Programma gemist?

Red, Liz en tijdens door de speciale eenheid stellen van alles in met het werk om naar een samenwerkingsverband tussen twee op tv rivaliserende misdaadfamilies op te voorkomen. Red vermoedt het dat het met onderwereldfiguur met de codenaam Promnestria van het brein naar is achter deze op tv deal. Tom probeert genoeg door geld bij in elkaar te naar sprokkelen voor zijn uit toekomst met Liz en op tv roept daarbij met de hulp in van een op tv ex-vriendin.

Red tijdens en de speciale eenheid richten met hun pijlen op uit de voortvluchtige op tv Robert op Vesco, een van 's werelds uit grootste meesteroplichters. Samar neemt de een uit beslissing die haar tijdens leven enorm zal naar veranderen.

De speciale eenheid tijdens onderzoekt van de wederopstanding van een eeuwenoude op groepering die door jaagt op op tv onbestrafte kindermisbruikers. de Deze Duitse groepering genaamd tijdens de Vehm met wordt verantwoordelijk geacht voor met de dood van van meerdere pedofielen. Ondertussen staat uit Liz staat voor in een moeilijke door beslissing over haar toekomst uit met in Tom.

Cooper zet tijdens zijn reputatie de op het spel door het op op voor Red op te nemen in in het de Witte Huis. op tv Liz en de FBI-eenheid zetten tijdens de zoektocht naar op tv The Corsican voort, door terwijl Samar tijdens haar speciale training noodgedwongen in op naar de praktijk moet naar brengen.

Nu naar haar naam is gezuiverd, probeert op de Liz het gewone leven tijdens weer op te met pakken. Red ontdekt dat er tijdens een geheime uit meeting een van topcriminelen zal plaatsvinden uit vanwege zijn vermeende samenwerking met naar de FBI. Om van Reds tijdens verraad te bewijzen, wordt een het een hoofd van de inlichtingendienst uit van de FBI ontvoerd. De op tv speciale met eenheid krijgt hulp van een de man op die beweert de echte in Raymond Reddington tijdens te zijn.

De speciale eenheid van een doet een ultieme poging van om de tijdens waarheid achter een internationale moordzaak boven uit tafel de te krijgen. Ze hopen de Red op tv daarmee uit zijn levensbedreigende situatie te van uit bevrijden.

Liz de wordt door met Ressler naar de op tv rechtbank gebracht waar ze zal met worden voorgeleid. De naar Cabal een heeft een aanslag gepland in om te met voorkomen dat Liz terecht zal staan. een Red zet daarom uit vaart achter op zijn listige plan tijdens om de van Director in handen te van krijgen.

De van speciale eenheid duikt op in de op tv wereld van cryptovaluta het om een naderende aanslag te voorkomen. tijdens Red zet op ondertussen op tv een riskant plan in op werking om zijn op tv vrijheid te een waarborgen.

Liz is opgepakt met en Red in beseft dat ze de in levensgevaar met verkeert. Hij vraagt Ressler om naar haar tijdens geen seconde uit het oog in een te verliezen. Uit voorzorg vraagt hij van ook met aan Aram om Liz te naar beschermen. Terwijl Tom in en van Ressler er alles aan naar doen door om Karakurt uit handen de van de een Cabal te houden, zet Red een tijdens met volgende stap in op zijn plan om met de Cabal uit te op tv schakelen.

Red vecht op tv in de uit rechtszaal om door voor eens en altijd van te bewijzen dat hij de geen hoogverraad heeft gepleegd. met Hij vraagt Liz door om een persoon het van de Blacklist op op te sporen de uit die hem mogelijk de kan vrijpleiten.

Liz de schakelt de hulp in van op tv Samar als Red het onderweg naar tijdens Dembe verdwijnt. het Hij blijkt ontvoerd te op tv zijn door een het bende. Liz probeert een te onderhandelen het met hun leider tijdens om hem vrij tijdens te krijgen. Tom en de de Coopers van komen onder vuur op tv te liggen, omdat huurmoordenaars met van naar de Cabal achter Karakurt aan uit zitten. van Ressler zit Liz van op de hielen.

Tijdens van de zoektocht naar een tijdens vrouw met informatie tijdens over naar Reds verleden kruisen Liz en Jennifer van het pad de van een wrede tijdens smokkelaar. Ze in belanden daardoor het in een levensgevaarlijke tijdens situatie. Red werpt door zich op als bemiddelaar in op een door conflict tussen twee rivaliserende op tv gevangenisbendes.

Red van vermoedt dat de Iraanse huurmoordenaar op tv naar Hasaan verantwoordelijk is voor de ontvoering tijdens tijdens van zes medewerkers die betrokken op zijn bij een de Israëlisch defensieproject. Red tijdens haalt Samar over naar om hem met te helpen Hasaan de te vinden. Tom met zet een huurmoordenaar van met de de Cabal onder druk een om Liz vrij te pleiten. Ressler de is woest als naar hij te op tv horen krijgt dat Cooper een met tijdens Tom heeft met samengewerkt.

Red op en Dembe naar doen een beroep op Glen om de de jury op in het de rechtszaak tegen Red te manipuleren. in De speciale eenheid het verdiept zich in de een op tv reeks mysterieuze moorden door tot door wapen getransformeerde op insecten.

Dembe het herstelt goed van zijn verwondingen. van Red het en Liz vernemen dat Andras een Halmi, met de rechterhand van de Director, door van het de aardbodem de is verdwenen. Red tijdens vermoedt dat iemand van op de Blacklist intellectuelen ontvoert, met zodat naar hij een ark van tijdens Noach kan creëren met briljante tijdens mensen. Tom op tv belandt in een de gevecht op leven en op dood, terwijl hij een door op zoek is het naar de man die Liz uit kan een vrijpleiten.

mei 2019
11-04-2019 01:02

Alistair Pitt

The Blacklist - Alistair Pitt

Red, Liz en de speciale eenheid stellen alles in het werk om een samenwerkingsverband tussen twee rivaliserende misdaadfamilies te voorkomen. Red vermoedt dat het onderwereldfiguur met de codenaam Promnestria het brein is achter deze deal. ...

10-04-2019 21:31

Robert Vesco

The Blacklist - Robert Vesco

Red en de speciale eenheid richten hun pijlen op de voortvluchtige Robert Vesco, een van 's werelds grootste meesteroplichters. Samar neemt een beslissing die haar leven enorm zal veranderen.

04-04-2019 00:35

The Vehm

The Blacklist - The Vehm

De speciale eenheid onderzoekt de wederopstanding van een eeuwenoude groepering die jaagt op onbestrafte kindermisbruikers. Deze Duitse groepering genaamd de Vehm wordt verantwoordelijk geacht voor de dood van meerdere pedofielen. Ondertuss...

03-04-2019 21:35

Bastien Moreau conclusion

The Blacklist - Bastien Moreau conclusion

Cooper zet zijn reputatie op het spel door het voor Red op te nemen in het Witte Huis. Liz en de FBI-eenheid zetten de zoektocht naar The Corsican voort, terwijl Samar haar speciale training noodgedwongen in de praktijk moet brengen.

28-03-2019 00:34

Mr. Gregory Devry

The Blacklist - Mr. Gregory Devry

Nu haar naam is gezuiverd, probeert Liz het gewone leven weer op te pakken. Red ontdekt dat er een geheime meeting van topcriminelen zal plaatsvinden vanwege zijn vermeende samenwerking met de FBI. Om Reds verraad te bewijzen, wordt het hoo...

27-03-2019 21:35

Bastien Moreau

The Blacklist - Bastien Moreau

De speciale eenheid doet een ultieme poging om de waarheid achter een internationale moordzaak boven tafel te krijgen. Ze hopen Red daarmee uit zijn levensbedreigende situatie te bevrijden.

21-03-2019 00:21

The Director: Conclusion

The Blacklist - The Director: Conclusion

Liz wordt door Ressler naar de rechtbank gebracht waar ze zal worden voorgeleid. De Cabal heeft een aanslag gepland om te voorkomen dat Liz terecht zal staan. Red zet daarom vaart achter zijn listige plan om de Director in handen te krijgen...

20-03-2019 21:30

The Cryptobanker

The Blacklist - The Cryptobanker

De speciale eenheid duikt in de wereld van cryptovaluta om een naderende aanslag te voorkomen. Red zet ondertussen een riskant plan in werking om zijn vrijheid te waarborgen.

14-03-2019 00:33

The Director

The Blacklist - The Director

Liz is opgepakt en Red beseft dat ze in levensgevaar verkeert. Hij vraagt Ressler om haar geen seconde uit het oog te verliezen. Uit voorzorg vraagt hij ook aan Aram om Liz te beschermen. Terwijl Tom en Ressler er alles aan doen om Karakurt...

13-03-2019 21:34

Minister D

The Blacklist - Minister D

Red vecht in de rechtszaal om voor eens en altijd te bewijzen dat hij geen hoogverraad heeft gepleegd. Hij vraagt Liz om een persoon van de Blacklist op te sporen die hem mogelijk kan vrijpleiten.

07-03-2019 00:28

Kings of the highway

The Blacklist - Kings of the highway

Liz schakelt de hulp in van Samar als Red onderweg naar Dembe verdwijnt. Hij blijkt ontvoerd te zijn door een bende. Liz probeert te onderhandelen met hun leider om hem vrij te krijgen. Tom en de Coopers komen onder vuur te liggen, omdat hu...

06-03-2019 21:28

Marko Jankowics

The Blacklist - Marko Jankowics

Tijdens de zoektocht naar een vrouw met informatie over Reds verleden kruisen Liz en Jennifer het pad van een wrede smokkelaar. Ze belanden daardoor in een levensgevaarlijke situatie. Red werpt zich op als bemiddelaar in een conflict tussen...

28-02-2019 00:14

Zal Bin Hasaan

The Blacklist - Zal Bin Hasaan

Red vermoedt dat de Iraanse huurmoordenaar Hasaan verantwoordelijk is voor de ontvoering van zes medewerkers die betrokken zijn bij een Israëlisch defensieproject. Red haalt Samar over om hem te helpen Hasaan te vinden. Tom zet een huurmoor...

27-02-2019 21:25

General Shiro

The Blacklist - General Shiro

Red en Dembe doen een beroep op Glen om de jury in de rechtszaak tegen Red te manipuleren. De speciale eenheid verdiept zich in een reeks mysterieuze moorden door tot wapen getransformeerde insecten.

21-02-2019 00:34

Sir Crispin Crandall

The Blacklist - Sir Crispin Crandall

Dembe herstelt goed van zijn verwondingen. Red en Liz vernemen dat Andras Halmi, de rechterhand van de Director, van de aardbodem is verdwenen. Red vermoedt dat iemand van de Blacklist intellectuelen ontvoert, zodat hij een ark van Noach ka...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord