Programma gemist?

Liz tijdens ontdekt dat ze door uit de Cabal in een de val een is gelokt. Red de moet noodgedwongen zijn connecties met inschakelen naar om haar naam te zuiveren. Als in Cooper stuitend nieuws op tv een krijgt te verwerken, moeten de Ressler, Samar en Aram zien op tv uit te met vinden door wie er bij de speciale van eenheid op tv nog te vertrouwen tijdens is.

Dankzij door de informatie het van Red zit de de FBI de gevaarlijke Russische op moordenaar in Karakurt dicht op de de hielen. Liz en Ressler gaan van naar een in standplaats van de Russische in veiligheidsdienst. Liz door hoopt daar niet in alleen informatie over tijdens Karakurt te krijgen, maar naar ook op tv informatie over de de identiteit van in haar moeder. Cooper door bevindt zich in een compromitterende een situatie.

Na het op tv ontcijferen van de informatie van in naar het chantagedocument is Red tijdens vastberaden door de naderende dreiging af te wenden. het De op speciale eenheid ontdekt uit dat de lichamen van een Chinees-Amerikaanse van vrouwen uit het een land worden gesmokkeld met valse uit identiteiten. Nadat Liz een een verstopte foto het ontdekt in de met geheime uit flat van Red, gaat ze uit verder op zoek naar op antwoorden een over haar naar verleden.

Red vecht in voor het zijn leven. Het chantagedocument met over een machtige vijand is door zoek. Red door smeekt de Liz om een naar sleutelfiguur uit zijn verleden op in te met sporen die mogelijk tijdens weet waar het het document te vinden naar is.

De speciale eenheid tijdens spoort van een uitdagend naar geklede vrouw van de zwarte uit lijst op. Ze door is een oplichter op die het gemunt op heeft op de rijke een elite. uit Tom smeekt om de uit hulp van Liz. op tv Red zet Liz onder een druk om Tom tijdens te helpen en tijdens op tv zegt dat het een kwestie van in leven of uit dood van is.

Een met wetenschapper ontvoert invalide het patiënten en de voert experimenten op hen uit om op onderzoek op te kunnen doen naar de onsterfelijkheid. De speciale eenheid door moet hem tijdens opsporen. in Tom is terug in Washington en met moet zijn best een doen om uit de de klauwen de van zijn nieuwe vijanden de te op blijven.

Er wordt het steeds meer bewijs gevonden uit tegen uit Liz in de moordzaak op op de op tv havenmeester. Een de rechter wijst haar erop in dat ze voor verschillende zware een vergrijpen zal naar worden aangeklaagd. Red uit en Ressler doen het er alles aan om in op tv haar onschuld te bewijzen. Tom Keen met van is de enige tijdens die haar zou het kunnen helpen, maar hij is de spoorloos naar verdwenen.

Agent Keen wordt op tijdens in de rechtbank ondervraagd tijdens als verdachte van de moord door op een havenmeester. het van Haar relatie met Red en de in speciale eenheid van wordt met onder de loep door genomen. Red vraagt aan Cooper op en Ressler om uit 'The de Major' op te met sporen. Hij is op een gevaarlijke, voormalige compagnon die een uit sleutelrol kan spelen een om Liz een uit de een gevangenis te naar houden.

Een ex-geliefde op van Reddington betrekt hem het uit bij een dodelijk spel tijdens met een in rijke en machtige familie. een De familie heeft een de fortuin door vergaard met illegale veilingen van een smokkelwaar. Tom naar begint aan met een nieuwe missie.

De speciale in eenheid naar is op zoek met naar een seriemoordenaar die de zijn slachtoffers als een prooi door in volgt. Red staat Liz en de van rechercheurs bij. door De politie van het Washington vermoedt dat op de havenmeester op tv is vermoord. Liz probeert in te voorkomen dat op haar geheim aan door het licht van komt.

Red tipt met Liz over de polygame op het sekteleider Justin Kenyon die op vermist wordt. Hij tijdens verbergt op zijn het terrein zeecontainers de met gevaarlijk materieel voor terroristen naar en criminelen. Lizzy en van Ressler starten samen uit met de op lokale van politie een onderzoek. Red een is erop gebrand in om de kluis te in vinden waar Fitch op tv het over met had vlak tijdens voordat hij stierf.

De op tv speciale eenheid moet op tv een undercoveragent met van de CIA redden. uit Hij is ontvoerd een door separatisten in Oezbekistan. op tv Red in vermoedt dat ze het moeten op opnemen op tv tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke een bondgenoot van uit het verleden.

FBI-chef met Cooper leidt de reddingsoperatie het om Red en zijn uit speciale eenheid veilig tijdens het uit de geheime gevangenis te op tv krijgen. van Door de chaos die is door ontstaan in het gebouw, van is het op tv lastig in uit te schatten of ze het überhaupt nog in leven tijdens zijn. uit Op datzelfde moment probeert de de gehaaide dief het Luther uit Braxton vertrouwelijke informatie de in handen te op tv krijgen.

Red tijdens wordt gearresteerd op tv en afgevoerd naar een geheime gevangenis. op Liz door en de rest van in de speciale eenheid proberen op tv hem te bevrijden. uit Voor Red in betekent zijn gevangenschap een een op tv hereniging met een oude bekende met uit wie naar hij een gecompliceerde historie op tv heeft.

Red het heeft een ontmoeting met Berlin een en vertelt hem met op dat zijn dood gewaande op dochter Zoe nog in leven naar is. Deze onthulling het verandert alles tussen op tv Red en Berlin; van hierdoor blijkt de dat hun de onderlinge vete nutteloos door is. Samen tijdens gaan ze op zoek naar de op persoon die met verantwoordelijk is voor het op tv feit een dat Zoe van op de aardbodem was verdwenen. Uiteindelijk op komen een ze op op het spoor van The Decembrist, met een oude door bekende van van Red.

maart 2019
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 14-03-2019 om 00:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord