Programma gemist?

Red tijdens en Tom werken samen de om naar de Russische miljardair Alexander Kirk te op laten arresteren. op tv Kirk huurt op in zijn beurt van iemand in om de Tom te vermoorden en op baby Agnes te uit ontvoeren. Tom vlucht de met Agnes naar Cuba een en van heeft daar uit een weerzien met een op oude bekende. Red met ontdekt dat iemand uit zijn uit team achter zijn de op rug om heeft naar gehandeld.

Wanneer Red in onthult dat met de Russische oligarch Alexander Kirk op verantwoordelijk is in voor de dood een van Liz, in besluit Tom samen van te werken met een Susan Hargrave. Hij wordt met ingezet met om 300 miljoen dollar te een stelen uit de op tv campagnekas van senator Robert met de Diaz. Diaz doet een tijdens gooi naar het een presidentschap en wordt hierbij een financieel ondersteund door Kirk. van Tom ontdekt iets het over zijn verleden naar en vraagt Aram op tv een tijdens cryptische boodschap van te ontcijferen.

Na het dramatische door voorval op tv is Red uit van op wraak. Door de betrokken tijdens uit huurmoordenaars een voor een uit de te door schakelen, wil Red een met meeting forceren met Susan uit Hargrave, het brein het achter de aanslag. de Tom naar wordt ook ingeschakeld om de extreem de met gevaarlijke vrouw op te sporen. in Hij ontdekt dat naar de overheid Hargrave op tv in het bescherming neemt.

Het het FBI-team neemt afscheid van naar het omgekomen teamlid het en gaat achter de het mogelijke uit daders aan. met De zoektocht leidt naar door een mysterieuze groepering die gebruikmaakt naar van tijdens een wereldwijd netwerk van satellieten. uit Red op tv wordt geconfronteerd met iemand van uit op zijn verleden die veel van zijn op geheimen een kent.

Een het geëmotioneerde Red neemt een het taxi naar Cape in May met in New Jersey. Op van het strand redt hij de een mysterieuze, mooie door vrouw van de verdrinkingsdood. een Ze is op uit de vlucht voor door tijdens moordenaars en vraagt Red het om hulp. met Red biedt een op helpende hand en uit deelt zijn gevoelens met over Liz en baby Agnes. Het naar tweetal slaat op tv een aanval van zich een af, het maar dan verdwijnt de op tv vrouw het plotseling.

Terwijl het het werkelijke op tv plan van de president in met gang is gezet, met gaan het Liz en de speciale eenheid door tot het uiterste om het een het ramp te voorkomen. Red heeft op tijdens een geheime ontmoeting een met een man die meer weet op naar over zijn verleden.

De op tv speciale eenheid doet een tijdens alles-of-nietspoging om tijdens het dossier met tijdens bewijsmateriaal van de samenzwering de tegen met de VS in uit handen te krijgen. naar Slagen ze erin om de presidentieel adviseur Anna McMahon in de een rechtstreekse confrontatie op tv af te op tv troeven?

Door op tv een tragische op gebeurtenis komt een van van de teamleden van op de FBI-eenheid door in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden met op zijn nodig om op tv de hachelijke situatie de tot een goed einde de te brengen. Tom en uit Liz hebben zo hun met eigen met problemen. Een onvoorziene complicatie kan door een grote gevolgen hebben voor op tv hun baby.

Meerdere kinderen uit worden onder soortgelijke in omstandigheden ontvoerd. De speciale in eenheid zet alles op tv op in alles om de kidnapper zo tijdens snel mogelijk te met tijdens pakken. Red probeert tijdens ondertussen een man op te een sporen die zelf alles op tv en iedereen tijdens kan vinden. Liz naar overweegt met een grote verandering in het haar leven.

Na uit een mislukte missie in op het met buitenland moet Katarina de Rostova vluchten voor haar uit leven. Als tijdens ze steeds verder in het op tv nauw een wordt gedreven, besluit ze de hulp van in te tijdens roepen de van de man die heeft gezworen naar haar altijd te een zullen naar beschermen.

Red ontdekt een dat dieven de het op een nucleair wapen de hebben voorzien. naar De speciale eenheid met van de FBI zet het alles uit op alles om een mogelijke in naar nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl door deze race tegen de van klok zich ontvouwt, met nemen van Tom en Liz een besluit uit met dat vergaande gevolgen heeft op tv voor hun op tv relatie.

Een het populaire misdaadpodcast uit zorgt ervoor dat de FBI een door oude een zaak opnieuw onder de met loep neemt. Red uit vraagt Dominic Wilkinsom om een hulp bij het het nemen van een op moeilijke beslissing. op Resslers zoektocht naar de de waarheid over Katarina het Rostova's naar verleden levert op hem waardevolle informatie naar op.

De in laatste zes de afleveringen van het zesde seizoen van tijdens met de de Amerikaanse een misdaadserie The Blacklist worden de een komende weken met op tv dubbele afleveringen naar uitgezonden op RTL op tv 5. Dat betekent dat je na de de het 17de aflevering tijdens om 21:30 uur direct in de 18de aflevering om 22:30 de uur door te zien krijgt. In op deze aflevering een proberen Red en de op speciale eenheid uit alle door macht te voorkomen dat tijdens tijdens een terroristische groepering kinderen van door de allerrijksten ter met wereld kan ontvoeren. tijdens Ressler probeert zonder medeweten de van tijdens Liz te achterhalen wat er van precies met naar haar moeder, voormalig KGB-agent door van Katarina Rostova, is de gebeurd.

Een op tv wraakactie van in de Chinese overheid kost een naar medewerker in van Buitenlandse Zaken uit het leven. Red en het Liz ontdekken een de link tussen van deze zaak en een door Blacklister genaamd de met Caretaker. Van deze Caretaker uit is het bekend dat hij zeer gevoelige een informatie over criminelen, de belangrijke zakenmensen in en buitenlandse regeringen bezit. de Tom staat ondertussen op tv op het een punt om een een riskant besluit te nemen naar en met Liz krijgt schokkend nieuws over haar uit moeder te tijdens verwerken.

Liz op tv en Ressler hebben een een persoon van de het Blacklist op de naar korrel die men inhuurt de om tijdens gokschulden te uit laten verdwijnen. Daar moet alleen een wel naar een uitzonderlijk hoge prijs van voor worden betaald. Dembe maakt van zich grote zorgen van uit over de manier door waarop Red zijn de verrader probeert op te tijdens sporen.

februari 2020
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!