Programma gemist?

Red en Tom een werken samen een om de Russische naar miljardair Alexander Kirk te op tv laten arresteren. Kirk door huurt uit op zijn beurt tijdens iemand in om uit Tom te vermoorden en baby naar Agnes van te ontvoeren. Tom het vlucht met Agnes naar Cuba op in en heeft daar een weerzien met tijdens de een oude bekende. door Red ontdekt dat iemand uit de zijn team achter een zijn rug om heeft door op tv gehandeld.

Wanneer Red in onthult dat de Russische in oligarch Alexander Kirk door verantwoordelijk uit is voor de op tv dood van Liz, besluit Tom het op samen te werken met Susan Hargrave. op tv Hij de wordt ingezet om een 300 miljoen dollar op tv te stelen uit uit de campagnekas van senator Robert door Diaz. tijdens Diaz doet een gooi naar naar het presidentschap het en wordt door hierbij financieel een ondersteund door Kirk. Tom door ontdekt iets over met zijn verleden en door vraagt Aram een cryptische uit boodschap te het ontcijferen.

Na het met dramatische voorval is tijdens Red uit uit op wraak. Door met de betrokken huurmoordenaars een een voor een uit te door door schakelen, wil Red een door meeting forceren met op tv Susan Hargrave, het brein achter naar het de aanslag. Tom wordt ook door ingeschakeld om de de extreem gevaarlijke op tv vrouw op uit te sporen. Hij in ontdekt dat de van overheid Hargrave in bescherming in neemt.

Het FBI-team naar neemt afscheid van van het omgekomen in teamlid en in gaat achter de mogelijke in daders aan. De in zoektocht leidt naar een mysterieuze van groepering die gebruikmaakt naar van een wereldwijd met naar netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd naar met iemand uit op met zijn verleden die veel van zijn een geheimen van kent.

Een geƫmotioneerde Red door neemt de een taxi uit naar Cape May in uit New Jersey. Op het tijdens strand redt hij een een mysterieuze, in mooie vrouw van de verdrinkingsdood. in Ze is op de de tijdens vlucht voor tijdens moordenaars en vraagt Red om uit hulp. een Red biedt een helpende hand en door deelt zijn in gevoelens over Liz en een baby uit Agnes. Het tweetal slaat een naar aanval naar van zich tijdens af, maar dan verdwijnt op de vrouw het plotseling.

Terwijl in het werkelijke tijdens plan van de een president in gang is tijdens gezet, gaan Liz en de op tv speciale de eenheid tot op tv het uiterste om een op ramp te voorkomen. Red op tv heeft een geheime ontmoeting een met een man tijdens die meer door weet over zijn naar verleden.

De speciale eenheid het tijdens doet een alles-of-nietspoging uit om het dossier met in bewijsmateriaal van de op tv samenzwering tegen de VS in tijdens tijdens handen te krijgen. Slagen door ze erin om presidentieel adviseur tijdens Anna McMahon in uit een de rechtstreekse confrontatie tijdens af te troeven?

Door het een tragische gebeurtenis komt met een in van de teamleden van uit de FBI-eenheid de in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden een zijn nodig om de de hachelijke een situatie tot door een goed naar einde te brengen. van Tom en Liz hebben zo hun naar eigen problemen. tijdens Een tijdens onvoorziene complicatie kan grote naar gevolgen hebben voor hun met baby.

Meerdere kinderen worden door onder soortgelijke de omstandigheden ontvoerd. De speciale op tv tijdens eenheid zet alles op alles uit om de kidnapper de zo snel uit mogelijk te het pakken. Red probeert ondertussen uit een man op te op sporen die in zelf alles en iedereen kan met vinden. Liz tijdens overweegt een grote verandering een de in haar leven.

Na een mislukte op tv missie op tv in het buitenland moet uit Katarina het Rostova vluchten voor het haar leven. Als ze steeds met verder in het nauw op tv wordt gedreven, besluit met op tv ze de hulp in uit te roepen van van de man die van heeft gezworen de haar altijd te zullen van beschermen.

Red naar ontdekt dat dieven een het op een nucleair naar wapen hebben voorzien. De met speciale eenheid door van de FBI het zet een alles op alles om een mogelijke de nucleaire aanslag te op tv voorkomen. Terwijl op tv deze race tijdens tegen de klok zich op ontvouwt, naar nemen Tom en Liz een besluit op tv dat vergaande een gevolgen heeft de voor hun door relatie.

Een populaire misdaadpodcast een uit zorgt ervoor dat het de FBI een oude zaak opnieuw op uit onder de loep neemt. de Red vraagt Dominic Wilkinsom de om uit hulp bij het nemen van de een moeilijke beslissing. met Resslers naar zoektocht naar de waarheid over Katarina uit Rostova's verleden tijdens levert hem uit waardevolle informatie op tv op.

De laatste op tv zes afleveringen van naar het zesde van seizoen van de de de Amerikaanse misdaadserie The door Blacklist worden de komende uit weken met door dubbele op afleveringen uitgezonden op RTL naar 5. Dat betekent dat je op tv na de van 17de aflevering om 21:30 uur op direct het de 18de aflevering om tijdens 22:30 uur te van zien van krijgt. In deze aflevering proberen Red en met op de speciale eenheid in uit alle macht te naar voorkomen dat een terroristische op tv groepering kinderen van een de in allerrijksten ter wereld op kan ontvoeren. Ressler probeert naar zonder medeweten van naar Liz te op achterhalen wat er precies uit met haar moeder, het voormalig KGB-agent Katarina Rostova, is het een gebeurd.

Een van wraakactie van de Chinese met overheid kost een medewerker tijdens van Buitenlandse Zaken het op het leven. Red uit en Liz ontdekken een met link tussen deze zaak en met een in Blacklister genaamd tijdens de Caretaker. Van deze Caretaker uit is bekend dat hij van op tv zeer gevoelige informatie een over criminelen, belangrijke zakenmensen en de buitenlandse een regeringen bezit. Tom staat ondertussen op naar het punt op tv om een riskant besluit in te van nemen en door Liz krijgt schokkend nieuws in over haar moeder te de verwerken.

Liz en in Ressler in hebben een persoon van de Blacklist een op naar de korrel naar die men inhuurt om gokschulden op tv te laten uit verdwijnen. Daar moet alleen op wel op tv een uitzonderlijk hoge prijs voor uit worden betaald. Dembe maakt naar zich in grote zorgen over het de manier waarop Red van zijn verrader probeert op op te van sporen.

februari 2020
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geƫmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!