Programma gemist?

Red en tijdens Tom werken in samen om de Russische miljardair het Alexander Kirk tijdens te in laten arresteren. Kirk huurt op zijn van beurt iemand in in met om Tom te vermoorden en baby van Agnes te ontvoeren. door Tom met vlucht met Agnes naar Cuba tijdens en uit heeft daar een door weerzien met een oude bekende. het Red ontdekt de dat iemand uit zijn met team een achter zijn rug een om heeft naar gehandeld.

Wanneer Red onthult naar dat op tv de Russische op tv oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk van is voor de uit dood van Liz, besluit Tom een samen te een werken met Susan op Hargrave. van Hij wordt ingezet om 300 miljoen een dollar te het stelen uit de campagnekas tijdens van uit senator Robert Diaz. Diaz het doet een het gooi naar het presidentschap en door wordt hierbij financieel uit in ondersteund door Kirk. Tom ontdekt iets het over zijn tijdens verleden en vraagt Aram het een cryptische boodschap naar te op tv ontcijferen.

Na het dramatische in voorval is het Red uit op tv op wraak. Door de het betrokken huurmoordenaars een naar voor een uit te een het schakelen, wil Red het een meeting forceren met door Susan Hargrave, het de brein achter de aanslag. naar Tom wordt ook ingeschakeld het om de extreem in gevaarlijke vrouw op door met te sporen. Hij een ontdekt dat de overheid Hargrave in in bescherming op neemt.

Het FBI-team door neemt afscheid van het op omgekomen naar teamlid en met gaat achter de naar mogelijke daders aan. De naar zoektocht leidt naar een mysterieuze van groepering op tv die gebruikmaakt van een door wereldwijd netwerk van tijdens satellieten. door Red wordt geconfronteerd met iemand het uit zijn verleden die van veel van zijn de geheimen een kent.

Een het geëmotioneerde Red neemt een tijdens taxi naar Cape van May in New Jersey. in Op op het strand redt hij de een mysterieuze, mooie vrouw een van de verdrinkingsdood. met Ze is van op de vlucht van voor moordenaars en met vraagt Red naar om hulp. op Red biedt een helpende uit hand en deelt zijn naar gevoelens over naar Liz en baby door Agnes. Het een tweetal slaat een aanval van zich een af, op tv maar dan verdwijnt op tv de vrouw van plotseling.

Terwijl op tv het werkelijke plan van het de president in gang door is met gezet, gaan Liz en de het speciale eenheid tot van van het uiterste om een met ramp te een voorkomen. Red heeft op tv een geheime ontmoeting met een man in die van meer weet over zijn op verleden.

De speciale het eenheid doet een op tv alles-of-nietspoging om het in dossier met bewijsmateriaal van uit de met samenzwering tegen de VS met in in handen te krijgen. Slagen ze op erin om naar presidentieel adviseur Anna McMahon tijdens in een in rechtstreekse confrontatie af te een troeven?

Door een een tragische gebeurtenis komt een tijdens van de op tv teamleden van in de FBI-eenheid in groot naar gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden het van zijn nodig om de van hachelijke situatie tot door een goed op einde te brengen. Tom en naar Liz hebben zo het hun eigen problemen. het Een onvoorziene een complicatie kan grote gevolgen hebben op tv voor hun in baby.

Meerdere naar kinderen worden tijdens onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De uit speciale in eenheid zet alles op in alles om tijdens de kidnapper zo snel mogelijk de te pakken. Red probeert tijdens een ondertussen een man op een te sporen een die zelf alles naar en iedereen kan vinden. Liz op tv overweegt een grote verandering de uit in haar leven.

Na een met mislukte missie in het van een buitenland moet Katarina Rostova vluchten naar voor door haar leven. Als ze steeds verder tijdens in een het nauw wordt gedreven, de besluit het ze de hulp uit in te roepen van de man uit die met heeft gezworen haar altijd naar te zullen op tv beschermen.

Red ontdekt naar dat dieven het op de een op tv nucleair wapen hebben voorzien. in De speciale eenheid van de de FBI zet tijdens alles op de alles om een op mogelijke nucleaire aanslag te door voorkomen. Terwijl deze met race op tv tegen de klok zich ontvouwt, uit nemen uit Tom en door Liz een besluit dat vergaande met gevolgen heeft voor van hun van relatie.

Een populaire misdaadpodcast in zorgt op ervoor dat de FBI een naar oude op tv zaak opnieuw onder de uit loep neemt. Red vraagt door Dominic Wilkinsom een om van hulp bij het nemen van een van moeilijke beslissing. Resslers naar zoektocht met naar de waarheid over van Katarina Rostova's verleden op levert op tv hem waardevolle informatie in op.

De het laatste zes afleveringen van het het zesde in seizoen van de de Amerikaanse van misdaadserie The met Blacklist de worden de komende met weken met dubbele afleveringen uitgezonden op naar het RTL 5. Dat betekent dat naar je na de 17de naar aflevering van om 21:30 uur direct de het 18de in aflevering om 22:30 uur te zien op tv krijgt. In naar deze aflevering met proberen Red en van de speciale eenheid uit alle de macht te op tv voorkomen dat een terroristische een groepering kinderen met van de op allerrijksten ter wereld de kan ontvoeren. Ressler probeert zonder medeweten de tijdens van Liz te achterhalen wat er tijdens precies met de haar het moeder, voormalig KGB-agent een Katarina Rostova, is een gebeurd.

Een in wraakactie van tijdens de Chinese overheid kost van een medewerker van Buitenlandse Zaken de door het leven. Red met en Liz ontdekken op een link tussen door deze zaak en het een Blacklister genaamd de Caretaker. uit Van met deze Caretaker is bekend dat hij uit zeer gevoelige in informatie over criminelen, belangrijke de zakenmensen en met buitenlandse regeringen bezit. Tom op tv op tv staat ondertussen op het punt om door op een riskant besluit te nemen en in Liz naar krijgt schokkend nieuws op tv over haar moeder te een verwerken.

Liz een en Ressler hebben een persoon uit van de op Blacklist op de korrel van die uit men inhuurt om met gokschulden te naar laten verdwijnen. Daar moet een alleen wel een uitzonderlijk hoge met prijs voor het worden betaald. Dembe op maakt zich uit grote zorgen over de door manier op waarop Red zijn verrader probeert een op te met sporen.

maart 2021
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!