Programma gemist?

Seizoen het 5 - op tv Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie: The door Cook: Red biedt van aan om Liz de te helpen bij de haar jacht op het Toms moordenaar. in Liz heeft twijfels over het zijn naar motieven en een vermoedt dat hij iets voor de haar verbergt. Bij een een naar zorgvuldig geplande brandstichting de komt een vrouw tijdens om het leven. Red vermoedt dat een dit het een werk op is van een uit seriemoordenaar. Hij adviseert met de FBI-eenheid om de hulp op in te roepen van een op tv de gedetineerde pyromaan Earl met Fagen.

Red gaat op op tv zoek naar op tv een van zeldzaam muntstuk waarmee volgens de tijdens legende een waardevolle schat de naar kan worden opgespoord. Hij krijgt op daarbij concurrentie van van Abraham Stern, die beweert door de dat zijn vader de uit schat aan hem heeft tijdens nagelaten. Liz behandelt de uit verwondingen tijdens die zij overhield aan in haar strijd van op leven met en dood. Als ze alle uit sporen van uit het gevecht probeert op tv te wissen, stuit ze van op een een mysterieus apparaat op een wel door heel ongewone het plek.

Red het brengt de FBI-eenheid met na een met terroristische aanslag op tijdens het spoor van een door persoon die gevoelige informatie in verkoopt aan de hoogste de in bieder. Als gevolg van door dit onderzoek dreigt op tv Resslers rol in de dood van van door Laurel Hitchin te worden onthuld. tijdens van Liz zet een stap op voorwaarts in haar zoektocht, maar het belandt daardoor wel naar een levensbedreigende een situatie.

Na uit de dramatische gebeurtenissen door besluit Liz haar spullen met te pakken en met vertrekt ze tijdens naar een afgelegen berghut in met de op tv bossen van Alaska. Haar van plan om in daar een nieuw leven op op te op bouwen, wordt een helaas al snel verstoord. In met de buurt van haar op hut een vindt Liz op namelijk een zwaargewonde door man. Vervolgens belandt ze in een met strijd op van leven van en dood waarbij ze tijdens tot het uiterste de moet gaan.

Liz door maakt zich een ernstig zorgen om Tom de als ze met geen contact meer met hem het kan uit krijgen. Terwijl de speciale eenheid naar op tv hem op op tv zoek naar gaat, wordt Tom door zijn op tv gijzelnemer van gedwongen om Red in de val van te lokken. Red in de zet ondertussen stappen om de vermiste een Tom op door eigen houtje op te met sporen. Het kat-en-muisspel van door leidt uiteindelijk tot een zinderende tijdens ontknoping.

Dembe naar infiltreert in op een internationale mensensmokkelorganisatie om de dood van van van een groep migranten door te onderzoeken. tijdens Hij doet zich voor als een op tv Afrikaanse migrant die in via Griekenland naar het op Berlijn wil reizen. een Als het signaal van met zijn gps-tracker verloren op tv gaat, moeten Red en op tv de speciale een eenheid snel ingrijpen. Toms op onderzoek naar de op inhoud van Mr. een Kaplans koffer in brengt hem uit in steeds groter de gevaar.

Red informeert de door speciale door eenheid dat een genootschap het van huurmoordenaars tijdens genaamd The Travel Agency van het heeft voorzien op uit zakenman in Mitchell Dunning. Liz en Samar de het zetten alles op alles de op het leven van in de met man te redden. Ondanks op tv waarschuwingen van Red door zet Tom de zijn onderzoek naar naar de overblijfselen in op tv Mr. Kaplans koffer tijdens voort.

Na een de aanslag een op een chemische fabriek in naar Engeland tijdens worden er sporen gevonden die wijzen op tv van in de richting van tijdens de terrorist Ilyas het Surkov, die al ruim uit een jaar dood is. de Tijdens de op zoektocht naar de waarheid een komt door de speciale eenheid de lijnrecht tegenover een de CIA te met staan. Red legt ondertussen de op basis voor zijn uit nieuwe onderneming, terwijl tijdens Tom undercover de gaat om informatie te met verzamelen over van de dood het van Nik.

Na naar de mysterieuze van dood van een op tv onbetaalbaar renpaard en diens de trainer adviseert Red met de FBI om uit door te zoeken een wie er profiteerde van door hun dood. in Liz en de speciale op tv eenheid komen op tv daardoor op het spoor door van een crimineel een die 's werelds in meest waardevolle schatten het wil vernietigen. van Red krijgt een op tv onverwachte zakelijke kans en Tom op tv is op vastberaden om de naar botten uit met Mr. Kaplans koffer te de identificeren.

Na de de verdachte dood met van een met drugsverslaafde wordt de speciale eenheid in ingeschakeld uit om een serie dodelijke schietpartijen door uit politieagenten te onderzoeken. op Red een zet ondertussen de een ingenieus plan in door gang om zijn de criminele imperium te herstellen. Bij op tv de van lucratieve deal die hij op tv met een Afrikaanse van wapenhandelaar wil het sluiten, heeft hij Toms hulp in op tv nodig.

De met diefstal van een in peperdure halsketting brengt Red een en de speciale eenheid een op tijdens het spoor tijdens van het criminele meesterbrein Greyson Blaise. een in Het team reist af naar tijdens Zagreb, waar Blaise een met veiling van zeldzame het tijdens munten zal bijwonen. Tom doet een de beroep op het een oude een kennis om de menselijke naar overblijfselen in Mr. het Kaplans koffer een te identificeren.

Verrassend van onbezwaard werkt uit Raymond Reddington aan door het opnieuw opbouwen van zijn de criminele imperium. Met aan een zijn zijde? tijdens Elizabeth Keen. uit FBI-agente én zijn van dochter. Liz leeft door in tweespalt en in de een wereld waarin een de tijdens zoektocht naar de criminelen op Reddingtons van blacklist familiehandel in lijkt uit te zijn geworden. naar Het nieuwe, vijfde, naar seizoen van de misdaadserie op tv The Blacklist is een vanaf vanavond iedere woensdag op om 20.30 op uur te naar zien bij RTL 5. The een Blacklist naar is al jaren een nationale een en internationale hit. Eerder naar een was ook Famke Janssen in The op tv Blacklist met te bewonderen. Zij kreeg, met van door onder meer collega-acteur Ryan naar Eggold - die ook een in het vijfde van seizoen te bewonderen is uit -, een uit hoofdrol naar toebedeeld in de spin-off The door Blacklist: met Redemption.

Het op tv gekaapte Russische uit gevangenenvliegtuig wordt boven Manhattan uit een de naar lucht geschoten, maar het in toestel weet nog te met landen. Een het aantal van de gevangenen overleeft het de de crash en slaat op de de vlucht, waarna door de stad hermetisch wordt op door afgesloten. Een van de voortvluchtige criminelen op het is de mysterieuze 'Berlin', een die het op Red heeft van voorzien. Red wordt de vrijgelaten door om de verantwoordelijken achter een de kaping tijdens op te sporen. Tijdens een het naar ultieme confrontatie toont naar Tom eindelijk zijn ware van gezicht.

Liz de weigert om met uit Red samen uit te werken, nadat ze tijdens de waarheid over op haar vaders naar dood heeft ontdekt. in Door een zaak op tv aan te dragen bij de de FBI, waar tijdens ze niet omheen kunnen, probeert op Red naar het goed te uit maken en tegelijk Liz te de dwingen op om hem in te ontmoeten. Liz informeert de FBI uit over Toms door geheime de leven.

Red verdenkt 'The tijdens Kingmaker' ervan dat met hij een tijdens politicus door in Praag heeft op het laten draaien voor op tv een moord. in 'The Kingmaker' is een strategisch denker op en hij van zit achter de opkomst van tijdens van 's werelds machtigste politici. Terwijl naar Red de door FBI helpt het om hem te pakken, ontdekt uit Liz op tv een geheim waar van Red haar niets over tijdens heeft een verteld.

maart 2018
21-03-2018 20:31

The Blacklist

The Blacklist - The Blacklist

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie: The Cook: Red biedt aan om Liz te helpen bij haar jacht op Toms moordenaar. Liz heeft twijfels over zijn motieven en vermoedt dat hij iets voor haar verbergt. Bij een zorgvuldig geplande...

14-03-2018 20:32

Abraham Stern

The Blacklist - Abraham Stern

Red gaat op zoek naar een zeldzaam muntstuk waarmee volgens de legende een waardevolle schat kan worden opgespoord. Hij krijgt daarbij concurrentie van Abraham Stern, die beweert dat zijn vader de schat aan hem heeft nagelaten. Liz behandel...

07-03-2018 20:30

The informant

The Blacklist - The informant

Red brengt de FBI-eenheid na een terroristische aanslag op het spoor van een persoon die gevoelige informatie verkoopt aan de hoogste bieder. Als gevolg van dit onderzoek dreigt Resslers rol in de dood van Laurel Hitchin te worden onthuld. ...

28-02-2018 20:29

Ruin

The Blacklist - Ruin

Na de dramatische gebeurtenissen besluit Liz haar spullen te pakken en vertrekt ze naar een afgelegen berghut in de bossen van Alaska. Haar plan om daar een nieuw leven op te bouwen, wordt helaas al snel verstoord. In de buurt van haar hut ...

21-02-2018 20:31

Ian Garvey

The Blacklist - Ian Garvey

Liz maakt zich ernstig zorgen om Tom als ze geen contact meer met hem kan krijgen. Terwijl de speciale eenheid naar hem op zoek gaat, wordt Tom door zijn gijzelnemer gedwongen om Red in de val te lokken. Red zet ondertussen stappen om de ve...

14-02-2018 20:32

The Kilgannon Corporation

The Blacklist - The Kilgannon Corporation

Dembe infiltreert in een internationale mensensmokkelorganisatie om de dood van een groep migranten te onderzoeken. Hij doet zich voor als een Afrikaanse migrant die via Griekenland naar Berlijn wil reizen. Als het signaal van zijn gps-trac...

07-02-2018 20:31

The Travel Agency

The Blacklist - The Travel Agency

Red informeert de speciale eenheid dat een genootschap van huurmoordenaars genaamd The Travel Agency het heeft voorzien op zakenman Mitchell Dunning. Liz en Samar zetten alles op alles op het leven van de man te redden. Ondanks waarschuwing...

31-01-2018 20:32

Ilyas Surkov

The Blacklist - Ilyas Surkov

Na de aanslag op een chemische fabriek in Engeland worden er sporen gevonden die wijzen in de richting van de terrorist Ilyas Surkov, die al ruim een jaar dood is. Tijdens de zoektocht naar de waarheid komt de speciale eenheid lijnrecht teg...

24-01-2018 20:30

The Endling

The Blacklist - The Endling

Na de mysterieuze dood van een onbetaalbaar renpaard en diens trainer adviseert Red de FBI om uit te zoeken wie er profiteerde van hun dood. Liz en de speciale eenheid komen daardoor op het spoor van een crimineel die 's werelds meest waard...

17-01-2018 20:31

Miss Rebecca Thrall

The Blacklist - Miss Rebecca Thrall

Na de verdachte dood van een drugsverslaafde wordt de speciale eenheid ingeschakeld om een serie dodelijke schietpartijen door politieagenten te onderzoeken. Red zet ondertussen een ingenieus plan in gang om zijn criminele imperium te herst...

10-01-2018 20:31

Greyson Blaise

The Blacklist - Greyson Blaise

De diefstal van een peperdure halsketting brengt Red en de speciale eenheid op het spoor van het criminele meesterbrein Greyson Blaise. Het team reist af naar Zagreb, waar Blaise een veiling van zeldzame munten zal bijwonen. Tom doet een be...

03-01-2018 20:31

Start: The Blacklist (seizoen 5)

The Blacklist - Start: The Blacklist (seizoen 5)

Verrassend onbezwaard werkt Raymond Reddington aan het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium. Met aan zijn zijde? Elizabeth Keen. FBI-agente én zijn dochter. Liz leeft in tweespalt en in een wereld waarin de zoektocht naar de crimine...

24-12-2017 23:35

Berlin: Conclusion

The Blacklist - Berlin: Conclusion

Het gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt boven Manhattan uit de lucht geschoten, maar het toestel weet nog te landen. Een aantal van de gevangenen overleeft de crash en slaat op de vlucht, waarna de stad hermetisch wordt afgesloten....

24-12-2017 22:37

Berlin

The Blacklist - Berlin

Liz weigert om met Red samen te werken, nadat ze de waarheid over haar vaders dood heeft ontdekt. Door een zaak aan te dragen bij de FBI, waar ze niet omheen kunnen, probeert Red het goed te maken en tegelijk Liz te dwingen om hem te ontmoe...

17-12-2017 23:24

The Kingmaker

The Blacklist - The Kingmaker

Red verdenkt 'The Kingmaker' ervan dat hij een politicus in Praag heeft op laten draaien voor een moord. 'The Kingmaker' is een strategisch denker en hij zit achter de opkomst van 's werelds machtigste politici. Terwijl Red de FBI helpt om ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 21-03-2018 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord