Programma gemist?

Het gekaapte door Russische gevangenenvliegtuig wordt op boven een Manhattan uit de op lucht geschoten, maar het toestel op weet nog te landen. van van Een aantal van de gevangenen overleeft op tv door de crash en slaat op een de het vlucht, waarna de stad hermetisch wordt van naar afgesloten. Een van de voortvluchtige de criminelen door is de mysterieuze een 'Berlin', die het door op Red heeft voorzien. Red wordt naar tijdens vrijgelaten om de verantwoordelijken naar achter de kaping op te met op sporen. Tijdens een ultieme in confrontatie toont Tom een eindelijk zijn ware het gezicht.

Liz het weigert om in met Red samen te op werken, nadat ze de waarheid tijdens een over haar vaders op tv dood heeft ontdekt. door Door een zaak aan van te dragen bij de FBI, tijdens waar ze niet de omheen de kunnen, probeert Red met het goed uit te maken en tegelijk naar Liz te een dwingen om hem te met ontmoeten. Liz informeert de FBI door een over Toms geheime van leven.

Red uit verdenkt 'The Kingmaker' met ervan dat hij op tv een politicus in een Praag heeft op laten draaien een tijdens voor een moord. 'The Kingmaker' is een het een strategisch denker en hij op zit achter de opkomst een van 's op werelds machtigste politici. door Terwijl Red de FBI een helpt een om hem te op pakken, ontdekt Liz met een geheim waar door Red haar niets over heeft op tv tijdens verteld.

De het Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in met ontvoeringen van belangrijke met mensen. een Volgens Red zijn ze de een volgende door kidnapping aan het plannen. Het naar team probeert het volgende een doelwit te beschermen, op tv maar Red uit heeft zo in zijn eigen tijdens agenda als het om de Pavlovich-broers naar gaat. Ondertussen door probeert Liz geduldig uit de waarheid over Tom het aan de met weet te een komen.

Liz wantrouwt Tom door wanneer hij een haar vraagt om opnieuw in hun trouwgelofte het af de te leggen. Red geeft door de informatie die met hij over Tom heeft de verzameld met aan Liz. Ook informeert uit Red haar over een een nieuwe zaak: naar een man genaamd 'The een Undertaker' krijgt vreemden zover in een om iemand te vermoorden om een daarna zelfmoord te op plegen.

Liz tijdens gaat op zoek naar tijdens de verdwenen Jolene, de een zoektocht die haar een gevaarlijk dicht de bij naar de waarheid over het Tom zal brengen. de Wanneer een digitale bom wordt op tv gestolen, gaat van de verdenking uit een naar de Russische hacker Ivan. op tv Al op tv snel blijkt dat de diefstal van dichter een bij huis heeft door plaatsgevonden.

Een een van Reds vroegere bekenden, het de maffiabaas het Mako Tanida, op tv is het volgende doelwit. Tanida is met op tv ontsnapt uit de gevangenis op en is uit op naar wraak. Tom op tv besluit Jolene aan te spreken door op tijdens haar bemoeienis met op zijn opdracht.

Een door prominente aanklager wordt met teruggevonden na een vermissing een van op twaalf jaar. Red vermoedt dat het de verdwijning het een werk is van in Ruth met Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. op Ruth leidt een het ondergrondse rechtbank die mensen door berecht die verantwoordelijk in zijn voor het met ten onrechte veroordelen de van onschuldige personen. Een in naar vrouw probeert Tom tijdens te verleiden tijdens een op tv lerarenbijeenkomst in op tv Orlando.

Madeline op Pratt vraagt Red om haar de te het helpen een beeldje uit van de vijfde naar eeuw te stelen, in waarin mogelijk een lijst van met van namen van Russische topspionnen zit een verborgen. Tijdens een op receptie tijdens bij een ambassade wil met Liz haar slag met slaan, maar ze wordt betrapt. het In alle consternatie met in lukt het Madeline uit het beeldje mee te nemen, maar de de lijst blijkt het er niet in door van te zitten.

Terwijl naar Liz en Tom in op het punt staan om uit een het kind te adopteren, ontdekt Red naar een de connectie tussen de vermissing uit van in een groot aantal baby's en van een adoptiebureau. naar Als Liz dat bureau onderzoekt, naar in stuit ze op een gruwelijk op geheim. Red krijgt tijdens uit zijn zoektocht op tv naar de FBI-infiltrant een een verrassende naar verdachte in het uit vizier.

Red naar licht de FBI in in dat Eric Trettel, een van wetenschapper die een in staat op tv is om mensen te op tv klonen, een op opdracht heeft uitgevoerd voor een uit bekende maffia-informant en in zijn op echtgenote. Liz gaat achter de naar vrouw en van het met dochtertje van Trettel aan. Red in zet zijn zoektocht van naar de mol voort. door Tom op tv en Liz naar hebben de zoveelste hobbel in hun de het relatie.

Terwijl de het FBI-onderzoek naar het de mol wordt voortgezet, een verdwijnt Red spoorloos door van het toneel de om van achter de daders aan te uit gaan die de hem wilden vermoorden. Cooper op tv is erop gebrand uit Red met op te sporen, maar op Liz overtuigt hem ervan op tv dat Red vanzelf op tv opduikt als zij op de zaak van een tijdens seriemoordenaar op zich in met neemt. Red belt een haar inderdaad en geeft door haar de tip om van zich van te richten op door verwondingen die de een moordenaar aanbrengt.

Liz' zoektocht naar in met de gekidnapte Red brengt haar op van het door spoor van een door mol binnen de FBI. De een door informatie die wordt tijdens gelekt, is een bedreiging voor tijdens het de voortbestaan van de speciale het FBI-unit. Tijdens van haar poging om Red veilig met terug te halen en met de levensgevaarlijke Garrick uit een het halt toe te roepen, krijgt met Liz hulp van op een mysterieuze van onbekende.

Red vliegt een met spoed uit terug naar de Verenigde Staten in als de hij hoort dat Liz wordt op tv vastgehouden. in Bij aankomst in Washington van verneemt naar Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, door tijdens het op hem op heeft gemunt. Ressler is op ervan overtuigd een dat Red in hun geheime locatie naar veilig een is, maar dat blijkt in een misvatting een te zijn als door Garrick en zijn door mannen het gebouw naar binnendringen.

De met FBI onderzoekt de toedracht van met een bomaanslag uit op een vrachtvliegtuig met boven Washington. Red naar vermoedt dat een linkse naar terroristische naar groepering hiervoor door verantwoordelijk is. De oprichter van van deze op tv organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastische chirurgie door ondergaan om zo het uit van de handen van de uit FBI te blijven. de Red het weet een manier uit om Wolff op te sporen uit en daarmee de nieuwe aanslagen te voorkomen, maar het dan wil hij in wel in eerst afspraken maken op tv over zijn eigen naar situatie.

september 2017
13-04-2017 22:43

Berlin: Conclusion

The Blacklist - Berlin: Conclusion

Het gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt boven Manhattan uit de lucht geschoten, maar het toestel weet nog te landen. Een aantal van de gevangenen overleeft de crash en slaat op de vlucht, waarna de stad hermetisch wordt afgesloten....

12-04-2017 22:33

Berlin

The Blacklist - Berlin

Liz weigert om met Red samen te werken, nadat ze de waarheid over haar vaders dood heeft ontdekt. Door een zaak aan te dragen bij de FBI, waar ze niet omheen kunnen, probeert Red het goed te maken en tegelijk Liz te dwingen om hem te ontmoe...

11-04-2017 23:04

The Kingmaker

The Blacklist - The Kingmaker

Red verdenkt 'The Kingmaker' ervan dat hij een politicus in Praag heeft op laten draaien voor een moord. 'The Kingmaker' is een strategisch denker en hij zit achter de opkomst van 's werelds machtigste politici. Terwijl Red de FBI helpt om ...

10-04-2017 22:43

The Pavlovich Brothers

The Blacklist - The Pavlovich Brothers

De Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in ontvoeringen van belangrijke mensen. Volgens Red zijn ze de volgende kidnapping aan het plannen. Het team probeert het volgende doelwit te beschermen, maar Red heeft zo zijn eigen agenda als het o...

07-04-2017 22:41

Milton Bobbit

The Blacklist - Milton Bobbit

Liz wantrouwt Tom wanneer hij haar vraagt om opnieuw hun trouwgelofte af te leggen. Red geeft de informatie die hij over Tom heeft verzameld aan Liz. Ook informeert Red haar over een nieuwe zaak: een man genaamd 'The Undertaker' krijgt vree...

06-04-2017 22:44

Ivan

The Blacklist - Ivan

Liz gaat op zoek naar de verdwenen Jolene, een zoektocht die haar gevaarlijk dicht bij de waarheid over Tom zal brengen. Wanneer een digitale bom wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de Russische hacker Ivan. Al snel blijkt dat de di...

05-04-2017 22:31

Mako Tanida

The Blacklist - Mako Tanida

Een van Reds vroegere bekenden, de maffiabaas Mako Tanida, is het volgende doelwit. Tanida is ontsnapt uit de gevangenis en is uit op wraak. Tom besluit Jolene aan te spreken op haar bemoeienis met zijn opdracht.

04-04-2017 22:09

The Judge

The Blacklist - The Judge

Een prominente aanklager wordt teruggevonden na een vermissing van twaalf jaar. Red vermoedt dat de verdwijning het werk is van Ruth Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. Ruth leidt een ondergrondse rechtbank die mensen berecht die verantwoordel...

03-04-2017 22:41

Madeline Pratt

The Blacklist - Madeline Pratt

Madeline Pratt vraagt Red om haar te helpen een beeldje uit de vijfde eeuw te stelen, waarin mogelijk een lijst met namen van Russische topspionnen zit verborgen. Tijdens een receptie bij een ambassade wil Liz haar slag slaan, maar ze wordt...

31-03-2017 22:39

The Cyprus agency

The Blacklist - The Cyprus agency

Terwijl Liz en Tom op het punt staan om een kind te adopteren, ontdekt Red een connectie tussen de vermissing van een groot aantal baby's en een adoptiebureau. Als Liz dat bureau onderzoekt, stuit ze op een gruwelijk geheim. Red krijgt tijd...

30-03-2017 22:44

The Alchemist

The Blacklist - The Alchemist

Red licht de FBI in dat Eric Trettel, een wetenschapper die in staat is om mensen te klonen, een opdracht heeft uitgevoerd voor een bekende maffia-informant en zijn echtgenote. Liz gaat achter de vrouw en het dochtertje van Trettel aan. Red...

29-03-2017 22:43

The good Samaritan

The Blacklist - The good Samaritan

Terwijl het FBI-onderzoek naar de mol wordt voortgezet, verdwijnt Red spoorloos van het toneel om achter de daders aan te gaan die hem wilden vermoorden. Cooper is erop gebrand Red op te sporen, maar Liz overtuigt hem ervan dat Red vanzelf ...

28-03-2017 22:41

Anslo Garrick - part 2

The Blacklist - Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, is een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen en ...

27-03-2017 22:37

Anslo Garrick

The Blacklist - Anslo Garrick

Red vliegt met spoed terug naar de Verenigde Staten als hij hoort dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd dat Red in hun ge...

24-03-2017 22:37

General Ludd

The Blacklist - General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 23:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord