Programma gemist?

Liz ontdekt dat in ze door de in naar Cabal in de de val is gelokt. Red een moet noodgedwongen tijdens zijn connecties inschakelen om haar de naam te zuiveren. naar Als Cooper op tv stuitend nieuws krijgt naar te verwerken, moeten Ressler, van Samar en Aram zien op tv uit de te vinden wie er bij met de speciale de eenheid nog te vertrouwen van de is.

Dankzij de informatie uit met van Red zit de FBI van de gevaarlijke Russische moordenaar tijdens Karakurt dicht op tv op de naar hielen. Liz en Ressler de gaan naar een een standplaats van de tijdens Russische op veiligheidsdienst. Liz hoopt uit daar niet alleen informatie het over Karakurt te tijdens krijgen, maar een ook informatie over de identiteit het van haar van moeder. Cooper uit bevindt zich in een compromitterende op situatie.

Na op het ontcijferen van de de informatie van in het chantagedocument is Red het vastberaden uit de naderende dreiging af te door wenden. De speciale in eenheid in ontdekt dat de door lichamen van Chinees-Amerikaanse de vrouwen uit het land tijdens worden gesmokkeld met op tv valse identiteiten. Nadat Liz op een verstopte foto ontdekt tijdens in de tijdens geheime flat van het Red, gaat ze naar verder op zoek op naar door antwoorden over haar op tv verleden.

Red vecht voor met zijn leven. Het tijdens op tv chantagedocument over een machtige op vijand is zoek. van Red smeekt Liz tijdens om een sleutelfiguur uit zijn op tv verleden op te met sporen uit die mogelijk weet in waar het document te op vinden uit is.

De speciale op eenheid spoort een uit uitdagend geklede van vrouw van het de zwarte lijst op. Ze is met in een oplichter die het gemunt tijdens heeft op een de rijke elite. Tom smeekt in een om de hulp de van Liz. Red zet Liz onder naar met druk om Tom te helpen en door zegt dat een het een kwestie van uit leven of dood op de is.

Een op wetenschapper ontvoert invalide patiënten en in voert experimenten in op hen de uit om onderzoek te kunnen door doen naar onsterfelijkheid. de het De speciale eenheid in moet hem opsporen. Tom een is terug in in Washington en moet uit zijn best doen om de uit het de klauwen van zijn nieuwe vijanden het de te blijven.

Er wordt steeds de de meer bewijs gevonden tegen door Liz in door de moordzaak op naar de havenmeester. Een rechter wijst op haar erop dat in ze voor verschillende zware door vergrijpen zal worden tijdens aangeklaagd. Red tijdens en Ressler doen naar er alles aan uit om met haar onschuld te bewijzen. Tom Keen uit naar is de enige die met haar zou tijdens kunnen helpen, maar op tv hij is spoorloos een verdwenen.

Agent Keen een wordt door in de rechtbank ondervraagd als verdachte tijdens van de tijdens moord op de een havenmeester. Haar relatie met door het Red en de speciale in eenheid wordt onder de loep een genomen. Red met vraagt aan door Cooper en de Ressler om 'The Major' op tijdens te sporen. Hij uit is op een gevaarlijke, voormalige compagnon op die een sleutelrol met kan spelen om Liz uit het uit de gevangenis te door houden.

Een ex-geliefde van van uit Reddington betrekt hem van bij een dodelijk spel met in een rijke en machtige met door familie. De familie door heeft een fortuin vergaard met illegale in veilingen van met smokkelwaar. door Tom begint aan een nieuwe naar missie.

De speciale eenheid door is op zoek tijdens naar een seriemoordenaar op tv die de zijn slachtoffers als een prooi in volgt. met Red staat Liz door en de rechercheurs bij. van De politie van op Washington in vermoedt dat de naar havenmeester is vermoord. Liz probeert te met voorkomen dat een haar naar geheim aan het licht een komt.

Red het tipt Liz tijdens over de polygame tijdens sekteleider Justin Kenyon die vermist een wordt. Hij verbergt met op zijn terrein zeecontainers van naar met gevaarlijk materieel uit voor terroristen en criminelen. Lizzy een en Ressler starten met samen op tv met de lokale politie met een onderzoek. Red het is erop gebrand om de tijdens kluis te vinden op waar Fitch van het over had vlak tijdens voordat hij met stierf.

De van speciale eenheid moet uit een undercoveragent een van de CIA redden. in Hij is ontvoerd door separatisten de door in Oezbekistan. Red vermoedt dat een ze het moeten opnemen op tv tegen Ruslan op Denisov, een door gevaarlijke bondgenoot uit het naar verleden.

FBI-chef van Cooper leidt de reddingsoperatie om op Red en naar zijn speciale eenheid veilig een uit de het geheime gevangenis een te krijgen. op Door de chaos die is ontstaan in in het gebouw, naar uit is het lastig in een te schatten of door ze überhaupt nog in van leven tijdens zijn. Op datzelfde van moment probeert de gehaaide naar dief Luther Braxton vertrouwelijke door informatie in handen te de op tv krijgen.

Red van wordt gearresteerd en afgevoerd het naar de een geheime gevangenis. Liz uit en de tijdens rest van de speciale eenheid proberen op tv hem te bevrijden. op tv Voor van Red betekent zijn gevangenschap het een hereniging met door een oude bekende met door in wie hij een gecompliceerde historie van heeft.

Red heeft het een ontmoeting met een Berlin op tv en vertelt hem op dat zijn dood gewaande naar dochter Zoe nog een in leven is. naar Deze onthulling verandert alles tussen door Red en van Berlin; hierdoor tijdens blijkt dat hun onderlinge vete door het nutteloos is. Samen gaan ze op op tv zoek naar de een persoon die verantwoordelijk door is voor het door feit de dat Zoe van een de aardbodem was verdwenen. van Uiteindelijk komen tijdens ze op het het spoor van The Decembrist, een een uit oude bekende van tijdens Red.

oktober 2020
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!