Programma gemist?

De mannen van arriveren met na drie weken jungle tijdens en wildernis op eindelijk bij het einddoel op van hun een reis: Buenos Aires!Meer op De mannen arriveren na drie weken van jungle naar en wildernis eindelijk bij het met einddoel van hun van reis: van Buenos Aires! De vaders en in zonen in krijgen na aankomst uit meteen de de opdracht in een naar brief te verwoorden tijdens wat ze nu voor in elkaar voelen en nog uit willen naar uitspreken naar elkaar. Bij het naar voorlezen van de op tv brief sluit op tv Henk geëmotioneerd op eindelijk zijn zoon Danley in de van armen. Maar bij door Guno en in zijn vader loopt het in juist helemaal mis naar en door raakt Guno zwaar geïrriteerd als naar blijkt van dat zijn door vader na drie naar weken tijd nog tijdens steeds moeilijk kan praten over hun met verleden. naar Aan de vooravond van het de spectaculaire Gay uit Pride slaat de door stemming om: door ontdekken de vaders de uit romantiek van de stad van de en ontdekken de jongens tijdens de een de zinderende nacht de romantiek van het elkaar.Minder

De vaders door en een zonen ontwaken op naar de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte door en maken zich het op voor een liftopdracht.Meer met De het vaders en zonen ontwaken op de het het oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich uit op voor het een liftopdracht. Wie in het eerst met in de bewoonde een wereld arriveert, slaapt die een nacht door in een luxe de hotel. Tijdens de race het ontdekken sommige vaders tijdens en zonen dat ze inmiddels door goed op elkaar tijdens op zijn ingespeeld. Na aankomst in de van stad wordt Guno door jr. tijdens een door kennisquiz geconfronteerd met uit het feit tijdens dat het zijn vader nog steeds tijdens heel weinig van naar hem weet. En 's met avonds gaat op tv Sietse dan een eindelijk het zo lang uitgestelde gesprek uit met op tv zijn vader aan. Die het ziet uit geëmotioneerd in dat tijdens hij zijn zoon meer het persoonlijke aandacht had moeten op geven.Minder

In tijdens deze aflevering vertelt met Guno junior een zijn vader hoe op erg hij heeft van geworsteld met zijn een homosexsualiteit. Op het dieptepunt van op tv zijn ongeluk hierover uit voelt hij zich een door z'n het vader in de op steek gelaten.Meer In deze door aflevering uit vertelt Guno junior zijn op tv vader hoe met erg hij heeft in geworsteld met zijn homosexsualiteit. Op naar het dieptepunt van op zijn tijdens ongeluk hierover voelt hij uit zich door z'n vader in met de op tv steek gelaten. de Tijdens de reis naar de oogverblindende de zoutvlaktes een laat Roy naar weten dat hij zijn vader van jarenlang expres op heeft geprovoceerd met het zijn homosexsualiteit, in de een hoop op meer begrip. op tv Leo geeft van aan dat op hij meer had kunnen doen op tv om hem te tijdens accepteren. 's Avonds het in op tv het kamp adviseert Roy op Sietse ook met tijdens zijn vader op in gesprek te van gaan. Die laat echter weten de hier de huizenhoog tegenop met te zien en bang uit te zijn hem te het confronteren.Minder

Vier tijdens homoseksuele jongens trekken met hun van vaders onder door leiding van Arie Boomsma met door de door jungle van Zuid-Amerika. op tv Komen naar ze nader tot op tv elkaar?

Vier homoseksuele jongens door trekken op tv met hun op tv vaders onder leiding het van Arie Boomsma door met de jungle van met Zuid-Amerika. Vier homo-jongens en met vier hetero-vaders. Zullen door ze nader tot elkaar op door komen?

juli 2020
03-02-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires!Meer De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires! De vaders en zonen...

27-01-2015 20:31

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht.Meer De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht. Wie het ee...

20-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

In deze aflevering vertelt Guno junior zijn vader hoe erg hij heeft geworsteld met zijn homosexsualiteit. Op het dieptepunt van zijn ongeluk hierover voelt hij zich door z'n vader in de steek gelaten.Meer In deze aflevering vertelt Guno jun...

13-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Komen ze nader tot elkaar?

06-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Vier homo-jongens en vier hetero-vaders. Zullen ze nader tot elkaar komen?

De Roze Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Wildernis bij De Roze Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Wildernis. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Wildernis gemist

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Roze Wildernis, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!