Programma gemist?

De mannen de arriveren in na drie weken jungle en wildernis uit eindelijk bij met het de einddoel van hun reis: Buenos Aires!Meer uit De mannen arriveren een na drie op tv weken jungle en wildernis naar eindelijk bij het de uit einddoel van hun reis: Buenos de Aires! De vaders en van zonen krijgen op na aankomst meteen tijdens de door opdracht in een brief in te verwoorden wat ze nu uit voor elkaar voelen op van en nog willen uitspreken naar elkaar. uit op tv Bij het voorlezen door van de brief sluit Henk geëmotioneerd uit eindelijk zijn met zoon Danley de in de het armen. Maar bij Guno en een zijn vader loopt het de juist helemaal mis uit en raakt Guno de zwaar geïrriteerd als naar blijkt dat zijn van een vader na drie weken tijd door nog steeds moeilijk kan de praten het over hun uit verleden. Aan de vooravond van uit de spectaculaire Gay Pride van slaat de stemming op tv op om: ontdekken de vaders de uit romantiek van van de stad en ontdekken de op tv jongens tijdens met een uit zinderende nacht de door romantiek van elkaar.Minder

De vaders op tv en zonen de ontwaken op uit de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken tijdens door zich op voor een liftopdracht.Meer De op vaders het en zonen tijdens ontwaken op de van oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en op maken zich op voor een op tv liftopdracht. Wie het van het eerst in de het bewoonde wereld arriveert, een slaapt die nacht in een luxe de met hotel. Tijdens de het race ontdekken sommige vaders op en zonen dat op tv ze inmiddels goed op elkaar naar zijn ingespeeld. in Na door aankomst in de stad op wordt Guno jr. tijdens een een kennisquiz een geconfronteerd met het het feit dat zijn vader nog in steeds heel een weinig van van hem weet. tijdens En 's avonds gaat Sietse in dan eindelijk in het zo in lang uitgestelde gesprek met zijn met vader aan. Die ziet op het geëmotioneerd in dat hij zijn zoon naar meer persoonlijke op tv aandacht een had moeten geven.Minder

In op deze aflevering vertelt tijdens Guno junior met zijn vader hoe erg hij met heeft geworsteld met zijn de homosexsualiteit. Op het de op dieptepunt van zijn ongeluk het hierover voelt hij zich door met z'n uit vader in de steek op gelaten.Meer In deze in aflevering vertelt in Guno junior zijn vader in hoe erg hij op tv heeft geworsteld met de zijn homosexsualiteit. Op het het dieptepunt van met zijn ongeluk hierover voelt van hij zich door van z'n vader in in de het steek gelaten. door Tijdens de reis naar door de oogverblindende uit zoutvlaktes laat Roy weten een dat hij zijn een vader jarenlang expres tijdens heeft geprovoceerd het met zijn homosexsualiteit, in uit de hoop op meer het begrip. Leo geeft aan het dat met hij meer had kunnen op doen het om hem te accepteren. 's Avonds van in het kamp met adviseert uit Roy Sietse ook in met zijn uit vader in gesprek te gaan. met Die laat de echter weten hier huizenhoog van tegenop te tijdens zien en bang te zijn uit hem in te confronteren.Minder

Vier homoseksuele jongens op trekken op met hun vaders de onder leiding van de Arie Boomsma de door de jungle van Zuid-Amerika. Komen op tv het ze nader tot tijdens elkaar?

Vier homoseksuele jongens het trekken met hun op vaders onder tijdens leiding van met Arie Boomsma door uit de jungle van Zuid-Amerika. Vier op homo-jongens en op tv vier het hetero-vaders. Zullen ze naar nader tot elkaar in komen?

maart 2021
03-02-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires!Meer De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires! De vaders en zonen...

27-01-2015 20:31

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht.Meer De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht. Wie het ee...

20-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

In deze aflevering vertelt Guno junior zijn vader hoe erg hij heeft geworsteld met zijn homosexsualiteit. Op het dieptepunt van zijn ongeluk hierover voelt hij zich door z'n vader in de steek gelaten.Meer In deze aflevering vertelt Guno jun...

13-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Komen ze nader tot elkaar?

06-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Vier homo-jongens en vier hetero-vaders. Zullen ze nader tot elkaar komen?

De Roze Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Wildernis bij De Roze Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Wildernis. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Wildernis gemist

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Roze Wildernis, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!