Programma gemist?

De tijdens mannen arriveren na uit drie weken jungle en wildernis naar eindelijk bij het tijdens einddoel uit van hun reis: Buenos van Aires!Meer De mannen arriveren met na drie weken in jungle uit en wildernis eindelijk bij tijdens het het einddoel van hun reis: Buenos Aires! op tv De vaders het en door zonen krijgen na aankomst meteen uit de opdracht in een uit brief een te verwoorden een wat ze nu voor elkaar voelen uit tijdens en nog willen uitspreken naar door elkaar. Bij het tijdens voorlezen van de op tv brief sluit Henk tijdens geëmotioneerd eindelijk op tv zijn zoon naar Danley in de armen. Maar bij uit Guno en een zijn vader loopt naar het juist helemaal in mis en raakt het Guno zwaar geïrriteerd op als blijkt de dat zijn met vader na drie weken tijd nog door steeds moeilijk in kan van praten over hun verleden. Aan in de vooravond van de de spectaculaire van Gay Pride slaat de met stemming om: de ontdekken de vaders de romantiek het in van de stad en ontdekken de het jongens tijdens een de zinderende in nacht de romantiek van de elkaar.Minder

De door vaders en zonen ontwaken op naar de naar oogverblindende Argentijnse zoutvlakte op tv en maken zich op in voor een liftopdracht.Meer De op tv vaders en een zonen ontwaken op de tijdens oogverblindende Argentijnse door zoutvlakte en tijdens maken zich op in voor een liftopdracht. Wie de het eerst in de een bewoonde het wereld arriveert, slaapt in die nacht in tijdens een luxe hotel. naar Tijdens de race ontdekken in sommige vaders met en zonen dat ze uit inmiddels goed op elkaar uit zijn ingespeeld. Na de aankomst in de naar op tv stad wordt Guno jr. tijdens door een kennisquiz naar geconfronteerd met naar het feit dat zijn vader nog tijdens het steeds heel weinig van een hem weet. En 's uit avonds het gaat Sietse dan eindelijk het naar zo lang uitgestelde gesprek op tv met zijn een vader aan. Die een ziet van geëmotioneerd in dat hij zijn tijdens zoon door meer persoonlijke aandacht de had moeten geven.Minder

In naar deze aflevering op tv vertelt Guno junior zijn vader hoe door erg hij tijdens heeft geworsteld met zijn een homosexsualiteit. Op het het dieptepunt van zijn in in ongeluk hierover voelt hij op zich door z'n naar vader in de steek gelaten.Meer van In deze het aflevering vertelt Guno junior een zijn vader de hoe in erg hij heeft geworsteld met door zijn uit homosexsualiteit. Op het dieptepunt van van zijn ongeluk hierover voelt van hij tijdens zich door z'n vader in een op tv de steek gelaten. Tijdens de met reis naar uit de oogverblindende zoutvlaktes het laat Roy met weten dat hij zijn in vader jarenlang expres heeft een geprovoceerd met zijn homosexsualiteit, op tv in de een hoop op meer naar begrip. uit Leo geeft aan dat op hij meer had kunnen doen met tijdens om hem te accepteren. op tv 's Avonds in het door kamp adviseert Roy Sietse uit met ook met zijn naar vader in gesprek te gaan. Die de laat echter weten het hier huizenhoog in tegenop te zien en in bang uit te zijn hem te de confronteren.Minder

Vier door homoseksuele jongens trekken in met hun vaders door onder leiding van Arie uit Boomsma op tv door de jungle van Zuid-Amerika. uit Komen van ze nader tot een elkaar?

Vier homoseksuele jongens uit trekken de met hun de vaders onder leiding van Arie de Boomsma door de op tv jungle van van Zuid-Amerika. Vier homo-jongens en vier tijdens naar hetero-vaders. Zullen ze nader tot een elkaar op komen?

oktober 2020
03-02-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires!Meer De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires! De vaders en zonen...

27-01-2015 20:31

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht.Meer De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht. Wie het ee...

20-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

In deze aflevering vertelt Guno junior zijn vader hoe erg hij heeft geworsteld met zijn homosexsualiteit. Op het dieptepunt van zijn ongeluk hierover voelt hij zich door z'n vader in de steek gelaten.Meer In deze aflevering vertelt Guno jun...

13-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Komen ze nader tot elkaar?

06-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Vier homo-jongens en vier hetero-vaders. Zullen ze nader tot elkaar komen?

De Roze Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Wildernis bij De Roze Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Wildernis. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Wildernis gemist

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Roze Wildernis, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!