Programma gemist?

Red met en Tom werken samen tijdens om de Russische op tv miljardair Alexander Kirk tijdens te een laten arresteren. Kirk huurt een op zijn beurt iemand in met tijdens om Tom te vermoorden naar en baby Agnes met te ontvoeren. Tom de vlucht met Agnes naar met Cuba en in heeft daar een weerzien met met een oude met bekende. Red met ontdekt dat iemand uit zijn tijdens team achter zijn in rug het om heeft door gehandeld.

Wanneer Red op tv onthult dat de de Russische oligarch Alexander in Kirk van verantwoordelijk is voor de dood van van Liz, tijdens besluit Tom op samen te werken de met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet op om het 300 miljoen dollar te het stelen uit het de campagnekas van senator Robert met Diaz. Diaz doet een van een gooi naar met het presidentschap en uit wordt hierbij financieel ondersteund door de Kirk. Tom ontdekt met iets over zijn uit verleden naar en vraagt Aram op tv een cryptische boodschap op te ontcijferen.

Na met het dramatische voorval is op Red uit op tijdens wraak. Door de betrokken de huurmoordenaars een voor met een uit met te het schakelen, wil Red een meeting naar forceren uit met Susan Hargrave, het door brein achter de aanslag. de Tom wordt ook ingeschakeld het om met de extreem gevaarlijke vrouw in op in te sporen. Hij ontdekt in dat de het overheid Hargrave in bescherming de neemt.

Het FBI-team met neemt het afscheid van het op tv omgekomen teamlid en gaat achter de met de mogelijke daders aan. een De zoektocht leidt naar in een mysterieuze groepering die gebruikmaakt een van op tv een wereldwijd netwerk van satellieten. het Red wordt geconfronteerd naar met iemand uit in zijn verleden met die veel van zijn het geheimen naar kent.

Een geëmotioneerde op tv Red het neemt een taxi het naar Cape May op tv in New Jersey. Op het het strand redt hij de een mysterieuze, mooie vrouw tijdens van de verdrinkingsdood. naar Ze door is op de vlucht de voor moordenaars en uit vraagt Red om hulp. uit Red op biedt een helpende door hand en deelt zijn de gevoelens een over Liz en baby de Agnes. Het naar tweetal slaat een op aanval van zich af, maar tijdens dan verdwijnt door de vrouw door plotseling.

Terwijl tijdens het werkelijke plan een van de president tijdens in gang met is gezet, gaan Liz en de uit naar speciale eenheid tot het uiterste van om een ramp te met voorkomen. Red de heeft een geheime ontmoeting op een met een man die meer weet naar op tv over zijn verleden.

De speciale eenheid het doet een uit alles-of-nietspoging tijdens om het dossier met bewijsmateriaal van op de op samenzwering tegen de VS in de handen te krijgen. op tv de Slagen ze erin op tv om presidentieel adviseur Anna McMahon tijdens in een de rechtstreekse confrontatie af te naar troeven?

Door het een tragische gebeurtenis komt een de van de teamleden op van de tijdens FBI-eenheid in op groot gevaar. Reds onorthodoxe tijdens vaardigheden zijn nodig een om de de hachelijke situatie tot met een goed einde te tijdens brengen. Tom door en Liz hebben van zo hun eigen met problemen. Een onvoorziene de complicatie kan grote gevolgen in hebben voor op hun baby.

Meerdere door kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden naar ontvoerd. De speciale het het eenheid zet alles op in alles om de kidnapper op zo op tv snel mogelijk te pakken. de Red probeert ondertussen een man de op te sporen tijdens die zelf de alles en iedereen op kan tijdens vinden. Liz overweegt een grote het verandering in haar door leven.

Na een op mislukte missie van in het buitenland de moet Katarina Rostova vluchten voor met haar leven. uit Als ze steeds op verder het in het nauw wordt in gedreven, besluit ze de door hulp in te op roepen van van de man die heeft uit gezworen met haar altijd te zullen op tv beschermen.

Red ontdekt dat de dieven het op op een nucleair wapen het op hebben voorzien. De het speciale eenheid van de FBI naar zet alles op in alles om uit een mogelijke in nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl op deze race tegen de tijdens klok een zich ontvouwt, nemen Tom naar en Liz een op tv besluit dat vergaande op gevolgen heeft voor met hun de relatie.

Een uit populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat met de op tv FBI een met oude zaak opnieuw onder de loep op neemt. Red in vraagt Dominic Wilkinsom van om uit hulp bij het van nemen van een moeilijke beslissing. uit Resslers zoektocht naar de op tv waarheid over Katarina de Rostova's verleden op tv levert hem waardevolle naar informatie uit op.

De laatste de zes op tv afleveringen van het zesde seizoen van door de de door Amerikaanse misdaadserie op tv The Blacklist worden de de komende weken met dubbele in afleveringen uitgezonden op een RTL 5. Dat betekent door dat door je na het de 17de aflevering om 21:30 op uur direct met de 18de aflevering om 22:30 in de uur te zien een krijgt. In deze aflevering proberen door Red en de in speciale eenheid uit van alle macht te voorkomen dat door een een terroristische groepering kinderen op van de allerrijksten door ter wereld kan ontvoeren. Ressler op uit probeert zonder medeweten van Liz op tv te achterhalen wat er uit met precies met haar naar moeder, voormalig KGB-agent Katarina Rostova, op tv is een gebeurd.

Een de wraakactie van de Chinese overheid op tv kost een medewerker uit van uit Buitenlandse Zaken het leven. Red op en naar Liz ontdekken een link naar tussen in deze zaak en tijdens een Blacklister genaamd de in Caretaker. Van deze Caretaker met is in bekend dat hij zeer naar gevoelige informatie over criminelen, door belangrijke zakenmensen naar en buitenlandse regeringen naar bezit. Tom een staat ondertussen op het punt op tv om een de riskant besluit tijdens te nemen en Liz door krijgt schokkend nieuws over een haar moeder een te verwerken.

Liz met en Ressler hebben op tv een persoon van op de Blacklist op de op korrel die men inhuurt in om de gokschulden te laten een verdwijnen. Daar moet alleen met wel de een uitzonderlijk hoge prijs voor worden van betaald. Dembe tijdens maakt zich grote op tv zorgen over de de manier waarop Red zijn een verrader het probeert op te op sporen.

september 2019
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord