Programma gemist?

Het van gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt een boven Manhattan uit van de lucht geschoten, het maar in het toestel weet nog te de landen. naar Een aantal van op de gevangenen overleeft de op tv crash en slaat op door de vlucht, waarna de naar op tv stad hermetisch wordt het afgesloten. Een van op tv de voortvluchtige criminelen is een de mysterieuze 'Berlin', die uit het op de Red heeft voorzien. door Red wordt in vrijgelaten om de verantwoordelijken achter de de kaping op het te sporen. Tijdens een een ultieme confrontatie toont een Tom eindelijk zijn uit ware van gezicht.

Liz op tv weigert om de met Red samen in te werken, nadat ze op tv de waarheid over haar vaders een dood heeft ontdekt. uit het Door een zaak aan op te dragen door bij de FBI, waar ze niet naar omheen op tv kunnen, probeert naar Red het goed tijdens te maken en tegelijk Liz met te dwingen om hem op te ontmoeten. Liz een informeert de FBI op over Toms geheime tijdens tijdens leven.

Red de verdenkt 'The Kingmaker' ervan dat van uit hij een politicus in van Praag heeft op op laten draaien voor een moord. op 'The Kingmaker' van is een naar strategisch denker van en hij zit achter de uit opkomst uit van 's werelds machtigste politici. Terwijl naar Red uit de FBI op helpt om hem naar te pakken, ontdekt de Liz een geheim waar het Red haar niets over heeft door een verteld.

De tijdens Pavlovich-broers zijn tijdens gespecialiseerd in ontvoeringen van belangrijke mensen. in Volgens Red door zijn ze van de volgende kidnapping aan tijdens het plannen. Het team in een probeert het volgende doelwit door te beschermen, maar Red heeft naar tijdens zo zijn eigen agenda een als het naar om de Pavlovich-broers gaat. uit Ondertussen probeert Liz uit geduldig de waarheid over op Tom aan de op tv weet te uit komen.

Liz wantrouwt Tom door wanneer hij haar naar vraagt om op tv opnieuw door hun trouwgelofte af van te leggen. Red geeft de informatie met een die hij over Tom op tv heeft verzameld aan Liz. Ook op informeert een Red haar over de een nieuwe zaak: een man met genaamd op tv 'The Undertaker' krijgt een vreemden zover om iemand te uit vermoorden in om daarna zelfmoord door te plegen.

Liz op tv gaat op een zoek naar de verdwenen Jolene, een een zoektocht die haar op tv gevaarlijk dicht met bij een de waarheid over op Tom zal brengen. in Wanneer een digitale bom wordt gestolen, van tijdens gaat de verdenking uit een naar de met Russische hacker Ivan. uit Al snel blijkt dat de diefstal een dichter bij huis in heeft een plaatsgevonden.

Een op van Reds vroegere bekenden, de op tv maffiabaas Mako door Tanida, is het tijdens volgende doelwit. Tanida tijdens is ontsnapt uit de met gevangenis en is tijdens uit op wraak. door Tom op tv besluit Jolene het aan te spreken op uit haar bemoeienis met zijn het opdracht.

Een het prominente aanklager op wordt teruggevonden na een tijdens vermissing van twaalf jaar. tijdens Red vermoedt dat naar de verdwijning het het werk tijdens is van Ruth van Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. Ruth leidt naar een naar ondergrondse rechtbank die uit mensen berecht die de verantwoordelijk zijn voor het ten een onrechte veroordelen van van onschuldige in personen. Een vrouw probeert Tom de naar te verleiden tijdens tijdens een lerarenbijeenkomst in op Orlando.

Madeline van Pratt vraagt Red om door haar te helpen met een beeldje door uit de vijfde eeuw van te op tv stelen, waarin mogelijk naar een lijst met namen op van Russische met topspionnen zit verborgen. Tijdens een receptie de bij tijdens een ambassade wil Liz op tv haar slag van slaan, maar op ze wordt betrapt. In alle op consternatie van lukt het Madeline het het beeldje mee te door nemen, maar de lijst blijkt de er op niet in te naar zitten.

Terwijl uit Liz en het Tom op het met punt staan om een van kind te adopteren, ontdekt Red een een connectie de tussen de vermissing van de een groot aantal door van baby's en een adoptiebureau. Als Liz tijdens dat bureau onderzoekt, door stuit ze op uit een gruwelijk tijdens geheim. op Red krijgt tijdens zijn in zoektocht naar de tijdens FBI-infiltrant een door verrassende verdachte in op het vizier.

Red licht met de met FBI in dat Eric de Trettel, een wetenschapper in die in staat uit is om mensen te klonen, de een opdracht naar heeft uitgevoerd voor van een bekende maffia-informant tijdens en een zijn echtgenote. Liz gaat achter het de van vrouw en het dochtertje uit van Trettel uit aan. Red zet op tv zijn zoektocht naar de mol voort. op Tom en Liz naar hebben de zoveelste naar de hobbel in hun op tv relatie.

Terwijl het FBI-onderzoek op tv naar de mol tijdens wordt naar voortgezet, verdwijnt tijdens Red spoorloos van in het toneel om achter door de daders aan te op gaan die hem van wilden de vermoorden. Cooper is erop gebrand door Red op te op sporen, een maar Liz overtuigt hem ervan op dat Red in vanzelf opduikt als het zij de op zaak van een op seriemoordenaar op zich door neemt. Red belt van haar inderdaad en tijdens geeft haar de naar tip om zich te in richten op verwondingen tijdens die de moordenaar tijdens aanbrengt.

Liz' de zoektocht naar de gekidnapte in Red van brengt haar op op tv het spoor van een uit mol binnen de FBI. De een informatie die tijdens wordt gelekt, met is een bedreiging voor het uit de voortbestaan van de speciale de FBI-unit. Tijdens haar poging van om Red veilig uit terug te in halen en de de levensgevaarlijke Garrick een naar halt toe te roepen, in krijgt uit Liz hulp van een mysterieuze op onbekende.

Red het vliegt met spoed terug op tv naar de Verenigde Staten met als hij hoort de dat Liz wordt in van vastgehouden. Bij aankomst van in Washington verneemt Red dat zijn tijdens aartsvijand, Anslo in Garrick, het op met hem de heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd tijdens dat Red in door hun geheime het locatie veilig is, maar naar dat blijkt een de misvatting met te zijn door als Garrick en zijn mannen het uit gebouw naar binnendringen.

De op FBI onderzoekt de toedracht van op een bomaanslag naar op een de vrachtvliegtuig boven Washington. op Red vermoedt dat een uit linkse terroristische groepering hiervoor een verantwoordelijk is. op De op tv oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, van van heeft plastische chirurgie ondergaan naar om zo uit de handen op van de FBI van de te blijven. Red weet op een manier op tv om Wolff op in te sporen en daarmee nieuwe aanslagen een in te voorkomen, maar dan wil hij op tv naar wel eerst afspraken maken over zijn op tv uit eigen situatie.

februari 2018
13-04-2017 22:43

Berlin: Conclusion

The Blacklist - Berlin: Conclusion

Het gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt boven Manhattan uit de lucht geschoten, maar het toestel weet nog te landen. Een aantal van de gevangenen overleeft de crash en slaat op de vlucht, waarna de stad hermetisch wordt afgesloten....

12-04-2017 22:33

Berlin

The Blacklist - Berlin

Liz weigert om met Red samen te werken, nadat ze de waarheid over haar vaders dood heeft ontdekt. Door een zaak aan te dragen bij de FBI, waar ze niet omheen kunnen, probeert Red het goed te maken en tegelijk Liz te dwingen om hem te ontmoe...

11-04-2017 23:04

The Kingmaker

The Blacklist - The Kingmaker

Red verdenkt 'The Kingmaker' ervan dat hij een politicus in Praag heeft op laten draaien voor een moord. 'The Kingmaker' is een strategisch denker en hij zit achter de opkomst van 's werelds machtigste politici. Terwijl Red de FBI helpt om ...

10-04-2017 22:43

The Pavlovich Brothers

The Blacklist - The Pavlovich Brothers

De Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in ontvoeringen van belangrijke mensen. Volgens Red zijn ze de volgende kidnapping aan het plannen. Het team probeert het volgende doelwit te beschermen, maar Red heeft zo zijn eigen agenda als het o...

07-04-2017 22:41

Milton Bobbit

The Blacklist - Milton Bobbit

Liz wantrouwt Tom wanneer hij haar vraagt om opnieuw hun trouwgelofte af te leggen. Red geeft de informatie die hij over Tom heeft verzameld aan Liz. Ook informeert Red haar over een nieuwe zaak: een man genaamd 'The Undertaker' krijgt vree...

06-04-2017 22:44

Ivan

The Blacklist - Ivan

Liz gaat op zoek naar de verdwenen Jolene, een zoektocht die haar gevaarlijk dicht bij de waarheid over Tom zal brengen. Wanneer een digitale bom wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de Russische hacker Ivan. Al snel blijkt dat de di...

05-04-2017 22:31

Mako Tanida

The Blacklist - Mako Tanida

Een van Reds vroegere bekenden, de maffiabaas Mako Tanida, is het volgende doelwit. Tanida is ontsnapt uit de gevangenis en is uit op wraak. Tom besluit Jolene aan te spreken op haar bemoeienis met zijn opdracht.

04-04-2017 22:09

The Judge

The Blacklist - The Judge

Een prominente aanklager wordt teruggevonden na een vermissing van twaalf jaar. Red vermoedt dat de verdwijning het werk is van Ruth Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. Ruth leidt een ondergrondse rechtbank die mensen berecht die verantwoordel...

03-04-2017 22:41

Madeline Pratt

The Blacklist - Madeline Pratt

Madeline Pratt vraagt Red om haar te helpen een beeldje uit de vijfde eeuw te stelen, waarin mogelijk een lijst met namen van Russische topspionnen zit verborgen. Tijdens een receptie bij een ambassade wil Liz haar slag slaan, maar ze wordt...

31-03-2017 22:39

The Cyprus agency

The Blacklist - The Cyprus agency

Terwijl Liz en Tom op het punt staan om een kind te adopteren, ontdekt Red een connectie tussen de vermissing van een groot aantal baby's en een adoptiebureau. Als Liz dat bureau onderzoekt, stuit ze op een gruwelijk geheim. Red krijgt tijd...

30-03-2017 22:44

The Alchemist

The Blacklist - The Alchemist

Red licht de FBI in dat Eric Trettel, een wetenschapper die in staat is om mensen te klonen, een opdracht heeft uitgevoerd voor een bekende maffia-informant en zijn echtgenote. Liz gaat achter de vrouw en het dochtertje van Trettel aan. Red...

29-03-2017 22:43

The good Samaritan

The Blacklist - The good Samaritan

Terwijl het FBI-onderzoek naar de mol wordt voortgezet, verdwijnt Red spoorloos van het toneel om achter de daders aan te gaan die hem wilden vermoorden. Cooper is erop gebrand Red op te sporen, maar Liz overtuigt hem ervan dat Red vanzelf ...

28-03-2017 22:41

Anslo Garrick - part 2

The Blacklist - Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, is een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen en ...

27-03-2017 22:37

Anslo Garrick

The Blacklist - Anslo Garrick

Red vliegt met spoed terug naar de Verenigde Staten als hij hoort dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd dat Red in hun ge...

24-03-2017 22:37

General Ludd

The Blacklist - General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 14-02-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord