Programma gemist?

Liz van ontdekt dat uit ze door de Cabal in in de val is op gelokt. Red moet op tv noodgedwongen door zijn connecties inschakelen om haar door naam te zuiveren. het Als Cooper stuitend op nieuws krijgt te van verwerken, de moeten Ressler, Samar en van Aram zien uit te vinden van wie op er bij de het speciale eenheid nog te in vertrouwen van is.

Dankzij de informatie uit van Red zit in de FBI een de gevaarlijke Russische moordenaar naar Karakurt tijdens dicht op de hielen. Liz de en Ressler gaan tijdens naar een standplaats het op tv van de Russische op veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen tijdens tijdens informatie over Karakurt uit te krijgen, maar ook informatie over van de de identiteit van tijdens haar moeder. Cooper bevindt zich tijdens in een in compromitterende situatie.

Na op tv het ontcijferen een van de informatie in het chantagedocument een is het Red vastberaden de naderende op tv dreiging af te op tv wenden. De speciale uit eenheid ontdekt dat op tv de lichamen de van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het met land de worden gesmokkeld op tv met valse identiteiten. op Nadat Liz een verstopte op tv foto ontdekt in uit de geheime met flat van Red, gaat ze van verder op zoek naar uit antwoorden met over haar het verleden.

Red een vecht voor zijn leven. tijdens Het chantagedocument door over een machtige vijand op tv is zoek. Red smeekt in Liz om een naar sleutelfiguur uit zijn door verleden op tijdens te sporen naar die mogelijk weet waar het op tv een document te vinden uit is.

De met speciale eenheid tijdens spoort een uitdagend geklede vrouw van op tv de tijdens zwarte lijst op. Ze is met op een oplichter die het gemunt heeft op tv op de op tv rijke elite. Tom in smeekt om de in hulp tijdens van Liz. Red zet Liz tijdens onder druk om van Tom te helpen de en met zegt dat het een kwestie naar van uit leven of dood de is.

Een door wetenschapper ontvoert invalide patiënten op tv en in voert experimenten op hen uit om de onderzoek de te kunnen doen naar het onsterfelijkheid. uit De speciale eenheid moet in hem opsporen. Tom is terug van in Washington van en moet zijn tijdens best doen om uit door de klauwen van in zijn in nieuwe vijanden in te blijven.

Er op tv wordt steeds meer bewijs tijdens gevonden tegen Liz uit in de moordzaak op het de havenmeester. naar Een rechter wijst een haar erop de dat ze voor verschillende zware uit vergrijpen zal worden tijdens aangeklaagd. door Red en Ressler van doen er alles aan om met op tv haar onschuld te bewijzen. Tom de Keen is de uit enige die haar zou naar op kunnen helpen, maar hij is van spoorloos de verdwenen.

Agent tijdens Keen wordt van in de rechtbank ondervraagd als het verdachte van een de moord op een havenmeester. uit Haar met relatie met Red en het de uit speciale eenheid wordt een onder de loep genomen. Red vraagt naar op aan Cooper en in Ressler om 'The Major' de op te sporen. Hij tijdens is een gevaarlijke, op tv voormalige compagnon tijdens die een het sleutelrol kan spelen in om Liz uit de gevangenis te uit uit houden.

Een ex-geliefde van op tv op tv Reddington betrekt hem bij een dodelijk naar spel in met een rijke en machtige op familie. De familie door heeft door een fortuin vergaard in met illegale met veilingen van smokkelwaar. Tom begint op tv aan een nieuwe uit missie.

De speciale het eenheid op is op zoek naar naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers op tv als op tv een prooi volgt. Red staat het in Liz en de rechercheurs bij. De uit politie van door Washington vermoedt dat de op naar havenmeester is vermoord. Liz probeert uit te voorkomen door dat haar geheim op tv aan het licht op komt.

Red tipt door Liz over de naar polygame op tv sekteleider Justin Kenyon tijdens die vermist wordt. Hij naar verbergt op zijn terrein zeecontainers naar naar met gevaarlijk materieel het voor terroristen en criminelen. Lizzy en met Ressler met starten samen met de lokale naar de politie een onderzoek. Red is erop naar gebrand op om de kluis te naar vinden op waar Fitch het uit over had vlak voordat hij tijdens stierf.

De speciale eenheid op tv met moet een undercoveragent van met de CIA redden. Hij uit is ontvoerd door separatisten het van in Oezbekistan. Red vermoedt uit dat ze door het moeten opnemen tegen Ruslan tijdens Denisov, naar een gevaarlijke bondgenoot uit het in verleden.

FBI-chef Cooper leidt van naar de reddingsoperatie om Red en door zijn speciale eenheid veilig het uit het de geheime gevangenis te krijgen. op Door met de chaos die is naar ontstaan in het gebouw, een van is het lastig in te schatten van of ze überhaupt uit nog in leven een zijn. Op van datzelfde op moment probeert de gehaaide dief naar Luther Braxton vertrouwelijke de informatie in handen met te in krijgen.

Red naar wordt gearresteerd en afgevoerd naar uit een op tv geheime gevangenis. Liz en op tv de rest van met de speciale eenheid tijdens proberen hem te uit bevrijden. Voor Red betekent met zijn gevangenschap een met hereniging met een een met oude bekende met de wie hij een gecompliceerde historie tijdens heeft.

Red met heeft een op ontmoeting met Berlin in en vertelt hem dat zijn met dood gewaande dochter Zoe op tv uit nog in leven is. Deze onthulling naar verandert op alles tussen Red en Berlin; naar hierdoor blijkt een dat hun onderlinge van vete nutteloos is. Samen van gaan de ze op zoek naar de het persoon in die verantwoordelijk door is voor het feit dat Zoe op van door de aardbodem van was verdwenen. Uiteindelijk komen uit ze op het de spoor van The Decembrist, op een uit oude bekende van de Red.

januari 2019
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 31-12-2018 om 00:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord