Programma gemist?

Liz en Red op proberen elkaar af een te naar troeven in de keiharde jacht een op de de Blacklister die uit de tas op met overblijfselen heeft bemachtigd. Dit leidt van tot een op tv ultieme confrontatie op tv waarbij de in waarheid over de inhoud eindelijk uit aan het licht lijkt uit te uit komen.

Samar wordt de het doelwit uit van een persoon op de op tv naar Blacklist. Aram en de speciale naar eenheid door proberen haar op te sporen voordat het het te laat de is. op tv Red reist af naar Costa van Rica de om te voorkomen met dat de op tv tas met overblijfselen tijdens een de veiling aan het de hoogste naar bieder wordt verkocht.

Liz en tijdens de speciale uit eenheid proberen te achterhalen wat tijdens de de link is op tv tussen de mysterieuze verschijning de van een onbekend meisje en tijdens Reds grote op geheim. Als naar de familie van het meisje op met het onderzoek probeert te dwarsbomen in om hun eigen een geheimen te beschermen, de belandt uit zij in een levensgevaarlijke in situatie.

Red tijdens zet een plan in werking met om de op tas met overblijfselen de opnieuw in handen in te krijgen. Ondertussen naar start Liz een naar race tegen te klok op tv om Reds op tv geheimen te op ontrafelen. Ze maakt daarbij in gebruik van informatie een afkomstig uit onverwachte tijdens hoek.

Red en in de op tv speciale eenheid reizen af naar Parijs tijdens van om daar een belangrijke op tv heroïneleverancier van het Nash-syndicaat op op te sporen. met Door hem in handen met te krijgen, hopen door ze de door druk op Ian Garvey het op van te voeren. Liz wantrouwt Red de en besluit door haar eigen op tv onderzoek naar Garvey op tv voort te het zetten.

Red naar zet Liz en met de speciale eenheid op op de moordzaak naar van een lid van het de op tv Nash-drugssyndicaat om cruciaal bewijsmateriaal uit tegen Ian Garvey te van achterhalen. Aram overweegt om in een volgende op stap met te zetten in zijn uit relatie met naar Samar.

De van FBI doet van een beroep op Liz om de in Capricorn tijdens Killer op met te sporen. Deze seriemoordenaar is een nooit gepakt van en lijkt nu met opnieuw actief te in zijn. Na op enige twijfel om haar aandacht van de de Toms moord af te wenden, stemt de het ze toch in. Tijdens op tv haar onderzoek doet Liz een de schokkende het ontdekking en wordt uit ze voor een een dramatische keuze door gesteld.

Red stelt alles op tv in het werk op om te voorkomen tijdens uit dat de belastingdienst de onderzoek kan doen naar zijn witwaspraktijken. een Liz vindt een in aanknopingspunt van in haar zoektocht van naar Toms moordenaar. een De speciale op tv eenheid heeft ondertussen de handen met vol aan een een mysterieuze virusuitbraak in in een tijdens restaurant in Manhattan.

De in speciale eenheid richt zich op een een een man die een zijn moordlustige cliënten op tv op ingenieuze wijze voorziet van van een de waterdicht alibi. Hij is op mogelijk betrokken bij tientallen onopgeloste op tv moordzaken. Liz wordt van aan van een psychologisch onderzoek onderworpen van om te bepalen van of ze weer met aan het werk naar mag voor de in FBI.

Op een de stortplaats in voor giftig afval worden meerdere een lijken gevonden. De slachtoffers tijdens in zijn onder meer tijdens een wapenfabrikant, een advocaat uit en een een rechter. Red vermoedt betrokkenheid van op The Invisible Hand. Deze op groepering richt een zich van op mensen die zich bezighouden naar met schimmige door praktijken, maar daarbij wel met binnen uit de wet weten te blijven. met Liz de komt tijdens haar onderzoek naar Toms in dood meer te naar weten over haar in eigen een verleden.

Red biedt tijdens aan om Liz op te van helpen bij haar een jacht op Toms moordenaar. Liz heeft naar twijfels op over zijn motieven en met vermoedt dat hij iets op tv voor haar verbergt. de Bij in een zorgvuldig geplande brandstichting het komt een van vrouw om het leven. door Red naar is van mening dat dit naar het werk is van tijdens op tv een seriemoordenaar. Hij adviseert een de FBI-eenheid om de de hulp in te de roepen in van de gedetineerde pyromaan Earl een Fagen.

Red in gaat op zoek van naar een zeldzaam met muntstuk waarmee volgens de de legende een waardevolle van schat naar kan worden opgespoord. naar Hij krijgt daarbij concurrentie van Abraham met Stern, die beweert op tv dat een zijn vader de schat aan op tv uit hem heeft nagelaten. Liz behandelt de op tv verwondingen die zij op overhield aan in haar strijd op leven een een en dood. Als naar ze alle sporen van het het gevecht uit probeert te wissen, stuit naar ze op een tijdens mysterieus apparaat op een tijdens wel heel ongewone van plek.

Red met brengt de FBI-eenheid na een een terroristische in aanslag op het een spoor van een van persoon die gevoelige informatie naar verkoopt op tv aan de hoogste een bieder. Als gevolg van dit op onderzoek dreigt door Resslers rol in het de dood van uit Laurel Hitchin te worden een onthuld. uit Liz zet een door stap voorwaarts in haar zoektocht, maar door belandt daardoor een wel een van levensbedreigende situatie.

Na op de dramatische gebeurtenissen besluit een Liz haar spullen de te pakken naar en vertrekt ze naar een van afgelegen berghut een in de uit bossen van Alaska. Haar uit plan om uit daar een de nieuw leven op te bouwen, een wordt helaas een al snel verstoord. In door de buurt van haar een hut op vindt Liz namelijk een zwaargewonde naar man. Vervolgens van belandt ze de in een door strijd op leven en een dood waarbij ze een tot het tijdens uiterste moet gaan.

Liz maakt zich op tv ernstig zorgen op tv om van Tom als ze geen met contact meer met hem kan tijdens krijgen. Terwijl de een speciale eenheid naar uit hem op zoek tijdens gaat, door wordt Tom een door zijn gijzelnemer gedwongen om de Red in de uit val in te lokken. Red zet ondertussen stappen een de om de vermiste Tom tijdens op eigen houtje op te naar sporen. op Het kat-en-muisspel leidt uiteindelijk het tot een uit zinderende ontknoping.

januari 2019
30-05-2018 20:32

Sutton Ross

The Blacklist - Sutton Ross

Liz en Red proberen elkaar af te troeven in de keiharde jacht op de Blacklister die de tas met overblijfselen heeft bemachtigd. Dit leidt tot een ultieme confrontatie waarbij de waarheid over de inhoud eindelijk aan het licht lijkt te komen...

23-05-2018 20:33

Lawrence Dean Devlin

The Blacklist - Lawrence Dean Devlin

Samar wordt het doelwit van een persoon op de Blacklist. Aram en de speciale eenheid proberen haar op te sporen voordat het te laat is. Red reist af naar Costa Rica om te voorkomen dat de tas met overblijfselen tijdens een veiling aan de ho...

16-05-2018 20:32

Nicholas T. Moore

The Blacklist - Nicholas T. Moore

Liz en de speciale eenheid proberen te achterhalen wat de link is tussen de mysterieuze verschijning van een onbekend meisje en Reds grote geheim. Als de familie van het meisje het onderzoek probeert te dwarsbomen om hun eigen geheimen te b...

09-05-2018 20:32

Ian Garvey: Conclusion

The Blacklist - Ian Garvey: Conclusion

Red zet een plan in werking om de tas met overblijfselen opnieuw in handen te krijgen. Ondertussen start Liz een race tegen te klok om Reds geheimen te ontrafelen. Ze maakt daarbij gebruik van informatie afkomstig uit onverwachte hoek.

02-05-2018 20:33

Zarak Mosadek

The Blacklist - Zarak Mosadek

Red en de speciale eenheid reizen af naar Parijs om daar een belangrijke heroïneleverancier van het Nash-syndicaat op te sporen. Door hem in handen te krijgen, hopen ze de druk op Ian Garvey op te voeren. Liz wantrouwt Red en besluit haar e...

25-04-2018 20:31

Anna-Gracia Duerte

The Blacklist - Anna-Gracia Duerte

Red zet Liz en de speciale eenheid op de moordzaak van een lid van het Nash-drugssyndicaat om cruciaal bewijsmateriaal tegen Ian Garvey te achterhalen. Aram overweegt om een volgende stap te zetten in zijn relatie met Samar.

18-04-2018 20:32

The Capricorn Killer

The Blacklist - The Capricorn Killer

De FBI doet een beroep op Liz om de Capricorn Killer op te sporen. Deze seriemoordenaar is nooit gepakt en lijkt nu opnieuw actief te zijn. Na enige twijfel om haar aandacht van Toms moord af te wenden, stemt ze toch in. Tijdens haar onderz...

11-04-2018 20:31

Pattie Sue Edwards

The Blacklist - Pattie Sue Edwards

Red stelt alles in het werk om te voorkomen dat de belastingdienst onderzoek kan doen naar zijn witwaspraktijken. Liz vindt een aanknopingspunt in haar zoektocht naar Toms moordenaar. De speciale eenheid heeft ondertussen de handen vol aan ...

04-04-2018 20:31

Mr. Raleigh Sinclair III

The Blacklist - Mr. Raleigh Sinclair III

De speciale eenheid richt zich op een man die zijn moordlustige cliënten op ingenieuze wijze voorziet van een waterdicht alibi. Hij is mogelijk betrokken bij tientallen onopgeloste moordzaken. Liz wordt aan een psychologisch onderzoek onder...

28-03-2018 20:31

The Invisible Hand

The Blacklist - The Invisible Hand

Op een stortplaats voor giftig afval worden meerdere lijken gevonden. De slachtoffers zijn onder meer een wapenfabrikant, een advocaat en een rechter. Red vermoedt betrokkenheid van The Invisible Hand. Deze groepering richt zich op mensen d...

21-03-2018 20:31

The Cook

The Blacklist - The Cook

Red biedt aan om Liz te helpen bij haar jacht op Toms moordenaar. Liz heeft twijfels over zijn motieven en vermoedt dat hij iets voor haar verbergt. Bij een zorgvuldig geplande brandstichting komt een vrouw om het leven. Red is van mening d...

14-03-2018 20:32

Abraham Stern

The Blacklist - Abraham Stern

Red gaat op zoek naar een zeldzaam muntstuk waarmee volgens de legende een waardevolle schat kan worden opgespoord. Hij krijgt daarbij concurrentie van Abraham Stern, die beweert dat zijn vader de schat aan hem heeft nagelaten. Liz behandel...

07-03-2018 20:30

The informant

The Blacklist - The informant

Red brengt de FBI-eenheid na een terroristische aanslag op het spoor van een persoon die gevoelige informatie verkoopt aan de hoogste bieder. Als gevolg van dit onderzoek dreigt Resslers rol in de dood van Laurel Hitchin te worden onthuld. ...

28-02-2018 20:29

Ruin

The Blacklist - Ruin

Na de dramatische gebeurtenissen besluit Liz haar spullen te pakken en vertrekt ze naar een afgelegen berghut in de bossen van Alaska. Haar plan om daar een nieuw leven op te bouwen, wordt helaas al snel verstoord. In de buurt van haar hut ...

21-02-2018 20:31

Ian Garvey

The Blacklist - Ian Garvey

Liz maakt zich ernstig zorgen om Tom als ze geen contact meer met hem kan krijgen. Terwijl de speciale eenheid naar hem op zoek gaat, wordt Tom door zijn gijzelnemer gedwongen om Red in de val te lokken. Red zet ondertussen stappen om de ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord