Programma gemist?

Liz ontdekt dat het een ze door de Cabal in de tijdens val is gelokt. een Red moet noodgedwongen op tv zijn connecties inschakelen naar de om haar naam te zuiveren. Als van in Cooper stuitend nieuws het krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar door en Aram van zien uit te vinden met op tv wie er bij de de speciale eenheid nog het te vertrouwen door is.

Dankzij in de informatie van Red door zit de FBI op de gevaarlijke Russische het moordenaar Karakurt dicht tijdens op door de hielen. Liz en Ressler op gaan naar een op tv standplaats het van de Russische veiligheidsdienst. de Liz hoopt daar niet alleen tijdens informatie over door Karakurt te krijgen, maar van ook op tv informatie over naar de identiteit van haar moeder. Cooper naar bevindt zich met in het een compromitterende situatie.

Na door het ontcijferen van de de informatie in uit het chantagedocument is in Red vastberaden de naderende met dreiging af te wenden. uit De speciale eenheid een ontdekt dat de tijdens lichamen de van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het uit land met worden gesmokkeld in met valse identiteiten. op Nadat Liz een verstopte het foto ontdekt in de geheime het flat de van Red, in gaat ze verder op zoek naar de antwoorden door over haar door verleden.

Red vecht op voor zijn een leven. Het chantagedocument uit over een het machtige vijand is zoek. met Red smeekt Liz om een op tv de sleutelfiguur uit zijn verleden op een te sporen die mogelijk uit met weet waar het document uit te vinden tijdens is.

De op tv speciale eenheid tijdens spoort een uitdagend geklede vrouw op van de zwarte lijst in op. Ze op tv is de een oplichter die het gemunt uit heeft op een de rijke op elite. Tom smeekt de om de hulp van tijdens Liz. Red zet Liz de onder druk om Tom tijdens te helpen en een zegt dat het op tv tijdens een kwestie van leven of dood met het is.

Een naar wetenschapper ontvoert op tv invalide patiënten en voert experimenten op tv op hen een uit om onderzoek te kunnen naar doen uit naar onsterfelijkheid. De speciale op tv eenheid tijdens moet hem opsporen. Tom is op terug een in Washington en moet zijn best de doen door om uit de op tv klauwen van zijn van nieuwe vijanden te de blijven.

Er wordt een steeds meer met bewijs gevonden uit tegen Liz in de met moordzaak op de havenmeester. uit Een rechter op tv wijst haar erop dat ze een voor verschillende zware van vergrijpen zal worden van de aangeklaagd. Red en Ressler uit doen er alles aan om uit haar onschuld te in bewijzen. het Tom Keen van is de enige die haar zou naar kunnen helpen, de maar hij een is spoorloos op verdwenen.

Agent Keen wordt met in de door rechtbank van ondervraagd als verdachte van de op tv moord op een havenmeester. uit Haar tijdens relatie met Red en door de speciale van eenheid wordt onder de loep uit genomen. Red vraagt op tv het aan Cooper en Ressler om 'The een Major' op naar te sporen. Hij is het een gevaarlijke, voormalige met compagnon die een op tv door sleutelrol kan spelen van om Liz uit de gevangenis te een in houden.

Een ex-geliefde van op tv een Reddington betrekt hem bij met een dodelijk spel tijdens met een rijke en naar machtige tijdens familie. De familie de heeft een fortuin vergaard met illegale naar veilingen van op tv smokkelwaar. Tom in begint aan een uit nieuwe missie.

De speciale eenheid naar is van op zoek naar het een seriemoordenaar die zijn slachtoffers een als het een prooi volgt. Red staat in in Liz en de rechercheurs met bij. De politie een van Washington vermoedt dat de het havenmeester tijdens is vermoord. Liz probeert te met voorkomen dat op tv haar geheim aan tijdens het licht een komt.

Red op tipt Liz van over de polygame sekteleider Justin op Kenyon die tijdens vermist wordt. van Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers door met gevaarlijk materieel het voor terroristen in en criminelen. Lizzy op en Ressler starten op tv samen met de naar lokale politie een uit onderzoek. Red is tijdens erop gebrand de om de kluis te het vinden met waar Fitch het over had vlak in tijdens voordat hij stierf.

De de speciale eenheid moet tijdens een undercoveragent van de CIA met redden. Hij met is ontvoerd door separatisten op tv in Oezbekistan. Red het op tv vermoedt dat ze in het moeten opnemen tegen Ruslan op Denisov, een gevaarlijke bondgenoot op tv uit het tijdens verleden.

FBI-chef tijdens Cooper leidt de reddingsoperatie om van Red en naar zijn op tv speciale eenheid veilig op tv uit de geheime gevangenis te krijgen. naar in Door de chaos op die is ontstaan in een het gebouw, is het uit lastig in te schatten op tv of ze naar überhaupt nog in op leven zijn. op Op datzelfde moment probeert de een gehaaide dief Luther van Braxton uit vertrouwelijke informatie op in handen te het krijgen.

Red met wordt gearresteerd en afgevoerd door naar een naar geheime gevangenis. Liz naar en de rest van een de een speciale eenheid proberen met hem te bevrijden. Voor Red betekent de door zijn gevangenschap een hereniging met een van oude bekende op met in wie hij een gecompliceerde op tv historie heeft.

Red heeft in een de ontmoeting met Berlin en vertelt hem op dat zijn dood naar gewaande dochter de Zoe een nog in leven op tv is. Deze onthulling verandert alles van tussen Red en een Berlin; hierdoor blijkt dat naar hun van onderlinge vete nutteloos op tv is. Samen gaan de ze op van zoek naar de persoon die verantwoordelijk in het is voor het met feit dat Zoe van de aardbodem met was de verdwenen. Uiteindelijk komen de ze op het spoor van van The door Decembrist, een oude bekende met van het Red.

oktober 2019
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!