Programma gemist?

Liz een ontdekt dat ze door de op tv Cabal in de uit val in is gelokt. Red moet de noodgedwongen door zijn connecties inschakelen een om haar naam te zuiveren. een Als de Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, tijdens moeten naar Ressler, Samar en Aram op tv zien uit te met vinden wie er in bij de speciale eenheid met nog te de vertrouwen van is.

Dankzij het de informatie het van Red zit de FBI de op gevaarlijke Russische een moordenaar Karakurt het dicht op de op tv hielen. Liz en Ressler gaan naar naar een standplaats in van de op Russische veiligheidsdienst. Liz op tv hoopt met daar niet alleen informatie op tv over Karakurt te krijgen, maar naar ook informatie van over de identiteit van een naar haar moeder. Cooper bevindt de zich in een compromitterende uit situatie.

Na tijdens het ontcijferen op van de informatie in het op chantagedocument is tijdens Red vastberaden de op tv naderende dreiging af te tijdens wenden. De speciale van eenheid in ontdekt dat de de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen met uit het op tv land worden gesmokkeld met valse identiteiten. een Nadat Liz op een verstopte uit foto ontdekt in het de geheime flat van Red, in gaat ze tijdens verder op met zoek naar antwoorden op tv over haar naar verleden.

Red vecht voor het zijn leven. op Het tijdens chantagedocument over een op machtige vijand is zoek. Red een smeekt met Liz om een sleutelfiguur uit zijn met verleden op de te sporen een die mogelijk van weet waar het uit document te vinden op is.

De speciale op tv eenheid op spoort een uitdagend geklede vrouw van uit de met zwarte lijst op. Ze is van een op tv oplichter die het gemunt heeft in op de tijdens rijke elite. Tom smeekt tijdens om de naar hulp een van Liz. Red zet Liz onder uit druk uit om Tom met te helpen en zegt de dat het een kwestie van uit leven of dood een naar is.

Een wetenschapper op tv ontvoert invalide patiënten uit en uit voert experimenten op hen uit met om onderzoek te kunnen tijdens een doen naar onsterfelijkheid. De met speciale eenheid moet met hem opsporen. Tom is terug van in Washington uit en moet zijn op best doen om naar uit de met klauwen van zijn nieuwe vijanden op te in blijven.

Er door wordt steeds uit meer bewijs gevonden tegen Liz in het de moordzaak op van de op tv havenmeester. Een rechter wijst uit haar erop dat op tv ze voor verschillende van zware met vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en met van Ressler doen er alles een aan om haar op tv onschuld te bewijzen. de Tom Keen is de door enige die van haar zou kunnen de helpen, maar hij is een spoorloos de verdwenen.

Agent Keen wordt naar in de in rechtbank ondervraagd als verdachte met door van de moord op een van havenmeester. Haar relatie op met Red en op tv de speciale eenheid op wordt onder tijdens de loep genomen. tijdens Red vraagt aan Cooper en door een Ressler om 'The Major' op uit te sporen. de Hij is de een gevaarlijke, voormalige naar compagnon die een tijdens sleutelrol kan spelen om het Liz uit de gevangenis op tv te in houden.

Een het ex-geliefde van Reddington betrekt hem het bij een door dodelijk spel met met een rijke en machtige op familie. De familie uit heeft een de fortuin vergaard met in illegale veilingen van op smokkelwaar. Tom het begint aan een nieuwe tijdens missie.

De een speciale eenheid is op zoek op tv naar een seriemoordenaar naar die zijn slachtoffers door als een tijdens prooi volgt. Red staat een Liz en door de naar rechercheurs bij. De politie van Washington een vermoedt dat op de havenmeester is vermoord. naar Liz van probeert te voorkomen dat haar het tijdens geheim aan het het licht komt.

Red tipt in Liz over de door polygame sekteleider Justin Kenyon naar het die vermist wordt. Hij verbergt op door zijn terrein zeecontainers een met de gevaarlijk materieel een voor terroristen en criminelen. door Lizzy en Ressler het starten samen met de door lokale politie naar een onderzoek. Red met is erop het gebrand om de met kluis te vinden waar Fitch het op tv over had vlak met op voordat hij stierf.

De op speciale eenheid moet een op tv undercoveragent van naar de CIA redden. Hij is het ontvoerd een door separatisten in Oezbekistan. het Red vermoedt dat een ze het moeten opnemen tijdens tegen Ruslan op tv Denisov, een gevaarlijke bondgenoot tijdens uit uit het verleden.

FBI-chef Cooper een leidt de reddingsoperatie door om Red en met zijn speciale eenheid veilig op de uit de geheime uit gevangenis te krijgen. Door de het chaos van die is ontstaan in van het gebouw, is het een lastig met in te schatten of tijdens ze überhaupt nog van in leven zijn. Op in datzelfde moment probeert in de gehaaide dief Luther uit Braxton vertrouwelijke van informatie in uit handen te van krijgen.

Red wordt gearresteerd een en afgevoerd naar uit een geheime in gevangenis. tijdens Liz en de rest van van de door speciale eenheid proberen hem te bevrijden. de Voor door Red betekent de zijn gevangenschap een met hereniging met een oude van bekende met wie hij met een gecompliceerde historie op tv heeft.

Red heeft een van ontmoeting de met Berlin op tv en vertelt hem dat zijn tijdens dood op tv gewaande dochter Zoe nog in de leven is. van Deze onthulling verandert het alles tussen in Red en Berlin; hierdoor met blijkt dat hun in onderlinge vete nutteloos is. van Samen gaan ze op op zoek naar de in persoon door die verantwoordelijk met is voor het op feit dat Zoe van de tijdens aardbodem was verdwenen. Uiteindelijk het tijdens komen ze op met het spoor van The op Decembrist, een oude bekende van naar door Red.

oktober 2019
31-12-2018 00:37

Masha Rostova

The Blacklist - Masha Rostova

Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red moet noodgedwongen zijn connecties inschakelen om haar naam te zuiveren. Als Cooper stuitend nieuws krijgt te verwerken, moeten Ressler, Samar en Aram zien uit te vinden wie er bij d...

30-12-2018 23:49

Karakurt

The Blacklist - Karakurt

Dankzij de informatie van Red zit de FBI de gevaarlijke Russische moordenaar Karakurt dicht op de hielen. Liz en Ressler gaan naar een standplaats van de Russische veiligheidsdienst. Liz hoopt daar niet alleen informatie over Karakurt te kr...

24-12-2018 00:35

Quon Zhang

The Blacklist - Quon Zhang

Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden. De speciale eenheid ontdekt dat de lichamen van Chinees-Amerikaanse vrouwen uit het land worden gesmokkeld met valse identit...

23-12-2018 23:47

Leonard Caul

The Blacklist - Leonard Caul

Red vecht voor zijn leven. Het chantagedocument over een machtige vijand is zoek. Red smeekt Liz om een sleutelfiguur uit zijn verleden op te sporen die mogelijk weet waar het document te vinden is.

17-12-2018 00:34

Vanessa Cruz

The Blacklist - Vanessa Cruz

De speciale eenheid spoort een uitdagend geklede vrouw van de zwarte lijst op. Ze is een oplichter die het gemunt heeft op de rijke elite. Tom smeekt om de hulp van Liz. Red zet Liz onder druk om Tom te helpen en zegt dat het een kwestie va...

16-12-2018 23:46

The longevity initiative

The Blacklist - The longevity initiative

Een wetenschapper ontvoert invalide patiënten en voert experimenten op hen uit om onderzoek te kunnen doen naar onsterfelijkheid. De speciale eenheid moet hem opsporen. Tom is terug in Washington en moet zijn best doen om uit de klauwen van...

10-12-2018 00:36

Tom Keen

The Blacklist - Tom Keen

Er wordt steeds meer bewijs gevonden tegen Liz in de moordzaak op de havenmeester. Een rechter wijst haar erop dat ze voor verschillende zware vergrijpen zal worden aangeklaagd. Red en Ressler doen er alles aan om haar onschuld te bewijzen....

09-12-2018 23:48

The major

The Blacklist - The major

Agent Keen wordt in de rechtbank ondervraagd als verdachte van de moord op een havenmeester. Haar relatie met Red en de speciale eenheid wordt onder de loep genomen. Red vraagt aan Cooper en Ressler om 'The Major' op te sporen. Hij is een g...

03-12-2018 00:38

T. Earl King VI

The Blacklist - T. Earl King VI

Een ex-geliefde van Reddington betrekt hem bij een dodelijk spel met een rijke en machtige familie. De familie heeft een fortuin vergaard met illegale veilingen van smokkelwaar. Tom begint aan een nieuwe missie.

02-12-2018 23:50

The deer hunter

The Blacklist - The deer hunter

De speciale eenheid is op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers als een prooi volgt. Red staat Liz en de rechercheurs bij. De politie van Washington vermoedt dat de havenmeester is vermoord. Liz probeert te voorkomen dat haar ...

26-11-2018 00:21

The Kenyon family

The Blacklist - The Kenyon family

Red tipt Liz over de polygame sekteleider Justin Kenyon die vermist wordt. Hij verbergt op zijn terrein zeecontainers met gevaarlijk materieel voor terroristen en criminelen. Lizzy en Ressler starten samen met de lokale politie een onderzoe...

25-11-2018 23:35

Ruslen Denisov

The Blacklist - Ruslen Denisov

De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Hij is ontvoerd door separatisten in Oezbekistan. Red vermoedt dat ze het moeten opnemen tegen Ruslan Denisov, een gevaarlijke bondgenoot uit het verleden.

19-11-2018 00:19

Luther Braxton: Conclusion

The Blacklist - Luther Braxton: Conclusion

FBI-chef Cooper leidt de reddingsoperatie om Red en zijn speciale eenheid veilig uit de geheime gevangenis te krijgen. Door de chaos die is ontstaan in het gebouw, is het lastig in te schatten of ze überhaupt nog in leven zijn. Op datzelfde...

18-11-2018 23:34

Luther Braxton

The Blacklist - Luther Braxton

Red wordt gearresteerd en afgevoerd naar een geheime gevangenis. Liz en de rest van de speciale eenheid proberen hem te bevrijden. Voor Red betekent zijn gevangenschap een hereniging met een oude bekende met wie hij een gecompliceerde histo...

12-11-2018 00:23

The Decembrist

The Blacklist - The Decembrist

Red heeft een ontmoeting met Berlin en vertelt hem dat zijn dood gewaande dochter Zoe nog in leven is. Deze onthulling verandert alles tussen Red en Berlin; hierdoor blijkt dat hun onderlinge vete nutteloos is. Samen gaan ze op zoek naar de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Blacklist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Blacklist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Blacklist bij The Blacklist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Blacklist. Heb je een uitzending van The Blacklist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Blacklist gemist

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Uitzending gemist van The Blacklist? Hier kun je alle uitzendingen van The Blacklist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 66
  • Laatste uitzending op 20-06-2019 om 00:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!