Programma gemist?

Red en het Tom werken samen om op tv van de Russische miljardair de Alexander Kirk te van laten arresteren. Kirk tijdens huurt op zijn beurt iemand in op om Tom te een vermoorden en baby het tijdens Agnes te ontvoeren. Tom op vlucht met Agnes naar Cuba uit en het heeft daar een weerzien met met een naar oude bekende. Red op tv ontdekt dat iemand uit op tv zijn team achter tijdens zijn rug het om heeft met gehandeld.

Wanneer een Red onthult dat van de Russische oligarch van Alexander Kirk met verantwoordelijk is voor in de dood van Liz, besluit het Tom samen te werken tijdens met Susan van Hargrave. van Hij wordt ingezet om 300 op miljoen dollar het te stelen met uit de campagnekas van senator Robert een Diaz. Diaz met doet een gooi naar in het presidentschap en van wordt hierbij de financieel ondersteund op tv door Kirk. door Tom ontdekt iets over zijn in verleden en vraagt Aram op een cryptische van boodschap te op ontcijferen.

Na het dramatische op tv voorval is Red de uit de op wraak. Door uit de betrokken huurmoordenaars een het voor een uit te op tv schakelen, wil Red tijdens een meeting in forceren met in Susan Hargrave, het door brein achter de aanslag. het Tom wordt ook door ingeschakeld om de een extreem tijdens gevaarlijke vrouw op te sporen. Hij met naar ontdekt dat de in overheid Hargrave in tijdens bescherming neemt.

Het FBI-team neemt naar door afscheid van het met omgekomen teamlid en gaat achter op tv de mogelijke daders aan. door De een zoektocht leidt naar in een mysterieuze tijdens groepering die gebruikmaakt van een een wereldwijd netwerk van van satellieten. Red een wordt geconfronteerd met iemand door uit zijn verleden die op tv veel een van zijn geheimen naar kent.

Een het geëmotioneerde Red neemt een op tv taxi van naar Cape May in New Jersey. een op tv Op het strand redt hij een door uit mysterieuze, mooie vrouw van de uit verdrinkingsdood. Ze met is op de vlucht van voor op moordenaars en vraagt Red om hulp. naar Red biedt een door helpende hand en uit op tv deelt zijn gevoelens over Liz en een baby Agnes. Het in tweetal slaat door een aanval tijdens van zich een af, maar dan verdwijnt de vrouw de op tv plotseling.

Terwijl door het werkelijke plan van op tv de president door in gang het is gezet, gaan Liz van en de speciale een eenheid tot het uiterste om met een van ramp te uit voorkomen. Red heeft een op tv geheime ontmoeting met een man van uit die meer weet over van zijn verleden.

De speciale tijdens eenheid doet een de alles-of-nietspoging om het dossier tijdens met uit bewijsmateriaal van de samenzwering op tegen uit de VS in handen op tv te krijgen. Slagen ze erin in uit om presidentieel adviseur Anna McMahon in uit een rechtstreekse met confrontatie af op tv te troeven?

Door op een tragische gebeurtenis door komt een van de op tv teamleden van door de FBI-eenheid in groot gevaar. een op Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig de om de hachelijke het situatie tot naar een goed het einde te brengen. een Tom en Liz door hebben zo hun eigen van problemen. Een uit onvoorziene complicatie kan grote gevolgen tijdens hebben een voor hun baby.

Meerdere kinderen worden op tv onder soortgelijke omstandigheden naar ontvoerd. De de speciale eenheid van zet alles op alles om het de kidnapper door zo snel op tv mogelijk te het pakken. Red probeert ondertussen op een man op te sporen uit op tv die zelf alles op tv en iedereen kan vinden. Liz het overweegt een grote tijdens verandering in haar het leven.

Na op een mislukte missie in tijdens het buitenland moet het Katarina Rostova vluchten door voor haar leven. Als de ze steeds op tv verder in het nauw het in wordt gedreven, besluit ze de hulp tijdens in te een roepen van het de man die heeft in gezworen uit haar altijd te zullen naar beschermen.

Red ontdekt op tv dat dieven op tv het op een nucleair wapen naar hebben voorzien. De in speciale eenheid op van de FBI met zet op tv alles op alles om een mogelijke door met nucleaire aanslag te voorkomen. de Terwijl deze race uit tegen de klok zich op tv ontvouwt, nemen Tom tijdens en Liz op tv een besluit dat vergaande met gevolgen heeft voor hun naar op tv relatie.

Een populaire misdaadpodcast met met zorgt ervoor dat de FBI in een een oude zaak opnieuw onder uit de loep neemt. Red in vraagt Dominic Wilkinsom om uit hulp bij het uit naar nemen van een moeilijke beslissing. Resslers in zoektocht uit naar de waarheid over Katarina door Rostova's uit verleden levert van hem waardevolle informatie tijdens op.

De van laatste zes door afleveringen van het zesde seizoen van uit de de Amerikaanse met misdaadserie The door Blacklist worden de de komende door weken met dubbele afleveringen uitgezonden naar op RTL uit 5. Dat betekent dat je na van de 17de uit aflevering om naar 21:30 uur direct de in 18de aflevering om uit 22:30 uur te zien naar door krijgt. In deze aflevering proberen Red met en op de speciale eenheid uit alle tijdens macht te voorkomen dat van met een terroristische groepering kinderen van door de allerrijksten ter de wereld kan ontvoeren. Ressler uit probeert zonder medeweten een van Liz te van een achterhalen wat er precies met haar op tv moeder, voormalig KGB-agent een Katarina Rostova, uit is door gebeurd.

Een door wraakactie van tijdens de Chinese overheid kost een tijdens medewerker in van Buitenlandse Zaken het leven. op Red en Liz door ontdekken een link tussen op tv deze zaak en in een Blacklister genaamd van de op tv Caretaker. Van deze met Caretaker is bekend dat hij het zeer op tv gevoelige informatie over een criminelen, belangrijke de zakenmensen en buitenlandse van regeringen bezit. Tom staat ondertussen tijdens op het uit punt om een riskant van besluit te nemen van en Liz krijgt schokkend op nieuws over van haar moeder de te verwerken.

Liz naar en Ressler in hebben een persoon van de naar Blacklist op de naar korrel die men inhuurt naar om het gokschulden te laten door verdwijnen. Daar moet alleen wel een het een uitzonderlijk hoge prijs voor worden uit betaald. Dembe door maakt op zich grote zorgen over de manier het waarop Red met zijn verrader tijdens probeert op te op tv sporen.

oktober 2020
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!