Programma gemist?

Terwijl het de FBI-onderzoek naar de mol een wordt op voortgezet, verdwijnt Red door spoorloos van het toneel om naar achter de daders uit aan met te gaan die naar hem wilden vermoorden. Cooper op tv is erop gebrand van Red op te sporen, met maar Liz het overtuigt hem op tv ervan dat door Red vanzelf opduikt met als zij de van zaak van een seriemoordenaar op de zich neemt. van Red belt haar inderdaad en uit geeft het haar de tip om zich een te richten op in verwondingen die uit de tijdens moordenaar aanbrengt.

Liz' in zoektocht naar de tijdens gekidnapte Red brengt haar naar op het van spoor van een mol van binnen de in FBI. De informatie die wordt van gelekt, door vormt een bedreiging voor uit het voortbestaan van tijdens de speciale FBI-unit. Tijdens van haar poging in om in Red veilig terug te halen en van de levensgevaarlijke Garrick de een halt toe het te roepen, krijgt door Liz hulp met van een mysterieuze op tv onbekende.

Red uit vliegt met spoed op terug naar de Verenigde door Staten op als hij hoort een dat Liz wordt vastgehouden. in Bij aankomst in naar Washington verneemt Red dat zijn het van aartsvijand, Anslo Garrick, het op op tv hem op heeft gemunt. Ressler is ervan in overtuigd het dat Red in hun geheime locatie op tv veilig is, maar met dat naar blijkt een misvatting het te zijn als Garrick en door zijn mannen het door gebouw op binnendringen.

De FBI onderzoekt in de uit toedracht van een bomaanslag naar op uit een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt een dat op een linkse terroristische groepering naar hiervoor verantwoordelijk is. op De oprichter de van deze organisatie, Nathaniel de Wolff, heeft door plastische chirurgie ondergaan een om zo uit de naar handen van op de FBI in te blijven. Red weet een manier met om Wolff door op te sporen van en daarmee nieuwe door aanslagen te naar voorkomen, maar dan op wil hij wel eerst door afspraken maken over zijn met eigen een situatie.

Een expert op uit het gebied van op tv chemische wapens is naar verantwoordelijk voor de een verspreiding van een een dodelijk virus in op de met metro van een Washington. Red neemt Liz weer van op sleeptouw tijdens door de zoektocht naar op tv de dader van van deze verschrikkelijke naar aanslag.

Ondanks het bewijsmateriaal naar dat Liz heeft van gevonden, ontkent de Tom met alle betrokkenheid bij van de dood van van een Russische spion. Red tipt Liz het dat de mooie, op maar zeer naar gevaarlijke uit terroriste Gina Zanetakos naar de sleutel is in op tv deze zaak. het Als Liz achter op tv deze terroriste aangaat, ontdekt ze op tv dat tijdens het haar missie is om een uit radioactieve bom op tv tot ontploffing op tv te brengen.

Red tijdens heeft de leiding tijdens tijdens de jacht met op een kidnapper een en zijn op tv slachtoffer. Deze crimineel, nummer 85 op met in de The Blacklist, is levensgevaarlijk van vanwege uit een aandoening waardoor hij het ongevoelig is voor met pijnprikkels. Liz vindt bewijsmateriaal waarmee van Tom wordt van gelinkt aan de een onopgeloste in moord op een in Russische overloper.

Tijdens een de rechtszaak tegen een van naar moord verdachte met drugsbaron wordt in een van de juryleden in onwel. Tijdens de naar commotie die daarna met ontstaat, wordt naar de belangrijkste getuige in het deze naar zaak ontvoerd. Red ontdekt dat tijdens de ontvoering het werk op is met van de van meedogenloze huurmoordenaar The Stewmaker, tijdens die tijdens een zijn loopbaan tientallen mensen heeft met omgebracht.

Red in wordt door de Chinese naar spion Wujing ingehuurd de om tijdens gecodeerde computerbestanden te een ontcijferen. Met de informatie in die van door bestanden verwacht Wujing CIA-agenten te kunnen op tv identificeren. Red van vraagt Liz het om samen in met hem undercover te gaan uit om met de levensgevaarlijke spion het op te pakken.

Red biedt tijdens aan te helpen met van het inrekenen door van een tot tijdens op heden ongrijpbare huurmoordenaar, een genaamd met The Freelancer. Hij naar eist dat Liz met hem op meereist om de deze levensgevaarlijke moordenaar tijdens te ontmoeten. Hun ontmoeting op met The naar Freelancer wordt verstoord door van de ontdekking van door een team van dat naar hen schaduwt. Red blijft Liz ondertussen op prikkelen door haar op informatie door te geven over uit het verleden het van haar comateuze op echtgenoot.

Na tientallen jaren uit op tijdens de lijst van meest uit gezochte criminelen te hebben uit gestaan, besluit een Raymond met 'Red' Reddington zichzelf aan te geven. tijdens naar Hij geeft aan de de FBI te van willen helpen met het uit opsporen van een de Servische terrorist van door wie jarenlang uit werd gedacht dat hij met dood was. op tv Red heeft echter wel een naar heel van duidelijke voorwaarde: hij op wil enkel en alleen samenwerken de met de uit pas afgestudeerde FBI-agente Elizabeth het Keen.

De overheid het wil de speciale FBI-eenheid in uit vervolgen voor alle misdaden die tijdens zijn gepleegd tijdens tijdens Reds periode als informant. met Zowel Mr. Kaplan in als van Aram krijgen immuniteit in aangeboden in ruil voor met hun met getuigenissen. Coopers handen een zijn gebonden en Red naar ziet nog maar door één uitweg: Henry Prescott door inschakelen, een mysterieuze een 'fixer' de die problemen oplost voor machtige met cliënten. Ondertussen tijdens weet Liz Mr. Kaplan naar op te op sporen, die haar in toezegt Reds naar geheimen te onthullen.

Red komt in steeds dieper in met de problemen, wat voor op tv hem reden op is het zijn zoektocht naar Mr. Kaplan te het intensiveren. op tv Liz ontdekt dat Mr. tijdens Kaplan met iemand heeft ingehuurd om op Reds dossier bij de een FBI een te stelen. Ondertussen zit agent de Gale de speciale van eenheid én door Red op de door hielen.

Als gevolg op van van recente gebeurtenissen is tijdens Red het doelwit geworden van van de Debt Collector, op een op huurling die door cliënten met wordt betaald in om op gepaste wijze wraak tijdens te nemen. Als een Liz op ontvoerd wordt door naar de gestoorde huurmoordenaar, proberen zowel op tv Mr. Kaplan als van Red door haar op te een sporen. Dat leidt uiteindelijk in tot een ultieme confrontatie, van waarbij Red ontdekt van dat er de nog meer mensen met jacht op hem op tv maken.

De overheid wil tijdens van de speciale FBI-eenheid vervolgen voor met alle een misdaden die zijn gepleegd tijdens Reds een periode als een informant. door Zowel Mr. Kaplan als het Aram krijgen immuniteit het aangeboden in ruil een voor hun van getuigenissen. Coopers handen op tv zijn gebonden en een Red ziet nog maar naar één uitweg: van Henry Prescott inschakelen, een naar mysterieuze 'fixer' die problemen oplost met de voor machtige cliënten. de Ondertussen weet Liz Mr. Kaplan op tv op te sporen, die van op haar toezegt Reds geheimen te van onthullen.

oktober 2017
15-10-2017 23:03

The good Samaritan

The Blacklist - The good Samaritan

Terwijl het FBI-onderzoek naar de mol wordt voortgezet, verdwijnt Red spoorloos van het toneel om achter de daders aan te gaan die hem wilden vermoorden. Cooper is erop gebrand Red op te sporen, maar Liz overtuigt hem ervan dat Red vanzelf ...

08-10-2017 22:56

Anslo Garrick - part 2

The Blacklist - Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, vormt een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen ...

01-10-2017 23:01

Anslo Garrick

The Blacklist - Anslo Garrick

Red vliegt met spoed terug naar de Verenigde Staten als hij hoort dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd dat Red in hun ge...

24-09-2017 23:04

General Ludd

The Blacklist - General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastis...

17-09-2017 23:02

Frederick Barnes

The Blacklist - Frederick Barnes

Een expert op het gebied van chemische wapens is verantwoordelijk voor de verspreiding van een dodelijk virus in de metro van Washington. Red neemt Liz weer op sleeptouw tijdens de zoektocht naar de dader van deze verschrikkelijke aanslag.

10-09-2017 23:06

Gina Zanetakos

The Blacklist - Gina Zanetakos

Ondanks het bewijsmateriaal dat Liz heeft gevonden, ontkent Tom alle betrokkenheid bij de dood van een Russische spion. Red tipt Liz dat de mooie, maar zeer gevaarlijke terroriste Gina Zanetakos de sleutel is in deze zaak. Als Liz achter de...

03-09-2017 23:34

The courier

The Blacklist - The courier

Red heeft de leiding tijdens de jacht op een kidnapper en zijn slachtoffer. Deze crimineel, nummer 85 op de The Blacklist, is levensgevaarlijk vanwege een aandoening waardoor hij ongevoelig is voor pijnprikkels. Liz vindt bewijsmateriaal wa...

27-08-2017 23:02

The Stewmaker

The Blacklist - The Stewmaker

Tijdens de rechtszaak tegen een van moord verdachte drugsbaron wordt een van de juryleden onwel. Tijdens de commotie die daarna ontstaat, wordt de belangrijkste getuige in deze zaak ontvoerd. Red ontdekt dat de ontvoering het werk is van de...

20-08-2017 23:01

Wujing

The Blacklist - Wujing

Red wordt door de Chinese spion Wujing ingehuurd om gecodeerde computerbestanden te ontcijferen. Met de informatie in die bestanden verwacht Wujing CIA-agenten te kunnen identificeren. Red vraagt Liz om samen met hem undercover te gaan om d...

13-08-2017 23:07

The Freelancer

The Blacklist - The Freelancer

Red biedt aan te helpen met het inrekenen van een tot op heden ongrijpbare huurmoordenaar, genaamd The Freelancer. Hij eist dat Liz met hem meereist om deze levensgevaarlijke moordenaar te ontmoeten. Hun ontmoeting met The Freelancer wordt ...

06-08-2017 23:00

Pilot

The Blacklist - Pilot

Na tientallen jaren op de lijst van meest gezochte criminelen te hebben gestaan, besluit Raymond 'Red' Reddington zichzelf aan te geven. Hij geeft aan de FBI te willen helpen met het opsporen van een Servische terrorist van wie jarenlang we...

23-07-2017 23:04

Mr Kaplan Conclusion

The Blacklist - Mr Kaplan Conclusion

De overheid wil de speciale FBI-eenheid vervolgen voor alle misdaden die zijn gepleegd tijdens Reds periode als informant. Zowel Mr. Kaplan als Aram krijgen immuniteit aangeboden in ruil voor hun getuigenissen. Coopers handen zijn gebonden ...

16-07-2017 23:05

Mr. Kaplan

The Blacklist - Mr. Kaplan

Red komt steeds dieper in de problemen, wat voor hem reden is zijn zoektocht naar Mr. Kaplan te intensiveren. Liz ontdekt dat Mr. Kaplan iemand heeft ingehuurd om Reds dossier bij de FBI te stelen. Ondertussen zit agent Gale de speciale een...

09-07-2017 23:01

The Debt Collector

The Blacklist - The Debt Collector

Als gevolg van recente gebeurtenissen is Red het doelwit geworden van de Debt Collector, een huurling die door cliënten wordt betaald om op gepaste wijze wraak te nemen. Als Liz ontvoerd wordt door de gestoorde huurmoordenaar, proberen zowe...

03-07-2017 21:27

Mr Kaplan Conclusion

The Blacklist - Mr Kaplan Conclusion

De overheid wil de speciale FBI-eenheid vervolgen voor alle misdaden die zijn gepleegd tijdens Reds periode als informant. Zowel Mr. Kaplan als Aram krijgen immuniteit aangeboden in ruil voor hun getuigenissen. Coopers handen zijn gebonden ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 23:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord