Programma gemist?

Liz op tv ontdekt dat ze door de van van Cabal in de val in is gelokt. naar Red moet noodgedwongen zijn connecties door inschakelen om van haar naam te zuiveren. Als door Cooper stuitend met nieuws krijgt te verwerken, tijdens moeten Ressler, Samar het en in Aram zien uit in te vinden wie er in bij de speciale het eenheid nog op tv te vertrouwen het is.

Dankzij de de informatie van het Red zit op tv de FBI de gevaarlijke van Russische moordenaar Karakurt dicht op door de hielen. de Liz naar en Ressler gaan naar naar een standplaats met van de Russische veiligheidsdienst. Liz op hoopt het daar niet alleen informatie over Karakurt de te in krijgen, maar ook door informatie over met de identiteit van haar moeder. in Cooper bevindt zich op tv in een compromitterende van situatie.

Na het in ontcijferen van de informatie het naar in het chantagedocument een is Red vastberaden de van naderende dreiging af uit te wenden. De op speciale eenheid een ontdekt dat de lichamen van naar Chinees-Amerikaanse vrouwen in uit het land worden gesmokkeld op tv met valse identiteiten. in Nadat Liz door een verstopte door foto ontdekt in de geheime op flat met van Red, op gaat ze verder op zoek naar in op tv antwoorden over haar op verleden.

Red op vecht voor in zijn leven. Het chantagedocument over een een op machtige vijand is zoek. Red naar smeekt Liz om de een uit sleutelfiguur uit zijn verleden op te uit sporen die een mogelijk uit weet waar het met document te vinden op tv is.

De speciale in eenheid spoort een in uitdagend een geklede vrouw van de op tv zwarte lijst uit op. Ze is een oplichter naar die het de gemunt heeft op op de rijke het elite. Tom smeekt om met de hulp van met Liz. Red in zet Liz onder druk om Tom met te helpen en tijdens zegt op dat het op een kwestie van leven met of dood naar is.

Een wetenschapper op ontvoert tijdens invalide patiënten en in voert experimenten op in hen uit om onderzoek te kunnen naar doen naar onsterfelijkheid. in een De speciale eenheid door moet hem opsporen. Tom is terug op tv in in Washington en moet zijn de best doen een om uit de klauwen een van zijn naar nieuwe vijanden te tijdens blijven.

Er door wordt steeds meer naar bewijs gevonden tegen Liz door in de van moordzaak op de havenmeester. uit Een rechter wijst haar een erop dat de ze voor verschillende uit zware vergrijpen zal op tv worden aangeklaagd. Red op tv en Ressler doen het er op alles aan om haar onschuld met te bewijzen. uit Tom Keen is de enige de van die haar zou kunnen helpen, maar in hij is op tv spoorloos door verdwenen.

Agent op Keen wordt in uit de rechtbank naar ondervraagd als verdachte van de moord van op een tijdens havenmeester. Haar relatie op met Red en tijdens de van speciale eenheid wordt onder de loep door genomen. tijdens Red vraagt aan van Cooper en Ressler om het 'The Major' op te de sporen. Hij de is tijdens een gevaarlijke, voormalige compagnon die uit een sleutelrol van kan spelen om het Liz uit de gevangenis te door met houden.

Een de ex-geliefde van Reddington tijdens betrekt hem op bij een dodelijk spel met in een rijke en met machtige een familie. De familie in heeft een fortuin vergaard in met illegale van veilingen van smokkelwaar. op tv Tom begint aan een nieuwe op tv missie.

De van speciale eenheid is op zoek van van naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers de als een prooi met volgt. de Red staat Liz de en de rechercheurs naar bij. De politie van tijdens Washington vermoedt dat door de uit havenmeester is vermoord. op tv Liz probeert te het voorkomen dat haar op geheim aan het op licht komt.

Red op tv tipt Liz over de polygame het sekteleider Justin door Kenyon die vermist wordt. tijdens Hij naar verbergt op zijn terrein zeecontainers op tv met met gevaarlijk materieel naar voor terroristen en in criminelen. Lizzy en Ressler starten in samen met de tijdens lokale politie een naar onderzoek. Red op is erop gebrand om in de kluis te vinden met waar Fitch het van over had een vlak voordat hij op tv stierf.

De speciale eenheid met in moet een undercoveragent van een de CIA redden. Hij is van ontvoerd naar door separatisten in in Oezbekistan. Red vermoedt uit dat ze het moeten opnemen een tegen Ruslan met Denisov, het een gevaarlijke bondgenoot uit met het verleden.

FBI-chef van Cooper leidt de op reddingsoperatie om het Red en zijn speciale eenheid veilig tijdens uit naar de geheime gevangenis te krijgen. een van Door de chaos in die is ontstaan in met het gebouw, is de het lastig in te schatten op tv of ze überhaupt op tv nog het in leven zijn. met Op datzelfde de moment probeert de door gehaaide dief Luther Braxton vertrouwelijke naar informatie de in handen te naar krijgen.

Red met wordt gearresteerd in en afgevoerd naar een geheime van gevangenis. Liz en de met rest van de uit speciale in eenheid proberen tijdens hem te bevrijden. Voor Red betekent op zijn gevangenschap een in hereniging met een in op oude bekende met wie hij in een gecompliceerde een historie heeft.

Red tijdens heeft een ontmoeting met Berlin een en op tv vertelt hem dat zijn dood met gewaande naar dochter Zoe nog op tv in leven is. de Deze onthulling door verandert alles tussen Red met en Berlin; hierdoor op blijkt dat hun onderlinge vete in nutteloos is. Samen op tv gaan ze door op zoek naar naar de persoon die verantwoordelijk de is in voor het feit dat de Zoe van de van aardbodem tijdens was verdwenen. Uiteindelijk komen ze met op door het spoor van tijdens The Decembrist, een oude bekende van uit tijdens Red.

juli 2019
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord