Programma gemist?

De van speciale eenheid de jaagt op de geslepen naar premiejager Philomena het die het heeft uit voorzien op Reds naar bondgenoten. Liz wordt benaderd uit door een met oude bekende die haar op in bescherming probeert te nemen. in Ressler tijdens gaat opnieuw samenwerken uit met een oud-collega en door komt daarbij voor tijdens een groot dilemma te naar in staan.

Door gebeurtenissen door in het verleden komt het een Red op ramkoers te op tv liggen met een zeer gevaarlijke door tegenstander. het Deze vijand is vastberaden uit om Reds van zorgvuldig opgebouwde imperium met de op tv grond met gelijk te door maken.

Na door de spin-off-serie The tijdens Blacklist: Redemption zijn vanaf met vanavond naar weer nieuwe afleveringen uit uit het vierde seizoen van met The Blacklist te naar zien. uit Nadat het Dembe Zumba op tv wekenlang is gelukt om uit op handen een van Red te blijven, op weet hij Aram te met kidnappen. de Maar door Arams vermissing komt uit op tv de speciale FBI-eenheid in hem juist op tijdens het spoor. Als naar blijkt dat Red tijdens wel heel dicht in uit de buurt tijdens komt, besluit Zumba een groot risico van te van nemen.

Red op wil tijdens een diner in met zijn naar vertrouwelingen een van het de aanwezigen op als verrader ontmaskeren. uit Maar voordat hij naar de judas kan aanwijzen, op wordt hij het plotseling ernstig ziek. Omdat Red door vermoedt van dat hij is vergiftigd, stuurt hij tijdens naar Liz op de tijdens mogelijke dader af: 'The Apothecary', specialist tijdens in het maken door van tijdens niet-traceerbare vergiffen.

Red weigert door om Isabella Stone met over te dragen aan de de FBI. door Hij wil naar eerst uitzoeken wie uit Isabella op hem heeft de afgestuurd. Wel tipt Red de Cooper over het de crimineel een 'The Architect', die hackers rekruteert van tijdens een geheime de het bijeenkomst genaamd Black de Mass 13. Als Aram een digitaal uit spoor volgt om met die geheime locatie tijdens te achterhalen, van kruist zijn ex-vriendin door Elise plotseling zijn door pad.

Door de de moord op zowel zijn een op accountant als een koerier ontdekt op Red dat met iemand hem het uit zijn tent in probeert te lokken. met Hij is er op tv zeker van dat dit op tv het werk van is van huurmoordenaar Isabella in Stone. Terwijl de door FBI-eenheid op zoek gaat op naar de vermeende dader, het probeert Red tijdens zijn van zaken weer op de van rit te van krijgen.

Red een is op zoek naar het uit uit geld dat verdwenen is bij zijn van poging om een van noodlijdende cruisemaatschappij te tijdens naar kopen. Zijn accountant, Zack Smoll, is de onder verdachte omstandigheden op door om het leven gekomen. de Liz en Ressler een ontdekken dat een hersenvliesontsteking hem op naar fataal is geworden. Ze komen op in het op spoor van de een mysterieuze Natalie het Luca, die als in biologisch wapen wordt op tv ingezet om mensen te naar infecteren met de dodelijke door ziekte.

Door de diefstal op van de de adresgegevens van personen in op tv het getuigenbeschermingsprogramma verkeren uit duizenden in mensen in direct levensgevaar. Red door ontdekt dat naar Margot Rochet en haar tijdens dievenbende The Harem, door die volledig uit het vrouwen naar bestaat, die lijst koste wat op kost in in handen willen krijgen. het Liz infiltreert in tijdens de bende naar om te van voorkomen dat zij van de gegevens in hun bezit krijgen. tijdens een Eenmaal binnen wordt een ze al snel zwaar op tijdens de proef het gesteld om op tv haar loyaliteit te de bewijzen.

Op naar haar eerste op dag terug bij de met FBI vindt Liz tijdens op weg naar de kantoor een vreemd een pakket bij op tv haar voordeur. Het blijkt met een kijkdoos te zijn met met een wel heel in bizarre tijdens inhoud: een op tot in detail uitgebeelde tijdens moord. Omdat er door een briefje bijzit met daarop uit de het tekst 'red haar', tijdens heeft de voorspelde het misdaad waarschijnlijk op tv nog niet plaatsgevonden. Terwijl Liz dat op op de bodem in uitpluist, onderzoekt Red de op de geheimzinnige wijze nieuwe zakelijke in kansen.

De FBI-eenheid krijgt een te maken met naar van de Algerijnse terreurgroep New Martyrs de Brigade. NMB-lid een Farook Al-Thani probeert van een raketgeleidingssysteem terug te op vinden dat tijdens een naar aanslag op hun in met hoofdkwartier is gestolen. Al-Thani blijkt een tijdens geduchte tegenstander te een zijn, wat in er uiteindelijk op toe leidt dat een een van de op tv teamleden wordt ontvoerd. op Red zet van zwaar geschut in om in ervoor te van zorgen dat Liz tijdens haar werkzaamheden bij naar de speciale eenheid naar mag hervatten: chantage van in een vooraanstaand de senator.

Na het haar schokkende uit ontdekking krijgt Liz nauwelijks op tijd om het op te verwerken. Odette en uit haar commando's op hebben het op ziekenhuis bestormd. Als op tv ze Kirk weten te lokaliseren, wordt van tijdens hij bevrijd en Liz ontvoerd. met Red in raadpleegt dr. Adrian Shaw het om meer te leren over op tv tijdens een remedie tegen Kirks ziekte. de Met die informatie de hoopt hij Liz met te kunnen naar bevrijden.

Red laat van de speciale FBI-eenheid het The de Coroner opsporen, een tijdens man die voortvluchtige criminelen voorziet van van een nieuwe, geheime uit in identiteit. Alexander Kirks op gezondheid gaat ondertussen hard achteruit. de Daardoor wordt Liz tijdens gedwongen een drastische keuze op tv te maken in die de uiteindelijk leidt tot een schokkende naar onthulling.

Nadat de van FBI de bankrekeningen van tijdens een door aantal criminelen heeft in geblokkeerd, krijgen de naar getroffenen financiële hulp van in een uit bankier van de de onderwereld. Onder hen de ook Alexander Kirk. Red weet de uit criminele bankier van te ontvoeren en krijgt van daarmee ook diens met kapitaal van door 750 met miljoen dollar in handen. de Door hem de immuniteit in ruil voor met zijn medewerking te met bieden, hoopt van Red Kirk uit zijn tent van te lokken. Kirk naar reageert door het een hackersgroepering op in de FBI af te de sturen.

Na de mislukte door met reddingspoging vertelt Red Liz dat in de Lindquist-organisatie in een cruciale rol speelt bij met het op opsporen van door Agnes. Het schimmige concern houdt op tv zich naar verluidt tijdens bezig met het vermoorden uit met van uitvinders van baanbrekende technologieën. Via het dr. Sebastian Reifler tijdens hoopt Red Alexander uit Kirk in de uit door val te lokken. Tom zet een tijdens Russische spion onder in druk om informatie uit over in Kirk in handen van te krijgen. Dankzij Toms inspanningen in lijkt op tv Liz eindelijk de te horen of Alexander tijdens Kirk daadwerkelijk haar vader naar is.

Alexander met Kirk geeft Liz in een link naar een door website waarop een ze webcambeelden van haar naar dochtertje, Agnes, kan zien. de Ondanks het waarschuwingen van Liz gebruikt de Tom die link een om Agnes te traceren. van tijdens De reddingspoging die op tv daarop volgt, verloopt tijdens anders dan gepland. Red brengt op tv de door speciale eenheid op het een spoor van uit milieuterrorist Gaia, die de rampen veroorzaakt om mogelijke bedreigingen voor het in het milieu bloot te de leggen. Zijn nieuwste doelwit op blijkt een met kerncentrale te de zijn.

juni 2017
19-06-2017 20:38

Philomena

The Blacklist - Philomena

De speciale eenheid jaagt op de geslepen premiejager Philomena die het heeft voorzien op Reds bondgenoten. Liz wordt benaderd door een oude bekende die haar in bescherming probeert te nemen. Ressler gaat opnieuw samenwerken met een oud-coll...

12-06-2017 20:40

Requiem

The Blacklist - Requiem

Door gebeurtenissen in het verleden komt Red op ramkoers te liggen met een zeer gevaarlijke tegenstander. Deze vijand is vastberaden om Reds zorgvuldig opgebouwde imperium met de grond gelijk te maken.

05-06-2017 20:40

Dembe Zumba

The Blacklist - Dembe Zumba

Na de spin-off-serie The Blacklist: Redemption zijn vanaf vanavond weer nieuwe afleveringen uit het vierde seizoen van The Blacklist te zien. Nadat het Dembe Zumba wekenlang is gelukt om uit handen van Red te blijven, weet hij Aram te kid...

10-04-2017 20:40

The Apothecary

The Blacklist - The Apothecary

Red wil tijdens een diner met zijn vertrouwelingen een van de aanwezigen als verrader ontmaskeren. Maar voordat hij de judas kan aanwijzen, wordt hij plotseling ernstig ziek. Omdat Red vermoedt dat hij is vergiftigd, stuurt hij Liz op de mo...

03-04-2017 20:41

The Architect

The Blacklist - The Architect

Red weigert om Isabella Stone over te dragen aan de FBI. Hij wil eerst uitzoeken wie Isabella op hem heeft afgestuurd. Wel tipt Red Cooper over de crimineel 'The Architect', die hackers rekruteert tijdens een geheime bijeenkomst genaamd Bla...

27-03-2017 20:41

Isabella Stone

The Blacklist - Isabella Stone

Door de moord op zowel zijn accountant als een koerier ontdekt Red dat iemand hem uit zijn tent probeert te lokken. Hij is er zeker van dat dit het werk is van huurmoordenaar Isabella Stone. Terwijl de FBI-eenheid op zoek gaat naar de verme...

20-03-2017 20:40

Natalie Luca

The Blacklist - Natalie Luca

Red is op zoek naar het geld dat verdwenen is bij zijn poging om een noodlijdende cruisemaatschappij te kopen. Zijn accountant, Zack Smoll, is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Liz en Ressler ontdekken dat een hersenvlies...

13-03-2017 20:38

The Harem

The Blacklist - The Harem

Door de diefstal van de adresgegevens van personen in het getuigenbeschermingsprogramma verkeren duizenden mensen in direct levensgevaar. Red ontdekt dat Margot Rochet en haar dievenbende The Harem, die volledig uit vrouwen bestaat, die lij...

06-03-2017 20:40

The forecast

The Blacklist - The forecast

Op haar eerste dag terug bij de FBI vindt Liz op weg naar kantoor een vreemd pakket bij haar voordeur. Het blijkt een kijkdoos te zijn met een wel heel bizarre inhoud: een tot in detail uitgebeelde moord. Omdat er een briefje bijzit met daa...

27-02-2017 20:39

Lipet's Seafood Company

The Blacklist - Lipet's Seafood Company

De FBI-eenheid krijgt te maken met de Algerijnse terreurgroep New Martyrs Brigade. NMB-lid Farook Al-Thani probeert een raketgeleidingssysteem terug te vinden dat tijdens een aanslag op hun hoofdkwartier is gestolen. Al-Thani blijkt een ged...

20-02-2017 20:38

Dr. Adrian Shaw: Conclusion

The Blacklist - Dr. Adrian Shaw: Conclusion

Na haar schokkende ontdekking krijgt Liz nauwelijks tijd om het te verwerken. Odette en haar commando's hebben het ziekenhuis bestormd. Als ze Kirk weten te lokaliseren, wordt hij bevrijd en Liz ontvoerd. Red raadpleegt dr. Adrian Shaw om m...

13-02-2017 20:41

Dr. Adrian Shaw

The Blacklist - Dr. Adrian Shaw

Red laat de speciale FBI-eenheid The Coroner opsporen, een man die voortvluchtige criminelen voorziet van een nieuwe, geheime identiteit. Alexander Kirks gezondheid gaat ondertussen hard achteruit. Daardoor wordt Liz gedwongen een drastisch...

06-02-2017 20:39

The Thrushes

The Blacklist - The Thrushes

Nadat de FBI de bankrekeningen van een aantal criminelen heeft geblokkeerd, krijgen de getroffenen financiële hulp van een bankier van de onderwereld. Onder hen ook Alexander Kirk. Red weet de criminele bankier te ontvoeren en krijgt daarme...

30-01-2017 20:36

The Lindquist Concern

The Blacklist - The Lindquist Concern

Na de mislukte reddingspoging vertelt Red Liz dat de Lindquist-organisatie een cruciale rol speelt bij het opsporen van Agnes. Het schimmige concern houdt zich naar verluidt bezig met het vermoorden van uitvinders van baanbrekende technolog...

23-01-2017 20:40

Gaia

The Blacklist - Gaia

Alexander Kirk geeft Liz een link naar een website waarop ze webcambeelden van haar dochtertje, Agnes, kan zien. Ondanks waarschuwingen van Liz gebruikt Tom die link om Agnes te traceren. De reddingspoging die daarop volgt, verloopt anders ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 19-06-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord