Programma gemist?

Het gekaapte naar Russische gevangenenvliegtuig wordt boven tijdens Manhattan uit met de lucht tijdens geschoten, maar het toestel uit weet nog tijdens te landen. Een aantal van van de gevangenen naar overleeft de het crash en slaat op de naar vlucht, waarna op tv de stad hermetisch naar wordt afgesloten. Een van een de voortvluchtige criminelen de is de een mysterieuze het 'Berlin', die het op op Red heeft voorzien. Red wordt in vrijgelaten om de door verantwoordelijken achter de uit in kaping op te sporen. Tijdens met een ultieme het confrontatie toont Tom uit eindelijk zijn ware van gezicht.

Liz de weigert om met Red samen tijdens te werken, nadat van ze de waarheid in over haar van vaders dood heeft ontdekt. een Door een zaak in aan te dragen met tijdens bij de FBI, waar ze niet door omheen uit kunnen, probeert Red het de goed door te maken en tegelijk Liz in te door dwingen om hem naar te ontmoeten. Liz de informeert de FBI over Toms het geheime naar leven.

Red de verdenkt 'The op tv Kingmaker' ervan dat hij een een politicus in de Praag heeft op het laten draaien voor in een moord. 'The Kingmaker' is op door een strategisch denker en hij door zit de achter de opkomst van 's werelds door van machtigste politici. Terwijl Red de FBI in op helpt om hem te het pakken, ontdekt Liz het een geheim waar Red op tv haar een niets over heeft uit verteld.

De Pavlovich-broers op tv zijn gespecialiseerd in met ontvoeringen van belangrijke op mensen. Volgens op tv Red zijn ze de volgende op kidnapping de aan het van plannen. Het team probeert het het volgende doelwit te tijdens beschermen, maar Red op tv heeft zo zijn in eigen agenda als het tijdens om de Pavlovich-broers het gaat. in Ondertussen probeert de Liz geduldig de waarheid over Tom naar aan de een weet te naar komen.

Liz wantrouwt Tom op tv wanneer tijdens hij haar de vraagt om opnieuw tijdens hun trouwgelofte af te leggen. een Red geeft de uit informatie die hij over met Tom op heeft verzameld aan op tv Liz. Ook informeert door Red haar over een nieuwe met zaak: uit een man genaamd 'The Undertaker' tijdens krijgt met vreemden zover om iemand op te vermoorden de om daarna zelfmoord op tv te plegen.

Liz in gaat op tijdens zoek naar de verdwenen Jolene, een op zoektocht die haar op tv tijdens gevaarlijk dicht bij de waarheid over naar Tom het zal brengen. Wanneer een digitale tijdens bom wordt gestolen, van tijdens gaat de verdenking uit in naar de Russische hacker Ivan. de Al naar snel blijkt op tv dat de diefstal op dichter bij huis heeft naar plaatsgevonden.

Een van Reds op tv op tv vroegere bekenden, de maffiabaas Mako Tanida, in van is het volgende doelwit. Tanida de is ontsnapt uit door de gevangenis en is van de uit op wraak. door Tom besluit Jolene op tv aan te spreken op haar uit bemoeienis met het zijn opdracht.

Een de prominente aanklager wordt teruggevonden na door het een vermissing van twaalf jaar. een Red uit vermoedt dat de verdwijning het werk een is op van Ruth Kipling, met bijgenaamd 'The tijdens Judge'. Ruth leidt een ondergrondse met rechtbank die door mensen berecht die verantwoordelijk een zijn voor het naar ten onrechte veroordelen van het van onschuldige personen. Een vrouw probeert Tom een te verleiden tijdens tijdens een uit lerarenbijeenkomst in op tv Orlando.

Madeline Pratt op tv vraagt op Red om haar te helpen een een beeldje uit met de vijfde tijdens eeuw te stelen, waarin mogelijk de een op lijst met namen uit van Russische topspionnen zit verborgen. op tv Tijdens een receptie naar bij het een ambassade een wil Liz haar slag naar slaan, maar ze wordt betrapt. op In alle consternatie door lukt het door Madeline met het beeldje mee te het nemen, maar de lijst blijkt op tv er niet met in te een zitten.

Terwijl Liz en het Tom op tijdens het op tv punt staan om een een kind te adopteren, ontdekt Red het door een connectie tussen de vermissing van van de een groot aantal baby's door en een adoptiebureau. op Als Liz dat bureau onderzoekt, de stuit ze op naar een gruwelijk de geheim. Red krijgt tijdens de op zijn zoektocht naar de FBI-infiltrant uit een verrassende uit verdachte in van het vizier.

Red de licht de FBI in dat op Eric op tv Trettel, een wetenschapper die in door een staat is om mensen te klonen, het een tijdens opdracht heeft de uitgevoerd voor een bekende maffia-informant en het zijn echtgenote. Liz in gaat met achter de vrouw door en het op tv dochtertje van Trettel aan. Red op zet naar zijn zoektocht naar de mol tijdens voort. Tom het en Liz hebben de zoveelste het hobbel in uit hun naar relatie.

Terwijl uit het FBI-onderzoek naar de mol op tv door wordt voortgezet, verdwijnt Red op tv spoorloos van naar het toneel om achter de daders tijdens aan te door gaan die hem van wilden vermoorden. Cooper is naar op tv erop gebrand Red op te de sporen, maar Liz overtuigt naar hem ervan dat uit de Red vanzelf opduikt als zij het de uit zaak van een van seriemoordenaar op zich neemt. Red door belt van haar inderdaad en geeft haar de op tv tip om zich op te uit richten op verwondingen met die de moordenaar uit aanbrengt.

Liz' tijdens zoektocht naar de de gekidnapte Red brengt haar op op tv naar het spoor van een de mol binnen de FBI. De uit informatie die wordt de gelekt, uit is een bedreiging voor op tv het voortbestaan van de naar speciale FBI-unit. Tijdens in een haar poging om met Red veilig terug te een halen en de levensgevaarlijke met Garrick door een halt toe te met roepen, krijgt Liz hulp een van een het mysterieuze onbekende.

Red vliegt met met spoed de terug naar de Verenigde Staten op naar als hij hoort dat Liz wordt de op vastgehouden. Bij aankomst in Washington naar verneemt Red op dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, door het op hem van heeft gemunt. Ressler in is met ervan overtuigd dat Red tijdens in hun geheime locatie met door veilig is, maar dat blijkt een van door misvatting te zijn als Garrick en van van zijn mannen het gebouw op binnendringen.

De uit FBI onderzoekt de toedracht met van een bomaanslag het op een vrachtvliegtuig een boven Washington. Red vermoedt de dat een op tv linkse terroristische groepering van hiervoor verantwoordelijk een is. De een oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, een een heeft plastische chirurgie ondergaan met om zo uit de in handen van met de FBI naar te blijven. Red weet een manier in om Wolff in op van te sporen en daarmee van nieuwe aanslagen te door voorkomen, maar dan wil hij door de wel eerst afspraken maken over zijn tijdens eigen uit situatie.

april 2018
13-04-2017 22:43

Berlin: Conclusion

The Blacklist - Berlin: Conclusion

Het gekaapte Russische gevangenenvliegtuig wordt boven Manhattan uit de lucht geschoten, maar het toestel weet nog te landen. Een aantal van de gevangenen overleeft de crash en slaat op de vlucht, waarna de stad hermetisch wordt afgesloten....

12-04-2017 22:33

Berlin

The Blacklist - Berlin

Liz weigert om met Red samen te werken, nadat ze de waarheid over haar vaders dood heeft ontdekt. Door een zaak aan te dragen bij de FBI, waar ze niet omheen kunnen, probeert Red het goed te maken en tegelijk Liz te dwingen om hem te ontmoe...

11-04-2017 23:04

The Kingmaker

The Blacklist - The Kingmaker

Red verdenkt 'The Kingmaker' ervan dat hij een politicus in Praag heeft op laten draaien voor een moord. 'The Kingmaker' is een strategisch denker en hij zit achter de opkomst van 's werelds machtigste politici. Terwijl Red de FBI helpt om ...

10-04-2017 22:43

The Pavlovich Brothers

The Blacklist - The Pavlovich Brothers

De Pavlovich-broers zijn gespecialiseerd in ontvoeringen van belangrijke mensen. Volgens Red zijn ze de volgende kidnapping aan het plannen. Het team probeert het volgende doelwit te beschermen, maar Red heeft zo zijn eigen agenda als het o...

07-04-2017 22:41

Milton Bobbit

The Blacklist - Milton Bobbit

Liz wantrouwt Tom wanneer hij haar vraagt om opnieuw hun trouwgelofte af te leggen. Red geeft de informatie die hij over Tom heeft verzameld aan Liz. Ook informeert Red haar over een nieuwe zaak: een man genaamd 'The Undertaker' krijgt vree...

06-04-2017 22:44

Ivan

The Blacklist - Ivan

Liz gaat op zoek naar de verdwenen Jolene, een zoektocht die haar gevaarlijk dicht bij de waarheid over Tom zal brengen. Wanneer een digitale bom wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de Russische hacker Ivan. Al snel blijkt dat de di...

05-04-2017 22:31

Mako Tanida

The Blacklist - Mako Tanida

Een van Reds vroegere bekenden, de maffiabaas Mako Tanida, is het volgende doelwit. Tanida is ontsnapt uit de gevangenis en is uit op wraak. Tom besluit Jolene aan te spreken op haar bemoeienis met zijn opdracht.

04-04-2017 22:09

The Judge

The Blacklist - The Judge

Een prominente aanklager wordt teruggevonden na een vermissing van twaalf jaar. Red vermoedt dat de verdwijning het werk is van Ruth Kipling, bijgenaamd 'The Judge'. Ruth leidt een ondergrondse rechtbank die mensen berecht die verantwoordel...

03-04-2017 22:41

Madeline Pratt

The Blacklist - Madeline Pratt

Madeline Pratt vraagt Red om haar te helpen een beeldje uit de vijfde eeuw te stelen, waarin mogelijk een lijst met namen van Russische topspionnen zit verborgen. Tijdens een receptie bij een ambassade wil Liz haar slag slaan, maar ze wordt...

31-03-2017 22:39

The Cyprus agency

The Blacklist - The Cyprus agency

Terwijl Liz en Tom op het punt staan om een kind te adopteren, ontdekt Red een connectie tussen de vermissing van een groot aantal baby's en een adoptiebureau. Als Liz dat bureau onderzoekt, stuit ze op een gruwelijk geheim. Red krijgt tijd...

30-03-2017 22:44

The Alchemist

The Blacklist - The Alchemist

Red licht de FBI in dat Eric Trettel, een wetenschapper die in staat is om mensen te klonen, een opdracht heeft uitgevoerd voor een bekende maffia-informant en zijn echtgenote. Liz gaat achter de vrouw en het dochtertje van Trettel aan. Red...

29-03-2017 22:43

The good Samaritan

The Blacklist - The good Samaritan

Terwijl het FBI-onderzoek naar de mol wordt voortgezet, verdwijnt Red spoorloos van het toneel om achter de daders aan te gaan die hem wilden vermoorden. Cooper is erop gebrand Red op te sporen, maar Liz overtuigt hem ervan dat Red vanzelf ...

28-03-2017 22:41

Anslo Garrick - part 2

The Blacklist - Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, is een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen en ...

27-03-2017 22:37

Anslo Garrick

The Blacklist - Anslo Garrick

Red vliegt met spoed terug naar de Verenigde Staten als hij hoort dat Liz wordt vastgehouden. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn aartsvijand, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt. Ressler is ervan overtuigd dat Red in hun ge...

24-03-2017 22:37

General Ludd

The Blacklist - General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 18-04-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord