Programma gemist?

Liz door ontdekt dat ze door uit de Cabal een in de val is gelokt. op tv Red moet door noodgedwongen zijn tijdens connecties inschakelen om haar de naam te zuiveren. in Als Cooper van stuitend nieuws krijgt te verwerken, van moeten in Ressler, Samar op en Aram zien op tv uit te vinden wie er bij van de speciale door eenheid nog te vertrouwen het met is.

Dankzij door de informatie van het Red zit de naar FBI de met gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt naar dicht op met de hielen. Liz naar en Ressler gaan naar een een standplaats van de Russische op tv veiligheidsdienst. Liz in hoopt daar niet naar alleen informatie over Karakurt van te krijgen, maar in de ook informatie over de identiteit met van haar op tv moeder. Cooper door bevindt zich in in een compromitterende situatie.

Na het ontcijferen door van de tijdens informatie in op het chantagedocument is Red tijdens vastberaden de naderende het dreiging op af te wenden. De speciale uit eenheid ontdekt in dat de een lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het van land worden gesmokkeld uit met op tv valse identiteiten. Nadat op Liz een verstopte naar foto ontdekt van in de geheime flat van op tv Red, uit gaat ze verder op zoek naar de antwoorden een over haar met verleden.

Red vecht met voor zijn leven. met Het chantagedocument over het een een machtige vijand is zoek. Red op tv smeekt Liz uit om een op sleutelfiguur uit zijn verleden op op tv te sporen die van mogelijk weet waar de het document te door vinden van is.

De speciale tijdens eenheid spoort in een uitdagend op geklede vrouw van de zwarte van lijst op. de Ze is een oplichter die door het gemunt het heeft op de rijke een elite. Tom smeekt door om de hulp met van Liz. op tv Red naar zet Liz onder druk om Tom met te een helpen en zegt dat het op een kwestie van op leven of dood van tijdens is.

Een tijdens wetenschapper ontvoert invalide patiënten de en voert een experimenten op hen uit om het onderzoek te kunnen tijdens doen de naar onsterfelijkheid. De speciale tijdens eenheid uit moet hem opsporen. Tom in is terug het in Washington en moet zijn best naar doen om van uit de klauwen op tv van zijn uit nieuwe vijanden van te blijven.

Er wordt op tv steeds meer bewijs gevonden tijdens tegen Liz de in de moordzaak op de de havenmeester. van Een rechter in wijst haar erop dat uit ze voor verschillende de zware op tv vergrijpen zal worden op aangeklaagd. Red en van Ressler doen er in alles aan om haar onschuld te op bewijzen. Tom met Keen in is de enige die haar zou uit kunnen helpen, naar maar hij is tijdens spoorloos het verdwenen.

Agent Keen wordt een in de het rechtbank ondervraagd het als verdachte naar van de moord op met een havenmeester. tijdens Haar relatie met Red en de door speciale eenheid de wordt onder de in loep genomen. de Red vraagt aan Cooper tijdens en Ressler door om 'The Major' op de te in sporen. Hij is een gevaarlijke, voormalige op tv compagnon die naar een sleutelrol kan spelen van om de Liz uit de gevangenis te uit naar houden.

Een ex-geliefde van uit op Reddington betrekt hem bij naar een dodelijk spel met door een rijke tijdens en machtige familie. in De familie uit heeft een fortuin vergaard met illegale naar veilingen van met smokkelwaar. uit Tom begint aan uit een nieuwe missie.

De speciale naar eenheid is een op zoek naar een seriemoordenaar van die zijn slachtoffers met als een prooi uit volgt. uit Red staat in Liz en de rechercheurs op bij. De politie tijdens van Washington het vermoedt dat de een havenmeester is vermoord. tijdens Liz probeert te voorkomen dat met haar geheim aan het het licht tijdens komt.

Red met tipt Liz over de op polygame sekteleider Justin tijdens Kenyon die vermist op tv wordt. uit Hij verbergt op zijn terrein uit zeecontainers met gevaarlijk materieel de voor op terroristen en met criminelen. Lizzy en Ressler naar starten samen met de lokale een politie een onderzoek. op op Red is erop gebrand om de met kluis te vinden tijdens een waar Fitch het over in had vlak voordat hij de stierf.

De tijdens speciale eenheid moet het een undercoveragent van de CIA op tv redden. Hij door is op tv ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. op Red vermoedt tijdens dat ze op het moeten opnemen op tv tegen Ruslan Denisov, een uit gevaarlijke bondgenoot uit het door verleden.

FBI-chef Cooper met leidt de een reddingsoperatie om Red en zijn op tv speciale eenheid veilig in uit de in geheime gevangenis te uit krijgen. Door het de chaos die in is ontstaan in het gebouw, een is het lastig in in te schatten een of ze in überhaupt nog in van leven tijdens zijn. Op datzelfde moment in probeert de gehaaide dief Luther van Braxton vertrouwelijke van informatie in de handen te met krijgen.

Red wordt gearresteerd tijdens en door afgevoerd naar een geheime gevangenis. uit Liz en naar de rest op tv van de speciale een eenheid proberen door hem te bevrijden. het Voor Red betekent zijn op tv gevangenschap een hereniging een met een oude bekende het met tijdens wie hij een op gecompliceerde historie heeft.

Red de heeft een ontmoeting tijdens met Berlin en het vertelt hem dat met zijn dood gewaande met dochter Zoe nog in leven op tv is. de Deze onthulling verandert door alles tussen Red en Berlin; met hierdoor naar blijkt dat hun onderlinge door vete nutteloos is. met Samen gaan ze in op zoek de naar de persoon die verantwoordelijk van is voor het op tv feit dat Zoe uit van uit de aardbodem was verdwenen. Uiteindelijk door een komen ze op het spoor van het The Decembrist, op een oude met bekende van met Red.

februari 2020
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!