Programma gemist?

Liz tijdens ontdekt dat tijdens ze door de van Cabal in de val is uit gelokt. Red moet door noodgedwongen zijn het connecties inschakelen om in haar naam te een zuiveren. Als van Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, het moeten Ressler, de Samar en uit Aram zien uit te op tv vinden wie er bij met de speciale een eenheid nog te met vertrouwen op is.

Dankzij de informatie in van met Red zit de naar FBI de gevaarlijke het Russische moordenaar de Karakurt dicht op naar de hielen. Liz en Ressler gaan op tv naar van een standplaats van de Russische de veiligheidsdienst. Liz hoopt door daar niet alleen op uit informatie over Karakurt te het krijgen, maar ook informatie over het de identiteit op tv van haar moeder. op Cooper bevindt zich op in een compromitterende uit situatie.

Na uit het ontcijferen met van de informatie in het naar chantagedocument is in Red vastberaden de naderende dreiging door uit af te wenden. De speciale tijdens eenheid ontdekt tijdens dat de lichamen van van Chinees-Amerikaanse op vrouwen uit het land worden uit gesmokkeld naar met valse identiteiten. een Nadat Liz een verstopte foto ontdekt de het in de geheime flat van Red, naar gaat naar ze verder op in zoek naar antwoorden uit over haar een verleden.

Red van vecht voor zijn de leven. Het in chantagedocument over een machtige de vijand is zoek. de Red smeekt op Liz om een sleutelfiguur uit zijn uit de verleden op te sporen die mogelijk uit weet waar het uit naar document te vinden de is.

De tijdens speciale eenheid spoort uit een uitdagend geklede vrouw tijdens van de zwarte lijst het op. Ze het is een uit oplichter die met het gemunt heeft op de van rijke op elite. Tom smeekt om de de hulp van Liz. Red de zet de Liz onder druk om op Tom van te helpen en zegt naar dat het een kwestie de van leven naar of dood de is.

Een wetenschapper ontvoert op tv invalide van patiënten en voert in experimenten op hen uit tijdens om onderzoek een te kunnen doen met naar onsterfelijkheid. De door speciale eenheid naar moet hem opsporen. Tom is terug het in van Washington en moet zijn op tv best de doen om uit de naar klauwen van zijn naar nieuwe vijanden te op blijven.

Er wordt steeds een meer bewijs een gevonden tegen Liz in op naar de moordzaak op op de havenmeester. Een rechter wijst haar in erop dat ze naar voor op tv verschillende zware vergrijpen zal het worden aangeklaagd. Red en uit Ressler op doen er alles naar aan om haar onschuld van te bewijzen. op tv Tom Keen is van de enige die op tv haar zou kunnen van helpen, maar hij is in spoorloos op tv verdwenen.

Agent Keen wordt van in de de rechtbank op ondervraagd als verdachte van de moord op tv op een naar havenmeester. Haar de relatie met Red en de het een speciale eenheid wordt onder de in loep genomen. Red naar vraagt aan Cooper in en Ressler om 'The uit Major' op uit te sporen. Hij een is een gevaarlijke, van voormalige compagnon die een met sleutelrol kan spelen een om Liz van uit de de gevangenis te op houden.

Een ex-geliefde van van Reddington betrekt hem door bij de een dodelijk spel met een in rijke op en machtige familie. tijdens De familie heeft een het fortuin vergaard met illegale door veilingen van naar smokkelwaar. Tom het begint aan een tijdens nieuwe missie.

De uit speciale eenheid uit is op zoek in naar een seriemoordenaar die zijn in slachtoffers als het een prooi volgt. Red staat met Liz door en de rechercheurs bij. uit De politie tijdens van Washington vermoedt dat de tijdens havenmeester een is vermoord. Liz het probeert te voorkomen dat haar tijdens de geheim aan het de licht komt.

Red een tipt Liz over de van polygame sekteleider Justin op tv Kenyon die vermist de wordt. Hij verbergt op op zijn terrein een zeecontainers met naar gevaarlijk materieel voor terroristen uit en criminelen. Lizzy en door Ressler starten met samen met de tijdens lokale politie tijdens een onderzoek. Red is erop op tv gebrand een om de kluis te van vinden waar Fitch tijdens het over had de vlak voordat van hij stierf.

De het speciale eenheid moet van een undercoveragent van de CIA van uit redden. Hij is ontvoerd een door separatisten in het Oezbekistan. Red tijdens vermoedt dat ze tijdens het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, door een gevaarlijke bondgenoot met uit van het verleden.

FBI-chef van Cooper leidt de reddingsoperatie van om Red en uit zijn van speciale eenheid veilig tijdens uit de geheime gevangenis te krijgen. tijdens Door in de chaos die is ontstaan het in het op gebouw, is een het lastig in te schatten door of ze in überhaupt nog uit in leven de zijn. Op datzelfde door moment probeert de gehaaide dief Luther met met Braxton vertrouwelijke informatie in handen te op tijdens krijgen.

Red het wordt gearresteerd en afgevoerd op naar een geheime gevangenis. op Liz en de van rest van tijdens de speciale eenheid proberen uit hem te bevrijden. uit Voor Red op betekent zijn gevangenschap in een in hereniging met een in oude bekende met wie hij een van gecompliceerde historie in heeft.

Red tijdens heeft een ontmoeting met Berlin door en naar vertelt hem dat zijn dood van door gewaande dochter Zoe een nog in leven is. Deze onthulling door in verandert alles tussen Red en op Berlin; hierdoor blijkt naar dat op tv hun onderlinge vete nutteloos is. Samen tijdens met gaan ze op de zoek naar de persoon die verantwoordelijk tijdens is op voor het een feit dat Zoe van een de aardbodem was verdwenen. Uiteindelijk op komen ze op in het spoor de van The het Decembrist, een oude bekende op van in Red.

juli 2020
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!