Programma gemist?

Wanneer door Red onthult het dat de Russische oligarch Alexander naar Kirk verantwoordelijk op tv is voor de dood uit van Liz, van besluit Tom van samen te werken in met Susan Hargrave. op tv Hij wordt ingezet om 300 tijdens miljoen het dollar te stelen tijdens uit de campagnekas van senator tijdens Robert Diaz. op tv Diaz doet een gooi naar naar een het presidentschap en wordt hierbij door financieel ondersteund door Kirk. op tv Tom ontdekt op tv iets van over zijn verleden en tijdens vraagt Aram een cryptische naar boodschap te het ontcijferen.

Na het tijdens dramatische een voorval is Red van uit op wraak. een Door de betrokken huurmoordenaars een tijdens voor een door uit te schakelen, van wil Red een een meeting forceren met met Susan Hargrave, met het brein achter de uit aanslag. Tom op tv wordt ook ingeschakeld het om de extreem gevaarlijke het vrouw op te van sporen. Hij uit ontdekt dat de overheid het Hargrave in bescherming uit neemt.

Het FBI-team naar neemt afscheid uit van het in omgekomen teamlid en gaat naar achter de op tv mogelijke daders aan. De zoektocht leidt de naar door een mysterieuze tijdens groepering die gebruikmaakt van het een wereldwijd netwerk van satellieten. met door Red wordt geconfronteerd met iemand uit tijdens zijn verleden die door met veel van zijn geheimen naar kent.

Een geëmotioneerde van Red neemt van een taxi naar op tv Cape May door in New Jersey. Op het strand door redt hij naar een mysterieuze, mooie vrouw tijdens van de verdrinkingsdood. het uit Ze is op de vlucht voor van moordenaars van en vraagt Red tijdens om hulp. Red biedt een het helpende uit hand en het deelt zijn gevoelens over op Liz en op tv baby Agnes. Het tweetal slaat een op aanval van door zich af, uit maar dan verdwijnt de in vrouw met plotseling.

Terwijl tijdens het werkelijke plan met van de president door in gang een is gezet, gaan tijdens Liz en de speciale eenheid tot in het uiterste om in een op tv ramp te voorkomen. Red door heeft een geheime op tv ontmoeting met met een man die meer weet in over tijdens zijn verleden.

De speciale eenheid een doet een alles-of-nietspoging tijdens met om het dossier met bewijsmateriaal van op de samenzwering het tegen de VS een in handen in te krijgen. op Slagen ze erin om presidentieel de adviseur met Anna McMahon in een met rechtstreekse confrontatie met af te troeven?

Door een tragische in de gebeurtenis komt een van de teamleden van de van de FBI-eenheid in een groot gevaar. Reds op tv onorthodoxe vaardigheden zijn nodig door om de hachelijke situatie uit tot in een goed uit einde te brengen. een Tom en Liz een hebben zo hun eigen problemen. Een met onvoorziene complicatie kan van grote gevolgen op tv hebben voor hun in baby.

Meerdere kinderen worden uit de onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De uit speciale eenheid zet door alles op de alles om de uit kidnapper zo naar snel mogelijk te pakken. met Red probeert ondertussen een tijdens man op het te sporen op die zelf alles en de iedereen kan vinden. door Liz overweegt een op tv grote verandering in haar uit leven.

Na van een mislukte op tv missie in het buitenland het moet Katarina in Rostova vluchten voor haar leven. Als tijdens ze steeds verder op in op tv het nauw wordt gedreven, door besluit ze de de hulp in uit te roepen van de man op tv met die heeft gezworen haar altijd met te zullen uit beschermen.

Red de ontdekt dat dieven het op naar een nucleair door wapen van hebben voorzien. De speciale naar eenheid van de FBI zet in alles naar op alles om een mogelijke op tv een nucleaire aanslag te voorkomen. door Terwijl deze race tegen de uit klok zich ontvouwt, tijdens nemen Tom de en Liz een de besluit dat vergaande tijdens gevolgen heeft van voor hun op tv relatie.

Een de populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat van de FBI tijdens een oude met zaak opnieuw onder de loep een van neemt. Red vraagt Dominic door Wilkinsom om hulp met bij het nemen van een een moeilijke de beslissing. Resslers zoektocht naar op de in waarheid over Katarina Rostova's verleden levert naar hem waardevolle informatie op de op.

De laatste op tv zes afleveringen van het naar op zesde seizoen van de de tijdens Amerikaanse op tv misdaadserie The Blacklist in worden de komende weken met dubbele in afleveringen met uitgezonden op RTL 5. Dat betekent uit dat je tijdens na op de 17de aflevering om 21:30 uur met direct de 18de met van aflevering om 22:30 uur te zien op tv krijgt. In uit deze aflevering proberen Red en de met de speciale eenheid uit de alle macht te voorkomen dat de een terroristische groepering op tv kinderen van een de van allerrijksten ter wereld kan ontvoeren. Ressler door probeert op tv zonder medeweten van met Liz te met achterhalen wat er precies op tv met haar op moeder, voormalig KGB-agent Katarina Rostova, naar is uit gebeurd.

Een door wraakactie van de Chinese overheid uit kost op tv een medewerker van Buitenlandse Zaken de uit het leven. Red en in Liz ontdekken een op link tussen deze zaak met en een Blacklister genaamd van de Caretaker. Van in deze Caretaker is met bekend dat op tv hij zeer in gevoelige informatie over criminelen, het belangrijke zakenmensen en op tv buitenlandse tijdens regeringen bezit. Tom staat ondertussen uit op een het punt om van een riskant besluit te door nemen en Liz krijgt schokkend het op tv nieuws over haar moeder te een verwerken.

Liz uit en Ressler hebben een persoon in op tv van de Blacklist op de korrel met het die men inhuurt om met gokschulden te laten verdwijnen. op tv Daar moet van alleen wel een uitzonderlijk tijdens hoge een prijs voor worden van betaald. Dembe maakt tijdens zich grote zorgen over de door manier waarop door Red zijn verrader probeert op uit op te sporen.

Na de moord uit de op een internetondernemer worden op er foto's van het hem online geplaatst door op de dader. Red herkent een de dit als het werk op van de moordlustige kunstenaar het Drexel, die op tv de afbeeldingen van zijn tijdens slachtoffers voor een de kunstproject gebruikt. van Terwijl Red een van manier zoekt om Drexel met te door benaderen, wordt Liz met herenigd met de een zwaargewonde Tom.

juni 2019
13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

25-04-2019 00:32

Drexel

The Blacklist - Drexel

Na de moord op een internetondernemer worden er foto's van hem online geplaatst door de dader. Red herkent dit als het werk van de moordlustige kunstenaar Drexel, die de afbeeldingen van zijn slachtoffers voor een kunstproject gebruikt. Ter...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 13-06-2019 om 00:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord