Programma gemist?

Het uit gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt op boven Manhattan op uit de lucht geschoten, maar met het toestel het weet nog te landen. een Een aantal van het in de gevangenen overleeft in de crash en slaat op in de vlucht, waarna op de met stad hermetisch wordt afgesloten. uit Een van de voortvluchtige criminelen tijdens door is de mysterieuze 'Berlin', uit die het op het Red heeft voorzien. Red wordt de met vrijgelaten om de op verantwoordelijken achter de kaping op tijdens te sporen. Tijdens een op tv ultieme confrontatie toont in Tom door eindelijk zijn ware door gezicht.

Liz op weigert om met het Red samen te een werken, nadat ze van de waarheid door over haar vaders dood heeft door ontdekt. Door van een zaak aan te op dragen bij uit de FBI, op waar ze niet omheen op tv kunnen, probeert met Red het goed te maken en een tegelijk Liz op tv te dwingen om hem tijdens te ontmoeten. Liz door informeert uit de FBI over Toms het geheime een leven.

Red verdenkt 'The naar Kingmaker' het ervan dat hij een een politicus in op tv Praag heeft op in laten draaien een voor een moord. 'The uit Kingmaker' is een strategisch een denker en hij uit zit achter uit de opkomst van een 's werelds machtigste politici. Terwijl in tijdens Red de FBI helpt om van hem op te pakken, ontdekt Liz een van geheim waar tijdens Red haar niets over heeft het door verteld.

De een Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in ontvoeringen naar tijdens van belangrijke mensen. op Volgens Red zijn ze de de volgende van kidnapping aan het plannen. Het met team een probeert het volgende doelwit een te beschermen, een maar Red heeft zo tijdens zijn eigen agenda als het uit om de Pavlovich-broers tijdens gaat. door Ondertussen probeert een Liz geduldig de waarheid over naar Tom aan de tijdens weet te met komen.

Liz wantrouwt Tom het wanneer hij naar haar met vraagt om opnieuw hun trouwgelofte van af te leggen. met Red het geeft de informatie in die hij over Tom heeft uit verzameld op aan Liz. Ook een informeert Red haar over een nieuwe in zaak: een tijdens man genaamd 'The uit Undertaker' krijgt in vreemden zover om iemand te op vermoorden om daarna tijdens zelfmoord te naar plegen.

Liz gaat door op op zoek naar de verdwenen een Jolene, een zoektocht die in haar gevaarlijk van dicht bij de waarheid over de het Tom zal brengen. Wanneer uit een digitale naar bom wordt gestolen, gaat de verdenking een uit naar de uit tijdens Russische hacker Ivan. Al snel blijkt het dat uit de diefstal dichter bij uit huis heeft de plaatsgevonden.

Een van op Reds vroegere bekenden, de van een maffiabaas Mako Tanida, is naar het volgende door doelwit. Tanida is ontsnapt uit de op tv gevangenis met en is uit op op tv wraak. Tom besluit door Jolene aan te spreken tijdens op haar door bemoeienis op met zijn opdracht.

Een prominente in aanklager wordt teruggevonden na het een vermissing van van twaalf jaar. Red naar naar vermoedt dat de verdwijning het met werk is naar van Ruth een Kipling, bijgenaamd 'The tijdens Judge'. Ruth leidt een op ondergrondse rechtbank de die mensen berecht van die verantwoordelijk zijn voor op het ten onrechte veroordelen met van onschuldige personen. Een uit op tv vrouw probeert Tom te verleiden in tijdens op een lerarenbijeenkomst in tijdens Orlando.

Madeline door Pratt vraagt in Red om haar te een helpen een in beeldje uit de van vijfde eeuw te naar stelen, waarin mogelijk een lijst met tijdens namen van naar Russische topspionnen zit verborgen. het Tijdens van een receptie bij een een ambassade wil Liz uit haar slag uit slaan, maar ze wordt betrapt. uit In een alle consternatie tijdens lukt het Madeline van het beeldje mee de te nemen, maar de met lijst blijkt er op tv niet in te uit zitten.

Terwijl van Liz en Tom op de het het punt staan om een kind te met met adopteren, ontdekt Red een connectie tussen uit de vermissing uit van een groot met aantal het baby's en een adoptiebureau. van Als Liz dat bureau op onderzoekt, stuit ze tijdens op door een gruwelijk geheim. Red krijgt uit tijdens zijn zoektocht naar in tijdens de FBI-infiltrant een verrassende verdachte in tijdens het de vizier.

Red licht de de FBI het in dat Eric Trettel, tijdens een wetenschapper die op tv in staat is om een op mensen te klonen, een opdracht heeft door uitgevoerd op voor een bekende maffia-informant op tv en zijn echtgenote. op tv Liz gaat achter op tv de in vrouw en het dochtertje van door Trettel aan. Red door zet zijn in zoektocht naar de mol naar voort. met Tom en Liz hebben de naar zoveelste hobbel in van hun op tv relatie.

Terwijl door het FBI-onderzoek naar een de mol wordt voortgezet, met verdwijnt Red spoorloos uit van het toneel om in met achter de daders met aan te gaan die hem wilden de vermoorden. op Cooper is op erop gebrand Red op te het sporen, met maar Liz overtuigt hem ervan een dat Red vanzelf opduikt tijdens als zij op tv de zaak van een een seriemoordenaar op door zich neemt. Red uit belt op haar inderdaad en naar geeft haar de tip om zich een te richten op met verwondingen die op de moordenaar naar aanbrengt.

Liz' zoektocht naar in een de gekidnapte Red brengt haar op uit met het spoor van naar een mol binnen de FBI. op De informatie uit die wordt gelekt, naar is een bedreiging in voor het voortbestaan van op de speciale FBI-unit. Tijdens met haar poging om door Red veilig terug naar een te halen en de tijdens levensgevaarlijke Garrick een halt toe van door te roepen, krijgt Liz tijdens hulp van een mysterieuze een onbekende.

Red van vliegt met spoed terug naar tijdens het de Verenigde Staten de als hij hoort een dat Liz wordt naar vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt tijdens Red dat zijn met aartsvijand, Anslo Garrick, naar het van op hem heeft gemunt. door Ressler is ervan op overtuigd naar dat Red in hun de geheime locatie veilig van is, maar dat blijkt een uit de misvatting te zijn door als Garrick en zijn mannen op tv het gebouw door binnendringen.

De FBI onderzoekt op tv de tijdens toedracht van het een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven tijdens Washington. Red de vermoedt dat met een linkse naar terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De de oprichter tijdens van deze organisatie, door Nathaniel Wolff, heeft plastische van chirurgie ondergaan om zo tijdens uit de in handen van de FBI in te blijven. Red op weet naar een manier om met Wolff op te op tv sporen en een daarmee nieuwe aanslagen te de voorkomen, maar dan met wil hij wel eerst op tv afspraken maken over zijn in eigen door situatie.

november 2017
13-04-2017 22:43

Berlin: Conclusion

The Blacklist - Berlin: Conclusion

Het gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt boven Manhattan uit de lucht geschoten, maar het toestel weet nog te landen. Een aantal van de gevangenen overleeft de crash en slaat op de vlucht, waarna de stad hermetisch wordt afgesloten....

12-04-2017 22:33

Berlin

The Blacklist - Berlin

Liz weigert om met Red samen te werken, nadat ze de waarheid over haar vaders dood heeft ontdekt. Door een zaak aan te dragen bij de FBI, waar ze niet omheen kunnen, probeert Red het goed te maken en tegelijk Liz te dwingen om hem te ontmoe...

11-04-2017 23:04

The Kingmaker

The Blacklist - The Kingmaker

Red verdenkt 'The Kingmaker' ervan dat hij een politicus in Praag heeft op laten draaien voor een moord. 'The Kingmaker' is een strategisch denker en hij zit achter de opkomst van 's werelds machtigste politici. Terwijl Red de FBI helpt om ...

10-04-2017 22:43

The Pavlovich Brothers

The Blacklist - The Pavlovich Brothers

De Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in ontvoeringen van belangrijke mensen. Volgens Red zijn ze de volgende kidnapping aan het plannen. Het team probeert het volgende doelwit te beschermen, maar Red heeft zo zijn eigen agenda als het o...

07-04-2017 22:41

Milton Bobbit

The Blacklist - Milton Bobbit

Liz wantrouwt Tom wanneer hij haar vraagt om opnieuw hun trouwgelofte af te leggen. Red geeft de informatie die hij over Tom heeft verzameld aan Liz. Ook informeert Red haar over een nieuwe zaak: een man genaamd 'The Undertaker' krijgt vree...

06-04-2017 22:44

Ivan

The Blacklist - Ivan

Liz gaat op zoek naar de verdwenen Jolene, een zoektocht die haar gevaarlijk dicht bij de waarheid over Tom zal brengen. Wanneer een digitale bom wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de Russische hacker Ivan. Al snel blijkt dat de di...

05-04-2017 22:31

Mako Tanida

The Blacklist - Mako Tanida

Een van Reds vroegere bekenden, de maffiabaas Mako Tanida, is het volgende doelwit. Tanida is ontsnapt uit de gevangenis en is uit op wraak. Tom besluit Jolene aan te spreken op haar bemoeienis met zijn opdracht.

04-04-2017 22:09

The Judge

The Blacklist - The Judge

Een prominente aanklager wordt teruggevonden na een vermissing van twaalf jaar. Red vermoedt dat de verdwijning het werk is van Ruth Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. Ruth leidt een ondergrondse rechtbank die mensen berecht die verantwoordel...

03-04-2017 22:41

Madeline Pratt

The Blacklist - Madeline Pratt

Madeline Pratt vraagt Red om haar te helpen een beeldje uit de vijfde eeuw te stelen, waarin mogelijk een lijst met namen van Russische topspionnen zit verborgen. Tijdens een receptie bij een ambassade wil Liz haar slag slaan, maar ze wordt...

31-03-2017 22:39

The Cyprus agency

The Blacklist - The Cyprus agency

Terwijl Liz en Tom op het punt staan om een kind te adopteren, ontdekt Red een connectie tussen de vermissing van een groot aantal baby's en een adoptiebureau. Als Liz dat bureau onderzoekt, stuit ze op een gruwelijk geheim. Red krijgt tijd...

30-03-2017 22:44

The Alchemist

The Blacklist - The Alchemist

Red licht de FBI in dat Eric Trettel, een wetenschapper die in staat is om mensen te klonen, een opdracht heeft uitgevoerd voor een bekende maffia-informant en zijn echtgenote. Liz gaat achter de vrouw en het dochtertje van Trettel aan. Red...

29-03-2017 22:43

The good Samaritan

The Blacklist - The good Samaritan

Terwijl het FBI-onderzoek naar de mol wordt voortgezet, verdwijnt Red spoorloos van het toneel om achter de daders aan te gaan die hem wilden vermoorden. Cooper is erop gebrand Red op te sporen, maar Liz overtuigt hem ervan dat Red vanzelf ...

28-03-2017 22:41

Anslo Garrick - part 2

The Blacklist - Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, is een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen en ...

27-03-2017 22:37

Anslo Garrick

The Blacklist - Anslo Garrick

Red vliegt met spoed terug naar de Verenigde Staten als hij hoort dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd dat Red in hun ge...

24-03-2017 22:37

General Ludd

The Blacklist - General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 23:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord