Programma gemist?

Liz ontdekt in dat ze tijdens door de Cabal in uit de de val is gelokt. met Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen in om haar naam een te zuiveren. op tv Als Cooper het stuitend nieuws krijgt op tv te verwerken, met moeten Ressler, Samar en Aram zien van uit te op vinden een wie er bij op de speciale eenheid nog de te vertrouwen van is.

Dankzij door de informatie van Red zit het de FBI de door gevaarlijke Russische het moordenaar Karakurt dicht op in de hielen. Liz tijdens en in Ressler gaan naar een een standplaats van de Russische tijdens op tv veiligheidsdienst. Liz hoopt tijdens daar niet alleen informatie van over Karakurt te het krijgen, maar ook informatie naar over de identiteit het van haar moeder. het Cooper bevindt zich van in een compromitterende van situatie.

Na in het ontcijferen van een de informatie in het chantagedocument het de is Red vastberaden de naderende dreiging het af te wenden. een De speciale eenheid naar ontdekt dat in de tijdens lichamen van Chinees-Amerikaanse met vrouwen uit het land door worden gesmokkeld met valse identiteiten. de Nadat Liz in een verstopte van foto ontdekt in de geheime naar flat op tv van Red, uit gaat ze verder op zoek op naar antwoorden over in haar met verleden.

Red vecht voor tijdens zijn leven. naar Het chantagedocument over een de machtige vijand uit is zoek. Red smeekt op in Liz om een sleutelfiguur uit zijn een verleden met op te sporen die mogelijk van weet waar het uit document te vinden naar van is.

De tijdens speciale eenheid spoort een uitdagend het geklede vrouw van van op tv de zwarte lijst op. naar Ze is een een oplichter die het gemunt op tv heeft op een de rijke op elite. Tom smeekt om het de hulp door van Liz. Red in zet Liz onder druk om Tom door te in helpen en zegt uit dat het door een kwestie van de leven of dood een is.

Een op wetenschapper ontvoert invalide patiënten en op tv voert op experimenten op hen uit om door van onderzoek te kunnen op tv doen naar onsterfelijkheid. De het speciale eenheid moet hem opsporen. een met Tom is terug het in Washington en uit moet zijn best een doen om uit de op tv klauwen van zijn tijdens nieuwe vijanden te een blijven.

Er een wordt steeds uit meer bewijs gevonden tegen op Liz in de van moordzaak op de havenmeester. een Een rechter wijst haar door erop naar dat ze voor verschillende zware van vergrijpen zal worden uit aangeklaagd. Red en tijdens uit Ressler doen er alles een aan om naar haar onschuld te bewijzen. Tom Keen met is de de enige die haar zou tijdens kunnen helpen, maar uit met hij is spoorloos het verdwenen.

Agent met Keen wordt in de uit rechtbank ondervraagd als van verdachte van de moord in op een op tv havenmeester. Haar een relatie met door Red en de uit speciale eenheid wordt onder het de loep genomen. Red vraagt een aan Cooper en met Ressler op om 'The Major' uit op te op sporen. Hij is een naar gevaarlijke, voormalige compagnon die een uit sleutelrol van kan spelen om tijdens Liz uit de door gevangenis te tijdens houden.

Een met ex-geliefde van Reddington door betrekt hem bij door een dodelijk spel uit met een rijke op tv en machtige familie. De tijdens familie heeft een door fortuin vergaard met met illegale veilingen met van smokkelwaar. Tom begint aan op tv een tijdens nieuwe missie.

De in speciale eenheid is op door zoek door naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers van als een een prooi van volgt. Red staat door Liz en de rechercheurs bij. De naar politie van in Washington vermoedt dat het de havenmeester is vermoord. in Liz probeert naar te voorkomen dat in haar geheim aan op het op tv licht komt.

Red een tipt Liz over de op polygame sekteleider een Justin Kenyon die vermist wordt. een naar Hij verbergt op de zijn terrein zeecontainers met op tv gevaarlijk materieel voor de terroristen en criminelen. Lizzy en tijdens Ressler starten samen op met op tv de lokale politie een naar onderzoek. op tv Red is erop gebrand om de met kluis met te vinden waar Fitch een het over een had vlak voordat hij van stierf.

De speciale het eenheid moet een undercoveragent in van de door CIA redden. Hij de is een ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red op vermoedt uit dat ze het moeten door opnemen op tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke naar bondgenoot uit het met verleden.

FBI-chef op tv Cooper leidt op de reddingsoperatie om Red op en zijn speciale eenheid veilig door uit de de geheime gevangenis te met krijgen. Door de chaos tijdens die is ontstaan het in door het gebouw, van is het lastig in te door schatten of naar ze überhaupt nog een in leven zijn. Op datzelfde met op moment probeert de gehaaide dief Luther tijdens Braxton vertrouwelijke tijdens informatie in op handen te uit krijgen.

Red met wordt gearresteerd door en afgevoerd naar een het geheime gevangenis. Liz de en de op rest van de het speciale eenheid proberen hem te bevrijden. in Voor Red door betekent op tv zijn gevangenschap een hereniging met de een oude het bekende met wie hij een tijdens tijdens gecompliceerde historie heeft.

Red heeft in een een ontmoeting met Berlin en naar vertelt hem dat zijn op dood van gewaande dochter Zoe nog in leven uit is. Deze op tv onthulling met verandert alles tussen Red en Berlin; een hierdoor blijkt dat de tijdens hun onderlinge vete het nutteloos is. Samen met gaan ze op zoek naar op tv de op tv persoon die verantwoordelijk is voor met het tijdens feit dat Zoe van de aardbodem een was verdwenen. Uiteindelijk tijdens in komen ze op in het spoor van tijdens The Decembrist, een tijdens oude bekende van uit Red.

december 2021
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!