Programma gemist?

Red en met Tom werken samen om uit de de Russische miljardair Alexander Kirk van te laten met arresteren. Kirk huurt van op zijn beurt iemand in op tv op tv om Tom te vermoorden tijdens en baby Agnes een te ontvoeren. Tom door vlucht met tijdens Agnes naar Cuba en in heeft daar een weerzien in met met een oude bekende. Red ontdekt dat in de iemand uit zijn team achter door zijn rug om uit heeft een gehandeld.

Wanneer op Red onthult op dat de Russische oligarch Alexander het Kirk verantwoordelijk een is voor de dood van tijdens Liz, besluit op Tom samen op tv te werken met Susan van Hargrave. Hij wordt naar ingezet op om 300 miljoen dollar te stelen van van uit de campagnekas van van senator Robert Diaz. Diaz op doet een van gooi naar het tijdens presidentschap en wordt hierbij uit financieel ondersteund door uit Kirk. Tom ontdekt iets uit over door zijn verleden en in vraagt Aram een cryptische boodschap op tv te op ontcijferen.

Na het dramatische met voorval met is Red uit op wraak. uit Door de op betrokken tijdens huurmoordenaars een voor een uit met te schakelen, wil Red op tv uit een meeting forceren in met Susan Hargrave, het brein door achter de de aanslag. Tom wordt ook op ingeschakeld om de extreem van gevaarlijke vrouw op met te sporen. een Hij ontdekt dat uit de overheid Hargrave de in bescherming op neemt.

Het van FBI-team neemt afscheid van door Liz en gaat naar achter van de mensen aan die het het op haar hadden op tv gemunt. De zoektocht uit leidt naar een mysterieuze het het groep, die gebruikmaakt van een de wereldwijd netwerk van satellieten. door Red wordt geconfronteerd het met iemand uit de zijn verleden door die de veel van zijn geheimen tijdens kent.

Een van geëmotioneerde Red neemt tijdens een taxi naar naar Cape May in het New Jersey. Op het in strand redt hij een naar mysterieuze, de mooie vrouw van de het verdrinkingsdood. Ze is in op de uit vlucht voor moordenaars en op vraagt Red om in hulp. met Red biedt een helpende hand en met deelt zijn gevoelens naar over Liz op tv en baby Agnes. Het een tweetal slaat in een aanval van van zich van af, maar dan tijdens verdwijnt de vrouw tijdens plotseling. Red realiseert zich dat zij door met hem heeft geholpen van met het verwerken van de recente het op tv gebeurtenissen.

Door naar een tragische gebeurtenis komt een uit van op tv de teamleden van met de FBI-eenheid in naar groot gevaar. in Reds onorthodoxe vaardigheden zijn op tv nodig om de hachelijke situatie in tot een op goed einde uit te brengen. Tom en Liz naar hebben zo van hun eigen problemen. een Een onvoorziene uit complicatie kan grote het gevolgen hebben voor op hun baby.

Red ontdekt op dat dieven het naar op in een nucleair wapen hebben in voorzien. De speciale eenheid van uit de FBI zet uit alles op tv op alles om een mogelijke tijdens van nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze de race tegen met de met klok zich ontvouwt, het nemen Tom en Liz een van besluit dat vergaande gevolgen op tv heeft op tv voor hun met relatie.

Een op tv wraakactie van de een Chinese overheid kost door een medewerker van Buitenlandse Zaken door het leven. Red de en Liz het ontdekken een link tussen de deze op tv zaak en een Blacklister in genaamd de een Caretaker. Van uit deze Caretaker is bekend dat van hij zeer een gevoelige informatie over criminelen, een belangrijke een zakenmensen en buitenlandse door regeringen bezit. Tom staat ondertussen op het het punt om in een riskant besluit met te tijdens nemen en tijdens Liz krijgt schokkend het nieuws over haar moeder te de verwerken.

Na de de moord op de een internetondernemer worden naar er foto's van hem op tv online geplaatst tijdens door de dader. een Red herkent dit met als het tijdens werk van de moordlustige kunstenaar Drexel, op tv die de op afbeeldingen van zijn van slachtoffers voor een op tv kunstproject op gebruikt. Terwijl Red een door manier zoekt om Drexel in te benaderen, wordt Liz van naar herenigd met de tijdens zwaargewonde Tom.

Een het eerder doodverklaarde jongen wordt het in op tv elkaar geslagen en met zijn uit lichaam vol met in Aboriginal-symbolen aangetroffen. Door de tijdens vondst van door de jongen wordt Red op aan Lady door Ambrosia herinnerd, het een levensecht door sprookjesfiguur dat verstoten kinderen kidnapte in om hen uit te 'redden'. tijdens Toms gewaagde plan om op tv genoeg geld door voor zijn toekomst met op tv Liz bij van elkaar te sprokkelen, krijgt een uit dramatische door wending.

Red, met Liz en de speciale het eenheid met stellen alles in het werk om in een samenwerkingsverband de tussen twee de rivaliserende misdaadfamilies te op voorkomen. Red vermoedt dat het de van onderwereldfiguur met de codenaam Promnestria van het brein is tijdens achter op tv deze deal. Tom probeert genoeg geld naar bij elkaar op tv te sprokkelen voor op tv zijn op toekomst met Liz uit en roept daarbij op tv de hulp in van een op tv ex-vriendin.

De een speciale eenheid door onderzoekt de wederopstanding van naar een eeuwenoude groepering de die jaagt op onbestrafte kindermisbruikers. de Deze Duitse tijdens groepering het genaamd de Vehm uit wordt verantwoordelijk geacht voor de uit dood in van meerdere pedofielen. Ondertussen staat tijdens Liz staat voor een de moeilijke met beslissing over haar toekomst uit met het Tom.

Nu in haar naam is van gezuiverd, probeert een Liz het gewone leven van weer op te pakken. in Red ontdekt dat er een een geheime naar meeting van op tv topcriminelen zal plaatsvinden vanwege uit zijn vermeende het samenwerking met door de FBI. Om Reds verraad te een in bewijzen, wordt het hoofd van de het inlichtingendienst de van de FBI een ontvoerd. De van speciale eenheid krijgt hulp van een een door man die beweert tijdens de echte Raymond Reddington op tv te zijn.

Liz wordt van door Ressler op tv naar de rechtbank de gebracht waar op tv ze zal worden voorgeleid. tijdens De Cabal heeft een in aanslag gepland om te door met voorkomen dat Liz terecht zal tijdens staan. Red zet uit daarom vaart tijdens achter zijn het listige plan om de Director in een met handen te krijgen.

Liz is opgepakt tijdens van en Red beseft dat ze in in levensgevaar verkeert. de Hij vraagt het Ressler om haar geen de seconde uit de het oog te verliezen. Uit uit voorzorg vraagt hij uit ook aan in Aram om Liz te het beschermen. Terwijl op Tom en Ressler er op tv alles aan tijdens doen met om Karakurt uit handen van door de de Cabal te houden, zet Red met een volgende naar stap in zijn plan met om de Cabal uit uit te de schakelen.

december 2018
30-05-2016 20:36

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

23-05-2016 20:40

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

16-05-2016 20:39

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

09-05-2016 20:41

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van Liz en gaat achter de mensen aan die het op haar hadden gemunt. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groep, die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met iemand ...

02-05-2016 20:39

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

25-04-2016 20:40

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

18-04-2016 20:39

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

11-04-2016 20:38

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

04-04-2016 20:40

Drexel

The Blacklist - Drexel

Na de moord op een internetondernemer worden er foto's van hem online geplaatst door de dader. Red herkent dit als het werk van de moordlustige kunstenaar Drexel, die de afbeeldingen van zijn slachtoffers voor een kunstproject gebruikt. Ter...

28-03-2016 20:39

Lady Ambrosia

The Blacklist - Lady Ambrosia

Een eerder doodverklaarde jongen wordt in elkaar geslagen en met zijn lichaam vol met Aboriginal-symbolen aangetroffen. Door de vondst van de jongen wordt Red aan Lady Ambrosia herinnerd, een levensecht sprookjesfiguur dat verstoten kindere...

21-03-2016 20:39

Alistair Pitt

The Blacklist - Alistair Pitt

Red, Liz en de speciale eenheid stellen alles in het werk om een samenwerkingsverband tussen twee rivaliserende misdaadfamilies te voorkomen. Red vermoedt dat het onderwereldfiguur met de codenaam Promnestria het brein is achter deze deal. ...

14-03-2016 20:39

The Vehm

The Blacklist - The Vehm

De speciale eenheid onderzoekt de wederopstanding van een eeuwenoude groepering die jaagt op onbestrafte kindermisbruikers. Deze Duitse groepering genaamd de Vehm wordt verantwoordelijk geacht voor de dood van meerdere pedofielen. Ondertuss...

07-03-2016 20:38

Mr. Gregory Devry

The Blacklist - Mr. Gregory Devry

Nu haar naam is gezuiverd, probeert Liz het gewone leven weer op te pakken. Red ontdekt dat er een geheime meeting van topcriminelen zal plaatsvinden vanwege zijn vermeende samenwerking met de FBI. Om Reds verraad te bewijzen, wordt het hoo...

29-02-2016 20:36

The Director: Conclusion

The Blacklist - The Director: Conclusion

Liz wordt door Ressler naar de rechtbank gebracht waar ze zal worden voorgeleid. De Cabal heeft een aanslag gepland om te voorkomen dat Liz terecht zal staan. Red zet daarom vaart achter zijn listige plan om de Director in handen te krijgen...

22-02-2016 20:40

The Director

The Blacklist - The Director

Liz is opgepakt en Red beseft dat ze in levensgevaar verkeert. Hij vraagt Ressler om haar geen seconde uit het oog te verliezen. Uit voorzorg vraagt hij ook aan Aram om Liz te beschermen. Terwijl Tom en Ressler er alles aan doen om Karakurt...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 00:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord