Programma gemist?

Samar tijdens wordt het doelwit van in een de persoon op de Blacklist. Aram en van de naar speciale eenheid de proberen haar op te sporen in voordat de het te laat is. tijdens Red reist af naar Costa een Rica het om te voorkomen op dat de op tas met overblijfselen tijdens een van veiling aan een de hoogste bieder wordt uit verkocht.

Liz en de met speciale naar eenheid proberen te een achterhalen wat de door link is tussen de mysterieuze het verschijning van tijdens een onbekend op tv meisje en tijdens Reds grote geheim. van Als de familie van het meisje van het onderzoek probeert met te dwarsbomen op om hun een eigen geheimen te met beschermen, belandt zij in door een levensgevaarlijke een situatie.

Red zet een een tijdens plan in werking om uit de tas met uit overblijfselen opnieuw in naar handen te krijgen. op tv Ondertussen start Liz het een race tegen te op klok door om Reds geheimen te tijdens ontrafelen. Ze maakt daarbij de gebruik van informatie afkomstig op uit onverwachte in hoek.

Red van en de speciale op eenheid reizen af naar op tv Parijs om daar een naar uit belangrijke heroïneleverancier van het Nash-syndicaat de op te sporen. van Door hem in in handen op tv te krijgen, hopen ze de een druk op tv op Ian Garvey op op tv te voeren. Liz wantrouwt van Red en besluit haar naar eigen onderzoek naar van op Garvey voort te in zetten.

Red van zet Liz op en de speciale van eenheid op de van moordzaak van een lid van naar het Nash-drugssyndicaat om cruciaal op bewijsmateriaal de tegen Ian Garvey te een achterhalen. Aram van overweegt om uit een volgende stap te zetten in in in zijn relatie met naar Samar.

De FBI uit doet een beroep op op tv Liz tijdens om de Capricorn Killer op op tv te op tv sporen. Deze seriemoordenaar is op tv nooit gepakt en in lijkt van nu opnieuw actief te zijn. Na van enige twijfel om naar haar in aandacht van van Toms moord af te een wenden, stemt ze toch de in. Tijdens naar haar onderzoek doet van Liz een uit schokkende ontdekking en wordt ze op voor op tv een dramatische keuze naar gesteld.

Red stelt alles naar in het uit werk het om te voorkomen dat de belastingdienst met onderzoek kan doen het naar zijn witwaspraktijken. de uit Liz vindt een een aanknopingspunt in haar het zoektocht naar Toms moordenaar. De naar speciale eenheid heeft van ondertussen de handen vol op aan een in mysterieuze door virusuitbraak in een tijdens restaurant in Manhattan.

De speciale eenheid op richt zich in op een op tv man die uit zijn moordlustige cliënten op ingenieuze wijze door voorziet naar van een tijdens waterdicht alibi. Hij is mogelijk betrokken de in bij tientallen onopgeloste moordzaken. Liz wordt met aan een naar psychologisch onderzoek onderworpen een om te bepalen of een tijdens ze weer aan het werk door mag voor de van FBI.

Op naar een stortplaats voor giftig op tv afval worden meerdere met lijken gevonden. De naar slachtoffers zijn onder meer een een het wapenfabrikant, een advocaat en met een rechter. Red vermoedt tijdens betrokkenheid van The het de Invisible Hand. Deze groepering met richt zich op mensen die met zich bezighouden in met schimmige praktijken, maar van op daarbij wel binnen de wet weten het te het blijven. Liz komt tijdens op haar onderzoek op naar Toms dood meer te tijdens door weten over haar eigen tijdens verleden.

Red biedt aan de om Liz de te helpen het bij haar jacht op Toms door het moordenaar. Liz heeft twijfels over zijn met motieven en tijdens vermoedt dat hij iets op tv voor haar het verbergt. door Bij een zorgvuldig geplande op tv brandstichting komt in een vrouw om het een leven. Red is in van mening het dat dit het werk is van met op een seriemoordenaar. Hij in adviseert de FBI-eenheid de om de hulp in tijdens te roepen van de van gedetineerde pyromaan Earl naar Fagen.

Red gaat op het zoek naar een tijdens op tv zeldzaam muntstuk waarmee een volgens de legende een waardevolle schat in kan de worden opgespoord. Hij op tv krijgt daarbij in concurrentie van Abraham Stern, uit die beweert dat zijn op tv vader de schat naar aan hem heeft op nagelaten. Liz behandelt de door verwondingen van die zij overhield aan haar met strijd op op leven en van dood. Als uit ze alle sporen van een het gevecht probeert te in wissen, stuit uit ze op een de mysterieus apparaat op een wel naar heel ongewone in plek.

Red uit brengt de FBI-eenheid van na een terroristische naar aanslag op het uit spoor van tijdens een persoon die gevoelige informatie naar verkoopt aan de hoogste op van bieder. Als gevolg van met dit onderzoek dreigt Resslers rol uit in de door dood van Laurel uit Hitchin door te worden onthuld. Liz een zet een stap de voorwaarts in haar het zoektocht, maar belandt daardoor een wel een levensbedreigende van situatie.

Na het de dramatische gebeurtenissen besluit Liz van van haar spullen te pakken en op vertrekt ze op naar een afgelegen de berghut in de bossen van van Alaska. Haar door plan de om daar een nieuw leven met op te door bouwen, wordt helaas al een snel verstoord. In een de op tv buurt van haar hut uit vindt Liz namelijk een zwaargewonde op tv man. op tv Vervolgens belandt door ze in een strijd door op leven op en dood waarbij met ze tot het de uiterste moet gaan.

Liz maakt tijdens zich ernstig zorgen om van van Tom als ze geen contact op meer op met hem kan krijgen. naar Terwijl de op tv speciale eenheid naar op tv hem op zoek gaat, wordt tijdens Tom door door zijn gijzelnemer met gedwongen om Red in de val van van te lokken. Red op tv zet ondertussen stappen om in de vermiste het Tom op eigen houtje op te tijdens sporen. Het door kat-en-muisspel leidt van uiteindelijk tot een zinderende door ontknoping.

Dembe infiltreert een in op tv een internationale mensensmokkelorganisatie het om de dood op van een groep migranten uit te onderzoeken. Hij doet zich uit op tv voor als een Afrikaanse op migrant die via Griekenland op tv naar Berlijn wil op reizen. Als het uit signaal van zijn gps-tracker op tv verloren gaat, moeten met Red en op tv de speciale een eenheid snel ingrijpen. een Toms onderzoek naar de inhoud met op van Mr. Kaplans koffer brengt hem in in steeds groter de naar gevaar.

mei 2018
23-05-2018 20:33

Lawrence Dean Devlin

The Blacklist - Lawrence Dean Devlin

Samar wordt het doelwit van een persoon op de Blacklist. Aram en de speciale eenheid proberen haar op te sporen voordat het te laat is. Red reist af naar Costa Rica om te voorkomen dat de tas met overblijfselen tijdens een veiling aan de ho...

16-05-2018 20:32

Nicholas T. Moore

The Blacklist - Nicholas T. Moore

Liz en de speciale eenheid proberen te achterhalen wat de link is tussen de mysterieuze verschijning van een onbekend meisje en Reds grote geheim. Als de familie van het meisje het onderzoek probeert te dwarsbomen om hun eigen geheimen te b...

09-05-2018 20:32

Ian Garvey: Conclusion

The Blacklist - Ian Garvey: Conclusion

Red zet een plan in werking om de tas met overblijfselen opnieuw in handen te krijgen. Ondertussen start Liz een race tegen te klok om Reds geheimen te ontrafelen. Ze maakt daarbij gebruik van informatie afkomstig uit onverwachte hoek.

02-05-2018 20:33

Zarak Mosadek

The Blacklist - Zarak Mosadek

Red en de speciale eenheid reizen af naar Parijs om daar een belangrijke heroïneleverancier van het Nash-syndicaat op te sporen. Door hem in handen te krijgen, hopen ze de druk op Ian Garvey op te voeren. Liz wantrouwt Red en besluit haar e...

25-04-2018 20:31

Anna-Gracia Duerte

The Blacklist - Anna-Gracia Duerte

Red zet Liz en de speciale eenheid op de moordzaak van een lid van het Nash-drugssyndicaat om cruciaal bewijsmateriaal tegen Ian Garvey te achterhalen. Aram overweegt om een volgende stap te zetten in zijn relatie met Samar.

18-04-2018 20:32

The Capricorn Killer

The Blacklist - The Capricorn Killer

De FBI doet een beroep op Liz om de Capricorn Killer op te sporen. Deze seriemoordenaar is nooit gepakt en lijkt nu opnieuw actief te zijn. Na enige twijfel om haar aandacht van Toms moord af te wenden, stemt ze toch in. Tijdens haar onderz...

11-04-2018 20:31

Pattie Sue Edwards

The Blacklist - Pattie Sue Edwards

Red stelt alles in het werk om te voorkomen dat de belastingdienst onderzoek kan doen naar zijn witwaspraktijken. Liz vindt een aanknopingspunt in haar zoektocht naar Toms moordenaar. De speciale eenheid heeft ondertussen de handen vol aan ...

04-04-2018 20:31

Mr. Raleigh Sinclair III

The Blacklist - Mr. Raleigh Sinclair III

De speciale eenheid richt zich op een man die zijn moordlustige cliënten op ingenieuze wijze voorziet van een waterdicht alibi. Hij is mogelijk betrokken bij tientallen onopgeloste moordzaken. Liz wordt aan een psychologisch onderzoek onder...

28-03-2018 20:31

The Invisible Hand

The Blacklist - The Invisible Hand

Op een stortplaats voor giftig afval worden meerdere lijken gevonden. De slachtoffers zijn onder meer een wapenfabrikant, een advocaat en een rechter. Red vermoedt betrokkenheid van The Invisible Hand. Deze groepering richt zich op mensen d...

21-03-2018 20:31

The Cook

The Blacklist - The Cook

Red biedt aan om Liz te helpen bij haar jacht op Toms moordenaar. Liz heeft twijfels over zijn motieven en vermoedt dat hij iets voor haar verbergt. Bij een zorgvuldig geplande brandstichting komt een vrouw om het leven. Red is van mening d...

14-03-2018 20:32

Abraham Stern

The Blacklist - Abraham Stern

Red gaat op zoek naar een zeldzaam muntstuk waarmee volgens de legende een waardevolle schat kan worden opgespoord. Hij krijgt daarbij concurrentie van Abraham Stern, die beweert dat zijn vader de schat aan hem heeft nagelaten. Liz behandel...

07-03-2018 20:30

The informant

The Blacklist - The informant

Red brengt de FBI-eenheid na een terroristische aanslag op het spoor van een persoon die gevoelige informatie verkoopt aan de hoogste bieder. Als gevolg van dit onderzoek dreigt Resslers rol in de dood van Laurel Hitchin te worden onthuld. ...

28-02-2018 20:29

Ruin

The Blacklist - Ruin

Na de dramatische gebeurtenissen besluit Liz haar spullen te pakken en vertrekt ze naar een afgelegen berghut in de bossen van Alaska. Haar plan om daar een nieuw leven op te bouwen, wordt helaas al snel verstoord. In de buurt van haar hut ...

21-02-2018 20:31

Ian Garvey

The Blacklist - Ian Garvey

Liz maakt zich ernstig zorgen om Tom als ze geen contact meer met hem kan krijgen. Terwijl de speciale eenheid naar hem op zoek gaat, wordt Tom door zijn gijzelnemer gedwongen om Red in de val te lokken. Red zet ondertussen stappen om de ve...

14-02-2018 20:32

The Kilgannon Corporation

The Blacklist - The Kilgannon Corporation

Dembe infiltreert in een internationale mensensmokkelorganisatie om de dood van een groep migranten te onderzoeken. Hij doet zich voor als een Afrikaanse migrant die via Griekenland naar Berlijn wil reizen. Als het signaal van zijn gps-trac...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 23-05-2018 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord