Programma gemist?

De het mannen arriveren na op drie weken jungle en wildernis het eindelijk bij op tv het einddoel van hun een reis: met Buenos Aires!Meer het De mannen arriveren door na drie weken het jungle en wildernis eindelijk bij het in het einddoel van hun reis: Buenos Aires! uit De vaders en met zonen op tv krijgen na aankomst meteen de met opdracht op tv in een brief te tijdens verwoorden wat in ze nu voor met elkaar voelen door en nog willen uitspreken door naar elkaar. Bij het het voorlezen een van de brief sluit Henk het geëmotioneerd een eindelijk zijn zoon Danley in de de armen. Maar op bij Guno en zijn uit vader loopt op tv het juist helemaal mis op en van raakt Guno zwaar met geïrriteerd als blijkt dat tijdens zijn vader na tijdens drie uit weken tijd nog naar steeds moeilijk kan praten over uit hun verleden. Aan de door de vooravond van de spectaculaire Gay Pride tijdens de slaat de stemming op tv om: ontdekken de het vaders de romantiek van uit de stad en een ontdekken de jongens een tijdens een uit zinderende nacht de romantiek op tv van elkaar.Minder

De het vaders en zonen ontwaken een op het de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte in en maken zich tijdens op voor een liftopdracht.Meer uit De vaders in en zonen in ontwaken op de het oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich tijdens op voor een van liftopdracht. naar Wie het eerst in de uit op tv bewoonde wereld arriveert, slaapt die nacht door naar in een luxe hotel. Tijdens de door race ontdekken in sommige vaders en zonen uit tijdens dat ze inmiddels goed op elkaar met zijn een ingespeeld. Na naar aankomst in de stad wordt Guno door jr. tijdens een in kennisquiz geconfronteerd met tijdens het feit met dat tijdens zijn vader nog steeds het heel weinig een van hem weet. En de 's avonds gaat met Sietse dan eindelijk het het zo lang uitgestelde gesprek een met zijn met vader een aan. Die ziet geëmotioneerd in tijdens dat hij de zijn zoon meer van persoonlijke aandacht had moeten door geven.Minder

In deze naar aflevering uit vertelt Guno junior zijn vader hoe uit erg uit hij heeft een geworsteld met zijn homosexsualiteit. met Op het dieptepunt van zijn met van ongeluk hierover voelt hij zich door naar met z'n vader in in de steek gelaten.Meer op tv In deze aflevering uit vertelt Guno junior zijn vader hoe een erg hij heeft op geworsteld tijdens met zijn op tv homosexsualiteit. Op het uit dieptepunt van zijn ongeluk op tv hierover voelt hij zich door in z'n vader in naar de tijdens steek gelaten. Tijdens de reis in naar de een oogverblindende uit zoutvlaktes laat Roy weten in dat hij zijn een vader jarenlang van expres heeft geprovoceerd met zijn homosexsualiteit, op tv in de een hoop op meer begrip. door Leo geeft aan op dat hij meer uit van had kunnen doen om van hem te accepteren. naar 's Avonds op in het kamp adviseert Roy tijdens Sietse ook met zijn naar vader in door gesprek te gaan. Die op tv door laat echter weten hier de huizenhoog tegenop te van zien en bang te op tv zijn hem te op tv confronteren.Minder

Vier homoseksuele jongens op trekken met hun in vaders een onder leiding van Arie met Boomsma tijdens door de jungle van naar Zuid-Amerika. Komen ze nader het tot op tv elkaar?

Vier naar homoseksuele jongens trekken met hun een vaders onder leiding de van door Arie Boomsma door de jungle de van Zuid-Amerika. een Vier homo-jongens en vier in hetero-vaders. uit Zullen ze nader tot elkaar de uit komen?

augustus 2021
03-02-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires!Meer De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires! De vaders en zonen...

27-01-2015 20:31

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht.Meer De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht. Wie het ee...

20-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

In deze aflevering vertelt Guno junior zijn vader hoe erg hij heeft geworsteld met zijn homosexsualiteit. Op het dieptepunt van zijn ongeluk hierover voelt hij zich door z'n vader in de steek gelaten.Meer In deze aflevering vertelt Guno jun...

13-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Komen ze nader tot elkaar?

06-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Vier homo-jongens en vier hetero-vaders. Zullen ze nader tot elkaar komen?

De Roze Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Wildernis bij De Roze Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Wildernis. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Wildernis gemist

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Roze Wildernis, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!