Programma gemist?

Seizoen 3 - de Aflevering 19 - het Amerikaanse misdaadserie. Cape May. Red met uit loopt een knappe dame tegen op het lijf. Ze beweert op tv dat ze van wordt opgejaagd door onbekende uit mannen en van Red besluit haar te naar met helpen.

Seizoen in 6 - Aflevering tijdens 22 - Amerikaanse misdaadserie. Terwijl uit het werkelijke plan het van van de president in op gang is gezet, gaan Liz en uit het de speciale eenheid tot het op uiterste om een het ramp te voorkomen. Red in heeft een geheime tijdens ontmoeting met naar een man die op tv meer weet over in zijn met verleden.

Seizoen 6 - door met Aflevering 21 - Amerikaanse van misdaadserie. Anna McMahon. De de speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om op het dossier de met bewijsmateriaal van de uit het samenzwering tegen de VS het in handen te krijgen. het Slagen met ze erin om met presidentieel adviseur Anna McMahon in een een rechtstreekse confrontatie af de te de troeven?

Door uit een tragische gebeurtenis komt een een van de teamleden het van de FBI-eenheid een in groot door gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden het zijn door nodig om een de hachelijke situatie tot een goed door op einde te brengen. Tom van en Liz hebben een zo hun eigen problemen. Een tijdens onvoorziene complicatie tijdens kan grote gevolgen hebben op een voor hun baby.

Meerdere van kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden op tv ontvoerd. De speciale een tijdens eenheid zet alles in op alles om de kidnapper zo de snel mogelijk op te pakken. op tv Red probeert ondertussen een door man op de te sporen die door zelf alles en iedereen kan naar vinden. tijdens Liz overweegt een grote verandering naar in haar naar leven.

Na een mislukte tijdens missie in tijdens het buitenland tijdens moet Katarina tijdens Rostova vluchten voor haar naar leven. Als ze steeds met verder in op tv het nauw wordt gedreven, besluit op ze de in hulp in te een roepen van het de man die naar heeft gezworen haar altijd de te zullen op tv beschermen.

Red tijdens ontdekt dat dieven op tv het op een nucleair wapen op met hebben voorzien. De speciale eenheid van met de FBI op tv zet alles op op alles om een mogelijke de nucleaire de aanslag te voorkomen. een Terwijl deze race in tegen de in klok zich ontvouwt, nemen Tom van en Liz een besluit naar dat vergaande de gevolgen tijdens heeft voor hun op tv relatie.

Een uit populaire misdaadpodcast zorgt ervoor uit dat in de FBI een oude zaak opnieuw van onder in de loep op tv neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom door om hulp bij het het op tv nemen van een de moeilijke beslissing. Resslers het zoektocht naar de waarheid de over Katarina op tv Rostova's verleden levert een hem waardevolle informatie uit op.

De in laatste zes afleveringen van het uit zesde een seizoen van de de Amerikaanse op misdaadserie The door Blacklist worden het de komende weken met het dubbele tijdens afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent een dat je na tijdens de 17de in aflevering om 21:30 het uur direct het de 18de door aflevering om 22:30 door uur te zien krijgt. In deze van aflevering een proberen Red en de speciale eenheid met uit een alle macht te voorkomen dat een een in terroristische groepering kinderen van uit de allerrijksten ter van wereld kan ontvoeren. Ressler door probeert van zonder medeweten van tijdens Liz te op achterhalen wat er precies tijdens met haar moeder, de voormalig KGB-agent Katarina in Rostova, is in gebeurd.

Een een wraakactie van de Chinese de overheid kost door een medewerker van in Buitenlandse Zaken op tv het leven. Red en Liz tijdens ontdekken een link tussen een deze naar zaak en een Blacklister genaamd op tv uit de Caretaker. Van deze Caretaker is naar bekend dat door hij zeer gevoelige uit informatie de over criminelen, belangrijke zakenmensen en buitenlandse op tv regeringen bezit. Tom in het staat ondertussen op uit het punt om een riskant op besluit te met nemen en de Liz krijgt schokkend nieuws over op haar moeder te tijdens verwerken.

Liz en Ressler met tijdens hebben een persoon van de Blacklist op uit op de korrel tijdens die men inhuurt om gokschulden naar te laten verdwijnen. Daar het moet van alleen wel de een uitzonderlijk hoge prijs voor worden op met betaald. Dembe maakt een zich grote zorgen over de met manier waarop Red met zijn verrader probeert door op te met sporen.

Na de moord de op een internetondernemer met worden er foto's met van hem online op tv geplaatst door de naar dader. Red van herkent dit als het van werk het van de moordlustige kunstenaar Drexel, de op tv die de afbeeldingen van zijn een slachtoffers in voor een kunstproject gebruikt. uit Terwijl Red een uit manier zoekt om door Drexel te benaderen, wordt de Liz herenigd een met de zwaargewonde door Tom.

De de FBI-eenheid wil een het vrouw opsporen die gespecialiseerd door is in het vijandige overnames van criminele op organisaties. een Er zijn sterke aanwijzingen uit dat zij meer uit weet van een een internationale samenzwering waarbij het een adviseur van de president tijdens betrokken is. door Aram op tv zet een gewaagd plan in werking een om in macht over tijdens Red te krijgen.

Een eerder de doodverklaarde jongen wordt in op in elkaar geslagen en met zijn het lichaam vol met Aboriginal-symbolen op tv met aangetroffen. Door de vondst van de de jongen op tv wordt Red aan de Lady Ambrosia in herinnerd, een levensecht een sprookjesfiguur dat verstoten kinderen tijdens kidnapte om hen te naar 'redden'. Toms gewaagde plan uit om genoeg tijdens geld voor zijn van toekomst met Liz bij op elkaar tijdens te sprokkelen, krijgt van een dramatische het wending.

Red wijst op Liz op met een geheime organisatie van tijdens huurmoordenaars die wordt op tv ingezet door het inlichtingendiensten om hun voormalige agenten de te op elimineren. Het onderzoek uit naar deze duistere groepering heeft het grote in gevolgen voor de speciale op tv eenheid.

mei 2019
23-05-2019 00:30

The Blacklist

The Blacklist - The Blacklist

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Cape May. Red loopt een knappe dame tegen het lijf. Ze beweert dat ze wordt opgejaagd door onbekende mannen en Red besluit haar te helpen.

22-05-2019 22:29

The Blacklist: seizoen 6, aflevering 22

The Blacklist - The Blacklist: seizoen 6, aflevering 22

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man di...

22-05-2019 21:33

The Blacklist: seizoen 6, aflevering 21

The Blacklist - The Blacklist: seizoen 6, aflevering 21

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Anna McMahon. De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

25-04-2019 00:32

Drexel

The Blacklist - Drexel

Na de moord op een internetondernemer worden er foto's van hem online geplaatst door de dader. Red herkent dit als het werk van de moordlustige kunstenaar Drexel, die de afbeeldingen van zijn slachtoffers voor een kunstproject gebruikt. Ter...

24-04-2019 21:29

Olivia Olson

The Blacklist - Olivia Olson

De FBI-eenheid wil een vrouw opsporen die gespecialiseerd is in vijandige overnames van criminele organisaties. Er zijn sterke aanwijzingen dat zij meer weet van een internationale samenzwering waarbij een adviseur van de president betrokke...

18-04-2019 00:29

Lady Ambrosia

The Blacklist - Lady Ambrosia

Een eerder doodverklaarde jongen wordt in elkaar geslagen en met zijn lichaam vol met Aboriginal-symbolen aangetroffen. Door de vondst van de jongen wordt Red aan Lady Ambrosia herinnerd, een levensecht sprookjesfiguur dat verstoten kindere...

17-04-2019 21:28

The Osterman Umbrella Company

The Blacklist - The Osterman Umbrella Company

Red wijst Liz op een geheime organisatie van huurmoordenaars die wordt ingezet door inlichtingendiensten om hun voormalige agenten te elimineren. Het onderzoek naar deze duistere groepering heeft grote gevolgen voor de speciale eenheid.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 111
  • Laatste uitzending op 23-05-2019 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord