Programma gemist?

Het het gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt op tv boven Manhattan op tv uit de lucht geschoten, door maar op het toestel weet nog op te landen. Een aantal van in de naar gevangenen overleeft een de crash en door slaat op de het vlucht, waarna de stad hermetisch door wordt afgesloten. met Een van de voortvluchtige op criminelen is van de mysterieuze het 'Berlin', die het op Red op tv heeft op tv voorzien. Red wordt vrijgelaten op tv om de een verantwoordelijken achter de kaping op te op sporen. Tijdens door een ultieme confrontatie van toont Tom een eindelijk zijn ware door gezicht.

Liz weigert om met een met Red samen te werken, het nadat ze de in waarheid over haar vaders in dood heeft ontdekt. in Door een zaak tijdens aan te uit dragen bij uit de FBI, door waar ze niet omheen kunnen, probeert uit Red op tv het goed te maken op tv en tegelijk Liz te door dwingen om hem op tv te ontmoeten. Liz uit het informeert de FBI over Toms geheime een door leven.

Red op verdenkt 'The Kingmaker' uit ervan dat van hij een politicus in naar Praag heeft het op laten draaien voor een moord. het 'The Kingmaker' met is een strategisch in denker en hij zit in achter de opkomst door van 's het werelds door machtigste politici. Terwijl van Red de FBI helpt om met hem te pakken, op ontdekt een Liz een geheim waar een Red haar niets over op tv heeft met verteld.

De Pavlovich-broers zijn de gespecialiseerd in ontvoeringen op tv van belangrijke het mensen. Volgens Red de zijn ze de in volgende kidnapping aan het op plannen. Het team naar probeert het volgende met doelwit te het beschermen, in maar Red heeft uit zo zijn eigen agenda als door het om het de Pavlovich-broers gaat. in Ondertussen probeert op Liz geduldig de op waarheid over Tom aan de tijdens weet te met komen.

Liz de wantrouwt Tom tijdens wanneer hij haar vraagt het om opnieuw hun trouwgelofte door af te een leggen. Red geeft de het informatie die hij over tijdens Tom tijdens heeft verzameld door aan Liz. Ook informeert op tv Red haar over op tv een nieuwe zaak: een naar man genaamd van 'The Undertaker' de krijgt vreemden zover om iemand op te uit vermoorden om daarna zelfmoord door te plegen.

Liz van gaat op tijdens zoek naar de van verdwenen Jolene, een zoektocht die op tv haar gevaarlijk dicht bij van tijdens de waarheid over met Tom zal brengen. door Wanneer een digitale op tv bom wordt gestolen, gaat de de verdenking uit van naar de Russische een hacker Ivan. Al snel door blijkt dat de diefstal de tijdens dichter bij huis heeft met plaatsgevonden.

Een het van Reds vroegere uit bekenden, de van maffiabaas Mako Tanida, is het volgende op doelwit. Tanida in is de ontsnapt uit de gevangenis de en is uit op wraak. naar een Tom besluit Jolene aan te spreken van op haar bemoeienis de met zijn op opdracht.

Een door prominente aanklager wordt teruggevonden de na een vermissing van op naar twaalf jaar. Red vermoedt uit dat de verdwijning het werk op tv van is van Ruth Kipling, bijgenaamd met 'The op tv Judge'. Ruth leidt een ondergrondse een rechtbank op tv die mensen berecht uit die verantwoordelijk zijn voor het een ten onrechte veroordelen van naar onschuldige personen. Een de vrouw in probeert Tom te verleiden op tv tijdens een uit lerarenbijeenkomst in de Orlando.

Madeline in Pratt vraagt Red in om haar te helpen het een beeldje uit van de vijfde eeuw te op door stelen, waarin mogelijk een lijst met uit in namen van Russische topspionnen zit verborgen. het Tijdens een receptie in bij de een ambassade wil Liz met haar slag slaan, het maar ze wordt van betrapt. In in alle consternatie lukt op tv het Madeline het beeldje mee door te nemen, de maar de lijst blijkt op tv er het niet in te op tv zitten.

Terwijl op Liz en Tom op uit het punt met staan om een kind een te adopteren, ontdekt Red met een connectie tussen tijdens de vermissing uit van een groot met aantal door baby's en een adoptiebureau. Als het Liz dat bureau een onderzoekt, door stuit ze op een gruwelijk geheim. met Red krijgt door tijdens zijn op zoektocht naar de FBI-infiltrant op een het verrassende verdachte in het de vizier.

Red met licht de FBI in in dat Eric Trettel, door een wetenschapper die in een staat is van om mensen te klonen, op op een opdracht heeft uitgevoerd voor het een bekende maffia-informant door en zijn echtgenote. Liz een in gaat achter de vrouw en het uit dochtertje naar van Trettel aan. Red zet de zijn zoektocht naar een naar de mol voort. op Tom en Liz hebben de zoveelste een hobbel met in hun op relatie.

Terwijl een het FBI-onderzoek naar de op tv mol wordt met voortgezet, verdwijnt Red spoorloos op tv van het toneel in om tijdens achter de daders naar aan te gaan die hem wilden naar vermoorden. Cooper is de erop door gebrand Red een op te sporen, maar Liz overtuigt op hem ervan dat het Red vanzelf opduikt op als zij door de zaak van de een seriemoordenaar op met zich neemt. Red op tv belt haar inderdaad en tijdens geeft op haar de tip om uit zich te richten de op op verwondingen die de moordenaar met aanbrengt.

Liz' zoektocht naar op tv op de gekidnapte Red brengt haar op uit het uit spoor van een mol binnen door de FBI. De in informatie die wordt op tv gelekt, is met een bedreiging voor uit het met voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens in haar poging om de Red veilig terug in van te halen en de levensgevaarlijke Garrick door een halt uit toe te op tv roepen, krijgt de Liz hulp van het een mysterieuze onbekende.

Red vliegt met in spoed het terug naar de Verenigde Staten tijdens als hij hoort op uit dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in van in Washington verneemt Red dat uit zijn aartsvijand, Anslo Garrick, naar de het op hem heeft in gemunt. Ressler is ervan op tv overtuigd door dat Red in de hun geheime locatie veilig in is, maar op tv dat blijkt een misvatting te zijn naar als Garrick en uit met zijn mannen het gebouw tijdens binnendringen.

De tijdens FBI onderzoekt door de toedracht van in een bomaanslag op een uit vrachtvliegtuig boven Washington. Red tijdens vermoedt dat een linkse op terroristische groepering op hiervoor verantwoordelijk een is. De oprichter de van deze organisatie, van Nathaniel Wolff, heeft plastische chirurgie de ondergaan om zo uit naar uit de handen van de tijdens FBI te blijven. naar Red uit weet een manier om Wolff op op te van sporen en daarmee uit nieuwe aanslagen te voorkomen, maar door dan wil op tv hij wel eerst afspraken op tv maken over zijn uit eigen in situatie.

juli 2017
13-04-2017 22:43

Berlin: Conclusion

The Blacklist - Berlin: Conclusion

Het gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt boven Manhattan uit de lucht geschoten, maar het toestel weet nog te landen. Een aantal van de gevangenen overleeft de crash en slaat op de vlucht, waarna de stad hermetisch wordt afgesloten....

12-04-2017 22:33

Berlin

The Blacklist - Berlin

Liz weigert om met Red samen te werken, nadat ze de waarheid over haar vaders dood heeft ontdekt. Door een zaak aan te dragen bij de FBI, waar ze niet omheen kunnen, probeert Red het goed te maken en tegelijk Liz te dwingen om hem te ontmoe...

11-04-2017 23:04

The Kingmaker

The Blacklist - The Kingmaker

Red verdenkt 'The Kingmaker' ervan dat hij een politicus in Praag heeft op laten draaien voor een moord. 'The Kingmaker' is een strategisch denker en hij zit achter de opkomst van 's werelds machtigste politici. Terwijl Red de FBI helpt om ...

10-04-2017 22:43

The Pavlovich Brothers

The Blacklist - The Pavlovich Brothers

De Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in ontvoeringen van belangrijke mensen. Volgens Red zijn ze de volgende kidnapping aan het plannen. Het team probeert het volgende doelwit te beschermen, maar Red heeft zo zijn eigen agenda als het o...

07-04-2017 22:41

Milton Bobbit

The Blacklist - Milton Bobbit

Liz wantrouwt Tom wanneer hij haar vraagt om opnieuw hun trouwgelofte af te leggen. Red geeft de informatie die hij over Tom heeft verzameld aan Liz. Ook informeert Red haar over een nieuwe zaak: een man genaamd 'The Undertaker' krijgt vree...

06-04-2017 22:44

Ivan

The Blacklist - Ivan

Liz gaat op zoek naar de verdwenen Jolene, een zoektocht die haar gevaarlijk dicht bij de waarheid over Tom zal brengen. Wanneer een digitale bom wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de Russische hacker Ivan. Al snel blijkt dat de di...

05-04-2017 22:31

Mako Tanida

The Blacklist - Mako Tanida

Een van Reds vroegere bekenden, de maffiabaas Mako Tanida, is het volgende doelwit. Tanida is ontsnapt uit de gevangenis en is uit op wraak. Tom besluit Jolene aan te spreken op haar bemoeienis met zijn opdracht.

04-04-2017 22:09

The Judge

The Blacklist - The Judge

Een prominente aanklager wordt teruggevonden na een vermissing van twaalf jaar. Red vermoedt dat de verdwijning het werk is van Ruth Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. Ruth leidt een ondergrondse rechtbank die mensen berecht die verantwoordel...

03-04-2017 22:41

Madeline Pratt

The Blacklist - Madeline Pratt

Madeline Pratt vraagt Red om haar te helpen een beeldje uit de vijfde eeuw te stelen, waarin mogelijk een lijst met namen van Russische topspionnen zit verborgen. Tijdens een receptie bij een ambassade wil Liz haar slag slaan, maar ze wordt...

31-03-2017 22:39

The Cyprus agency

The Blacklist - The Cyprus agency

Terwijl Liz en Tom op het punt staan om een kind te adopteren, ontdekt Red een connectie tussen de vermissing van een groot aantal baby's en een adoptiebureau. Als Liz dat bureau onderzoekt, stuit ze op een gruwelijk geheim. Red krijgt tijd...

30-03-2017 22:44

The Alchemist

The Blacklist - The Alchemist

Red licht de FBI in dat Eric Trettel, een wetenschapper die in staat is om mensen te klonen, een opdracht heeft uitgevoerd voor een bekende maffia-informant en zijn echtgenote. Liz gaat achter de vrouw en het dochtertje van Trettel aan. Red...

29-03-2017 22:43

The good Samaritan

The Blacklist - The good Samaritan

Terwijl het FBI-onderzoek naar de mol wordt voortgezet, verdwijnt Red spoorloos van het toneel om achter de daders aan te gaan die hem wilden vermoorden. Cooper is erop gebrand Red op te sporen, maar Liz overtuigt hem ervan dat Red vanzelf ...

28-03-2017 22:41

Anslo Garrick - part 2

The Blacklist - Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, is een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen en ...

27-03-2017 22:37

Anslo Garrick

The Blacklist - Anslo Garrick

Red vliegt met spoed terug naar de Verenigde Staten als hij hoort dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd dat Red in hun ge...

24-03-2017 22:37

General Ludd

The Blacklist - General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord