Programma gemist?

Red naar biedt aan te helpen met op tv het inrekenen op van een naar tot op heden ongrijpbare huurmoordenaar, met genaamd met The Freelancer. Hij op tv eist dat Liz met met hem op tv meereist om deze levensgevaarlijke moordenaar te met ontmoeten. naar Hun ontmoeting met op The Freelancer wordt op tv verstoord door de ontdekking tijdens van een de team dat hen schaduwt. Red het blijft Liz ondertussen het prikkelen door uit haar informatie te in geven het over het verleden op tv van haar comateuze op echtgenoot.

Na het tientallen jaren op de door lijst van meest door gezochte criminelen op te hebben gestaan, op tv besluit Raymond op tv 'Red' Reddington zichzelf aan de te geven. Hij het geeft aan de FBI uit te door willen helpen met het in opsporen van een Servische van terrorist van tijdens wie jarenlang werd door gedacht dat een hij dood was. Red heeft van echter wel een heel door duidelijke voorwaarde: een hij wil de enkel en door alleen samenwerken met de pas op afgestudeerde FBI-agente het Elizabeth Keen.

De overheid wil tijdens de van speciale FBI-eenheid vervolgen voor op tv alle het misdaden die zijn gepleegd tijdens met Reds periode als op informant. Zowel door Mr. Kaplan de als Aram krijgen immuniteit aangeboden in tijdens op ruil voor hun getuigenissen. Coopers handen een zijn gebonden met en Red door ziet nog maar één uitweg: het Henry Prescott inschakelen, van een mysterieuze de 'fixer' die problemen oplost van voor in machtige cliënten. op tv Ondertussen weet Liz het Mr. Kaplan op tijdens te sporen, die haar naar toezegt Reds geheimen de te onthullen.

Red komt met steeds dieper in op tv de problemen, wat voor van met hem reden is van zijn zoektocht naar Mr. in Kaplan te intensiveren. Liz ontdekt het dat Mr. door Kaplan op tv iemand heeft ingehuurd om uit Reds dossier van bij de FBI de te stelen. Ondertussen zit de agent Gale de uit speciale eenheid én Red op met de de hielen.

Als met gevolg van tijdens recente gebeurtenissen is Red een het doelwit geworden van de een tijdens Debt Collector, een huurling het die door cliënten het wordt betaald om op gepaste in wijze wraak te op tv naar nemen. Als Liz ontvoerd wordt door uit de gestoorde in huurmoordenaar, proberen zowel Mr. de Kaplan met als Red op haar op te in sporen. Dat leidt uiteindelijk uit tot een ultieme confrontatie, waarbij van Red naar ontdekt dat er nog op meer uit mensen jacht op uit hem maken.

De uit overheid wil het de speciale FBI-eenheid vervolgen de voor alle misdaden die zijn het gepleegd het tijdens Reds een periode als informant. Zowel Mr. Kaplan een als Aram krijgen een uit immuniteit aangeboden in ruil voor hun van van getuigenissen. Coopers handen zijn gebonden in en Red ziet van nog van maar één uitweg: Henry Prescott inschakelen, met een met mysterieuze 'fixer' die problemen een oplost voor machtige het cliënten. een Ondertussen weet Liz Mr. Kaplan op met te sporen, die met haar toezegt uit Reds geheimen door te onthullen.

Red het komt steeds dieper in het de op problemen, wat voor hem reden is op tv een zijn zoektocht naar Mr. een Kaplan te naar intensiveren. Liz ontdekt dat Mr. Kaplan met op iemand heeft ingehuurd om een Reds dossier bij de FBI in te naar stelen. Ondertussen zit uit agent Gale de speciale eenheid in van én Red op de van hielen.

Mr. Kaplan recruteert door dr. Bogdan naar Krilov, een uit specialist in het manipuleren van de het herinneringen, om de druk een op Red naar verder op te voeren. In op tv haar jonge het jaren is met Liz ook slachtoffer geworden van uit deze wetenschapper. Wanneer tijdens het Red lukt de om Mr. Kaplan van te traceren, komt hij op een ongewild lijnrecht tegenover een oude een partner in te staan.

Als van gevolg van recente gebeurtenissen het is uit Red het doelwit een geworden van de Debt Collector, een het tijdens huurling die door cliënten uit wordt betaald om van op gepaste wijze tijdens wraak te nemen. Als Liz door ontvoerd wordt door met de van gestoorde huurmoordenaar, proberen zowel naar Mr. Kaplan als van Red haar op in te in sporen. Dat leidt uiteindelijk tot een een ultieme confrontatie, waarbij op Red ontdekt in dat er een nog meer mensen jacht uit op hem de maken.

Vanavond van is een dubbele aflevering van het The Blacklist door te zien op op RTL 5. het Aflevering 19 en 20 (van van de uit 22) van het seizoen 4 zijn tussen de 20.38 en in 22.34 uur te op zien. Mr. Kaplan door recruteert dr. Bogdan Krilov, een specialist met naar in het manipuleren van het herinneringen, om tijdens de druk op Red uit verder op te voeren. naar In haar door jonge jaren op tv is Liz ook met slachtoffer geworden van deze met wetenschapper. Wanneer het Red lukt in door om Mr. Kaplan te het traceren, komt hij op tv ongewild lijnrecht tegenover een oude op tv partner te door staan.

De naar speciale eenheid uit jaagt op de geslepen premiejager op tv Philomena die in het heeft voorzien op met Reds bondgenoten. Liz tijdens wordt benaderd door door een oude bekende een die haar tijdens in bescherming op probeert te nemen. Ressler gaat het opnieuw samenwerken met in een met oud-collega en komt daarbij voor een de groot dilemma te in het staan.

Door gebeurtenissen in met het verleden de komt Red het op ramkoers te de liggen met de een zeer gevaarlijke op tegenstander. Deze vijand is vastberaden door om op Reds zorgvuldig opgebouwde imperium met van de grond een gelijk te op maken.

Na op de spin-off-serie The Blacklist: de Redemption zijn vanaf in vanavond weer in nieuwe afleveringen naar uit het vierde seizoen van naar The in Blacklist te zien. van Nadat het Dembe Zumba wekenlang is op tv op tv gelukt om uit handen van in Red te blijven, weet uit hij Aram van te kidnappen. de Maar door Arams vermissing komt het de speciale FBI-eenheid naar hem juist op uit het spoor. Als van blijkt dat in Red wel op tv heel dicht in de op buurt een komt, besluit Zumba een groot van risico te uit nemen.

Red wil met tijdens een diner met door zijn vertrouwelingen een in van tijdens de aanwezigen als verrader in ontmaskeren. uit Maar voordat hij de de judas kan aanwijzen, de wordt hij een plotseling ernstig ziek. Omdat Red vermoedt in dat hij naar is vergiftigd, stuurt hij uit Liz op de in mogelijke tijdens dader af: 'The Apothecary', op specialist in het maken met van tijdens niet-traceerbare vergiffen.

Red weigert in om Isabella Stone over een te een dragen aan de FBI. op tv Hij van wil eerst uitzoeken wie Isabella op de hem uit heeft afgestuurd. van Wel tipt Red Cooper in over de crimineel 'The in Architect', die uit hackers rekruteert tijdens een de geheime bijeenkomst op genaamd Black Mass naar 13. Als Aram een digitaal uit spoor volgt om naar die een geheime locatie te uit achterhalen, kruist zijn ex-vriendin op tv Elise plotseling zijn tijdens pad.

augustus 2017
13-08-2017 23:07

The Freelancer

The Blacklist - The Freelancer

Red biedt aan te helpen met het inrekenen van een tot op heden ongrijpbare huurmoordenaar, genaamd The Freelancer. Hij eist dat Liz met hem meereist om deze levensgevaarlijke moordenaar te ontmoeten. Hun ontmoeting met The Freelancer wordt ...

06-08-2017 23:00

Pilot

The Blacklist - Pilot

Na tientallen jaren op de lijst van meest gezochte criminelen te hebben gestaan, besluit Raymond 'Red' Reddington zichzelf aan te geven. Hij geeft aan de FBI te willen helpen met het opsporen van een Servische terrorist van wie jarenlang we...

23-07-2017 23:04

Mr Kaplan Conclusion

The Blacklist - Mr Kaplan Conclusion

De overheid wil de speciale FBI-eenheid vervolgen voor alle misdaden die zijn gepleegd tijdens Reds periode als informant. Zowel Mr. Kaplan als Aram krijgen immuniteit aangeboden in ruil voor hun getuigenissen. Coopers handen zijn gebonden ...

16-07-2017 23:05

Mr. Kaplan

The Blacklist - Mr. Kaplan

Red komt steeds dieper in de problemen, wat voor hem reden is zijn zoektocht naar Mr. Kaplan te intensiveren. Liz ontdekt dat Mr. Kaplan iemand heeft ingehuurd om Reds dossier bij de FBI te stelen. Ondertussen zit agent Gale de speciale een...

09-07-2017 23:01

The Debt Collector

The Blacklist - The Debt Collector

Als gevolg van recente gebeurtenissen is Red het doelwit geworden van de Debt Collector, een huurling die door cliënten wordt betaald om op gepaste wijze wraak te nemen. Als Liz ontvoerd wordt door de gestoorde huurmoordenaar, proberen zowe...

03-07-2017 21:27

Mr Kaplan Conclusion

The Blacklist - Mr Kaplan Conclusion

De overheid wil de speciale FBI-eenheid vervolgen voor alle misdaden die zijn gepleegd tijdens Reds periode als informant. Zowel Mr. Kaplan als Aram krijgen immuniteit aangeboden in ruil voor hun getuigenissen. Coopers handen zijn gebonden ...

03-07-2017 20:38

Mr. Kaplan

The Blacklist - Mr. Kaplan

Red komt steeds dieper in de problemen, wat voor hem reden is zijn zoektocht naar Mr. Kaplan te intensiveren. Liz ontdekt dat Mr. Kaplan iemand heeft ingehuurd om Reds dossier bij de FBI te stelen. Ondertussen zit agent Gale de speciale een...

02-07-2017 23:04

Dr. Bogdan Krilov

The Blacklist - Dr. Bogdan Krilov

Mr. Kaplan recruteert dr. Bogdan Krilov, een specialist in het manipuleren van herinneringen, om de druk op Red verder op te voeren. In haar jonge jaren is Liz ook slachtoffer geworden van deze wetenschapper. Wanneer het Red lukt om Mr. Kap...

26-06-2017 21:27

The Debt Collector

The Blacklist - The Debt Collector

Als gevolg van recente gebeurtenissen is Red het doelwit geworden van de Debt Collector, een huurling die door cliënten wordt betaald om op gepaste wijze wraak te nemen. Als Liz ontvoerd wordt door de gestoorde huurmoordenaar, proberen zowe...

26-06-2017 20:38

Dr. Bogdan Krilov

The Blacklist - Dr. Bogdan Krilov

Vanavond is een dubbele aflevering van The Blacklist te zien op RTL 5. Aflevering 19 en 20 (van de 22) van seizoen 4 zijn tussen 20.38 en 22.34 uur te zien. Mr. Kaplan recruteert dr. Bogdan Krilov, een specialist in het manipuleren van he...

19-06-2017 20:38

Philomena

The Blacklist - Philomena

De speciale eenheid jaagt op de geslepen premiejager Philomena die het heeft voorzien op Reds bondgenoten. Liz wordt benaderd door een oude bekende die haar in bescherming probeert te nemen. Ressler gaat opnieuw samenwerken met een oud-coll...

12-06-2017 20:40

Requiem

The Blacklist - Requiem

Door gebeurtenissen in het verleden komt Red op ramkoers te liggen met een zeer gevaarlijke tegenstander. Deze vijand is vastberaden om Reds zorgvuldig opgebouwde imperium met de grond gelijk te maken.

05-06-2017 20:40

Dembe Zumba

The Blacklist - Dembe Zumba

Na de spin-off-serie The Blacklist: Redemption zijn vanaf vanavond weer nieuwe afleveringen uit het vierde seizoen van The Blacklist te zien. Nadat het Dembe Zumba wekenlang is gelukt om uit handen van Red te blijven, weet hij Aram te kid...

10-04-2017 20:40

The Apothecary

The Blacklist - The Apothecary

Red wil tijdens een diner met zijn vertrouwelingen een van de aanwezigen als verrader ontmaskeren. Maar voordat hij de judas kan aanwijzen, wordt hij plotseling ernstig ziek. Omdat Red vermoedt dat hij is vergiftigd, stuurt hij Liz op de mo...

03-04-2017 20:41

The Architect

The Blacklist - The Architect

Red weigert om Isabella Stone over te dragen aan de FBI. Hij wil eerst uitzoeken wie Isabella op hem heeft afgestuurd. Wel tipt Red Cooper over de crimineel 'The Architect', die hackers rekruteert tijdens een geheime bijeenkomst genaamd Bla...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 13-08-2017 om 23:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord