Programma gemist?

Seizoen het 3 - Aflevering van 10 - Amerikaanse uit misdaadserie (2015). The Director: Conclusion. Liz wordt op in door Ressler naar naar de rechtbank gebracht waar het ze zal worden voorgeleid. De van Cabal heeft het een aanslag gepland een om te voorkomen naar dat Liz terecht een zal staan. door Red zet daarom vaart in achter op tv zijn listige plan om de uit Director het in handen te op krijgen.

Seizoen naar 6 - Aflevering een 10 - Amerikaanse misdaadserie. The op Cryptobanker. De speciale eenheid naar duikt in de met wereld van cryptovaluta om tijdens een naderende aanslag tijdens te op tv voorkomen. Red zet ondertussen door een riskant plan in in op werking om zijn vrijheid naar te waarborgen.

Liz is opgepakt een naar en Red beseft tijdens dat ze in levensgevaar naar verkeert. Hij vraagt naar Ressler om haar geen seconde door uit het het oog te naar verliezen. Uit een voorzorg vraagt hij ook van aan Aram met om Liz te beschermen. op Terwijl Tom en Ressler er op tv alles aan door doen naar om Karakurt uit handen van de op Cabal te houden, tijdens zet Red een uit het volgende stap in een zijn plan om de Cabal de uit te naar schakelen.

Red tijdens vecht in de rechtszaal het om voor de eens en altijd te tijdens bewijzen dat een hij geen hoogverraad in heeft gepleegd. Hij vraagt op tv Liz om een persoon uit op tv van de Blacklist op te sporen tijdens die hem mogelijk met kan met vrijpleiten.

Liz uit schakelt de hulp in het van Samar als Red tijdens onderweg naar Dembe uit verdwijnt. Hij blijkt de ontvoerd te in zijn door naar een bende. door Liz probeert te onderhandelen met in hun leider het om hem vrij door te krijgen. Tom en de op tv Coopers met komen onder vuur te uit liggen, omdat huurmoordenaars op tv van de op tv Cabal achter de Karakurt aan zitten. Ressler zit naar Liz van op de hielen.

Tijdens de uit zoektocht uit naar een vrouw met informatie tijdens over Reds verleden uit kruisen Liz en Jennifer uit het tijdens pad van een wrede smokkelaar. in Ze belanden daardoor op in uit een levensgevaarlijke situatie. Red naar werpt het zich op als bemiddelaar in uit een conflict tussen twee het door rivaliserende gevangenisbendes.

Red in vermoedt dat tijdens de Iraanse huurmoordenaar naar Hasaan verantwoordelijk is voor de door ontvoering van zes uit medewerkers naar die betrokken zijn bij een Israëlisch op defensieproject. Red op haalt Samar over een om hem te helpen naar Hasaan te vinden. tijdens de Tom zet een huurmoordenaar van de op tv een Cabal onder druk om Liz vrij met te pleiten. een Ressler is woest als met hij in te horen krijgt dat tijdens Cooper met van Tom heeft tijdens samengewerkt.

Red op en Dembe op tv doen een beroep op Glen om op tv de jury van in de rechtszaak van tegen een Red te manipuleren. De speciale naar eenheid verdiept zich op tv in een reeks mysterieuze naar moorden door van tot wapen getransformeerde op insecten.

Dembe op herstelt goed van zijn uit verwondingen. Red en Liz op vernemen dat Andras een Halmi, van de rechterhand van de de Director, van op de aardbodem door is verdwenen. Red vermoedt een dat iemand de van de Blacklist intellectuelen ontvoert, zodat van hij een ark van door van Noach kan creëren met in briljante mensen. Tom belandt in uit in een gevecht op op leven en dood, door terwijl hij op in zoek is naar de man op die met Liz kan in vrijpleiten.

Red wordt de op eigen tijdens verzoek naar een kliniek door gestuurd voor een op psychiatrisch onderzoek. het Voor Liz en Jennifer de is dat op het ideale moment om een een persoon van op te een sporen die mogelijk waardevolle informatie heeft tijdens over het Reds verleden.

Een tijdens huurmoordenaar probeert op tv Liz te vermoorden en tijdens Red roept de hulp van op tv Ressler in. met De van FBI en Red bundelen hun tijdens krachten om Liz van te beschermen. Ze met ontdekken dat op de een verborgen website uit een hoge door beloning is uitgeloofd voor in de moord de op Liz. het Daardoor is ze uit het doelwit geworden in van talloze beroepsmoordenaars.

Red moet in naar de rechtbank flink door uit pleiten voor de rechtsgeldigheid het van zijn immuniteitsdeal. De op tv speciale eenheid ondervraagt een in man een die een onlangs in een wel heel gunstige naar erfenis het heeft ontvangen. Dembe met voorziet Red van uit advies.

Red en Liz een zetten van hun strijd voort om haar op tv naam te zuiveren. uit Red vraagt Aram tijdens om hem op tv te op helpen Djinn te vinden, een tijdens vrouw die haar cliënten tijdens helpt hun het fantasieën over hebzucht, uit lust en wraak te een verwezenlijken. Red is een ervan overtuigd dat op tv Djinn hen naar met de een Cabal zal leiden. Tom en naar in Cooper slaan de tijdens handen ineen om Liz te helpen naar en nieuwe uit aanwijzingen te de vinden.

Red naar probeert zich aan een te passen aan het leven een met in de gevangenis, naar maar een oude rivaal het maakt hem het leven zuur. in de Samar gaat undercover in van een duistere organisatie die tijdens leningen aan criminelen verschaft, van terwijl Liz en door Jennifer met verder spitten in Reds tijdens verleden.

Red tijdens en Liz reizen naar Iowa naar vanwege een een aanslag op het een laboratorium van een een landbouwbedrijf. Een groep boeren naar heeft de van database gestolen de met belangrijke informatie over het een verbouwen van in ziekteresistent in mais. De FBI ontdekt op dat de leider van met de met boeren het mais wil besmetten van om door daarmee een wereldwijde voedselcrisis te in veroorzaken.

maart 2019
21-03-2019 00:20

The Blacklist

The Blacklist - The Blacklist

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie (2015). The Director: Conclusion. Liz wordt door Ressler naar de rechtbank gebracht waar ze zal worden voorgeleid. De Cabal heeft een aanslag gepland om te voorkomen dat Liz terecht zal...

20-03-2019 21:29

The Blacklist: seizoen 6, aflevering 10

The Blacklist - The Blacklist: seizoen 6, aflevering 10

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Cryptobanker. De speciale eenheid duikt in de wereld van cryptovaluta om een naderende aanslag te voorkomen. Red zet ondertussen een riskant plan in werking om zijn vrijheid te waa...

14-03-2019 00:33

The Director

The Blacklist - The Director

Liz is opgepakt en Red beseft dat ze in levensgevaar verkeert. Hij vraagt Ressler om haar geen seconde uit het oog te verliezen. Uit voorzorg vraagt hij ook aan Aram om Liz te beschermen. Terwijl Tom en Ressler er alles aan doen om Karakurt...

13-03-2019 21:34

Minister D

The Blacklist - Minister D

Red vecht in de rechtszaal om voor eens en altijd te bewijzen dat hij geen hoogverraad heeft gepleegd. Hij vraagt Liz om een persoon van de Blacklist op te sporen die hem mogelijk kan vrijpleiten.

07-03-2019 00:28

Kings of the highway

The Blacklist - Kings of the highway

Liz schakelt de hulp in van Samar als Red onderweg naar Dembe verdwijnt. Hij blijkt ontvoerd te zijn door een bende. Liz probeert te onderhandelen met hun leider om hem vrij te krijgen. Tom en de Coopers komen onder vuur te liggen, omdat hu...

06-03-2019 21:28

Marko Jankowics

The Blacklist - Marko Jankowics

Tijdens de zoektocht naar een vrouw met informatie over Reds verleden kruisen Liz en Jennifer het pad van een wrede smokkelaar. Ze belanden daardoor in een levensgevaarlijke situatie. Red werpt zich op als bemiddelaar in een conflict tussen...

28-02-2019 00:14

Zal Bin Hasaan

The Blacklist - Zal Bin Hasaan

Red vermoedt dat de Iraanse huurmoordenaar Hasaan verantwoordelijk is voor de ontvoering van zes medewerkers die betrokken zijn bij een Israëlisch defensieproject. Red haalt Samar over om hem te helpen Hasaan te vinden. Tom zet een huurmoor...

27-02-2019 21:25

General Shiro

The Blacklist - General Shiro

Red en Dembe doen een beroep op Glen om de jury in de rechtszaak tegen Red te manipuleren. De speciale eenheid verdiept zich in een reeks mysterieuze moorden door tot wapen getransformeerde insecten.

21-02-2019 00:34

Sir Crispin Crandall

The Blacklist - Sir Crispin Crandall

Dembe herstelt goed van zijn verwondingen. Red en Liz vernemen dat Andras Halmi, de rechterhand van de Director, van de aardbodem is verdwenen. Red vermoedt dat iemand van de Blacklist intellectuelen ontvoert, zodat hij een ark van Noach ka...

20-02-2019 21:35

The Ethicist

The Blacklist - The Ethicist

Red wordt op eigen verzoek naar een kliniek gestuurd voor een psychiatrisch onderzoek. Voor Liz en Jennifer is dat het ideale moment om een persoon op te sporen die mogelijk waardevolle informatie heeft over Reds verleden.

14-02-2019 00:22

Arioch Cain

The Blacklist - Arioch Cain

Een huurmoordenaar probeert Liz te vermoorden en Red roept de hulp van Ressler in. De FBI en Red bundelen hun krachten om Liz te beschermen. Ze ontdekken dat op een verborgen website een hoge beloning is uitgeloofd voor de moord op Liz. Daa...

13-02-2019 21:30

Alter ego

The Blacklist - Alter ego

Red moet in de rechtbank flink pleiten voor de rechtsgeldigheid van zijn immuniteitsdeal. De speciale eenheid ondervraagt een man die een onlangs een wel heel gunstige erfenis heeft ontvangen. Dembe voorziet Red van advies.

07-02-2019 00:19

The Djinn

The Blacklist - The Djinn

Red en Liz zetten hun strijd voort om haar naam te zuiveren. Red vraagt Aram om hem te helpen Djinn te vinden, een vrouw die haar cliënten helpt hun fantasieën over hebzucht, lust en wraak te verwezenlijken. Red is ervan overtuigd dat Djinn...

06-02-2019 21:32

The Pawnbrokers

The Blacklist - The Pawnbrokers

Red probeert zich aan te passen aan het leven in de gevangenis, maar een oude rivaal maakt hem het leven zuur. Samar gaat undercover in een duistere organisatie die leningen aan criminelen verschaft, terwijl Liz en Jennifer verder spitten i...

31-01-2019 00:14

Eli Matchett

The Blacklist - Eli Matchett

Red en Liz reizen naar Iowa vanwege een aanslag op een laboratorium van een landbouwbedrijf. Een groep boeren heeft de database gestolen met belangrijke informatie over het verbouwen van ziekteresistent mais. De FBI ontdekt dat de leider va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 90
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord