Programma gemist?

Liz door ontdekt dat ze door tijdens de Cabal in de op tv val is gelokt. het Red naar moet noodgedwongen zijn een connecties inschakelen om haar naar naam te zuiveren. Als een Cooper stuitend nieuws met uit krijgt te verwerken, moeten de Ressler, Samar en door Aram zien op tv uit te vinden wie er bij de de door speciale eenheid tijdens nog te vertrouwen de is.

Dankzij met de informatie van Red zit in de FBI de uit gevaarlijke Russische tijdens moordenaar Karakurt dicht op de de hielen. de Liz en Ressler gaan tijdens naar een standplaats tijdens van van de Russische op veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen door informatie over Karakurt tijdens te krijgen, van maar ook informatie over in de identiteit met van haar moeder. in Cooper bevindt zich naar in een compromitterende op tv situatie.

Na het ontcijferen naar van de tijdens informatie in het chantagedocument een is Red vastberaden naar naar de naderende dreiging af op tv te wenden. De speciale eenheid op door ontdekt dat de lichamen op van Chinees-Amerikaanse de vrouwen uit het land op tv worden gesmokkeld met valse in identiteiten. Nadat Liz een door verstopte foto de ontdekt van in de geheime flat in van Red, gaat ze verder door tijdens op zoek naar antwoorden van over haar door verleden.

Red vecht voor tijdens zijn van leven. Het chantagedocument over een op tv machtige naar vijand is zoek. het Red smeekt uit Liz om een sleutelfiguur uit het zijn verleden op door te sporen de die mogelijk weet tijdens waar het document naar te vinden tijdens is.

De met speciale eenheid spoort de een uitdagend geklede met vrouw van de zwarte van lijst op. Ze is op een naar oplichter die een het gemunt heeft naar op de rijke elite. Tom op smeekt om de van hulp naar van Liz. Red in zet Liz onder druk om Tom op tv te helpen en op tv zegt dat het uit een kwestie uit van de leven of dood van is.

Een tijdens wetenschapper ontvoert invalide patiënten en tijdens voert experimenten op op tv een hen uit om op tv onderzoek te kunnen doen naar met onsterfelijkheid. De speciale eenheid tijdens moet hem opsporen. door Tom is tijdens terug naar in Washington en moet naar zijn best doen op om uit de klauwen op tv van uit zijn nieuwe vijanden te in blijven.

Er wordt steeds op meer bewijs de gevonden tegen Liz in naar de moordzaak van op de de havenmeester. Een rechter met wijst haar van erop dat ze voor verschillende de zware vergrijpen een zal worden aangeklaagd. Red en met Ressler de doen er alles de aan om haar onschuld te door bewijzen. van Tom Keen is de enige op die haar door zou kunnen de helpen, maar hij is spoorloos in de verdwenen.

Agent op tv Keen wordt in de rechtbank het een ondervraagd als verdachte naar van de moord op een een havenmeester. Haar relatie met van Red en tijdens de speciale op eenheid wordt met onder de loep genomen. Red van vraagt aan de Cooper en Ressler om op tv 'The een Major' op te sporen. Hij tijdens is een gevaarlijke, voormalige tijdens compagnon die een van sleutelrol kan spelen naar een om Liz uit de door gevangenis te tijdens houden.

Een ex-geliefde van door Reddington betrekt tijdens hem bij een van dodelijk spel met uit een rijke en machtige op tv familie. met De familie heeft een een fortuin vergaard met naar illegale veilingen van smokkelwaar. tijdens Tom begint aan het een nieuwe een missie.

De met speciale eenheid is op zoek door naar een op tv seriemoordenaar die op tv zijn slachtoffers als tijdens een prooi tijdens volgt. Red staat in Liz en de rechercheurs bij. met De politie van uit Washington vermoedt tijdens dat de havenmeester is met vermoord. Liz probeert te de het voorkomen dat haar geheim aan op het het licht komt.

Red een tipt Liz een over de polygame sekteleider Justin Kenyon op die vermist in wordt. een Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers op tv met gevaarlijk materieel een de voor terroristen en op criminelen. Lizzy en Ressler starten op samen een met de lokale politie een onderzoek. in tijdens Red is erop gebrand om de de kluis te vinden naar waar Fitch tijdens het over had vlak naar voordat het hij stierf.

De op tv speciale eenheid naar moet een undercoveragent van de in CIA redden. Hij is uit ontvoerd door separatisten een in Oezbekistan. op tv Red een vermoedt dat ze het moeten opnemen de tegen tijdens Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot tijdens uit de het verleden.

FBI-chef Cooper van leidt de reddingsoperatie om uit Red en tijdens zijn speciale op tv eenheid veilig uit de door geheime gevangenis te een krijgen. Door het de chaos die is ontstaan van in het gebouw, van is het de lastig in van te schatten of naar ze überhaupt nog in in leven een zijn. Op datzelfde moment uit probeert de gehaaide dief Luther de Braxton met vertrouwelijke informatie met in handen te van krijgen.

Red van wordt gearresteerd en het afgevoerd naar de een geheime gevangenis. Liz en de op het rest van de speciale eenheid proberen in hem van te bevrijden. Voor Red in betekent zijn gevangenschap een in een hereniging met een naar oude bekende met wie hij een een gecompliceerde op tv historie heeft.

Red in heeft een ontmoeting met uit Berlin en vertelt hem met door dat zijn dood gewaande met dochter Zoe tijdens nog in leven naar is. Deze onthulling verandert alles tussen met Red uit en Berlin; hierdoor blijkt de dat hun onderlinge vete van nutteloos in is. Samen in gaan ze op zoek naar op tv de persoon die van verantwoordelijk van is voor het met feit dat Zoe van de aardbodem naar het was verdwenen. Uiteindelijk komen ze op op het spoor door van The de Decembrist, een oude bekende van met een Red.

maart 2021
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!