Programma gemist?

Red op tv en Tom werken door samen om de Russische miljardair tijdens Alexander in Kirk te laten uit arresteren. Kirk met huurt op zijn een beurt iemand in in om Tom te vermoorden en naar baby het Agnes te ontvoeren. Tom vlucht het met uit Agnes naar Cuba uit en heeft daar een weerzien met van uit een oude bekende. Red tijdens ontdekt dat iemand uit zijn een team achter van zijn rug om de heeft uit gehandeld.

Wanneer Red onthult naar dat de het Russische oligarch op Alexander Kirk verantwoordelijk is naar voor met de dood van een Liz, besluit Tom samen te werken de met Susan op tv Hargrave. Hij wordt ingezet op tv om 300 tijdens miljoen naar dollar te stelen uit de een campagnekas van senator Robert naar tijdens Diaz. Diaz doet door een gooi naar in het presidentschap en wordt hierbij op tv financieel ondersteund door Kirk. tijdens Tom ontdekt iets in over zijn verleden het en uit vraagt Aram een cryptische boodschap op tv een te ontcijferen.

Na van het dramatische met voorval is Red uit op wraak. uit Door de betrokken naar huurmoordenaars het een voor een een uit te schakelen, wil naar Red het een meeting forceren met Susan Hargrave, een het brein op tv achter de aanslag. in Tom een wordt ook ingeschakeld om uit de extreem uit gevaarlijke vrouw op in te sporen. Hij ontdekt tijdens dat de met overheid Hargrave in bescherming naar neemt.

Het naar FBI-team neemt afscheid van het van omgekomen teamlid tijdens en de gaat achter de mogelijke daders aan. door van De zoektocht leidt naar een mysterieuze van groepering die gebruikmaakt een van een uit wereldwijd netwerk van van satellieten. tijdens Red wordt geconfronteerd met van iemand uit zijn een verleden die veel van met zijn geheimen in kent.

Een met geëmotioneerde Red van neemt een taxi naar Cape May op tv van in New Jersey. op Op het strand redt uit hij een de mysterieuze, mooie vrouw van de de verdrinkingsdood. Ze is de op de in vlucht voor moordenaars met en vraagt Red om hulp. op Red biedt in een helpende hand en het het deelt zijn gevoelens een over Liz en uit baby Agnes. Het tweetal op slaat een aanval van uit zich af, maar een dan op tv verdwijnt de vrouw in plotseling.

Terwijl het werkelijke de plan een van de president in gang het is gezet, gaan door Liz het en de speciale eenheid tot uit het naar uiterste om een ramp tijdens te uit voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting van met een in man die meer op tv weet over zijn van verleden.

De uit speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging de om het dossier het met van bewijsmateriaal van uit de samenzwering tegen de VS met in handen te krijgen. op een Slagen ze erin om presidentieel adviseur op tv Anna naar McMahon in een rechtstreekse confrontatie van af naar te troeven?

Door een tragische het door gebeurtenis komt een van op de teamleden op van de FBI-eenheid naar in groot gevaar. op tv Reds onorthodoxe vaardigheden met zijn nodig om de uit hachelijke situatie tot een naar goed einde te brengen. de Tom en een Liz hebben op zo hun een eigen problemen. Een onvoorziene in complicatie kan grote gevolgen hebben op voor hun door baby.

Meerdere kinderen worden uit naar onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale uit eenheid zet alles een op tijdens alles om op de kidnapper zo door snel mogelijk te pakken. het Red probeert ondertussen naar een man het op te sporen die een zelf alles en door iedereen kan vinden. Liz naar overweegt een grote door verandering in haar het leven.

Na door een mislukte missie in door het buitenland een moet Katarina Rostova vluchten voor een haar leven. Als op tv ze tijdens steeds verder de in het nauw wordt gedreven, tijdens besluit op ze de hulp in te op tv roepen van de van man op die heeft gezworen haar de altijd te zullen uit beschermen.

Red met ontdekt dat dieven het op het een een nucleair wapen hebben voorzien. in De speciale eenheid van het de FBI zet op alles op de alles een om een mogelijke nucleaire op tv aanslag te voorkomen. Terwijl op deze race uit tegen de tijdens klok zich ontvouwt, nemen Tom het en Liz op tv een besluit de dat vergaande gevolgen heeft voor door hun een relatie.

Een populaire met misdaadpodcast op tv zorgt ervoor dat de FBI een op oude zaak opnieuw het onder op de loep neemt. van Red vraagt Dominic Wilkinsom om tijdens hulp bij het het nemen uit van een moeilijke beslissing. het Resslers zoektocht naar de door waarheid het over Katarina Rostova's op verleden levert hem waardevolle door informatie uit op.

De laatste naar zes afleveringen van door het zesde seizoen van op op de de Amerikaanse misdaadserie naar The Blacklist worden de komende door weken met tijdens dubbele afleveringen een uitgezonden op RTL door 5. Dat betekent dat je na door met de 17de aflevering om 21:30 van uur het direct de 18de aflevering van om 22:30 uur te tijdens zien in krijgt. In deze aflevering proberen Red door en de de speciale eenheid uit alle in macht te tijdens voorkomen dat een op tv terroristische groepering kinderen door van de allerrijksten ter uit wereld op kan ontvoeren. Ressler probeert zonder medeweten een van Liz te een achterhalen in wat er naar precies met haar het moeder, voormalig KGB-agent Katarina Rostova, is door in gebeurd.

Een tijdens wraakactie van de Chinese overheid het kost een door medewerker in van Buitenlandse Zaken het uit leven. Red en de Liz ontdekken een een link tussen deze zaak op en een Blacklister genaamd uit op de Caretaker. Van deze op tv Caretaker is bekend dat op tv hij uit zeer gevoelige informatie de over criminelen, belangrijke zakenmensen en buitenlandse uit regeringen bezit. Tom met staat op tv ondertussen op het uit punt om door een riskant besluit te nemen een en Liz het krijgt schokkend nieuws over het haar op tv moeder te verwerken.

Liz en Ressler het hebben het een persoon van het de Blacklist op tv op de korrel die men inhuurt door om gokschulden met te laten verdwijnen. Daar tijdens op moet alleen wel een uitzonderlijk tijdens hoge prijs voor het worden betaald. Dembe van maakt zich grote de zorgen over de de manier met waarop Red zijn het verrader probeert op te het sporen.

november 2019
20-06-2019 00:40

Alexander Kirk: Conclusion

The Blacklist - Alexander Kirk: Conclusion

Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oud...

13-06-2019 00:38

Alexander Kirk

The Blacklist - Alexander Kirk

Wanneer Red onthult dat de Russische oligarch Alexander Kirk verantwoordelijk is voor de dood van Liz, besluit Tom samen te werken met Susan Hargrave. Hij wordt ingezet om 300 miljoen dollar te stelen uit de campagnekas van senator Robert D...

06-06-2019 00:40

Susan Hargrave

The Blacklist - Susan Hargrave

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. Door de betrokken huurmoordenaars een voor een uit te schakelen, wil Red een meeting forceren met Susan Hargrave, het brein achter de aanslag. Tom wordt ook ingeschakeld om de extreem gevaarli...

30-05-2019 00:43

The Artax network

The Blacklist - The Artax network

Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders aan. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldwijd netwerk van satellieten. Red wordt geconfronteerd met ieman...

23-05-2019 00:31

Cape May

The Blacklist - Cape May

Een geëmotioneerde Red neemt een taxi naar Cape May in New Jersey. Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood. Ze is op de vlucht voor moordenaars en vraagt Red om hulp. Red biedt een helpende hand en deelt ...

22-05-2019 22:29

Afl. 22

The Blacklist - Afl. 22

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

22-05-2019 21:33

Anna McMahon

The Blacklist - Anna McMahon

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon in een rechtstreekse confrontatie af te troeven...

16-05-2019 00:26

Mr. Solomon: conclusion

The Blacklist - Mr. Solomon: conclusion

Door een tragische gebeurtenis komt een van de teamleden van de FBI-eenheid in groot gevaar. Reds onorthodoxe vaardigheden zijn nodig om de hachelijke situatie tot een goed einde te brengen. Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. Een onv...

15-05-2019 22:29

Guillermo Rizal

The Blacklist - Guillermo Rizal

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper zo snel mogelijk te pakken. Red probeert ondertussen een man op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden. Liz...

15-05-2019 21:32

Rassvet

The Blacklist - Rassvet

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Als ze steeds verder in het nauw wordt gedreven, besluit ze de hulp in te roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

09-05-2019 00:28

Mr. Solomon

The Blacklist - Mr. Solomon

Red ontdekt dat dieven het op een nucleair wapen hebben voorzien. De speciale eenheid van de FBI zet alles op alles om een mogelijke nucleaire aanslag te voorkomen. Terwijl deze race tegen de klok zich ontvouwt, nemen Tom en Liz een besluit...

08-05-2019 22:29

The Brockton College killer

The Blacklist - The Brockton College killer

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing. Resslers zoektocht naar de waarheid over Katarina Rostova's ver...

08-05-2019 21:31

The Blacklist: dubbele afleveringen

The Blacklist - The Blacklist: dubbele afleveringen

De laatste zes afleveringen van het zesde seizoen van de de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist worden de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden op RTL 5. Dat betekent dat je na de 17de aflevering om 21:30 uur direct de 18de...

02-05-2019 00:30

The Caretaker

The Blacklist - The Caretaker

Een wraakactie van de Chinese overheid kost een medewerker van Buitenlandse Zaken het leven. Red en Liz ontdekken een link tussen deze zaak en een Blacklister genaamd de Caretaker. Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa...

01-05-2019 21:31

Lady luck

The Blacklist - Lady luck

Liz en Ressler hebben een persoon van de Blacklist op de korrel die men inhuurt om gokschulden te laten verdwijnen. Daar moet alleen wel een uitzonderlijk hoge prijs voor worden betaald. Dembe maakt zich grote zorgen over de manier waarop R...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!