Programma gemist?

Een op tv huurmoordenaar probeert Liz te vermoorden een en naar Red roept de hulp van de Ressler in. op tv De FBI en de Red bundelen hun krachten het om de Liz te beschermen. Ze ontdekken op tv dat uit op een verborgen website een de hoge beloning in is naar uitgeloofd voor de van moord op Liz. Daardoor is het ze het doelwit geworden in van tijdens talloze beroepsmoordenaars.

Red naar moet in de rechtbank de flink pleiten tijdens voor de rechtsgeldigheid van zijn door immuniteitsdeal. De tijdens speciale eenheid ondervraagt een door man die in een onlangs een wel de heel van gunstige erfenis heeft ontvangen. tijdens Dembe voorziet Red in van door advies.

Red een en Liz zetten hun strijd van voort naar om haar naam te zuiveren. de Red op tv vraagt Aram de om hem te met helpen Djinn te vinden, naar een vrouw die haar cliënten met helpt tijdens hun fantasieën van over hebzucht, lust en wraak te met een verwezenlijken. Red is ervan van overtuigd dat Djinn het hen naar door de Cabal zal op leiden. Tom en Cooper op slaan de op tv handen ineen om Liz door te helpen en nieuwe op tv aanwijzingen op te vinden.

Red probeert zich door aan te op tv passen aan het leven in in op de gevangenis, maar een een oude rivaal maakt in hem het leven met zuur. uit Samar gaat undercover met in een duistere organisatie op die leningen aan criminelen verschaft, van terwijl Liz en op tv Jennifer verder met spitten in op tv Reds verleden.

Red en Liz door reizen naar Iowa van uit vanwege een aanslag op een laboratorium naar van op een landbouwbedrijf. Een groep het boeren heeft door de database gestolen met met belangrijke informatie in over het verbouwen het van ziekteresistent mais. De FBI met een ontdekt dat de leider van uit de boeren tijdens het mais wil besmetten naar om daarmee de een wereldwijde voedselcrisis te uit veroorzaken.

Red naar zet een plan in door gang om zich met uit zijn benarde een positie te bevrijden. op tv Terwijl met Cooper voor een moeilijke keuze komt het te staan, probeert met uit de speciale eenheid een uit beruchte biohacker op te een sporen.

In van de Russische ambassade de probeert Liz immuniteit te naar verkrijgen door het door hoofd naar van de inlichtingendienst ervan te overtuigen naar dat ze van een undercoveragente is. op Red chanteert de op tv Russische ambassadeur de om op de hoogte op tv te het blijven van wat er op tv met Liz gebeurt. door Als Red hoort dat tijdens zij naar Moskou wordt het overgebracht, beseft hij op tv dat tijdens er een op tv mol bij de ambassade zit. van Red manipuleert de Ressler in de hoop tijdens zijn dochter tijdens te kunnen redden. uit Cooper weigert een de deal met de naar FBI.

Liz naar en de speciale eenheid moeten in uit tot het uiterste gaan de om een naderende bomaanslag een te een voorkomen. Red heeft naar een onverwachte ontmoeting die zijn leven door voor door altijd zal in veranderen.

De van FBI heeft een met klopjacht geopend op een Liz, omdat door ze wordt verdacht van moord op in de minister een van Justitie. Red van is haar enige hoop een om aan door de agenten het te kunnen ontkomen. Hij op tv roept tijdens de hulp in van een door oude de bekende om verwarring de te zaaien, zodat Liz en hij een de stad kunnen in ontvluchten. Dembe wordt het voor van een onmogelijke keuze de gesteld.

Vanavond start het op nieuwe, een zesde seizoen het van de Amerikaanse het misdaadserie The Blacklist. uit Elke woensdag wordt om van 21:30 uur een nieuwe het aflevering uitgezonden op RTL met 5, tijdens slechts twee weken na de naar première door in de Verenigde Staten. Red brengt uit op tv de speciale eenheid op de het spoor van een in plastisch op tv chirurg die criminelen van van een nieuwe identiteit uit voorziet. Liz en haar op zus, uit Jennifer, proberen ondertussen te achterhalen uit wat er de het nacht dat met de echte uit Raymond Reddington stierf precies is een gebeurd. Lees meer over The met Blacklist op op gids.tv/serie/the-blacklist.

Liz naar en Red proberen op tv elkaar af in te troeven in naar de keiharde jacht met op de Blacklister het die de tas met uit overblijfselen heeft in bemachtigd. Dit leidt tot naar een ultieme confrontatie waarbij naar de waarheid over door de inhoud de eindelijk aan het naar licht lijkt te de komen.

Samar wordt het van doelwit van een uit persoon op door de Blacklist. Aram op en de speciale door eenheid van proberen haar op te sporen voordat het het naar te laat in is. Red reist af naar door Costa op Rica om te voorkomen tijdens dat de tas met een overblijfselen tijdens tijdens een veiling aan de op hoogste bieder op wordt verkocht.

Liz en tijdens de speciale eenheid door proberen te achterhalen wat met de link is de tussen de mysterieuze een de verschijning van een onbekend meisje en op tv Reds het grote geheim. Als de familie op van het meisje van het onderzoek van probeert te dwarsbomen om in hun eigen met geheimen te beschermen, een belandt op tv zij in een levensgevaarlijke uit situatie.

Red de zet een plan het in werking in om de tas met overblijfselen opnieuw met in handen in te krijgen. Ondertussen op start Liz in een race tegen te klok met om in Reds geheimen te op ontrafelen. Ze de maakt daarbij gebruik van informatie afkomstig tijdens uit onverwachte uit hoek.

Red en de in speciale eenheid op reizen af naar tijdens Parijs om daar een op tv belangrijke heroïneleverancier van in het van Nash-syndicaat op te sporen. met Door hem in op handen te krijgen, hopen tijdens ze een de druk op Ian uit Garvey op te met voeren. Liz wantrouwt in Red met en besluit haar eigen onderzoek op tv naar door Garvey voort te tijdens zetten.

februari 2019
14-02-2019 00:22

Arioch Cain

The Blacklist - Arioch Cain

Een huurmoordenaar probeert Liz te vermoorden en Red roept de hulp van Ressler in. De FBI en Red bundelen hun krachten om Liz te beschermen. Ze ontdekken dat op een verborgen website een hoge beloning is uitgeloofd voor de moord op Liz. Daa...

13-02-2019 21:30

Alter ego

The Blacklist - Alter ego

Red moet in de rechtbank flink pleiten voor de rechtsgeldigheid van zijn immuniteitsdeal. De speciale eenheid ondervraagt een man die een onlangs een wel heel gunstige erfenis heeft ontvangen. Dembe voorziet Red van advies.

07-02-2019 00:19

The Djinn

The Blacklist - The Djinn

Red en Liz zetten hun strijd voort om haar naam te zuiveren. Red vraagt Aram om hem te helpen Djinn te vinden, een vrouw die haar cliënten helpt hun fantasieën over hebzucht, lust en wraak te verwezenlijken. Red is ervan overtuigd dat Djinn...

06-02-2019 21:32

The Pawnbrokers

The Blacklist - The Pawnbrokers

Red probeert zich aan te passen aan het leven in de gevangenis, maar een oude rivaal maakt hem het leven zuur. Samar gaat undercover in een duistere organisatie die leningen aan criminelen verschaft, terwijl Liz en Jennifer verder spitten i...

31-01-2019 00:14

Eli Matchett

The Blacklist - Eli Matchett

Red en Liz reizen naar Iowa vanwege een aanslag op een laboratorium van een landbouwbedrijf. Een groep boeren heeft de database gestolen met belangrijke informatie over het verbouwen van ziekteresistent mais. De FBI ontdekt dat de leider va...

30-01-2019 21:30

The Pharmacist

The Blacklist - The Pharmacist

Red zet een plan in gang om zich uit zijn benarde positie te bevrijden. Terwijl Cooper voor een moeilijke keuze komt te staan, probeert de speciale eenheid een beruchte biohacker op te sporen.

24-01-2019 00:28

Marvin Gerard

The Blacklist - Marvin Gerard

In de Russische ambassade probeert Liz immuniteit te verkrijgen door het hoofd van de inlichtingendienst ervan te overtuigen dat ze een undercoveragente is. Red chanteert de Russische ambassadeur om op de hoogte te blijven van wat er met Li...

23-01-2019 21:33

The Corsican

The Blacklist - The Corsican

Liz en de speciale eenheid moeten tot het uiterste gaan om een naderende bomaanslag te voorkomen. Red heeft een onverwachte ontmoeting die zijn leven voor altijd zal veranderen.

16-01-2019 22:25

The Troll Farmer

The Blacklist - The Troll Farmer

De FBI heeft een klopjacht geopend op Liz, omdat ze wordt verdacht van moord op de minister van Justitie. Red is haar enige hoop om aan de agenten te kunnen ontkomen. Hij roept de hulp in van een oude bekende om verwarring te zaaien, zodat ...

16-01-2019 21:29

Nieuw: The Blacklist seizoen 6

The Blacklist - Nieuw: The Blacklist seizoen 6

Vanavond start het nieuwe, zesde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist. Elke woensdag wordt om 21:30 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 5, slechts twee weken na de première in de Verenigde Staten. Red brengt de sp...

30-05-2018 20:32

Sutton Ross

The Blacklist - Sutton Ross

Liz en Red proberen elkaar af te troeven in de keiharde jacht op de Blacklister die de tas met overblijfselen heeft bemachtigd. Dit leidt tot een ultieme confrontatie waarbij de waarheid over de inhoud eindelijk aan het licht lijkt te komen...

23-05-2018 20:33

Lawrence Dean Devlin

The Blacklist - Lawrence Dean Devlin

Samar wordt het doelwit van een persoon op de Blacklist. Aram en de speciale eenheid proberen haar op te sporen voordat het te laat is. Red reist af naar Costa Rica om te voorkomen dat de tas met overblijfselen tijdens een veiling aan de ho...

16-05-2018 20:32

Nicholas T. Moore

The Blacklist - Nicholas T. Moore

Liz en de speciale eenheid proberen te achterhalen wat de link is tussen de mysterieuze verschijning van een onbekend meisje en Reds grote geheim. Als de familie van het meisje het onderzoek probeert te dwarsbomen om hun eigen geheimen te b...

09-05-2018 20:32

Ian Garvey: Conclusion

The Blacklist - Ian Garvey: Conclusion

Red zet een plan in werking om de tas met overblijfselen opnieuw in handen te krijgen. Ondertussen start Liz een race tegen te klok om Reds geheimen te ontrafelen. Ze maakt daarbij gebruik van informatie afkomstig uit onverwachte hoek.

02-05-2018 20:33

Zarak Mosadek

The Blacklist - Zarak Mosadek

Red en de speciale eenheid reizen af naar Parijs om daar een belangrijke heroïneleverancier van het Nash-syndicaat op te sporen. Door hem in handen te krijgen, hopen ze de druk op Ian Garvey op te voeren. Liz wantrouwt Red en besluit haar e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 00:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord