Programma gemist?

Red in en Tom werken samen in om van de Russische miljardair het Alexander Kirk te laten arresteren. een Kirk huurt op tijdens zijn beurt uit iemand in op om Tom te vermoorden en van baby door Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met door Agnes naar in Cuba en tijdens heeft daar een weerzien tijdens met een oude de bekende. op tv Red ontdekt dat iemand uit zijn uit team achter zijn op tv rug om van heeft naar gehandeld.

Wanneer op Red onthult dat de Russische door tijdens oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor uit de de dood van de Liz, besluit Tom samen te in werken uit met Susan Hargrave. Hij wordt tijdens ingezet om 300 van miljoen dollar de te stelen uit de op campagnekas van senator het Robert Diaz. het Diaz doet een gooi van naar het presidentschap een en wordt hierbij financieel uit tijdens ondersteund door Kirk. Tom ontdekt iets de over van zijn verleden en vraagt op Aram met een cryptische boodschap te naar ontcijferen.

Na het dramatische uit voorval is de Red uit op wraak. de op tv Door de betrokken huurmoordenaars uit een voor een uit te op tv schakelen, wil van Red een meeting door forceren met door Susan Hargrave, het brein door achter de uit aanslag. Tom wordt de ook ingeschakeld om uit de extreem gevaarlijke vrouw op de te sporen. op tv Hij ontdekt dat tijdens de overheid Hargrave uit in bescherming van neemt.

Het door FBI-team neemt afscheid van met het omgekomen teamlid tijdens en gaat in achter de mogelijke daders aan. de De met zoektocht leidt naar het een mysterieuze groepering die gebruikmaakt met van een op tv wereldwijd netwerk van satellieten. door Red wordt naar geconfronteerd met iemand uit op zijn door verleden die veel van op zijn geheimen op tv kent.

Een geëmotioneerde Red de op tv neemt een taxi naar Cape door May uit in New Jersey. Op het strand met redt hij een tijdens mysterieuze, door mooie vrouw van door de verdrinkingsdood. Ze is op op de vlucht voor door moordenaars en vraagt de Red om hulp. op op Red biedt een helpende hand en naar deelt van zijn gevoelens over op tv Liz en baby de Agnes. Het tweetal slaat van een aanval van zich uit af, maar dan de verdwijnt de vrouw het de plotseling.

Terwijl het werkelijke op plan van op tv de president naar in gang is gezet, gaan van Liz van en de speciale eenheid met tot het uiterste door om het een ramp te van voorkomen. Red heeft een geheime een ontmoeting met op een man die meer weet een over door zijn verleden.

De speciale op eenheid doet een alles-of-nietspoging tijdens de om het dossier met bewijsmateriaal het van de met samenzwering tegen de uit VS in handen te krijgen. op tv Slagen ze uit erin om presidentieel een adviseur Anna McMahon in een een rechtstreekse confrontatie op af naar te troeven?

Door de een tragische gebeurtenis van komt een van de teamleden in van de de FBI-eenheid in groot gevaar. met Reds onorthodoxe vaardigheden het zijn naar nodig om de tijdens hachelijke situatie tot een goed een einde te met brengen. Tom met en Liz naar hebben zo hun eigen problemen. Een uit onvoorziene complicatie kan in het grote gevolgen hebben voor de hun baby.

Meerdere de kinderen worden onder door soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De door speciale eenheid op tv zet alles op alles door om met de kidnapper zo snel mogelijk met te pakken. Red probeert het ondertussen een man op tijdens op te sporen die zelf alles tijdens en iedereen van kan op vinden. Liz overweegt een grote verandering naar in op haar leven.

Na een een mislukte missie in van het buitenland op tv moet Katarina naar Rostova vluchten voor haar leven. naar Als ze steeds verder naar het in het nauw in wordt gedreven, besluit ze de de hulp in te roepen een van uit de man die heeft tijdens gezworen haar uit altijd te zullen de beschermen.

Red door ontdekt dat uit dieven het op een nucleair wapen het hebben door voorzien. De speciale op eenheid van de FBI op zet alles uit op alles om naar een mogelijke nucleaire op aanslag te voorkomen. Terwijl het deze race tegen uit de klok van zich ontvouwt, nemen door Tom en door Liz een besluit dat vergaande gevolgen van een heeft voor hun op relatie.

Een populaire een misdaadpodcast zorgt op ervoor dat de FBI door een oude een zaak opnieuw op tv onder de loep uit neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom op om hulp bij op het nemen van een een moeilijke beslissing. Resslers op tv zoektocht naar in de de waarheid over Katarina Rostova's verleden levert op hem waardevolle in informatie op tv op.

De laatste door zes afleveringen van het door zesde seizoen de van de van de Amerikaanse misdaadserie The een Blacklist worden de komende een weken met de dubbele afleveringen met uitgezonden op het RTL 5. Dat betekent op dat je na de in 17de aflevering om uit 21:30 uur direct een de 18de aflevering om 22:30 het uur te zien door krijgt. In deze tijdens aflevering een proberen Red en de tijdens speciale eenheid tijdens uit alle macht te voorkomen in dat een terroristische groepering met tijdens kinderen van de allerrijksten ter wereld tijdens kan ontvoeren. op Ressler probeert zonder medeweten de naar van Liz te achterhalen wat in er naar precies met haar het moeder, voormalig KGB-agent uit Katarina Rostova, is met gebeurd.

Een wraakactie van van de Chinese door overheid kost een medewerker de van op Buitenlandse Zaken het een leven. Red door en Liz ontdekken een uit link tussen het deze zaak en een Blacklister genaamd uit met de Caretaker. Van deze Caretaker is op bekend uit dat hij zeer gevoelige informatie de over criminelen, naar belangrijke zakenmensen en buitenlandse naar het regeringen bezit. Tom op staat ondertussen op uit het punt om een riskant op tv besluit te tijdens nemen en op Liz krijgt schokkend nieuws over door haar moeder te in verwerken.

Liz op tv en Ressler hebben van een persoon van de op Blacklist op uit de korrel het die men inhuurt om door gokschulden te laten verdwijnen. op tv Daar moet alleen wel door met een uitzonderlijk hoge prijs voor worden de betaald. Dembe tijdens maakt zich grote zorgen de over in de manier waarop Red zijn van verrader de probeert op naar te sporen.

juli 2020
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!