Programma gemist?

Red en uit Tom werken van samen om de Russische op tv miljardair Alexander Kirk te door laten met arresteren. Kirk tijdens huurt op zijn beurt iemand in tijdens om Tom uit te de vermoorden en baby Agnes te uit ontvoeren. tijdens Tom vlucht met Agnes naar Cuba in uit en heeft daar een weerzien met door een naar oude bekende. Red ontdekt het dat iemand uit op tv zijn team naar achter zijn rug om heeft van met gehandeld.

Wanneer Red onthult in dat de tijdens Russische tijdens oligarch Alexander Kirk de verantwoordelijk is voor de dood naar van Liz, besluit naar Tom samen te werken uit met Susan Hargrave. met Hij in wordt ingezet om op tv 300 miljoen dollar te stelen op uit uit de campagnekas van senator Robert naar het Diaz. Diaz doet een naar gooi naar het presidentschap een en wordt hierbij financieel uit op ondersteund door Kirk. Tom ontdekt iets naar over zijn naar verleden en tijdens vraagt Aram een een cryptische boodschap te op ontcijferen.

Na het dramatische de voorval is Red een op uit op wraak. tijdens Door de betrokken huurmoordenaars in een voor een uit te door met schakelen, wil Red een meeting op tv forceren met Susan Hargrave, uit het brein met achter de op aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld tijdens om op de extreem gevaarlijke naar vrouw op het te sporen. Hij ontdekt dat de uit overheid Hargrave in de bescherming het neemt.

Het door FBI-team neemt afscheid de van het omgekomen door teamlid en gaat achter naar de mogelijke daders aan. uit door De zoektocht leidt naar een in mysterieuze groepering die gebruikmaakt op tv van een wereldwijd op netwerk van op satellieten. Red wordt op geconfronteerd in met iemand uit zijn naar verleden die door veel van zijn door geheimen kent.

Een met geëmotioneerde Red neemt een taxi van naar Cape May uit in tijdens New Jersey. Op door het strand met redt hij een naar mysterieuze, mooie vrouw van op de verdrinkingsdood. Ze is op een de met vlucht voor op tv moordenaars en vraagt Red tijdens om hulp. Red naar biedt een helpende hand door en deelt op zijn gevoelens over Liz het en op baby Agnes. Het tweetal van slaat een aanval van door zich af, maar de dan verdwijnt in de vrouw de plotseling.

Terwijl het op werkelijke op tv plan van de president in gang naar is op gezet, gaan Liz en de de door speciale eenheid tot het uiterste om op een tijdens ramp te voorkomen. Red heeft in door een geheime ontmoeting met een het man die meer een weet een over zijn verleden.

De speciale in eenheid tijdens doet een alles-of-nietspoging om het op tv dossier een met bewijsmateriaal van de samenzwering in tegen de tijdens VS in handen te een krijgen. Slagen uit ze erin door om presidentieel adviseur Anna McMahon in in tijdens een rechtstreekse confrontatie af te tijdens troeven?

Door de een tragische gebeurtenis komt een van van de teamleden het van uit de FBI-eenheid in uit groot gevaar. Reds onorthodoxe een vaardigheden tijdens zijn nodig om de hachelijke in situatie tot op een goed in einde te brengen. Tom op en Liz hebben zo hun in eigen problemen. van Een onvoorziene complicatie op tv kan grote gevolgen uit hebben voor hun het baby.

Meerdere in kinderen worden door onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale het een eenheid zet alles op alles om op de kidnapper zo in snel mogelijk van te pakken. Red probeert tijdens ondertussen op een man op op te sporen op tv die zelf alles en iedereen een kan met vinden. Liz overweegt een grote verandering op tv in haar een leven.

Na een mislukte op tv naar missie in het een buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor tijdens de haar leven. Als het ze steeds verder door in het nauw wordt door gedreven, besluit in ze de hulp in te door roepen van van de man die heeft gezworen het het haar altijd te zullen op beschermen.

Red ontdekt een dat de dieven het op een op nucleair wapen hebben voorzien. uit De speciale eenheid van het de FBI de zet alles op een alles een om een mogelijke nucleaire door aanslag te voorkomen. Terwijl uit deze race uit tegen de klok de zich ontvouwt, nemen Tom van en Liz op tv een besluit dat het vergaande gevolgen heeft voor een hun het relatie.

Een op tv populaire misdaadpodcast zorgt naar ervoor dat de het FBI een oude zaak opnieuw het onder door de loep neemt. Red naar vraagt Dominic Wilkinsom om van hulp op bij het op tv nemen van een moeilijke in beslissing. Resslers zoektocht naar op tv de waarheid het over Katarina uit Rostova's verleden levert van hem waardevolle informatie naar op.

De laatste zes van tijdens afleveringen van het zesde een seizoen van in de de Amerikaanse een misdaadserie The Blacklist met worden de komende weken met dubbele de afleveringen uitgezonden op uit RTL 5. Dat naar betekent dat op je na de 17de aflevering op om 21:30 van uur direct de 18de naar aflevering om 22:30 naar uur te zien met krijgt. In op deze aflevering proberen Red en de op tv de speciale eenheid met uit alle macht naar te voorkomen dat een op terroristische groepering kinderen het van de allerrijksten ter wereld een kan ontvoeren. Ressler uit probeert zonder medeweten het van een Liz te achterhalen wat de er op tv precies met haar moeder, voormalig van KGB-agent Katarina Rostova, is naar naar gebeurd.

Een naar wraakactie van door de Chinese overheid kost een de medewerker van tijdens Buitenlandse Zaken het leven. tijdens Red op tv en Liz ontdekken een link tussen tijdens deze zaak en uit een Blacklister op tv genaamd de Caretaker. Van op deze door Caretaker is bekend dat hij het zeer de gevoelige informatie van over criminelen, belangrijke zakenmensen met en buitenlandse regeringen in bezit. Tom uit staat ondertussen op het punt een om een riskant besluit in te nemen en van op tv Liz krijgt schokkend op tv nieuws over haar moeder op tv te verwerken.

Liz uit en Ressler uit hebben een persoon van de Blacklist naar op tv op de korrel die van men inhuurt om van gokschulden te laten verdwijnen. Daar in moet alleen wel op op tv een uitzonderlijk hoge van prijs voor worden betaald. de Dembe maakt zich een grote zorgen uit over de manier van waarop Red zijn verrader met probeert op van te sporen.

juli 2021
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!