Programma gemist?

Liz ontdekt door dat op ze door de Cabal op in de het val is gelokt. Red tijdens moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen de om met haar naam te zuiveren. de Als tijdens Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, naar moeten een Ressler, Samar en Aram van zien op uit te vinden wie er bij met de speciale van eenheid nog tijdens te vertrouwen uit is.

Dankzij de uit informatie van Red uit zit de op FBI de gevaarlijke door Russische moordenaar Karakurt dicht op het de naar hielen. Liz en Ressler gaan in naar uit een standplaats van de Russische een veiligheidsdienst. Liz in hoopt daar niet alleen door informatie op over Karakurt te krijgen, maar de ook informatie op over de identiteit het van haar van moeder. Cooper bevindt op zich in een compromitterende uit situatie.

Na naar het ontcijferen van de uit informatie in het chantagedocument op de is Red vastberaden met de naderende dreiging af naar te wenden. De speciale de eenheid het ontdekt dat de een lichamen van Chinees-Amerikaanse door vrouwen uit het van land worden gesmokkeld met valse identiteiten. met Nadat op Liz een verstopte foto ontdekt van in de geheime uit flat van van Red, van gaat ze verder op zoek naar een antwoorden over haar de naar verleden.

Red door vecht voor het zijn leven. Het chantagedocument over een naar met machtige vijand is zoek. Red smeekt een Liz het om een sleutelfiguur het uit zijn het verleden op te sporen een die mogelijk weet waar het tijdens op tv document te vinden door is.

De speciale met eenheid naar spoort een uitdagend geklede vrouw van een de zwarte uit lijst op. Ze is het een oplichter de die het gemunt uit heeft op de rijke naar elite. uit Tom smeekt door om de hulp van Liz. op tv Red zet van Liz onder de druk om Tom te helpen de en zegt dat van het naar een kwestie van leven of dood een een is.

Een wetenschapper van ontvoert invalide patiënten de en voert experimenten op een hen uit om op tv onderzoek te van kunnen doen naar naar onsterfelijkheid. De naar speciale eenheid moet hem op tv opsporen. Tom van is terug het in Washington en moet zijn best met doen tijdens om uit de klauwen door van zijn nieuwe vijanden door in te blijven.

Er in wordt steeds meer bewijs gevonden in tegen Liz in in een de moordzaak op het de havenmeester. Een rechter wijst haar op tv erop een dat ze met voor verschillende zware vergrijpen zal worden een aangeklaagd. Red en door Ressler doen de er alles het aan om haar onschuld van te bewijzen. Tom Keen naar is de enige het die haar zou van kunnen van helpen, maar hij van is spoorloos naar verdwenen.

Agent Keen wordt uit de in de rechtbank ondervraagd als een verdachte naar van de moord op op een havenmeester. een Haar relatie met Red en de het door speciale eenheid wordt onder de loep het genomen. Red vraagt het met aan Cooper en Ressler om naar 'The van Major' op te sporen. met Hij is een het gevaarlijke, voormalige compagnon die door een sleutelrol kan spelen van om Liz tijdens uit de op gevangenis te de houden.

Een uit ex-geliefde van Reddington tijdens betrekt hem met bij een dodelijk spel op tv met een rijke en machtige met naar familie. De familie heeft een het fortuin de vergaard met illegale van veilingen van smokkelwaar. Tom in begint aan een nieuwe uit missie.

De speciale op tv eenheid is op zoek door naar een seriemoordenaar naar die zijn van slachtoffers als een prooi de volgt. Red staat op tv door Liz en de rechercheurs van bij. De politie van Washington uit vermoedt een dat de havenmeester uit is vermoord. Liz probeert te op voorkomen dat haar de uit geheim aan het licht de komt.

Red tipt op tv Liz op tv over de polygame door sekteleider Justin Kenyon tijdens die vermist wordt. Hij verbergt naar op met zijn terrein zeecontainers naar met gevaarlijk materieel voor terroristen en een criminelen. Lizzy het en Ressler door starten samen met in de lokale politie een onderzoek. de Red het is erop gebrand op om de kluis uit te vinden waar Fitch van het over had vlak met voordat hij op stierf.

De speciale eenheid met moet een undercoveragent door van de in CIA redden. Hij is door ontvoerd door separatisten de in op Oezbekistan. Red op tv vermoedt dat ze het moeten met opnemen tegen van Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot van uit het uit verleden.

FBI-chef Cooper leidt een de reddingsoperatie uit om een Red en zijn een speciale eenheid veilig uit uit de geheime gevangenis in te krijgen. Door tijdens de chaos die op tv is ontstaan in het op gebouw, de is het lastig in tijdens te schatten of naar ze überhaupt nog in op tv leven zijn. het Op datzelfde moment probeert de door gehaaide van dief Luther Braxton vertrouwelijke uit informatie uit in handen te in krijgen.

Red wordt gearresteerd uit en op tv afgevoerd naar een op tv geheime gevangenis. van Liz en de van rest van de de speciale eenheid proberen hem het te bevrijden. Voor Red op tv betekent naar zijn gevangenschap een hereniging met een op een oude bekende met wie hij op tv een gecompliceerde uit historie heeft.

Red heeft een met ontmoeting met tijdens Berlin en vertelt een hem dat tijdens zijn dood in gewaande dochter Zoe nog op tv in leven is. in Deze onthulling verandert alles tussen een Red en het Berlin; hierdoor blijkt naar dat hun van onderlinge vete nutteloos is. Samen uit gaan van ze op zoek een naar de persoon die verantwoordelijk op tv is voor het op feit dat Zoe op tv van door de aardbodem was verdwenen. Uiteindelijk met komen naar ze op het een spoor van The Decembrist, een op tv oude in bekende van op tv Red.

februari 2020
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!