Programma gemist?

De mannen met arriveren na de drie weken op tv jungle en wildernis eindelijk door bij het einddoel van hun met reis: Buenos het Aires!Meer De mannen uit arriveren na drie uit weken jungle en wildernis door eindelijk van bij het einddoel met van hun reis: op Buenos Aires! de De vaders en zonen krijgen de na aankomst een meteen de opdracht in uit een op brief te verwoorden wat ze nu naar voor elkaar een voelen en nog tijdens willen uitspreken naar elkaar. naar Bij het uit voorlezen van de brief met sluit Henk het geëmotioneerd eindelijk zijn in zoon Danley in door de armen. Maar de bij naar Guno en zijn vader in loopt het op juist helemaal mis en raakt van Guno zwaar geïrriteerd het als blijkt dat zijn op de vader na drie weken op tv tijd nog steeds moeilijk tijdens kan door praten over hun verleden. Aan naar de door vooravond van de spectaculaire Gay Pride in slaat op de stemming om: op ontdekken de vaders de tijdens romantiek van de op tv stad en ontdekken naar de jongens op tijdens een het zinderende nacht de romantiek van van elkaar.Minder

De op vaders en zonen ontwaken op met de oogverblindende Argentijnse tijdens zoutvlakte uit en maken een zich op voor een liftopdracht.Meer De in vaders en zonen met ontwaken met op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte het en tijdens maken zich het op voor een liftopdracht. naar Wie het eerst van in de bewoonde wereld door arriveert, slaapt uit die nacht in een luxe met hotel. op Tijdens de race het ontdekken sommige de vaders en zonen dat ze inmiddels in goed op elkaar het zijn ingespeeld. het Na aankomst in de de op stad wordt Guno naar jr. tijdens een de kennisquiz geconfronteerd met het feit een dat zijn vader nog door steeds heel van weinig van naar hem weet. En 's naar avonds door gaat Sietse dan eindelijk het een zo lang op tv uitgestelde gesprek met zijn vader met het aan. Die ziet geëmotioneerd in op tv dat hij zijn zoon op tv meer persoonlijke op tv aandacht van had moeten geven.Minder

In uit deze aflevering vertelt Guno door junior met zijn vader hoe erg op hij heeft met geworsteld met zijn homosexsualiteit. uit Op het een dieptepunt van zijn ongeluk naar hierover voelt hij uit zich door z'n vader in het de steek tijdens gelaten.Meer van In deze aflevering vertelt van Guno junior op tv zijn vader hoe erg hij uit heeft geworsteld met zijn uit met homosexsualiteit. Op het op dieptepunt van zijn ongeluk uit hierover voelt op hij zich door z'n door vader in de steek gelaten. op tv op tv Tijdens de reis naar de oogverblindende uit van zoutvlaktes laat Roy weten dat op tv hij zijn vader jarenlang een met expres heeft geprovoceerd uit met zijn homosexsualiteit, in de op tv hoop een op meer begrip. van Leo geeft aan dat op tv hij meer had kunnen tijdens doen om op tv hem te accepteren. 's Avonds in in het kamp op adviseert Roy Sietse door ook de met zijn vader in naar gesprek te tijdens gaan. Die uit laat echter weten hier huizenhoog tijdens tegenop te zien door en bang te op tv zijn hem te tijdens confronteren.Minder

Vier het homoseksuele jongens trekken met hun tijdens vaders door onder leiding van Arie Boomsma op door de naar jungle van Zuid-Amerika. in Komen ze op tv nader tot in elkaar?

Vier tijdens homoseksuele jongens een trekken met hun vaders onder leiding een van van Arie Boomsma door de uit jungle van van Zuid-Amerika. Vier homo-jongens op en vier hetero-vaders. Zullen ze tijdens op tv nader tot elkaar een komen?

januari 2020
03-02-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires!Meer De mannen arriveren na drie weken jungle en wildernis eindelijk bij het einddoel van hun reis: Buenos Aires! De vaders en zonen...

27-01-2015 20:31

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht.Meer De vaders en zonen ontwaken op de oogverblindende Argentijnse zoutvlakte en maken zich op voor een liftopdracht. Wie het ee...

20-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

In deze aflevering vertelt Guno junior zijn vader hoe erg hij heeft geworsteld met zijn homosexsualiteit. Op het dieptepunt van zijn ongeluk hierover voelt hij zich door z'n vader in de steek gelaten.Meer In deze aflevering vertelt Guno jun...

13-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Komen ze nader tot elkaar?

06-01-2015 20:30

De Roze Wildernis

De Roze Wildernis - De Roze Wildernis

Vier homoseksuele jongens trekken met hun vaders onder leiding van Arie Boomsma door de jungle van Zuid-Amerika. Vier homo-jongens en vier hetero-vaders. Zullen ze nader tot elkaar komen?

De Roze Wildernis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Wildernis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Wildernis bij De Roze Wildernis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Wildernis. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Wildernis gemist

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Roze Wildernis, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Roze Wildernis gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Roze Wildernis? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Wildernis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-02-2015 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!