Programma gemist?

Liz naar ontdekt dat naar ze door de Cabal in de de val is gelokt. uit op tv Red moet noodgedwongen zijn met connecties inschakelen uit om haar naam te zuiveren. Als op Cooper stuitend nieuws het krijgt te verwerken, een moeten Ressler, een Samar en Aram zien van op uit te vinden wie er in bij de speciale eenheid op nog het te vertrouwen met is.

Dankzij uit de informatie een van Red zit de van FBI de gevaarlijke Russische de moordenaar Karakurt dicht op het de hielen. Liz tijdens en Ressler tijdens gaan het naar een standplaats van tijdens de Russische veiligheidsdienst. op Liz hoopt daar niet door alleen informatie over met Karakurt te krijgen, met maar door ook informatie over de identiteit door van haar moeder. Cooper uit bevindt zich een in met een compromitterende situatie.

Na het ontcijferen naar van op de informatie in het op chantagedocument is tijdens Red vastberaden de naar naderende dreiging af te wenden. op tv De speciale door eenheid ontdekt dat tijdens de lichamen de van Chinees-Amerikaanse op vrouwen uit het land worden gesmokkeld van van met valse identiteiten. Nadat Liz van een tijdens verstopte foto ontdekt in de op tv geheime flat op tv van Red, gaat ze op verder op zoek een naar antwoorden over haar van naar verleden.

Red vecht met voor het zijn leven. Het chantagedocument over een een een machtige vijand is op zoek. Red smeekt Liz om op tv een sleutelfiguur naar uit zijn van verleden op te sporen door die mogelijk weet waar door het in document te vinden naar is.

De speciale een eenheid spoort een in uitdagend geklede met vrouw van de zwarte lijst tijdens op. Ze is naar met een oplichter die het gemunt heeft door op de rijke in elite. Tom de smeekt om de op tv hulp van Liz. tijdens Red zet Liz onder uit tijdens druk om Tom te helpen en van zegt naar dat het op een kwestie van leven of dood van op tv is.

Een wetenschapper een ontvoert van invalide patiënten en voert experimenten op op tv de hen uit om onderzoek te in kunnen doen naar onsterfelijkheid. van van De speciale eenheid moet in hem opsporen. Tom is van terug in Washington uit en moet zijn naar best tijdens doen om uit de klauwen een van zijn op tv nieuwe vijanden te uit blijven.

Er wordt met steeds meer in bewijs gevonden op tegen Liz in met de moordzaak op met de havenmeester. Een rechter wijst haar op tv erop een dat ze voor het verschillende zware een vergrijpen zal worden uit aangeklaagd. Red en Ressler met doen er alles aan om tijdens de haar onschuld te door bewijzen. Tom Keen is de op tv enige die haar van zou het kunnen helpen, maar hij is tijdens spoorloos een verdwenen.

Agent op Keen wordt in op tv de rechtbank ondervraagd als verdachte het op tv van de moord op van een havenmeester. Haar tijdens relatie met Red en van de speciale eenheid op tv wordt onder de loep door genomen. Red vraagt naar aan het Cooper en door Ressler om 'The Major' naar op te de sporen. Hij is een gevaarlijke, van voormalige op compagnon die een sleutelrol kan spelen van om het Liz uit de gevangenis te door een houden.

Een de ex-geliefde van Reddington betrekt op hem bij van een dodelijk spel het met een rijke het en machtige familie. De familie tijdens het heeft een fortuin het vergaard met illegale veilingen van op smokkelwaar. uit Tom begint aan de een nieuwe missie.

De speciale eenheid van naar is op zoek van naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers een op als een prooi naar volgt. Red staat Liz in en de rechercheurs bij. op De met politie van Washington vermoedt dat de op tv havenmeester is naar vermoord. de Liz probeert te een voorkomen dat haar geheim met aan het licht uit komt.

Red door tipt Liz over de polygame in sekteleider met Justin Kenyon die in vermist wordt. het Hij verbergt op zijn terrein een zeecontainers met gevaarlijk het materieel voor terroristen en tijdens criminelen. Lizzy in en Ressler het starten samen met de lokale uit politie een onderzoek. het door Red is erop op tv gebrand om de kluis te uit vinden waar Fitch tijdens het over van had vlak voordat door hij stierf.

De speciale in eenheid moet een undercoveragent met in van de CIA redden. Hij is tijdens in ontvoerd door separatisten op tv in Oezbekistan. Red uit vermoedt dat ze naar het moeten opnemen door tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke tijdens bondgenoot uit het met verleden.

FBI-chef Cooper leidt op tv de reddingsoperatie om het Red en zijn de speciale uit eenheid veilig op uit de geheime gevangenis te krijgen. de Door een de chaos die met is ontstaan in het uit gebouw, is het lastig met van in te schatten of ze tijdens überhaupt nog in met leven zijn. tijdens Op datzelfde moment probeert het de gehaaide dief tijdens Luther Braxton vertrouwelijke op informatie in handen te van naar krijgen.

Red wordt gearresteerd de en afgevoerd naar het een naar geheime gevangenis. Liz en op tv de van rest van de met speciale eenheid proberen naar hem te bevrijden. Voor Red betekent door met zijn gevangenschap een hereniging met een door oude naar bekende met van wie hij een gecompliceerde historie op heeft.

Red heeft door een ontmoeting met op Berlin en vertelt een hem een dat zijn dood gewaande dochter tijdens Zoe nog in leven een een is. Deze onthulling van verandert alles tussen Red en Berlin; uit hierdoor blijkt in dat hun op onderlinge vete nutteloos is. uit Samen gaan ze op op tv zoek naar in de persoon die uit verantwoordelijk door is voor het feit dat uit Zoe van een de aardbodem was verdwenen. op Uiteindelijk komen ze met op tijdens het spoor van op The Decembrist, een oude met bekende van van Red.

februari 2019
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 00:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord