Programma gemist?

Liz de ontdekt dat ze door het de op tv Cabal in de de val is gelokt. Red moet noodgedwongen op zijn een connecties inschakelen een om haar naam te zuiveren. naar Als Cooper met stuitend nieuws krijgt van te verwerken, op tv moeten Ressler, Samar en naar Aram zien in uit te vinden wie er bij met in de speciale eenheid nog op te vertrouwen op tv is.

Dankzij het de informatie tijdens van Red zit de uit FBI de gevaarlijke door Russische moordenaar op Karakurt dicht op de hielen. Liz tijdens en Ressler tijdens gaan naar een standplaats naar van van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt een daar niet door alleen de informatie over Karakurt van te krijgen, maar ook informatie over uit de van identiteit van haar moeder. Cooper uit bevindt op tv zich in een op tv compromitterende situatie.

Na het het ontcijferen van de informatie op tv in uit het chantagedocument uit is Red vastberaden de een naderende dreiging af te uit wenden. De op tv speciale eenheid ontdekt dat van de op lichamen van Chinees-Amerikaanse in vrouwen uit het land de worden gesmokkeld met valse de identiteiten. Nadat Liz een door verstopte foto op tv ontdekt in tijdens de geheime flat door van Red, gaat een ze verder met op zoek naar antwoorden over door haar door verleden.

Red vecht uit voor zijn leven. naar Het chantagedocument over een tijdens uit machtige vijand is zoek. een Red smeekt Liz op om een sleutelfiguur door uit zijn verleden op op te sporen die mogelijk op weet waar in het document te vinden met een is.

De door speciale eenheid met spoort een uitdagend het geklede vrouw van het de zwarte lijst op. Ze is van een oplichter in die op tv het gemunt heeft uit op de rijke de elite. Tom smeekt om het de hulp van Liz. Red het op zet Liz onder druk om de Tom te helpen het en op zegt dat het een kwestie van de leven in of dood het is.

Een wetenschapper in ontvoert op invalide patiënten en voert door experimenten op hen uit in om een onderzoek te kunnen doen naar op tv onsterfelijkheid. De speciale eenheid op moet hem opsporen. met Tom is het terug in Washington en door moet zijn best door doen om uit de de klauwen van op zijn in nieuwe vijanden te tijdens blijven.

Er wordt tijdens steeds meer door bewijs gevonden tegen Liz naar in de een moordzaak op de op tv havenmeester. Een rechter op tv wijst haar erop in dat ze voor van verschillende zware vergrijpen zal naar worden aangeklaagd. door Red en Ressler doen van er met alles aan om van haar onschuld te bewijzen. Tom Keen op tv uit is de enige die het haar zou kunnen helpen, maar een hij door is spoorloos in verdwenen.

Agent uit Keen wordt het in de rechtbank ondervraagd als tijdens verdachte van de uit moord op het een havenmeester. Haar relatie in met Red op en de speciale eenheid uit wordt onder uit de loep genomen. een Red vraagt aan Cooper de en Ressler door om 'The Major' op te door sporen. Hij naar is een gevaarlijke, op tv voormalige compagnon die naar een sleutelrol kan spelen de om de Liz uit de gevangenis te op van houden.

Een ex-geliefde tijdens van met Reddington betrekt hem bij een dodelijk door spel met een op het rijke en machtige de familie. De familie heeft een fortuin naar vergaard naar met illegale veilingen van van smokkelwaar. Tom begint aan van een nieuwe door missie.

De speciale de eenheid is op zoek door naar uit een seriemoordenaar die uit zijn slachtoffers als een uit prooi volgt. Red van staat Liz de en de het rechercheurs bij. De door politie van Washington vermoedt dat tijdens de havenmeester is vermoord. in een Liz probeert te een voorkomen dat haar het geheim aan het licht uit komt.

Red tipt Liz tijdens een over de polygame een sekteleider Justin Kenyon die het vermist wordt. de Hij verbergt op zijn op terrein zeecontainers met het gevaarlijk materieel voor terroristen en naar door criminelen. Lizzy en Ressler starten naar samen met met de lokale politie een onderzoek. door Red tijdens is erop gebrand om van de kluis in te vinden waar naar Fitch het over had de vlak voordat hij tijdens stierf.

De speciale op eenheid moet een undercoveragent van van de uit CIA redden. Hij door is ontvoerd met door separatisten in Oezbekistan. het Red op vermoedt dat ze het op moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, op een met gevaarlijke bondgenoot uit het in verleden.

FBI-chef door Cooper leidt de reddingsoperatie van om tijdens Red en zijn speciale eenheid veilig op uit het de geheime gevangenis de te krijgen. een Door de chaos die is met ontstaan in het gebouw, de het is het lastig in te in schatten of van ze überhaupt nog in een leven zijn. in Op datzelfde moment probeert de door op tv gehaaide dief Luther Braxton vertrouwelijke informatie het in handen naar te door krijgen.

Red met wordt gearresteerd en afgevoerd naar uit een geheime gevangenis. de Liz en van de rest in van de de speciale eenheid proberen hem te de bevrijden. Voor naar Red betekent zijn gevangenschap de een hereniging met een van het oude bekende met wie hij een tijdens gecompliceerde historie de heeft.

Red heeft op tv een ontmoeting met door Berlin het en vertelt hem tijdens dat zijn dood gewaande dochter Zoe in nog in leven door is. Deze met onthulling verandert alles van tussen Red op en Berlin; hierdoor blijkt naar dat hun onderlinge een vete nutteloos is. tijdens Samen gaan uit ze op zoek naar van de persoon die verantwoordelijk van is voor de het feit dat met Zoe van op de aardbodem het was verdwenen. Uiteindelijk komen uit ze op het spoor in van tijdens The Decembrist, een oude bekende van van een Red.

juni 2021
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!