kamers in Utrecht, een op nieuwe studie uit en dan op word je van zo uit dat leven getrokken. Samen tijdens met haar vriendinnen uit en moeder gaat naar Sanne zich het inzetten voor van het Helen Dowling Instituut. op Voor iedereen was op het een met moeilijke periode. met Vriendin Sascha: Als ik tijdens op bezoek op tv was, praatte we niet echt door over het ziek zijn. naar Ik een had meer willen in doen voor Sanne. Het op HDI had daar het zeker bij kunnenhelpen, al tijdens met was het één gesprek, een in telefoontje of een op tv folder een was misschien al genoeg geweest. door Je kunt het op ook niet het in je eentje uit allemaal verwerken. tijdens Daarom is het het goed dat er zoiets als de het HDI bestaat. -De door fietsende vaders. door Deze vaders, waarvan een van collega uit een zoon met Duchenne heeft, op in gaan poseren voor de tijdens stichting Duchenne in Heroes. Duchenne is een met ernstige en erfelijke in spierziekte, die naar vrijwel alleen bij jongens voorkomt. Duchenne naar Heroes een zet zich in voor tijdens deze ziekte. In in ons land op hebben ongeveer achthonderd jongens van deze ziekte. De in ontwikkeling van nieuwe door behandelmethodes op tv heeft de levensverwachting van een de patiënten doen toenemen tot uit 30 jaar, maar tijdens zelfs tijdens nu sterven er patiënten voor een de hun twintigste jaar. Op het dit moment met is Duchenne nog niet de te genezen van of te voorkomen. van Presentatie: Anita Witzier.

Serie reportages waarin met verschillende het groepen mensen uit de uit kleren gaan voor een een op door hen gekozen naar persoonlijk goed doel. Afl.: in De pretparkcollega's uit en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep van heeft op gekozen voor met het Autismefonds als door goed doel. Het Autismefonds van is opgericht en gelieerd een aan het de NVA (Nederlandse Vereniging voor door Autisme) met het doel het fondsen te met werven voor onderzoek, voorlichting, de educatie en door lotgenotencontact. Het fonds komt op tv op voor de door naar belangen van kinderen met autisme en een hun ouders, van met mensen met autisme op tv van zelf, hun partners en het familie. Ruim één het procent van naar de Nederlanders, ca. 190.000 mensen, heeft op op een vorm van autisme. -De op tv co-assistentes gaan op tv uit de kleren voor tijdens Villa Joep. Joep op tv werd uit viereneenhalf jaar oud. Er werd op tv bij hem een neuroblastoomtumor de in zijn buik van met ontdekt. Joep heeft gevochten voor zijn op leven en door alle in zware medische behandelingen moedig doorstaan. Helaas op tv mocht het het niet baten. De co-assistentes door op hebben om deze reden Villa het Joep opgericht. De een frustratie is naar dat de het genezingskans van het meest agressieve type door neuroblastoom door schrikbarend laag is een (20%). Deze kunnen volgens op Villa Joep omhoog. op Presentatie: Anita van Witzier.

Serie in reportages waarin verschillende groepen mensen de in uit de kleren gaan voor een een door hen gekozen het van persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen de en Zwarte Cross. met Op 2 op tv december 2006 is Nadine naar door van haar ex-vriend vermoord. Meer naar dan duizend mensen het lopen op op 7 december mee naar in een de stille tocht door Hoorn. Als levend op tv monument een voor Nadine is met de Nadine Foundation tegen geweld tijdens opgericht. Deze stichting op tv heeft met als doelstelling de de dromen van Nadine in uit te door laten komen. Een tijdens statement tegen geweld. De naar opbrengsten zullen gaan naar organisaties op die in zich bezighouden met op de preventie een van geweld. Wanda is de moeder een van met Nadine, samen door met haar vriendinnengroep wil naar ze zich inzetten voor door de Nadine de Foundation. 'Ik heb een mijn ziel al in zo bloot gelegd, van mijn kleren hiervoor van uit doen is de dan eigenlijk met niets', aldus Wanda. uit Wanda's vriendinnen hebben haar altijd een gesteund. Ze een hebben veel met elkaar meegemaakt. een op tv Toen Nadine werd vermoord, op hebben ze op tv haar enorm bijgestaan. En nog steeds. naar Ze met zijn erg de begaan met elkaar op tv en doen dit dan met ook uit tijdens liefde voor Wanda en de Nadine. Eén van de vriendinnen, in Rossie: 'We willen in graag laten met zien wat geweld met met van mensen doet. Het van is zo zinloos. tijdens Wat een verdriet en op tv ellende brengt tijdens het teweeg. Denk eens drie het keer na voor dat met je wat een doet. Je hebt de gewoon niet van het recht om andermans op leven te nemen.' De de Zwarte Crossvrienden het is een deel van een van een grote vriendengroep die elkaar het kent tijdens uit de buurt. Met elkaar het ondernemen ze van alles, uit waaronder elk jaar van het bijwonen tijdens van het festival De door Zwarte op tv Cross. Voor dit tijdens evenement bouwt de groep door drie keer per op tv week aan in een kar die wordt naar ingezet tijdens de cross. de Natasja (38), tijdens de vrouw van Tiny, de heeft reuma. door Het begon met met wat pijnlijke gewrichten uit in arm en tijdens benen maar al snel met bleek dat door Natasja steeds minder het kon. een Daarom heeft de vriendengroep op besloten het Reumafonds als hun op goede doel het te van steunen. Ze doen met z'n met allen mee voor haar uit naar en hopen door mee met te doen aan Blootgewoon dat een reuma meer naamsbekendheid uit met krijgt, want zoals door Tiny zegt: 'Het het lijkt net of er uit niks aan tijdens de hand is, maar in ik zie aan naar Natasja wel dat tijdens ze soms veel pijn uit heeft een en niet iedereen met snapt dat altijd. Het is de de ene dag ook het erger dan een de andere.'. door Presentatie: Anita met Witzier.

Serie door reportages waarin verschillende groepen uit mensen uit de door kleren het gaan voor een door hen in gekozen naar persoonlijk goed doel. Afl.: naar De stelletjes en de band. het Drie op tv bevriende stellen in gaan uit de tijdens kleren voor de stichting naar Energy4All. Eén van de door stellen, Mireille & op tv Jacques, heeft met twee van hun drie kinderen uit verloren aan door een energiestofwisselingsziekte. tijdens Daarom kiezen zij als op tv goed de doel voor deze in stichting, die zich inzet voor kinderen door met deze op tv ziekte. in De opbrengsten komen uit ten goede aan het onderzoek naar op tv op een medicijn voor deze ziekte, op tv activiteiten uit voor de patiëntjes tijdens en de voorlichting over de ziekte. een Ons tweede op kindje Roos leek in bij de geboorte de kerngezond. Ze ontwikkelde uit zich prima met en leerde alles wat een met tijdens kindje normaal gesproken op naar die leeftijd naar leert. Op de leeftijd van door tien maanden echter, kreeg een door Roos plotseling epilepsie. Vele onderzoeken de later overleed ze, zonder in dat op tv wij of de op tv doktoren precies wisten het wat er nou met op tv haar aan van de hand was. Pas een tijdens half met jaar na het overlijden van een Roos, werd de op tv van diagnose 'energiestofwisselingsziekte' vastgesteld. De kans dat in een op tv volgend kindje de ziekte ook de zou hebben, in was 25%, dus een ze besloten er in voor te gaan. een Ook hun derde kindje op Koen door ontwikkelde zich normaal, door tot hij van bijna twee was en een op epileptische aanval kreeg, van waar naar hij niet meer het uit kwam. Na twee maanden overleed door ook uit Koentje aan door deze energiestofwisselingsziekte, waar tot op heden het geen van medicijn voor is. Voor door Roos een en Koen komt uit een doorbraak op een op tv geschikte behandeling te laat. 'Wij van weten in maar al te goed wat door dat op tv betekent en op hoe dat voelt. Met meedoen aan in Blootgewoon krijgen van we van Roos en Koentje niet terug, maar uit we kunnen een er wel anderen een mee helpen, die ook de hard steun nodig uit hebben'. De andere op tv twee stellen zijn uit blij dat ze in na alle met verschrikkelijke jaren naar eindelijk iets concreets voor Jacques in de en Mireille kunnen tijdens doen. Admar: We hebben alles van de dichtbij in meegemaakt natuurlijk tijdens en je voelt je een zo machteloos, want je met kunt in zo weinig doen, behalve met er voor hen zijn. het Door het meedoen naar aan Blootgewoon het heb ik toch een de beetje het het idee dat het ik iets voor mijn zus en het zwager kan de betekenen. Presentatie: een Anita Witzier.

Serie reportages op tv waarin verschillende groepen het mensen uit op tv de kleren gaan voor op tv een door hen gekozen naar persoonlijk goed doel. van Afl.: De door koordames de en de voetballers. het De 'koordames' poseren naakt de voor de Catharijne met Stichting ten behoeve van de financiering van onderzoek naar de imuunziektes op tv en een het groep voetballers gaat uit de kleren op tv voor een de Stichting Moed, die zich door inzet tegen in pesten het en zinloos geweld. naar De acht vriendinnen kennen elkaar al uit jaren een van een dameskoor, waar de ze met naar veel plezier door in zingen en hebben als naar goed in doel gekozen voor de Catharijne een Stichting, dat onderzoek van naar imuunziektes financiert. Aanstichtster met tijdens is Marianne, zij wil op de opbrengst van naar hun deel van de kalender met de schenken aan de Catharijne van Stichting omdat tijdens haar man Rian verzorgd tijdens wordt op de het afdeling Reumatologie met en Klinische Immunologie van het UMC. met 'Rian, mijn lief, de is ziek geworden met met verschijnselen tijdens waarvan men aanvankelijk dacht in dat het gordelroos het het was. Na een lange periode van tijdens uit vele onderzoeken bleek uit dat hij een ongeneeslijke imuunziekte heeft. de Na talloze op ziekenhuisopnames, vele naar behandelingen, waaronder zes een chemokuren, en het leven tijdens tussen tijdens hoop en vrees, is het hij van een puur buitenmens met en van stoere motorrijder nog slecht de een op tv schaduw van zichzelf. Dit voetbalteam heeft de als goed uit doel gekozen de voor Moed, in onderdeel van de landelijke Stichting tegen op tv uit Zinloos Geweld. Moed stimuleert en ondersteunt op met initiatieven voor verbetering naar van de woon-, werk- en leefomgeving tijdens en streeft in naar op een samenleving waarin uit iedereen zich bewust is naar van oorzaken van en gevolgen van pesten en in geweld. Dit wordt gedaan van door een middel van voorlichtingsprojecten, maar het ook door acties in met woonwijken en uit buurten het en het begeleiden van activiteiten voor op tv sportverenigingen. het Arjen werkt bij de uit Stichting tegen op Zinloos Geweld. Hun vriend Joost tijdens in is een aantal jaar geleden zonder met reden in tijdens elkaar geslagen op na het uitgaan. naar Dat is de reden uit dat de jongens tijdens zich voor naar deze stichting door inzetten.

Serie reportages waarin een tien groepen in mensen tijdens uit de kleren gaan voor een van door met hen gekozen persoonlijk goed tijdens doel. Zij poseren tijdens naakt voor een een glamourvolle fotoshoot, op tv gemaakt door een professionele topfotograaf. op tv tijdens De meest bijzondere foto's worden gekozen op tv door een vakjury uit en op tv de kijkers. uit Deze komen op op een unieke naaktkalender, door die wordt verkocht van door heel Nederland. De op tv opbrengst van naar deze kalender wordt van evenredig verdeeld over de winnende goede een van doelen.

Serie reportages door waarin tien het groepen mensen in uit de kleren gaan voor op tv een door hen in gekozen persoonlijk goed doel. uit naar Zij poseren naakt voor een een glamourvolle van fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. het de De meest bijzondere foto's worden gekozen op tijdens door een vakjury en de kijkers. met naar Deze komen op op tv een unieke naaktkalender, die naar wordt verkocht door met heel Nederland. De opbrengst van door deze in kalender wordt in evenredig verdeeld over de in winnende goede doelen. in Afl.: De sportschoolvrienden vs een De uit dierenactivisten.

Serie reportages waarin naar het tien groepen mensen uit de kleren op tv gaan voor een uit door hen gekozen op persoonlijk goed doel. uit Zij poseren naakt van door voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door tijdens een professionele in topfotograaf. De meest van bijzondere een foto's worden gekozen het door een vakjury en in de kijkers. Deze in komen op een unieke naaktkalender, naar die tijdens wordt verkocht door heel Nederland. naar De opbrengst met van deze kalender wordt op tv evenredig verdeeld over uit de winnende van goede doelen. De met ADHD-moeders VS De uit Kite-surfers.

Serie reportages waarin tijdens tien groepen mensen uit uit de uit kleren de gaan voor een door hen gekozen op tv persoonlijk goed doel. een Zij poseren met naakt tijdens voor een glamourvolle van fotoshoot, gemaakt door de een professionele topfotograaf. De meest bijzondere tijdens foto's worden op gekozen door een op vakjury en de kijkers. met met Deze komen op een unieke naaktkalender, de die met wordt verkocht door heel Nederland. met naar De opbrengst van in deze kalender wordt evenredig tijdens verdeeld over de winnende het goede het doelen.

juni 2021
02-09-2010 21:30

De verpleegkundigen en de roeiers

KRO Blootgewoon - De verpleegkundigen en de roeiers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De verpleegkundigen en de roeiers. -De verpleegkundigen. De verpleegkundigen van een nierdyaliseafdeling gaan zic...

26-08-2010 21:30

De studentes en fietsende vaders

KRO Blootgewoon - De studentes en fietsende vaders

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De studentes en fietsende vaders. -De studentes. Deze groep zet zich in voor het Helen Dowling Instituut, dat psy...

19-08-2010 21:30

De pretparkcollega's en co-assistentes

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als...

12-08-2010 21:30

De vriendinnen en Zwarte Cross

KRO Blootgewoon - De vriendinnen en Zwarte Cross

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De vriendinnen en Zwarte Cross. Op 2 december 2006 is Nadine door haar ex-vriend vermoord. Meer dan duizend mense...

05-08-2010 21:30

De stelletjes en de band

KRO Blootgewoon - De stelletjes en de band

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De stelletjes en de band. Drie bevriende stellen gaan uit de kleren voor de stichting Energy4All. Eén van de stel...

29-07-2010 21:30

De koordames en de voetballers

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financi...

03-09-2009 21:30

Aflevering 6

KRO Blootgewoon - Aflevering 6

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

27-08-2009 21:30

De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

KRO Blootgewoon - De sportschoolvrienden vs De dierenactivisten

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

20-08-2009 21:30

Aflevering 4

KRO Blootgewoon - Aflevering 4

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

13-08-2009 21:30

Aflevering 3

KRO Blootgewoon - Aflevering 3

Serie reportages waarin tien groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Zij poseren naakt voor een glamourvolle fotoshoot, gemaakt door een professionele topfotograaf. De meest bijzondere foto's worde...

KRO Blootgewoon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Blootgewoon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Blootgewoon bij KRO Blootgewoon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Blootgewoon. Heb je een uitzending van KRO Blootgewoon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-09-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!