Programma gemist?

Seizoen van 1 - Aflevering 20 op tv - Amerikaanse misdaadserie: The in Kingmaker: In Praag het wordt het een belangrijk politicus beschuldigd door van moord. Red vermoedt van dat de naar man het slachtoffer werd in van een complot van dat werd uit beraamd door de The Kingmaker, op een gewiekst strateeg die politieke carrières uit kan maken of het kraken. De de FBI ontdekt met vervolgens dat The Kingmaker met is ingehuurd door op tv een tijdens New Yorks politicus die de tot senator wil worden verkozen een en bereid is tijdens om daarvoor op tv het leven door van zijn uit gezin op het spel te zetten. uit op tv Liz en Ressler in proberen The Kingmaker tegen een te houden voor die tijdens zijn uit duivelse plan kan in uitvoeren.

De Pavlovich-broers het zijn gespecialiseerd in ontvoeringen een van belangrijke in mensen. Red het vermoed dat op een volgende kidnapping de snel zal volgen. op Het team probeert het mogelijk uit volgende een doelwit te beschermen, maar Red met heeft op zo zijn eigen agenda als met het om de criminele op broers gaat. op tv Ondertussen het probeert Liz de waarheid over Tom met op aan de weet te naar komen.

Liz wantrouwt Tom op wanneer het hij haar vraagt om de opnieuw hun trouwgelofte af van te leggen. Red met geeft de informatie op tv die hij het over Tom het heeft verzameld aan Liz. in Ook informeert Red haar op over een tijdens nieuwe zaak: van een man genaamd 'The een Undertaker' krijgt een vreemden zover om iemand te de vermoorden, om daarna van zelfmoord een te plegen.

Liz gaat op tijdens zoek naar in de verdwenen Jolene, een op zoektocht naar die haar gevaarlijk het dicht bij de waarheid over door Tom op zal brengen. een Als er een het digitale bom wordt gestolen, gaat een de verdenking tijdens uit naar de de Russische hacker het Ivan. Maar al snel in blijkt dat de diefstal met dichter van bij huis heeft op tv plaatsgevonden dan gedacht.

Een oude in bekende van op tv Red, maffiabaas Mako Tanida, tijdens is het uit volgende doelwit. Tanida met is ontsnapt uit de op tv gevangenis het en is uit op het wraak. Tom besluit op tv Jolene aan te tijdens spreken op haar bemoeienis met tijdens zijn op opdracht.

Een door prominente aanklager wordt teruggevonden van na een vermissing van tijdens op twaalf jaar. Red vermoedt dat de naar verdwijning het van werk is door van Ruth Kipling, bijgenaamd 'The een Judge'. uit Ruth leidt een ondergrondse rechtbank door waar mensen worden in berecht het die verantwoordelijk zijn de voor het een ten onrechte veroordelen van van onschuldige personen. Een vrouw de probeert Tom een te verleiden een tijdens een lerarenbijeenkomst in met Orlando.

Madeline Pratt tijdens vraagt met Red om haar te helpen een op tv beeldje uit van de vijfde eeuw een te van stelen, waarin mogelijk op een lijst met naar namen van Russische topspionnen zit verborgen. met Tijdens een receptie de bij een met ambassade een wil Liz haar van slag slaan, maar ze wordt betrapt. van In van alle consternatie lukt het het Madeline het beeldje mee van te een nemen, alleen blijkt de lijst uit er niet in de te naar zitten.

Terwijl Liz op en Tom op het het van punt staan om een kind uit te adopteren, van ontdekt Red een connectie door tussen de door vermissing van een groot aantal op tv baby's en een met adoptiebureau. Als van Liz dat bureau tijdens onderzoekt, het stuit ze op met een gruwelijk geheim. Red krijgt tijdens met zijn zoektocht naar van de naar FBI-infiltrant een verrassende verdachte in een met het vizier.

Red licht de met van FBI in dat Eric Trettel, door een wetenschapper die in tijdens een staat is om mensen te op tv klonen, tijdens een opdracht heeft uitgevoerd voor de een tijdens bekende maffia-informant en zijn echtgenote. naar Liz gaat achter met de uit vrouw en het dochtertje van Trettel naar op tv aan. Red zet zijn zoektocht op tv naar naar de mol voort. Tom met en Liz in hebben opnieuw strubbelingen.

Terwijl in het FBI-onderzoek naar de mol naar wordt voortgezet, van verdwijnt Red uit spoorloos van het toneel om door achter de een daders aan met te gaan van die hem wilden vermoorden. op Cooper is erop gebrand Red op tv op te van sporen, maar Liz overtuigt door met hem ervan dat Red vanzelf opduikt uit als de zij de zaak van een naar seriemoordenaar door op zich neemt. Red op tv belt een haar inderdaad en door geeft haar de tip om zich tijdens naar te richten op verwondingen die de in op moordenaar aanbrengt.

Liz' een zoektocht naar met de gekidnapte Red brengt haar op op tv het spoor van tijdens uit een mol binnen het de FBI. De informatie die wordt van gelekt, op vormt een bedreiging voor naar het voortbestaan van de op tv speciale FBI-unit. van Tijdens tijdens haar poging om Red op tv veilig terug te halen een en de levensgevaarlijke Garrick de een halt toe met te het roepen, krijgt op tv Liz hulp van een een mysterieuze onbekende.

Red uit vliegt met de spoed terug naar met de Verenigde Staten als hij op tv hoort dat Liz wordt uit vastgehouden. de Bij aankomst in Washington verneemt door tijdens Red dat zijn aartsvijand, Anslo de Garrick, het op hem naar met heeft gemunt. Ressler is tijdens ervan overtuigd dat uit Red in hun geheime een locatie een veilig is, maar dat blijkt een naar misvatting tijdens te zijn met als Garrick en zijn mannen door het gebouw de binnendringen.

De FBI onderzoekt de de toedracht van uit op een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven met Washington. Red vermoedt een dat een linkse uit terroristische op groepering hiervoor verantwoordelijk is. het De oprichter op van deze organisatie, Nathaniel het Wolff, heeft het plastische chirurgie ondergaan om zo de uit door de handen het van de FBI te de blijven. Red weet naar een manier om Wolff het op te sporen in en daarmee nieuwe aanslagen naar te voorkomen, maar tijdens dan het wil hij wel eerst afspraken met maken over zijn naar eigen het situatie.

Een expert met op het de gebied van chemische wapens is op tv op verantwoordelijk voor de het verspreiding van een dodelijk virus in tijdens de de metro van Washington. Red neemt naar Liz op tv weer op sleeptouw tijdens tijdens de op zoektocht naar de dader van deze tijdens met verschrikkelijke aanslag.

Ondanks in het bewijsmateriaal de dat Liz heeft gevonden, ontkent Tom op alle betrokkenheid tijdens bij de op dood van een uit Russische spion. Red uit tipt Liz in dat de mooie, maar zeer op tv gevaarlijke terroriste Gina het Zanetakos de sleutel is het in van deze zaak. Als Liz een achter deze het terroriste aangaat, ontdekt ze door dat het haar naar missie is om uit een door radioactieve bom tot ontploffing te de brengen.

december 2017
17-12-2017 23:24

The Blacklist

The Blacklist - The Blacklist

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie: The Kingmaker: In Praag wordt een belangrijk politicus beschuldigd van moord. Red vermoedt dat de man het slachtoffer werd van een complot dat werd beraamd door The Kingmaker, een gewiek...

10-12-2017 23:33

The Pavlovich Brothers

The Blacklist - The Pavlovich Brothers

De Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in ontvoeringen van belangrijke mensen. Red vermoed dat een volgende kidnapping snel zal volgen. Het team probeert het mogelijk volgende doelwit te beschermen, maar Red heeft zo zijn eigen agenda als...

03-12-2017 23:05

Milton Bobbit

The Blacklist - Milton Bobbit

Liz wantrouwt Tom wanneer hij haar vraagt om opnieuw hun trouwgelofte af te leggen. Red geeft de informatie die hij over Tom heeft verzameld aan Liz. Ook informeert Red haar over een nieuwe zaak: een man genaamd 'The Undertaker' krijgt vree...

26-11-2017 22:53

Ivan

The Blacklist - Ivan

Liz gaat op zoek naar de verdwenen Jolene, een zoektocht die haar gevaarlijk dicht bij de waarheid over Tom zal brengen. Als er een digitale bom wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de Russische hacker Ivan. Maar al snel blijkt dat d...

19-11-2017 23:02

Mako Tanida

The Blacklist - Mako Tanida

Een oude bekende van Red, maffiabaas Mako Tanida, is het volgende doelwit. Tanida is ontsnapt uit de gevangenis en is uit op wraak. Tom besluit Jolene aan te spreken op haar bemoeienis met zijn opdracht.

12-11-2017 23:03

The Judge

The Blacklist - The Judge

Een prominente aanklager wordt teruggevonden na een vermissing van twaalf jaar. Red vermoedt dat de verdwijning het werk is van Ruth Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. Ruth leidt een ondergrondse rechtbank waar mensen worden berecht die veran...

05-11-2017 23:07

Madeline Pratt

The Blacklist - Madeline Pratt

Madeline Pratt vraagt Red om haar te helpen een beeldje uit de vijfde eeuw te stelen, waarin mogelijk een lijst met namen van Russische topspionnen zit verborgen. Tijdens een receptie bij een ambassade wil Liz haar slag slaan, maar ze wordt...

29-10-2017 23:03

The Cyprus agency

The Blacklist - The Cyprus agency

Terwijl Liz en Tom op het punt staan om een kind te adopteren, ontdekt Red een connectie tussen de vermissing van een groot aantal baby's en een adoptiebureau. Als Liz dat bureau onderzoekt, stuit ze op een gruwelijk geheim. Red krijgt tijd...

22-10-2017 23:03

The Alchemist

The Blacklist - The Alchemist

Red licht de FBI in dat Eric Trettel, een wetenschapper die in staat is om mensen te klonen, een opdracht heeft uitgevoerd voor een bekende maffia-informant en zijn echtgenote. Liz gaat achter de vrouw en het dochtertje van Trettel aan. Red...

15-10-2017 23:03

The good Samaritan

The Blacklist - The good Samaritan

Terwijl het FBI-onderzoek naar de mol wordt voortgezet, verdwijnt Red spoorloos van het toneel om achter de daders aan te gaan die hem wilden vermoorden. Cooper is erop gebrand Red op te sporen, maar Liz overtuigt hem ervan dat Red vanzelf ...

08-10-2017 22:56

Anslo Garrick - part 2

The Blacklist - Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, vormt een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen ...

01-10-2017 23:01

Anslo Garrick

The Blacklist - Anslo Garrick

Red vliegt met spoed terug naar de Verenigde Staten als hij hoort dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd dat Red in hun ge...

24-09-2017 23:04

General Ludd

The Blacklist - General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastis...

17-09-2017 23:02

Frederick Barnes

The Blacklist - Frederick Barnes

Een expert op het gebied van chemische wapens is verantwoordelijk voor de verspreiding van een dodelijk virus in de metro van Washington. Red neemt Liz weer op sleeptouw tijdens de zoektocht naar de dader van deze verschrikkelijke aanslag.

10-09-2017 23:06

Gina Zanetakos

The Blacklist - Gina Zanetakos

Ondanks het bewijsmateriaal dat Liz heeft gevonden, ontkent Tom alle betrokkenheid bij de dood van een Russische spion. Red tipt Liz dat de mooie, maar zeer gevaarlijke terroriste Gina Zanetakos de sleutel is in deze zaak. Als Liz achter de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 17-12-2017 om 23:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord