Programma gemist?

Liz ontdekt dat tijdens de ze door de Cabal het in de val is het gelokt. Red moet noodgedwongen uit zijn op tv connecties inschakelen om haar naam met te op zuiveren. Als Cooper tijdens stuitend nieuws krijgt het te verwerken, moeten een Ressler, Samar een en Aram zien met uit te vinden uit wie er bij de speciale naar eenheid het nog te vertrouwen met is.

Dankzij tijdens de informatie door van Red zit een de FBI de gevaarlijke de Russische moordenaar Karakurt dicht op tijdens de op tv hielen. Liz en Ressler gaan van naar een op standplaats van de Russische een veiligheidsdienst. Liz hoopt met daar een niet alleen uit informatie over Karakurt te krijgen, maar de ook uit informatie over in de identiteit van haar moeder. op Cooper bevindt zich van in een compromitterende van situatie.

Na op tv het ontcijferen van van de informatie van in het chantagedocument tijdens is Red vastberaden de naderende in dreiging van af te wenden. De de speciale eenheid ontdekt dat de de naar lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het uit uit land worden gesmokkeld met valse in identiteiten. op Nadat Liz een verstopte door foto ontdekt in de naar geheime flat van op tv Red, gaat tijdens ze verder de op zoek naar antwoorden over haar naar het verleden.

Red naar vecht voor zijn leven. Het de chantagedocument door over een machtige vijand is op tv op zoek. Red smeekt Liz om een een op tv sleutelfiguur uit zijn verleden op te in sporen die een mogelijk weet op waar het van document te vinden naar is.

De door speciale eenheid op spoort een uitdagend geklede vrouw de van de zwarte uit lijst op. Ze is met een oplichter op tv die het gemunt van heeft op de rijke van tijdens elite. Tom smeekt om de met hulp van Liz. van Red zet Liz onder op druk om de Tom uit te helpen en zegt dat het het op tv een kwestie van leven of door dood tijdens is.

Een wetenschapper op tv ontvoert invalide patiënten de en voert experimenten door op hen uit de om onderzoek te een kunnen doen naar onsterfelijkheid. de De speciale eenheid met naar moet hem opsporen. de Tom is terug in met Washington en moet zijn het best doen om uit uit naar de klauwen van zijn nieuwe vijanden het met te blijven.

Er op wordt steeds op meer bewijs gevonden tegen op tv Liz in door de moordzaak op het de havenmeester. Een rechter wijst haar door erop dat uit ze voor in verschillende zware vergrijpen zal worden in aangeklaagd. in Red en Ressler de doen er alles in aan om haar onschuld te uit bewijzen. met Tom Keen is de enige een die haar op tv zou tijdens kunnen helpen, maar hij is het spoorloos uit verdwenen.

Agent Keen op tv wordt in van de rechtbank ondervraagd als de verdachte van de moord het op een van havenmeester. Haar relatie met naar Red en met de naar speciale eenheid wordt onder in de loep genomen. op Red vraagt aan Cooper naar en Ressler om 'The in Major' op te in sporen. Hij is met een een gevaarlijke, voormalige compagnon die het een sleutelrol kan het spelen om Liz uit van op de gevangenis te het houden.

Een ex-geliefde het van Reddington betrekt hem uit het bij een dodelijk spel met een met rijke en machtige uit familie. De naar familie heeft een een fortuin de vergaard met illegale door veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan tijdens een nieuwe met missie.

De het speciale eenheid is op zoek van naar een op seriemoordenaar die zijn slachtoffers uit als een op tv prooi volgt. Red de staat Liz en de uit rechercheurs op bij. De politie met van Washington vermoedt dat tijdens de havenmeester is vermoord. een Liz probeert uit te voorkomen dat haar de geheim aan het met licht naar komt.

Red in tipt Liz over met de polygame sekteleider een Justin Kenyon naar die vermist wordt. Hij verbergt op in een zijn terrein zeecontainers met uit gevaarlijk materieel voor op terroristen en criminelen. Lizzy van en Ressler de starten samen uit met de lokale het politie een onderzoek. Red is tijdens erop gebrand in om de kluis te met vinden waar Fitch naar het over had de vlak voordat met hij stierf.

De speciale eenheid een moet een undercoveragent naar in van de CIA redden. op tv Hij is ontvoerd door separatisten van in Oezbekistan. een Red in vermoedt dat ze het moeten opnemen tijdens tegen uit Ruslan Denisov, door een gevaarlijke bondgenoot door uit het verleden.

FBI-chef Cooper leidt op tv de reddingsoperatie uit om Red en zijn met speciale eenheid veilig door uit het de geheime in gevangenis te krijgen. Door de een chaos die op is ontstaan tijdens in het gebouw, is het lastig door in te een schatten of een ze überhaupt met nog in leven het zijn. Op datzelfde uit moment probeert de gehaaide dief het Luther Braxton vertrouwelijke informatie een in op handen te door krijgen.

Red de wordt gearresteerd en afgevoerd naar naar in een geheime gevangenis. Liz en tijdens de rest op van de speciale eenheid op proberen hem tijdens te bevrijden. uit Voor Red betekent zijn gevangenschap een op tv naar hereniging met een tijdens oude bekende met van wie hij een gecompliceerde op historie heeft.

Red heeft een in ontmoeting met Berlin van en vertelt hem een dat zijn een dood gewaande op tv dochter Zoe de nog in leven is. Deze van onthulling verandert van alles tussen Red op tv en Berlin; hierdoor uit blijkt dat hun onderlinge het vete nutteloos met is. Samen gaan met ze op zoek naar op tv de een persoon die verantwoordelijk is voor het uit tijdens feit dat Zoe van de aardbodem een was verdwenen. Uiteindelijk met komen ze tijdens op het spoor van met op The Decembrist, een oude een bekende van een Red.

juni 2019
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord